dikkate alırmısın bilmiyorum ama canan karatay kilo verirken sodayı önermiyor
canım ben 99dan 79a düştüm 20 gitti yani ,çizelgemde daha önemli birşey oğluşum var :)Cümleten herkeslere günaydınlar
9:00 da uyandım ama kahvaltı ilk ara su içeyim derken bu saat oldu.
ilbatum dikkatimi çekti yazdıkların çizelgen de yok merak ettim kaç kilodan kaça düştün acaba :26:
canım ya yine hafta sayar ona göre bir hedef koyarız yaklaşmak bile yeter dediğin gibi 2li rakamlarıda baharda görürsün ooohhh baharın güzelliğiyle kendini yollara vurursun daha çok verirsin inan bana...Benim doğum günüme kadar hedefim 2li rakamları görmekyani doğum günümde 99 yada 98 kilo olsam bile inan çok mutlu olurum.
Yani 2 buçuk ayda 12 kilo biraz fazla gibi ama ben yaklaşsam bile benim için müthiş olur
Gitsinde yavaş yavaş önemli değil rakam
Canım sende tekrar aramıza hoşgeldinumarım bundan sonra kaybolmazsın bak ayağına ip bağlamak zorunda bırakma bizi valla uzaklaştıkca çekelerim
canım ya allah korumuş ,verilmiş sadakan varmış ,rabbim yaşatmasın bir daha kimseyi evladıyla sınamasın, çok büyük geçmiş olsun....dün akşam dünyam karardı bir an....konu açtım okuyun.........
http://www.kadinlarkulubu.com/iliski...-oluyordu.html (Küçük yavrum ellerimde ölüyordu............)
tamam ne güzel işte :)Harika fikir hemen simdi yapiyorum hatta
ne güzel anlatmışsın Allah tamamına erdirsin inşallah... benimde kardeşimin adı Onur :)Sözlüm aşkımmm Onur bugün 3 ay oldu. 3 aydır beraberiz kendi aramızda yüzük taktık evlenmeyi düşünüyoruz Allah nasip ederse
Nasıl tanıştığımızıda anlatayımeksik kalmasın Geçen senenin başlarında çalıştığım bir mağazada mağaza müdür yardımcısı vardı arkadaşım Filiz,ben muhasebeye bakıyordum. İstanbuldan mağaza görsel sorumlusu geliyordu ayda 1 mağazaya adı Emre. Emre Filize aşık olmuş o dönemlerde filiz bana anlatıyordu öyle böyle falan diye Bende filize görüş konuş dedim bir bakıma ben yaptım aralarını 3 ay içinde sözlendiler 1 sene içinde evlendiler.
Benim aşkım Onur'da Emre'nin kankası. Filiz nişanlandığı dönemden beri seni Onur'la tanıştırıcam deyip duruyordu ama nasip olmamıştı. Düğüne gelir düğünde tanışırsınız demişti düğüne de gelemedi Onur işlerinden dolayı. Sonuç olarak 3 ay önce Facebooktan bir merhaba msjıyla tanıştık. 3 ay içinde 2 kere geldi yanıma yılbaşında da ben istanbula gideceğim inşallahhh tabi annemden izin koparabilirsem :18: . Hayatımda gördüğüm en iyi niyetli insanbirbirimizin ruh ikizi olduğumuzu düşünüyoruz. Bildiğin tencere-kapak gibiyiz. Şimdilik çoooook mutluyuz Maşallah... Ben Artvin-Arhaviliyim , O Rize-Pazarlı ... 2-3 ilçe var aramızda o da benim gibi tombik yakışıyoruz da maşallah. Allah isteyen herkesi bu kadar mutlu etsin inşallah bizim mutluluğumuzu da daim eder inşallah.
kizlar az once 100 dakika spor (leslie+zumba) yaptim hatta 105 de yuvarlak hesap 100 diyelim. zumba beni resmen bitirdi 5mil sonrasinda ama olsun degdi, kahvalti ve ogle yemegini erittim bile2 hafta sonra ilk kez kendimi bu kadar kararli hissediyorum. hep boyle gider umarim artik kilo bildiriminde artilarda olmak istemiyorum bidaha, 90larda olmak da istemiyorum gitsin kilolaaaarrrr
beni burada motive eden ve de kilo vererek bana iyi ornek olan herkese cok tesekkur ederim iyi ki gelmisim topiginize gec olsun guc olmasin
canım ya yine hafta sayar ona göre bir hedef koyarız yaklaşmak bile yeter dediğin gibi 2li rakamlarıda baharda görürsün ooohhh baharın güzelliğiyle kendini yollara vurursun daha çok verirsin inan bana...
ben eskiden sende bu kadar azim görmüyordum açıkçası şimdi seni daha çok beğeniyor ve destekliyorum, her zaman yanındayım...
