Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

peki diyetisyenin adını verebiliomsuun yada seans aralıkları nedir?

Diyetistenim Hacer Kaya iztersen sende bir internetetn araştır .aslında seans aralıkları birazda bize bağlı .ben simdilik her hafta gidiyorum en azından ilk 15 kg verene kadar her hafta gitmeyı düşünüyorum ama sonra tabiki bu aralıgı 15 gunde bır gitmeyi düşünüyorum.zaten bana diyetisyen ilk hedefi 87 ikinci hedefi 74 olarak belirlemişti . 74 kg ulastıgımızda 6 ay ara verırız sonra tekrar başlarız dedi şimdilik ılk hedef 87 sonra 74 o zamana kadarda ınsallah beslenme alıskanlıgım degısır

toztoprakkk bende bugün başladım diyetisyene,istanbuldasın sanırım,orda fiyatlar baya yüksekmiş,ben gölcükte özel bir hastanede basladım bugün.. 1ay için 100tl verdim her hafta kontrolüm var.. daha dogrusu 1 tedavi,1kontrol olarak her hafta gidecegim..

inşallah cnm kilo başa bela umarım en ideal sürede en ii kiloya ulaşırız :)

Canım ya nasılsınız merak ettim.
Çok geçmiş olsun.
Yenacım canım çok üzüldüm okuyunca şimdi şükürler olsun iyiymiş canım benim sende kendine dikkat et Allahım biran önce şifa versin evladına.Elimizden gelen bişeyler olursa keşke .....

günaydın fıstıklarrrrrr nasılsınız bakalım?
benim diyet gayet iyi gidiyor şimdilik bugünde -700 ü görerek ancak melisi yakalabildim :)))

adanalısın yani :) yemekleride ne güzel olur ya...
canım ya gölcük güzel bir yer çık dışarı yürü bol bol müsaitte neden eve kapattın kendini... pko mu kilo yapıyor yoksa kilo mu pko onu tam bilemiyorum ama ağırlığının %10unu kaybettiğinde iyileşme görülüyor diyor drlar. benim ilk hamileliğim 3. ayda son buldu kendiğinden oldu sonra 17 ay bekledim canım... benim komşumda pkoluydu 2. ayında hamile kaldı düşündükten sonra .herşey nasip kısmet öyle düşünme........
şımardı canım kaba tabirle g...ü kalktı derler ya işte öyle [/B]

anladım ablacım haddinden fazla hak ettiğinden fazla değer verince malesef böyle oluyor ,kıymet bilmek yerine neler yapıyorlar, herşey nasip kısmet hiç tatlı canını üzme ne olur.

yenaaa canım oğluşun düzelmiş çok sevindim aslan benim oğlum maşallah ona nazar değmesin bir daha.....

canım ben bu zamana kadar öyle diyet yapmadım herşeyden az az yedim ,ekmeği yok diyecek kadar yedim 3-5 gün yemediğim bile oldu.... şu an 5 gün 5 kilo diyetini yapyıyorum ama daha önce yapmadım sadece ayda 1 detoks yaptım...
ben doğum günümü hedef aldım 70 altını görmek için ve 2. dönem okula başladığımda öğretmen arkadaşlarımın şaşırmasını :) sende böyle bir hedef belirle daha azimli olursun he birde nisan sonu bizim düğün günümü gelinliğimi giymek istiyorum :))))))))))

canım çok geçmiş olsun miniğe ,dikkat et bulaşmasın.
gerçi benim üst komşum dr onun eşi geldi geçen gün büyüğü olmuş küçüğünüde yanına sürekli soktum olsun diye dedi ama olmamış :) atlatsaydı iyi olurdu bağışıklık geliştirirdi dedi
annemde de bir tanıdığı hangi çocuk hastalanırsa çocuğunu götürürmüş ki geçirsin diye biz korkuyoruz...

günaydınnnnnnnn
teşekkür ederim ederim kızlar iyiki varsınız

geçmiş olsun canım...inş. inş. bi şey çıkmaz ....sağlığın daha önemli canım sen oğluna lazımsın daha..beğenmeyen başka kapıya ..hayırlısı neyse o olsun canım.......

merhabalar semiran geldi ama kimseler yok ortadaaa gece yeni gelen arkadaşlar olmuş hg mişler azim ve gayretiniz umarım devam eder bizim gibi bitiklere de gaz verirsiniz uzun bir yoldayız hepimiz de inş sonuna geleceğiz hep birlikte
cnmallah kabul etsin simdiden aksama hafif atlatirmisin bilemem ben hafif atlatamiyorum patlayana kadar yiyesim oluyor hicte tartilmiyorum cumaya bole kalcam heralde

amin cnm sağolasın valla bilmiyorum dün gece yediklerimden sonra bu akşam yememeyi planlıyorum bakalımm :26::26:

Herkese merhabalar gece baya güzel sohbetler dönmüş yine topikte maşallah

yena yavruna cok geçmiş olsun canım allah şifa versin.

mutlu proje nasıl gidiyor?

Okudum okudumm yazmaya sıra gelince aklımdan ucup gitti.sabah sporları fena değil valla 30 dk yapabildim işte pazar günü gördüğüm rakamdan sonra inş. Yeniden en azından aynı kalabilirim.

Yeni katılanlar olmuş hoşgelmişler umarım herkesler istediği kilolara insin insin bitsin bu çile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…