Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben bıcı bıcı yapıp geleceğim..:)

Anntepten opucukler herkese iyi gecelerrr

Canım sanada iyi geceler
İnşallah çok güzel bir tatil oluyordur senin için ama sakın fazla kaçırma sen ucundan eccük ye ve bol bol gez resim çekil burdan gösterirsin bize o güzel yerleri.

İnşallah bende bir gün gidebilirim çok istiyorum ama sırf antep fıstığı yada baklava için değil şehir müthiş bence

Ben bıcı bıcı yapıp geleceğim..:)

Hadi çabuk çık bende sırada bekliyorum
Sıcak suyuda bitirme sona kalınca üşüyorum
Hazır girmişken küçük cadıyıda aradan çıkartırım belki mayışırda biraz daha erken uyur

ya ben evli bile değlim kiiiiiii aslında diyetisyen gibi oldum ama kendime işe yaramıo yapmak istemiorum ama bu sefer zorlicam kendimi su baş ağrısı ve snr yapmasa cok gzl olcakta

merhaba arkadaşlar geçmişi okuyorum ama çok birikmiş unutmadan birazcevap yazayım dedim daha tam okuyamadım geçmişi tamalıyacam
ceco tuzu şekeri tamamaen kesme umarım şimdi iyisindir
umutt geçmiş olsun anne omak zor ve iyi tatiller
mutlu projje hayırlı olsun dolaky içinde umarım allerji çok etkilemez allerji ilacıda verdilermi kolay gelsin
nursena kızına geçmiş olsun nasıl bir hastalık bu
dilek 78 umarım çocuklarına kavuşursun ama sakın yeni bebek yapma ve işi kabul et iyi gelir yemek olayınıda başarıyla atlatmışsın tebrikler
yena barışa geçmiş olsun hava verilmesini dert etme biz geçen seneden beri hava makinasını eve aldık hastalanınca günde 8-10 kez hava 3 farklı ilaç lı kullanıyor kortizon solumaktan kilo aldı kızım soluyor kızım neden tıkanıyor bilemiyoruz o buharı solumaktan dudakları yarılıyor artık barışın nedeni bulunur umarım
yst eşine geçmiş olsun

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

Canım çok sağ ol şükür şu an çok iyiyim ama dediğin gibi az az da olsa şeker ve tuz tüketmeye başladığım dan beri hiç tansiyonum düşmedi

allah mutluluğunuzu bozmasınnn yaza çıtır bi gelin olucan yanii??

Sağolasın canım ama yaza düğün olmaz daha nişan bile yok ortada yaza nişan olursa diğer seneye kalır düğün bakalım onur herşeyimiz olsun ondan sonra düğün yapalım istiyor evlenip borç ödemektense onun için bu sene borçlarımı kapatıp seneye para biriktirmem lazım düşününce o kadar çok şey lazım ki Allah kolaylık versin tüm evlenmek isteyenlere.

Merhabaaa nevinnn hoşgelmişsin +90 topicimize

Arhavilisin demek çok sevindim ben de Arhavi de doğmadım ama annem babam oralı. Ama arhavide hiç yaşayamadım babam polisti çok gezdik şimdi de Erzurum'da yaşıyorum seneye de Samsuna taşınma hayalimiz var inşallah gerçekleşir. Sen nerde yaşıyorsun şimdi ? evlimisin ? yaş kaç ?

