Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar size hoş sohbetler ve iyi geceler diliyor yatağıma doğru süzülüyorum

Allaha emanet olun
Yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın

İyi geceler ceco..

Banucum telaşlanmamaya çalışıyorum..Şu araştırma süreci kötü işte..

Sen nasılsın.?kilo veriyorsun maşallah..Ev taşıma işleri bittimi.?

İyi geceler ceco..

Banucum telaşlanmamaya çalışıyorum..Şu araştırma süreci kötü işte..

Sen nasılsın.?kilo veriyorsun maşallah..Ev taşıma işleri bittimi.?
İnşallah bu sürecide atlatıcaksınız canım.
Bugün son ayşenin odası geldi yarında onun eşyalar yerleşicek ondan sonra şükür bitiyor.Çok şükür verşyorum rahatsızlandıktan sonra yiyememeye başladım aslında iki gündür iyiydim hemen artı çıkmışım bugece gene derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum.

günaydınnnnnnnnnn hanımlar........

hepinize çok güzel bir haftasonu geçirmenizi diliyorum :)

bugün nedense erkenden uyandım bebiş bile hayret uyuyor ne işim varsa kalktım ya hemde dinleneceğim günde ...

günaydın sende benim gibi erkencisin hiç huyum degil sabah uyumak akşam en geç 12 küt yatak sabah 6 da ayaktayım

canım ya üçünüzede çok geçmiş olsun ,hasta haldeyken hasta bakmak çok daha zor ,bence giden kilolarda koşturmaktan gitmiş canım benim. sen takma şimdi kilolara önce iyileş sonra zaten dönecekesin sahalara :)
yaşayayım di mi :))) eee hep sen mi beni güldüreceksin bende seni güldürmüşüm işte ne mutlu bana.
kız sen ne önemli günde doğmuşsun öyle 28 şubat kararları :))) hah işte bak cuk oturdu bence sende o güne karar al :)
hem benimde doğum günüm şubatta senden 16 gün önce :) bence çok iyi oldu bu öyle uzun bir zaman yok yani doğum günlerimize o nedenle asılıyoruz bacım...
ha önemli demişken benim doğum günüm senden daha önemli neden mi Ajda Pekkan'da o gün doğmuş bende onun gibi yıllara meydan okuyacağım anacım :)))) birde maraş'ın kurtuluşu bak nasıl önemli değil mi :))))
İnşallah çokkk başarılı olursun.Azmin daim olsun...

Benim buzdolabının üzerinde de yazı var: İSTEDİĞİNİ YERSEN;İSTEDİĞİNİ GİYEMEZSİN......
harikaaaaa çok beğendim ya bende asacağım bunu ,dur not edeyim ,tamam ettim
Offfff.......''UZUN İNCE BİR YOLDAYIM'' asıldı VOLKAN KONAK...

Helal olsun.....
yakında bu adamıda içeri alırlar eeee adam gibi adamlara gıcıklar ya :)
ellerine sağlık ,yoruldun ama yüzünün akıyla atlattın helal sana... zaten misafirle nedense yenmiyor servisti şuydu buydu derken ne yediğinden anlıyorsun ne de yiyebiiyorsun ,hepsinden çok yemiş gibide tok hissediyorsun ama bu geçici durum onlar gidince su yüzüne çıkıyor ,sanki içindeki canavar ben açımmmmmmm diye bağırıyor ,seni çok iyi anlıyorum :) az yediğin belli hala açım dediğine göre...
bu hafta size bir güzellik yaptık ,sıra sizde hadi bakalım, inşallah haftayada kilo vermeyi en çok isteyen ve bunun için çabalayanlar listede olur....
Offffffff ulen offfffffffffffff
Gece gece ağlatacak beni bu Kuzeyin Oğlu
kız sen ne sulusun herşeye ağlıyorsun, reklamlara falanda ağlarsın sen :) var mı acıklı bir reklam :)
bence giysi dolabının iç kapağına as şart mı buzdolabı, oradan hergün yararlanıyorsun her gördüğünde 'ayy artık kurtulmak istiyorum' der dikkat edersin ,nasıl fikir?
aldırayım diyorsun yani ee tamam bakayım o zaman bugün...
ne çin takvimi ne rus takvimi ne kan bilmem nesi bende doğru çıkmadı bacım, sözde kızım olacaktı ama paşalar gibi oğlum oldu :)
allahımmmmmm ne çok bravo aldım bu hafta alışkanlık yaparsa ya haftaya aynı cümleleri duyamazsam yooo allahım yardım etttt :)
evet ya çok güzel bir program yöresel olması ve her aşamanın tek tek anlatılması çok güzel birşey,ben oradan çok yemek denemişimdir ,zaten sevdikleirmin hepsini yazıp yapıyorum, eşimde beğeniyor, ufkum genişliyor ayol :)) zaten dar ya hale bak yemesem alır mıydım ya :)
Bu arada kilo verenleri tebrik ediyorum..
Dereceye girenleri ayrıca tebrik ediyorum.:)

teşekkürler canım sağol.....

