İyigeceler beyzuş ablacım.İyi geceler arkadaşlar....
Hepinize Allah rahatlık versin....
İyi geceler arkadaşlar....
Hepinize Allah rahatlık versin....
İyigeceler ceco sende Allaha emanet ol.Kızlar size hoş sohbetler ve iyi geceler diliyor yatağıma doğru süzülüyorum
Allaha emanet olun
Yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın
İnşallah bu sürecide atlatıcaksınız canım.İyi geceler ceco..
Banucum telaşlanmamaya çalışıyorum..Şu araştırma süreci kötü işte..
Sen nasılsın.?kilo veriyorsun maşallah..Ev taşıma işleri bittimi.?
günaydınnnnnnnnnn hanımlar........
hepinize çok güzel bir haftasonu geçirmenizi diliyorum :)
bugün nedense erkenden uyandım bebiş bile hayret uyuyor ne işim varsa kalktım ya hemde dinleneceğim günde ...
canım ya üçünüzede çok geçmiş olsun ,hasta haldeyken hasta bakmak çok daha zor ,bence giden kilolarda koşturmaktan gitmiş canım benim. sen takma şimdi kilolara önce iyileş sonra zaten dönecekesin sahalara :)merhaba kızlar
hemeoroitten 21 pazertesi günü ameliyat oldum
ertesi gün eve geldim ilk tuvalete çıkış zor oldu çok zorlandım ogün ertesi gün kızımı babam dr. a götürdü dr.çok bademcikler şişmiş çok üşütmüş dedi
zaten geldiğimde yüzü gözü şişti kızımın bir gece bıraktım olan oldu
kızım hasta olunca ben yatamadım ilacı sırt değiştirmesi ishalde oldu tuvaleti derken ben yatamadım
sonra kızım dahada kötüleşti sabah akşam iğneye başladık birde onu iğneye götürdüm
ben dinlenemedim
dolayısıyla iğleşme süreci uzadı
sonra salı günü annem hastaneye yatıı dizine protez ekelem takıldı şimdi hala hastanede baltalimanında refakatçiye izin yok yanlız yatıyor hergün ziyarete gidiyorum yoksa aklım kalıyor hastaneden çıkınca 45 gün üstüe basamıyacak yürüteçle yürüyecek 15 gün kardeşim bakacak sonrada ben bakalırım
bu ara yaşadıklarımıza inananmıyorum
sağolsun benim amaliyatım için babam geldi arabayla götürdü getirdi sağolsun
bu arda bu hafta özellikle akşamları birsürü aburcubur yiyorum ama 400 gram vermişim nasıl verdim analamadım valla üstelik sporda yapamıyorum
durumlar bu şimdi geçmişi okumaya çalışayım 200 civarı sayfa birikmiş
yaşayayım di mi :))) eee hep sen mi beni güldüreceksin bende seni güldürmüşüm işte ne mutlu bana.Ay sen çok yaşa emieşim tvde farklı birşey izliyor diye bir yandan Kuzeyin oğlunu açtım canlı dinliyorum bir yandanda senin yazdıklarını okuyordum tabi kafamda kulaklıklar resmen kahkahayla güldüm yazdıklarına dün ayakların devredeydi bugün toton :)))) eşimde kızımda ne oluyor diye birden bana döndüler yok birşey dedim dabi herşeyi bilmesin dimi ama
Benim doğum günüm 28 Şubat canım :122: seninde yanılmıyorsam şubattaydı
harikaaaaa çok beğendim ya bende asacağım bunu ,dur not edeyim ,tamam ettimİnşallah çokkk başarılı olursun.Azmin daim olsun...
Benim buzdolabının üzerinde de yazı var: İSTEDİĞİNİ YERSEN;İSTEDİĞİNİ GİYEMEZSİN......
yakında bu adamıda içeri alırlar eeee adam gibi adamlara gıcıklar ya :)Offfff.......''UZUN İNCE BİR YOLDAYIM'' asıldı VOLKAN KONAK...
Helal olsun.....
