Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

saat 3te diyetisyen randevum var
2,5 ta izin alıp çıkıcam allah nasip ederse
ama izin verceklermi bakalım
çok karışık burası çoookkk yorgunluktan hal kalmadı
bi de üstüne psikolojik yorgubluk ailevi sıkıntılar
çok bunaldım
kayınvalidenin de evi boyanıyo akşam ve tüm haftasonu hem kendi evimi toparlamam lazım hemde onların evi temizlemeye çağırdı beni
kızı ve diğer gelini gelmiyo nedense biri alt katında biri bitişik apartmanında oturuyo
saflıgıma yanayım ben
kimseye hayır diyemiyorum
ne geliyosa başıma bu iyi niyetimden geliyo ztn ama
bu mübarek günde rabbim bilsin be diyeyim

ece canim darisi basina insallah
ama yetti gari bukadar kiskançlik
aaa bi dovmedigin kaldi yaffff

Son düzenleme:

canım sana annene ve kızına çok geçmiş olsun hepsi üstüste olmuş iyileşmen zorlaşmış tabii Allah güç kuvvet versin de hepiniz atlatın inşallah sağlıkla

ah canımya üzme kendini . ya temizlik varsa herkes el atsın bu nasıl iş. iyi niyetini kaybetme canımda seni ezmelerine müsade etme zaten çalışıyorsun birde eksralar birde diyet yapmak allah kolayk versin sana.

gerekirse bu konuda eceye yardımcı olabilirim
asuman ablacım banada sopa lazımyaaa başka türlü yola gelemicem

gerekirse bu konuda eceye yardımcı olabilirim

Ben de ben de......Sopa,şiş,tığ,keser sapı artık Allah ne verdiyse alıp geliyorum;amaaaaaaaaaaaa önce gırtlağını tutamayan kendime; sonra diğer tutamayanlara kullanacağım bu mühimmatları....

Gayret ettiği halde kilo veremeyen veya alanlar bu mühimmattan nasip almayacaktır.Bilginize....

Ben sıranın başına geçtim bekliyorum......

Arkadaşlar;bu gün dershaneye gidip torunla ilgili öğretmenleri ile görüşmek zorundayım.Anne nedense gitmiyor;nasılsa Beyza teyzesi gider diye düşünüyorlar.Çocuğu çok seviyorum;tabii

eşimin de hatırı büyük.....Akşamüzeri eve dönerim ve listeyi hemen yayınlarım....Çok güzel kilolar verilmiş MAAŞALLAH....

slm kizlarrrr

beyzus ablacim kilom 68.8kg

mutlucum spor yok oruc tuttugum sürede yapamayacagimm cünkü bebisimide emziriyorum ve daha 19 günüm var tutulucak

beyzus ablacim kilo bildirimim gec oldu ama benim papatyam sabaha kadar ateslendi 39.5 dis cikariyor sanirsam eli agzindan cikmiyor sabaha karsi uykuya dalmisiz ancakda simdi uyandim kusura bakmayin

Zeynep ablacım inşallah iyi olur dualarımız seninle.
gunaydin topik :26:
gecen haftaki kilom 91.600, bu haftaki kilom 93
ilk kez artilarda ciktim 2 aydir. moralim bozuldu ister istemez ama olsun hirslandim onumuzdeki cuma telafi edicem fazlasiyla soz.
Belki adet dönemin yaklaşıyodur canım.
kilo bildirimi..............

geçen hafta......119.....

bu hafta...........119.8
Hayırdır kız sana ne oldu böyle.
Süpersin yaaaaaaa maşallah.
kızlar sabahtan beri elektrikler yoktu ancak girebildim şimdide bebiş uyandı bildirim yapıp kaçıyorum

kilom :79.9

yahu ucundan göreyim dedim keşke buçuğundan göreyim deseydim :))))
EE güzel vermişsin.
Geçmiş olsun canım miniğine.
beyzus ablacim kilo bildirimim gec oldu ama benim papatyam sabaha kadar ateslendi 39.5 dis cikariyor sanirsam eli agzindan cikmiyor sabaha karsi uykuya dalmisiz ancakda simdi uyandim kusura bakmayin
Geçmiş olsun toksincim düştümü bari ateşi.

Bu saatte bildirmen zaten normal canım...Henüz saat 13.000 bile olmadı....

