Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canım benim okudum ve çok üzüldüm rabbim evladını sana bağışlamış yeğenim çamaşır suyu içtiğinde ne yapacağımızı şaşırmıştık hastanelerin vurdum duymazlığı acımızı kat kat artırmıştı

yenacım seni evhamlı kız annesi seni oğluşun iyi olmasına çok sevindim

canım ya geçmiş olsun bende kızım 1 aylıkken yaşadım aynı şeyleri kusmuş boğulmuş komşunun kapısında buldum kendimi kızı sağlıkçıydı sonra kayın babam karnına bastırınca kusturdu sonrası aynı hastane oksijen ölçümü falan allahım kimselere göstermesin evlat acısı
Nursena,

Yinemi geldin. sen gidiyosun geliyosun ben hala aynıyım değilmi..:))
ne sabit hatunum .:)
en azından benim gibi gel gitler yaşamıyosun istikraralı devam ediyosunnn az deil 10 kilo vermek kendine haksızlıklık etme

Canım gerçekten verilmiş sadakanız varmış. Allah bir daha yaşatmasın kimseyide evladıyla sınamasın... Aminnn
Çok şanslı bir Kuzucuk ki senin gibi bir annesi var. İnsan o panikle ne yapacağını şaşırır.
Valla banada ders oldu artık isteselerde yatağın üzerinde zıplamalarına müsaade etmem

deliiii.

Birşey diyeceğim MSN avatarında birini gördüm yanında, kim o..?

Sözlüm aşkımmm Onur bugün 3 ay oldu. 3 aydır beraberiz kendi aramızda yüzük taktık evlenmeyi düşünüyoruz Allah nasip ederse
Nasıl tanıştığımızıda anlatayım eksik kalmasın Geçen senenin başlarında çalıştığım bir mağazada mağaza müdür yardımcısı vardı arkadaşım Filiz,ben muhasebeye bakıyordum. İstanbuldan mağaza görsel sorumlusu geliyordu ayda 1 mağazaya adı Emre. Emre Filize aşık olmuş o dönemlerde filiz bana anlatıyordu öyle böyle falan diye Bende filize görüş konuş dedim bir bakıma ben yaptım aralarını 3 ay içinde sözlendiler 1 sene içinde evlendiler.
Benim aşkım Onur'da Emre'nin kankası. Filiz nişanlandığı dönemden beri seni Onur'la tanıştırıcam deyip duruyordu ama nasip olmamıştı. Düğüne gelir düğünde tanışırsınız demişti düğüne de gelemedi Onur işlerinden dolayı. Sonuç olarak 3 ay önce Facebooktan bir merhaba msjıyla tanıştık. 3 ay içinde 2 kere geldi yanıma yılbaşında da ben istanbula gideceğim inşallahhh tabi annemden izin koparabilirsem :18: . Hayatımda gördüğüm en iyi niyetli insan birbirimizin ruh ikizi olduğumuzu düşünüyoruz. Bildiğin tencere-kapak gibiyiz. Şimdilik çoooook mutluyuz Maşallah... Ben Artvin-Arhaviliyim , O Rize-Pazarlı ... 2-3 ilçe var aramızda o da benim gibi tombik yakışıyoruz da maşallah. Allah isteyen herkesi bu kadar mutlu etsin inşallah bizim mutluluğumuzu da daim eder inşallah.

amin inşallah :)

