Anntepten opucukler herkese iyi gecelerrr
Ben bıcı bıcı yapıp geleceğim..:)
öncelikle hoşgeldin canım topiğimize ben ilk başladığımda 103.7 kiloydum ve bende yeni evliyim henüz cocugumyok aynı seyı bende hep düşünüyorum. kaç aydır burdayım verdiğim 6 kilo maaslef. ama bunada şükrediyorum hiç başlamasam belı dahada artardı kılom.evlendıkten sonra 20kilo aldım.
merhaba arkadaşlar geçmişi okuyorum ama çok birikmiş unutmadan birazcevap yazayım dedim daha tam okuyamadım geçmişi tamalıyacam
ceco tuzu şekeri tamamaen kesme umarım şimdi iyisindir
umutt geçmiş olsun anne omak zor ve iyi tatiller
mutlu projje hayırlı olsun dolaky içinde umarım allerji çok etkilemez allerji ilacıda verdilermi kolay gelsin
nursena kızına geçmiş olsun nasıl bir hastalık bu
dilek 78 umarım çocuklarına kavuşursun ama sakın yeni bebek yapma ve işi kabul et iyi gelir yemek olayınıda başarıyla atlatmışsın tebrikler
yena barışa geçmiş olsun hava verilmesini dert etme biz geçen seneden beri hava makinasını eve aldık hastalanınca günde 8-10 kez hava 3 farklı ilaç lı kullanıyor kortizon solumaktan kilo aldı kızım soluyor kızım neden tıkanıyor bilemiyoruz o buharı solumaktan dudakları yarılıyor artık barışın nedeni bulunur umarım
yst eşine geçmiş olsun
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
allah mutluluğunuzu bozmasınnn yaza çıtır bi gelin olucan yanii??
sevgili bahar seninle tanışmamıştık ben nevin. muttlu olman sevindim canım birdeeee demek sen artvinlisin hemde arhavilisn ben samsun doğumluyum ama ailem arhavili has toprağımsın yaa.
kimse darılmasın herkesi çok seviyorum daha önce hiç artvinliile karsılaşmamıştım sevindim. ordamı yaşıyorsun?
MAşalllahÇAkmıştım köfteyi ama hadi senden duymak istedim..
Çok sevindim anlatamam..Çok hakettin sen..
bak sana hep derdik olacak. hakettiğin birileri muhakak çıkacak karşına diye..
Çok mutlu oldum senin adına Allah tamamına erdirsin,gönlüne göre versin baharcım...
Sözlüm aşkımmm Onur bugün 3 ay oldu. 3 aydır beraberiz kendi aramızda yüzük taktık evlenmeyi düşünüyoruz Allah nasip ederse
Nasıl tanıştığımızıda anlatayımeksik kalmasın Geçen senenin başlarında çalıştığım bir mağazada mağaza müdür yardımcısı vardı arkadaşım Filiz,ben muhasebeye bakıyordum. İstanbuldan mağaza görsel sorumlusu geliyordu ayda 1 mağazaya adı Emre. Emre Filize aşık olmuş o dönemlerde filiz bana anlatıyordu öyle böyle falan diye Bende filize görüş konuş dedim bir bakıma ben yaptım aralarını 3 ay içinde sözlendiler 1 sene içinde evlendiler.
Benim aşkım Onur'da Emre'nin kankası. Filiz nişanlandığı dönemden beri seni Onur'la tanıştırıcam deyip duruyordu ama nasip olmamıştı. Düğüne gelir düğünde tanışırsınız demişti düğüne de gelemedi Onur işlerinden dolayı. Sonuç olarak 3 ay önce Facebooktan bir merhaba msjıyla tanıştık. 3 ay içinde 2 kere geldi yanıma yılbaşında da ben istanbula gideceğim inşallahhh tabi annemden izin koparabilirsem :18: . Hayatımda gördüğüm en iyi niyetli insanbirbirimizin ruh ikizi olduğumuzu düşünüyoruz. Bildiğin tencere-kapak gibiyiz. Şimdilik çoooook mutluyuz Maşallah... Ben Artvin-Arhaviliyim , O Rize-Pazarlı ... 2-3 ilçe var aramızda o da benim gibi tombik yakışıyoruz da maşallah. Allah isteyen herkesi bu kadar mutlu etsin inşallah bizim mutluluğumuzu da daim eder inşallah.
