- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
yarın akşama bomba gibi menüm var azar azar yerim artık bu hafta yürüyüşüm az oldu ama haftaya biraz daha fazla yaparım artıkasucum bak mesela ben yarın sihirli sandık hesabı buzluğumu açıyorum hazineler orada ve kaçamakta :)))
yarına gömbeyi çıkardım onu ısıtıp ohhhhhh afiyetle götüreceğim tabi sınırlı olarak....
canım üzülmüyorum veririm nasılsa artık acelem yok yavaş ama sağlam olsun napalım şükürtesekkur ederim canim
insallah yarin itibariyle 33 kilo vermis olacagim ben baslayali 6ayi geçti ama ilk yuruyus olarak basladim çunki bebegim emiyordu(gerçi hala emiyorda) yememden kismadim daha sonra bebegim ek besinlere geçince yediklerimede dikkat ettim 25 kiloyu 4ayda verdim sonrasinda takildim kaldim ramazan bayramindan beri surunuyordum 7lerde simdi çok sukur hareketlilik oldu
saol ablacim insallah sende verirsin bu hafta olmasa bile uzulme haftaya 7lere inersin bidaha da 8leri gormezsin insallah
asumanımmmmmmm özledimmm
SLM BAYANLAR :)BEN GÜYA BUGÜN BAŞLICktım sabah başlayıp akşam pes ediorum napcam ben yaaaaaaaaaaaaaa((((
Evettttt Fulya Hanımcığım gelelim sana,seni valla mahvederim nedir o çikolata bir de kutularla,ya çöpe atıyorsun ya da en yakın bulduğun kişiye veriyorsun o kutuları bir daha da asla kabul etmiyorsun anlaşıldı sen de benim gibi hayır demekte zorlanıyorsun çikolataya,aradığın motivayonu benim sopamda bulacaksın anlaşıldı sen küçük HanımBu pazar 5 günde 5 kilo diyetini bizde yapıyoruz hazırlıklarını da yap ayrıca 100 mekik cezamısı yapıyoruz,senin 200 oldu sanırım ben de eve gidince görcem cezalı mıyım diye çok kaçırmadım ama arada ufak tefek oldu ama senin kadar olmadı emin ol İkimizde çeki düzen veriyoruz kendimize şu yaz için olan sözü unutmuyoruz tamam mı
kolay gelsin canım bacım tmm yemeyeceğim söz bu geceden sonraaayarın akşama bomba gibi menüm var azar azar yerim artık bu hafta yürüyüşüm az oldu ama haftaya biraz daha fazla yaparım artık
sana da afiyet olsun canı hakettin sen buzluktakileri
canım üzülmüyorum veririm nasılsa artık acelem yok yavaş ama sağlam olsun napalım şükür
canım ben de özledim seni
yeme artık sen de bak kızacam şimdi
bugün çok yoruldum mutfaktan çıkamadım yarın da yoğun olurum bu saatlerde rahatlamış olurum inşallah
aa yok ole pes etmek bizde kaçamak yapıyoruz bozuyoruz hiç ağzımızdan pes etmek lafı çıktımı yesemde devam yemesemdeeee sonunda ben kazanacağım hırslıyımdırrrr sende unut pes etmeyi ole bole yola devammmm hadiiiiSLM BAYANLAR :)BEN GÜYA BUGÜN BAŞLICktım sabah başlayıp akşam pes ediorum napcam ben yaaaaaaaaaaaaaa((((
Banu ya alem kadınsın ayağın değdi diye tiksinip tacı sana verirler haay ne güldüm yaa
yerleştirdin mi bari :)
eşine söyle yemesin tabi çocuklar alışmasın bencede...
inşalalh geri gelmemek üzere gitmişlerdir şu kilocuklar ya ,sende benim canımsın yaaaa seviyorum seni ulennnnnnnn
bugün ecenin fesat günü :) yok ya o çok tatlı hep bizi destekledi sağolsun ,motive etti.
