- 21 Haziran 2011
- 661
- 54
- 68
gule gule gorusurzhayırlı cumalar hanımlar bana müsade pazara çıkıcam kendinize iyi bakın ALLAH hepinizin gönlüne göre versin
saol canim insallah sende vrirsin
maşşallah valla darısı başımıza :)
insallah darisi hepinizekıskandım valla yaaa bende vermek istiyom((((
geçmis olsun ablacim regl bitince sisliklerde gidicektir ozaman insallah guzel bi rakam gorursun86.4 regl oldum sabah feci bir agrıyla. 4 günde gecikti. onunda şişkinliği vardır umarım diyerekten :) herkesi kutluyorum arkadaslar...
kızlar sabahtan beri elektrikler yoktu ancak girebildim şimdide bebiş uyandı bildirim yapıp kaçıyorum
kilom :79.9
yahu ucundan göreyim dedim keşke buçuğundan göreyim deseydim :))))
kızlar sabahtan beri elektrikler yoktu ancak girebildim şimdide bebiş uyandı bildirim yapıp kaçıyorum
günaydın kızlar ne zamandır hastane köşelerinde öldüm oğlum hasta oldu doktor hastanede yatırdı allah kimsenin çocuğunu hasta etmesin tabi hastane köşelerinde istediğim gibi beslenemedim diyet falan gitti geçen hafta 104.800 bu hafta 105.5 anlayacağınız +800 gr malesef sporda yok
semirancım o gelenleri göndermesini de biliriz biz Allah ın izniyle
inşallah uzak bi yere vermezler seni canım her şey gönlünce olsun inşallah
teşekkür ederim şimdi iyi allaha şükür pazartesi okula gidebilir inşallah çocukcağızda baya bunaldıgeçmiş olsun canım nasıl oldu oğlun iyimi şimdi Allah şifa versin
kiloları takma önce sağlık gerisini halledersin
Merhabalar ...
Beni hatırlayan herkese kuccccak dolusu sevgiler
Geri döndüm tabiii kabul görürsemben de insülin direnci ve PCO vardı bilenler bilir kullandığım ilaçlar kilo aldırmıyor diye ne bulursam yedim içtim son 1 ayda hem kötü kolesterolüm hem de ürikasitim tavan yaptı Ürikasit değerim 9.22 çıktı doktor proteini kestirdi. Gut hastası olmaktan korkuyorum bu konuyla alakalı bilgisi olanlar yorum yaparsa çok sevinirim. Özel diyetisyene başladım pazartesi günü son 4 gündür sadece salatayla besleniyorum ürikasitim düşsün diye günde 3.5 litre su içiyorum. 3 ana 3 ara öğün yapıyorum sadece salata yiyor olmama rağmen acıkmıyorum. Baktım sağlık elden gidiyor hiçbirşey yemeyeceksin deseler bile tamam diyecek durumdayım Diyetisyen ölçtüğünde 111 kilo çıktım ideal kilom 75 miş. 27 kilo yağdan vermem gerekiyormuş toplamda 35 kilo vermem lazım ama doktor ölçümlerini yaptı ve seninle 1 ayda 6 kilo veririz dedi şaşırdım valla sağlıklı olurmu ki dedim evet senin kilona göre normal dedi 13 aralık kontrole gidicem 3 kilo vermiş ve ürikasitin düşmüş olarak görcem seni dedi :18: valla birşey yemiyorum verebilirim umarım. Örnek olması amacıyla Listemi paylaşıyorum.
Kahvaltı (9:00-10:00)
2 kibrit kutusu AZ yağlı beyaz peynir (1 kk peynir yerine 1 haşlanmış yumurta yenebilir.)
4 zeytin
Mevsim yeşillikleri
3 ince dilim kepekli ekmek
Şekersiz çay
1. ARA (11:30-12:00)
1 çay bardağı YARIMYAĞLI süt veya yoğurt
1 Meyve
ÖĞLE (13:30-14:30)
8 Yemek kaşığı Sebze yemeği ( suyunu yemiyoruz.) YA DA 2 köfte kadar et,tavuk,balık
Salata YAĞSIZ
1 çay bardağı YARIMYAĞLI yoğurt
2. ARA (16:00-16:30)
1 adet galeta ya da 3 adet grisini ya da yarım çay bardağı leblebi
1 meyve
Yeşil Çay ( Tarçınlı-Karanfilli olanı öneriyor.)
AKŞAM (18:00-19:00)
8 Yemek kaşığı Sebze yemeği ( suyunu yemiyoruz.) YA DA 2 köfte kadar et,tavuk,balık
Salata YAĞSIZ
1 çay bardağı YARIMYAĞLI yoğurt
3. ARA (21:00-21:30)
1 su bardağı YARIMYAĞLI süt ya da yoğurt
2 meyve
Günde en az 2.5 litre su içilecek
Haftada en az 4 gün 40 dakika egzersiz yapılacak.
