Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun dileyen arkadaşlarım çook teşekkür ederim..
İyiki varsınız sanalda olsa güzel ve teselli cümleleri okumak insanı çok iyi hissettiriyor..

Mutlucum,evet pediatri doktoruyumuş..

geçmiş olsun, doğru adres o zaman ordan da hayırlı haberler gelecek

Amin.....

Evladı hasta bir anne ;evladından daha kötü durumda oluyor...Çok şükür iyi olduğunuza çok sevindim...

Çok sağol tatlım..
Akşam sesini duymak beni çok iyi hissettirdi..

teşekkür ederim asuman zeynepcimm yarınnn start alıyorum. Burası da ne güzel biryermiş sizlerle olduğum için mutlu oldum

Biz de öyle...Hoş geldin.Umarım iyi kilo verirsin.....

Makul bir paylaşım ve 2 cuma kilo bildiriminden sonra listede olur ve listeleri dağıtırsın inşallah....

yenacım geçmiş olsun gerçekten en değerli şey sağlık malesef kaybedince değerini daha iyi anlıyoruz..
kesinlikle katiliyorummmmmmmmmm
Çok sağolasın..
barış'ta geçen yıl oldu sünnet..

benim oglusuda ben coktan yaptirirdimda tedavi görüyordu tedavi süresince ameliyat ve benzeri seyler olamaz dediler kullandigi ilaclar kanda sulanma yapiyordu ay o günlere döndüm yine epilepsiydi oglum cok sükür bitti tedavisi Rabbim evlatlarimizla sinamasin bizi hepsini korusun

sana da iyi geceler toztoprak
demek şubata randevu verdin sen o zamana kadar iyi bir yol alabilirsin bence de

Biz de öyle...Hoş geldin.Umarım iyi kilo verirsin.....

Makul bir paylaşım ve 2 cuma kilo bildiriminden sonra listede olur ve listeleri dağıtırsın inşallah....

teşekkür ederim beyzuşş hoşbuldum
ama listeler derken ne demek istedin anlamadım,daha sitede ilk günüm,listemi dağıtıyoruss:44::44:

Olurmu Güzelim ne özeli şefaflıktan yanayım ben
Ben Çocuk istemeye başladığımda pko olduğumu öğrendim e tedavi olmadan olmaz dedi o zaman ki kadın doğumcum bana endokrinede gitmen lazım demişti çünkü pko yüzünden yüzümde kıllanma çoğalmıştı ama malum özel tuzlu diye devlet hastanesinden ancak 3 ay sonraya randevu alabildim. O arada spiralide çıkartmışlardı nasılsa hap kullancam diye. Alışmadık totoşda tuman durmaz misali bende arada unuttum hapı
Tam randevu gününden bir gün öncede kan verdim orada cıktı hamilelik benimde tedavi başlamadan bitti
O zaman 118 kiloya yakındım herhalde ama çok rahat bir hamilelik geçirdim ve herkesin aksine 5 kilo verdim hamilelikte
Okadar enerjiktim ki kadın doğumcum ( sonradan başkasına gitmiştim ) şaşırıyordu hem bu kilo hem hamilelik helal olsun diye
İnan son doğuma gidene kadar 9 ay hiç yerimde durmadım hep gezdim ve esnaf bile artık kız hala doğurmadınmı sokaklarda doğuracaksın diyorlardı
Nasıl gezenti olduysam doğumu yaptıktan 5 yada 6 saat sonra hastaneden taburcu oldum ( sabaha karşı normal doğum olduğu için yatırmadılar ) ve anında yine misafirliğe gittim eşimin anannesi çok yaşlı ve ona söz vermiştim hastaneden eve gitmeden gelicem sana diye

Yani Doktorların dediği gibi olmuyor bazı şeyler Rabbim nasıl yazdıysa öyle olur. Kadın doğumcum hala bile der banu senin gibi kadın meslek hayatımda görmedim diye
Yaniiiiiiiiiiiii benim gibisi bu dünyada yok şekerim

İnşallah herkes benim kadar rahat bir hamilelik geçirir ve sağlıklı bir şekilde RAbbim tüm isteyenlere evlat nasip eder..... aminnnnn

Pilav bile yapıldı........

Egecik de yaz başında sünnet olacak teyzesi...9 Eylülde de düğünümüz var nasipse...

Artık ben de pilav gönderirim sana.....

İzmir'in kurtuluşunda yapılıcak düğün..
Hayırlısı olsun..

teşekkür ederim beyzuşş hoşbuldum
ama listeler derken ne demek istedin anlamadım,daha sitede ilk günüm,listemi dağıtıyoruss:44::44:

Cuma günü öğleye kadar kilomuzu bildiriyoruz ve kilo listesi hazırlıyoruz...Haftalık ve aylık kilo durumuzu takip ediyoruz....

