Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlarr

yaa yarın için heyecan bitti artık benim ümidim kalmadı.zaten 3.lük için yarışıyoruz

beyza ablaaa yaaa şu şok diyetlileri diskalifiye ette biz zavallıların ümitleri sönmesin.bu ne yaaa?4 günde 4 kg demek haftanın da ilk ikisi belli zaten aylığa da yansır bu.motivasyon kalmadı bizde yaaaw.

yapan var yapamayan var değilmi ama?hepimizin ağzını suları aktı giden kiloları gördükçe.

ben bi gurupta şok diyetler yasak diye okumuştum ama burasımıydı diğer gurupmu (ilk zamanlar 80-89 gurubuna da giriyordum)hatırlayamadım gerçektn.şuan fena kıskançlıklardayım.ne etsemde şunları listeden uzaklaştırsma

hosgeldin canim benim hedefim de 80leri gormek oncelikle :)) yaza da hedef kiloya ulasmak. yani ayni sayiliriz :) kolay gelsin sana da

kim verdi 4 kilo ya hangisi :18: ben artilardayim bu hafta en az 1 kilo fazlam var oooof of. daha hala yiyorum. hep bana christmas hediyesi cikolata veren patronumun sucu. masama koydu koca 2 kutu cikolatayi butun gun agzima atip durdum midem fena oldu ya ne guzel yemiodum tatli matli. eski motivasyonum gelsin artikkkk..

su 5gunde 5 kilo diyetini yapmaya niyetleniyorum yavas yavas geri alacagimi biliyorum ama iste belki ihtiyacim olan motivasyonu verir kilo azaldikca. cesaret edebilsem...

inşallah hedefine ulaşırsın ,yaşın kaç?
kızzzzzzz suikast mi düzenliyorsun sen bize ... bırakta bu hafta bizim motivasyonumuz olsun her hafta listedesin aaaaa kızıyorum bak....... bu arada listede olmak önemli tabi ama olmasamda yanmam emin ol bu kadar kilo gittikten sonra bunun hazzı hiçbir şeyde yok daha 1 hafta önce olmayan pantolonumun içine girdim bu haz nerede var :)

3meleğim var verdi canım ben ona erişemedim daha benim 3 gitti bakalım yarına ne gidecek 600gitse 79u göreceğim ya.... canım ya iradene sahip ol ne olur.. bizdede tatlı,tuzlu bisküviler ,kekler, çikolatalar hepsi var ama onları yemeye hiççç niyetim yok. kendime yeşilçay hazırlarken eşime nescafe hazırlıyorum ve yanına bunlardan koyuyorum hemde her akşam ama daha 1 tane bile yemedim... çikolataya bende dayanamam ama cuma günü için bir ikramlık çikolata kadar kaçamak yapıyorum bazen, eskiden kocaman çikolataları götürürdüm mideme yinede doymazdım :)
sen yeme ya birine ver ya da birilerine yedir benim gibi :)
yapabilirsen yap canım ama sabır ve dayanma gücü istiyor kolay değil yani önce kesin kararını ver sonra başla...

hg ilbatum:))) evet adanalıyım,off yemeklerimizi sorma nerede burda öle yemekler..gerçi olmasın da
evet sevmeye başladım gölcüğü,önce önyarğılı davrandım bilmiyodum da kapı dışarı çıkmadım.artık alışıyorum.
evet pko ve kilo ilişkisi yumurtamı tavuktan tavukmu yumurtadan gibi ikisi hep bir arada
ohh ohh 2. aydamı..olsunn sennde az sayılır.. artık inanıyorum benmde olcak..
teşekkür ederm bu güzel destegin için

hoşgeldin baym tabiki senide alırız,bende dün geldm ama burdaki arkadaşlar öyle iyiki hemen sarıp sarmalarıs seni..azımsanamayacak kadar kilo vermişsin zaten,arkasının gelmemesi için bir neden yokkk..

ilbatum sanırım ismin özlem,özlemcim taktire şayan bir iraden var ben bu tarz diyetlere ne zaman başlasam en uzunu ertesi sabahı ancak buldu valla bravooo tebrik ediyorum seni

hos geldin aramiza insallah hedefledigin kiloya ulasirsin saglikli bisekilde

teşekkür ederm canm inş istedigim kiloma ulaşırım sağlıkla ve hızla

bu arada çizelgenden 30kg vermiş oldugunu anlıyorum maaşallah sana
ne zaman başlamıstın canım,yani kaç ayda verdin? bende bir 30 kiloyu hazirana kadar vermek istiyorum..şimdilik en büyük hedefim bu...

hos geldin canim aramiza insallah hedefine ulasirsin

kiz insaf et neolur aylardir takildim surunuyorum 7lerde motivasyon için yaptim bende takilmasam yapmazdim
eger yasaksa YENA abla listeye almayabilir sorun olmaz
ama 4kilo gitmesinin(belki sabaha daha fazla olabilir) sebebi sporumdur bol bol yuruyus yaptim arada leslie de tabii bugunde abartmadim çok sukur bildirim guzel yane