ıııııyyyyyykkk al senin olsun taç :)
hos geldin canim hayirli olsun aile ile yakin oturmanin iyi yonleri çok insallah hep iyi olursunuz ALLAH im agzinizin tadini bomasin (Amiiiinnnn)Selammmmmmm ben geldim,
Hala kendi evime geçemedim bu gece geçeceğim inşallah.Dün bir ara girip baktım kardeşimin pc.den neler yapıyorsunuz diye ama daha okuyamadandoğru düzgün hadi abla işim var diyip kaldırdı beni başından.Yenanın oğlunun hasta olduğunu okudum bir tek ona bile yazamadan çıktım şükür biraz daha iyiymiş ama bu gün okuduğum kadarıyla,geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin Barış'a.
Ben bir süre daha yazamıycam evime geçsem de kızlar annem ve annanem (k.v ve annesi) geliyorlar bana kalacaklar bir süre ne kadar olduğunu bilemiyorum çünkü üst kat dairemizi aldılar boya ve cam balkon işi var ne zaman biteceği belli olmaz,yarın boyacı geliyor cuma ctesi gelecekmiş bitirir sanırım ama camcıyı bilmiyorum.Kızlar dua edin de eşimin ailesiyle iyiyken kötü olmayalım dip dibe gelince çok korkuyorum bundanHayatta en sevmediğim şeydi gelin kaynana ya da anne kız aynı binada başıma geldi,Rabbim ağız tadı ve huzur verir inşallah hepimize ailelerimizle.
Özlem ve Melis kutlarım ikinizi de maşallahUmarım tıkır tıkır gider kilolarınız ben bile sevindim sizin adınıza,hele Özlem'ciğim sen demişsin ya 1 hafta önce olmayan pantolonum oldu bundan büyük mutluluk mu olur diye inan bana olmuş kadar sevindim,helal olsun ikinize de.
Evettttt Fulya Hanımcığım gelelim sana,seni valla mahvederim nedir o çikolata bir de kutularla,ya çöpe atıyorsun ya da en yakın bulduğun kişiye veriyorsun o kutuları bir daha da asla kabul etmiyorsun anlaşıldı sen de benim gibi hayır demekte zorlanıyorsun çikolataya,aradığın motivayonu benim sopamda bulacaksın anlaşıldı sen küçük HanımBu pazar 5 günde 5 kilo diyetini bizde yapıyoruz hazırlıklarını da yap ayrıca 100 mekik cezamısı yapıyoruz,senin 200 oldu sanırım ben de eve gidince görcem cezalı mıyım diye çok kaçırmadım ama arada ufak tefek oldu ama senin kadar olmadı emin ol İkimizde çeki düzen veriyoruz kendimize şu yaz için olan sözü unutmuyoruz tamam mı
aaaa banucum istedigin taç olun senindirSelammmmmmmmmm yine ben geldimmmmmmmmm :122: :122: :122: :122: :122:
Alışverişten döndüm dönmesine ama aldıklarımı yerleştireceğime hemen yamacınıza koştumeşim hani aldıklarını yerleştirecektin dedi bende az beklesin bişey olmaz dedim
Bağımlılık yaptınız ayolll
Sağlıklı sağlıklı mamalar aldımeşim baktım yine sapıtıyor düş len önüme oldun 100 kilo diye fırça attım senin dedi zayıfladıkça çenen düştü yok öyle abur cubur yiyip sağlıksız yaşamak kızlarımada kötü örnek olmasına müsaade etmiyeceğim Ben adım gibi eminim bu sefer kesin başarıcağım ve ne olursa olsun hedefime ulaşacağım :122: :122: :122:
Canımsın Verdiklerimizin hiç biri geri gelmemek üzere gittiler zaten Bundan sonra ancak eksilere doğru gidecekler
Aramıza hoş geldinUmarım sende istediğin hedefe ulaşırsın sağlıklı bir şekilde. Burada eksik olan Motivasyonu ve Destek'i kesin bulacaksındır bundan sonrada artık tek yapman gereken eksilere doğru süzülürken sağlıklı yaşamak
Aaaa fesat insan zayıf olur muhabbetini mi yerine getiriyorsunhani fesatlanırsam daha hızlı zayıflarım hesabı
SEn ve kıskançlık hayatta inanmamsen ki herkesi motive ediyorsun daha güzel kilolar verebilirsiniz gibilerinden.
