kilom 83.3
spor hiç yok denecek kadar az
kızım hastalanı onu sabah akşam iğneye götürdüm kendim dinlemedim iyleşme uzadı
bu arada annemde 2 gün önce düzden ameliyat oldu şimdi ona gidiyorum ziyarete
detaylı akşama yazarım
deli gibi aburcubur yedim bu hafta iyi ki kilo amamamışım
ece canim darisi basina insallah
ama yetti gari bukadar kiskançik
bi dovmedigin kaldi yaffff
ah canımya üzme kendini . ya temizlik varsa herkes el atsın bu nasıl iş. iyi niyetini kaybetme canımda seni ezmelerine müsade etme zaten çalışıyorsun birde eksralar birde diyet yapmak allah kolayk versin sana.saat 3te diyetisyen randevum var
2,5 ta izin alıp çıkıcam allah nasip ederse
ama izin verceklermi bakalım
çok karışık burası çoookkk yorgunluktan hal kalmadı
bi de üstüne psikolojik yorgubluk ailevi sıkıntılar
çok bunaldım
kayınvalidenin de evi boyanıyo akşam ve tüm haftasonu hem kendi evimi toparlamam lazım hemde onların evi temizlemeye çağırdı beni
kızı ve diğer gelini gelmiyo nedense biri alt katında biri bitişik apartmanında oturuyo
saflıgıma yanayım ben
kimseye hayır diyemiyorum
ne geliyosa başıma bu iyi niyetimden geliyo ztn ama
bu mübarek günde rabbim bilsin be diyeyim
asuman ablacım banada sopa lazımyaaa başka türlü yola gelemicemgerekirse bu konuda eceye yardımcı olabilirim
gerekirse bu konuda eceye yardımcı olabilirim
Zeynep ablacım inşallah iyi olur dualarımız seninle.ne güzel yürekli dostlarsınız.ve çok özelsiniz.bende aranıza katıldığımdan sizden nasibimi aldım.
canlarım..söyleyecek iyi bir şey olmayınca insan konuşamıyor.yoğun bakım odasından bekleme salonuna geldiğimde yüzüme bakanlara umutlu bir bakış gösteremiyorum.çünkü gördüklerim yüzümü,kalbimi sanki tüm organlarımı kasıyor.işin tuhafı onu görene kadar çayla zaman geçiyor.ne zaman hastaneden çıksak ,kurtlar gibi acıkıyorum.eşim hayatla ölüm arasındayken ben hastane dönüşü yiyeceklere saldırıyorum.ve sonra kendimden utanıyorum.gerçi bir öğün yiyorum ama ..bugün de gelinimizin dedesi başka bir hastanede 2 aydır yatıyordu.onu kaybettik.gündüz cenaze akşam yoğun bakım derken..neyse buraya fazla girip sizleri skmak istemiyorum.aklınıza geldiğinde bir dua gönderin.gönderdiğinizide biliyorum.ellerim buz gibi.bir türlü ısınamıyorum.bir an önce kalksa,evimize gitsek..söz hiç bir şeyden şikayet etmeyeceğim.bir şans daha diyorum..bize bir şans daha ver rabbim duyduğunu biliyorum.hayırlıysa hakkımızda bir şans daha..
lütfen her günü yaşayın.geçmişin kırgınlıklarıyla gününüzü karartmayın.affetmesini öğrenin.sonunda sizi bağlıyor.geleceğiniz geçmişin tutsağı oluyor.ve geç farkediyorsunuz.hepinizi çok seviyorum.allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun..
Belki adet dönemin yaklaşıyodur canım.gunaydin topik :26:
gecen haftaki kilom 91.600, bu haftaki kilom 93
ilk kez artilarda ciktim 2 aydir. moralim bozuldu ister istemez ama olsun hirslandim onumuzdeki cuma telafi edicem fazlasiyla soz.