Canım Allah nazardan saklasın inşallah sonuna kadar hep böyle mutlu olursunuz

kizlar az once 100 dakika spor (leslie+zumba) yaptim hatta 105 de yuvarlak hesap 100 diyelim. zumba beni resmen bitirdi 5mil sonrasinda ama olsun degdi, kahvalti ve ogle yemegini erittim bile 2 hafta sonra ilk kez kendimi bu kadar kararli hissediyorum. hep boyle gider umarim artik kilo bildiriminde artilarda olmak istemiyorum bidaha, 90larda olmak da istemiyorum gitsin kilolaaaarrrr
beni burada motive eden ve de kilo vererek bana iyi ornek olan herkese cok tesekkur ederim iyi ki gelmisim topiginize gec olsun guc olmasin

cnm çok geçmiş olsun sana bebişine annene acil şifa versin rabbim
başınız sağolsun cnm benim ALLAHIM geride kalanlara sağlıklı ömür versin inş
yenaa ne güzel ya sen ne güzel bir annesin öğretmenimiz ne güzel bir öğretmen çocuklarımız ne şanslı çok mutlu oluyorum çokkk
Baharrrrr hayırlı uğurlu olsun tatlım Allah daim etsin inş mutluluğunuz hiç bozulmasın

mutluluklar canim ve de tebrikler, benim evliligim de facebook'ta bir fotografa yaptigim yorumla baslamisti gerci daha once tanismistik ama muhabbet pek olmamisti o yorumu yaptiktan sonra laf lafi acti bak simdi evliyiz ah bu facebook yok mu! darisi basiniza artik

ben iyi geldini duymuştum o yüzden sordum içen belki vardır die canım kendimi zaten cok zor tutuorum ama tutmalıyım bölede mutlu değilim açkende değilim kafayı yicem ama açlığın sonu mutluluk

Canım sakın ümitsizliğe kapılma bizler daha yolun başındayız benim için şu anki kilom bile hayal gibi geliyordu bana 3 ay evvel ama şu an doğum sonrası kilomdan 1 kilo eksiğim bile var :122: inan hep eski günlere döneceğimi yine o zayıf halime döneceğimi hayal edip kendimi frenliyorum. Eski kiyafetlerimden bile birkaçı duruyor ara ara çıkarıp bakıyorum ve en geç iki sene sonrada olsa bunları yine giyeceğim diye kendimi terkin ediyorum. Her fırsatta eski resimlerime de bakıyorum. Hatta bende Beyzus Abla gibi buzdolabıma etkili bir yazı asmayı düşünüyorum ama henüz hangi cümle bulamadım

Ben inanıyorum hep birlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşacağız

saferan büyük geçmiş olsun canım
gulmacım başınız sağolsun Allah geride kalanlar sabır ve hayırlı ömürler versin
toksin papatyan nasıl oldu canım varmı ateşi yine
ilknurcum senin kuzucuklara da geçmiş olsun canım
baharcım Allah tamamına erdirsin inşallah mesut olun birlikte gerçekten çok yakışıyorsunuz
yena barışın iyi olmasına sevindim kızlarımız da büyüyor değil mi bizsiz bi yerlere gitmeye başlandı artık

Son düzenleme:
allah mutluluğunuzu bozmasınnn yaza çıtır bi gelin olucan yanii??
diyet yaparken soda içen varmı ?
bazen yemeklerin yanına kola yerine içiyorum normaldede soda içtimmi acıktırıyo beni
süperrrr gidiyosun ben bu cadı kızlarımın peşinde koşmaktan helak oluyom spor yapacak mecalim kalmıyoo

allah mutluluğunuzu bozmasın

evet oğlum şuan çok iyi düzenli olarak 6 ayda bir cerrahpaşada kontrolümüz var devamlı olarak çiğneme tableti kullanıyordu ama sadece kışları hasta olma olasılığı daha fazla olur diye yazın ilacı kesiyordular ama son kontrolümüzden sonra ilacı hepten kestiler şimdi sadece kontrollere gidiyoruz tahlillerinde hala yüksek oranda allarji çıkıyor ama vücudu baya direnç kazandı allah nazardan saklasın şimdi neredeyse grip bile olmuyor darısı senin yavrunun başına yavrulara birşey olmasın insanın canı çok yanıyor çok çaresiz hissediyor ama emin ol bu günlergeçecek

inşallahhhhhh valla sizden moral destek alıorum bende ama genelde doğum yapmış bayanlar var mesela ben bide doğum yapsam nolurdum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…