Olurmu Güzelim ne özelişefaflıktan yanayım ben
Ben Çocuk istemeye başladığımda pko olduğumu öğrendim e tedavi olmadan olmaz dedi o zaman ki kadın doğumcum bana endokrinede gitmen lazım demişti çünkü pko yüzünden yüzümde kıllanma çoğalmıştı ama malum özel tuzlu diye devlet hastanesinden ancak 3 ay sonraya randevu alabildim. O arada spiralide çıkartmışlardı nasılsa hap kullancam diye. Alışmadık totoşda tuman durmaz misali bende arada unuttum hapı
Tam randevu gününden bir gün öncede kan verdim orada cıktı hamilelikbenimde tedavi başlamadan bitti
O zaman 118 kiloya yakındım herhalde ama çok rahat bir hamilelik geçirdim ve herkesin aksine 5 kilo verdim hamilelikte
Okadar enerjiktim ki kadın doğumcum ( sonradan başkasına gitmiştim ) şaşırıyordu hem bu kilo hem hamilelik helal olsun diye
İnan son doğuma gidene kadar 9 ay hiç yerimde durmadım hep gezdim ve esnaf bile artık kız hala doğurmadınmı sokaklarda doğuracaksın diyorlardı
Nasıl gezenti olduysam doğumu yaptıktan 5 yada 6 saat sonra hastaneden taburcu oldum ( sabaha karşı normal doğum olduğu için yatırmadılar ) ve anında yine misafirliğe gittimeşimin anannesi çok yaşlı ve ona söz vermiştim hastaneden eve gitmeden gelicem sana diye
Yani Doktorların dediği gibi olmuyor bazı şeyler Rabbim nasıl yazdıysa öyle olur. Kadın doğumcum hala bile der banu senin gibi kadın meslek hayatımda görmedim diye
Yaniiiiiiiiiiiii benim gibisi bu dünyada yok şekerim
İnşallah herkes benim kadar rahat bir hamilelik geçirir ve sağlıklı bir şekilde RAbbim tüm isteyenlere evlat nasip eder..... aminnnnn
yenacım çok geçmiş olsun barışımıza başta yazdıklarını okuyunca inan çok üzüldüm ama çok şükür düzelmiş çok sevindim canım allah bütün yavrularımızı korusun inşallah....
bir sopalık daha geldi bende yedim bugün günüm vardı dışardan söylüyoruz orada yedim ordan sonra halama yemeğe gittim çok güzel yemekler vardı yedim ekmeksiz vede tatlı....yarın akşamda annemde yemekteyiz cuma günüde bende işim çok zor bu hafta benim şimdiden artıdayım zaten ....
Cuma günü öğleye kadar kilomuzu bildiriyoruz ve kilo listesi hazırlıyoruz...Haftalık ve aylık kilo durumuzu takip ediyoruz....
Kilo verenleri kutlayıp;sabit kalan ve + lara geçenleri teselli ediyoruz....Spor yapıyorsak hafta boyunca kaç dakika yaptığımızı da cuma günü buraya yazıyoruz.Spor listemiz de var....
Sen de 2 hafta düzenli kilo bildirince bu listede yer alacaksın inşallah...
yena ve yağmurgözlü ikinizede çok geçimş olsun.
benim oğlanda su çiçeği çıkardı.çok döküntüsü yok ama ateşi vardı ona şurup verdik düştü biraz.biz ihmal ettik su çiçeği aşısını.dr umuz çok önemsememişti kendim de yaptırmadım demişti bizde yaptırmadık.ama bugnülerde okulda salgın olduğunu duyunca başka bir dr tavsiyesi ile 3 gün önce yaptırdık.oğlumdaki aşının etkisimi yoksa zaten bulaşmıştı da oumu geçiriyor anlamış değiliz ama inşallah en küçüğe bulaşmaz.ayrı tutuyoruz.ama yarın bebek ve oğlumla yalnızım.
bu arada spor kimseler yazmıyor.ben yazim bari de bir kıpırtı olsun.180 dk oldu bugğn itibariyleee
bende bugn misafir geldiğinde öğleyi güzel yiyemedim ve sonra bi tane halley hüplettim.sonra da akşam yemeğini kıstım ceza olarak.şimdi ise açım
ben kaçim bişişler yemeden uyuyayım bari.herkese slmlar
benim oğlanda su çiçeği çıkardı.çok döküntüsü yok ama ateşi vardı ona şurup verdik düştü biraz.biz ihmal ettik su çiçeği aşısını.dr umuz çok önemsememişti kendim de yaptırmadım demişti bizde yaptırmadık.ama bugnülerde okulda salgın olduğunu duyunca başka bir dr tavsiyesi ile 3 gün önce yaptırdık.oğlumdaki aşının etkisimi yoksa zaten bulaşmıştı da oumu geçiriyor anlamış değiliz ama inşallah en küçüğe bulaşmaz.ayrı tutuyoruz.ama yarın bebek ve oğlumla yalnızım.
