Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canlarım ben de kilo bildirimimi yapayım hemencik sonra gece gelirim görüşürüz.

Geçen hafta : 87,700
Bu hafta : 88,00
Fark : + 300
Spor : 300 dk

herkese hayırlı cumalar kızlar
güzel güzel bildirimler gelecek inşallah
bahrım kelebekim hoşgeldin listene dikkat edersen sağlıkla verirsin canım kilocukları

her zaman aklımızdasın ablacım dualarımız sizinle

geçmiş olsun baharcım hoşgeldin

Hoşbuldum teşekkürler kızlar

mmery sende hoşgelmişsin canım umarım sağlıklı bir şekilde tez zamanda veririz kilocukları

izin alabildim çok şükür
2 bucukta çıkıcam
p.tesi görüşürüz artık iyi bakın kendinize yeni hafta gzl başlasın inş. öyle umuyorum

Merhabalar kızlar

Kilo bildirimi yapıyorum listede yokum ama umarım yeniden eklenebilirim :18:

Geçen hafta 110.3
Bu hafta 109.1

Şimdilik spor yok ama bugünden tezi yok başlıyorum leslie ablaya

Salata yemem işe yaramış gibi görünüyor

slm kızlar..
geçen hafta:107
bu hafta :105,5
spor günde 10 dakika..anca fırsat buluyorum 9.5 aylık oğlumdan..
iyi vermişsin canım maşallah ,benimde 7.ayını bitirmek üzere olan yaramaz bir oğluşum var :) sanada allah bağışlasın bebişini
ilbatumcum bahane degil de galiba bahane ediyorum ona sıgınıyorum uykuyu abur cuburu bıraksam yeter :26:
evet canım bahane değil kedinlikle bak en güzel örnek benim pkoya hem buna rağmen 3,5 ayda 20 kiloya yakın gitti... kesinlikle bırak ben ağzıma sürmüyorum çok nadir ,canım çok çekerde dayanamazsam o kadar. o da inan ikramlik çikolatalardan 1 tane ,bayramdan ayırdım ben şu bitterli portakallıya bayıldım onlardan aldırdım ama salonda bir köşede beni bekliyor ,daha çok beklerler :)
beyzus ablacim kilo bildirimim gec oldu ama benim papatyam sabaha kadar ateslendi 39.5 dis cikariyor sanirsam eli agzindan cikmiyor sabaha karsi uykuya dalmisiz ancakda simdi uyandim kusura bakmayin
kuzuma çok geçmiş olsun, bizimde ateşimiz oluyor bazen şurup ya da fitil falan kullanıyor muydun canım? ya da ılık bir banyo yaptırabilirsin...

yaaa melisle kıyaslanınca ee güzel vermişsin işte değil mi :)) kız 4400 verdi ya maşallah ona ....

Canlarım ben de kilo bildirimimi yapayım hemencik sonra gece gelirim görüşürüz.

Geçen hafta : 87,700
Bu hafta : 88,00
Fark : + 300
Spor : 300 dk
canım sen acilen fulya ile başlıyorsun pazara tamam mı hazır olun ulennnnnn :)))

ben bu öğlen gömbeyi mideye indirdim ama sığınamıyorum ya halbuki çokta yemedim ama rahatsız oldum:44: sanırım uzun süren diyetle midem daha azını istiyor ha az derken 4 dilim kıymalı börek gibi düşünün ya da 5 nasıl yediysem artık... akşama yoğurtla geçireceğim tartıyı gram oynatmak istemiyorum cumaya 79u ya da az altını görmek istiyorum 1 kilo versem süper olur haftaya...

bu arada kilomu fotoğrafladım ve kocişe gösterdim ne olur ne olmaz belki inanmaz diye veeeeeeeeeee çantamı kaptım ,yarına bakarım artık cicişlere :))) ama aslında almak içimden gelmiyor 79u tam mı görsem ya 79.9 sonuçta yani 80de hiç içime sinmiyor ne dersiniz ,haftaya mı alsam hem gaz olur bana ya ,ne olur fikirlerinizi belirtin...

evet ececim norm fazlasıyım bu sene böyle geçecek sonra tayin işine bakacağım kısmet gidip pazartesi konuşacağım inş eve yakın olmasını istiyorum ama bakalım nasipte ne varsa o olur inş

inş meliscim inş bakalım çocuklara da söylemedik bilseler üzülürlerr

seni bende tebrik ediyorum ve maşş

peki canıcım gömbe nedirr? aksam da yazmıstınya aradm google de bile bulamadım bende ne meraklıyım
ama bzim oralarda duymadığım bişe olunca merak ettm..

hahah kocişin çanta alcaktı sana 70leri görürsen ve şimdi gördün ama içine sinmedi demek.. valla bence 2. fikir daha güzelmiş..
sen önümüzdeki haftaya bırak çantanı o gazla daha ii yol alırsın

bebişini allah bağışlasın büyüyünce daha çok yoruyolar insanı dimi sürekli yürümek istiyo bizimki..
geçen hafta 3 kilo vermiştim bu hafta 1.5 ..bi öğünden bişey olmaz kanımca..ben istediğim kiloya ininceye kadar bişey almak istemiyorum ama seninki 1 kilo..ben olsam alırdım..

