- 30 Kasım 2011
- 30
- 1
- 286
peki diyetisyenin adını verebiliomsuun yada seans aralıkları nedir?
merhaba karazambak
inşallah hep beraber ineriz istediğimiz kilolara..listede meyve war demişsinde hangi meyveler mesela..meyvelerde fazla şeker varmış o yüzden fazla yemiyorum..bişey daha sormak istiyorum diyetisyen ücreti ne kadar veriyosun her gittiğindemi veriyosun bende dewlet hast gittim 22 şubata gün verdi..nette biraz araştırdımda özeller 100-300 arası falan yazıyo..bu civarda bişeymi muayene ücreti..
cnmallah kabul etsin simdiden aksama hafif atlatirmisin bilemem ben hafif atlatamiyorum patlayana kadar yiyesim oluyor hicte tartilmiyorum cumaya bole kalcam heraldeya valla banucum napim yedim kendimi tutamadımm yarın oruçlu geçireyim bariii akşamda hafif geçireyimm
gel blackbery gell.. her türlü yardıma hazırım canım... hayırr soğuma olmaz daha da sevmeliyiz kendimizi
benm kadar varmısınki acaba:18: yaş boy? hadi kendnden bahset[/QUO 1 70 civarı boyum kilo da 10368 dim bu kiloyu almadan önce stresten ve aburcuburdan hızlıca aldım ve alış o alış veremiorum aslında pskoljik biliorum destek istiorum sizlerle inş olur
Diyetistenim Hacer Kaya iztersen sende bir internetetn araştır .aslında seans aralıkları birazda bize bağlı .ben simdilik her hafta gidiyorum en azından ilk 15 kg verene kadar her hafta gitmeyı düşünüyorum ama sonra tabiki bu aralıgı 15 gunde bır gitmeyi düşünüyorum.zaten bana diyetisyen ilk hedefi 87 ikinci hedefi 74 olarak belirlemişti . 74 kg ulastıgımızda 6 ay ara verırız sonra tekrar başlarız dedi şimdilik ılk hedef 87 sonra 74 o zamana kadarda ınsallah beslenme alıskanlıgım degısır
kızlarr herkese iiyi geceler... sizlerle tanıstığıma memnun oldum
Canım ya nasılsınız merak ettim.Cuma günü 9 eylül üniversite genel pediatriye gideceğiz..
cumartesi hocayla görüşemezsek en azından vakit kaybetmeyiz diye düşünüyoruz..
Hastanede görümcemin eşinin bişeyi çalışıyomuş.:) Ben randevu almada yardımcı olurum demiş görümceme bakalım eğer öyle olursa test ve takip işini çok ileri bir tarihe atmazlarsa süper olur..Hem hocaya bir yığın para vermemiş oluruz..1500-2000 tl.den bahsetmiş şirket doktoru..
Çok geçmiş olsun.midem bir kaç gündür iyi çok şükür kan tahlillerim iyi çıkmadı iltihaplı romatizmam vardı çok yukselmiş birde karaciğerde sorun görünüyor doktorum romatizma değerlerini düşürelimde bir karaciğer ultrasonu çekelim dedi...bütün bunların tuzu biberi birde özel hayatımda sorunlar var off ki offf....
Yenacım canım çok üzüldüm okuyunca şimdi şükürler olsun iyiymiş canım benim sende kendine dikkat et Allahım biran önce şifa versin evladına.Elimizden gelen bişeyler olursa keşke .....Merhaba hanımlar,
canım çok sıkkın dün sabahtan gece 12 ye kadar acildeydik..
Oğlum yine tıkandı hava verildi açılmadı dekort yapıldı biraz rahatladı gibi..çok üzgünüm sürekli ağlıyorum..
Sabahtan beri araştırma halindeyim..Dün ege acildeki hekim kesinlikle ihmal etmeyin solunum bölümünde takip edilmesi gerek dedi..
biiliyoruz ama öyle bir dolu ve gereksiz prosedürler varki..hem 5 yaşına kadar iyileşir panik yapmayın deniyor..
Geçen yıl alerji testinde positif çıkınca beklettiler bizi..Biraz daha büyüsün diye ama bu hava olayı beni kahrediyor.
Bugün eşimin şirket doktoru 9 eylül innumoloji-alerji bölümünde bir hocayı referans verdi cumartesi onunla görüşmek için araya tanıdık bulmaya çalışıyoruz bakalım..
Allahım inşallah astım değildir.
gidip gelip nefesini dinliyorum çaktırmadan.. oturamıyorum bile evin içinde dolaşıp duruyorum yüreğim ağzımda,kalbim elimde sanki.
adanalısın yani :) yemekleride ne güzel olur ya...ben gölcükte yasıyorum 1,5 yıldır,ailem adana da ben yalnızım burda
artık evde otur otur depresyona bile girmiştim..zaten pkolular kilo almaya çok müsait insanlarmış..aslında benmde hamile kalablmek için de vermem gerekıyor. peki nekadar zamanda hamile kalabildin?tedavi ile mi oldu? bildigin gibi pkoluların kendiliğinden biraz zor oluyormuşya?
ahh ahhh ben bir zayıflayayımda sonra agzıma fermuar çekip hiç bir şey yemeyeceğim:18::18:
şımardı canım kaba tabirle g...ü kalktı derler ya işte öyle[/B]
canım ben bu zamana kadar öyle diyet yapmadım herşeyden az az yedim ,ekmeği yok diyecek kadar yedim 3-5 gün yemediğim bile oldu.... şu an 5 gün 5 kilo diyetini yapyıyorum ama daha önce yapmadım sadece ayda 1 detoks yaptım...hosgeldin canim olsun yavas yavas vericez iste hep beraber burda. hem kilo cok olunca vermek daha hizli oluyor motivasyonu yuksek tutabilirsen cok kisa zamanda 90lari gorursun canim. burda birbirimize destek olup hep beraber fistik olcaz
bak iste bu laf gercekten biraz ise yaradi canim ya. 3 bucuk ayda demek neredeyse 7leri gormek uzeresin.. hangi diyeti yapiyorsan ben de ondan istiyorumacil..
