Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ben 99dan 79a düştüm 20 gitti yani ,çizelgemde daha önemli birşey oğluşum var :)
canım ya yine hafta sayar ona göre bir hedef koyarız yaklaşmak bile yeter dediğin gibi 2li rakamlarıda baharda görürsün ooohhh baharın güzelliğiyle kendini yollara vurursun daha çok verirsin inan bana...
ben eskiden sende bu kadar azim görmüyordum açıkçası şimdi seni daha çok beğeniyor ve destekliyorum, her zaman yanındayım...
dün akşam dünyam karardı bir an....konu açtım okuyun.........

http://www.kadinlarkulubu.com/iliski...-oluyordu.html (Küçük yavrum ellerimde ölüyordu............)
canım ya allah korumuş ,verilmiş sadakan varmış ,rabbim yaşatmasın bir daha kimseyi evladıyla sınamasın, çok büyük geçmiş olsun....
Harika fikir hemen simdi yapiyorum hatta
tamam ne güzel işte :)
ne güzel anlatmışsın Allah tamamına erdirsin inşallah... benimde kardeşimin adı Onur :)

bende zumbayı çok yaptım dediğin gibi 20dk yap bitiriyor, hamama girsen bu kadar terlemezsin :)
evet bildirimin lütfen 90 altı olsun :)))
takıl bize hayatını yaşa

gelelim bana bizde bugün öğleden sonra avmye gittik. gezdik ,yemek yedik ,eşime mont ve kot pantolon aldık güzel zaman geçirdik. oğluşumun maması bitmişti orada bulamadık . dedik diğer markete gidelim ve gittik aldık. tam çanta bakalım diyeceğim bebiş kucağımda uyudu :))) öyl olunca kıyamadık eve geldik yani benim çanta işi kaldı haftaya :) neyse en azından daha çok hak ettim hissiyatına kapılırım ....

Canımsın valla sizin destekleriniz beni dahada güçlendiriyor. Herkeze olan inancınız beni kaçamak yapmaktan alı koyuyor birde tabi artık tartıda ufak ufak fark gördükcede dahada hırslanıyorum yavaş yavaş deme bak artık verdiğin kilolar hatırı sayılır olmaya başladı diye kendimi terkin ediyorum
Bende seni beğeniyorum canım azminden feyz alıyorum

Şu zumbayı bende ne zamandır denemek istiyorum dur bak yarın ki sporumda zumba olsun bari çılgınlar gibi titreteyim kendimi hem kızımda eşlik eder oda tuturmuş anne benide al listeye diye

Yena

Tebessüm

Toksin

meleklere geçmiş olsun

Saferan sanada geçmiş olsun az da olsa bi sadaka ver .yazdığın iyi olmuş bizim kulağımızada küpe olsun

Son düzenleme:
Banu deng değil denk, reng değil renk, terkin değil telkin

kızarsan bi daha yazmam

Dahada davos a gelmem

Hıç kızarmıyım güzelim bazen hızlı yazayım derken kaptırıyorum işte kendimi küçük cadıda hep araya parazit yapınca dahada beter olabiliyor Aksine memnun olurum sonuçta güzel türkçemizi katletmenin anlamı yok

sevgili bahar seninle tanışmamıştık ben nevin. muttlu olman sevindim canım birdeeee demek sen artvinlisin hemde arhavilisn ben samsun doğumluyum ama ailem arhavili has toprağımsın yaa.

kimse darılmasın herkesi çok seviyorum daha önce hiç artvinliile karsılaşmamıştım sevindim. ordamı yaşıyorsun?

inşallahhhhhh valla sizden moral destek alıorum bende ama genelde doğum yapmış bayanlar var mesela ben bide doğum yapsam nolurdum acaba
öncelikle hoşgeldin canım topiğimize ben ilk başladığımda 103.7 kiloydum ve bende yeni evliyim henüz cocugumyok aynı seyı bende hep düşünüyorum. kaç aydır burdayım verdiğim 6 kilo maaslef. ama bunada şükrediyorum hiç başlamasam belı dahada artardı kılom.evlendıkten sonra 20kilo aldım.

Pşşşt _sevdali_ kaçak nerelerdesin sen bakim
Umarım önemli bir durum yoktur merak ettim yılbaşı yarışında çok hevesliydin

Anaaa yine yok oldu

Son düzenleme:

tabiki destekliyorum ve inanıyorum, inanmasam bunları yazar mıyım? tartıda o fark büyüdükçe sen küçülüyorsun :) ve bu durumdan çok mutlu oluyorsun... bu işin sırrı hırs ve azim kesinlikle. al al benden feyz al :)))
yap ama çok uzun yapma ertesi güne bacakalrın falan ağrır ,birden yüklenme yorucu çünkü. kesin katılır çok zevkli ,titret kendini şekerim :)

aaa ben size asıl haberi yazmamışım nasıl atladım hayret :)

bugün eşimin işyerinden bir bayan arkadaşını gördük avmde .ilk karşılaştığımızda oğlumun kırkı çıkmamıştı bize gelmişlerdi. bugün beni görünce şaşırdı sen ne kadar güzel olmuşsun dedi :))) çok ama çok yakışmış nasılda zayıflamışsın dedi. bence 10 kilo daha versen yeter dedi. bende yok daha 20 vermem gerek o zaman 59 olurum deyince sen o kadar var mısın ya hiç belli değil dedi :)))

daha sonra çalıştığım ilçede başka bir okuldan arkadaşımı gördüm. o da aman ya rabbi nasıl zayıflamışsın bence hamilelikten önceden bile zayıfsın dedi :) saç renginde çok yakışmış çok güzel olmuşsun dedi. bende zayıflıyorum nasılım diye sordu ,maşalalh o da vermiş ama benim kadar değil :)))

nasıl mutlu oldum anlatamam, ben bu gazla 1 ay yemem ya ,ne güzelmiş ,insanın kendine güveni geliyormuş :)

bugünde öyle süslendim çıktım ki iyi oldu paspal görmediler ,biliyormuş gibi gitmişim :))

