herkese hayırlı cumalar kızlar
güzel güzel bildirimler gelecek inşallah
bahrım kelebekim hoşgeldin listene dikkat edersen sağlıkla verirsin canım kilocukları
her zaman aklımızdasın ablacım dualarımız sizinle
geçmiş olsun baharcım hoşgeldin
merhaba tombul kelebek ne hoş nickin varbende bi kaç gün oldu buraya katılalı...
hemen hemen aynı hikayemiz bende de insln direnci ve pko var. duphaston adlı düzenleyici ve glukophace adlı bir kan şekerini düzenleyici ilaç kullanıyorum. diyetisyene de çarşamba günü başladım ve diyet listem seninki ile aynıııı
hatta tıpatıppp
ama bana ilk hafta sadece salata demedi,sağlıklı bir şey deiilki dr.un mu böle istedi?benm kontrollerim her hafta olcak,o zaman danışayım doktoruma..
benm diyetisyenim ayda 4 kilo,fazlasını istemiyorum dedi ve senden farklı olarak en az 20gün spor yok,diyete başlarken sporada başlarsak yağların kasa dönüşür,kasdan vermek hem daha zor hem de sağlıksızdır.ilk ayın sonunda yavaş yavaş başlayacağız dedi..bunu dr.una danışırmısın benim için,benim durumuma göre normal bir durum mu bu? bir daha buraları bırakıp gitme,destek olup birbirimize birer fıstık olalım olar mııı
iyi vermişsin canım maşallah ,benimde 7.ayını bitirmek üzere olan yaramaz bir oğluşum var :) sanada allah bağışlasın bebişinislm kızlar..
geçen hafta:107
bu hafta :105,5
spor günde 10 dakika..anca fırsat buluyorum 9.5 aylık oğlumdan..
evet canım bahane değil kedinlikle bak en güzel örnek benim pkoya hem buna rağmen 3,5 ayda 20 kiloya yakın gitti... kesinlikle bırak ben ağzıma sürmüyorum çok nadir ,canım çok çekerde dayanamazsam o kadar. o da inan ikramlik çikolatalardan 1 tane ,bayramdan ayırdım ben şu bitterli portakallıya bayıldım onlardan aldırdım ama salonda bir köşede beni bekliyor ,daha çok beklerler :)ilbatumcum bahane degil de galiba bahane ediyorum ona sıgınıyorum uykuyu abur cuburu bıraksam yeter :26:
kuzuma çok geçmiş olsun, bizimde ateşimiz oluyor bazen şurup ya da fitil falan kullanıyor muydun canım? ya da ılık bir banyo yaptırabilirsin...beyzus ablacim kilo bildirimim gec oldu ama benim papatyam sabaha kadar ateslendi 39.5 dis cikariyor sanirsam eli agzindan cikmiyor sabaha karsi uykuya dalmisiz ancakda simdi uyandim kusura bakmayin
Zeynep ablacım inşallah iyi olur dualarımız seninle.
Belki adet dönemin yaklaşıyodur canım.
Hayırdır kız sana ne oldu böyle.
Süpersin yaaaaaaa maşallah.
EE güzel vermişsin.
Geçmiş olsun canım miniğine.
Geçmiş olsun toksincim düştümü bari ateşi.
canım sen acilen fulya ile başlıyorsun pazara tamam mı hazır olun ulennnnnn :)))Canlarım ben de kilo bildirimimi yapayım hemencik sonra gece gelirim görüşürüz.
Geçen hafta : 87,700
Bu hafta : 88,00
Fark : + 300
Spor : 300 dk
Merhabalar kızlar
Kilo bildirimi yapıyorum listede yokum ama umarım yeniden eklenebilirim :18:
Geçen hafta 110.3
Bu hafta 109.1
Şimdilik spor yok ama bugünden tezi yok başlıyorum leslie ablaya
seni yeniden aramızda görmek güzel nerelerdeydin? hemen hesapta sorarım çok fena :)
aferin sana da gitmiş bak böyle devam...