Bu haftada değişiklik olsun nasılsa sen yine haftaya kesin Listeye girersin :122:
Bende giremem herhalde ilk 3'e ama ucundan eccük bacağımı uzatayım dedim İlklerin listesineayak parmağımı soksam yeter herhalde belki ayağım deydi diye tiskinirde taçı bana verirler
Neyse aldıklarımı yerleştirip hemen geliyorum
iyi geceler bacım kendine dikkat etiyi geceler canları ben yatıyım da dinleneyim yarın da yoğun olacam
herkes sabah güzel güzel bildirimler yapsın inşallah
Canım inşallah iyisindir seni merak ettik.kızlar her açıdan zor günler geçiriyorum nete de adapte olamıyorum malesef 2 gün izinliydim ztn dün başladım işe
geçmişe bakamadım çok yeni gelenler hoşgeldiler
hasta olanlar şifa bulsun inş
İnşallah olmaz bişey füsuncum sen herzamanki gibi davran hiç bişey olmaz.Selammmmmmm ben geldim,
Hala kendi evime geçemedim bu gece geçeceğim inşallah.Dün bir ara girip baktım kardeşimin pc.den neler yapıyorsunuz diye ama daha okuyamadandoğru düzgün hadi abla işim var diyip kaldırdı beni başından.Yenanın oğlunun hasta olduğunu okudum bir tek ona bile yazamadan çıktım şükür biraz daha iyiymiş ama bu gün okuduğum kadarıyla,geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin Barış'a.
Ben bir süre daha yazamıycam evime geçsem de kızlar annem ve annanem (k.v ve annesi) geliyorlar bana kalacaklar bir süre ne kadar olduğunu bilemiyorum çünkü üst kat dairemizi aldılar boya ve cam balkon işi var ne zaman biteceği belli olmaz,yarın boyacı geliyor cuma ctesi gelecekmiş bitirir sanırım ama camcıyı bilmiyorum.Kızlar dua edin de eşimin ailesiyle iyiyken kötü olmayalım dip dibe gelince çok korkuyorum bundanHayatta en sevmediğim şeydi gelin kaynana ya da anne kız aynı binada başıma geldi,Rabbim ağız tadı ve huzur verir inşallah hepimize ailelerimizle.
Özlem ve Melis kutlarım ikinizi de maşallahUmarım tıkır tıkır gider kilolarınız ben bile sevindim sizin adınıza,hele Özlem'ciğim sen demişsin ya 1 hafta önce olmayan pantolonum oldu bundan büyük mutluluk mu olur diye inan bana olmuş kadar sevindim,helal olsun ikinize de.
Ohh afiyet olsun ilbatum cumanın rehavetiyle yut:)asucum bak mesela ben yarın sihirli sandık hesabı buzluğumu açıyorum hazineler orada ve kaçamakta :)))
yarına gömbeyi çıkardım onu ısıtıp ohhhhhh afiyetle götüreceğim tabi sınırlı olarak....
Bende aynı durumdayım semirancım.merhabalar nasılsınız bayanlar vay be dedim 4 kilo verenleri gördükçe amanın dedimm ben de aldım sanırım yersen o kadarneyse geçen maçları bıraktım önümüzdeki müsabakalara bakalım
slm kızlarr
yaa yarın için heyecan bitti artık benim ümidim kalmadı.zaten 3.lük için yarışıyoruz
beyza ablaaa yaaa şu şok diyetlileri diskalifiye ette biz zavallıların ümitleri sönmesin.bu ne yaaa?4 günde 4 kg demek haftanın da ilk ikisi belli zaten aylığa da yansır bu.motivasyon kalmadı bizde yaaaw.
yapan var yapamayan var değilmi ama?hepimizin ağzını suları aktı giden kiloları gördükçe.
ben bi gurupta şok diyetler yasak diye okumuştum ama burasımıydı diğer gurupmu (ilk zamanlar 80-89 gurubuna da giriyordum)hatırlayamadım gerçektn.şuan fena kıskançlıklardayım.ne etsemde şunları listeden uzaklaştırsma
SLM BAYANLAR :)BEN GÜYA BUGÜN BAŞLICktım sabah başlayıp akşam pes ediorum napcam ben yaaaaaaaaaaaaaa((((
aslında su iyi fikir ama ben anlamıorum her dr yada her sahıs ayrı sey sölüo bazıları yemekle su içilmez yada yemekten snra içilmez dşo bazıları ise yemekle içebiliosanız için daha tok olursunuz dio şimdi su içeyimmi yaniyemek yerken her lokmandan sonra bir yudum su içmeye çalış... yavas yavas yemek ye ve kendını cok az hıssedersen bol bol salatalık ye .....
ben de dayanamadıgım zamanlar öyle yapıyorum...
