Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı cumalar hanımlar bana müsade pazara çıkıcam kendinize iyi bakın ALLAH hepinizin gönlüne göre versin
gule gule gorusurz

maşşallah valla darısı başımıza :)
saol canim insallah sende vrirsin

kıskandım valla yaaa bende vermek istiyom((((
insallah darisi hepinize
sende yeni gelmissin hos geldin aramiza(daha once demismiydim:44:) insallah hedefine ulasirsin

86.4 regl oldum sabah feci bir agrıyla. 4 günde gecikti. onunda şişkinliği vardır umarım diyerekten :) herkesi kutluyorum arkadaslar...
geçmis olsun ablacim regl bitince sisliklerde gidicektir ozaman insallah guzel bi rakam gorursun

ozlem nerne kaldin canimmm meraktayim ben

merhabalar nasılsınız fıstıklar kilo veren alan vermeyen yerinde sayan herkese sevgiler kucak dolusu ve öptm ben de yapayım bildirimimi şole gönlününz gözünüz açılsın
geçen hafta 89.400
bu hafta 90.700 yemediğimiz halde haftada gram gram kilo veriyoruz ama yediğimiz zamanda kat kat kilo alabiliyoruz değil mi ya sabırrr diyorum devam ediyorum haftama

Benim de sıkıntılı bir günüm bu okulumda ki son günüm görevlendirme sürem doldu başka okul verecekler ama ortada boş okul yokmuş bakalım evime uzak dağ başı bir yer vermeseler umudum çok stresliyim açıkcası cuma mübarek gün inş hakkımda hayırlı bir yer çıkar offff ki ne offff dua edin banaa

semirancım o gelenleri göndermesini de biliriz biz Allah ın izniyle
inşallah uzak bi yere vermezler seni canım her şey gönlünce olsun inşallah

merhabalar pc de sorun olduğu için fazla giremiyorum eltimden girmeye çalışıyorum ara sıra şimdi annemdeyim bildirim yapayım dedim.
bugün güne süper başladım içim kıpır kıpır özel sebeplerden dolayı ne kadar morelim bozuk olursa olsun tartıda gördüğüm rakam beni acaip mutlu etti
geçen hafta hatta salıya çarşambaya kadar 92.900 gösteren tartım bugün 90.100 gösterdi inanılmaz mutluyum
son gaz diyete ve spora devam yılbaşına kadar 6 kg garanti :))

geçen hafta:81,2

bu hafta:80,1

giden:1100 gr:92::124::118:

spor:300dk

şimdiden şu malum ikiliyi ve 3.prensesemizi tebrik ederim.
4 yıldır görmediğim bir kiloya düştüm çok şükür.ama zorlanıyorum artık.yavaş gidecek.spor yapmasam belki çok çok az gidecek.

kızlar sabahtan beri elektrikler yoktu ancak girebildim şimdide bebiş uyandı bildirim yapıp kaçıyorum

kilom :79.9

yahu ucundan göreyim dedim keşke buçuğundan göreyim deseydim :))))

kızlar sabahtan beri elektrikler yoktu ancak girebildim şimdide bebiş uyandı bildirim yapıp kaçıyorum

vay beee hiiiç kıskanmadım ki zaten seni de melisi de eceyi deeeeee

günaydın kızlar ne zamandır hastane köşelerinde öldüm oğlum hasta oldu doktor hastanede yatırdı allah kimsenin çocuğunu hasta etmesin tabi hastane köşelerinde istediğim gibi beslenemedim diyet falan gitti geçen hafta 104.800 bu hafta 105.5 anlayacağınız +800 gr malesef sporda yok

geçmiş olsun canım nasıl oldu oğlun iyimi şimdi Allah şifa versin
kiloları takma önce sağlık gerisini halledersin

azda olsa kıpındarma oldu çok şükür hafta sonu yedimde yedim pazar akşamı tartıda 100 ü bile görmüştüm.oturup ağlamadığım kaldı.

geçen hafta 97,9 sanırımki
bu hafta 97,5

spor 115 dk

bunada şükür deyip yola devam inşallah.

merhaba tombul kelebek ne hoş nickin var bende bi kaç gün oldu buraya katılalı...
hemen hemen aynı hikayemiz bende de insln direnci ve pko var. duphaston adlı düzenleyici ve glukophace adlı bir kan şekerini düzenleyici ilaç kullanıyorum. diyetisyene de çarşamba günü başladım ve diyet listem seninki ile aynıııı
hatta tıpatıppp
ama bana ilk hafta sadece salata demedi,sağlıklı bir şey deiilki dr.un mu böle istedi?benm kontrollerim her hafta olcak,o zaman danışayım doktoruma..