Salata yemem işe yaramış gibi görünüyor
evet ececim norm fazlasıyım bu sene böyle geçecek sonra tayin işine bakacağım kısmet gidip pazartesi konuşacağım inş eve yakın olmasını istiyorum ama bakalım nasipte ne varsa o olur inşçok çok geçmiş olsun.sağlık gibisi yok değilmi?hoşgeldiniz tekrardan.bende de insülin direnci var.diyet yaparak dengelemeye çalışıyorum ama bir bırakırsam sizin gibi olmak an meselesi.hep güzel ama zararlı şeyleri severim.börekler pastalr.sabah kahvaltı etmeden bi sürü baklava yerdim colayla.ama baktım bu işin sonu yok.burayı da buldum çok şükür.burası sayesinde bırakmadım ilerledim.yoksa şimdiye çoktan bırakmıştım biraz kilo verip ve çocğunu da geri alırdım kesin.listenizde çok güzel.kolay gelsin
anladım canım.sende insülin direnci varmıydı?çünkü benim direncimin tavan yaptığı günlerde bende öyleydim ve şua kendimi uzun süre aç bırakırsam gene içimdeki canavar uyanmaya çalışıyor.bende onu hiç aç bırakmıyorum.evde çikolata odluğunda bende uyuyamazdım yani .hatta diyetteykende aklım hep onda kalırdı.şimdi biraz dengelendi demek.çocukalra yediriyorum.(bi ara çoculara alıp kendim yiyordum onlara göstermedn)
Alalh yardımcınız olsun zeynep abla.sen anlattıkça bizde ders alıyoruz hayatın ne kadar kısa olduğunu görüyoruz.birbiriizi kırmanın ne kadar anlamsız olduğunu görüyoruz.tabiki yiyeceksin.vücudunun ihtiycı var.suçluluk duyma.ayakta kalmak için yiyeceksin.tüm gün yiyemediğin için şekerinde iyice düşüyordur saldırman ondandr.canım anlam allah a emanet olun
hadi get ordannn kıskanan fln yok sizitebrikler 3 çocuk annesi spor kraliçesi aziml anne
norm fazlasımısın yaa?çok zor tam bebelere alışmışken.inşallah uzağa göndermezler.istersen gidip sen konuş ilçe mem ile.yoksa kafalarına göre verirler.ben gidip konuşmştm gerçi eöziriyordum mazeretim de vardı.yakına vermişlerdi.
gözünü Allah doyursun emiiii?görmüşün işte daha ne istiyon kız.hangininz geçti hesaplayamadım bi diyiverin hele beni de asuyuda geçtin gittin.yılbaşına 6 kg hedefine ne kaldı şunu şurasında?bize yazık değilmi?çürük elmaaaa diyecekler sizin yüzünüzden
neysem bu kadar kızmak yeter.tebrik ederimmm(ay içimden gelmiyorr ama ne edimm)
yok kız asu biz kıskanırmıyız hiç dimi?sadece çatlıyoruz
çok geçimş olsun.inşallah yavrun iyi olmuştur.boşver kiloyu
aferin aferin pişmanlıkta iyidir yola devam hep birlikte
hakkinda hayirlisi neyse o olsun semiran insallah uzak biyer olmaz
hadi gozun aydin 7leri gordun demek
insallah devami gelir kiz yazmamissin toplam kaç kilo gitti simdi senden:44:
Geçmis olsun canim oglusuna INSALLAH simdi daha iyidir
geçmis olsun canim kizina
Annenede geçmis olsun ikisinede acil sifalar dilerim
ben bu öğlen gömbeyi mideye indirdim ama sığınamıyorum ya halbuki çokta yemedim ama rahatsız oldum:44: sanırım uzun süren diyetle midem daha azını istiyor ha az derken 4 dilim kıymalı börek gibi düşününya da 5 nasıl yediysem artık... akşama yoğurtla geçireceğim tartıyı gram oynatmak istemiyorum cumaya 79u ya da az altını görmek istiyorum 1 kilo versem süper olur haftaya...
bu arada kilomu fotoğrafladım ve kocişe gösterdimne olur ne olmaz belki inanmaz diye veeeeeeeeeee çantamı kaptım ,yarına bakarım artık cicişlere :))) ama aslında almak içimden gelmiyor 79u tam mı görsem ya 79.9 sonuçta yani 80de hiç içime sinmiyor ne dersiniz ,haftaya mı alsam hem gaz olur bana ya ,ne olur fikirlerinizi belirtin...
ben bu öğlen gömbeyi mideye indirdim ama sığınamıyorum ya halbuki çokta yemedim ama rahatsız oldum:44: sanırım uzun süren diyetle midem daha azını istiyor ha az derken 4 dilim kıymalı börek gibi düşününya da 5 nasıl yediysem artık... akşama yoğurtla geçireceğim tartıyı gram oynatmak istemiyorum cumaya 79u ya da az altını görmek istiyorum 1 kilo versem süper olur haftaya...
bu arada kilomu fotoğrafladım ve kocişe gösterdimne olur ne olmaz belki inanmaz diye veeeeeeeeeee çantamı kaptım ,yarına bakarım artık cicişlere :))) ama aslında almak içimden gelmiyor 79u tam mı görsem ya 79.9 sonuçta yani 80de hiç içime sinmiyor ne dersiniz ,haftaya mı alsam hem gaz olur bana ya ,ne olur fikirlerinizi belirtin...