Hayırdır kız sana ne oldu böyle.kilo bildirimi..............
geçen hafta......119.....
bu hafta...........119.8
Süpersin yaaaaaaa maşallah.gunaydin kizlar (bi onceki mesajda unutmusum)1:
GEçEN HAFTA 76.500 (sonrasinda 76.800 oldum)
BU HAFTA 72.400
GIDEN = 4.100 geçen haftaya gore
ozlemcim pazar gunu baslarken 76.800 dum (dogum gunu sonrasi +si biliyorsun)
bu sabah 72.400 toplam 4.400 gitti seni merakla bekliyorum
SPORUM 710 dk
YENA ablacim yasaksa listeye almayabilursun onemli degil hem bukadar gitmesinin sebebi sporumdur çunki hiç aç kalmadim yedim yani (bazi arkadasla kiskanmisda :122::122::122:
MUTLU sporumun sok diyetle elakasi yok
EE güzel vermişsin.kızlar sabahtan beri elektrikler yoktu ancak girebildim şimdide bebiş uyandı bildirim yapıp kaçıyorum
kilom :79.9
yahu ucundan göreyim dedim keşke buçuğundan göreyim deseydim :))))
Geçmiş olsun canım miniğine.kilom 83.3
detaylı akşama yazarım
Geçmiş olsun toksincim düştümü bari ateşi.beyzus ablacim kilo bildirimim gec oldu ama benim papatyam sabaha kadar ateslendi 39.5 dis cikariyor sanirsam eli agzindan cikmiyor sabaha karsi uykuya dalmisiz ancakda simdi uyandim kusura bakmayin
beyzus ablacim kilo bildirimim gec oldu ama benim papatyam sabaha kadar ateslendi 39.5 dis cikariyor sanirsam eli agzindan cikmiyor sabaha karsi uykuya dalmisiz ancakda simdi uyandim kusura bakmayin
Geçmiş olsun canım miniğine.
Geçmiş olsun toksincim düştümü bari ateşi.
Bu saatte bildirmen zaten normal canım...Henüz saat 13.000 bile olmadı....
Ben biraz geç yayınlayacağım listeyi;tüm arkadaşlar bildirsin diye bekleyeceğim.....Bu geçici bir dönem biliyorsunuz arkadaşlar....YENA listeyi ele aldığında en geç 13.00 e kadar bildirmemiz gerekiyor...Düzeni bozmuş olmayayım.....
ah canımya üzme kendini . ya temizlik varsa herkes el atsın bu nasıl iş. iyi niyetini kaybetme canımda seni ezmelerine müsade etme zaten çalışıyorsun birde eksralar birde diyet yapmak allah kolayk versin sana.
asuman ablacım banada sopa lazımyaaa başka türlü yola gelemicem
Ayşecim kendine dikkat et bu arada insanın psikoljisi çok önemli ipin ucu kaçtımı yakalmak zor...sorma nevincim sorma
nelerle ugraşıyorum iş yeri o kadar karışık ki
bide böyle ailevi şeyler evde iş çocuk yemek inan yapamıyorum artık
moralim düzgün olsa tamam da hem moral yok hem iş güç çok kaldıramıyorum
ne güzel yürekli dostlarsınız.ve çok özelsiniz.bende aranıza katıldığımdan sizden nasibimi aldım.
