günaydın kızlarr
beyzuş bildirim yapamadım kusura bakma lütfen
eşimin babanesinin kaybettik salı günü aniden gittik gece o yüzden haber veremedim orda da net bulamadımm o yüzden yoktum zaten olsaydı
m da pek bi fark yok neyse bi geçmişe bakınayım geleyim dün gece geldik daha yeni bakıyorum
ne güzel içini açabildiysem sağol canım tebriklerin içinde :) inan insan 1 kilo bile verse herşeye değiyor emin ol ,geçen arkadaşım bile yüzün bile değişti dedi sağolsun 2 kilo versem farkeder onunda katkısı büyüktür ,yanında böyle insanlar ve hoş iltifatlat insanı daha çok itiyor. ben daha o eteğe giremedim ama yaza gireceğim bunu biliyorum :)offffffff offfffffff ne güzel anlatmissin cnmcim yaf sabah sabah icimi actin tebrikimi kondurdum sanabende 2 haftada 3 kilo verdim diye bi simariyorumki bi simariyorumki sorma gercekmi yoksa gaza getirmekmi icin söylüyor bilmiyorum ama esim yüzünde bile degisiklik var diyo 70 kiloyken kendimi sisman hisseden ben bu kiloyla nasil yasiyorum bilmiyorum insallah bende senin gibi eski eteklerimin icine girdigim günleri görürüm
basiniz sagolsun gulmacim Allah kalanlara ömür versin ...
çok geçmiş olsun kuzucuklarına canım...kuzucuklarim hastalarsalya sümük geziyolar doktora götürdüm oglusuma yine bronsit dedi gidip bakayim tv bakiyolar ilaclarini vereyim öptüm hepinizi kizlar bugünde gelemezsem kusura bakmayin gelmeyincede aklim burda kaliyor görüsürüz insallah
inşallah canım inşallah....maşşallah hanımlar darısı benim başıma
canım görmemişim seni sabah günaydın geç olsada :) aslında erkenci değildim ama bebiş olunca alıştım sanırım....günaydın sende benim gibi erkencisin hiç huyum degil sabah uyumak akşam en geç 12 küt yatak sabah 6 da ayaktayım
aynen öyle ya oranı kamufle et buranı et derken daha kocaman bir lahanaya dönüyorsun resmen kendimden biliyorum ya... ayyy bende o kısa ,dar, siyah ve hafif göğüs dekolteli kışlık bir elbise ve dizlere kadar bir çizme istiyorum ,hedefler ve zevkler aynı desene :) inşalalh belkide doğum günüme alırım ayyyy hayali bile güzel ya :) bence sende yaza kadar kesin başarırsın....barışa geçmiş olsunn yavrum ya seni tanıdım tanıyalı hastenelerde yavrum ama inşallah sonuca ulaşacaksın sabret hayatta daha kötü neler var eli ayağı sağlam ya bugün dünya engelliler günüymüş allah onlara güç kuvvet versin çok şükür halimize
ayyy yaa bende iiyice saldım hakkaten insan kilo aldıkça hayattan soğuyo resmen aman oram görünecek aman arkadan popommu çıktı önden kat katmı oldum yelek giy şal al uzun giy kapatıcı kullanmak şart mış gibi geliyoo ben en çok dar bi elbiseyle dizlere kadar çizme giymek istiyorum çivi topuklu inşallah yaza kaynımın düğününe elbise giymeyi başarırım pardon başarıcam:103:
öyle valla ne oluyorsa hafta sonu oluyor zaten neyse akşama az yer telafi edersin...kahvaltımı yaptım malum hafta sonu biraz daha teferruatlı kahvaltı oluyo 1 tane krep 1 kk peynir 2 zeytinşimdide pırasa pişireyim akşama sebze yemeği kendime pirinçsiz yapıcam
günaydın canım .... bende istiyorum hepimiz istiyoruz ,olmamak için ne bahanemiz var ne eksiğimiz var hiçbiri yok eee öyleyse hadi başarmaya :)))çok çok geçmiş olsun. Allak kolaylık versin canım.
benim buzdolabında da kalori cetvelleri var...ama senin yazın muhteşemmiş
inaşşalh sorunsu geçer yenacım.rabbim dermansız dert vermesin.
günaydın kraliçene kadarda doğru yazmışsın. Bunları hepimiz yaşıyoruz maalesef.yaa bende istiyorummmm Zayıf olmak istiryorum.
kolay gelsin canım sana....HERKESE GÜNAYDIN ÖNCELİKLE MALUM CUMARTESİ ÇALIŞAN MAĞDUR BEN İŞTEYİM.
