hos geldin yeniden insallah busefer kalici olur ve kilolarindan kurtulursunMerhabalar ...
Beni hatırlayan herkese kuccccak dolusu sevgiler
Geri döndüm tabiii kabul görürsemben de insülin direnci ve PCO vardı bilenler bilir kullandığım ilaçlar kilo aldırmıyor diye ne bulursam yedim içtim son 1 ayda hem kötü kolesterolüm hem de ürikasitim tavan yaptı Ürikasit değerim 9.22 çıktı doktor proteini kestirdi. Gut hastası olmaktan korkuyorum bu konuyla alakalı bilgisi olanlar yorum yaparsa çok sevinirim. Özel diyetisyene başladım pazartesi günü son 4 gündür sadece salatayla besleniyorum ürikasitim düşsün diye günde 3.5 litre su içiyorum. 3 ana 3 ara öğün yapıyorum sadece salata yiyor olmama rağmen acıkmıyorum. Baktım sağlık elden gidiyor hiçbirşey yemeyeceksin deseler bile tamam diyecek durumdayım Diyetisyen ölçtüğünde 111 kilo çıktım ideal kilom 75 miş. 27 kilo yağdan vermem gerekiyormuş toplamda 35 kilo vermem lazım ama doktor ölçümlerini yaptı ve seninle 1 ayda 6 kilo veririz dedi şaşırdım valla sağlıklı olurmu ki dedim evet senin kilona göre normal dedi 13 aralık kontrole gidicem 3 kilo vermiş ve ürikasitin düşmüş olarak görcem seni dedi :18: valla birşey yemiyorum verebilirim umarım. Örnek olması amacıyla Listemi paylaşıyorum.
Kahvaltı (9:00-10:00)
2 kibrit kutusu AZ yağlı beyaz peynir (1 kk peynir yerine 1 haşlanmış yumurta yenebilir.)
4 zeytin
Mevsim yeşillikleri
3 ince dilim kepekli ekmek
Şekersiz çay
1. ARA (11:30-12:00)
1 çay bardağı YARIMYAĞLI süt veya yoğurt
1 Meyve
ÖĞLE (13:30-14:30)
8 Yemek kaşığı Sebze yemeği ( suyunu yemiyoruz.) YA DA 2 köfte kadar et,tavuk,balık
Salata YAĞSIZ
1 çay bardağı YARIMYAĞLI yoğurt
2. ARA (16:00-16:30)
1 adet galeta ya da 3 adet grisini ya da yarım çay bardağı leblebi
1 meyve
Yeşil Çay ( Tarçınlı-Karanfilli olanı öneriyor.)
AKŞAM (18:00-19:00)
8 Yemek kaşığı Sebze yemeği ( suyunu yemiyoruz.) YA DA 2 köfte kadar et,tavuk,balık
Salata YAĞSIZ
3. ARA (21:00-21:30)
1 su bardağı YARIMYAĞLI süt ya da yoğurt
2 meyve
Günde en az 2.5 litre su içilecek
Haftada en az 4 gün 40 dakika egzersiz yapılacak.
basiniz saolsun ablacimne güzel yürekli dostlarsınız.ve çok özelsiniz.bende aranıza katıldığımdan sizden nasibimi aldım.
canlarım..söyleyecek iyi bir şey olmayınca insan konuşamıyor.yoğun bakım odasından bekleme salonuna geldiğimde yüzüme bakanlara umutlu bir bakış gösteremiyorum.çünkü gördüklerim yüzümü,kalbimi sanki tüm organlarımı kasıyor.işin tuhafı onu görene kadar çayla zaman geçiyor.ne zaman hastaneden çıksak ,kurtlar gibi acıkıyorum.eşim hayatla ölüm arasındayken ben hastane dönüşü yiyeceklere saldırıyorum.ve sonra kendimden utanıyorum.gerçi bir öğün yiyorum ama ..bugün de gelinimizin dedesi başka bir hastanede 2 aydır yatıyordu.onu kaybettik.gündüz cenaze akşam yoğun bakım derken..neyse buraya fazla girip sizleri skmak istemiyorum.aklınıza geldiğinde bir dua gönderin.gönderdiğinizide biliyorum.ellerim buz gibi.bir türlü ısınamıyorum.bir an önce kalksa,evimize gitsek..söz hiç bir şeyden şikayet etmeyeceğim.bir şans daha diyorum..bize bir şans daha ver rabbim duyduğunu biliyorum.hayırlıysa hakkımızda bir şans daha..
lütfen her günü yaşayın.geçmişin kırgınlıklarıyla gününüzü karartmayın.affetmesini öğrenin.sonunda sizi bağlıyor.geleceğiniz geçmişin tutsağı oluyor.ve geç farkediyorsunuz.hepinizi çok seviyorum.allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun..
canim bosver geçmisi gittin geldin ohhhh ne guzel verirsin kilolaridayaa benide alın listeyede nasıl alırsınız bilmem. geldiğim günden beri 93le gittim diye seviniyordum. geçmişe bir baktımki 92 ile gitmişim. neyse bügün 92.100 olarak karşınızdayım.