ellerine sağlık ,yoruldun ama yüzünün akıyla atlattın helal sana... zaten misafirle nedense yenmiyor servisti şuydu buydu derken ne yediğinden anlıyorsun ne de yiyebiiyorsun ,hepsinden çok yemiş gibide tok hissediyorsun ama bu geçici durum onlar gidince su yüzüne çıkıyor ,sanki içindeki canavar ben açımmmmmmm diye bağırıyor ,seni çok iyi anlıyorum :) az yediğin belli hala açım dediğine göre...iyi geceler
misafirlerimi ağırladım mutfağı toparlayıp ancak oturbildim 2 gündür epeyce yoruldum ama güzel bir akşam oldu değdi hepsine
yedinmi derseniz azcık yedim ama hiç abartmadan zaten akşam yemeği de yememiştim şu anda açım diyim de anlayın artık ama yemem çayımı içtim suyumu aldım oturdum daha da yerimden kalkmam
beyzuş ablacım ellrine sağlık canım
kilo verenleri ve şampiyonları tebrik ederim
en çok özlemi ve de melisi listeleri salladılar resmen
kız sen ne sulusun herşeye ağlıyorsun, reklamlara falanda ağlarsın sen :) var mı acıklı bir reklam :)Offffffff ulen offfffffffffffff
Gece gece ağlatacak beni bu Kuzeyin Oğlu
bence giysi dolabının iç kapağına as şart mı buzdolabı, oradan hergün yararlanıyorsun her gördüğünde 'ayy artık kurtulmak istiyorum' der dikkat edersin ,nasıl fikir?iradeye bak bravo
canim ya ben de buzdolabina ve de abur cubur dolabinin ustune en igrenc sisman resimlerimi asicaktim onlari ne zaman gorsem yemeden icmeden kesiliyorum cunku. ama esimden utanip yapmadim. bir de gelen gidenimiz cok oluyor rezil olmayayim diye. ama cok istiyorum yapabilmeyi... :18:
aldırayım diyorsun yani ee tamam bakayım o zaman bugün...Yok bence hemen aldır garantilemişsin nede olsa.
Bakalım çin takvimi doğrumu çıkıcak ablamla ve kardeşiminki doğru çıkmıştı.
Ellerine sağlık ablacım.
Canım iyisisniz inşallah.
Bravo kızlar tebrikler.
Hayırlısı olsun canım.
Neyse iki kilo vermişim bari.
Bravooo ayın elemanları::)))))))
Bende izliyorum canım bazen çok güzel şeyler oluyor canı çekiyor insanın.
Tebessümcüm hepinize çok geçmiş olsun canım.
Hiç telaş yapma yenacım en azından bir sonuca ulaşıcaksın inşallah hiçbişeycikte çıkmaz.
Bu arada kilo verenleri tebrik ediyorum..
Dereceye girenleri ayrıca tebrik ediyorum.:)
barışa geçmiş olsunn yavrum ya seni tanıdım tanıyalı hastenelerde yavrum ama inşallah sonuca ulaşacaksın sabret hayatta daha kötü neler var eli ayağı sağlam ya bugün dünya engelliler günüymüş allah onlara güç kuvvet versin çok şükür halimizeBeyzuşçuğum,ter testiyle ilgili video izledim kolun bileğe yakın kıısmına iki alet takılıyor, sanırım o terletiyor ama ben çok endişeliyim..
sen doğal olarak bana teskin edici ayrıntı veriyorsun ama ben kaygımdan uzaklaşamıyorum...
Sonra düşünüyorum astım dahi olsa sonuçta tedavi edici ilaçları var düzenli kullandıktan sonra zorluk yaşamaz diye ama elimde değil tabii.
Allah beterinden korusun...
dün akşam uzun bir aradan sonra ilk defa oje sürdüm ,tekrardan kadın olduğumu hatırladım ,bebişle uğraşırken nelerden vazgeçmişim ya ki ben üniversitede ojeleriyle tanınan bir vatandaştım ,andaçta bile rengarenk ojeleriyle diye başlayan cümleler vardı ahhh ahhh eski günler ama kilo verdikçe insanın kendine güveni geliyor sanırım en büyük etken bu oldu... sanki kiloluyken yakışmıyormuş gibi halbuki büyük kilolarda ne şık kadınlar var ama ben öyle olmayı tercih etmediğim için hep kendimi cezalandırdım. saç ve kaş-bıyık hariç ne yeni bir kıyafet aldım ne de özel bir bakım. dışarı çıkarken bir kalem çek yeter durumu vardı ama şimdi en ala makyajı yapmazsam :)))) düşündümde iyi ki böyle yapmışım yoksa ben yer ve iflah olmazdım. küçük görümcemde tombik o hep ciciler alır bana kızardı ama neden diye şimdi o da benim yola sapmış ne diye ödüllendiriyorum kendimi şişmanım diye mi diyor eee ama gerçekten öyle ya... hatırlarsanız küçük beden bir etek almıştım yaza giyeceğim diye önceden üstüme tuttuğumda yarısı etek yarısı bendim ,şimdi etek daha çok görünüyor :))) bu nasıl bir hazmış ya ötesi yoooooooooook... benden size hem tavsiyeler hem inciler :)))
merhaba kızlar
hemeoroitten 21 pazertesi günü ameliyat oldum
ertesi gün eve geldim ilk tuvalete çıkış zor oldu çok zorlandım ogün ertesi gün kızımı babam dr. A götürdü dr.çok bademcikler şişmiş çok üşütmüş dedi
zaten geldiğimde yüzü gözü şişti kızımın bir gece bıraktım olan oldu
kızım hasta olunca ben yatamadım ilacı sırt değiştirmesi ishalde oldu tuvaleti derken ben yatamadım
sonra kızım dahada kötüleşti sabah akşam iğneye başladık birde onu iğneye götürdüm
ben dinlenemedim
dolayısıyla iğleşme süreci uzadı
sonra salı günü annem hastaneye yatıı dizine protez ekelem takıldı şimdi hala hastanede baltalimanında refakatçiye izin yok yanlız yatıyor hergün ziyarete gidiyorum yoksa aklım kalıyor hastaneden çıkınca 45 gün üstüe basamıyacak yürüteçle yürüyecek 15 gün kardeşim bakacak sonrada ben bakalırım
bu ara yaşadıklarımıza inananmıyorum
sağolsun benim amaliyatım için babam geldi arabayla götürdü getirdi sağolsun
bu arda bu hafta özellikle akşamları birsürü aburcubur yiyorum ama 400 gram vermişim nasıl verdim analamadım valla üstelik sporda yapamıyorum
durumlar bu şimdi geçmişi okumaya çalışayım 200 civarı sayfa birikmiş
[ı]inşallah çokkk başarılı olursun.azmin daim olsun...
