Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok geçmiş olsun canım ya dikkat edin... siz neredesiniz canım sürekli eşin operasyonda doğu mu?

kim kız o marimar :)

Kız hiç izlemedinmi seneler önce marimar diye bir dizi vardı ama doğru sen evde oturmuyordun ki.
Kısaca özetlim sahilde yaşayan pis pasalak bir kız vardı hatta köpeği vardı pulgoso ünlü bir futbolcu ona hesapta nikah kıyıyor tabi sahte buda hamile kalınca adamın yaşadığı şehre gidip yanında ilk önce hizmetci gibi oluyor adam bir ara seviyorum falan derken üvey anne araya girip kadını kaçırıyor Marimarda zavallım ne yapsın zengin bir adamın yanına sığınıp afet oluyor ve intikam almak için o futbolcunun gitti her yere gidip onu çatlatıyor
Türk versiyonu da vardı onun ama film olarak adını hatırlayamadım ama o diziyi izledikten sonra dilimize bir pasaklı marimar dolandı kaç senedir

anam diziyide bir çırpıda anlattım iyimi

Aramıza hoşgeldin Umarım sende burada bizlerle birlikte sağlıklı bir şekilde hedefine ulaşırsın

yağmurgözlüm hakkında hayırlısı olsun her ilişkide tartışma olur belki barışırsınız üzme kendini hem kaybederse de o üzülür bence

Cümleten herkese iyi geceler yarın görüşürüz Allahın izniyle

nerde yenam başağrısından gözümü açamadım şimdi hafiften açıldı sanırsam yine nazara geldim eşim ve annesi tarafından

Canım çok geçmiş olsun Naz ve Felak'ı okumuşsundur ama arka arkaya oku inşallah geçecektir birazdan.

Tombulkelebeğim sanada iyi geceler! Allah rahatlık versin yarın görüşürüz inşallah

Kızlar iyi geceler ben geldim ama uzun bir süredir geçmişi okuyodum dün aksamdan beri ne çok konuşmussunuz

nasılsınızzz umarım ben unutmamışsınızdır

iyi geceler herkeze....

saferan geçmiş olsun canım çok korktum okurken çünki nazda bütün gün yatak odasında yatağın üzerinde zıplıyor bayılıyor orada zıplamaya engelleyemiyorum bende çok üzüldüm canım allah bir daha göstermesin inşallah....

baharr hoşgeldin canım bende facede gördüm resimlerinizi hatta senin adına çok sevindim mutlu olduğunu gördükçe allah tamamına erdirsin inşallah....

tebessüm çok geçmiş olsun canım...

hanımlar 90+ nın hepsini aynı kefeye koymuşsunuz ama ben 122 kiloyum, bir 92 ile bir değil kesinlikle. bence 90-110 110-130 böyle gitmeliydi gruplar :)

neyse, herhalde zaten bir 110 dan sonrası pek bulunmaz diye düşünülmüş olmalı.

aranıza katılsam olur mu olmaz mı, hepinizden ağırımdır herhalde? var mı 120 lerden gelenler, başarı öyküleri motivasyonlar?

yok derseniz yeni grup açıcam belki katılanlar olur.

teşekkür ederiz teyzesi yıl deme yena kalbime inecek temmuzda gidicez inşallah batıya bakalım nereye çıkcak tain belkim yanına geliriz

Kızlar iyi geceler ben geldim ama uzun bir süredir geçmişi okuyodum dün aksamdan beri ne çok konuşmussunuz

Aaaa tanışıyormuyuz sende kimsin
Yok be güzelim okadarda yaşlı değiliz birkaç günde unutalım seni ama bak kaçaklık yaparsan unutabiliriz ona göre özletme kendini devamsızlıkta yapma

Aramıza hoşgeldin ama bak baştan söylim ben kendimi 92yle bir görüyorum en azından bir kaç ay sonra aynı oluruz bizde
Benimde gördüğün gibi senden aşağı kalır yanım yok o yüzden bence sayılara takılma eğer hormonel bir rahatsızlığın yoksa ve yediklerine dikkat edersen eminim sende çok rahat hedefine ulaşırsın tıpki bizlerinde yapacağı gibi.
Emin ol senden daha kilolu olupta güzel kilolar veren arkadaşlarımızda var burada ama tabi karar senin. Biz her gelene canı gönülden hoşgeldin deriz

hoşgeldin aramıza avrasya
ben de senin kadar varım merak etme peki boyun kaç?
bende çarsamba günü diyetsyene gderek diyete başladım...inş öykümü bir 6 ay sonra yazıcam ben

teşekkür ederim. hoşbuldum o zaman :)

kendimi tanıtayım 26 yaşındayım şu sıralar öğrenciyim, bekarım, 1.68 boyundayım.

kendimi 92 ile bir göremem şu an için, 92 en son 4 sene önce görebildiğim bir rakam çünkü ama tabii inşallah zamanla oralara inerim, bunu çok istiyorum yani.

insülin direncim var (yani varmış yeni öğrendim ne yazık ki) doktorum glifor ilaç verdi, diyetisyene gitmeye başlayacağım haftaya cumartesi, bu bir hafta da endokrin doktorunun verdiği örnek diyeti uygulayacağım. sabah da tartılacağım bakalım, 120 den 125 e kadar yolu var allah bilir kaç çıkacak...