canlarım..söyleyecek iyi bir şey olmayınca insan konuşamıyor.yoğun bakım odasından bekleme salonuna geldiğimde yüzüme bakanlara umutlu bir bakış gösteremiyorum.çünkü gördüklerim yüzümü,kalbimi sanki tüm organlarımı kasıyor.işin tuhafı onu görene kadar çayla zaman geçiyor.ne zaman hastaneden çıksak ,kurtlar gibi acıkıyorum.eşim hayatla ölüm arasındayken ben hastane dönüşü yiyeceklere saldırıyorum.ve sonra kendimden utanıyorum.gerçi bir öğün yiyorum ama ..bugün de gelinimizin dedesi başka bir hastanede 2 aydır yatıyordu.onu kaybettik.gündüz cenaze akşam yoğun bakım derken..neyse buraya fazla girip sizleri skmak istemiyorum.aklınıza geldiğinde bir dua gönderin.gönderdiğinizide biliyorum.ellerim buz gibi.bir türlü ısınamıyorum.bir an önce kalksa,evimize gitsek..söz hiç bir şeyden şikayet etmeyeceğim.bir şans daha diyorum..bize bir şans daha ver rabbim duyduğunu biliyorum.hayırlıysa hakkımızda bir şans daha..
lütfen her günü yaşayın.geçmişin kırgınlıklarıyla gününüzü karartmayın.affetmesini öğrenin.sonunda sizi bağlıyor.geleceğiniz geçmişin tutsağı oluyor.ve geç farkediyorsunuz.hepinizi çok seviyorum.allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun..
aaa daha yolun başındasın ama....SLM BAYANLAR :)BEN GÜYA BUGÜN BAŞLICktım sabah başlayıp akşam pes ediorum napcam ben yaaaaaaaaaaaaaa((((
sende azar azar yersin canım, ben öğlen götürdüm valla :))) akşama geçiştiririm artık....yarın akşama bomba gibi menüm var azar azar yerim artık bu hafta yürüyüşüm az oldu ama haftaya biraz daha fazla yaparım artık
sana da afiyet olsun canı hakettin sen buzluktakileri
canım üzülmüyorum veririm nasılsa artık acelem yok yavaş ama sağlam olsun napalım şükür
canım ben de özledim seni
yeme artık sen de bak kızacam şimdi
bugün çok yoruldum mutfaktan çıkamadım yarın da yoğun olurum bu saatlerde rahatlamış olurum inşallah
gararnti canım artık tacın :)))O güzel yüzün hep gülsün emi KVnin üst kattına taşınmasına bence hiç takılma canım çünkü seni baştan sevdiyse zaten aynı o şekilde devam eder
Rabbim ağzınızın tadını ve huzurunuzu inşallah hiç bozmaz.... Aminnn
Aslında ben çok özenirim öyle Kv gelin ilişkilerine. Hep KVyle kendi Annemle olduğu gibi olmak istemiştim ama maalesef kadın ancak 3 ay rol yapabildisonra maskesini çıkardı da içindeki Çakki meydana çıktı
Meğer hatun beni baştan beri istememişçokta lülüüüü
Geçmişte çok fazla taviz verdim ama yinede huzurumu kaçırmak için elinden geleni yaptı hatta hep derim bu kilolarımın da tek sebebi odur diye sonuçta herşey moralle oluyorşimdi Kv yok (varda yok ) kilolar gitmeye başladı
Senin ki seni sevdiğine göre eminim en yakın destekleyicin o olurNe güzel onlarıda gaza getirir belki sana eşlik etmelerini sağlarsın Aklına güzel şeyler getir ki hep öyle devam etsin. Hem ne güzel enişte az sesini yükseltse KV sana yardıma gelir
Hahahaaaa bak emelime ulaştım taçımı garantiledim sayılır:
yuttum gitti valla :)Canım inşallah iyisindir seni merak ettik.
İnşallah olmaz bişey füsuncum sen herzamanki gibi davran hiç bişey olmaz.