dönüş kilom yani geçen cumartesi günü 93.800. bak 1 haftada kaç kilo vermişim aferim bana :))
hos geldin aramiza insallah hedefine ulasirsinslm bayanlar bende bugün diyete başladım dün tartıldım 93.500 dün kayınvaldemi hastaneye götürmüştüm dr beni görünce hadi otur bakalım sanada diyet yaptıralım dedi tek böbreklide olunca tuzsuz verdi allah şeker hastası olsam bu kiloyla böbregimi kaybederim valla bebek de istiyorum hayırlısı başladık bu gün
her zaman aklımızdasın ablacım dualarımız sizinlene güzel yürekli dostlarsınız.ve çok özelsiniz.bende aranıza katıldığımdan sizden nasibimi aldım.
canlarım..söyleyecek iyi bir şey olmayınca insan konuşamıyor.yoğun bakım odasından bekleme salonuna geldiğimde yüzüme bakanlara umutlu bir bakış gösteremiyorum.çünkü gördüklerim yüzümü,kalbimi sanki tüm organlarımı kasıyor.işin tuhafı onu görene kadar çayla zaman geçiyor.ne zaman hastaneden çıksak ,kurtlar gibi acıkıyorum.eşim hayatla ölüm arasındayken ben hastane dönüşü yiyeceklere saldırıyorum.ve sonra kendimden utanıyorum.gerçi bir öğün yiyorum ama ..bugün de gelinimizin dedesi başka bir hastanede 2 aydır yatıyordu.onu kaybettik.gündüz cenaze akşam yoğun bakım derken..neyse buraya fazla girip sizleri skmak istemiyorum.aklınıza geldiğinde bir dua gönderin.gönderdiğinizide biliyorum.ellerim buz gibi.bir türlü ısınamıyorum.bir an önce kalksa,evimize gitsek..söz hiç bir şeyden şikayet etmeyeceğim.bir şans daha diyorum..bize bir şans daha ver rabbim duyduğunu biliyorum.hayırlıysa hakkımızda bir şans daha..
lütfen her günü yaşayın.geçmişin kırgınlıklarıyla gününüzü karartmayın.affetmesini öğrenin.sonunda sizi bağlıyor.geleceğiniz geçmişin tutsağı oluyor.ve geç farkediyorsunuz.hepinizi çok seviyorum.allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun..
geçmiş olsun baharcım hoşgeldinMerhabalar ...
Beni hatırlayan herkese kuccccak dolusu sevgiler
Geri döndüm tabiii kabul görürsemben de insülin direnci ve PCO vardı bilenler bilir kullandığım ilaçlar kilo aldırmıyor diye ne bulursam yedim içtim son 1 ayda hem kötü kolesterolüm hem de ürikasitim tavan yaptı Ürikasit değerim 9.22 çıktı doktor proteini kestirdi. Gut hastası olmaktan korkuyorum bu konuyla alakalı bilgisi olanlar yorum yaparsa çok sevinirim. Özel diyetisyene başladım pazartesi günü son 4 gündür sadece salatayla besleniyorum ürikasitim düşsün diye günde 3.5 litre su içiyorum. 3 ana 3 ara öğün yapıyorum sadece salata yiyor olmama rağmen acıkmıyorum. Baktım sağlık elden gidiyor hiçbirşey yemeyeceksin deseler bile tamam diyecek durumdayım Diyetisyen ölçtüğünde 111 kilo çıktım ideal kilom 75 miş. 27 kilo yağdan vermem gerekiyormuş toplamda 35 kilo vermem lazım ama doktor ölçümlerini yaptı ve seninle 1 ayda 6 kilo veririz dedi şaşırdım valla sağlıklı olurmu ki dedim evet senin kilona göre normal dedi 13 aralık kontrole gidicem 3 kilo vermiş ve ürikasitin düşmüş olarak görcem seni dedi :18: valla birşey yemiyorum verebilirim umarım. Örnek olması amacıyla Listemi paylaşıyorum.
Kahvaltı (9:00-10:00)
2 kibrit kutusu AZ yağlı beyaz peynir (1 kk peynir yerine 1 haşlanmış yumurta yenebilir.)
4 zeytin
Mevsim yeşillikleri
Şekersiz çay
1. ARA (11:30-12:00)
1 çay bardağı YARIMYAĞLI süt veya yoğurt
1 Meyve
ÖĞLE (13:30-14:30)
Salata YAĞSIZ
2. ARA (16:00-16:30)
1 adet galeta ya da 3 adet grisini ya da yarım çay bardağı leblebi
1 meyve
Yeşil Çay ( Tarçınlı-Karanfilli olanı öneriyor.)