Ben verdim canim sabahtan beri boyle geziyorumbayadirki veremiyordum takilmistim iyi oldu benim için
ama ben bu diyetle beraber bol bol yurudum bakalim sabaha neolacak

iyi akşamlar kızlar
yarın akşam için bisürü mama yaptım gerisini de yarn yapacağım ama ben açım işe bak yaaa bakışıyoruz sadece 1 tane biber dolması yedim minik onu da akşam yemeği olarak
şimdi bi sütlü şekersiz nescafe içtim de azcık gurultum azaldı sanki
özlem ve melis bravo size iradeniz süpermiş o giden kilolara ben de sulanarak bakıyorum ancak benim yarın için hiç ümidim yok
özlem beni geçtin sanırım değilmi

Selammmmmmmmmm yine ben geldimmmmmmmmm :122: :122: :122: :122: :122:

Alışverişten döndüm dönmesine ama aldıklarımı yerleştireceğime hemen yamacınıza koştum eşim hani aldıklarını yerleştirecektin dedi bende az beklesin bişey olmaz dedim
Bağımlılık yaptınız ayolll
Sağlıklı sağlıklı mamalar aldım eşim baktım yine sapıtıyor düş len önüme oldun 100 kilo diye fırça attım senin dedi zayıfladıkça çenen düştü yok öyle abur cubur yiyip sağlıksız yaşamak kızlarımada kötü örnek olmasına müsaade etmiyeceğim Ben adım gibi eminim bu sefer kesin başarıcağım ve ne olursa olsun hedefime ulaşacağım :122: :122: :122:

ceco canım sen gönüllerin 1.sisin daha ne olsun ... gitti bakalım geri gelmesinler bir daha çok sıkıldım onlardan :)

Canımsın Verdiklerimizin hiç biri geri gelmemek üzere gittiler zaten Bundan sonra ancak eksilere doğru gidecekler

Aramıza hoş geldin Umarım sende istediğin hedefe ulaşırsın sağlıklı bir şekilde. Burada eksik olan Motivasyonu ve Destek'i kesin bulacaksındır bundan sonrada artık tek yapman gereken eksilere doğru süzülürken sağlıklı yaşamak

Aaaa fesat insan zayıf olur muhabbetini mi yerine getiriyorsun hani fesatlanırsam daha hızlı zayıflarım hesabı
SEn ve kıskançlık hayatta inanmam sen ki herkesi motive ediyorsun daha güzel kilolar verebilirsiniz gibilerinden.
Bu haftada değişiklik olsun nasılsa sen yine haftaya kesin Listeye girersin :122:
Bende giremem herhalde ilk 3'e ama ucundan eccük bacağımı uzatayım dedim İlklerin listesine ayak parmağımı soksam yeter herhalde belki ayağım deydi diye tiskinirde taçı bana verirler

Neyse aldıklarımı yerleştirip hemen geliyorum

Selammmmmmm ben geldim,

Hala kendi evime geçemedim bu gece geçeceğim inşallah.Dün bir ara girip baktım kardeşimin pc.den neler yapıyorsunuz diye ama daha okuyamadandoğru düzgün hadi abla işim var diyip kaldırdı beni başından.Yenanın oğlunun hasta olduğunu okudum bir tek ona bile yazamadan çıktım şükür biraz daha iyiymiş ama bu gün okuduğum kadarıyla,geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin Barış'a.

Ben bir süre daha yazamıycam evime geçsem de kızlar annem ve annanem (k.v ve annesi) geliyorlar bana kalacaklar bir süre ne kadar olduğunu bilemiyorum çünkü üst kat dairemizi aldılar boya ve cam balkon işi var ne zaman biteceği belli olmaz,yarın boyacı geliyor cuma ctesi gelecekmiş bitirir sanırım ama camcıyı bilmiyorum.Kızlar dua edin de eşimin ailesiyle iyiyken kötü olmayalım dip dibe gelince çok korkuyorum bundan Hayatta en sevmediğim şeydi gelin kaynana ya da anne kız aynı binada başıma geldi,Rabbim ağız tadı ve huzur verir inşallah hepimize ailelerimizle.

Özlem ve Melis kutlarım ikinizi de maşallah Umarım tıkır tıkır gider kilolarınız ben bile sevindim sizin adınıza,hele Özlem'ciğim sen demişsin ya 1 hafta önce olmayan pantolonum oldu bundan büyük mutluluk mu olur diye inan bana olmuş kadar sevindim,helal olsun ikinize de.