Ohh afiyet olsun ilbatum cumanın rehavetiyle yut:)
Bende aynı durumdayım semirancım.
canım ya sende yaparsın acele etme hem senin benim kadar kilo fazlalığın yok unutma... senin detoksu yapacağım ... ellerinize sağlık...öyle accık kıskançlık yaptım galbaa ibatum ve 3 küçük meleğime ne diyim :kedi erişemediği ciğere mındar der hesabı:1zaten emzikliyiz detoks bilen yapamıyoz
siz girin tabi listeye biz zaten 3.lük için ilk 3 derece yapacağız aramızda:: neysem ben bayramdan döndükten sonra bayram öncesi kiloma döndüm hatta 2 ye yakın üstüne verdim.ama kendimi bayram öncesinden daha şişko hissediyorum nedense.bayramdan önce çok lesli yapmıştım sonra 2 hafta ara verdim.ondanmı bilemedim yani.az öncede kızımın kreşinden kurabiye istemişler ikiniz yapın diye(birlikte ana kız yapacakmışız). bi de güzel olduki sormayın kızımın eli değdi.küçük 2 ısırık aldım gitti.ama 3-4 tane yiyesim var.offf ki ne offf.
tabi ya gaza gelmeniz için ne hale geldik ablacım :)
Bu da bir çare olabilir ama ;sanırım bize bir faydası olmaz sanki....
İmrenmeye devam etsek daha çok işe yarar bence.....
sağol canım dayanılıyor hedeflere ulaşmak için....İyigeceler hanımlar yarın cuma ve benim tartı bugün beni artı çıkarıyor cuma stresindenmi şişerim ne anlamadım valla.
İlbatum süpersin canım ya iyi dayandın bu listeye.
kız bir daha yaparsam söyler miyim allah korusun :)neysem bu sefer alalım da bi daha yaparlarsa almayalım bari:
üzülme pazara başlarsın füsunla hepsi gider........gunaydin topik :26:
gecen haftaki kilom 91.600, bu haftaki kilom 93
ilk kez artilarda ciktim 2 aydir. moralim bozuldu ister istemez ama olsun hirslandim onumuzdeki cuma telafi edicem fazlasiyla soz.
reglsin üzülmene gerek yok canımgeçen hafta86.700 buhafta87.100
spor 300dk
NOT:regl haftamdayım üzgünüm
pkoyu bahane etme bak kızarım bende pkoluyum :)gemiş olsun canım benimde pco rahatsızlıgı kiloda tuz biber oluyo valla
süpersin canım ya ben 3.6 verdim sen benden çooooooooooooook ileridesin :)gunaydin kizlar (bi onceki mesajda unutmusum)1:
GEçEN HAFTA 76.500 (sonrasinda 76.800 oldum)
BU HAFTA 72.400
GIDEN = 4.100 geçen haftaya gore
ozlemcim pazar gunu baslarken 76.800 dum (dogum gunu sonrasi +si biliyorsun)
bu sabah 72.400 toplam 4.400 gitti seni merakla bekliyorum
SPORUM 710 dk
YENA ablacim yasaksa listeye almayabilursun onemli degil hem bukadar gitmesinin sebebi sporumdur çunki hiç aç kalmadim yedim yani (bazi arkadasla kiskanmisda :122::122::122:
MUTLU sporumun sok diyetle elakasi yok
malum ikili ben ve melis oluyor sanırım :)))) kız yine hamile kalmayasın sen bak riskli kilolar :))))geçen hafta:81,2
bu hafta:80,1
giden:1100 gr:92::124::118:
spor:300dk
şimdiden şu malum ikiliyi ve 3.prensesemizi tebrik ederim.
4 yıldır görmediğim bir kiloya düştüm çok şükür.ama zorlanıyorum artık.yavaş gidecek.spor yapmasam belki çok çok az gidecek.
kıskanma tabi canım benim sende vereceksin ki 30 kilo vermişsin ben seni kıskanayım bırakta...vay beee hiiiç kıskanmadım ki zaten seni de melisi de eceyi deeeeee
sağol canım çok azimliyim çooooooooook :)))etttin ettin hedefina ulaştın tebrikler azmine hayranım.
canım şükür tabi hiç veremesen ya da artıya geçsen daha mı iyiydi sanki?azda olsa kıpındarma oldu çok şükür hafta sonu yedimde yedim pazar akşamı tartıda 100 ü bile görmüştüm.oturup ağlamadığım kaldı.
