Beyzuşum,zeyneple görüştünmü .?
ben bu ara arayamadım merak ediyorum..
2-3 gün önce msn de görüştük.Değişen bir şey yok maalesef..İyiye gitmiyor.Stabil....
Morali çok bozuktu ve uzun görüşmeye dayanamadığını hissettim.Maillere bakıp çıkacağım dedi...Daha sonra arayamadım.....
yena ve yağmurgözlü ikinizede çok geçimş olsun.
benim oğlanda su çiçeği çıkardı.çok döküntüsü yok ama ateşi vardı ona şurup verdik düştü biraz.biz ihmal ettik su çiçeği aşısını.dr umuz çok önemsememişti kendim de yaptırmadım demişti bizde yaptırmadık.ama bugnülerde okulda salgın olduğunu duyunca başka bir dr tavsiyesi ile 3 gün önce yaptırdık.oğlumdaki aşının etkisimi yoksa zaten bulaşmıştı da oumu geçiriyor anlamış değiliz ama inşallah en küçüğe bulaşmaz.ayrı tutuyoruz.ama yarın bebek ve oğlumla yalnızım.
bu arada spor kimseler yazmıyor.ben yazim bari de bir kıpırtı olsun.180 dk oldu bugğn itibariyleee
bende bugn misafir geldiğinde öğleyi güzel yiyemedim ve sonra bi tane halley hüplettim.sonra da akşam yemeğini kıstım ceza olarak.şimdi ise açım
ben kaçim bişişler yemeden uyuyayım bari.herkese slmlar
ahhhh ne güzel bir hikaye... çok mutlu oldum eşime bile anlattım
vallahi sana maş. bir de hamile hamile geziyordun yaniii..
darısı başıma ve tüm isteyenlere inşallahhhhh..
arkadaslar yarin 1 aralik, artik aralik ayina da boyle girmek istemiyorum zaten daha carsamba gununden artilardayim cuma sabahina kimbilir ne olacak halim. artik durdurmak istiyorum kendimi cunku bu yemenin sonu yok biliyorum, gecmiste de bu hatayi yapmistim. birer ikiser kilolari aldigimi farketmistim ama kendimi durduracagim yerde surekli ertelemistim diyet olayini. erteleye erteleye sistim iste boyle. simdi ayni sey olsun istemiyorum neredeyse 2 ayin emegi var bu 8 kiloda. o yuzden araliga tertemiz yeni bir sayfa acarak baslamak istiyorum. yilbasina kadar da (artik 6 kilo veremeyecegim belli) ama 3-4 kilo verebilmek ve ucundan da olsa 80leri gorebilmek istiyorum. evet yapicam bunu :128: haydi kizlar benim gibi son zamanlarda cozutan herkese sesleniyorum yilbasina kadar tutalim bogazlari 2012ye daha fit daha guzel girelim, sonra yila nasil basladiysak oyle devam edelim ve de fistik olalim artik! sonra ben de bebis calismalarina baslayayim hemen
a dan z ye katiliyorum canimcim sana haydi kizlar basalim gazaaaaaaaaaa
KK Pro ÜyeYENA+,
asumanzeynep+,
ozgeozge,
3melegmvar+,
gltngltn,
BEYZUS+,
TozToprak,
mmery,
ceco34+,
toksin+,
semiran
massallah massallah bu aksam topik ne kadarda kalabalik
Ya iki gündür arıyacağım arıyacağım bir türlü fırsat bulamıyorum yada çok geç aklıma geliyorKızlar Ayşeden haberi olan varmı çok merak ettim onu. İnşallah iyidirde yoğunluktan giremiyordur nete.
Yarın sabah kesin arıycağım Allah nasip kismet edersede yinede bir sorayım dedim
Ya iki gündür arıyacağım arıyacağım bir türlü fırsat bulamıyorum yada çok geç aklıma geliyorKızlar Ayşeden haberi olan varmı çok merak ettim onu. İnşallah iyidirde yoğunluktan giremiyordur nete.
Yarın sabah kesin arıycağım Allah nasip kismet edersede yinede bir sorayım dedim
arkadaslar yarin 1 aralik, artik aralik ayina da boyle girmek istemiyorum zaten daha carsamba gununden artilardayim cuma sabahina kimbilir ne olacak halim. artik durdurmak istiyorum kendimi cunku bu yemenin sonu yok biliyorum, gecmiste de bu hatayi yapmistim. birer ikiser kilolari aldigimi farketmistim ama kendimi durduracagim yerde surekli ertelemistim diyet olayini. erteleye erteleye sistim iste boyle. simdi ayni sey olsun istemiyorum neredeyse 2 ayin emegi var bu 8 kiloda. o yuzden araliga tertemiz yeni bir sayfa acarak baslamak istiyorum. yilbasina kadar da (artik 6 kilo veremeyecegim belli) ama 3-4 kilo verebilmek ve ucundan da olsa 80leri gorebilmek istiyorum. evet yapicam bunu :128: haydi kizlar benim gibi son zamanlarda cozutan herkese sesleniyorum yilbasina kadar tutalim bogazlari 2012ye daha fit daha guzel girelim, sonra yila nasil basladiysak oyle devam edelim ve de fistik olalim artik! sonra ben de bebis calismalarina baslayayim hemen
bence de basalım ama benim marş basmıyo sanki napsam acaba
yine de elimden geleni yaparım
yenacım inşallah canım düzelicektir barışımız...
semiran sendemi çok kaçırdın canım yaaaa hay allah biz nasıl tutacağız boğazımızı bilmiyorum vallahi...
merhaba.bugün benm ilk günüm de bende hep böyle olur zannediyordum,normalde 1 aksam da nasıl olur ilknur?
inş uğurlu gelmişimdir hep böle dolup taşarızz
iyi geceler canımİyi geceler..
Allah rahatlık versin arkadaşlar...
evet evet itiekleyin beniaaaaaa olmadi bak simdi seninkide basmiyorsa bizimkiler hic basmazarada sen bizi iteklersin arada biz seni derken gecinir gideriz
İyi geceler canım....
Benden de hepinize iyi geceler.....Yarın görüşürüz....
KAÇAMAK YOK.......ŞİŞ VAR....
sanada canim görüsürüzzzİyi geceler..
Allah rahatlık versin arkadaşlar...
İyi geceler canım....
Benden de hepinize iyi geceler.....Yarın görüşürüz....
KAÇAMAK YOK.......ŞİŞ VAR....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?