KİLO VEREN HERKESİ TEBRİK EDİYORUM.
BEYZUŞ ABLACIM ELLERİNE SAĞLIK...
günaydın kızlarr
eşimin babanesinin kaybettik salı günü aniden gittik gece o yüzden haber veremedim orda da net bulamadımm o yüzden yoktum zaten olsaydı
m da pek bi fark yok neyse bi geçmişe bakınayım geleyim dün gece geldik daha yeni bakıyorum
yaşayayım di mi :))) eee hep sen mi beni güldüreceksin bende seni güldürmüşüm işte ne mutlu bana.
kız sen ne önemli günde doğmuşsun öyle 28 şubat kararları :))) hah işte bak cuk oturdu bence sende o güne karar al :)
hem benimde doğum günüm şubatta senden 16 gün önce :) bence çok iyi oldu bu öyle uzun bir zaman yok yani doğum günlerimize o nedenle asılıyoruz bacım...
ha önemli demişken benim doğum günüm senden daha önemli neden mi Ajda Pekkan'da o gün doğmuşbende onun gibi yıllara meydan okuyacağım anacım :)))) birde maraş'ın kurtuluşu bak nasıl önemli değil mi :))))....
...kız sen ne sulusun herşeye ağlıyorsun, reklamlara falanda ağlarsın sen :) var mı acıklı bir reklam :)
dün akşam uzun bir aradan sonra ilk defa oje sürdüm ,tekrardan kadın olduğumu hatırladım ,bebişle uğraşırken nelerden vazgeçmişim ya ki ben üniversitede ojeleriyle tanınan bir vatandaştım ,andaçta bile rengarenk ojeleriyle diye başlayan cümleler vardı ahhh ahhh eski günler ama kilo verdikçe insanın kendine güveni geliyor sanırım en büyük etken bu oldu... sanki kiloluyken yakışmıyormuş gibi halbuki büyük kilolarda ne şık kadınlar var ama ben öyle olmayı tercih etmediğim için hep kendimi cezalandırdım. saç ve kaş-bıyık hariç ne yeni bir kıyafet aldım ne de özel bir bakım. dışarı çıkarken bir kalem çek yeter durumu vardı ama şimdi en ala makyajı yapmazsam :)))) düşündümde iyi ki böyle yapmışım yoksa ben yer ve iflah olmazdım. küçük görümcemde tombik o hep ciciler alır bana kızardı ama neden diye şimdi o da benim yola sapmış ne diye ödüllendiriyorum kendimi şişmanım diye mi diyor eee ama gerçekten öyle ya... hatırlarsanız küçük beden bir etek almıştım yaza giyeceğim diye önceden üstüme tuttuğumda yarısı etek yarısı bendim ,şimdi etek daha çok görünüyor :))) bu nasıl bir hazmış ya ötesi yoooooooooook... benden size hem tavsiyeler hem inciler :)))
günaydın kızlarr
kuzucuklarim hastalarsalya sümük geziyolar doktora götürdüm oglusuma yine bronsit dedi gidip bakayim tv bakiyolar ilaclarini vereyim öptüm hepinizi kizlar bugünde gelemezsem kusura bakmayin gelmeyincede aklim burda kaliyor görüsürüz insallah
Bİraz geç oldu ama Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr :122:
Bugün aslında bende erken kalktım ama kızımla uğraşmaktan ancak fırsat bulamadım. Büyük kızım sabah okulun kursuna gitti ve ilk dersleri volleybol olmasına rağmen hocaları gelmeyince kız arkadaşıyla eve geldi. Hep birlikte kahvaltı ettikten sonra küçük kuzumla uğraştım ve biraz evvel kuçağımda uyududa yatırıp size koştum
Sorma hem 28 şubat hemde 1980ben doğdum diye ülke karışmış
Seninde tabi çok önemli bir güne deng gelmiş Ajda Pekkan bu sonuçta Türkiyenin tek tarihi eseri
Kadında bizim aksimize sırf kilo alacağım korkusuna senelerdir ne doğru dürüst yemekten zevk almış nede çocuk doğurmuş. Bir röportajında izlemiştim çok çocuk sevdiğini ama kilo alırım sonrada fiziğim bozulur korkusuna çocuk doğurmamış. Hatta her gün spor yapmasının sebebide sağlıklı yaşam değilde sadece kilo korkusuymuşKadın zayıfta olsa kompleks yaratmış o konuda.