AKŞAM (18:00-19:00)
Salata YAĞSIZ
3. ARA (21:00-21:30)
1 su bardağı YARIMYAĞLI süt ya da yoğurt
2 meyve
Günde en az 2.5 litre su içilecek
Haftada en az 4 gün 40 dakika egzersiz yapılacak.
gunaydin kizlar (bi onceki mesajda unutmusum)1:
GEçEN HAFTA 76.500 (sonrasinda 76.800 oldum)
BU HAFTA 72.400
GIDEN = 4.100 geçen haftaya gore
ozlemcim pazar gunu baslarken 76.800 dum (dogum gunu sonrasi +si biliyorsun)
bu sabah 72.400 toplam 4.400 gitti seni merakla bekliyorum
SPORUM 710 dk
YENA ablacim yasaksa listeye almayabilursun onemli degil hem bukadar gitmesinin sebebi sporumdur çunki hiç aç kalmadim yedim yani (bazi arkadasla kiskanmisda :122::122::122:
MUTLU sporumun sok diyetle elakasi yok
Selammmmmmm ben geldim,
Hala kendi evime geçemedim bu gece geçeceğim inşallah.Dün bir ara girip baktım kardeşimin pc.den neler yapıyorsunuz diye ama daha okuyamadandoğru düzgün hadi abla işim var diyip kaldırdı beni başından.Yenanın oğlunun hasta olduğunu okudum bir tek ona bile yazamadan çıktım şükür biraz daha iyiymiş ama bu gün okuduğum kadarıyla,geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin Barış'a.
Ben bir süre daha yazamıycam evime geçsem de kızlar annem ve annanem (k.v ve annesi) geliyorlar bana kalacaklar bir süre ne kadar olduğunu bilemiyorum çünkü üst kat dairemizi aldılar boya ve cam balkon işi var ne zaman biteceği belli olmaz,yarın boyacı geliyor cuma ctesi gelecekmiş bitirir sanırım ama camcıyı bilmiyorum.Kızlar dua edin de eşimin ailesiyle iyiyken kötü olmayalım dip dibe gelince çok korkuyorum bundanHayatta en sevmediğim şeydi gelin kaynana ya da anne kız aynı binada başıma geldi,Rabbim ağız tadı ve huzur verir inşallah hepimize ailelerimizle.
Özlem ve Melis kutlarım ikinizi de maşallahUmarım tıkır tıkır gider kilolarınız ben bile sevindim sizin adınıza,hele Özlem'ciğim sen demişsin ya 1 hafta önce olmayan pantolonum oldu bundan büyük mutluluk mu olur diye inan bana olmuş kadar sevindim,helal olsun ikinize de.
Evettttt Fulya Hanımcığım gelelim sana,seni valla mahvederim nedir o çikolata bir de kutularla,ya çöpe atıyorsun ya da en yakın bulduğun kişiye veriyorsun o kutuları bir daha da asla kabul etmiyorsun anlaşıldı sen de benim gibi hayır demekte zorlanıyorsun çikolataya,aradığın motivayonu benim sopamda bulacaksın anlaşıldı sen küçük HanımBu pazar 5 günde 5 kilo diyetini bizde yapıyoruz hazırlıklarını da yap ayrıca 100 mekik cezamısı yapıyoruz,senin 200 oldu sanırım ben de eve gidince görcem cezalı mıyım diye çok kaçırmadım ama arada ufak tefek oldu ama senin kadar olmadı emin ol İkimizde çeki düzen veriyoruz kendimize şu yaz için olan sözü unutmuyoruz tamam mı
yemekle su içmek seni tok tutar gibi görünürken aslında sindirim sorunları yaratabilir cunku mıdedekı sındırım sıvılarını seyreltıyoraslında su iyi fikir ama ben anlamıorum her dr yada her sahıs ayrı sey sölüo bazıları yemekle su içilmez yada yemekten snra içilmez dşo bazıları ise yemekle içebiliosanız için daha tok olursunuz dio şimdi su içeyimmi yani
evet canim fulya ismimopcem zaten gordugum yerde yapiscam
benim cikolata ile aram o kadar iyi ki sevdigim seylerin basinda geliyor kocam 2. sirada oyle diyeyim ben sanaama 7 hafta ne guzel dengelemistim.... son hafta cozuttum. olsun zararin neresinden donersek kar tutuyorum artik bogazimi, hepinize soz veriyorum. size karsi sorumlu hissedeyim ki daha da cok dikkat edeyim.
allah yardımcınız olsun ablacım.ne güzel yürekli dostlarsınız.ve çok özelsiniz.bende aranıza katıldığımdan sizden nasibimi aldım.
ayşe iyisindir umarım canım. oo kilolar verilmiş.günaydınlar herkese
umarım herkes iyidir
bende iyi olmaya çalışıyorum işte
kilo bildirimi
geçen hafta: 99.100 kg
bu hafta : 98.100 kg
beyzuş ve mutlu ellerinize sağlık şimdiden
banucum ve mutlucum aradınız dün ama şarjım çok azdı dönemedim sonra size geri kusura bakmayın ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?