Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gecekuşları nerelerdesiniz yahu tatile bayağı erken girdiniz :)))

neyse bende kaçıyorum hepinize iyi geceler

merhaba kızlar
hemeoroitten 21 pazertesi günü ameliyat oldum
ertesi gün eve geldim ilk tuvalete çıkış zor oldu çok zorlandım ogün ertesi gün kızımı babam dr. a götürdü dr.çok bademcikler şişmiş çok üşütmüş dedi
zaten geldiğimde yüzü gözü şişti kızımın bir gece bıraktım olan oldu
kızım hasta olunca ben yatamadım ilacı sırt değiştirmesi ishalde oldu tuvaleti derken ben yatamadım
sonra kızım dahada kötüleşti sabah akşam iğneye başladık birde onu iğneye götürdüm
ben dinlenemedim
dolayısıyla iğleşme süreci uzadı

sonra salı günü annem hastaneye yatıı dizine protez ekelem takıldı şimdi hala hastanede baltalimanında refakatçiye izin yok yanlız yatıyor hergün ziyarete gidiyorum yoksa aklım kalıyor hastaneden çıkınca 45 gün üstüe basamıyacak yürüteçle yürüyecek 15 gün kardeşim bakacak sonrada ben bakalırım

bu ara yaşadıklarımıza inananmıyorum

sağolsun benim amaliyatım için babam geldi arabayla götürdü getirdi sağolsun
bu arda bu hafta özellikle akşamları birsürü aburcubur yiyorum ama 400 gram vermişim nasıl verdim analamadım valla üstelik sporda yapamıyorum

durumlar bu şimdi geçmişi okumaya çalışayım 200 civarı sayfa birikmiş

Ay sen çok yaşa emi eşim tvde farklı birşey izliyor diye bir yandan Kuzeyin oğlunu açtım canlı dinliyorum bir yandanda senin yazdıklarını okuyordum tabi kafamda kulaklıklar resmen kahkahayla güldüm yazdıklarına dün ayakların devredeydi bugün toton :)))) eşimde kızımda ne oluyor diye birden bana döndüler yok birşey dedim dabi herşeyi bilmesin dimi ama

Benim doğum günüm 28 Şubat canım :122: seninde yanılmıyorsam şubattaydı

Canım sanada, kuzucuğuna ve annenede çoook geçmiş olsun inşallah hepiniz bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz güzelim.
Yine maaşallahın var güzelim okadar stres ve abur cubura rağmen 400 gram vermiş olman bence çok büyük bir başarı
Haftaya inşallah biraz daha rahat olurda daha güzel sonuç bildirirsin

iyi geceler kızlar bugünnn süper bi gün diyet yönünden iyi gidiyorum sabah 4 zeytin 1 dlm krem peynirli ekmek öğlen 1 çay bardağı ayran çeyrek krep peynirli kızımın elinden kopardım öğleden sonra gezme vardı benle aynı kiloda olan komşum la 1 tabak aldık tonton dayanışması 3 çatal patates salatası yarım dilm yaşpasta 1 sigara böreğii akşam 1 tabak ıspanak yemeği 2 kaşık makarna şimdide kocam annemin yaptığı nefiss un helvasını cevizle götürüyo amaa cıısss yemicemmmm
bu arada motive için buzdolabımın üzerine kocaman yazdımmm yeme zayıflaaa diyeeee baya işe yarıyoo

Çok geçmiş olsun Tebessüm...Hepinize acil şifalar inşallah...
Rabbim bir daha göstermesin....

İnşallah çokkk başarılı olursun.Azmin daim olsun...

