hosgeldin cnm
hosgeldin cnm bir daha kacma
gecmis olsun cnm ben nefret ediyorum artik hastaneden
cnm bende vitil kullaniyorum en etkilisi vitilmis cok yüksek oldumu atesi hemen ILIK suda du$ aldiriyom hemen iniyor atesitskler
79 zu ucundan gördün cantan hayirli olsun
cnm herseyden en önemlisi saglikli olmasi kiz yada erkek olmasi hic önemli deil
3melegimvar cnm gecmis olsun dilegin icin saol
bu alintiyi ölen felan yapmistim ama ne yazikki misafirim felan geldi öyle kalmis
ayy ablacım çok özel birisin emin ol seni seviyorum yaçok teşekkür ederim çok kibarsınız efendim
kaldırayım kupamı bari
sana anlattım o kadar benim kuzum diş çıkarıyor ya onun da ateşi çıktı ,az önce banyo yaptırdık şurupta verdik inşallah sorunsuz geçer...
seninde kuzuna çok geçmiş olsun tekrar...
öyle ya gördüm ucundanda olsa :) kaptım kaptım valla bakarım yarına ,inşallah zevkime göre bulurum ya....
aaa ben yanlış mı biliyorum ablacım ya 2. hafta listede olunuyordu ,yani beni öyle aldınız :))) 3. cuma değildi ....
beyzus abla ellerine saglik
inşallah canım hadi bakalımspor listesi açıklanmadı daha sanırım bende orada dereceye girmeyi ümit ediyorum
Sen 2 ci hafta alındıysan ;ben yanlış biliyorum demekki...O zaman İlknur ve Toztoprak listeye eklenecek....
inşallah canım hadi bakalım
ben 2 hafta boyunca bildirim yapılıyor ve 2. hafta diye biliyorum çünkü yena beni 2. hafta almıştı.... hımmm sana iş çıkardım yani :)
neyse tamam simdi gordum beyzusun notunu :)) ben listeye girene kadar bari su son aldigim kilolari vereyim de haftaya yeni bir baslangic yapayim
Sağol canım....
Kuzucuğun iyi oldu değilmi...Belki yazmışsındır ama ben göremedim galiba...
esikim ben esikkkkk verdiğim kiloları da unuttum hiç kilo vermemişim gibi hissediyorum ablacım ya korkuyorum kendimden sürekli diyetteyim diyorum geziyorum :26::26::26::26::18::18::18:Ezme kendini bu kadar ezmeeeeeeeeeeeeeeee...
Her hafta tıkır tıkır verdiğin kiloları unutmadım ben.Sen de unutma ve iradeni daha güçlü öne çıkart...Hadi bu hafta iyi kilo verelim beraber...
Üzülme canım...Umarım her şey senin istediğin gibi olur...
Kuzucuklarına da güler yüzlü,sevecen bir öğretmen nasip olur inşallah....
su an kuzenleriyle oynuyor odasinda ablacim gece insallah ateslenmezzz
Uyardığın iyi oldu Özlem..Ben gerçekten 3. hafta listeye giriliyor diye biliyordum.''2 hafta bildirim sonrası''biraz ucu açık bir ifade ya;ben yanlış olanını algılamışım demekki...
Yok canım ne işi....Liste duruyor zaten ;hemen ilave ettim...İş değil...
saat 3te diyetisyen randevum var
2,5 ta izin alıp çıkıcam allah nasip ederse
ama izin verceklermi bakalım
çok karışık burası çoookkk yorgunluktan hal kalmadı
bi de üstüne psikolojik yorgubluk ailevi sıkıntılar
çok bunaldım
kayınvalidenin de evi boyanıyo akşam ve tüm haftasonu hem kendi evimi toparlamam lazım hemde onların evi temizlemeye çağırdı beni
kızı ve diğer gelini gelmiyo nedense biri alt katında biri bitişik apartmanında oturuyo
saflıgıma yanayım ben
kimseye hayır diyemiyorum
ne geliyosa başıma bu iyi niyetimden geliyo ztn ama
bu mübarek günde rabbim bilsin be diyeyim
beyzus ablacim kilo bildirimim gec oldu ama benim papatyam sabaha kadar ateslendi 39.5 dis cikariyor sanirsam eli agzindan cikmiyor sabaha karsi uykuya dalmisiz ancakda simdi uyandim kusura bakmayin
ben bu öğlen gömbeyi mideye indirdim ama sığınamıyorum ya halbuki çokta yemedim ama rahatsız oldum:44: sanırım uzun süren diyetle midem daha azını istiyor ha az derken 4 dilim kıymalı börek gibi düşününya da 5 nasıl yediysem artık... akşama yoğurtla geçireceğim tartıyı gram oynatmak istemiyorum cumaya 79u ya da az altını görmek istiyorum 1 kilo versem süper olur haftaya...
