Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Beyzuşum,kolay gelsin..
Birşey soracağım..Ter testiyle ilgili bilgin varmı.?
bugün gittik tekrar kan alındı birde ter testi için randevu verildi salı günü tok karnına gelin dendi..

Sağol canım...

Ter testi lab ortamında çocuğun terletilmesi sağlanarak elde edilen terden yapılıyor...

Bir çeşit naylon sarılarak terletiliyor ve ter toplanıyor...Genellikle tekrarlayan öksürük,kronik bronşit,gelişme geriliği ve kist şüphelerinde yapılıyor...

Sizin için geçerli neden ''tekrarlayan öksürük,bronşit''

Zor bir şey değil.Canı falan yanmayacak ama yaklaşık 1 saat kadar sürüyor.İnşallah Barışçık sabırla bekler....

sorma nevincim kötü bir gün dü ayrıldım çocuklarımdan ne de alışmıştım onlarda bana ne diyebilirim ki
melis çok üzgünüm ben kocaman bir yetişkinken bu kadar üzüldüm çocuklar ne yaptı pazartesi görecekler yeni öğretmenlerini umarım çabucak alışırlar bocalamazlar ben hep güler yüzlü olmaya çalışırım sabırlıyımdır anne değilim ama çocukları çok seviyorum kıyamadım ama yapacak bişey yok bugün gerginim sıkkınım başım ağrıyor alışacağız çocuklarda ben de henüz okulda belli değil bir de onun stresi var bakalım nerelere kadar gönderecekler çok uzağa olmaz atakum ilçe sınırında olduğum için ole ilçe dışı görevlendirme bu etapta yapmazlar tabiki de prosedür böyle işlemiyor önce ilçe de görevlendirme yoksa il içinde heryerde olmazsa valilik kararı ile il dışı oluyormuş bu şekilde ben de bakacağım şube müdürü pazartesi gelsin konuşuruz demiş gideceğim işte

ama listede ben yokum sabahtan bildirim yapmistim ama neyse caniniz sagolsun

bu arada bütün kilo veren azimle yoluna devam edenleri imrenerek ayakta alkışlıyorum devamını diliyorum kendimi de ayakta alkışlıyorum bu ay 1200 kilo alarak güzel bir sonuca imza atmışım aman ne iyi

ilknurcum geçen hafta da yapmışmıydın bildirim bu hafta ilk mi bilemedim ama eğer geçen hafta yapmadıysan haftaya girersin listeye cnm benim ablam o yüzden yazmamış olabilir tam bilmiyorum ama

bu arada bütün kilo veren azimle yoluna devam edenleri imrenerek ayakta alkışlıyorum devamını diliyorum kendimi de ayakta alkışlıyorum bu ay 1200 kilo alarak güzel bir sonuca imza atmışım aman ne iyi

sen cok yasa emi semirannnnnnnnn güldürdün beni aksam aksam benim aklimda mutfaktaki pilavda ama sora aniden aynaya bakasim geliyor sonra vazgeciyorum

Üzülme canım...Umarım her şey senin istediğin gibi olur...

Kuzucuklarına da güler yüzlü,sevecen bir öğretmen nasip olur inşallah....

Senin de canın sağolsun canım....

2 cuma düzenli kilo bildiriminden sonra listeye dahil olunuyor;yani önümüzdeki cuma listedesin.Kilonu bildireceksin tabii....

Listeye bu gün dahil olan YASEMEN ve KARANFİL'in 3 cü kilo bilgisi bu haftaki İlknurcuğum.....

Ezme kendini bu kadar ezmeeeeeeeeeeeeeeee...

Her hafta tıkır tıkır verdiğin kiloları unutmadım ben.Sen de unutma ve iradeni daha güçlü öne çıkart...Hadi bu hafta iyi kilo verelim beraber...

ben artilardayim gerci ama olsun beni de unutmussunuz listede hevesim kirildi bak simdi aidiyet duygumu yitirdim bir anda

Unutmadım canım......

İlknur'a yazdığım cevap senin içinde geçerli...Topikçe aldığımız bir karar bu.Yeni gelen arkadaşlarımız 2 cuma üst üste kilo bildirecek ve 3 cü cuma listede olacak....

Sen;henüz 1 cuma kilo bildirdin.Yoksa ,önceki cuma da bildirdin de benim gözümden mi kaçtı..Öyleyse düzeltirim....

canım sağol ama ben spor yapamıyorum havalar ısınana kadarda zor....
sana nasıl sevindim anlatamam uzun zamandır veremiyorum diye dert etmiştin ne güzel gitti ,şimdi bunu korumaya ve vermeye çalışıyoruz tamam mı? ha bu arada 1-2 günlük şeyler denersen ben yine varım ,yakın zamanda olmaz ama 1-2 ay sonra olabilir :)
ablacım ellerine sağlık bizim için zaman ayırdın listeyi yaptın sağolasın.
Haftanın Birincisi..........3MELEGMVAR..........-4100

Haftanın İkincisi...........İLBATUM...............-3200

Haftanın Üçüncüsü......YASAFAT...............-1200

hanaaaa ECE listeye girememiş mi bu hafta şaşırdımmmm :) ona inat dayanabilsem her hafta yaparım bu diyeti ama sağlığım daha önemli olduğu için uzun bir süre düşünmüyorum ....
selam kızlar geç oldu biliyorum ama bende bu sabah 90.800 cıktım . takıma yazdım ama buraya yazmayı unutmusummm...cezam nedirr...
tek ayak üstünde dur :)))

Ayın Birincisi..........İLBATUM..........-4.700

Ayın İkincisi..........3MELEGMVAR.....-3.600

Ayın Üçüncüsü......YASAFAT..........-3.00

hanaaa birinci ben miyim şaşırdım valla ben olabileceğimi hiç düşünmemiştim ya çok mutlu oldum :))) ablacım desene 3200ü son hafta diye :)
ben artilardayim gerci ama olsun beni de unutmussunuz listede hevesim kirildi bak simdi aidiyet duygumu yitirdim bir anda

canım bence şanslısın artıdayken listede olmaman şans yani :))) hem sen bilmiyorsun sanırım listeye girmek için 2 haftanın dolması gerek :) bak ne kadar şanslısın haftaya listeye eksilerle gireceksin ne güzel işte :)

Kuzucuğuna geçmiş olsun Toksinciğim...Bu gün iyi olur inşallah...
insallah ablacim su an kardeslerim geldi yigenlerimle oynuyor ama gece ne olur bilmem

hosgeldin cnm
hosgeldin cnm bir daha kacma
gecmis olsun cnm ben nefret ediyorum artik hastaneden
cnm bende vitil kullaniyorum en etkilisi vitilmis cok yüksek oldumu atesi hemen ILIK suda du$ aldiriyom hemen iniyor atesi tskler
79 zu ucundan gördün cantan hayirli olsun

cnm herseyden en önemlisi saglikli olmasi kiz yada erkek olmasi hic önemli deil

3melegimvar cnm gecmis olsun dilegin icin saol
bu alintiyi ölen felan yapmistim ama ne yazikki misafirim felan geldi öyle kalmis

aaa ben yanlış mı biliyorum ablacım ya 2. hafta listede olunuyordu ,yani beni öyle aldınız :))) 3. cuma değildi ....

Hoş geldin şampiyon....Seni bekliyordum..Kupanı ellerimle vermek istedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…