Ben biraz geç yayınlayacağım listeyi;tüm arkadaşlar bildirsin diye bekleyeceğim.....Bu geçici bir dönem biliyorsunuz arkadaşlar....YENA listeyi ele aldığında en geç 13.00 e kadar bildirmemiz gerekiyor...Düzeni bozmuş olmayayım.....

cnm

sorma nevincim sorma
nelerle ugraşıyorum iş yeri o kadar karışık ki
bide böyle ailevi şeyler evde iş çocuk yemek inan yapamıyorum artık
moralim düzgün olsa tamam da hem moral yok hem iş güç çok kaldıramıyorum

Ayşecim kendine dikkat et bu arada insanın psikoljisi çok önemli ipin ucu kaçtımı yakalmak zor...

cnm ablacim seni cok iyi anliyorum bende yasadim o zamanlar olum 2bucuk yasindaydi ve hayat destek makinasinda yasiyordu ben o zamanlar cok bunalmistim 2tane cocuk hayat destek makinasinda ve ben nere gidersem gideyim aklim evde oluyordu ailem hep destek veriyordu ama stresini ben yasardim halade yasiyorumda o zamanlar olum virus kapmisti ve uzakta bir hastaneye yatirdilar ve uyuyttular ben cok üzülmüstüm dank etti kafama ya senmisin cok SIKILAN bunalan bu bana ders olmustu benim icin sanki hayat durmustu hersey

Son düzenleme:
SLM BAYANLAR :)BEN GÜYA BUGÜN BAŞLICktım sabah başlayıp akşam pes ediorum napcam ben yaaaaaaaaaaaaaa ((((
aaa daha yolun başındasın ama....
sende azar azar yersin canım, ben öğlen götürdüm valla :))) akşama geçiştiririm artık....
gararnti canım artık tacın :)))
Canım inşallah iyisindir seni merak ettik.

İnşallah olmaz bişey füsuncum sen herzamanki gibi davran hiç bişey olmaz.

Ohh afiyet olsun ilbatum cumanın rehavetiyle yut:)

Bende aynı durumdayım semirancım.
yuttum gitti valla :)
canım ya sende yaparsın acele etme hem senin benim kadar kilo fazlalığın yok unutma... senin detoksu yapacağım ... ellerinize sağlık...

Bu da bir çare olabilir ama ;sanırım bize bir faydası olmaz sanki....

İmrenmeye devam etsek daha çok işe yarar bence.....
tabi ya gaza gelmeniz için ne hale geldik ablacım :)
İyigeceler hanımlar yarın cuma ve benim tartı bugün beni artı çıkarıyor cuma stresindenmi şişerim ne anlamadım valla.
İlbatum süpersin canım ya iyi dayandın bu listeye.
sağol canım dayanılıyor hedeflere ulaşmak için....
neysem bu sefer alalım da bi daha yaparlarsa almayalım bari:
kız bir daha yaparsam söyler miyim allah korusun :)
gunaydin topik :26:
gecen haftaki kilom 91.600, bu haftaki kilom 93
ilk kez artilarda ciktim 2 aydir. moralim bozuldu ister istemez ama olsun hirslandim onumuzdeki cuma telafi edicem fazlasiyla soz.
üzülme pazara başlarsın füsunla hepsi gider........
geçen hafta86.700 buhafta87.100
spor 300dk
NOT:regl haftamdayım üzgünüm
reglsin üzülmene gerek yok canım
gemiş olsun canım benimde pco rahatsızlıgı kiloda tuz biber oluyo valla
pkoyu bahane etme bak kızarım bende pkoluyum :)
süpersin canım ya ben 3.6 verdim sen benden çooooooooooooook ileridesin :)
malum ikili ben ve melis oluyor sanırım :)))) kız yine hamile kalmayasın sen bak riskli kilolar :))))
vay beee hiiiç kıskanmadım ki zaten seni de melisi de eceyi deeeeee
kıskanma tabi canım benim sende vereceksin ki 30 kilo vermişsin ben seni kıskanayım bırakta...
etttin ettin hedefina ulaştın tebrikler azmine hayranım.
sağol canım çok azimliyim çooooooooook :)))
canım şükür tabi hiç veremesen ya da artıya geçsen daha mı iyiydi sanki?
canım ya çok özledim seni nerelerdesin sen.. geçmiş olsun prensese..... annene acil şifalar...
kız verdim ben ne dedim sanki ... daha fazla olsaydı iyi olurdu dedim :))) melis geçti canım... asıl bundan sonrası önemli belkide siz bizi geçersiniz belli mi olur.... bende seni tebrik ederim canım (içimden gelmeyerek :))))

şükür gördüm canım, inşallah devamı gelir. diyete başlaığımda cuma bildirimine göre 400 gram fazlaydım yani 83.5tim şimdi 79.9 yani aradaki fark 3600 seni geçemedim ,geçmemde mümkün değil zaten ,herşeyde birincisin sen ya maşalalh sana ....

slm kızlar..
geçen hafta:107
bu hafta :105,5
spor günde 10 dakika..anca fırsat buluyorum 9.5 aylık oğlumdan..

ilbatumcum bahane degil de galiba bahane ediyorum ona sıgınıyorum uykuyu abur cuburu bıraksam yeter :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…