geri dönüp topikteki yazıları uzun uzun okumam lazım sanırım benim de sizi tanımam için :) baya bir şey kaçırmışım galiba :)

hoşgeldin aramıza avrasya
ben de senin kadar varım merak etme peki boyun kaç?
bende çarsamba günü diyetsyene gderek diyete başladım...inş öykümü bir 6 ay sonra yazıcam ben

hoşbuldum mmery boyum 1.68. ben de neredeyse 1 aydır endokrin uzmanının verdiği testlerin peşinde koşuyorum, nihayet reaktif hipoglisemi ve insülin direnci konusunda emin olduk ve ilaç yazdı. senin böyle bir rahatsızlığın var mı baktırdın mı?

6 aya olmayabilir ama 1 seneye yazarız inşallah :) benim hedefim çok büyük yani aslında çok küçük. 64 hedefim.
senin boyun kaç?

Aaaa tanışıyormuyuz sende kimsin
Yok be güzelim okadarda yaşlı değiliz birkaç günde unutalım seni ama bak kaçaklık yaparsan unutabiliriz ona göre özletme kendini devamsızlıkta yapma

ama napayım geliyorum siz tanısıyosunuzya önceden konusuyosunuz hep bende sizi okuyorum 2 gündür çıkıyorum sonra da konusmuyoruz diye unutmadınız dimi dedim,yoksa hepiniz zehir gibisiniz maaşallah
hiçç kaçaklığım yok her aksam al yoklamamı
bende gündüz giremesem mesela hemen aksam atıyorum buraya kendimi,özlüyorum sizi

Bende de insülin direnci var ve 3 aydır bende glukophage diye bir ilaç kullanıyorum
Baştan bende amaninnn falan demiştim kilomu gördüğümde hatta 1 hafta sonra tekrar gel dediğinde endokrin uzmanı anam kafadan rezil olucağım diye düşündüm ama gittiğimde 1 kilo gitmişti bile
Doktor çok önemli inşallah kafana yatan birini bulursun çünkü sonuçta insan herşeyini onunla paylaşıyor en azında ben öyleyim adama gidince çenem düşüyor dertlerden bile bahsederken bulmuştum kendimi
Sıkıntılarda kilo vermeyi engelliyormuş ve o yüzden bana seni geren ortamlardan uzak dur demişti

UMarım el birliğiyle hedeflerimize ulaşırız
Daha çok sohbet etmek isterdim ama benim küçük civciv inat etti uyumuyor aniiii aniiii diye seslenip duruyor

Bu arada bende 31 yaşında evli iki kız annesi istanbullu bir Evhanımıyım ohhh be bi nefeste özetledim şimdilik idare et.

Kızlarrrrrrrrr ben kaçtım yarın görüşürüz inşallah yine
öpüyorum hepinizi ayrı ayrı kocaman

Hayırlı geceler ve tatlı rüyalar hepinize
Allaha emanet olun

kızlar merhaba ben emoş 14.takımdan..çizelgemdede görüldügü gibi sizlerden biriyim.aslında 14.takımdayım ama ara sizlerin yanına gelip yazdıklarınızı okumak hoşuma gidiyo..umarım sizleri kızdırmıyormdur.beni anlayacagınızı umuyorum bizim takımda genelde70 ler var..sizleri okumakta hoşuma gidiyo.aşagıda görüpte bu kim demen bana oldumu:103:

Bende ancak akşamları giriyorum hafta içi yoklayacam bak senide
Merak etme senide ben itiştiriveririm aralara kaynarsın sende bizim sohbetlere
Ama şimdi banu kaçar kocası ufak ufak gözlerini pörtletmey başladı da

Canım çok geçmiş olsun Naz ve Felak'ı okumuşsundur ama arka arkaya oku inşallah geçecektir birazdan.

Tombulkelebeğim sanada iyi geceler! Allah rahatlık versin yarın görüşürüz inşallah
sağol canım okuttum eşime şimdi birde duş aldım daha iyiyim şükür küçüklüğümden beri çok çabuk nazar değer bana zaten neler geldi başıma nazar yüzünden

yok canım hemencik unutmayız öyle sen de unutturacak kadar uzaklaşma yeterki

aramıza hoşgeldin tabii 90larla bir değilsin ama çoğumuz da oralardan geldik buraya anlarız halinden ama sen illa kendi sıkletimde yarışacağım dersen aç bir grup canım
kalmak istersen de kabulumüzsün
birazdan ben de sahurumu yapacağım yarın ve pazartesi niyetli olacağım inşallah
muharrem orucu yani aşure orucu tutmak isteyen ya pazar pazartesi yada pazartesi salı oruçlar tutulacak haber vereyim didim size de

doktor bana ilacı yazdı 3 ay sonra gel dedi
diyetisyeni sevdim ama güzel anlaşacağız gibi görünüyor.

inşallah ulaşırız...amin

çok memnun oldum iyi geceler.

nursena senin kızına da geçmiş olsun canım
tebessüm sen kızın ve annen nasılsınız daha iyisinizdir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…