Benim buzdolabının üzerinde de yazı var: istediğini yersen;istediğini giyemezsin......[/ı]
beyzuşçuğum,ter testiyle ilgili video izledim kolun bileğe yakın kıısmına iki alet takılıyor, sanırım o terletiyor ama ben çok endişeliyim..
Sen doğal olarak bana teskin edici ayrıntı veriyorsun ama ben kaygımdan uzaklaşamıyorum...
Sonra düşünüyorum astım dahi olsa sonuçta tedavi edici ilaçları var düzenli kullandıktan sonra zorluk yaşamaz diye ama elimde değil tabii.
Allah beterinden korusun...
dün akşam uzun bir aradan sonra ilk defa oje sürdüm ,tekrardan kadın olduğumu hatırladım ,bebişle uğraşırken nelerden vazgeçmişim ya ki ben üniversitede ojeleriyle tanınan bir vatandaştım ,andaçta bile rengarenk ojeleriyle diye başlayan cümleler vardı ahhh ahhh eski günler ama kilo verdikçe insanın kendine güveni geliyor sanırım en büyük etken bu oldu... Sanki kiloluyken yakışmıyormuş gibi halbuki büyük kilolarda ne şık kadınlar var ama ben öyle olmayı tercih etmediğim için hep kendimi cezalandırdım. Saç ve kaş-bıyık hariç ne yeni bir kıyafet aldım ne de özel bir bakım. Dışarı çıkarken bir kalem çek yeter durumu vardı ama şimdi en ala makyajı yapmazsam :)))) düşündümde iyi ki böyle yapmışım yoksa ben yer ve iflah olmazdım. Küçük görümcemde tombik o hep ciciler alır bana kızardı ama neden diye şimdi o da benim yola sapmış ne diye ödüllendiriyorum kendimi şişmanım diye mi diyor eee ama gerçekten öyle ya... Hatırlarsanız küçük beden bir etek almıştım yaza giyeceğim diye önceden üstüme tuttuğumda yarısı etek yarısı bendim ,şimdi etek daha çok görünüyor :))) bu nasıl bir hazmış ya ötesi yoooooooooook... Benden size hem tavsiyeler hem inciler :)))
offffffff offfffffff ne güzel anlatmissin cnmcim yaf sabah sabah icimi actin tebrikimi kondurdum sanadün akşam uzun bir aradan sonra ilk defa oje sürdüm ,tekrardan kadın olduğumu hatırladım ,bebişle uğraşırken nelerden vazgeçmişim ya ki ben üniversitede ojeleriyle tanınan bir vatandaştım ,andaçta bile rengarenk ojeleriyle diye başlayan cümleler vardı ahhh ahhh eski günler ama kilo verdikçe insanın kendine güveni geliyor sanırım en büyük etken bu oldu... sanki kiloluyken yakışmıyormuş gibi halbuki büyük kilolarda ne şık kadınlar var ama ben öyle olmayı tercih etmediğim için hep kendimi cezalandırdım. saç ve kaş-bıyık hariç ne yeni bir kıyafet aldım ne de özel bir bakım. dışarı çıkarken bir kalem çek yeter durumu vardı ama şimdi en ala makyajı yapmazsam :)))) düşündümde iyi ki böyle yapmışım yoksa ben yer ve iflah olmazdım. küçük görümcemde tombik o hep ciciler alır bana kızardı ama neden diye şimdi o da benim yola sapmış ne diye ödüllendiriyorum kendimi şişmanım diye mi diyor eee ama gerçekten öyle ya... hatırlarsanız küçük beden bir etek almıştım yaza giyeceğim diye önceden üstüme tuttuğumda yarısı etek yarısı bendim ,şimdi etek daha çok görünüyor :))) bu nasıl bir hazmış ya ötesi yoooooooooook... benden size hem tavsiyeler hem inciler :)))
basiniz sagolsun gulmacim Allah kalanlara ömür versin ...günaydın kızlarr
beyzuş bildirim yapamadım kusura bakma lütfen
eşimin babanesinin kaybettik salı günü aniden gittik gece o yüzden haber veremedim orda da net bulamadımm o yüzden yoktum zaten olsaydı
m da pek bi fark yok neyse bi geçmişe bakınayım geleyim dün gece geldik daha yeni bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?