geçen hafta 97,9 sanırımki
bu hafta 97,5
spor 115 dk
bunada şükür deyip yola devam inşallah.
canım ya çok özledim seni nerelerdesin sen.. geçmiş olsun prensese..... annene acil şifalar...kilom 83.3
detaylı akşama yazarım
kız verdim ben ne dedim sanki ... daha fazla olsaydı iyi olurdu dedim :))) melis geçti canım... asıl bundan sonrası önemli belkide siz bizi geçersiniz belli mi olur.... bende seni tebrik ederim canım (içimden gelmeyerek :))))çok çok geçmiş olsun.sağlık gibisi yok değilmi?hoşgeldiniz tekrardan.bende de insülin direnci var.diyet yaparak dengelemeye çalışıyorum ama bir bırakırsam sizin gibi olmak an meselesi.hep güzel ama zararlı şeyleri severim.börekler pastalr.sabah kahvaltı etmeden bi sürü baklava yerdim colayla.ama baktım bu işin sonu yok.burayı da buldum çok şükür.burası sayesinde bırakmadım ilerledim.yoksa şimdiye çoktan bırakmıştım biraz kilo verip ve çocğunu da geri alırdım kesin.listenizde çok güzel.kolay gelsin
anladım canım.sende insülin direnci varmıydı?çünkü benim direncimin tavan yaptığı günlerde bende öyleydim ve şua kendimi uzun süre aç bırakırsam gene içimdeki canavar uyanmaya çalışıyor.bende onu hiç aç bırakmıyorum.evde çikolata odluğunda bende uyuyamazdım yani .hatta diyetteykende aklım hep onda kalırdı.şimdi biraz dengelendi demek.çocukalra yediriyorum.(bi ara çoculara alıp kendim yiyordum onlara göstermedn)
Alalh yardımcınız olsun zeynep abla.sen anlattıkça bizde ders alıyoruz hayatın ne kadar kısa olduğunu görüyoruz.birbiriizi kırmanın ne kadar anlamsız olduğunu görüyoruz.tabiki yiyeceksin.vücudunun ihtiycı var.suçluluk duyma.ayakta kalmak için yiyeceksin.tüm gün yiyemediğin için şekerinde iyice düşüyordur saldırman ondandr.canım anlam allah a emanet olun
hadi get ordannn kıskanan fln yok sizitebrikler 3 çocuk annesi spor kraliçesi aziml anne
norm fazlasımısın yaa?çok zor tam bebelere alışmışken.inşallah uzağa göndermezler.istersen gidip sen konuş ilçe mem ile.yoksa kafalarına göre verirler.ben gidip konuşmştm gerçi eöziriyordum mazeretim de vardı.yakına vermişlerdi.
gözünü Allah doyursun emiiii?görmüşün işte daha ne istiyon kız.hangininz geçti hesaplayamadım bi diyiverin hele beni de asuyuda geçtin gittin.yılbaşına 6 kg hedefine ne kaldı şunu şurasında?bize yazık değilmi?çürük elmaaaa diyecekler sizin neysem bu kadar kızmak yeter.tebrik ederimmm(ay içimden gelmiyorr ama ne edimm
yok kız asu biz kıskanırmıyız hiç dimi?sadece çatlıyoruz
çok geçimş olsun.inşallah yavrun iyi olmuştur.boşver kiloyu
aferin aferin pişmanlıkta iyidir yola devam hep birlikte
hakkinda hayirlisi neyse o olsun semiran insallah uzak biyer olmaz
hadi gozun aydin 7leri gordun demek
insallah devami gelir kiz yazmamissin toplam kaç kilo gitti simdi senden:44:
Geçmis olsun canim oglusuna INSALLAH simdi daha iyidir
geçmis olsun canim kizina
Annenede geçmis olsun ikisinede acil sifalar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?