çooooooooooooooooook mutluyum çooooooooooooooook

Senin adına çok mutlu oldum canım
Gerçekten insanın güveni kendine geliyor Bende hazır kış aylarındayım biraz kendimi inzivaya çekeyimde yaza doğru inşallah bomba gibi çıkarım Benimde sağ olsun Nisa Ablam her gün diyor kız valla eskisi kadar değilsin fark etmeye başladı diye o bile beni daha çok motive ediyor ama benim özellikle eşimin çocukluk arkadaşlarından iki tanesi var onların ağzını açık bırakmaya niyetliyim
İkiside maşallah baya kilolu ama her fırsatta ay zayıflaman lazım ay işte bizim kadar olsan yeter falan sanki aramızda dağlar varmış gibi bir hava yaratıyorlardı. Heleki bitanesinin göğüsleri maşallah kafam kadar birde bana çok irisin diyor.
Eşimede diyorum hava atmayı asla sevmem ama şu hedefime bir ulaşayım ilk işim şöyle daracık süper güzel bir elbise giymek ( tabi altına hayalimdeki çizmeler ) ondan sonra sırf fit etmek için ona oturmaya gitmek
Sırf o ukalaca tavırlarını dinlememek için kızım doğduğundan beri gitmiyorum ona; oda bana zaten bir tek mevlütte gelmişti onda da salonda yer yokmuş gibi iki arkadaş balkonda oturdular.
Ama durrrrrrrrrrr intikam soğuk yenen bir yemektir

Bugün üçten sonra temizliğe giriştim.:))
Banyoyu şimdi hallettim belim koptu biraz dinleneyim duşa gireceğim..
bizim dinlenme anlayışımız +90 a tekmil vermek..:))
Çocuklar uyudu erkenden..:)
Eşimde mayışık bir şekilde yahşi cazibeye bakıyor tek gözle. uyudu uyuyacak. sonrasında HEEEEYY ÖZGÜRLÜÜÜÜÜKKK...

Son düzenleme:
Ceco,
benimde var etrafımda o tip insanlar sürekli başkalarını küçümseyerek hazza ulaşanlar..
Özellikle eşimin tarafında var bu olay çok fazla.
Bayramda eşimin dayısına gittik dayısının kızı hem benden kısa hem benden kilolu nedense beni her gördüklerine yok yok sen bayağı kilo almışsın derler.
bu bayram yenge hanım eşime diyorki.. nilüfer maşallah toplanmmış bayağı hahaha maşallah diyor birde..
eşimde yooo hep aynı diyerek bana bakıyor duydummu diye..:)))

İlbatum.
.

Son düzenleme:

MAşalllah ÇAkmıştım köfteyi ama hadi senden duymak istedim..
Çok sevindim anlatamam..Çok hakettin sen..
bak sana hep derdik olacak. hakettiğin birileri muhakak çıkacak karşına diye..

Çok mutlu oldum senin adına Allah tamamına erdirsin,gönlüne göre versin baharcım...

Gulma'cığım başınız sağolsun..
Mekanı cennet olsun...

Aaaa o sülaledekileri saymıyorum ben bile
Benim kendi annem kilo aldığımı fark ettiği halde her zaman yok yok kızım geçen seneyle aynısın iyisin böyle yeterki daha fazla alma diye ama bu sene ben yine sülaleden birileri kilomla ilgili birşeyler dedi diye oturup ağlayınca bir sinirlendi kendine baksın o koca popolu dedi ve aslında seneden seneye onunda benim kilo aldığımı fark ettiğini içinin aslında yandığını ama sırf ben üzülmim diye iyisin iyisin dediğini itiraf etti ve ben sponsorun olucağım eğer doktora gitmek istiyorum diyorsan dedi. Şimdi diyor yine karşılarım ama kiloyu sen veriyorsun parayı adama veriyoruz bu nasıl adalet diye bana ver o zaman dedim bende kilo başına para alıcağım utanmasam

Eşimin Yengeside öyle benden beter iteklesem yuvarlanacak boyuda benden kısa ama hep ay gençsin işte biraz kilo versen çok güzel olucaksın falan der dururdu ama son iki hafta önce gittiğimizden beri bende bir iki kilo fazlam var onları vermem lazım sen nasıl verdin deyip duruyor
Kendi yakında gelin alıyor kızı tarif ederken bile ay işte çok cıtı pıtı bir kız falan diye tarif ediyor beni çatlatacak hesapta bende en son gittiğimde dedim aaaa ne üzülüyorsun bu sülaleye gelin gelen nasılsa şişiyor bazen sıkıntıdan sinirden bazende kocaların iyi beslemesinden diye anında ağzı kapandı. Seninkinide oğlun iyi besler olur biter dedim
Büyük ihtimalle yaza doğru düğünleri olur ve sırf onu çatlatmak içinde kilo verip kınada gelinin eltisiymiş gibi hiç yerime oturmadan oynamayı düşünüyorum :122: inşallah Rabbim hiç birimizi utandırmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…