[ı]dün akşam dünyam karardı bir an....konu açtım okuyun.........[/ı]
http://www.kadinlarkulubu.com/acisi...k-yavrum-ellerimde-oluyordu.html#post21977593
bence giysi dolabının iç kapağına as şart mı buzdolabı, oradan hergün yararlanıyorsun her gördüğünde 'ayy artık kurtulmak istiyorum' der dikkat edersin ,nasıl fikir?
geçmiş olsun canım benim okudum ve çok üzüldüm rabbim evladını sana bağışlamış yeğenim çamaşır suyu içtiğinde ne yapacağımızı şaşırmıştık hastanelerin vurdum duymazlığı acımızı kat kat artırmıştıdün akşam dünyam karardı bir an....konu açtım okuyun.........
http://www.kadinlarkulubu.com/acisi...k-yavrum-ellerimde-oluyordu.html#post21977593
Umuttt ve mutlu iyi tatiller size..
antep, kebab,salça,nar ekşisi veeeee menengiç kahve
acaip bir kahve o çok severim..:)
-------
Bu arada sağlıklı ve huzurlu haftasonları diliyorum..
Kızım şu an inkılap öğretmeni ve 3-5 arkadaşı ile sinemada..
İlk defa tek başına sinemaya gitti.
Çok sakin olmaya,görünmeye çalışıyorum..Ama her an telefon elimde aramamak için zor tutuyorum kendimi.:)
gerçi kızım iki kez arayıp bilgi verdi ama işte..
Sene başı okula atandı inkılapçı aynı zamanda sınıf öğretmenimiz ben böyle idealist bir öğretmen görmedim hayatımda (abim dışında)
Çocukları motive etmek için nasıl çabalıyor..Geçen anahtarlık yaptırmış herkesin ismi ve no su yazan..
Sürekli vaadlerde bulunur. çalışın yüksek puan alın bunları yapcağız diye ve uygular sinemada bunlardan biri..
sınavdan yüksek alanları ödüllendiriyor..
Bu durumda öğrencileri kamçılıyor..Durumu kötü olan 1-2 kişi bile hareketlendi..
Oğlum bugün çok iyi,neşelidolayısıyla bende acaip rahat ve mutluyum..
canım ya geçmiş olsun bende kızım 1 aylıkken yaşadım aynı şeyleri kusmuş boğulmuş komşunun kapısında buldum kendimi kızı sağlıkçıydı sonra kayın babam karnına bastırınca kusturdu sonrası aynı hastane oksijen ölçümü falan allahım kimselere göstermesin evlat acısıdün akşam dünyam karardı bir an....konu açtım okuyun.........
en azından benim gibi gel gitler yaşamıyosun istikraralı devam ediyosunnn az deil 10 kilo vermek kendine haksızlıklık etmeNursena,
Yinemi geldin.sen gidiyosun geliyosun ben hala aynıyım değilmi..:))
ne sabit hatunum .:)
Umuttt ve mutlu iyi tatiller size..
-------
Çok sakin olmaya,görünmeye çalışıyorum..Ama her an telefon elimde aramamak için zor tutuyorum kendimi.:)
Sene başı okula atandı inkılapçı aynı zamanda sınıf öğretmenimiz ben böyle idealist bir öğretmen görmedim hayatımda (abim dışında)
Çocukları motive etmek için nasıl çabalıyor..Geçen anahtarlık yaptırmış herkesin ismi ve no su yazan..
Sürekli vaadlerde bulunur. çalışın yüksek puan alın bunları yapcağız diye ve uygular sinemada bunlardan biri..
Bu durumda öğrencileri kamçılıyor..Durumu kötü olan 1-2 kişi bile hareketlendi..
Oğlum bugün çok iyi,neşelidolayısıyla bende acaip rahat ve mutluyum..[/Q
, bravo öğretmenine benim kızımda 1 .sınıfta doğudayız ama öğretmenimiz batı ile aynı eğitimi veriyo şimdiki öğretmenler çok bilinçli ve psikolojisini anlaya biliyo çocukların
antep kuru patlıcan dolmasını unuttun yenaa:)))))
dün akşam dünyam karardı bir an....konu açtım okuyun.........
deliiii.
Birşey diyeceğim MSN avatarında birini gördüm yanında, kim o..?