Çoooooook teşekkür ederim Yenacım Allah mutlu bir yuva kurmayı nasip eder inşallah. Allahım utandırmasın inşallah mutlu oluruz.

baharcım canım ben konuyu faceden biliyorum Allah tamamına erdirsin inş çok yakışıyorsunuz birbirinize ordada yazmıştım burayada yazayım ben nazara inanan biriyim ( biz nazara geldik ) Rabbim sizi korusun bir ömür mutlu olun inşşşşşşşşşşşşşşşşş

kurup hastalığı dedi dr kızımın bişeyi yoktu akşam sonra sabaha karşı bi ateş 39 eşimde yok görevde fitil falan düşürdüm ama çocuk köpek havlaması gibi öksürmeye başladı gırtlak iltahabı ymış neyse hava falan verdik şimdi rahat ama köpek dişlerini çıkarıyoruz huzursuz aman dertleri hiç bitmiyo allah can sağlığı versin bide gurbette olunca eşimde devamlı operasyonda öle bunala sıkıla geçiriyoruz işte

canım benim çok geçmiş olsun Allah kolaylık versin sana

Bende bir çimip gelcem kız yoksa pasaklı marimar gibi uyuya kalacak

sağol canım. gerçekten insanın kendine güveni geliyor ya. bencede sen inzivaya çekil ki yaza bu ne olmuş desinler ,hem kışın kapatman kolay yazın açılınca görsünler farkı :))) böyle insanların olması çok iyi oluyor değil mi amannn boşver dediğin an tekrar gaza geliyorsun . bencede ağızlarını açık bırak haketmişler. sen ver sonra onlara tavsiyelerde bulunursun :)
off offf bu elbise ve çizme ikilisi herkesin düşü sanırım... intikammmmmmmmmmmmmmmm alınacakkkkkkkkkkkk
ohhh ne güzel mis gibi olmuştur güle güle kirlet.
boşverin öyle insanları duymayın bile hıı deyin geçin :)
teşekkür ederim bu arada boncuklarıma...

bence sen annenle öyle bir anlaşma yap kara geçer kadın :)
söyleme nasıl verdiğini falan ama ne yaparsan yap sporunu yap dahada sıkılaş ben şimdi karın düzleştirme hareketlerine başlayacağım bakalım inşallah faydası olur... ah şu yürüyüşü becerebilsem ...
vall çok iyi demişsin ohh kapak olmuş tam...
bak bu dediklerinin hepsi hedeflerin ne olur hiçbir şeyden vazgeçme yaza çok az kaldı ,hadi banu sen bunu başarabiirsin ,ben yürekten inanıyorum...

çok geçmiş olsun canım ya dikkat edin... siz neredesiniz canım sürekli eşin operasyonda doğu mu?
Bende bir çimip gelcem kız yoksa pasaklı marimar gibi uyuya kalacak

kim kız o marimar :)

Aaaa nazaramı geldiniz :26: hayırdır yağmurgözlüm ayrıldınız mı yoksaaa Ben de nazara inanıyorum da işte karşımdakine çok güveniyorum. Ama akşamüstü bizde tartışmaya başladık sonumuz hayır olsun bakalım :18:

henüz ayrılık yok ama bakalım hayırlısı amann baharcım benden sana abla tavsiyesi sakın fazla yuz verip şımartma sonra üzülen hep biz kadınlar oluyor

Son düzenleme:

Canım benim yaa...Kıyamam kuzuya..
Ne bu çocukların çektiği böyle..
benimde canımı sıkan kortizon olayı zaten...

Bende sen söyleyince netden baktım kuru,şiddetli öksürük.yüksek ateş..
alt solunum yolu enfeksiyonu imiş..
Umarım bir daha yaşamaz geçmiş olsun..

Nursena kaç yılınız kaldı sizin.?

Beyzuşş ve asuu yok bu gece..
cumartesi gecesi tabiii,alemlere aktınız değilmi.?.:)
cıstak cıstak..

Son düzenleme:
arkadaşlar mrb ben yeni buldum sayfanızı çok beğendim.. bende 90 kilo üstüyüm yazdan beri 8 kilo almışım 94 olmuşum kendimden nefret ettimya ama dört gün önce diyete başladım umarım başarılı olurum..

Hoşgeldin..
Hadi hayırlı olsun diyetin..:)

KAç yaşındasın,ne iş yaparsın bilgilendir bizi lütfen...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…