Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yarın akşama bomba gibi menüm var azar azar yerim artık bu hafta yürüyüşüm az oldu ama haftaya biraz daha fazla yaparım artık
sana da afiyet olsun canı hakettin sen buzluktakileri
canım üzülmüyorum veririm nasılsa artık acelem yok yavaş ama sağlam olsun napalım şükür
asumanımmmmmmm özledimmm

canım ben de özledim seni
yeme artık sen de bak kızacam şimdi
bugün çok yoruldum mutfaktan çıkamadım yarın da yoğun olurum bu saatlerde rahatlamış olurum inşallah

SLM BAYANLAR :)BEN GÜYA BUGÜN BAŞLICktım sabah başlayıp akşam pes ediorum napcam ben yaaaaaaaaaaaaaa ((((

yok öyle pes etmek felan daha yolun başındasın asıl mesele zaten akşamları hafif geçirmekte gündüz daha rahat ol aç bırakma kendini ki akşamı hafif geçirebilesin

ya cok geeec vallahi esimle ikimiz kutulardan birini az once bitirdik :18: alerji olup kasinmaya baslamadigima sukrediyorum. ikinci kutuyu esimin kucuk kardesine verdim daha 12 yasinda cop gibi bir cocuk. ciolata hastasi. bari onu biz yemeyelim diye onu isten eve gelmeden elimizden cikardik. yarin +10 falan cikarim heralde bugun yedigim kalorileri baz alirsak durum bu...
evet bana sopa lazim fusun. ciddiyim hic acima yani eti senin kemigi de senin elinden geleni ardina koyma. su 5 gunde 5 kilo diyeti iyi hos da ben korkuyorum bi de ben vejeteryanim et gununde yumurtayla yogurt yersem bitek midem bulanicak mahvolcam. yine de bir ara denemek istiyorum bakalim. beni anca oyle birsey hizaya sokabilir. cunku su an diyete falan hic dikkat edemiyorum aldi basini gidiyor :18:
evet canim mekik borcum birikti defter kabardi. 200 tane cekicem bu hafta... oooof of allah bana akil fikir versin. yarin sabah kac cikcam bakalim sahiden.... ama ne olursa olsun kesinlikle yarin basliyorum diyetime. yoksa verdigim tum kilolari geri alicam hem de kisa zamanda. en korktugum sey basima gelmesin bide.
cok ozledim seni bu arada bak beni yalniz biraktin hemen saldirdim yemeklere demek basimda olman lazimmis. bak iste ben masumum hep senin sucun

kolay gelsin canım bacım tmm yemeyeceğim söz bu geceden sonraaa
SLM BAYANLAR :)BEN GÜYA BUGÜN BAŞLICktım sabah başlayıp akşam pes ediorum napcam ben yaaaaaaaaaaaaaa ((((
aa yok ole pes etmek bizde kaçamak yapıyoruz bozuyoruz hiç ağzımızdan pes etmek lafı çıktımı yesemde devam yemesemdeeee sonunda ben kazanacağım hırslıyımdırrrr sende unut pes etmeyi ole bole yola devammmm hadiiii

Banu ya alem kadınsın ayağın değdi diye tiksinip tacı sana verirler ha ay ne güldüm yaa

O güzel yüzün hep gülsün emi
KVnin üst kattına taşınmasına bence hiç takılma canım çünkü seni baştan sevdiyse zaten aynı o şekilde devam eder
Rabbim ağzınızın tadını ve huzurunuzu inşallah hiç bozmaz.... Aminnn
Aslında ben çok özenirim öyle Kv gelin ilişkilerine. Hep KVyle kendi Annemle olduğu gibi olmak istemiştim ama maalesef kadın ancak 3 ay rol yapabildi sonra maskesini çıkardı da içindeki Çakki meydana çıktı
Meğer hatun beni baştan beri istememiş çokta lülüüüü
Geçmişte çok fazla taviz verdim ama yinede huzurumu kaçırmak için elinden geleni yaptı hatta hep derim bu kilolarımın da tek sebebi odur diye sonuçta herşey moralle oluyor şimdi Kv yok (varda yok ) kilolar gitmeye başladı

Senin ki seni sevdiğine göre eminim en yakın destekleyicin o olur Ne güzel onlarıda gaza getirir belki sana eşlik etmelerini sağlarsın Aklına güzel şeyler getir ki hep öyle devam etsin. Hem ne güzel enişte az sesini yükseltse KV sana yardıma gelir

Hahahaaaa bak emelime ulaştım :122: :122: :122: :122: taçımı garantiledim sayılır

iyi geceler canları ben yatıyım da dinleneyim yarın da yoğun olacam
herkes sabah güzel güzel bildirimler yapsın inşallah

hos geldin canim hayirli olsun aile ile yakin oturmanin iyi yonleri çok insallah hep iyi olursunuz ALLAH im agzinizin tadini bomasin (Amiiiinnnn)

aaaa banucum istedigin taç olun senindir gonullerin birincisi

kızlar her açıdan zor günler geçiriyorum nete de adapte olamıyorum malesef 2 gün izinliydim ztn dün başladım işe
geçmişe bakamadım çok yeni gelenler hoşgeldiler
hasta olanlar şifa bulsun inş
Canım inşallah iyisindir seni merak ettik.
İnşallah olmaz bişey füsuncum sen herzamanki gibi davran hiç bişey olmaz.
Ohh afiyet olsun ilbatum cumanın rehavetiyle yut:)
merhabalar nasılsınız bayanlar vay be dedim 4 kilo verenleri gördükçe amanın dedimm ben de aldım sanırım yersen o kadar neyse geçen maçları bıraktım önümüzdeki müsabakalara bakalım
Bende aynı durumdayım semirancım.