Merhabalar kızlar
Kilo bildirimi yapıyorum listede yokum ama umarım yeniden eklenebilirim :18:
Geçen hafta 110.3
Bu hafta 109.1
Şimdilik spor yok ama bugünden tezi yok başlıyorum leslie ablaya
Salata yemem işe yaramış gibi görünüyor
merhaba cnm..
leslie ablayla kaç mil yürüyosun yani kaçtan başlıyosun ilk önce neyle başlamak lazım
inşalah canım gidecek bu kilolar evet o yaz bu yaz :))Teşekkür ederim ilbatumm =)) döndüm işte çok şükür. Allah ayırmasın bir daha inşallah yaza kadar bütün fazlalıklardan kurtulacaz inşallah o yaz bu yaz olavak
ablacım çok istikrarlı gördüm seni :)beyzuş ablacım ben sabah bildirim yapmıştım ama yazım çıkmamış şimdi farkettim özür
kilom sabit ....99
çok teşekkür ederim canım sağol darısı sizlere :) bol bol verin kilocukları...seni bende tebrik ediyorum ve maşş
peki canıcım gömbe nedirr? aksam da yazmıstınya aradm google de bile bulamadımbende ne meraklıyım
ama bzim oralarda duymadığım bişe olunca merak ettm..
hahah kocişin çanta alcaktı sana 70leri görürsen ve şimdi gördün ama içine sinmedi demek.. valla bence 2. fikir daha güzelmiş..
sen önümüzdeki haftaya bırak çantanı o gazla daha ii yol alırsın
bebişini allah bağışlasın büyüyünce daha çok yoruyolar insanı dimi sürekli yürümek istiyo bizimki..
geçen hafta 3 kilo vermiştim bu hafta 1.5..bi öğünden bişey olmaz kanımca..ben istediğim kiloya ininceye kadar bişey almak istemiyorum ama seninki 1 kilo..ben olsam alırdım..
Merhaba canım sen yenisin galibahoşgeldin Bahar ben eskilerden kocaman bir kaçağım
Leslieye çok başladım çok bıraktım bugüne kadar ben hep 3 mil olanı yapıyorum. ilk 1-2 gün 20 dakka-25 dakka sonra 30 dakkaya çıkıyorum sabah akşam 30 dakka yapıyordum bir ara ama diyetisyenim 40 dakka aralıksız egzersiz yapman lazım dedi kendimi alıştırıcam 40 dakkayacanım çıkacak 3 mil öneriyorum. Bu arada diyetisyenim dans edebilirsin yürüyebilirsin de dedi illa spor salonu gerekmez dedi ben de leslie yaparım 30 dakka sonra da oynarım dedim horon tepecem
inşalah canım gidecek bu kilolar evet o yaz bu yaz :))
ablacım çok istikrarlı gördüm seni :)
çok teşekkür ederim canım sağol darısı sizlere :) bol bol verin kilocukları...
gömbe elazığ'a ait bir çeşit börek alt ve üst kısmı daha kalın açılan içi kıymalı ,cevizli ... aslında eskiler kavurma ile yaparmış ama KV ağır oluyor diye yapmıyor :) ben özellikle altına bayılırım böreğin tüm yağı tadı o katmana gider :)
canım biz efsunla karar aldık her 10 kiloda bir hediye diye, 90da ayakkabı almıştım şimdi çanta yakışır :) eşim çizme alayım dedi ama onu 70e bıraktım :))))
bencede 2. fikir ya içime sinsin, aslında 80de alması gerek ama benimde gaza gelmem gerek :)
aynen öyle küçükken durmuyor diyordum şimdi hiç durmuyor kıpır kıpır :)
canım her hafta aynı kiloyu vermek mümkün değil zaten 1,5 az mı ya haftaya bende o kadar versem ooooo süper olur valla :)
zaten 1 öğün dahası yokkkkkkkkkkk ne sıkıntı çektim verene kadar almak o kadar kolay olmamalı mümkün değil artık yemem ,kalanı akşama kociş yesin....
aslında hedeflerini küçük yani 10 kilo tutup her 10 kiloda kendini ödüllendirmek çok daha cazip emin ol ,heyecan yapıyor insan, sen olsan alırdın demek hımmmm düşüneyim bakalım eşimden ses çıkmazsa birşey demem :)
sorma nevincim sorma
nelerle ugraşıyorum iş yeri o kadar karışık ki
bide böyle ailevi şeyler evde iş çocuk yemek inan yapamıyorum artık
moralim düzgün olsa tamam da hem moral yok hem iş güç çok kaldıramıyorum
evet ececim norm fazlasıyım bu sene böyle geçecek sonra tayin işine bakacağım kısmet gidip pazartesi konuşacağım inş eve yakın olmasını istiyorum ama bakalım nasipte ne varsa o olur inş
inş meliscim inş bakalım çocuklara da söylemedik bilseler üzülürlerr
bahar gelmiş hoşgelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?