Bu da bir çare olabilir ama ;sanırım bize bir faydası olmaz sanki....
İmrenmeye devam etsek daha çok işe yarar bence.....
Bu da bir çare olabilir ama ;sanırım bize bir faydası olmaz sanki....
İmrenmeye devam etsek daha çok işe yarar bence.....
kolay gelsin canım bacım tmm yemeyeceğim söz bu geceden sonraaa
aa yok ole pes etmek bizde kaçamak yapıyoruz bozuyoruz hiç ağzımızdan pes etmek lafı çıktımı yesemde devam yemesemdeeee sonunda ben kazanacağım hırslıyımdırrrr sende unut pes etmeyi ole bole yola devammmm hadiiii
o zman bi dahaki cumayı merakla bekliorumkatiliyorum kesinlikle. inanilmaz kiskandim :26: ben de istiyorum
semirancim bana yakin olsaydin simdi kosar gelir seni sap diye operdim. beni motive eden herkese tesekkur ederimben de yemicem iste yarindan itibaren. yemiyorum ciklata falan! evde kalanlari da cope atiyorum (gerci esim ben isyerindeyken silip supurur onun yarin yarim gun isi )
neyse sonuc olarak yarin sabah tartiya cikip aci gercektle karsilasicam ama kendime sozum var moral bozmak yerine iyice hirslanicam ve bir sonraki cuma kesin eksilerde olcam ne olursa olsun!!
olsun banucum napalım herkes aynı olacak diye bir kural yok bazımız bole bazımız ole Allahım bu şekilde yaratmış kurban olurum yaradana ben sıkmıyorum canımı ole bole vereceğim verebildiğimi biliyorum ama çok uzun vadeli planlarda ben hemen sıkılıyorum sıkıntıya gelemiyorum sıkıldım o yüzden boleyim ama bırakmayı düşünmüyorum asla hem de evet yedim ama üstüne bardak bardak su içmeye çalıştım ki ben diyetteyim bırakmadım peşini şuna inanıyorum kader bizi yakalamaya uğraşıyor koşuyor bizi geçiyor canımızı yakıyor ama biz peşini bırakırsak o hızlanıp dahada can yakıyor ondan bırakmıyoruz o koşuyor biz takip ediyoruz sonra bir bakmışız ki kader yorulmuş ve bize boyun eğiyor bütün hayatımda bu böyle oldu ben bu sefer ki diyet maceramda kaderimi yeneceğim bırakmak yok asla beni yenmesine izin vermeyeceğim yorulacak o bırakacakk ay damara bağladım gece geceee evet yola devam hadiiiiiiiiiiiCanım inşallah iyisindir seni merak ettik.
İnşallah olmaz bişey füsuncum sen herzamanki gibi davran hiç bişey olmaz.
Ohh afiyet olsun ilbatum cumanın rehavetiyle yut:)
Bende aynı durumdayım semirancım.
katiliyorum kesinlikle. inanilmaz kiskandim :26: ben de istiyorum
semirancim bana yakin olsaydin simdi kosar gelir seni sap diye operdim. beni motive eden herkese tesekkur ederimben de yemicem iste yarindan itibaren. yemiyorum ciklata falan! evde kalanlari da cope atiyorum (gerci esim ben isyerindeyken silip supurur onun yarin yarim gun isi )
neyse sonuc olarak yarin sabah tartiya cikip aci gercektle karsilasicam ama kendime sozum var moral bozmak yerine iyice hirslanicam ve bir sonraki cuma kesin eksilerde olcam ne olursa olsun!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?