Bizde sağlıklı beslenip sporumuzu yapıp dipçik gibi olucağız inşallah
Sorma yaa bu ara inanılmaz sulu göz oldum nedenseherhalde çok fazla sinirlerim bozuldu.
Malum KPnin durumu eeee eşimde doğal olarak devamlı orda. Bazen tabi kızıyorum eşime sonuçta babası uyurken bile annesi canım sıkılıyor diye salmıyormuş bu durumda evde biz sıkıntıdan patlıyoruz. Çocuklar bile babalarını felaket özlüyor. Büyüğü pek belli etmese bile yanlız kaldığımızda babannem hep gıcıklığına yapıyor diyor. İkna etmeye calışıyorum ama ya anne bana onu savunma farkında değilmisin bir yere bile gittiğimizde sırf huzursuz etmek için elli kere telefon açıyor babama gelsene diye bazen bende gittiğimde bir bakıyorum dedem saatlerce uyuyor diyor :26: Küçüğü kendi yatağında uyurken bu ara babasıyla uyuyor hatta gece derin uykuya bile dalmıyor uyuyup uyanıp babasını kontrol ediyor öpüp tekrar yatıyor :26:
Adam nasıl kafası dolduysa geçen gün bana marketteyken '' lan hacı başka birşey alcan mı?'' diye sordudedim kanka moduna geçtik herhalde
Koca ölmeden dul hatun moduna girdim kız
Bazen eşime bile diyorum sen git direk annende kal ben seni bazen eve atarım diye
Tabi bakma gülüyorum dalga geçiyorum ama bilinç altı doldu herhalde harbi tutamıyorum kendimi gözümden yaş süzülüyor anında
Neyse bunlarda birer sınav geçicek inşallah .... ben çok inanıyorum
Sorma canım yaa ben makyajsız yada giyinmeden bakkala ekmek almaya bile gitmezdim. Annem git eşortmanla derdi hayatta işim olmaz derdim ben paçozmuyum derdimbir sene öncesine kadar da tam aksine paçoz modundaydım
Sıkıntıdan tırnaklarımı bile kemiriyordum :26: sonra bir gün aaaa geçmişteki kokoş lakabını bana boşamı taktılar ne oluyor bana yaa dedim ve ondan sonra kendimi toparlamaya başladım :122:
52 kiloyken ne güzel değişik değişik kıyafetler giyerdim hatta birde şapkalarım vardı meşhur renga rengtabi ben paçoz moduna geçince hepsini kardeşime vermiştim.
Son bir senedir tırnaklarımı uzatıyorum her zaman renkli oje sürmesemde mutlaka tırnak bakım çilası sürüyorum çünkü maalesef çok çabuk kırılıyor tırnağım :26: Manikürümüde elimden geldiğince kendim yapıyorum.
Dışarı çıkarken mutlaka makyajımıda yapıyorum kuaföre para yetiştiremem diye de evde kendim yapmaya çalışıyorum. Eğer çok vaktim varsa ve gidilecek yer çok özelse maşa yapıp o lüleleri iyice ayırıp çok güzel dalgalı hale getirip birazda tel tokayla toplayıp dağınık topuz izlenimi bile vermeyi öğrendim yapa yapa
O ince dönemimden kalma benimde birkaç pantalonum var hatta eşim hep der versene şunları artık birine diye :122: ama bende diyorum inadım inat o pantalonlarımı çok seviyorum elbet onları tekrar giyeceğim günde gelecek diyeonları gördükce kendimi kamçılanmış gibi hissediyorum ( sadistmiyim ne )
Canım başınız sağ olsun Allah Sabır versin ve eniştenin babannesinin mekanını cennet eylesin
Canım bu hafta bende seni Yılbaşı listesinde aynı kiloda yazdım. Bütün Listeye benide ekle diyen Arkadaşlardan kilo bildirimine gelmeyenleride kilo vermemiş gibi aynı olarak ekliyorum ama tabi gelip düzeltme yapılırsa bende Listede düzenlerim
Güzelim sizede çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce iyileşirlerde sende biraz daha rahat edersin.
