Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar her açıdan zor günler geçiriyorum nete de adapte olamıyorum malesef 2 gün izinliydim ztn dün başladım işe
geçmişe bakamadım çok yeni gelenler hoşgeldiler
hasta olanlar şifa bulsun inş

kızlar sizi unuttum sanmayın. geçmişe bakmadan bir selam vereyim dedim. derin temizlik işlerine daldım valla :)
koltuklara dalmadan önce size uğrayım dedim. ay bide misafir gelme ihtimali var du bakalım nolcak. bu arada sitede bir sıkıntı var sanırım. dün bağlanmaya çalıştım kaç kez bağlanamadım. sizede oluyormu ?? aşırı yoğunluktanmı dersiniz?

kızlar her açıdan zor günler geçiriyorum nete de adapte olamıyorum malesef 2 gün izinliydim ztn dün başladım işe

allah yardımcın olsun canım....sabır göster canım emin ol daha kolay geçer bu günler..dertleri ne kadar önemsersek o kadar iz birakır........

Hoş geldin Ayşe...

Seni merak etmeye başlamıştık...Umarım sağlığın yerindedir ve tüm sevdiklerinin de.....

Ne sıkıntın varsa; Rabbim bir an önce çözüm ve huzur versin inşallah...

bu ilk mesajım ve artık hep burdayım. ismim meryem beni de aranıza alırmısınızzz
hos geldin aramiza insallah hedefledigin kiloya ulasirsin saglikli bisekilde

Tesekkur ederim canim bilgi için ellerine saglik

ya ben ya ben beni sevmiyormusun?

geçmis olsun ablacim herseyin basi saglik daha onemlisi yok
birak arama sorma kiymetini anlasin sen daha degerlisin

hos geldin aramiza insallah hedefine ulasirsin

kolay gelsin canim

banada yardım lütfennnnnnn artık dayanamıorum kendimden soğudum benide alın benideeeeeeeeeeeeeee
hos geldin aramiza insallah hedefledigin kiloya saglikli bisekilde ulasirsin

Son düzenleme:

ayşe canım nerelerdesin sen. Umarım kötü bir şey yoktur.kendini üzme. Sıkıntılar geçer inşallah.

yenacım epey geç oldu kusura bakma ama geçmişe ancak bakabildim. geçmiş olsun canım acil şifalar. yardımcı olacağımız birşeyler olursa elimden geleni yaparım canım. tekrar geçmiş olsun.
alemsin ablacım yaa şu halimde beni güldürdün

canım gözlerim aradı durdu seni valla. bugünde görmesem soracaktım nerelerdesin diye. gitmeden önce burayı epeyce salmıştım. yeni yeni topluyorum ortamı. gördüğüme sevindim valla.

bu arada kızlar hayrola sopalar şişler filan aaa kadına şiddete karşıyız biz sonunda kilo olsa bile :)

Ben yaklaşık 105 kiloyum .Daha önce çok diyet yaptım başarılıda oldum 80 lere indim ama artık yapamıyorum starda başlayacak olan bıggest losser 'a başvurmuştum ön eleme için cumartesiye randevu verdiler .Eşim gitmemi çok istiyor yada öyle gösteriyor .Zaten yarışmada 3,5 ay süreceği için kafam karıştı tamam belki okadar kalmadan daha erken dönücem ama evli olmasam hiç düşünmezdim ne yapacağımı şaştım bende 50 beden yerine 38-40 giymek güzel olmak istiyorum kafam karışık lütfen fikir verin bana

valla benim okulum olmasa ben de girerdim o yarışmaya. bence katılın, eşinizden ayrı kalacaksınız ama o da destek veriyosa gidin derim. düşünsenize; hayatınızın 3-3,5 ayını eşinizden ayrı geçireceksiniz ama döndüğünüzde yepyeni bir hayata başlayacaksınız, daha mutlu olacaksınız, daha güzelleşeceksiniz. orda birçok insanla beraber diyet ve spor yapacağınız için daha motive olursunuz. elinizde fırsat varken bence kaçırmayın.

