Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Beyzuşum,zeyneple görüştünmü .?
ben bu ara arayamadım merak ediyorum..

2-3 gün önce msn de görüştük.Değişen bir şey yok maalesef..İyiye gitmiyor.Stabil....

Morali çok bozuktu ve uzun görüşmeye dayanamadığını hissettim.Maillere bakıp çıkacağım dedi...Daha sonra arayamadım.....

Bayağı uzun sürdü değilmi.?
Allah hayırlı bir kapı açar inşallah..
Zeynep çok güçlü bir kadın..
Senin dediğin gibi özel bir kadın..

KK Pro ÜyeYENA+,
asumanzeynep+,
ozgeozge,
3melegmvar+,
gltngltn,
BEYZUS+,
TozToprak,
mmery,
ceco34+,
toksin+,
semiran
massallah massallah bu aksam topik ne kadarda kalabalik

Canım çok geçmiş olsun. Ben büyük kızımada yaptırmamıştım o zaman bizim doktorda kendi kızıma yatırmadım nasılsa geçirecek dediği için. Bilmiyorum ne kadar doğru ama bizimki o zaman aşı asla önlemez ancak daha hafif geçirmesini sağlar demişti hatta komşumun oğlu o zaman su çiceği olduğunda bizimkide hazır okula başlamadan geçirsin diye dibine dibine sokmuştum ne sadisttim demi ama olmadı
Hatta doktor zaten 10 gün evvel mikrobu kapmış olsaydı oda olurdu hem eskilerinde dediği gibi senesi gelmemiştir demişti o zaman Sonradan ikinci sınıfta kaba kulak ve su çiçeği aynı anda geçirdi ama şükür hafif atlattı
Umarım bebişe geçmez ve ufaklıkta ağrısız sızısız atladır su ciceğini.
RAbbim acil şifalar versin tabiki sanada sabır Allah yardımcın olsun canım.

ahhhh ne güzel bir hikaye... çok mutlu oldum eşime bile anlattım

vallahi sana maş. bir de hamile hamile geziyordun yaniii..
darısı başıma ve tüm isteyenlere inşallahhhhh..

İnşallah sende çok güzel bir hamilelik geçirirsin canım ama önce el birliği ile şu fazlalıklarımızdan kurtulalım
Ben doğumdan sonra doktora 10 sene arayla doğuruyorum artık 10 sene sonra yine görüşürüz demiştim adam ciddimisin diye şok olmuştu çünkü kendi doktor olduğu halde ikinci cocuğa cesaret edememişler üzerinden zaman geçti diye. Tabi ben iki çocuk yeter Allah olmayanlara versin diye dua ediyorum artık

Fıstık gibi olalım sonra nasılsa Rabbim inşallah sanada bir küçük fıstık yada küçük prens nasip eder
Allah mutluluğunuzu daim etsin gerisi gelir nasılsa

a dan z ye katiliyorum canimcim sana haydi kizlar basalim gazaaaaaaaaaa

Ya iki gündür arıyacağım arıyacağım bir türlü fırsat bulamıyorum yada çok geç aklıma geliyor Kızlar Ayşeden haberi olan varmı çok merak ettim onu. İnşallah iyidirde yoğunluktan giremiyordur nete.
Yarın sabah kesin arıycağım Allah nasip kismet edersede yinede bir sorayım dedim

KK Pro ÜyeYENA+,
asumanzeynep+,
ozgeozge,
3melegmvar+,
gltngltn,
BEYZUS+,
TozToprak,
mmery,
ceco34+,
toksin+,
semiran
massallah massallah bu aksam topik ne kadarda kalabalik

merhaba.bugün benm ilk günüm de bende hep böyle olur zannediyordum,normalde 1 aksam da nasıl olur ilknur?
inş uğurlu gelmişimdir hep böle dolup taşarızz

Evet bende merak ediyorum..
Son mesajını hatırlıyorum canı sıkkın gibiydi...

haberim yok canım sen ara bizi de haberdar edersin ama iş durumundan uğrayamıyodur gibi geliyor
sağlık problemi olmasında

İyi geceler..
Allah rahatlık versin arkadaşlar...

beyzus abla evet yaa beni akraba ziyaretleri mahvediyor ama bu sıralar pek olmuyordu şimdi amcamlar geldi gemlikten o yüzden bütün aile biraradayız ...inşallah yarında tutabilirim kendimi çok fazla artıya geçmeden yazık oldu bu ay gittiğim spora incelme oldu ama kiloda tık yok....

Helalllllllllllllllllll

2012 bizim yılımız olucak kızlarrrrrrrrrrr :122: :122: :122: :122:

yenacım inşallah canım düzelicektir barışımız...
semiran sendemi çok kaçırdın canım yaaaa hay allah biz nasıl tutacağız boğazımızı bilmiyorum vallahi...

yaaa evet bu gece yapma diyet falan dedilerr ben de hazırmışım kadınlara uydum yedim tansiyonum fırladı resmen su içtim bol bol ama bakalım ne sonuç olacak cuma yaa geçen hafta verdiklerimi geri aldım sanıyorum korkudan tartılamadım kii oy oyyy yarın toparlayayım accık bakalımmm
ya evet banu AYŞE nerde ki bişi dedi mi ki ben görmedim sürekli okuyorum ama net mi yok iş yerinde yeni taşındılar yaa olabilir mutluya solemiştir kesin

merhaba.bugün benm ilk günüm de bende hep böyle olur zannediyordum,normalde 1 aksam da nasıl olur ilknur?
inş uğurlu gelmişimdir hep böle dolup taşarızz

hosgeldin canimcim yeni gelen diger arkadaslarda hosgeldiler normaldede baya bi oluyoda bu aksam full dolmusuz

İyi geceler..
iyi geceler canım
aaaaaa olmadi bak simdi seninkide basmiyorsa bizimkiler hic basmaz arada sen bizi iteklersin arada biz seni derken gecinir gideriz
evet evet itiekleyin beni
İyi geceler canım....

Benden de hepinize iyi geceler.....Yarın görüşürüz....

KAÇAMAK YOK.......ŞİŞ VAR....

iyi geceler ablacım
yarın kaçamak yoooook:18:

İyi geceler..
sanada canim görüsürüzzz
İyi geceler canım....

Benden de hepinize iyi geceler.....Yarın görüşürüz....

KAÇAMAK YOK.......ŞİŞ VAR....

sanada iyi geceler beyzus abla yalniz gider ayak öldürdün beni güldürmekten o sis bendede var kendi kendimimi dürtsem napsam

Neyse kızlar size doyum olmaz ben hazır küçük civcivim uyumuşken yatayım

Artık yarın aradıktan sonra sizlerede haber veririm buradan
Hepinize hayırlı geceler
Yarın görüşmek üzere Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…