öyle accık kıskançlık yaptım galbaa ibatum ve 3 küçük meleğime ne diyim ?kedi erişemediği ciğere mındar der hesabı:1zaten emzikliyiz detoks bilen yapamıyoz
siz girin tabi listeye biz zaten 3.lük için ilk 3 derece yapacağız aramızda:: neysem ben bayramdan döndükten sonra bayram öncesi kiloma döndüm hatta 2 ye yakın üstüne verdim.ama kendimi bayram öncesinden daha şişko hissediyorum nedense.bayramdan önce çok lesli yapmıştım sonra 2 hafta ara verdim.ondanmı bilemedim yani.az öncede kızımın kreşinden kurabiye istemişler ikiniz yapın diye(birlikte ana kız yapacakmışız). bi de güzel olduki sormayın kızımın eli değdi.küçük 2 ısırık aldım gitti.ama 3-4 tane yiyesim var.offf ki ne offf.

Bu da bir çare olabilir ama ;sanırım bize bir faydası olmaz sanki....

İmrenmeye devam etsek daha çok işe yarar bence.....

İyigeceler hanımlar yarın cuma ve benim tartı bugün beni artı çıkarıyor cuma stresindenmi şişerim ne anlamadım valla.
İlbatum süpersin canım ya iyi dayandın bu listeye.

yemek yerken her lokmandan sonra bir yudum su içmeye çalış... yavas yavas yemek ye ve kendını cok az hıssedersen bol bol salatalık ye .....
ben de dayanamadıgım zamanlar öyle yapıyorum...

yemek yerken her lokmandan sonra bir yudum su içmeye çalış... yavas yavas yemek ye ve kendını cok az hıssedersen bol bol salatalık ye .....
ben de dayanamadıgım zamanlar öyle yapıyorum...
aslında su iyi fikir ama ben anlamıorum her dr yada her sahıs ayrı sey sölüo bazıları yemekle su içilmez yada yemekten snra içilmez dşo bazıları ise yemekle içebiliosanız için daha tok olursunuz dio şimdi su içeyimmi yani

Bu da bir çare olabilir ama ;sanırım bize bir faydası olmaz sanki....

İmrenmeye devam etsek daha çok işe yarar bence.....

katiliyorum kesinlikle. inanilmaz kiskandim :26: ben de istiyorum

semirancim bana yakin olsaydin simdi kosar gelir seni sap diye operdim. beni motive eden herkese tesekkur ederim ben de yemicem iste yarindan itibaren. yemiyorum ciklata falan! evde kalanlari da cope atiyorum (gerci esim ben isyerindeyken silip supurur onun yarin yarim gun isi)
neyse sonuc olarak yarin sabah tartiya cikip aci gercektle karsilasicam ama kendime sozum var moral bozmak yerine iyice hirslanicam ve bir sonraki cuma kesin eksilerde olcam ne olursa olsun!!

o zman bi dahaki cumayı merakla bekliorum bende bu gece başlıolrum hatta içicem şimdi form cayı öle yatıcam

Canım inşallah iyisindir seni merak ettik.

İnşallah olmaz bişey füsuncum sen herzamanki gibi davran hiç bişey olmaz.

Ohh afiyet olsun ilbatum cumanın rehavetiyle yut:)

Bende aynı durumdayım semirancım.
olsun banucum napalım herkes aynı olacak diye bir kural yok bazımız bole bazımız ole Allahım bu şekilde yaratmış kurban olurum yaradana ben sıkmıyorum canımı ole bole vereceğim verebildiğimi biliyorum ama çok uzun vadeli planlarda ben hemen sıkılıyorum sıkıntıya gelemiyorum sıkıldım o yüzden boleyim ama bırakmayı düşünmüyorum asla hem de evet yedim ama üstüne bardak bardak su içmeye çalıştım ki ben diyetteyim bırakmadım peşini şuna inanıyorum kader bizi yakalamaya uğraşıyor koşuyor bizi geçiyor canımızı yakıyor ama biz peşini bırakırsak o hızlanıp dahada can yakıyor ondan bırakmıyoruz o koşuyor biz takip ediyoruz sonra bir bakmışız ki kader yorulmuş ve bize boyun eğiyor bütün hayatımda bu böyle oldu ben bu sefer ki diyet maceramda kaderimi yeneceğim bırakmak yok asla beni yenmesine izin vermeyeceğim yorulacak o bırakacakk ay damara bağladım gece geceee evet yola devam hadiiiiiiiiiii kadereee dettttttt diyeceğiz hadiii kadere dettttt

tebrikler şimdiden
çikolata hepimizn zaafı gerçekten.ben senin yerinde olsam atardım buzluğa.(her zman alamayacağın bir çikolata türüyse yani çok sevdiğin ama bulamadığın) 3-4 haftada bir çıkarıp ödül olarak accık (bikaç küçük kare)yerdim.ve o akşamı daha hafif geçirirdim.ben kendimi tutmayı öğrendim sayılır.gerçi her an yeni telikelerle karşılaşıyoruz ama diyorumki bu sevdiğim şeyi gene yapabiilrim,fil gibi yememin anlamı yok .veya bu çikolatayı bırak çocuklar yesin eşin yesin kaçmıyor.çok canın isterse marketten alırsın diye.bi dondurma vardı diyete ilk başladığım zamn kıyamayıp buzluğa atmıştım bigün yerim diye.halaa yemedim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…