Evettttt Fulya Hanımcığım gelelim sana,seni valla mahvederim nedir o çikolata bir de kutularla,ya çöpe atıyorsun ya da en yakın bulduğun kişiye veriyorsun o kutuları bir daha da asla kabul etmiyorsun anlaşıldı sen de benim gibi hayır demekte zorlanıyorsun çikolataya,aradığın motivayonu benim sopamda bulacaksın anlaşıldı sen küçük Hanım Bu pazar 5 günde 5 kilo diyetini bizde yapıyoruz hazırlıklarını da yap ayrıca 100 mekik cezamısı yapıyoruz,senin 200 oldu sanırım ben de eve gidince görcem cezalı mıyım diye çok kaçırmadım ama arada ufak tefek oldu ama senin kadar olmadı emin ol İkimizde çeki düzen veriyoruz kendimize şu yaz için olan sözü unutmuyoruz tamam mı

Banu ya alem kadınsın ayağın değdi diye tiksinip tacı sana verirler ha ay ne güldüm yaa

olmasın değil mi :) yoksa alırsın kilocukları... aslında her yörenin çok güzel yemekleri var öyle zengin bir kültürümüz varki sahip çıkmak gerek... ben adana'nın tatlarını seviyorum damak zevkime uyuyor nedense... annem hep seni doğuluya vereceğim derdi verdide ama eşim ne acı sever ne sarımsak sever ya hangi insan evladı sevmez :)))
çık tabi ya gez ne güzel temiz hava aldırma kimseye ,hem oradaki insanların böyle şeylere takılacağını sanmıyorum ....
olur tabi inşallah kafana takma şimdi önce kiloları ver sonra gelir bebiş......
rica ederim canım sen burada ol yeter destek oluruz tabi....
ilbatum sanırım ismin özlem,özlemcim taktire şayan bir iraden var ben bu tarz diyetlere ne zaman başlasam en uzunu ertesi sabahı ancak buldu valla bravooo tebrik ediyorum seni
evet canım ismim özlem ,çok teşekkür ederim, vermem gereken o kadar kilom var ki bu irade olmazsa veremem ,okullara açılancaya kadar 70i görmem gerek ilk hedefim bu :)
aslında tam karar vermediysen başlamamak en iyisi yarı yolda bırakıp başlamaktansa hiç başlama daha iyi...

insafsız kız bu ece ,çok fena çok :)))) aynen ya liste miste önemli değil şu an öyle keyifliyim ki :)
ooo sabaha daha fazlada olabilir diyerek bana gözdağı veriyorsun hıııı :) aman zaten sen benden çok öndesin ve sporla destekleyerek bunu çok daha iyi bir yere getirdin zaten sen hakettin canım helallllllllllll, hem bana yoldaşlık yaptın daha güzel ne olabilir ,ben bu kiloları verdiysem senin sayendede oldu teşekkür ederim canım
sen bakışmakla yetin canım yarın bildirimden sonra kaçamak saati başlar :)
çok teşekkür ederim canım hedeflerim var ve ulaşmak için her yol mübah diyorum ne yapayım...
seni geçtim mi bilmem sen 80.3tün en son sanırım 1 kilo aldım falanda dedin ama net hatırlamıyorum ,ben bu sabah 80.5 çıktım yani senden fazlayım şimdilik :)
yerleştirdin mi bari :)
eşine söyle yemesin tabi çocuklar alışmasın bencede...
inşalalh geri gelmemek üzere gitmişlerdir şu kilocuklar ya ,sende benim canımsın yaaaa seviyorum seni ulennnnnnnn
bugün ecenin fesat günü :) yok ya o çok tatlı hep bizi destekledi sağolsun ,motive etti.
ıııııyyyyyykkk al senin olsun taç :)

canım ya olumsuz düşünme belki çok daha iyi olursunuz inşallah, ben şu an öyle isterdim ki biriyle yakın oturmak ,bak bebeğimi bırakacak kimsem yok seninde farklı sorunların olduğunda dahi kapısını çalabileceğin insanlar . bence çok iyi olacak :)
sağol canım inşallah tıkır tıkır gider hepimizin kiloları, canım benim ya çok içten olduğunu biliyorum sağol
inşallah sende fulya ile başlarsın ve haftaya bu hazzı yaşarsın canım.......

asucum bak mesela ben yarın sihirli sandık hesabı buzluğumu açıyorum hazineler orada ve kaçamakta :)))
yarına gömbeyi çıkardım onu ısıtıp ohhhhhh afiyetle götüreceğim tabi sınırlı olarak....

tesekkur ederim canim
insallah yarin itibariyle 33 kilo vermis olacagim ben baslayali 6ayi geçti ama ilk yuruyus olarak basladim çunki bebegim emiyordu(gerçi hala emiyorda) yememden kismadim daha sonra bebegim ek besinlere geçince yediklerimede dikkat ettim 25 kiloyu 4ayda verdim sonrasinda takildim kaldim ramazan bayramindan beri surunuyordum 7lerde simdi çok sukur hareketlilik oldu

saol ablacim insallah sende verirsin bu hafta olmasa bile uzulme haftaya 7lere inersin bidaha da 8leri gormezsin insallah

merhabalar nasılsınız bayanlar vay be dedim 4 kilo verenleri gördükçe amanın dedimm ben de aldım sanırım yersen o kadar neyse geçen maçları bıraktım önümüzdeki müsabakalara bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…