Havalar orada iyice soğmuşher gün annemle konuşunca hala oradaymışım gibi herşeyden haberim var
Sen kuzucuklarla ilgilende nasılsa onlar iyileşince çok daha rahat ve uzun sohbetler ederiz
Bahar'cığım hoşgeldin yeniden..
kız bende 80 doğumluyum ve senden 16 gün önce doğmuşum abla de bana :)))
yaaaa kadın tarihi eser valla herşeyden daha değerli
bende bugün izledim kadın her gittiği yerde otel odasına koşu bandı koyduruyormuş ki sahnede şarkı söylerken nefes nefese kalmasın diyeymiş
hepimiz eskiye döndüğümüzde ne güzel şeyler hatırlıyor ve imrenerek bahsediyoruz eee o zamanlara dönmek için ne bekliyoruz, tekrar şıkır şıkır olmak ve her giydiğimizi yakıştırmak için neye ihtiyacımız var ,ben artık daha fazla geç kalmak istemiyorum, herşeyi giymek istediğim gibi alabilmek istiyorum
benimde var eskiden kalan 3-5 parça kıyafetim ve hepsine tek tek gireceğim, sende gireceksin, hepimiz gireceğiz unutma
sen kendini kamılamaya devam et bu arada senin doğum günü hedefin ne ,benim 70 ya da altı... ona göre bende kamçılarım ara sıra seni :))))
Hoşbuldum Yenacımhoşgeldin msjını okuyunca direk sesli sesli söyledim ''oyyy canını yerim ben senin '' Valla burayı herkesleri çok özlemişim
Barış hastaymış sanırım geçmiş olsun yenacım inşallah mühim birşey değildir. Allah acil şifalar versin
Canım sende tekrar aramıza hoşgeldinumarım bundan sonra kaybolmazsın bak ayağına ip bağlamak zorunda bırakma bizi valla uzaklaştıkca çekelerim
saol cnm dostlar saolsun..offffffff offfffffff ne güzel anlatmissin cnmcim yaf sabah sabah icimi actin tebrikimi kondurdum sanabende 2 haftada 3 kilo verdim diye bi simariyorumki bi simariyorumki sorma gercekmi yoksa gaza getirmekmi icin söylüyor bilmiyorum ama esim yüzünde bile degisiklik var diyo 70 kiloyken kendimi sisman hisseden ben bu kiloyla nasil yasiyorum bilmiyorum insallah bende senin gibi eski eteklerimin icine girdigim günleri görürüm
basiniz sagolsun gulmacim Allah kalanlara ömür versin ...
6allah rahmet eylesin. Başınız saolsun...
ne güzel içini açabildiysem sağol canım tebriklerin içinde :) inan insan 1 kilo bile verse herşeye değiyor emin ol ,geçen arkadaşım bile yüzün bile değişti dedi sağolsun 2 kilo versem farkeder onunda katkısı büyüktür ,yanında böyle insanlar ve hoş iltifatlat insanı daha çok itiyor. ben daha o eteğe giremedim ama yaza gireceğim bunu biliyorum :)
çok geçmiş olsun kuzucuklarına canım...
inşallah canım inşallah....
canım görmemişim seni sabah günaydın geç olsada :) aslında erkenci değildim ama bebiş olunca alıştım sanırım....
aynen öyle ya oranı kamufle et buranı et derken daha kocaman bir lahanaya dönüyorsun resmen kendimden biliyorum ya... ayyy bende o kısa ,dar, siyah ve hafif göğüs dekolteli kışlık bir elbise ve dizlere kadar bir çizme istiyorum ,hedefler ve zevkler aynı desene :) inşalalh belkide doğum günüme alırım ayyyy hayali bile güzel ya :) bence sende yaza kadar kesin başarırsın....