Kilo verenleri kutlayıp;sabit kalan ve + lara geçenleri teselli ediyoruz....Spor yapıyorsak hafta boyunca kaç dakika yaptığımızı da cuma günü buraya yazıyoruz.Spor listemiz de var....
Sen de 2 hafta düzenli kilo bildirince bu listede yer alacaksın inşallah...

Bizde o tarz ilaç kullandık ilknur..barış'ın kalbindeydi sorun, çok şükür iyileşti..
Sizde iyileştiniz demek...

yenacım çok geçmiş olsun barışımıza başta yazdıklarını okuyunca inan çok üzüldüm ama çok şükür düzelmiş çok sevindim canım allah bütün yavrularımızı korusun inşallah....

bir sopalık daha geldi bende yedim bugün günüm vardı dışardan söylüyoruz orada yedim ordan sonra halama yemeğe gittim çok güzel yemekler vardı yedim ekmeksiz vede tatlı....yarın akşamda annemde yemekteyiz cuma günüde bende işim çok zor bu hafta benim şimdiden artıdayım zaten ....

sana da iyi geceler toztoprak
demek şubata randevu verdin sen o zamana kadar iyi bir yol alabilirsin bence de

6-7 kişi wardı tee o tarihe verdi randevuyu haftada 2 gün çalışıyomuş dr.. inşallah veririm..özeldekileri araştırdımda biraz tuzlu olunca dewlet hastanesine bi gideyim dedim..şuan için uyguladığım bi diyet yok yediklerimi kıstım geç saatte bişey yemiyorum..meyve fazla yemiyorum pilav yiyosamda az yiyorum eskiye göre çok su içiyorum bitki çayı elma sirkeli su..umarım bi işe yararda haziran temmuza kadar bi yol kat ederim inş..birde egzersiz yapsam tam olacak işte..

Teşekkür ederim canım..
Sende bozma moralini düzelecek herşey..

Teşekkür ederim,sende hoşgeldin aramıza...

hoşbuldum tşk ederim..

İzmir'in kurtuluşunda yapılıcak düğün..
Hayırlısı olsun..

Sağol canım...Tarih tesadüf oldu.1 Yıl önceden yer ayarlanması gerektiğinden,ama çok güzel bir tarih oldu...

Benim doğum günüm de Hasan Tahsin'in İzmir'de ilk kurşunu sıktığı gündür... Yıl 1919 dermişim....

Son düzenleme:
geçmiş olsun, doğru adres o zaman ordan da hayırlı haberler gelecek

Cuma günü 9 eylül üniversite genel pediatriye gideceğiz..
cumartesi hocayla görüşemezsek en azından vakit kaybetmeyiz diye düşünüyoruz..

Hastanede görümcemin eşinin bişeyi çalışıyomuş.:) Ben randevu almada yardımcı olurum demiş görümceme bakalım eğer öyle olursa test ve takip işini çok ileri bir tarihe atmazlarsa süper olur..Hem hocaya bir yığın para vermemiş oluruz..1500-2000 tl.den bahsetmiş şirket doktoru..

teşekkr ederm canım. suana kadar benden daha kilolusunu görmedim:26: ama evet inanıyorumki bende başaracağım sizlerin de destegiyle

hosgeldin canim olsun yavas yavas vericez iste hep beraber burda. hem kilo cok olunca vermek daha hizli oluyor motivasyonu yuksek tutabilirsen cok kisa zamanda 90lari gorursun canim. burda birbirimize destek olup hep beraber fistik olcaz

canım ya sana sopa değil motivasyon lazım, bende buraya geldiğimde yani 3,5 ay önce seninle aynı kilodaydım bak şimdi 8oleri terketmek üzereyim ,sende disipline et kendini....

bak iste bu laf gercekten biraz ise yaradi canim ya. 3 bucuk ayda demek neredeyse 7leri gormek uzeresin.. hangi diyeti yapiyorsan ben de ondan istiyorum acil..

evet motivasyon lazim ama eskiden beni motive eden ne varsa denememe ragmen hala o rehaveti uzerimden atabilmis degilim kilo almadan once toparlanmak istiyorum artik. yok yok kesin sopa lazim bana.

evet ne oluyor bize boyle.. ee gecen hafta yapip yapip paylastiniz borekleri pogacalari burada tarifler havada ucustu. hep bu topigin hamarat bayanlarinin sucu, ben gayet masum olduguma inaniyorum sahsen :18::26:

valla verdiğim geçen haftaki 1100 gerii aldımm sanırım katlamalıı of offffff

canim napicaz biz ya acilen dur dememiz lazim bu cozutma isine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…