bu arada kilomu fotoğrafladım ve kocişe gösterdimne olur ne olmaz belki inanmaz diye veeeeeeeeeee çantamı kaptım ,yarına bakarım artık cicişlere :))) ama aslında almak içimden gelmiyor 79u tam mı görsem ya 79.9 sonuçta yani 80de hiç içime sinmiyor ne dersiniz ,haftaya mı alsam hem gaz olur bana ya ,ne olur fikirlerinizi belirtin...
cetvele bakıp kız olacak diye düşünmeyin tamamen etrafımdakilerin beni şartlaması ile ilgili ha bi de çin astrolojisi diye bi şey varmış orada da kız diyor o sebepten cetvel pembe pembe yoksa sevgili doktorumun söylediği bi şey yok henüz, yani tamamen hurafe inşallah 2 hafta sonra bilimsel açıklamayı bekliyoruz doktorumdan
Haftanın Birincisi..........3MELEGMVAR..........-4100
Haftanın İkincisi...........İLBATUM...............-3200
Haftanın Üçüncüsü......YASAFAT...............-1200
AYLIK FARK
Zeynep957-----|izinli|
İlbatum----- |- 4.7|
Toksin------ |+600|
Nevzamansız----- |-500 |
Beyzus----- | -1500|
Fadime02----- | +1300l|
Yasafat----- |-3000|
Derin----- |+2000|
Yena----- |izinli|
Ceco34----- |-2800|
Yst38----- |+100|
3melegmvar----- |-3600|
Yağmurgözlü----- | -200|
Saferan----- |+100|
Umuttt----- |-1100|
Asumanzeynep----- | +500|
Dalokaysmom----- | +1000|
Semiran----- |+1200|
Banu145145----- |-2000|
Gulma----- |-500|
Corazon----- |-600|
AyseC52----- | -1800|
Tebessüm77----- | -2700|
Profit----- |+500|
Bitmedi----- |+500|
Ece78----- | -1900|
Efsunlu----- | -1500|
Dilek78----- |-1300|
Yotsuz----- |-200|
Ayın Birincisi..........İLBATUM..........-4.700
Ayın İkincisi..........3MELEGMVAR.....-3.600
Ayın Üçüncüsü......YASAFAT..........-3.00
ben artilardayim gerci ama olsun beni de unutmussunuz listedehevesim kirildi bak simdi aidiyet duygumu yitirdim bir anda
SElammmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrr yaaa nerelerdesiniz yaw :122: :122:
Bende şöyle bir geçmişi okuyup geldim tabi bir yandanda yılbaşı listesi için kilo bildirimlerini kopya çektim
Hadi kızlar kendimizi biraz daha sıkalım bakın yılbaşına şurda kaldı kaç hafta
Canım Allah yardımcın olsun gerçektende çok yoğun ve yorucu bir süreç.
Sende benim gibi hayır demeyi bilmiyorsun ama bu dünyada karşılığını görmesende öbür dünyada kesin o güzel yüreğinin karşılığını görürsün
Bu arada bukadar yoğunlukta güzel bir bildirim yapmışsın maşallahinşallah devamı patır patır gelecektir.
Canım umarım kuzucuğun şimdi daha iyidir
Rabbim bütün bebişlere şifa versin... Aminnnn
Canım gerçekten harika kilo vermişsin bu hafta tebriklerdarısı bizlerin başına
Bencede haftaya kadar bekle öyle al çantanı hem sanada güzel bir motivasyon olur
İnşallah bende senin kilona düştüğüm günleri görüceğim buna çok yürekten inanıyorum. Tabi topikteki diğer arkadaşlar içinde aynı duayı ediyorum
Canım seninde bebişininde iyi olmasına çok sevindimRAbbim sağlıklı ve hayırlı evlat versinde nasılsa kız erkek fark etmez dimi ama
Hamilelikte alacağın kilolara takılma güzelim nasılsa sen onlarıda verirsin. Eğer doktorun sakıncası yok derse zaten ufak ufak yürüşler yaparsın daha sonraları ondan sonra istesende almazsın kilo.
Cinsiyeti belli olunca bizlerede haber vermeyi unutma :122:
Harikasınız kızlarrrrrrrrrrrrrr
Darısı bizlerin başınabir 500 gr daha verseydim 3.cülüğe ortak olabilirdim neyse haftaya inşallah
Beyzus Abla Ellerine sağlık
Benim sonuçta fena sayılmazmış ama inşallah bir sonraki ay daha güzel olur
Kızlarrrrrrrrrrrr helallllllllllllllllllll
Özlemmmmmm valla süper bir sonuç çıkarmışsın. Totoşumu geçerken nikine mi sürtsem belki banada bulaşır
Valla artık bende 2li rakamları istiyorum yaaaaaaa ama yol almaya başladım bende ufak ufak da olsa en geç doğum günümde 2li rakamlarda olurum bende inşallah .... Aminnnnnnnnnnn
Olurmu bu kadar çabuk pes etmek be güzelimdur onlar önden gitsinler diye biraz müsaade ediyoruz ama arap atı gibi sonradan açılıp bakarsın geçeriz hepsini bakalım haftaya kim kimi geçecek asılalım şu sporlarımıza yaw.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?