Merhabalar ...
Beni hatırlayan herkese kuccccak dolusu sevgiler
Geri döndüm tabiii kabul görürsemben de insülin direnci ve PCO vardı bilenler bilir kullandığım ilaçlar kilo aldırmıyor diye ne bulursam yedim içtim son 1 ayda hem kötü kolesterolüm hem de ürikasitim tavan yaptı Ürikasit değerim 9.22 çıktı doktor proteini kestirdi. Gut hastası olmaktan korkuyorum bu konuyla alakalı bilgisi olanlar yorum yaparsa çok sevinirim. Özel diyetisyene başladım pazartesi günü son 4 gündür sadece salatayla besleniyorum ürikasitim düşsün diye günde 3.5 litre su içiyorum. 3 ana 3 ara öğün yapıyorum sadece salata yiyor olmama rağmen acıkmıyorum. Baktım sağlık elden gidiyor hiçbirşey yemeyeceksin deseler bile tamam diyecek durumdayım Diyetisyen ölçtüğünde 111 kilo çıktım ideal kilom 75 miş. 27 kilo yağdan vermem gerekiyormuş toplamda 35 kilo vermem lazım ama doktor ölçümlerini yaptı ve seninle 1 ayda 6 kilo veririz dedi şaşırdım valla sağlıklı olurmu ki dedim evet senin kilona göre normal dedi 13 aralık kontrole gidicem 3 kilo vermiş ve ürikasitin düşmüş olarak görcem seni dedi :18: valla birşey yemiyorum verebilirim umarım. Örnek olması amacıyla Listemi paylaşıyorum.
.
anladım canım.sende insülin direnci varmıydı?çünkü benim direncimin tavan yaptığı günlerde bende öyleydim ve şua kendimi uzun süre aç bırakırsam gene içimdeki canavar uyanmaya çalışıyor.bende onu hiç aç bırakmıyorum.evde çikolata odluğunda bende uyuyamazdım yani .hatta diyetteykende aklım hep onda kalırdı.şimdi biraz dengelendi demek.çocukalra yediriyorum.(bi ara çoculara alıp kendim yiyordum onlara göstermedncanim cikolata dolaptayken ben gece uyuyamam ruyama girer. o kadar cok seviyorum oyle boyle degil. benim uzun zaman araliklari ile, cok kucuk bir cikolata almam gerekiyor eve. yani hemen yensin bitsin seklinde. evde malesef kalmiyor bitiriyoruz. esimle yedigimiz cikolatanin boyutunu gorseydin aglardin o kadar cok yedik.. cok uzun bir sure cok kati bir diyet yaptim ya simdi acisi cikti resmen. bir hastalandim tum duzenim bozuldu. evde 2 hafta yatinca spor yapmayinca kaybettim eski motivasyonu. simdi de deli gibi yemeye basladim birkac gundur ozellikle. ama bugun sonunda 2 haftadir kaybettigim motivasyon buyuk olcude yerine geldi. hem de o cikolata sayesinde. o kadar suclu hissettim ki anlatamam. sonra da kilo verenlerin hikayelerini okudum yine once-sonra resimlerine baktim. bizim topikte verenleri de gorunce iyice hirslandim. herkes zayiflarken ben kilo almak istemiyorum. aylardir zaten catlayana kadar yedim biraz da tutayim artik bogazimi. :) bu arada seninki de cok buyuk bir irade tebrik ediyorum biz dondurmayi da malesef en fazla 3 gunde bitiriyoruz su buyuk kaplardakileri. artik almiyorum gerci hic.
ne güzel yürekli dostlarsınız.ve çok özelsiniz.bende aranıza katıldığımdan sizden nasibimi aldım.
canlarım..söyleyecek iyi bir şey olmayınca insan konuşamıyor.yoğun bakım odasından bekleme salonuna geldiğimde yüzüme bakanlara umutlu bir bakış gösteremiyorum.çünkü gördüklerim yüzümü,kalbimi sanki tüm organlarımı kasıyor.işin tuhafı onu görene kadar çayla zaman geçiyor.ne zaman hastaneden çıksak ,kurtlar gibi acıkıyorum.eşim hayatla ölüm arasındayken ben hastane dönüşü yiyeceklere saldırıyorum.ve sonra kendimden utanıyorum.gerçi bir öğün yiyorum ama ..bugün de gelinimizin dedesi başka bir hastanede 2 aydır yatıyordu.onu kaybettik.gündüz cenaze akşam yoğun bakım derken..neyse buraya fazla girip sizleri skmak istemiyorum.aklınıza geldiğinde bir dua gönderin.gönderdiğinizide biliyorum.ellerim buz gibi.bir türlü ısınamıyorum.bir an önce kalksa,evimize gitsek..söz hiç bir şeyden şikayet etmeyeceğim.bir şans daha diyorum..bize bir şans daha ver rabbim duyduğunu biliyorum.hayırlıysa hakkımızda bir şans daha..
