Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de yatsam iyi olur cuma akşam kalabalık misafirim olacak yarından başlar telaşı

ikinizede iyi geceler datlu rüyalar öptüm cocaman

iyi geceler yenacım öptm ben de yatayım bu gece bari melatonin hormonum boşa gitmesin herkesi kocaman öptm iyi geceler aeo kendinize iyi bakın

sanada canim Allah rahatlik versin

Merhaba arkadaşlar
19 Kasım tarihinden bu yana diyetisyen kontrolunde diyet uyguluyorum ...
boyum 163 .19 Kasımda ilk diyetisyene gittiğimde tam 102.5 kg geldim .
26 Kasım da yani geçen hafta 99.4 kg geldim .Bir haftada taoplamda 3 kg verdim.
Bu cumartesi gene kontrolum var diyetisyenim harfiyen listeme uyarsam bu haftada 1.5 ile
2 kg arası vereceğimi söyledi...
Bugüne kadar bende tıbkı sizler gibi çoğu defa kendi başıma diyet yaptım kısa zamanda
hızlı kilo verip diyeti bırakmamla tekrar kiloları aldım. baktım olmadı uzman bir kişiden yardım almaya
karar verdim . Bu sefer amacım uzun vadede verip tekrar almamak ..
Diyetisyenim vereceğimi kiloları obezlik sınırına göre ayırıp hedefleri küçülttü..
Aslına bakarsanız kemik yapıma göre olmam gereken kiloya tam 40 kilo var...
ama diyetisyenim hedefleri bölmesi motivasyon açısından güzel oldu .İlk hedef 87 kg
yanı 15 kılo sımdıden 3 kılosu gıttı bıle eger bu haftada 2 kg verebılırsem gerıye 10 kg kalıyor.
Diyet listeme gelince aslında herkesin bildiği şeyler 90 kg uzerınde olan herkes az cok bılıyordur.
3 ana öğün 3 ara öğün sebze ızagara meyve agırlıklı gunde 3 lıtre su aksam yemegı en gec saat 7 de.
ayrıntılı listemi merak eden olursa seve seve paylaşabilirim .
inşallah bundan sonra her hafta kaç kg verdiğimi sizinle paylaşacagım. benim gibi 90 kg üzeri olan arkadaşlar varsa
motivasyona ihtiyacım olabilr sonunu getirmek açısından..

umarim sende hedefledigin kilona cabuk ulasirsin cnm hosgeldin aramiza

Merhabalar hanımlar nasılsınız bir kaç gündür giremedim geçmişide okuyamadım herkes iyidir inşallah benim diet orta şekerli gidiyor ebru taşınıyor onun ev işiyle uğraşıyoruz baya bir yorulduk bu ara.

eeee banada müsade güzel hatunlar yine oruca kalkicam
hepinizi cooook öptüm
kendinize cici bakin muckkkkkkkkkkk

merhaba karazambak
inşallah hep beraber ineriz istediğimiz kilolara..listede meyve war demişsinde hangi meyveler mesela..meyvelerde fazla şeker varmış o yüzden fazla yemiyorum..bişey daha sormak istiyorum diyetisyen ücreti ne kadar veriyosun her gittiğindemi veriyosun bende dewlet hast gittim 22 şubata gün verdi..nette biraz araştırdımda özeller 100-300 arası falan yazıyo..bu civarda bişeymi muayene ücreti..

Merhaba ,
günde sadece tek ara öğün meyve var muz,armut yada 3 adet orta boy mandalina .
evet zaten gün içerisinde şeker kullanmadığım için vücut için yararlı olan şekeri meyveden almak için günde bir kere muhakkak meyve oluyor.
Ben bakırköyde bir diyetisyene gidiyorum ilk sefer 140 tl ödüyorsun ama iki seans odemıs oluyorsun yanı tek seansı 70 tl.
Yakın zamanda tanıdığım bir arkadaşımın bu diyetisyenle 2 senede 50 kg verdiğini ögrenınce bu diyetısyene gitmeye karar verdim .
ve arkadasım 1 bucuk senedırde kılosunu koruyor . Beni hırslandıran birazda bu oldu Diyet yaparken inanmak çok önemli o yüzden önce kendime sonra diyetisyenime inanıyorum..:))) daha dogrusu ona inanmak için sebebim var arkadaşım yaptıysa bende yapabilirim düşüncesi birazda..

hoşgeldin canım benmde bu ilk akşamım burda. hikayelerimiz benziyor birbirine bende bugün diyetisyene başladım. benmde 3 ana 3 ara öğünden oluşuyor.. sanırım hemen hemen aynıdır listemiz ben 1500cal.lk bir listeye başladım,sen peki? bir de boyun kaç canım. artık her gün beraberiz ve birbirimizin motivasyonuna ihtiyacımız var

peki diyetisyenin adını verebiliomsuun yada seans aralıkları nedir?

banada yardım lütfennnnnnn artık dayanamıorum kendimden soğudum benide alın benideeeeeeeeeeeeeee

hosgeldin canim sen de gel ama kendinden soguma kendini sevmekle basla ise cunku bu kilolarin altinda aslinda incecik fistik gibi bir sen varsin aynaya baktiginda o guzel kizin orada oldugunu dusun kilolari verip ortaya cikaricaz iste o fistigi ^^

sen de hosgeldin canim umarim burada hep beraber hedef kilolarimiza ulasacagiz :)
evet 3 ana 3 ara, meyve sebze izgara, bol su, bol hareket, gec saatte yememe... bunlar gercekten de bilindik cunku saglikli olan bu. aklin yolu birdir yani canim. saglikli olan her diyet buna az cok benzer zaten. diyetisyenin bir iyi yonu surekli kontrol altinda olmak insana daha buyuk sorumluluk duygusu veriyor. sahsen bende ters tepki yapmisti cunku her yedigimi yaziyordum bir kart vardi haftalik, ona. her hafta karti veriyordum diyetisyen bakip begenmedigi ne varsa yuzunu burusturup boyle dalga gecer gibi bir ifadeyle oooh goturmussun dolmalari gibi mesela bir ifade, beni cileden cikariyordu o zaman hatta 70lerdeydim ben... cok sinir olup 4 haftalik pesin odedigim halde gitmemistim 3 haftanin parasini yakmistim. ama cok iyi diyetisyenler de var bir arkadasim 85 kilodan 58a indi 1 yil icinde, ankara'da ozel bir hastaneye gidiyordu unuttum simdi adini ama armada'nin hemen dibindeki bir hastane ankaralilar bilir.
neyse laf lafi acmis yine verdigin 3 kilo icin tebrik ederim ve de devamini dilerim. listeni de paylasirsan cok guzel olur sonucta hepimiz hemen hemen yakin kilolardayiz yararlanmak isteyen arkadaslar olur mutlaka :)

İnsallah hepimiz inandığımız yolda başarılı oluruz ...benim diyetimde günde 1500 cal. Boyum 163. kemik ağırlığıma göre olmam gereken kilo 56 kg ıle 62 kg aralıgıymıs. Ama ilk hedef 87 kg tabiki bu hedefi diyetisyen obezlik sınırına göre belirledi.inşallah canım ya inşallah irademize hakim olursak başaracağız gerçi ben başarammak gibi bir ihtimal bile düsünmek istemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…