Geçmiş olsun dileyen arkadaşlarım çook teşekkür ederim..
İyiki varsınız sanalda olsa güzel ve teselli cümleleri okumak insanı çok iyi hissettiriyor..
Mutlucum,evet pediatri doktoruyumuş..
Amin.....
Evladı hasta bir anne ;evladından daha kötü durumda oluyor...Çok şükür iyi olduğunuza çok sevindim...
teşekkür ederim asuman zeynepcimm yarınnn start alıyorum. Burası da ne güzel biryermiş sizlerle olduğum için mutlu oldum
kesinlikle katiliyorummmmmmmmmm
yenacım geçmiş olsun gerçekten en değerli şey sağlık malesef kaybedince değerini daha iyi anlıyoruz..
Çok sağolasın..
barış'ta geçen yıl oldu sünnet..
yenacım geçmiş olsun gerçekten en değerli şey sağlık malesef kaybedince değerini daha iyi anlıyoruz..
yena çok geçmiş olsun canım oğluna
Biz de öyle...Hoş geldin.Umarım iyi kilo verirsin.....
Makul bir paylaşım ve 2 cuma kilo bildiriminden sonra listede olur ve listeleri dağıtırsın inşallah....
Çok sağolasın..
barış'ta geçen yıl oldu sünnet..
ahhh ceco teşekkür ederim ne güzel şeyler yazmışsın. ama kime desem pkoluyum,doktor falan hepsi tedavi tedavi dedi...
ama evet burda bir kaç hikaye okudum ama senin söledigin kadar da cok olduğunu bilmiyordum,sevindim:))
Senin de gözünaydın sağlıkla büyüt bebegini inşallah
doğru söylüyosun hersey nasip canım.. senin kiloların dogum kilosu ozaman,peki hamileliği istedikten kaç ay sonra kaldın? o zaman kaç kiloydun? sana da böle sorular sordum umarım özel deildir...
Pilav bile yapıldı........
Egecik de yaz başında sünnet olacak teyzesi...9 Eylülde de düğünümüz var nasipse...
Artık ben de pilav gönderirim sana.....
teşekkür ederim beyzuşş hoşbuldum
ama listeler derken ne demek istedin anlamadım,daha sitede ilk günüm,listemi dağıtıyoruss:44::44:
benim oglusuda ben coktan yaptirirdimda tedavi görüyordu tedavi süresince ameliyat ve benzeri seyler olamaz dediler kullandigi ilaclar kanda sulanma yapiyorduay o günlere döndüm yine epilepsiydi oglum cok sükür bitti tedavisi Rabbim evlatlarimizla sinamasin bizi hepsini korusun
Bizde o tarz ilaç kullandık ilknur..barış'ın kalbindeydi sorun, çok şükür iyileşti..
Sizde iyileştiniz demek...
sana da iyi geceler toztoprak
demek şubata randevu verdin sen o zamana kadar iyi bir yol alabilirsin bence de
Teşekkür ederim canım..
Sende bozma moralini düzelecek herşey..
Teşekkür ederim,sende hoşgeldin aramıza...
İzmir'in kurtuluşunda yapılıcak düğün..
Hayırlısı olsun..
geçmiş olsun, doğru adres o zaman ordan da hayırlı haberler gelecek
teşekkr ederm canım. suana kadar benden daha kilolusunu görmedim:26: ama evet inanıyorumki bende başaracağım sizlerin de destegiyle
canım ya sana sopa değil motivasyon lazım, bende buraya geldiğimde yani 3,5 ay önce seninle aynı kilodaydım bak şimdi 8oleri terketmek üzereyim ,sende disipline et kendini....
Aaaa kızlar ne oluyor sizlere böyle. Çozutmayacağız dikkat ediceğiz dedikce daha fazla kaçamak yapar oldunuz. Kasmayın kendinizi bukadar yoksa bilinç altı daha fazla bastırıyor tersini yap diye
Çok fazla umursamayın ki stres oluşmasın sizler sonuçta bir gün yemeklemi şişeceksinizyavaş yavaş vericeğiz nasılsa kilolarımızı bir günden de birşey olmaz sonuçta
İki güne kadar gider o yedikleriniz zatenheee ille dayak istiyorsanız topiğin büyüklerine müracaat
valla verdiğim geçen haftaki 1100 gerii aldımm sanırım katlamalıı of offffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?