Sözlüm aşkımmm Onur bugün 3 ay oldu. 3 aydır beraberiz kendi aramızda yüzük taktık evlenmeyi düşünüyoruz Allah nasip ederse
Nasıl tanıştığımızıda anlatayımeksik kalmasın Geçen senenin başlarında çalıştığım bir mağazada mağaza müdür yardımcısı vardı arkadaşım Filiz,ben muhasebeye bakıyordum. İstanbuldan mağaza görsel sorumlusu geliyordu ayda 1 mağazaya adı Emre. Emre Filize aşık olmuş o dönemlerde filiz bana anlatıyordu öyle böyle falan diye Bende filize görüş konuş dedim bir bakıma ben yaptım aralarını 3 ay içinde sözlendiler 1 sene içinde evlendiler.
Benim aşkım Onur'da Emre'nin kankası. Filiz nişanlandığı dönemden beri seni Onur'la tanıştırıcam deyip duruyordu ama nasip olmamıştı. Düğüne gelir düğünde tanışırsınız demişti düğüne de gelemedi Onur işlerinden dolayı. Sonuç olarak 3 ay önce Facebooktan bir merhaba msjıyla tanıştık. 3 ay içinde 2 kere geldi yanıma yılbaşında da ben istanbula gideceğim inşallahhh tabi annemden izin koparabilirsem :18: . Hayatımda gördüğüm en iyi niyetli insanbirbirimizin ruh ikizi olduğumuzu düşünüyoruz. Bildiğin tencere-kapak gibiyiz. Şimdilik çoooook mutluyuz Maşallah... Ben Artvin-Arhaviliyim , O Rize-Pazarlı ... 2-3 ilçe var aramızda o da benim gibi tombik yakışıyoruz da maşallah. Allah isteyen herkesi bu kadar mutlu etsin inşallah bizim mutluluğumuzu da daim eder inşallah.
Sözlüm aşkımmm Onur bugün 3 ay oldu. 3 aydır beraberiz kendi aramızda yüzük taktık evlenmeyi düşünüyoruz Allah nasip ederse
Nasıl tanıştığımızıda anlatayımeksik kalmasın Geçen senenin başlarında çalıştığım bir mağazada mağaza müdür yardımcısı vardı arkadaşım Filiz,ben muhasebeye bakıyordum. İstanbuldan mağaza görsel sorumlusu geliyordu ayda 1 mağazaya adı Emre. Emre Filize aşık olmuş o dönemlerde filiz bana anlatıyordu öyle böyle falan diye Bende filize görüş konuş dedim bir bakıma ben yaptım aralarını 3 ay içinde sözlendiler 1 sene içinde evlendiler.
Benim aşkım Onur'da Emre'nin kankası. Filiz nişanlandığı dönemden beri seni Onur'la tanıştırıcam deyip duruyordu ama nasip olmamıştı. Düğüne gelir düğünde tanışırsınız demişti düğüne de gelemedi Onur işlerinden dolayı. Sonuç olarak 3 ay önce Facebooktan bir merhaba msjıyla tanıştık. 3 ay içinde 2 kere geldi yanıma yılbaşında da ben istanbula gideceğim inşallahhh tabi annemden izin koparabilirsem :18: . Hayatımda gördüğüm en iyi niyetli insanbirbirimizin ruh ikizi olduğumuzu düşünüyoruz. Bildiğin tencere-kapak gibiyiz. Şimdilik çoooook mutluyuz Maşallah... Ben Artvin-Arhaviliyim , O Rize-Pazarlı ... 2-3 ilçe var aramızda o da benim gibi tombik yakışıyoruz da maşallah. Allah isteyen herkesi bu kadar mutlu etsin inşallah bizim mutluluğumuzu da daim eder inşallah.
cnm çok geçmiş olsun sana bebişine annene acil şifa versin rabbimmerhaba kızlar
hemeoroitten 21 pazertesi günü ameliyat oldum
ertesi gün eve geldim ilk tuvalete çıkış zor oldu çok zorlandım ogün ertesi gün kızımı babam dr. a götürdü dr.çok bademcikler şişmiş çok üşütmüş dedi
zaten geldiğimde yüzü gözü şişti kızımın bir gece bıraktım olan oldu
kızım hasta olunca ben yatamadım ilacı sırt değiştirmesi ishalde oldu tuvaleti derken ben yatamadım
sonra kızım dahada kötüleşti sabah akşam iğneye başladık birde onu iğneye götürdüm
ben dinlenemedim
dolayısıyla iğleşme süreci uzadı
sonra salı günü annem hastaneye yatıı dizine protez ekelem takıldı şimdi hala hastanede baltalimanında refakatçiye izin yok yanlız yatıyor hergün ziyarete gidiyorum yoksa aklım kalıyor hastaneden çıkınca 45 gün üstüe basamıyacak yürüteçle yürüyecek 15 gün kardeşim bakacak sonrada ben bakalırım
bu ara yaşadıklarımıza inananmıyorum
sağolsun benim amaliyatım için babam geldi arabayla götürdü getirdi sağolsun
bu arda bu hafta özellikle akşamları birsürü aburcubur yiyorum ama 400 gram vermişim nasıl verdim analamadım valla üstelik sporda yapamıyorum
durumlar bu şimdi geçmişi okumaya çalışayım 200 civarı sayfa birikmiş
başınız sağolsun cnm benim ALLAHIM geride kalanlara sağlıklı ömür versin inşgünaydın kızlarr
beyzuş bildirim yapamadım kusura bakma lütfen
eşimin babanesinin kaybettik salı günü aniden gittik gece o yüzden haber veremedim orda da net bulamadımm o yüzden yoktum zaten olsaydı
m da pek bi fark yok neyse bi geçmişe bakınayım geleyim dün gece geldik daha yeni bakıyorum
yenaa ne güzel ya sen ne güzel bir annesin öğretmenimiz ne güzel bir öğretmen çocuklarımız ne şanslı çok mutlu oluyorum çokkkUmuttt ve mutlu iyi tatiller size..