merhaba arkadaşlar geçmişi okuyorum ama çok birikmiş unutmadan birazcevap yazayım dedim daha tam okuyamadım geçmişi tamalıyacam
mutlu projje hayırlı olsun dolaky içinde umarım allerji çok etkilemez allerji ilacıda verdilermi kolay gelsin
dilek 78 umarım çocuklarına kavuşursun ama sakın yeni bebek yapma ve işi kabul et iyi gelir yemek olayınıda başarıyla atlatmışsın tebrikler
yena barışa geçmiş olsun hava verilmesini dert etme biz geçen seneden beri hava makinasını eve aldık hastalanınca günde 8-10 kez hava 3 farklı ilaç lı kullanıyor kortizon solumaktan kilo aldı kızım soluyor kızım neden tıkanıyor bilemiyoruz o buharı solumaktan dudakları yarılıyor artık barışın nedeni bulunur umarım
yst eşine geçmiş olsun
kurup hastalığı dedi dr kızımın bişeyi yoktu akşam sonra sabaha karşı bi ateş 39 eşimde yok görevde fitil falan düşürdüm ama çocuk köpek havlaması gibi öksürmeye başladı gırtlak iltahabı ymış neyse hava falan verdik şimdi rahat ama köpek dişlerini çıkarıyoruz huzursuz aman dertleri hiç bitmiyo allah can sağlığı versin bide gurbette olunca eşimde devamlı operasyonda öle bunala sıkıla geçiriyoruz işte
sağol canım. gerçekten insanın kendine güveni geliyor ya. bencede sen inzivaya çekil ki yaza bu ne olmuş desinler ,hem kışın kapatman kolay yazın açılınca görsünler farkı :))) böyle insanların olması çok iyi oluyor değil mi amannn boşver dediğin an tekrar gaza geliyorsun . bencede ağızlarını açık bırak haketmişler. sen ver sonra onlara tavsiyelerde bulunursun :)Senin adına çok mutlu oldum canım
Gerçekten insanın güveni kendine geliyorBende hazır kış aylarındayım biraz kendimi inzivaya çekeyimde yaza doğru inşallah bomba gibi çıkarım Benimde sağ olsun Nisa Ablam her gün diyor kız valla eskisi kadar değilsin fark etmeye başladı diye o bile beni daha çok motive ediyor ama benim özellikle eşimin çocukluk arkadaşlarından iki tanesi var onların ağzını açık bırakmaya niyetliyim
İkiside maşallah baya kilolu ama her fırsatta ay zayıflaman lazım ay işte bizim kadar olsan yeter falan sanki aramızda dağlar varmış gibi bir hava yaratıyorlardı. Heleki bitanesinin göğüsleri maşallah kafam kadarbirde bana çok irisin diyor.
Eşimede diyorum hava atmayı asla sevmem ama şu hedefime bir ulaşayım ilk işim şöyle daracık süper güzel bir elbise giymek ( tabi altına hayalimdeki çizmeler) ondan sonra sırf fit etmek için ona oturmaya gitmek
Sırf o ukalaca tavırlarını dinlememek için kızım doğduğundan beri gitmiyorum ona; oda bana zaten bir tek mevlütte gelmişti onda da salonda yer yokmuş gibi iki arkadaş balkonda oturdular.
Ama durrrrrrrrrrr intikam soğuk yenen bir yemektir
ohhh ne güzel mis gibi olmuştur güle güle kirlet.Bugün üçten sonra temizliğe giriştim.:))
Banyoyu şimdi hallettim belim koptu biraz dinleneyim duşa gireceğim..
bizim dinlenme anlayışımız +90 a tekmil vermek..:))
Çocuklar uyudu erkenden..:)
Eşimde mayışık bir şekilde yahşi cazibeye bakıyor tek gözle. uyudu uyuyacak. sonrasında HEEEEYY ÖZGÜRLÜÜÜÜÜKKK...
boşverin öyle insanları duymayın bile hıı deyin geçin :)Ceco,
benimde var etrafımda o tip insanlar sürekli başkalarını küçümseyerek hazza ulaşanlar..
Özellikle eşimin tarafında var bu olay çok fazla.
Bayramda eşimin dayısına gittik dayısının kızı hem benden kısa hem benden kilolu nedense beni her gördüklerine yok yok sen bayağı kilo almışsın derler.
bu bayram yenge hanım eşime diyorki.. nilüfer maşallah toplanmmış bayağı hahaha maşallah diyor birde..
eşimde yooo hep aynı diyerek bana bakıyor duydummu diye..:)))
İlbatum..