benm diyetisyenim ayda 4 kilo,fazlasını istemiyorum dedi ve senden farklı olarak en az 20gün spor yok,diyete başlarken sporada başlarsak yağların kasa dönüşür,kasdan vermek hem daha zor hem de sağlıksızdır.ilk ayın sonunda yavaş yavaş başlayacağız dedi..bunu dr.una danışırmısın benim için,benim durumuma göre normal bir durum mu bu? bir daha buraları bırakıp gitme,destek olup birbirimize birer fıstık olalım olar mııı

hayırlı cumalar herkese

geçen hafta 85.7

bu hafta 85.6

adet olucam ondandır kilo verememem diye düşünüyorum.bi anlık moralim bozulsada dert

etmiyorum ben kilolarımdan daha iradeliyim

Son düzenleme:
kilom 83.3
spor hiç yok denecek kadar az
kızım hastalanı onu sabah akşam iğneye götürdüm kendim dinlemedim iyleşme uzadı
bu arada annemde 2 gün önce düzden ameliyat oldu şimdi ona gidiyorum ziyarete
detaylı akşama yazarım
deli gibi aburcubur yedim bu hafta iyi ki kilo amamamışım

çok çok geçmiş olsun.sağlık gibisi yok değilmi?hoşgeldiniz tekrardan.bende de insülin direnci var.diyet yaparak dengelemeye çalışıyorum ama bir bırakırsam sizin gibi olmak an meselesi.hep güzel ama zararlı şeyleri severim.börekler pastalr.sabah kahvaltı etmeden bi sürü baklava yerdim colayla. ama baktım bu işin sonu yok.burayı da buldum çok şükür.burası sayesinde bırakmadım ilerledim.yoksa şimdiye çoktan bırakmıştım biraz kilo verip ve çocğunu da geri alırdım kesin.listenizde çok güzel.kolay gelsin

anladım canım.sende insülin direnci varmıydı?çünkü benim direncimin tavan yaptığı günlerde bende öyleydim ve şua kendimi uzun süre aç bırakırsam gene içimdeki canavar uyanmaya çalışıyor.bende onu hiç aç bırakmıyorum.evde çikolata odluğunda bende uyuyamazdım yani .hatta diyetteykende aklım hep onda kalırdı.şimdi biraz dengelendi demek.çocukalra yediriyorum.(bi ara çoculara alıp kendim yiyordum onlara göstermedn)

Alalh yardımcınız olsun zeynep abla.sen anlattıkça bizde ders alıyoruz hayatın ne kadar kısa olduğunu görüyoruz.birbiriizi kırmanın ne kadar anlamsız olduğunu görüyoruz.tabiki yiyeceksin.vücudunun ihtiycı var.suçluluk duyma.ayakta kalmak için yiyeceksin.tüm gün yiyemediğin için şekerinde iyice düşüyordur saldırman ondandr.canım anlam allah a emanet olun

hadi get ordannn kıskanan fln yok sizi tebrikler 3 çocuk annesi spor kraliçesi aziml anne

norm fazlasımısın yaa?çok zor tam bebelere alışmışken.inşallah uzağa göndermezler.istersen gidip sen konuş ilçe mem ile.yoksa kafalarına göre verirler.ben gidip konuşmştm gerçi eöziriyordum mazeretim de vardı.yakına vermişlerdi.

gözünü Allah doyursun emiiii? görmüşün işte daha ne istiyon kız.hangininz geçti hesaplayamadım bi diyiverin helebeni de asuyuda geçtin gittin.yılbaşına 6 kg hedefine ne kaldı şunu şurasında?bize yazık değilmi?çürük elmaaaa diyecekler sizin yüzünüzden
neysem bu kadar kızmak yeter.tebrik ederimmm(ay içimden gelmiyorr ama ne edimm)
vay beee hiiiç kıskanmadım ki zaten seni de melisi de eceyi deeeeee

yok kız asu biz kıskanırmıyız hiç dimi?sadece çatlıyoruz

çok geçimş olsun.inşallah yavrun iyi olmuştur.boşver kiloyu

aferin aferin pişmanlıkta iyidir yola devam hep birlikte

aaaa hoşgeldin tekrardan.çok geçimş olsun.bende seni merak ediyordum.nasıl oldun???kzınada geçmiş olsun canım.akşama bekliyoruz haberlerini

hakkinda hayirlisi neyse o olsun semiran insallah uzak biyer olmaz

hadi gozun aydin 7leri gordun demek
insallah devami gelir kiz yazmamissin toplam kaç kilo gitti simdi senden:44:

Geçmis olsun canim oglusuna INSALLAH simdi daha iyidir

geçmis olsun canim kizina
Annenede geçmis olsun ikisinede acil sifalar dilerim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…