...bende zumbayı çok yaptım dediğin gibi 20dk yap bitiriyor, hamama girsen bu kadar terlemezsin :)
evet bildirimin lütfen 90 altı olsun :)))
takıl bize hayatını yaşa
Banu deng değil denk, reng değil renk, terkin değil telkin
kızarsan bi daha yazmam
Sözlüm aşkımmm Onur bugün 3 ay oldu. 3 aydır beraberiz kendi aramızda yüzük taktık evlenmeyi düşünüyoruz Allah nasip ederse
Nasıl tanıştığımızıda anlatayımeksik kalmasın Geçen senenin başlarında çalıştığım bir mağazada mağaza müdür yardımcısı vardı arkadaşım Filiz,ben muhasebeye bakıyordum. İstanbuldan mağaza görsel sorumlusu geliyordu ayda 1 mağazaya adı Emre. Emre Filize aşık olmuş o dönemlerde filiz bana anlatıyordu öyle böyle falan diye Bende filize görüş konuş dedim bir bakıma ben yaptım aralarını 3 ay içinde sözlendiler 1 sene içinde evlendiler.
Benim aşkım Onur'da Emre'nin kankası. Filiz nişanlandığı dönemden beri seni Onur'la tanıştırıcam deyip duruyordu ama nasip olmamıştı. Düğüne gelir düğünde tanışırsınız demişti düğüne de gelemedi Onur işlerinden dolayı. Sonuç olarak 3 ay önce Facebooktan bir merhaba msjıyla tanıştık. 3 ay içinde 2 kere geldi yanıma yılbaşında da ben istanbula gideceğim inşallahhh tabi annemden izin koparabilirsem :18: . Hayatımda gördüğüm en iyi niyetli insanbirbirimizin ruh ikizi olduğumuzu düşünüyoruz. Bildiğin tencere-kapak gibiyiz. Şimdilik çoooook mutluyuz Maşallah... Ben Artvin-Arhaviliyim , O Rize-Pazarlı ... 2-3 ilçe var aramızda o da benim gibi tombik yakışıyoruz da maşallah. Allah isteyen herkesi bu kadar mutlu etsin inşallah bizim mutluluğumuzu da daim eder inşallah.
öncelikle hoşgeldin canım topiğimize ben ilk başladığımda 103.7 kiloydum ve bende yeni evliyim henüz cocugumyok aynı seyı bende hep düşünüyorum. kaç aydır burdayım verdiğim 6 kilo maaslef. ama bunada şükrediyorum hiç başlamasam belı dahada artardı kılom.evlendıkten sonra 20kilo aldım.inşallahhhhhh valla sizden moral destek alıorum bende ama genelde doğum yapmış bayanlar var mesela ben bide doğum yapsam nolurdum acaba
Canımsınvalla sizin destekleriniz beni dahada güçlendiriyor. Herkeze olan inancınız beni kaçamak yapmaktan alı koyuyor birde tabi artık tartıda ufak ufak fark gördükcede dahada hırslanıyorum yavaş yavaş deme bak artık verdiğin kilolar hatırı sayılır olmaya başladı diye kendimi terkin ediyorum
Bende seni beğeniyorum canımazminden feyz alıyorum
Şu zumbayı bende ne zamandır denemek istiyorum dur bak yarın ki sporumda zumba olsun bariçılgınlar gibi titreteyim kendimi hem kızımda eşlik eder oda tuturmuş anne benide al listeye diye
aaa ben size asıl haberi yazmamışım nasıl atladım hayret :)
bugün eşimin işyerinden bir bayan arkadaşını gördük avmde .ilk karşılaştığımızda oğlumun kırkı çıkmamıştı bize gelmişlerdi. bugün beni görünce şaşırdı sen ne kadar güzel olmuşsun dedi :))) çok ama çok yakışmış nasılda zayıflamışsın dedi. bence 10 kilo daha versen yeter dedi. bende yok daha 20 vermem gerek o zaman 59 olurum deyince sen o kadar var mısın ya hiç belli değil dedi :)))
daha sonra çalıştığım ilçede başka bir okuldan arkadaşımı gördüm. o da aman ya rabbi nasıl zayıflamışsın bence hamilelikten önceden bile zayıfsın dedi :) saç renginde çok yakışmış çok güzel olmuşsun dedi. bende zayıflıyorum nasılım diye sordu ,maşalalh o da vermiş ama benim kadar değil :)))
nasıl mutlu oldum anlatamam, ben bu gazla 1 ay yemem ya ,ne güzelmiş ,insanın kendine güveni geliyormuş :)
bugünde öyle süslendim çıktım ki iyi oldu paspal görmediler ,biliyormuş gibi gitmişim :))
çooooooooooooooooook mutluyum çooooooooooooooook
Sözlüm aşkımmm Onur bugün 3 ay oldu. 3 aydır beraberiz kendi aramızda yüzük taktık evlenmeyi düşünüyoruz Allah nasip ederse
Ceco,
benimde var etrafımda o tip insanlar sürekli başkalarını küçümseyerek hazza ulaşanlar maalesef..
Özellikle eşimin tarafında var bu olay çok fazla.
Bayramda eşimin dayısına gittik dayısının kızı hem benden kısa hem benden kilolu nedense beni her gördüklerine yok yok sen bayağı kilo almışsın derler.
bu bayram yenge hanım eşime diyorki.. nilüfer maşallha toplanmmış hahaha maşallah diyor birde..
eşimde yooo hep aynı diyerek bana bakıyor duydummu diye..:)))
İlbatum..
Anntepten opucukler herkese iyi gecelerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?