öyle valla ne oluyorsa hafta sonu oluyor zaten neyse akşama az yer telafi edersin...
günaydın canım .... bende istiyorum hepimiz istiyoruz ,olmamak için ne bahanemiz var ne eksiğimiz var hiçbiri yok eee öyleyse hadi başarmaya :)))
kolay gelsin canım sana....
seni neden girmiyor diye çok merak etmiştim...
başınız sağolsun canım Allah geride kalanlara uzun ömürler versin....
Bİraz geç oldu ama Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr :122:
Bugün aslında bende erken kalktım ama kızımla uğraşmaktan ancak fırsat bulamadım. Büyük kızım sabah okulun kursuna gitti ve ilk dersleri volleybol olmasına rağmen hocaları gelmeyince kız arkadaşıyla eve geldi. Hep birlikte kahvaltı ettikten sonra küçük kuzumla uğraştım ve biraz evvel kuçağımda uyududa yatırıp size koştum
Sorma hem 28 şubat hemde 1980ben doğdum diye ülke karışmış
Seninde tabi çok önemli bir güne deng gelmiş Ajda Pekkan bu sonuçta Türkiyenin tek tarihi eseri
Kadında bizim aksimize sırf kilo alacağım korkusuna senelerdir ne doğru dürüst yemekten zevk almış nede çocuk doğurmuş. Bir röportajında izlemiştim çok çocuk sevdiğini ama kilo alırım sonrada fiziğim bozulur korkusuna çocuk doğurmamış. Hatta her gün spor yapmasının sebebide sağlıklı yaşam değilde sadece kilo korkusuymuşKadın zayıfta olsa kompleks yaratmış o konuda.
Bizde sağlıklı beslenip sporumuzu yapıp dipçik gibi olucağız inşallah
Sorma yaa bu ara inanılmaz sulu göz oldum nedenseherhalde çok fazla sinirlerim bozuldu.
Malum KPnin durumu eeee eşimde doğal olarak devamlı orda. Bazen tabi kızıyorum eşime sonuçta babası uyurken bile annesi canım sıkılıyor diye salmıyormuş bu durumda evde biz sıkıntıdan patlıyoruz. Çocuklar bile babalarını felaket özlüyor. Büyüğü pek belli etmese bile yanlız kaldığımızda babannem hep gıcıklığına yapıyor diyor. İkna etmeye calışıyorum ama ya anne bana onu savunma farkında değilmisin bir yere bile gittiğimizde sırf huzursuz etmek için elli kere telefon açıyor babama gelsene diye bazen bende gittiğimde bir bakıyorum dedem saatlerce uyuyor diyor :26: Küçüğü kendi yatağında uyurken bu ara babasıyla uyuyor hatta gece derin uykuya bile dalmıyor uyuyup uyanıp babasını kontrol ediyor öpüp tekrar yatıyor :26:
Adam nasıl kafası dolduysa geçen gün bana marketteyken '' lan hacı başka birşey alcan mı?'' diye sordudedim kanka moduna geçtik herhalde
Koca ölmeden dul hatun moduna girdim kız
Bazen eşime bile diyorum sen git direk annende kal ben seni bazen eve atarım diye
Tabi bakma gülüyorum dalga geçiyorum ama bilinç altı doldu herhalde harbi tutamıyorum kendimi gözümden yaş süzülüyor anında
Neyse bunlarda birer sınav geçicek inşallah .... ben çok inanıyorum
Sorma canım yaa ben makyajsız yada giyinmeden bakkala ekmek almaya bile gitmezdim. Annem git eşortmanla derdi hayatta işim olmaz derdim ben paçozmuyum derdimbir sene öncesine kadar da tam aksine paçoz modundaydım
Sıkıntıdan tırnaklarımı bile kemiriyordum :26: sonra bir gün aaaa geçmişteki kokoş lakabını bana boşamı taktılar ne oluyor bana yaa dedim ve ondan sonra kendimi toparlamaya başladım :122:
52 kiloyken ne güzel değişik değişik kıyafetler giyerdim hatta birde şapkalarım vardı meşhur renga rengtabi ben paçoz moduna geçince hepsini kardeşime vermiştim.
