Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yaa benide alın listeyede nasıl alırsınız bilmem. geldiğim günden beri 93le gittim diye seviniyordum. geçmişe bir baktımki 92 ile gitmişim. neyse bügün 92.100 olarak karşınızdayım.
dönüş kilom yani geçen cumartesi günü 93.800. bak 1 haftada kaç kilo vermişim aferim bana :))

gunaydin topik :26:
gecen haftaki kilom 91.600, bu haftaki kilom 93
ilk kez artilarda ciktim 2 aydir. moralim bozuldu ister istemez ama olsun hirslandim onumuzdeki cuma telafi edicem fazlasiyla soz.

slm bayanlar bende bugün diyete başladım dün tartıldım 93.500 dün kayınvaldemi hastaneye götürmüştüm dr beni görünce hadi otur bakalım sanada diyet yaptıralım dedi tek böbreklide olunca tuzsuz verdi allah şeker hastası olsam bu kiloyla böbregimi kaybederim valla bebek de istiyorum hayırlısı başladık bu gün

2 kibrit kutusu kadar peynir ,,, bir domates ,,,5 tane zeytin ,,,2 ince dilim kepek ekmegi ,, şekersiz çay

hos geldin yeniden insallah busefer kalici olur ve kilolarindan kurtulursun

basiniz saolsun ablacim
esinede acil sifalar diliyorum RABBIM hakkinizda hayirlisi neyse onu versin

canim bosver geçmisi gittin geldin ohhhh ne guzel verirsin kilolarida
tebrik ederim bak hemen toparlandin 1haftada

hos geldin aramiza insallah hedefine ulasirsin
RABBIM sana ve tum isteyenlere bebis nasip etsin

benim 80 olmam lazım yılbaşına şuan 94 offffffffff olu mu ki?iddiaya girmiştim kocacıkla:) amma o zaman 105dim
haftaya 90 olcam inş.

Son düzenleme:
kilo bildirimi..............

geçen hafta......119.....

bu hafta...........119.8

her zaman aklımızdasın ablacım dualarımız sizinle
geçmiş olsun baharcım hoşgeldin

gemiş olsun canım benimde pco rahatsızlıgı kiloda tuz biber oluyo valla

ben nakilliyim o yüzden karnımın yarısı ameliyatlı kiloda alınca iyice gerildi bide çocuk istiyorum başım baya dertte

günaydınlar....
kilom 115 ablacım geçen hafta 114tü iyi bile artı birdeyim 3 gündür yemek ziyafetlerinden sonra bugünde bendeler sonnnn artık çok şükür su böreği yapacaklar amcam çok seviyor diye(hepsi bayılıyor gerçi)
mutlu sporumda hergün yarım saat b-fit yani 180dk

hayırlı cumalar hanımlar bana müsade pazara çıkıcam kendinize iyi bakın ALLAH hepinizin gönlüne göre versin

gunaydin kizlar (bi onceki mesajda unutmusum)1:

GEçEN HAFTA 76.500 (sonrasinda 76.800 oldum)

BU HAFTA 72.400

GIDEN = 4.100 geçen haftaya gore

ozlemcim pazar gunu baslarken 76.800 dum (dogum gunu sonrasi +si biliyorsun)
bu sabah 72.400 toplam 4.400 gitti seni merakla bekliyorum

SPORUM 710 dk

YENA ablacim yasaksa listeye almayabilursun onemli degil hem bukadar gitmesinin sebebi sporumdur çunki hiç aç kalmadim yedim yani (bazi arkadasla kiskanmisda :122::122::122:
MUTLU sporumun sok diyetle elakasi yok

maşşallah valla darısı başımıza :)

geçen hafta:84.6
bu hafta:83.4

giden:1.200

spor:420 dk

karbon rejimi bu hafta cok işe yaramadı ne yazıkkı ama bakalım pazara daha var o zamana kadar belki daha verebilirim pazar 2 hafta doluyor artık sebzeyede baslayacagım yasasın yemek yemekkkk

86.4 regl oldum sabah feci bir agrıyla. 4 günde gecikti. onunda şişkinliği vardır umarım diyerekten :) herkesi kutluyorum arkadaslar...

hep bende bundan korkumusumdur biliyormusun 2 km mesafe vara aramızda iyi şimdilik fena değilde alt katımızdaki dairede onlara ait birgün gelseler naparım diye düşünüyorum ama kendimi biliyorum iyiken kötü olurum.eğer sen sabırlı isen karsındakı anlayıslı ıse soru olmaz canım merak etme, ben biraz ani çıkışlıyımda

yemekle su içmek seni tok tutar gibi görünürken aslında sindirim sorunları yaratabilir cunku mıdedekı sındırım sıvılarını seyreltıyor

allah yardımcınız olsun ablacım.

ayşe iyisindir umarım canım. oo kilolar verilmiş.
özledik seniyaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…