Beyzuş ablacım nasılsın yena nasıl barışı merak ettim.
cnm fulyaydı dimi adın yanlış hatırlamıyorum gel burdan öp beni ben de seni öpeyimkatiliyorum kesinlikle. inanilmaz kiskandim :26: ben de istiyorum
semirancim bana yakin olsaydin simdi kosar gelir seni sap diye operdim. beni motive eden herkese tesekkur ederimben de yemicem iste yarindan itibaren. yemiyorum ciklata falan! evde kalanlari da cope atiyorum (gerci esim ben isyerindeyken silip supurur onun yarin yarim gun isi )
neyse sonuc olarak yarin sabah tartiya cikip aci gercektle karsilasicam ama kendime sozum var moral bozmak yerine iyice hirslanicam ve bir sonraki cuma kesin eksilerde olcam ne olursa olsun!!
Merhabalar ...
Beni hatırlayan herkese kuccccak dolusu sevgiler
Geri döndüm tabiii kabul görürsemben de insülin direnci ve PCO vardı bilenler bilir kullandığım ilaçlar kilo aldırmıyor diye ne bulursam yedim içtim son 1 ayda hem kötü kolesterolüm hem de ürikasitim tavan yaptı Ürikasit değerim 9.22 çıktı doktor proteini kestirdi. Gut hastası olmaktan korkuyorum bu konuyla alakalı bilgisi olanlar yorum yaparsa çok sevinirim. Özel diyetisyene başladım pazartesi günü son 4 gündür sadece salatayla besleniyorum ürikasitim düşsün diye günde 3.5 litre su içiyorum. 3 ana 3 ara öğün yapıyorum sadece salata yiyor olmama rağmen acıkmıyorum. Baktım sağlık elden gidiyor hiçbirşey yemeyeceksin deseler bile tamam diyecek durumdayım Diyetisyen ölçtüğünde 111 kilo çıktım ideal kilom 75 miş. 27 kilo yağdan vermem gerekiyormuş toplamda 35 kilo vermem lazım ama doktor ölçümlerini yaptı ve seninle 1 ayda 6 kilo veririz dedi şaşırdım valla sağlıklı olurmu ki dedim evet senin kilona göre normal dedi 13 aralık kontrole gidicem 3 kilo vermiş ve ürikasitin düşmüş olarak görcem seni dedi :18: valla birşey yemiyorum verebilirim umarım. Örnek olması amacıyla Listemi paylaşıyorum.
Kahvaltı (9:00-10:00)
2 kibrit kutusu AZ yağlı beyaz peynir (1 kk peynir yerine 1 haşlanmış yumurta yenebilir.)
4 zeytin
Mevsim yeşillikleri
3 ince dilim kepekli ekmek
Şekersiz çay
1. ARA (11:30-12:00)
1 çay bardağı YARIMYAĞLI süt veya yoğurt
1 Meyve
ÖĞLE (13:30-14:30)
8 Yemek kaşığı Sebze yemeği ( suyunu yemiyoruz.) YA DA 2 köfte kadar et,tavuk,balık
Salata YAĞSIZ
1 çay bardağı YARIMYAĞLI yoğurt
2. ARA (16:00-16:30)
1 adet galeta ya da 3 adet grisini ya da yarım çay bardağı leblebi
1 meyve
Yeşil Çay ( Tarçınlı-Karanfilli olanı öneriyor.)
AKŞAM (18:00-19:00)
8 Yemek kaşığı Sebze yemeği ( suyunu yemiyoruz.) YA DA 2 köfte kadar et,tavuk,balık
Salata YAĞSIZ
3. ARA (21:00-21:30)
1 su bardağı YARIMYAĞLI süt ya da yoğurt
2 meyve
Günde en az 2.5 litre su içilecek
Haftada en az 4 gün 40 dakika egzersiz yapılacak.
tebrikler şimdiden
çikolata hepimizn zaafı gerçekten.ben senin yerinde olsam atardım buzluğa.(her zman alamayacağın bir çikolata türüyse yani çok sevdiğin ama bulamadığın) 3-4 haftada bir çıkarıp ödül olarak accık (bikaç küçük kare)yerdim.ve o akşamı daha hafif geçirirdim.ben kendimi tutmayı öğrendim sayılır.gerçi her an yeni telikelerle karşılaşıyoruz ama diyorumki bu sevdiğim şeyi gene yapabiilrim,fil gibi yememin anlamı yok .veya bu çikolatayı bırak çocuklar yesin eşin yesin kaçmıyor.çok canın isterse marketten alırsın diye.bi dondurma vardı diyete ilk başladığım zamn kıyamayıp buzluğa atmıştım bigün yerim diye.halaa yemedim:)))
o zman bi dahaki cumayı merakla bekliorumbende bu gece başlıolrum hatta içicem şimdi form cayı öle yatıcam
Merhabalar ...
