Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yena ve yağmurgözlü ikinizede çok geçimş olsun.

benim oğlanda su çiçeği çıkardı.çok döküntüsü yok ama ateşi vardı ona şurup verdik düştü biraz.biz ihmal ettik su çiçeği aşısını.dr umuz çok önemsememişti kendim de yaptırmadım demişti bizde yaptırmadık.ama bugnülerde okulda salgın olduğunu duyunca başka bir dr tavsiyesi ile 3 gün önce yaptırdık.oğlumdaki aşının etkisimi yoksa zaten bulaşmıştı da oumu geçiriyor anlamış değiliz ama inşallah en küçüğe bulaşmaz.ayrı tutuyoruz.ama yarın bebek ve oğlumla yalnızım.

bu arada spor kimseler yazmıyor.ben yazim bari de bir kıpırtı olsun.180 dk oldu bugğn itibariyleee

bende bugn misafir geldiğinde öğleyi güzel yiyemedim ve sonra bi tane halley hüplettim.sonra da akşam yemeğini kıstım ceza olarak.şimdi ise açım

ben kaçim bişişler yemeden uyuyayım bari.herkese slmlar

ahhhh ne güzel bir hikaye... çok mutlu oldum eşime bile anlattım

vallahi sana maş. bir de hamile hamile geziyordun yaniii..
darısı başıma ve tüm isteyenlere inşallahhhhh..

sağolasın derincim..sorma perişan olduk..hallolacak inşallah..

hımm anlıyorum galiba,haftaya kadar iice çözüp bende bildiririm durumlarımı,teşekkürler canım

Geçmiş olsun canım..Acil şifalar inşallah....

Ece,
salgın var evet..geçen umut ta bahsetmişti sınıflarında varmışş.
Su çiçeği kuluçka devresinde bulaşıyor deniyor..
Sizede geçmiş olsun..

ece geçmiş olsun canım
suçiçeği çok kolay bulaşan bişey ama belli olmaz canım ateş oluyor malesef aspirin özellikle verilmemesi gerekiyor aklında bulunsun

hee anladım sanırımmmm
teşekkürler arkadaşlarrr

çizelgemi katkılarınızla yapmış bulunmaktayım.artık 4*4 lük oldum,herşeyimle hazırım
harikasın hg cnmm hadi bakalım topiğe hazır ve nazırsınn
benim kadar olamazzzzzz
bilsemm yedim de gitti toparla semiran toparla demekten başka bişi yok yarını oruçlu geçirip akşamı da hafif geçirmek amacım bakalım yemeden yatacam sahur yapmayacam offffffffffff:26::26::26::26:

:))) İZmir le bir alakan hep varmış demek.:)

hosgeldin canim olsun yavas yavas vericez iste hep beraber burda. hem kilo cok olunca vermek daha hizli oluyor motivasyonu yuksek tutabilirsen cok kisa zamanda 90lari gorursun canim. burda birbirimize destek olup hep beraber fistik olcaz

hoşbuldum canım ahh evet tek tesellim kilo çok olunca ilk zamanlar hızlıca verir motive olurum
ahh ahh fıstıkolalım beraberce,destegin için teşekkürler

yenacım inşallah canım düzelicektir barışımız...
semiran sendemi çok kaçırdın canım yaaaa hay allah biz nasıl tutacağız boğazımızı bilmiyorum vallahi...

Beyzuşum,zeyneple görüştünmü .?
ben bu ara arayamadım merak ediyorum..

yenacım inşallah canım düzelicektir barışımız...
semiran sendemi çok kaçırdın canım yaaaa hay allah biz nasıl tutacağız boğazımızı bilmiyorum vallahi...

İyi geceler DERİNCİĞİM;

Önceleride söylemiştim seni bu akraba yemekleri yakıyor canım....

Kendi başına kalsan çok iyi diyet yapacaksın ama yalnızda yaşanmıyor ki...Allah yardımcın olsun....

arkadaslar yarin 1 aralik, artik aralik ayina da boyle girmek istemiyorum zaten daha carsamba gununden artilardayim cuma sabahina kimbilir ne olacak halim. artik durdurmak istiyorum kendimi cunku bu yemenin sonu yok biliyorum, gecmiste de bu hatayi yapmistim. birer ikiser kilolari aldigimi farketmistim ama kendimi durduracagim yerde surekli ertelemistim diyet olayini. erteleye erteleye sistim iste boyle. simdi ayni sey olsun istemiyorum neredeyse 2 ayin emegi var bu 8 kiloda. o yuzden araliga tertemiz yeni bir sayfa acarak baslamak istiyorum. yilbasina kadar da (artik 6 kilo veremeyecegim belli) ama 3-4 kilo verebilmek ve ucundan da olsa 80leri gorebilmek istiyorum. evet yapicam bunu :128: haydi kizlar benim gibi son zamanlarda cozutan herkese sesleniyorum yilbasina kadar tutalim bogazlari 2012ye daha fit daha guzel girelim, sonra yila nasil basladiysak oyle devam edelim ve de fistik olalim artik! sonra ben de bebis calismalarina baslayayim hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…