Aaaa o sülaledekileri saymıyorum ben bile
Benim kendi annem kilo aldığımı fark ettiği halde her zaman yok yok kızım geçen seneyle aynısın iyisin böyle yeterki daha fazla alma diye ama bu sene ben yine sülaleden birileri kilomla ilgili birşeyler dedi diye oturup ağlayınca bir sinirlendikendine baksın o koca popolu dedi ve aslında seneden seneye onunda benim kilo aldığımı fark ettiğini içinin aslında yandığını ama sırf ben üzülmim diye iyisin iyisin dediğini itiraf etti ve ben sponsorun olucağım eğer doktora gitmek istiyorum diyorsan dedi. Şimdi diyor yine karşılarım ama kiloyu sen veriyorsun parayı adama veriyoruz bu nasıl adalet diye bana ver o zaman dedim bende kilo başına para alıcağım utanmasam
Eşimin Yengeside öyle benden beter iteklesem yuvarlanacak boyuda benden kısa ama hep ay gençsin işte biraz kilo versen çok güzel olucaksın falan der dururdu ama son iki hafta önce gittiğimizden beri bende bir iki kilo fazlam var onları vermem lazım sen nasıl verdin deyip duruyor
Kendi yakında gelin alıyor kızı tarif ederken bile ay işte çok cıtı pıtı bir kız falan diye tarif ediyor beni çatlatacak hesaptabende en son gittiğimde dedim aaaa ne üzülüyorsun bu sülaleye gelin gelen nasılsa şişiyor bazen sıkıntıdan sinirden bazende kocaların iyi beslemesinden diye anında ağzı kapandı. Seninkinide oğlun iyi besler olur biter dedim
Büyük ihtimalle yaza doğru düğünleri olur ve sırf onu çatlatmak içinde kilo verip kınada gelinin eltisiymiş gibi hiç yerime oturmadan oynamayı düşünüyorum :122: inşallah Rabbim hiç birimizi utandırmaz
çok geçmiş olsun canım ya dikkat edin... siz neredesiniz canım sürekli eşin operasyonda doğu mu?kurup hastalığı dedi dr kızımın bişeyi yoktu akşam sonra sabaha karşı bi ateş 39 eşimde yok görevde fitil falan düşürdüm ama çocuk köpek havlaması gibi öksürmeye başladı gırtlak iltahabı ymış neyse hava falan verdik şimdi rahat ama köpek dişlerini çıkarıyoruz huzursuz aman dertleri hiç bitmiyo allah can sağlığı versin bide gurbette olunca eşimde devamlı operasyonda öle bunala sıkıla geçiriyoruz işte
Bende bir çimip gelcemkız yoksa pasaklı marimar gibi uyuya kalacak
baharcım canım ben konuyu faceden biliyorumAllah tamamına erdirsin inş çok yakışıyorsunuz birbirinize ordada yazmıştım burayada yazayım ben nazara inanan biriyim ( biz nazara geldik ) Rabbim sizi korusun bir ömür mutlu olun inşşşşşşşşşşşşşşşşş
Aaaa nazaramı geldiniz :26: hayırdır yağmurgözlüm ayrıldınız mı yoksaaaBen de nazara inanıyorum da işte karşımdakine çok güveniyorum. Ama akşamüstü bizde tartışmaya başladık sonumuz hayır olsun bakalım :18:
yst eşine geçmiş olsun
kurup hastalığı dedi dr kızımın bişeyi yoktu akşam sonra sabaha karşı bi ateş 39 eşimde yok görevde fitil falan düşürdüm ama çocuk köpek havlaması gibi öksürmeye başladı gırtlak iltahabı ymış neyse hava falan verdik şimdi rahat ama köpek dişlerini çıkarıyoruz huzursuz aman dertleri hiç bitmiyo allah can sağlığı versin bide gurbette olunca eşimde devamlı operasyonda öle bunala sıkıla geçiriyoruz işte
henüz ayrılık yok ama bakalım hayırlısı amann baharcım benden sana abla tavsiyesi sakın fazla yuz verip şımartma sonra üzülen hep biz kadınlar oluyor
arkadaşlar mrb ben yeni buldum sayfanızı çok beğendim.. bende 90 kilo üstüyüm yazdan beri 8 kilo almışım 94 olmuşum kendimden nefret ettimya ama dört gün önce diyete başladım umarım başarılı olurum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?