okadar zor bir kararki bu anlatılır gibi değil yani tabiki daha ön elemeyi geçmesi filan var ama işte bilemiyorum
şu dönemde inanılmaz zor bir dönemdeyiz inanın anneminde ameliyat olma olasılığı var off bilemiyorum
ama biryandanda bakıyorumda hep etrafım için yaşar oldum kendim için hiçbişey yapmıyorum ama hiiçç birşey

öyle mi çok üzüldüm geçmiş olsun... anlıyorum zor bir durumdasınız, hep ikilemde kalmışsınız. o zaman naçizane tavsiyem, bu topicten kopmayın, burdaki hanfendiler beraber çok güzel kilolar veriyorlar, ne yediklerini ne yaptıklarını yazıyorlar, 30, 40 kilo veren çok kişi var, eminim ki motive olup siz de zayıflama işine başlayacaksınızdır. bence kendiniz için bişeyler yapmanın tam zamanı. vazgeçmeyin lütfen, birçok kişi başarabiliyosa biz neden yapamayalım?

aysecim bende seni merak etmeye başlamıştım umarım en kısa zamanda düzelir üzme kendini
Günaydın güzeller...

Hepimiz için hayırlı bir gün olsun inşallah....
aminnnn ablacım

haklısın daha önce akupunktur 'a gitmiştim 1 ayda yaklasık 17 kg verdim listem sağlıklı ve çok doyurucuydu hemde spor yapmadan vermiştim bide spor yapsan 20 kg olurdu herhalde ama tabi akupunkturun zayıflamaya etkisi yok sadece yeme isteğini sinir sistemini bastırıyor ve uzun zamanda almadım verdiklerimi geriye aynı listeyi bulup bu yaklaşık 50 kg fazlamdan kurtulucam kararlıyım çünkü eşim zayıf sayılır fit bir erkek ve ben onunla nişan düğün hariç hiç foto çektirmem utanıyorum geçen sene pazara gittik kar kış soğuk kafamı örttüm şalla bir tv kanalından röportaj yapmaya gelmişler eşimide durdurdular bende 2-3 adım ötede durdum sunucu erkekti demesinmi eşime anneniz neden uzaklaştı çekindimi diye ayy ben bir fena oldum anlatamam hep yaşımı göstermediğimi yada tam yaşımda oldugumu söylerler eşimde bozdu bir güzel adam özür dileye dileye bir hal oldu ama ben tek kelime edemedim şoka girdim resmen sağlıklı olmak bir yana birde eşimin yanına yakışmak için vermeliyim

eşinde destek oluyormuş bence git....

SElammmmmmm kızlarrrrrrrr ben geldimmmmmmm :122:

Bugün kendimi çoook dinç hissediyorum ve her zamankinden hem daha erken hemde daha harektli bir gün geçirdim çok şükür :122: Yarın inşallah bu kilo bildirimime de yansıyacaktır
Bu arada Ayşeden şükür bir ses seda cıkmış aradım öğlende ama açmadı numaramı kayıt etmemiş anlaşılan.
Birazdan eşimle alışverişe cıkıcağız ama gitmeden sizlere bir uğrayayım dedim. Hazır cıkmışken yürüyüşümüde araya sıkıştırırım
Artık gelince bol bol sohbet ederiz

Aramıza hoşgeldin canım Umarım sende bizlerle el birliği yapıp bir an önce hedefine ulaşırsın :122:
Bu sene KK Kadınlarının yılı olucak inşallahhhhhhhhhhhhh

ceco canım sen gönüllerin 1.sisin daha ne olsun ... gitti bakalım geri gelmesinler bir daha çok sıkıldım onlardan :)

Ya ben cok yenı üyeyım benıde alın aranıza ,113 kılodan 5 ayda 99 kıloya dustum
ama bıraz gaza ıhtıyacım var su anlık ılk hedefım 80 lı kılolara dusmek ama yaza kadar ıdeal kıloma kavusmak asıl amacım yaklasık 55 kıloya dusmem lazım , şaka gibi vucudun yarısı yok,ama resımlere baktım gercekten zayıflayınca ınsanın kendıne guvenı gelıyor , bu arada en cok sevındıgım sey bacak bacak ustune atabılıyorum artık :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…