Geri döndüm tabiii kabul görürsemben de insülin direnci ve PCO vardı bilenler bilir kullandığım ilaçlar kilo aldırmıyor diye ne bulursam yedim içtim son 1 ayda hem kötü kolesterolüm hem de ürikasitim tavan yaptı Ürikasit değerim 9.22 çıktı doktor proteini kestirdi. Gut hastası olmaktan korkuyorum bu konuyla alakalı bilgisi olanlar yorum yaparsa çok sevinirim. Özel diyetisyene başladım pazartesi günü son 4 gündür sadece salatayla besleniyorum ürikasitim düşsün diye günde 3.5 litre su içiyorum. 3 ana 3 ara öğün yapıyorum sadece salata yiyor olmama rağmen acıkmıyorum. Baktım sağlık elden gidiyor hiçbirşey yemeyeceksin deseler bile tamam diyecek durumdayım Diyetisyen ölçtüğünde 111 kilo çıktım ideal kilom 75 miş. 27 kilo yağdan vermem gerekiyormuş toplamda 35 kilo vermem lazım ama doktor ölçümlerini yaptı ve seninle 1 ayda 6 kilo veririz dedi şaşırdım valla sağlıklı olurmu ki dedim evet senin kilona göre normal dedi 13 aralık kontrole gidicem 3 kilo vermiş ve ürikasitin düşmüş olarak görcem seni dedi :18: valla birşey yemiyorum verebilirim umarım. Örnek olması amacıyla Listemi paylaşıyorum.
2 kibrit kutusu AZ yağlı beyaz peynir (1 kk peynir yerine 1 haşlanmış yumurta yenebilir.)
4 zeytin
Mevsim yeşillikleri
Şekersiz çay
1 Meyve
Salata YAĞSIZ
1 meyve
Salata YAĞSIZ
2 meyve
Hadi bakalım semiran kadere bir çalımda benden gelsin verelim şu hain yağları.olsun banucum napalım herkes aynı olacak diye bir kural yok bazımız bole bazımız ole Allahım bu şekilde yaratmış kurban olurum yaradana ben sıkmıyorum canımı ole bole vereceğim verebildiğimi biliyorum ama çok uzun vadeli planlarda ben hemen sıkılıyorum sıkıntıya gelemiyorum sıkıldım o yüzden boleyim ama bırakmayı düşünmüyorum asla hem de evet yedim ama üstüne bardak bardak su içmeye çalıştım ki ben diyetteyim bırakmadım peşini şuna inanıyorum kader bizi yakalamaya uğraşıyor koşuyor bizi geçiyor canımızı yakıyor ama biz peşini bırakırsak o hızlanıp dahada can yakıyor ondan bırakmıyoruz o koşuyor biz takip ediyoruz sonra bir bakmışız ki kader yorulmuş ve bize boyun eğiyor bütün hayatımda bu böyle oldu ben bu sefer ki diyet maceramda kaderimi yeneceğim bırakmak yok asla beni yenmesine izin vermeyeceğim yorulacak o bırakacakk ay damara bağladım gece geceee evet yola devam hadiiiiiiiiiiikadereee dettttttt diyeceğiz hadiii kadere dettttt
Çok şükür iyi olmasına sevindim.Bende daha iyiyim çarpıntılar geçti nefes almakta zorlanıyorum ilaçlar iyi gelmeye başladı şükür nefes problemininde panikten oldunu düşünüyorum.İyiyim Banucuğum sağol...Sen nasılsın....
Dün görüştüğümüzde Barışçık iyi idi.Umarım şimdi daha iyidir.....
Hoşgeldin bahar çok geçmiş olsun canım ablamında yüksek çıkmıştı dietle düştü merak etme listen çok güzel inşallah bu sefer olucak.Merhabalar ...
4 zeytin
Mevsim yeşillikleri
Şekersiz çay
1 Meyve
Salata YAĞSIZ
1 meyve
Salata YAĞSIZ
2 meyve
bahar hg canım nasılsın iyi olmana sevindim önemli olan sağlığımız değil mi çok önemli sağlık herşeyimiz sen de en kısa zaman da değerlerin düşer de rahatlarsın sevindim aramıza döndüğüne hg din sefa getirdin listen de güzelmiş diyetisyeninde hayırlı olsun öptm seni cnm burdayız hepimiz de çok iyiyizzz
Aramıza tekrar hoş geldin canım ama bak bir daha kaçmak yok yoksa sopalarla kovalarız senisonuçta sağlığın söz konusu
Kendi iyiliğin için zaten artık sakın doktorunun dediğinden çıkma. Bende de insülin direnci ve pko var ve ne kadar zor kilo verildiğini bende çok iyi anladım o yüzden verdiğimi geri almamak için elimden geleni yapıyorum.
