- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
çok geçmiş olsun canım ya dikkat edin... siz neredesiniz canım sürekli eşin operasyonda doğu mu?
kim kız o marimar :)
arkadaşlar mrb ben yeni buldum sayfanızı çok beğendim.. bende 90 kilo üstüyüm yazdan beri 8 kilo almışım 94 olmuşum kendimden nefret ettimya ama dört gün önce diyete başladım umarım başarılı olurum..
Hoşgeldin..
Hadi hayırlı olsun diyetin..:)
KAç yaşındasın,ne iş yaparsın bilgilendir bizi lütfen...[/QUOT teşekkür ederim cnm benim yaş 31 gıda üzerine biyerde imalatta çalışıyorum saten bu 8 kiloyuda orda aldım..
Beyzuşş ve asuu yok bu gece..
cumartesi gecesi tabiii,alemlere aktınız değilmi.?.:)
cıstak cıstak..
nerde yenam başağrısından gözümü açamadım şimdi hafiften açıldı sanırsam yine nazara geldim eşim ve annesi tarafından
Canım benim yaa...Kıyamam kuzuya..
Ne bu çocukların çektiği böyle..
benimde canımı sıkan kortizon olayı zaten...
Bende sen söyleyince netden baktım kuru,şiddetli öksürük.yüksek ateş..
alt solunum yolu enfeksiyonu imiş..
Umarım bir daha yaşamaz geçmiş olsun..
Nursena kaç yılınız kaldı sizin.?
Kızlar iyi geceler ben geldim ama uzun bir süredir geçmişi okuyodum dün aksamdan beri ne çok konuşmussunuz
nasılsınızzz umarım ben unutmamışsınızdır
hanımlar 90+ nın hepsini aynı kefeye koymuşsunuz ama ben 122 kiloyum, bir 92 ile bir değil kesinlikle. bence 90-110 110-130 böyle gitmeliydi gruplar :)
neyse, herhalde zaten bir 110 dan sonrası pek bulunmaz diye düşünülmüş olmalı.
aranıza katılsam olur mu olmaz mı, hepinizden ağırımdır herhalde? var mı 120 lerden gelenler, başarı öyküleri motivasyonlar?
yok derseniz yeni grup açıcam belki katılanlar olur.
hanımlar 90+ nın hepsini aynı kefeye koymuşsunuz ama ben 122 kiloyum, bir 92 ile bir değil kesinlikle. bence 90-110 110-130 böyle gitmeliydi gruplar :)
aranıza katılsam olur mu olmaz mı, hepinizden ağırımdır herhalde? var mı 120 lerden gelenler, başarı öyküleri motivasyonlar?
Aramıza hoşgeldin ama bak baştan söylim ben kendimi 92yle bir görüyorum en azından bir kaç ay sonra aynı oluruz bizde
Benimde gördüğün gibi senden aşağı kalır yanım yok o yüzden bence sayılara takılma eğer hormonel bir rahatsızlığın yoksa ve yediklerine dikkat edersen eminim sende çok rahat hedefine ulaşırsın tıpki bizlerinde yapacağı gibi.
Emin ol senden daha kilolu olupta güzel kilolar veren arkadaşlarımızda var burada ama tabi karar senin. Biz her gelene canı gönülden hoşgeldin deriz
hoşgeldin aramıza avrasya
ben de senin kadar varım merak etmepeki boyun kaç?
bende çarsamba günü diyetsyene gderek diyete başladım...inş öykümü bir 6 ay sonra yazıcam ben
Aaaa tanışıyormuyuz sende kimsin
Yok be güzelim okadarda yaşlı değiliz birkaç günde unutalım seniama bak kaçaklık yaparsan unutabiliriz ona göre özletme kendini devamsızlıkta yapma
teşekkür ederim. hoşbuldum o zaman :)
kendimi tanıtayım 26 yaşındayım şu sıralar öğrenciyim, bekarım, 1.68 boyundayım.
kendimi 92 ile bir göremem şu an için, 92 en son 4 sene önce görebildiğim bir rakam çünkü ama tabii inşallah zamanla oralara inerim, bunu çok istiyorum yani.
insülin direncim var (yani varmış yeni öğrendim ne yazık ki) doktorum glifor ilaç verdi, diyetisyene gitmeye başlayacağım haftaya cumartesi, bu bir hafta da endokrin doktorunun verdiği örnek diyeti uygulayacağım. sabah da tartılacağım bakalım, 120 den 125 e kadar yolu var allah bilir kaç çıkacak...
geri dönüp topikteki yazıları uzun uzun okumam lazım sanırım benim de sizi tanımam için :) baya bir şey kaçırmışım galiba :)
ama napayım geliyorum siz tanısıyosunuzya önceden konusuyosunuz hep bende sizi okuyorum 2 gündür çıkıyorum sonra da konusmuyoruz diye unutmadınız dimi dedim,yoksa hepiniz zehir gibisiniz maaşallah
hiçç kaçaklığım yok her aksam al yoklamamı
bende gündüz giremesem mesela hemen aksam atıyorum buraya kendimi,özlüyorum sizi
sağol canım okuttum eşime şimdi birde duş aldım daha iyiyim şükür küçüklüğümden beri çok çabuk nazar değer bana zaten neler geldi başıma nazar yüzündenCanım çok geçmiş olsunNaz ve Felak'ı okumuşsundur ama arka arkaya oku inşallah geçecektir birazdan.
Tombulkelebeğim sanada iyi geceler! Allah rahatlık versinyarın görüşürüz inşallah
yok canım hemencik unutmayız öyle sen de unutturacak kadar uzaklaşma yeterkiKızlar iyi geceler ben geldim ama uzun bir süredir geçmişi okuyodum dün aksamdan beri ne çok konuşmussunuz
nasılsınızzz umarım ben unutmamışsınızdır
Baştan bende amaninnn falan demiştim kilomu gördüğümde hatta 1 hafta sonra tekrar gel dediğinde endokrin uzmanı anam kafadan rezil olucağım diye düşündüm ama gittiğimde 1 kilo gitmişti bile
Doktor çok önemli inşallah kafana yatan birini bulursun çünkü sonuçta insan herşeyini onunla paylaşıyor en azında ben öyleyimadama gidince çenem düşüyor dertlerden bile bahsederken bulmuştum kendimi
UMarım el birliğiyle hedeflerimize ulaşırız
Bu arada bende 31 yaşında evli iki kız annesi istanbullu bir Evhanımıyımohhh be bi nefeste özetledim şimdilik idare et.
Kızlarrrrrrrrr ben kaçtım yarın görüşürüz inşallah yine
öpüyorum hepinizi ayrı ayrı kocaman
Hayırlı geceler ve tatlı rüyalar hepinize
Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?