Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sana anlattım o kadar benim kuzum diş çıkarıyor ya onun da ateşi çıktı ,az önce banyo yaptırdık şurupta verdik inşallah sorunsuz geçer...
seninde kuzuna çok geçmiş olsun tekrar...
öyle ya gördüm ucundanda olsa :) kaptım kaptım valla bakarım yarına ,inşallah zevkime göre bulurum ya....

allahım hem diyetteyim hemde soframız programını izliyorum sonrada akşam yazıyorum:))) ben yine beğendiklerimi yazayım öyle karın doyuruyorum :)))
bu arada öğlen nasıl yediysem hala aç değilim ya ve bu saatten sonra yemem tek yeşilçay içerim...
öğlenleri böyle bol mu yesem acep :)))

aaa ben yanlış mı biliyorum ablacım ya 2. hafta listede olunuyordu ,yani beni öyle aldınız :))) 3. cuma değildi ....

Sen 2 ci hafta alındıysan ;ben yanlış biliyorum demekki...O zaman İlknur ve Toztoprak listeye eklenecek....

Son düzenleme:
spor listesi açıklanmadı daha sanırım bende orada dereceye girmeyi ümit ediyorum
inşallah canım hadi bakalım
Sen 2 ci hafta alındıysan ;ben yanlış biliyorum demekki...O zaman İlknur ve Toztoprak listeye eklenecek....

ben 2 hafta boyunca bildirim yapılıyor ve 2. hafta diye biliyorum çünkü yena beni 2. hafta almıştı.... hımmm sana iş çıkardım yani :)

İLKNUR ve TOZTOPRAK'ı listeye ekledim.....

YASEMEN ve KARANFİL;

Sizlere haksızlık etmiş oldum hanımlar ...Kusuruma bakmayın...Kendimi af ettirmek için;haftaya verdiğiniz kiloyu 2 ile çarparak listeye koyacağım....:18::18::18::18::18:

Bu hafta ilk kez kilo bildiren arkadaşlar da haftaya listede olacaklar....

Artık,kusuruma bakmayın;ben vekelet ediyorum malum.....

inşallah canım hadi bakalım

ben 2 hafta boyunca bildirim yapılıyor ve 2. hafta diye biliyorum çünkü yena beni 2. hafta almıştı.... hımmm sana iş çıkardım yani :)

Uyardığın iyi oldu Özlem..Ben gerçekten 3. hafta listeye giriliyor diye biliyordum.''2 hafta bildirim sonrası''biraz ucu açık bir ifade ya;ben yanlış olanını algılamışım demekki...

Yok canım ne işi....Liste duruyor zaten ;hemen ilave ettim...İş değil...

Ezme kendini bu kadar ezmeeeeeeeeeeeeeeee...

Her hafta tıkır tıkır verdiğin kiloları unutmadım ben.Sen de unutma ve iradeni daha güçlü öne çıkart...Hadi bu hafta iyi kilo verelim beraber...
esikim ben esikkkkk verdiğim kiloları da unuttum hiç kilo vermemişim gibi hissediyorum ablacım ya korkuyorum kendimden sürekli diyetteyim diyorum geziyorum :26::26::26::26::18::18::18:
Üzülme canım...Umarım her şey senin istediğin gibi olur...

Kuzucuklarına da güler yüzlü,sevecen bir öğretmen nasip olur inşallah....

amin ablacım inş çocuklar çok özel ve müthişler seviyorum ben onları yahu özleyeceğim çokkkkkk

hanımlar herkese iyi akşamlar
listemdeki herşeyi yedim bugünlük ama hala açımmm:18::18::18:
allahım bu 2 saat nasıl geçer,geçse de uyusammm..şimdiden uyursam da olmaz. dün 12 gibi uyudum 7.30du ayaga dikildim,uykum bitiyor,sonra da tek başıma zaman geçmiyorrr

rica ederim ablacım, ellerine sağlık.... zaten 3 hafta beklemiş oluyor senin düşüncene göre ama değil mi? ellerine sağlık ....

SElammmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrr yaaa nerelerdesiniz yaw :122: :122:

Bende şöyle bir geçmişi okuyup geldim tabi bir yandanda yılbaşı listesi için kilo bildirimlerini kopya çektim
Hadi kızlar kendimizi biraz daha sıkalım bakın yılbaşına şurda kaldı kaç hafta

Canım Allah yardımcın olsun gerçektende çok yoğun ve yorucu bir süreç.
Sende benim gibi hayır demeyi bilmiyorsun ama bu dünyada karşılığını görmesende öbür dünyada kesin o güzel yüreğinin karşılığını görürsün
Bu arada bukadar yoğunlukta güzel bir bildirim yapmışsın maşallah inşallah devamı patır patır gelecektir.

beyzus ablacim kilo bildirimim gec oldu ama benim papatyam sabaha kadar ateslendi 39.5 dis cikariyor sanirsam eli agzindan cikmiyor sabaha karsi uykuya dalmisiz ancakda simdi uyandim kusura bakmayin

Canım umarım kuzucuğun şimdi daha iyidir
Rabbim bütün bebişlere şifa versin... Aminnnn

Canım gerçekten harika kilo vermişsin bu hafta tebrikler darısı bizlerin başına
Bencede haftaya kadar bekle öyle al çantanı hem sanada güzel bir motivasyon olur
İnşallah bende senin kilona düştüğüm günleri görüceğim buna çok yürekten inanıyorum. Tabi topikteki diğer arkadaşlar içinde aynı duayı ediyorum

Canım seninde bebişininde iyi olmasına çok sevindim RAbbim sağlıklı ve hayırlı evlat versinde nasılsa kız erkek fark etmez dimi ama
Hamilelikte alacağın kilolara takılma güzelim nasılsa sen onlarıda verirsin. Eğer doktorun sakıncası yok derse zaten ufak ufak yürüşler yaparsın daha sonraları ondan sonra istesende almazsın kilo.
Cinsiyeti belli olunca bizlerede haber vermeyi unutma :122:

Haftanın Birincisi..........3MELEGMVAR..........-4100

Haftanın İkincisi...........İLBATUM...............-3200

Haftanın Üçüncüsü......YASAFAT...............-1200

Harikasınız kızlarrrrrrrrrrrrrr
Darısı bizlerin başına bir 500 gr daha verseydim 3.cülüğe ortak olabilirdim neyse haftaya inşallah

Beyzus Abla Ellerine sağlık
Benim sonuçta fena sayılmazmış ama inşallah bir sonraki ay daha güzel olur

Ayın Birincisi..........İLBATUM..........-4.700

Ayın İkincisi..........3MELEGMVAR.....-3.600

Ayın Üçüncüsü......YASAFAT..........-3.00

Kızlarrrrrrrrrrrr helallllllllllllllllllll
Özlemmmmmm valla süper bir sonuç çıkarmışsın. Totoşumu geçerken nikine mi sürtsem belki banada bulaşır
Valla artık bende 2li rakamları istiyorum yaaaaaaa ama yol almaya başladım bende ufak ufak da olsa en geç doğum günümde 2li rakamlarda olurum bende inşallah .... Aminnnnnnnnnnn

ben artilardayim gerci ama olsun beni de unutmussunuz listede hevesim kirildi bak simdi aidiyet duygumu yitirdim bir anda

Olurmu bu kadar çabuk pes etmek be güzelim dur onlar önden gitsinler diye biraz müsaade ediyoruz ama arap atı gibi sonradan açılıp bakarsın geçeriz hepsini bakalım haftaya kim kimi geçecek asılalım şu sporlarımıza yaw.

kopyacı seni :))) bu arada kaç hafta kaldı
verdim valla bende inanamadım gerçi daha fazla bekliyordum ama beklemekle olmuyor totoşumu kaldırıp azcık spor yapsaydım melis gibi verirdim ,melis harika tek kelimeyle...
yarın bakarım olmazsa en azından bir model belirlerim haftayada alırım en iyisi öyle yapayım :)
canım inşalalh sende 2li rakamlara düşeceksin merak etme bende buna gönülden inanıyorum başladık artık dönmek yok ...
kız gerçekten 500gram daha versen listedeydin bence bu seni daha azimli yapsın belki haftaya 3.değil 1. olursun ya :)
süper sonuç çıkardımda kızım sen oranı buranı sürtmeden etmeden yapamıyor musun allah allah ya , dün ayakların devredeydi bugün toton :))))
senin doğum günün ne zamandı canım ? bence sende bu azim varken olacaksın asla kaçamak yok sana 2li rakamlara kadar valla zopalarım ha şaka falan değil çok kızarım bak.... sonra ah vah edeceğine ben önceden tedbirimi alırım...
söyle bakalım doğum gününü ben seni o güne kadar motive ederim 2li rakamları görürüz hem bende 70lerin altını görmek istiyorum doğum günüme ,bana da iyi olur :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…