Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yok ben daha çok kimler var onu öğrenmek istedim eğer herkes 90 - 100 ise burası bana uygun olmazdı diye düşündüm onun için sordum. aralık genişmiş meğer :)

allah kabul etsin orucunu.

canım insülin direnci burdaki hemen hemen herkeste var,ben de dahilim:) aynı ilacı içiyoruz glifor...
ilk hafta mahfetti beni mide bulantısı,agız acılıgı,gögüs sızısı ama şimdi iyiyim ve de3 yanında duphaston adında adet düzenleyici kullanıyorum. senin adetin düzenlimi? dikkat et pcos olma ihtimalinde var.

bu arada boyumuzda aynıymış hhahha ikiz gibiyiz

yok ben daha çok kimler var onu öğrenmek istedim eğer herkes 90 - 100 ise burası bana uygun olmazdı diye düşündüm onun için sordum. aralık genişmiş meğer :)

allah kabul etsin orucunu.

evet canım aralık epyce geniş sana da yer var yani
amin inşallah kabul olunur

tamam anlaştık
banunun kocasının gözleri patlamaya başlamışşş abovvvv
hadi canm ozaman sana ii geceler,yarın görüşürüssss

valla kendi ruh ve akıl sağlığımız için hayır diyebilmeyi de öğrenmeliyiz.bu nasıl bir bencillik?yuh dedim kv ne.sana kıyamadım.anneme bile anlattım telefonda .yaaa nasıl insanlar var.tut sen çalışan yorulanuzaktaki gelini çağır yakındakileri çağırma.gıcıkkk
ece canim darisi basina insallah
ama yetti gari bukadar kiskançlik
aaa bi dovmedigin kaldi yaffff

ayyy tamam.bişi demiyom bak arık sessiz sessz oturuyorum.hem bak normal kiloma gelmişm ben sevindim bu hafta 25.0 görünce çizelgemde artık size etmem

gerekirse bu konuda eceye yardımcı olabilirim

neyse çok kızdılar asuu.biliyorlar onlarda bak yapmıcaklarmış bi daha .yapsalarda söylemeyeceklermişzaten biçok kişiyi özendrdiler şimdi korkuyorlar açıklama yapıyorlaruzun süre yapılmasın sağlıklı değil fln diye

öğlen götürdün kv getirdiklerini dikkat et almayasın bu hafta herkesin gözü üstünüzde bakalım ne etçeniz bak füsunuda ayarttın bu haftada füsunlar alcak kupayı.artık gidiyom ben başka topiğe.ne bu canım

bide bize kıskanç dediniz ama melis daha çok vermiş diye inceden bi kıskançlık seziyorum( heheee )

Haftanın Birincisi..........3MELEGMVAR..........-4100

Haftanın İkincisi...........İLBATUM...............-3200

Haftanın Üçüncüsü......YASAFAT...............-1200

Ayın Birincisi..........İLBATUM..........-4.700

Ayın İkincisi..........3MELEGMVAR.....-3.600

Ayın Üçüncüsü......YASAFAT..........-3.00

tebrikler ...bende malum ikiliden sonra ilk 3 e giriyormuşum bak gördünüzmü?

Sağol canım...

İnşallah biz de ;gün gelir tebrik ediliriz .Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aminnnn ablam ama benim artık zor.normal kilo sınırına indim.artık çok veremem.haftada 500 gr versem iyidir.zatne bebeğmi emziriyorum.ben gene uğraşırım ama çok zor yani hala haftada 1 gitmesi.

pcos'um yok adetlerim düzenli ama bu ikisi birbirini tetikliyormuş o da çıkmadan kilo versem iyi olacak.

ben daha başlamadım pazartesi ilacı aile hekimine yazdırıp başlayacağım.

hakkaten ikiz gibiymişiz yaş kaç :)

Merhaba canlarım iyi geceler,

Geçen hafta annemdeydim sonra dönüşte kayınvalidemler bizimle geldiler hala da bizimleler onları bırakıp giremiyorum sizleri özledim valla,öyle birikmiş ki nasıl okuyacağım onu düşünüyorum.