Benim buzdolabının üzerinde de yazı var: İSTEDİĞİNİ YERSEN;İSTEDİĞİNİ GİYEMEZSİN......

iyi geceler
misafirlerimi ağırladım mutfağı toparlayıp ancak oturbildim 2 gündür epeyce yoruldum ama güzel bir akşam oldu değdi hepsine
yedinmi derseniz azcık yedim ama hiç abartmadan zaten akşam yemeği de yememiştim şu anda açım diyim de anlayın artık ama yemem çayımı içtim suyumu aldım oturdum daha da yerimden kalkmam
beyzuş ablacım ellrine sağlık canım
kilo verenleri ve şampiyonları tebrik ederim
en çok özlemi ve de melisi listeleri salladılar resmen

Offfff.......''UZUN İNCE BİR YOLDAYIM'' asıldı VOLKAN KONAK...

Helal olsun.....

yoll deme bana yaaa allahım yardım et gurbettekilere çok zor ya annem çok özledim diye teeee bingöllere geldiler dün gittiler alışamadım eşim hala ağlıyosun 2 çocuğumuz oldu diyoo anneye doyulmuyoki allahh gecinden versin annesi olmayanada sabır versin

Offffffff ulen offfffffffffffff
Gece gece ağlatacak beni bu Kuzeyin Oğlu

Tebessüm geçmiş olsun sana ve kızına ve annene..
Hastayken hasta bakmak çok zor canım..Sana güç kuvvet diliyorum..

Birde toksin'in kızı hastaydı hatırladığım acil şifa diliyorum...

Bahar'cığım hoşgeldin yeniden..

Son düzenleme:

iradeye bak bravo
canim ya ben de buzdolabina ve de abur cubur dolabinin ustune en igrenc sisman resimlerimi asicaktim onlari ne zaman gorsem yemeden icmeden kesiliyorum cunku. ama esimden utanip yapmadim. bir de gelen gidenimiz cok oluyor rezil olmayayim diye. ama cok istiyorum yapabilmeyi... :18:

Beyzuşçuğum,ter testiyle ilgili video izledim kolun bileğe yakın kıısmına iki alet takılıyor, sanırım o terletiyor ama ben çok endişeliyim..
sen doğal olarak bana teskin edici ayrıntı veriyorsun ama ben kaygımdan uzaklaşamıyorum...

Sonra düşünüyorum astım dahi olsa sonuçta tedavi edici ilaçları var düzenli kullandıktan sonra zorluk yaşamaz diye ama elimde değil tabii.
Allah beterinden korusun...

Annesin sen tatlım...

Kaygılanman çok doğal....Barış sadece sıkılacak..Canı yanmayacak.Bir süre direnir sonra sakinleşir acı duymayınca....

Sonuçta;teşhise gitmek istiyorlar...Öksürük şurubuyla eve gönderilen bir sürü tedavisiz çocuk var maalesef...Sen kaygılanma...Gereken her şeyi yapıyorsun.Bir şeyciği kalmaz Allahın izniyle...

Bu arada kilo verenleri tebrik ediyorum..
Dereceye girenleri ayrıca tebrik ediyorum.:)

Yok bence hemen aldır garantilemişsin nede olsa.
Bakalım çin takvimi doğrumu çıkıcak ablamla ve kardeşiminki doğru çıkmıştı.
Ellerine sağlık ablacım.
Benim çıkmam gerek tekrar gelirim..
Canım iyisisniz inşallah.
Haftanın Birincisi..........3MELEGMVAR..........-4100

Haftanın İkincisi...........İLBATUM...............-3200

Haftanın Üçüncüsü......YASAFAT...............-1200

Bravo kızlar tebrikler.

ne olcak 20 gündür hast. olamadım hamilemiyim neyim ondan böyle oldum heral....

hoşgeldin bebiiiş...............
Hayırlısı olsun canım.
Neyse iki kilo vermişim bari.
Ayın Birincisi..........İLBATUM..........-4.700

Ayın İkincisi..........3MELEGMVAR.....-3.600

Ayın Üçüncüsü......YASAFAT..........-3.00

Bravooo ayın elemanları::)))))))
Bende izliyorum canım bazen çok güzel şeyler oluyor canı çekiyor insanın.
Tebessümcüm hepinize çok geçmiş olsun canım.
Hiç telaş yapma yenacım en azından bir sonuca ulaşıcaksın inşallah hiçbişeycikte çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…