Sana inanıyorum eğer istersen sende mutlaka doktorunun dediği gibi ayda 6 kilo verirsin. He 6 olmazda 4 olur önemli değil maksat zaten yavaş yavaş sağlıklı bir şekilde kilo vermek
Umarım bir daha bizleri bırakıp gitmezsin çünkü malum her giden artılarla dönüyor maalesef.
Neyse kızlar sizlere doyum olmaz hazır civcivim uyumuşken bende yatayım
Yarın akşam görüşmek üzere
kendinize iyi bakın
Allaha emanet olun
Öpüyorummmmmm kocamannnnnnn
cnm fulyaydı dimi adın yanlış hatırlamıyorum gel burdan öp beni ben de seni öpeyimtmm ben de senle kendime gaz vereyim evde çikolata benim de var hem de aylardır ben çikolata yemem çok fazla aram iyi değil ben oturunca yemek yerim hakkını vere vere tabi şimdi yapmıyorum bu ara biraz gece kaçıyor toparlanacağım hemen hemennn
Bayağı uzun sürdü değilmi.?
Allah hayırlı bir kapı açar inşallah..
Zeynep çok güçlü bir kadın..
Senin dediğin gibi özel bir kadın..
ne güzel yürekli dostlarsınız.ve çok özelsiniz.bende aranıza katıldığımdan sizden nasibimi aldım.
canlarım..söyleyecek iyi bir şey olmayınca insan konuşamıyor.yoğun bakım odasından bekleme salonuna geldiğimde yüzüme bakanlara umutlu bir bakış gösteremiyorum.çünkü gördüklerim yüzümü,kalbimi sanki tüm organlarımı kasıyor.işin tuhafı onu görene kadar çayla zaman geçiyor.ne zaman hastaneden çıksak ,kurtlar gibi acıkıyorum.eşim hayatla ölüm arasındayken ben hastane dönüşü yiyeceklere saldırıyorum.ve sonra kendimden utanıyorum.gerçi bir öğün yiyorum ama ..bugün de gelinimizin dedesi başka bir hastanede 2 aydır yatıyordu.onu kaybettik.gündüz cenaze akşam yoğun bakım derken..neyse buraya fazla girip sizleri skmak istemiyorum.aklınıza geldiğinde bir dua gönderin.gönderdiğinizide biliyorum.ellerim buz gibi.bir türlü ısınamıyorum.bir an önce kalksa,evimize gitsek..söz hiç bir şeyden şikayet etmeyeceğim.bir şans daha diyorum..bize bir şans daha ver rabbim duyduğunu biliyorum.hayırlıysa hakkımızda bir şans daha..
lütfen her günü yaşayın.geçmişin kırgınlıklarıyla gününüzü karartmayın.affetmesini öğrenin.sonunda sizi bağlıyor.geleceğiniz geçmişin tutsağı oluyor.ve geç farkediyorsunuz.hepinizi çok seviyorum.allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun..
ne güzel yürekli dostlarsınız.ve çok özelsiniz.bende aranıza katıldığımdan sizden nasibimi aldım.
canlarım..söyleyecek iyi bir şey olmayınca insan konuşamıyor.yoğun bakım odasından bekleme salonuna geldiğimde yüzüme bakanlara umutlu bir bakış gösteremiyorum.çünkü gördüklerim yüzümü,kalbimi sanki tüm organlarımı kasıyor.işin tuhafı onu görene kadar çayla zaman geçiyor.ne zaman hastaneden çıksak ,kurtlar gibi acıkıyorum.eşim hayatla ölüm arasındayken ben hastane dönüşü yiyeceklere saldırıyorum.ve sonra kendimden utanıyorum.gerçi bir öğün yiyorum ama ..bugün de gelinimizin dedesi başka bir hastanede 2 aydır yatıyordu.onu kaybettik.gündüz cenaze akşam yoğun bakım derken..neyse buraya fazla girip sizleri skmak istemiyorum.aklınıza geldiğinde bir dua gönderin.gönderdiğinizide biliyorum.ellerim buz gibi.bir türlü ısınamıyorum.bir an önce kalksa,evimize gitsek..söz hiç bir şeyden şikayet etmeyeceğim.bir şans daha diyorum..bize bir şans daha ver rabbim duyduğunu biliyorum.hayırlıysa hakkımızda bir şans daha..
lütfen her günü yaşayın.geçmişin kırgınlıklarıyla gününüzü karartmayın.affetmesini öğrenin.sonunda sizi bağlıyor.geleceğiniz geçmişin tutsağı oluyor.ve geç farkediyorsunuz.hepinizi çok seviyorum.allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun..
günaydınlar herkese
umarım herkes iyidir
bende iyi olmaya çalışıyorum işte
kilo bildirimi
geçen hafta: 99.100 kg
bu hafta : 98.100 kg
beyzuş ve mutlu ellerinize sağlık şimdiden
banucum ve mutlucum aradınız dün ama şarjım çok azdı dönemedim sonra size geri kusura bakmayın ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?