evet motivasyon lazim ama eskiden beni motive eden ne varsa denememe ragmen hala o rehaveti uzerimden atabilmis degilim kilo almadan once toparlanmak istiyorum artik. yok yok kesin sopa lazim bana.
evet ne oluyor bize boyle.. ee gecen hafta yapip yapip paylastiniz borekleri pogacalari burada tarifler havada ucustu. hep bu topigin hamarat bayanlarinin sucu, ben gayet masum olduguma inaniyorum sahsen:18::26:
canim napicaz biz ya acilen dur dememiz lazim bu cozutma isine
yena ve yağmurgözlü ikinizede çok geçimş olsun.
benim oğlanda su çiçeği çıkardı.çok döküntüsü yok ama ateşi vardı ona şurup verdik düştü biraz.biz ihmal ettik su çiçeği aşısını.dr umuz çok önemsememişti kendim de yaptırmadım demişti bizde yaptırmadık.ama bugnülerde okulda salgın olduğunu duyunca başka bir dr tavsiyesi ile 3 gün önce yaptırdık.oğlumdaki aşının etkisimi yoksa zaten bulaşmıştı da oumu geçiriyor anlamış değiliz ama inşallah en küçüğe bulaşmaz.ayrı tutuyoruz.ama yarın bebek ve oğlumla yalnızım.
bu arada spor kimseler yazmıyor.ben yazim bari de bir kıpırtı olsun.180 dk oldu bugğn itibariyleee
bende bugn misafir geldiğinde öğleyi güzel yiyemedim ve sonra bi tane halley hüplettim.sonra da akşam yemeğini kıstım ceza olarak.şimdi ise açım
ben kaçim bişişler yemeden uyuyayım bari.herkese slmlar
adanalısın yani :) yemekleride ne güzel olur ya...
canım ya gölcük güzel bir yer çık dışarı yürü bol bol müsaitte neden eve kapattın kendini... pko mu kilo yapıyor yoksa kilo mu pko onu tam bilemiyorum ama ağırlığının %10unu kaybettiğinde iyileşme görülüyor diyor drlar. benim ilk hamileliğim 3. ayda son buldu kendiğinden oldu sonra 17 ay bekledim canım... benim komşumda pkoluydu 2. ayında hamile kaldı düşündükten sonra .herşey nasip kısmet öyle düşünme........
anladım ablacım haddinden fazla hak ettiğinden fazla değer verince malesef böyle oluyor ,kıymet bilmek yerine neler yapıyorlar, herşey nasip kısmet hiç tatlı canını üzme ne olur.
Canım ya nasılsınız merak ettim.
Çok geçmiş olsun.
Yenacım canım çok üzüldüm okuyunca şimdi şükürler olsun iyiymiş canım benim sende kendine dikkat et Allahım biran önce şifa versin evladına.Elimizden gelen bişeyler olursa keşke .....
günaydınnnnnnnn
teşekkür ederim ederim kızlar iyiki varsınız
geçmiş olsun canım...inş. inş. bi şey çıkmaz ....sağlığın daha önemli canım sen oğluna lazımsın daha..beğenmeyen başka kapıya ..hayırlısı neyse o olsun canım.......midem bir kaç gündür iyi çok şükür kan tahlillerim iyi çıkmadı iltihaplı romatizmam vardı çok yukselmiş birde karaciğerde sorun görünüyor doktorum romatizma değerlerini düşürelimde bir karaciğer ultrasonu çekelim dedi...bütün bunların tuzu biberi birde özel hayatımda sorunlar var off ki offf....
tabiki verirsin canım ya ne demek... evlenince insan nedese kilo alıyor .
şımardı canım kaba tabirle g...ü kalktı derler ya işte öyle
illa öyle olur zaten bişey sanırlar kendilerini..illa süründürcen....
Merhaba hanımlar,
canım çok sıkkın dün sabahtan gece 12 ye kadar acildeydik..
Oğlum yine tıkandı hava verildi açılmadı dekort yapıldı biraz rahatladı gibi..çok üzgünüm sürekli ağlıyorum..
Sabahtan beri araştırma halindeyim..Dün ege acildeki hekim kesinlikle ihmal etmeyin solunum bölümünde takip edilmesi gerek dedi..
biiliyoruz ama öyle bir dolu ve gereksiz prosedürler varki..hem 5 yaşına kadar iyileşir panik yapmayın deniyor..
Geçen yıl alerji testinde positif çıkınca beklettiler bizi..Biraz daha büyüsün diye ama bu hava olayı beni kahrediyor.
Bugün eşimin şirket doktoru 9 eylül innumoloji-alerji bölümünde bir hocayı referans verdi cumartesi onunla görüşmek için araya tanıdık bulmaya çalışıyoruz bakalım..
Allahım inşallah astım değildir.
gidip gelip nefesini dinliyorum çaktırmadan.. oturamıyorum bile evin içinde dolaşıp duruyorum yüreğim ağzımda,kalbim elimde sanki.
çok geçmiş olsun oğluna yenaaa....düzelmiş şükür inş.. bir daha göstermesin allah. canım....
cnmallah kabul etsin simdiden aksama hafif atlatirmisin bilemem ben hafif atlatamiyorum patlayana kadar yiyesim oluyor hicte tartilmiyorum cumaya bole kalcam heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?