merhaba cnm..

leslie ablayla kaç mil yürüyosun yani kaçtan başlıyosun ilk önce neyle başlamak lazım

merhaba cnm..

leslie ablayla kaç mil yürüyosun yani kaçtan başlıyosun ilk önce neyle başlamak lazım

Merhaba canım sen yenisin galiba hoşgeldin Bahar ben eskilerden kocaman bir kaçağım

Leslieye çok başladım çok bıraktım bugüne kadar ben hep 3 mil olanı yapıyorum. ilk 1-2 gün 20 dakka-25 dakka sonra 30 dakkaya çıkıyorum sabah akşam 30 dakka yapıyordum bir ara ama diyetisyenim 40 dakka aralıksız egzersiz yapman lazım dedi kendimi alıştırıcam 40 dakkaya canım çıkacak 3 mil öneriyorum. Bu arada diyetisyenim dans edebilirsin yürüyebilirsin de dedi illa spor salonu gerekmez dedi ben de leslie yaparım 30 dakka sonra da oynarım dedim horon tepecem

Teşekkür ederim ilbatumm =)) döndüm işte çok şükür. Allah ayırmasın bir daha inşallah yaza kadar bütün fazlalıklardan kurtulacaz inşallah o yaz bu yaz olavak
inşalah canım gidecek bu kilolar evet o yaz bu yaz :))
beyzuş ablacım ben sabah bildirim yapmıştım ama yazım çıkmamış şimdi farkettim özür

kilom sabit ....99
ablacım çok istikrarlı gördüm seni :)
çok teşekkür ederim canım sağol darısı sizlere :) bol bol verin kilocukları...
gömbe elazığ'a ait bir çeşit börek alt ve üst kısmı daha kalın açılan içi kıymalı ,cevizli ... aslında eskiler kavurma ile yaparmış ama KV ağır oluyor diye yapmıyor :) ben özellikle altına bayılırım böreğin tüm yağı tadı o katmana gider :)
canım biz efsunla karar aldık her 10 kiloda bir hediye diye, 90da ayakkabı almıştım şimdi çanta yakışır :) eşim çizme alayım dedi ama onu 70e bıraktım :))))
bencede 2. fikir ya içime sinsin, aslında 80de alması gerek ama benimde gaza gelmem gerek :)

aynen öyle küçükken durmuyor diyordum şimdi hiç durmuyor kıpır kıpır :)
canım her hafta aynı kiloyu vermek mümkün değil zaten 1,5 az mı ya haftaya bende o kadar versem ooooo süper olur valla :)
zaten 1 öğün dahası yokkkkkkkkkkk ne sıkıntı çektim verene kadar almak o kadar kolay olmamalı mümkün değil artık yemem ,kalanı akşama kociş yesin....
aslında hedeflerini küçük yani 10 kilo tutup her 10 kiloda kendini ödüllendirmek çok daha cazip emin ol ,heyecan yapıyor insan, sen olsan alırdın demek hımmmm düşüneyim bakalım eşimden ses çıkmazsa birşey demem :)

ewet cnm yeniyim..bende geçen gün 20 dakika yürüdüm olduğum yerde :) titreşimli bel kemerim wardı taktım belime..mekik çekmiş gibi oldu ağrıdı karnım..15-20 dakikadan sonra yağ yakmaya başlıyomuş vücut..bi kaç tane leslie videosu gördümde o yüzden sordum..3 mil yapem o zaman..tşk

yeni başladım ya diyete 2 hafta oldu..belkide ilk hafta fazla kilo verişim ondandı..haftada 1 kilo versem bundan sonra öpüp başıma koyarım :)) canım çok yemek istediği zaman elma sirkeli ılık su içiyorum bastırıyo açlığımı 10 kilo da bir ödüllenme güzel fikirmiş..hamilelikten önceki kiloma insem şimdilik 95 falan olsam bi oh diyecem eski kotlarıma girsem yeter şimdilik ödül falan istemiyorum 2 hanelere ineyim ödüllendiririm kendimi dediğin gibi :))

inşallah diyetisyenle buluşman iyi geçer.verim alırsın.

canım tabiki büyüklerimize sonsuna kadar yardımcı oluruz ama çalışan ınsanın kendıne vaktı kalmıyor senin birde bebişin var... hadi sıkma canını.gröüşmek üzre

özlemcim sen 79 görmüşsün ya hemen al çantayı hemennnn çizmeyide haftaya alırsın canım ne olcak

canım inş. uzak bir yere gitmezsin. bu öğretmenlerin bu tayin işi eziyet oldu artıkın. kuzeninmin eşi var 3 yıldır samsun atakumdan alaçama gidip geliyoryaa
allah kolaylık versin kuzucuklarına da alışmıssındır zor gelecek şimdi. allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…