Son bir senedir tırnaklarımı uzatıyorum her zaman renkli oje sürmesemde mutlaka tırnak bakım çilası sürüyorum çünkü maalesef çok çabuk kırılıyor tırnağım :26: Manikürümüde elimden geldiğince kendim yapıyorum.
Dışarı çıkarken mutlaka makyajımıda yapıyorum kuaföre para yetiştiremem diye de evde kendim yapmaya çalışıyorum. Eğer çok vaktim varsa ve gidilecek yer çok özelse maşa yapıp o lüleleri iyice ayırıp çok güzel dalgalı hale getirip birazda tel tokayla toplayıp dağınık topuz izlenimi bile vermeyi öğrendim yapa yapa
O ince dönemimden kalma benimde birkaç pantalonum var hatta eşim hep der versene şunları artık birine diye :122: ama bende diyorum inadım inat o pantalonlarımı çok seviyorum elbet onları tekrar giyeceğim günde gelecek diyeonları gördükce kendimi kamçılanmış gibi hissediyorum ( sadistmiyim ne )
Canım başınız sağ olsun Allah Sabır versin ve eniştenin babannesinin mekanını cennet eylesin
Canım bu hafta bende seni Yılbaşı listesinde aynı kiloda yazdım. Bütün Listeye benide ekle diyen Arkadaşlardan kilo bildirimine gelmeyenleride kilo vermemiş gibi aynı olarak ekliyorum ama tabi gelip düzeltme yapılırsa bende Listede düzenlerim
cok saol cecom valla tartılmadım bıle bılmıyorum ama aynıyımdaır belkı de fazlayımdır verdıgımı zannetmıyorumm tartılınca sana yazarım tatlım saol..
Güzelim sizede çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce iyileşirlerde sende biraz daha rahat edersin.
Havalar orada iyice soğmuşher gün annemle konuşunca hala oradaymışım gibi herşeyden haberim var
Sen kuzucuklarla ilgilende nasılsa onlar iyileşince çok daha rahat ve uzun sohbetler ederiz
Beyzuşçuğum,ter testiyle ilgili video izledim kolun bileğe yakın kıısmına iki alet takılıyor, sanırım o terletiyor ama ben çok endişeliyim..
sen doğal olarak bana teskin edici ayrıntı veriyorsun ama ben kaygımdan uzaklaşamıyorum...
Sonra düşünüyorum astım dahi olsa sonuçta tedavi edici ilaçları var düzenli kullandıktan sonra zorluk yaşamaz diye ama elimde değil tabii.
Allah beterinden korusun...
yenacım ter testi ile ilgili bir kaygın olmasın izlediğin gibi saat gibi bişey takıyolar koluna yarım saat 45dk gibi kolunda kalıyor canının yanması gibi bir olayda sözkonusu değil görsel olarak öyle kan ter içindede kalmıyor o alet nabız ölçer gibi ölçüyor bende yaptırdım oğluma 2
yaşından beri bizallarjile uğraşıyoruz ama bunların hepsi geçeçek büyüdükçe vücut direnci artıyor çocuğun sadece hastalığın adı kalıyor gibi
şu an 12 yaşında bende o tıkanmalarında başında çok sabahladım büyüdükçe azalıyor çocuk kendini korumayıda öğreniyor allah bu günümüzü aratmasın nice çaresiz hastalıklar var
kuzucuklarim hastalarsalya sümük geziyolar doktora götürdüm oglusuma yine bronsit dedi gidip bakayim tv bakiyolar ilaclarini vereyim öptüm hepinizi kizlar bugünde gelemezsem kusura bakmayin gelmeyincede aklim burda kaliyor görüsürüz insallah
Hoşbuldum Yenacımhoşgeldin msjını okuyunca direk sesli sesli söyledim ''oyyy canını yerim ben senin '' Valla burayı herkesleri çok özlemişim
Barış hastaymış sanırım geçmiş olsun yenacım inşallah mühim birşey değildir. Allah acil şifalar versin
dün akşam dünyam karardı bir an....konu açtım okuyun.........
http://www.kadinlarkulubu.com/iliski...-oluyordu.html (Küçük yavrum ellerimde ölüyordu............)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?