bu arada spor kimseler yazmıyor.ben yazim bari de bir kıpırtı olsun.180 dk oldu bugğn itibariyleee
bende bugn misafir geldiğinde öğleyi güzel yiyemedim ve sonra bi tane halley hüplettim.sonra da akşam yemeğini kıstım ceza olarak.şimdi ise açım
hee anladım sanırımmmmöyle denebilir. bu mimarlıkta en önemli kısım ana sirkülasyon elemanlerını doğru yerleştirmekle başlıyor, beceremedim daha doğrusu kafama yatmadı bu akşam sonunda oturdu taşlar yerine daha çok yol var da en azından giriş tamam gibi
harikasın hg cnmm hadi bakalım topiğe hazır ve nazırsınnteşekkürler arkadaşlarrr
çizelgemi katkılarınızla yapmış bulunmaktayım.artık 4*4 lük oldum,herşeyimle hazırım
benim kadar olamazzzzzzyenacım çok geçmiş olsun barışımıza başta yazdıklarını okuyunca inan çok üzüldüm ama çok şükür düzelmiş çok sevindim canım allah bütün yavrularımızı korusun inşallah....
bir sopalık daha geldi bende yedim bugün günüm vardı dışardan söylüyoruz orada yedim ordan sonra halama yemeğe gittim çok güzel yemekler vardı yedim ekmeksiz vede tatlı....yarın akşamda annemde yemekteyiz cuma günüde bende işim çok zor bu hafta benim şimdiden artıdayım zaten ....
bilsemm yedim de gitti toparla semiran toparla demekten başka bişi yok yarını oruçlu geçirip akşamı da hafif geçirmek amacım bakalım yemeden yatacam sahur yapmayacam offffffffffff:26::26::26::26:hosgeldin canim olsun yavas yavas vericez iste hep beraber burda. hem kilo cok olunca vermek daha hizli oluyor motivasyonu yuksek tutabilirsen cok kisa zamanda 90lari gorursun canim. burda birbirimize destek olup hep beraber fistik olcaz
bak iste bu laf gercekten biraz ise yaradi canim ya. 3 bucuk ayda demek neredeyse 7leri gormek uzeresin.. hangi diyeti yapiyorsan ben de ondan istiyorumacil..
evet motivasyon lazim ama eskiden beni motive eden ne varsa denememe ragmen hala o rehaveti uzerimden atabilmis degilim kilo almadan once toparlanmak istiyorum artik. yok yok kesin sopa lazim bana.
evet ne oluyor bize boyle.. ee gecen hafta yapip yapip paylastiniz borekleri pogacalari burada tarifler havada ucustu. hep bu topigin hamarat bayanlarinin sucu, ben gayet masum olduguma inaniyorum sahsen:18::26:
canim napicaz biz ya acilen dur dememiz lazim bu cozutma isine
Sağol canım...Tarih tesadüf oldu.1 Yıl önceden yer ayarlanması gerektiğinden,ama çok güzel bir tarih oldu...
Benim doğum günüm de Hasan Tahsin'in İzmir'de ilk kurşunu sıktığı gündür... Yıl 1919 dermişim....
Kesin var.....
Bir de çok güzel bir kardeşim var;İzmir'de yaşıyor....İsminde N L F R Harfleri var....
Kesin var.....
Bir de çok güzel bir kardeşim var;İzmir'de yaşıyor....İsminde N L F R Harfleri var....
hosgeldin canim olsun yavas yavas vericez iste hep beraber burda. hem kilo cok olunca vermek daha hizli oluyor motivasyonu yuksek tutabilirsen cok kisa zamanda 90lari gorursun canim. burda birbirimize destek olup hep beraber fistik olcaz
ismi nilüfer olmasin sakin
kim acaba bu özel güzel kişi çok merak ettim bak şimdi
Kesin var.....
ismi nilüfer olmasin sakin
kim acaba bu özel güzel kişi çok merak ettim bak şimdi
yenacım inşallah canım düzelicektir barışımız...
semiran sendemi çok kaçırdın canım yaaaa hay allah biz nasıl tutacağız boğazımızı bilmiyorum vallahi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?