lütfen her günü yaşayın.geçmişin kırgınlıklarıyla gününüzü karartmayın.affetmesini öğrenin.sonunda sizi bağlıyor.geleceğiniz geçmişin tutsağı oluyor.ve geç farkediyorsunuz.hepinizi çok seviyorum.allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun..
gunaydin kizlar (bi onceki mesajda unutmusum)1:
GEçEN HAFTA 76.500 (sonrasinda 76.800 oldum)
BU HAFTA 72.400
GIDEN = 4.100 geçen haftaya gore
ozlemcim pazar gunu baslarken 76.800 dum (dogum gunu sonrasi +si biliyorsun)
bu sabah 72.400 toplam 4.400 gitti seni merakla bekliyorum
SPORUM 710 dk
YENA ablacim yasaksa listeye almayabilursun onemli degil hem bukadar gitmesinin sebebi sporumdur çunki hiç aç kalmadim yedim yani (bazi arkadasla kiskanmisda :122::122::122:
MUTLU sporumun sok diyetle elakasi yok
merhabalar nasılsınız fıstıklar kilo veren alan vermeyen yerinde sayan herkese sevgiler kucak dolusu ve öptmben de yapayım bildirimimi şole gönlününz gözünüz açılsın
geçen hafta 89.400
bu hafta 90.700 yemediğimiz halde haftada gram gram kilo veriyoruz ama yediğimiz zamanda kat kat kilo alabiliyoruz değil mi ya sabırrr diyorum devam ediyorum haftama
Benim de sıkıntılı bir günüm bu okulumda ki son günüm görevlendirme sürem doldu başka okul verecekler ama ortada boş okul yokmuş bakalım evime uzak dağ başı bir yer vermeseler umudum çok stresliyim açıkcası cuma mübarek gün inş hakkımda hayırlı bir yer çıkar offff ki ne offff dua edin banaa
vay beee hiiiç kıskanmadım ki zaten seni de melisi de eceyi deeeeee
günaydın kızlar ne zamandır hastane köşelerinde öldüm oğlum hasta oldu doktor hastanede yatırdı allah kimsenin çocuğunu hasta etmesin tabi hastane köşelerinde istediğim gibi beslenemedim diyet falan gitti geçen hafta 104.800 bu hafta 105.5 anlayacağınız +800 gr malesef sporda yok
azda olsa kıpındarma oldu çok şükür hafta sonu yedimde yedim pazar akşamı tartıda 100 ü bile görmüştüm.oturup ağlamadığım kaldı.
geçen hafta 97,9 sanırımki
bu hafta 97,5
spor 115 dk
bunada şükür deyip yola devam inşallah.
kilom 83.3
spor hiç yok denecek kadar az
kızım hastalanı onu sabah akşam iğneye götürdüm kendim dinlemedim iyleşme uzadı
bu arada annemde 2 gün önce düzden ameliyat oldu şimdi ona gidiyorum ziyarete
detaylı akşama yazarım
deli gibi aburcubur yedim bu hafta iyi ki kilo amamamışım
hakkinda hayirlisi neyse o olsun semiran insallah uzak biyer olmazmerhabalar nasılsınız fıstıklar kilo veren alan vermeyen yerinde sayan herkese sevgiler kucak dolusu ve öptmben de yapayım bildirimimi şole gönlününz gözünüz açılsın
geçen hafta 89.400
bu hafta 90.700 yemediğimiz halde haftada gram gram kilo veriyoruz ama yediğimiz zamanda kat kat kilo alabiliyoruz değil mi ya sabırrr diyorum devam ediyorum haftama
Benim de sıkıntılı bir günüm bu okulumda ki son günüm görevlendirme sürem doldu başka okul verecekler ama ortada boş okul yokmuş bakalım evime uzak dağ başı bir yer vermeseler umudum çok stresliyim açıkcası cuma mübarek gün inş hakkımda hayırlı bir yer çıkar offff ki ne offff dua edin banaa
Geçmis olsun canim oglusuna INSALLAH simdi daha iyidirgünaydın kızlar ne zamandır hastane köşelerinde öldüm oğlum hasta oldu doktor hastanede yatırdı allah kimsenin çocuğunu hasta etmesin tabi hastane köşelerinde istediğim gibi beslenemedim diyet falan gitti geçen hafta 104.800 bu hafta 105.5 anlayacağınız +800 gr malesef sporda yok
geçmis olsun canim kizinakilom 83.3
spor hiç yok denecek kadar az
kızım hastalanı onu sabah akşam iğneye götürdüm kendim dinlemedim iyleşme uzadı
bu arada annemde 2 gün önce düzden ameliyat oldu şimdi ona gidiyorum ziyarete
detaylı akşama yazarım
deli gibi aburcubur yedim bu hafta iyi ki kilo amamamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?