-------
Oğlum bugün çok iyi,neşelidolayısıyla bende acaip rahat ve mutluyum..
Baharrrrr hayırlı uğurlu olsun tatlım Allah daim etsin inş mutluluğunuz hiç bozulmasınSözlüm aşkımmm Onur bugün 3 ay oldu. 3 aydır beraberiz kendi aramızda yüzük taktık evlenmeyi düşünüyoruz Allah nasip ederse
diyet yaparken soda içen varmı ?
ben arada içiyorum ama düzenli kullanmıyorum diyete etkisi nedir bilmiyorum :26:
ben iyi geldini duymuştum o yüzden sordum içen belki vardır die canım kendimi zaten cok zor tutuorumama tutmalıyım bölede mutlu değilim açkende değilim kafayı yicem ama açlığın sonu mutluluk
allah mutluluğunuzu bozmasınnn yaza çıtır bi gelin olucan yanii??Sözlüm aşkımmm Onur bugün 3 ay oldu. 3 aydır beraberiz kendi aramızda yüzük taktık evlenmeyi düşünüyoruz Allah nasip ederse
bazen yemeklerin yanına kola yerine içiyorum normaldede soda içtimmi acıktırıyo benidiyet yaparken soda içen varmı ?
süperrrr gidiyosun ben bu cadı kızlarımın peşinde koşmaktan helak oluyom spor yapacak mecalim kalmıyookizlar az once 100 dakika spor (leslie+zumba) yaptim hatta 105 de yuvarlak hesap 100 diyelim. zumba beni resmen bitirdi 5mil sonrasinda ama olsun degdi, kahvalti ve ogle yemegini erittim bile2 hafta sonra ilk kez kendimi bu kadar kararli hissediyorum. hep boyle gider umarim artik kilo bildiriminde artilarda olmak istemiyorum bidaha, 90larda olmak da istemiyorum gitsin kilolaaaarrrr
beni burada motive eden ve de kilo vererek bana iyi ornek olan herkese cok tesekkur ederim iyi ki gelmisim topiginize gec olsun guc olmasin
mutluluklar canim ve de tebrikler, benim evliligim de facebook'ta bir fotografa yaptigim yorumla baslamistigerci daha once tanismistik ama muhabbet pek olmamisti o yorumu yaptiktan sonra laf lafi acti bak simdi evliyiz ah bu facebook yok mu! darisi basiniza artik
canım, içime su serptin her nekadar önemsiz olduğu söylensede olayı birebir yaşayandan duymak daha bir rahatlatıyor insanı..
Peki şimdi oğlun tamamen iyimi.?
Yoksa ilaçmı kullanıyorsunuz.?
bizede söylenen o.? 5-6 yaşında tamamen geçer diye..birde çocuk alerjisi çok yaygın artık..
diyet yaparken soda içen varmı ?
Canım sakın ümitsizliğe kapılma bizler daha yolun başındayızbenim için şu anki kilom bile hayal gibi geliyordu bana 3 ay evvel ama şu an doğum sonrası kilomdan 1 kilo eksiğim bile var :122: inan hep eski günlere döneceğimi yine o zayıf halime döneceğimi hayal edip kendimi frenliyorum. Eski kiyafetlerimden bile birkaçı duruyor ara ara çıkarıp bakıyorum ve en geç iki sene sonrada olsa bunları yine giyeceğim diye kendimi terkin ediyorum. Her fırsatta eski resimlerime de bakıyorum. Hatta bende Beyzus Abla gibi buzdolabıma etkili bir yazı asmayı düşünüyorum ama henüz hangi cümle bulamadım
Ben inanıyorum hep birlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?