sende telaş etme ne olur bunlarda geçip gidecek emin ol, yaşamıştık diyeceksin, geriye döndüğünde hatırlamayacaksın bile, hatırlarsan benim oğlum ameliyat olmuştu eylül ayında ama inan geçen gün eşimle konuşurken ayın kaçıydı hatırlayamadık hoş hatırlamamak için o tarihleri kafama biel sokmadım hastanede kaldığımızda bugün ayın kaçıydı diye kimseye sormadım, bak yaşandı ve bitti ,rabbim kimseyi daha kötü şeylerle sınamasın...

dün akşam uzun bir aradan sonra ilk defa oje sürdüm ,tekrardan kadın olduğumu hatırladım ,bebişle uğraşırken nelerden vazgeçmişim ya ki ben üniversitede ojeleriyle tanınan bir vatandaştım ,andaçta bile rengarenk ojeleriyle diye başlayan cümleler vardı ahhh ahhh eski günler ama kilo verdikçe insanın kendine güveni geliyor sanırım en büyük etken bu oldu... sanki kiloluyken yakışmıyormuş gibi halbuki büyük kilolarda ne şık kadınlar var ama ben öyle olmayı tercih etmediğim için hep kendimi cezalandırdım. saç ve kaş-bıyık hariç ne yeni bir kıyafet aldım ne de özel bir bakım. dışarı çıkarken bir kalem çek yeter durumu vardı ama şimdi en ala makyajı yapmazsam :)))) düşündümde iyi ki böyle yapmışım yoksa ben yer ve iflah olmazdım. küçük görümcemde tombik o hep ciciler alır bana kızardı ama neden diye şimdi o da benim yola sapmış ne diye ödüllendiriyorum kendimi şişmanım diye mi diyor eee ama gerçekten öyle ya... hatırlarsanız küçük beden bir etek almıştım yaza giyeceğim diye önceden üstüme tuttuğumda yarısı etek yarısı bendim ,şimdi etek daha çok görünüyor :))) bu nasıl bir hazmış ya ötesi yoooooooooook... benden size hem tavsiyeler hem inciler :)))

barışa geçmiş olsunn yavrum ya seni tanıdım tanıyalı hastenelerde yavrum ama inşallah sonuca ulaşacaksın sabret hayatta daha kötü neler var eli ayağı sağlam ya bugün dünya engelliler günüymüş allah onlara güç kuvvet versin çok şükür halimize

ayyy yaa bende iiyice saldım hakkaten insan kilo aldıkça hayattan soğuyo resmen aman oram görünecek aman arkadan popommu çıktı önden kat katmı oldum yelek giy şal al uzun giy kapatıcı kullanmak şart mış gibi geliyoo ben en çok dar bi elbiseyle dizlere kadar çizme giymek istiyorum çivi topuklu inşallah yaza kaynımın düğününe elbise giymeyi başarırım pardon başarıcam:103:

kahvaltımı yaptım malum hafta sonu biraz daha teferruatlı kahvaltı oluyo 1 tane krep 1 kk peynir 2 zeytinşimdide pırasa pişireyim akşama sebze yemeği kendime pirinçsiz yapıcam

çok çok geçmiş olsun. Allak kolaylık versin canım.

[ı]inşallah çokkk başarılı olursun.azmin daim olsun...

Benim buzdolabının üzerinde de yazı var: istediğini yersen;istediğini giyemezsin......
[/ı]

benim buzdolabında da kalori cetvelleri var...ama senin yazın muhteşemmiş

inaşşalh sorunsu geçer yenacım.rabbim dermansız dert vermesin.

günaydın kraliçe ne kadarda doğru yazmışsın. Bunları hepimiz yaşıyoruz maalesef.yaa bende istiyorummmm Zayıf olmak istiryorum.

HERKESE GÜNAYDIN ÖNCELİKLE MALUM CUMARTESİ ÇALIŞAN MAĞDUR BEN İŞTEYİM.

KİLO VEREN HERKESİ TEBRİK EDİYORUM.

BEYZUŞ ABLACIM ELLERİNE SAĞLIK...

günaydın kızlarr

beyzuş bildirim yapamadım kusura bakma lütfen
eşimin babanesinin kaybettik salı günü aniden gittik gece o yüzden haber veremedim orda da net bulamadımm o yüzden yoktum zaten olsaydı
m da pek bi fark yok neyse bi geçmişe bakınayım geleyim dün gece geldik daha yeni bakıyorum

offffffff offfffffff ne güzel anlatmissin cnmcim yaf sabah sabah icimi actin tebrikimi kondurdum sana bende 2 haftada 3 kilo verdim diye bi simariyorumki bi simariyorumki sorma gercekmi yoksa gaza getirmekmi icin söylüyor bilmiyorum ama esim yüzünde bile degisiklik var diyo 70 kiloyken kendimi sisman hisseden ben bu kiloyla nasil yasiyorum bilmiyorum insallah bende senin gibi eski eteklerimin icine girdigim günleri görürüm
basiniz sagolsun gulmacim Allah kalanlara ömür versin ...

kuzucuklarim hastalar salya sümük geziyolar doktora götürdüm oglusuma yine bronsit dedi gidip bakayim tv bakiyolar ilaclarini vereyim öptüm hepinizi kizlar bugünde gelemezsem kusura bakmayin gelmeyincede aklim burda kaliyor görüsürüz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…