Bir de Melis ve Özlem yarın ben de 5 gün 5 kg diyetine başlıyorum (hatta başlıyoruz Fulya'da başlıyor) neler yaptınız nasıl yaptınız anlatır mısınız zahmet olmazsa.

hay Allah girememişim bu hafta nedenki? zatne listeye artık girebileceğim son haftaydı sanırım onuda elimden aldınız ondan kıskandım bu kadar.bundan sonra 1 kilo üstü vermem neredeyse imkansız

çok geçmiş olsun.ameliyatlı ameliyatlı nelerle uğraşmışsın.annelik zor zanaat.annene kızına vede sana Allah acil şifalar versin.inşallah hemorid dende sonsuza kadar kurtulursun.

sana da geçmiş olsun.ne zaman buluşuyorz?bizde listeyi sallama planları yaparız:)))

çok geçmiş olsun

selam canim ben de normalde 9. takimdayim ama ben de senin gibi burayi hep takipteydim gecen hafta da isi resmiyete doktum

bugün misafirimiz vardı baya yorulmuşum.çok dikkat ettim ettim akşam 10 da kaçamak yaptım kaç gündür karnımın kazınması olup duruyordu.bugün zavallıya kıyamadım verdim istediğin.ne edelim.cumaya 5 gün var .hallederim inşallah.ben kaçıyorum öptüm herkesi

26 yasındayımmmm,24 aralık dogum günümm peki sen:)
aman dikkat et bu pcos a bunla ugrasmasıda zor. ya ben hiç zayıf olmadım küçüklügümden beri hep tombiştim ama üniversite de hırs yaptım 70lere indim... sonra bi ara 85 olmustum o ralar da da evlendim... ben geçen yaz 95 dim. anlayacagın 1,5 yılda 120 olmusum nerdeyse... bu da 25 kilo demek ne zaman aldım ne oldum anlamadım....
hala da inanamıyorumyaaa diyetisyende tartıldım uzun zaman sonra gözlerime inanamadımya.. kadın ilk 20 dk ne anlattı anlamadım,ben şokkkk taydım

çok geçmis olsun canim insallah daha iyisinizdir

İnşallah çokkk başarılı olursun.Azmin daim olsun...

Benim buzdolabının üzerinde de yazı var: İSTEDİĞİNİ YERSEN;İSTEDİĞİNİ GİYEMEZSİN......
super bi fikir bende yaziyim biseyler:44::44::44:
liste için ellerine saglik ablacim dun aksam yazamadan çiktim

tesekkur ederim ablacim
ben artik bunla 1,2 hafta idare ederim

basiniz saolsun
mekani cennet olsun

geçmis olsun canim oglusuna

uzun sure SIKICI ve tehlikeli bencede

ALLAH tamamina erdirsin canim

geçmis olsun canim
geçmis olsun canim
sendemi gurbettesin
nerde oturuyorsun?

hos geldin aramiza

nerde yenam başağrısından gözümü açamadım şimdi hafiften açıldı sanırsam yine nazara geldim eşim ve annesi tarafından
geçmis olsun ablacim

hos geldin aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsin

herkese iyi geceler

ben de 26 yı bitirmek üzereyim 24 şubat :)

aynen ben de hiç zayıf olamadım, üniversitenin başında bir 75 e doğru gitmiştim sonra o da yalan oldu. derken sinir stres 110 da sabitlendi 3 sene. bir ara çok lazımmış gibi sigaraya başladım 1 sene içtim, 1sene önce onu bıraktım derken 10-15 daha eklendi ((

ben evli değilim burda farkımız var :)

ama bence yaş-kilo-boyumuzun yakın olması birbirimizi motive etmek açısından faydalı olur bundan istifade edelim ne dersin?

selam canim ben de normalde 9. takimdayim ama ben de senin gibi burayi hep takipteydim gecen hafta da isi resmiyete doktum

evet canım tamam benim takımımdada paylaşım süper ama ben3 lü rakamlardayım ya burda ki arkadaşların kilo vermelerini görmek..hele çizelgelerini okumak süperrrrrrrrrr

Ne biliyim valla bizimkilerinki tuttu ama...Hepimizin ufku pek açık belli değilmi zaten şeker.
Küçük bir kıyafet alma fikri çok güzel bende alıyım beğendiğim bir şeyi.
dün akşam dünyam karardı bir an....konu açtım okuyun.........

http://www.kadinlarkulubu.com/iliski...-oluyordu.html (Küçük yavrum ellerimde ölüyordu............)
Çok üzüldüm canım yaa inan kalbim ağzımda okudum Allahım korumuş güzel yavrunu.
Çok sevindim barışın iyi olmasına kızınada maşallah inşallah iyi yerlere gelicek.
Maşallah canım inşallah hep mutlu olursunuz inan çok sevindim.

İnsana gerçekten iyi gaz oluyor ama fazlada güzel tepkiler alınca insan kendinide salabiliyor ben öyleyim ne yazıkki.
Ohh inşallah güzel bir dinlen bu hafta baya bir üzüldün yoruldun.
Aynı amcamlar artık inan karşılaşmak istemiyorum bu tarz saygısızlıklarından dolayı.
Bravo valla banu iyi söylemişsin lazım böyle tiplere inşallah o güne kadar zayıflarsında çatlarlar ortalarından.
Canım çok geçmiş olsun.
nerde yenam başağrısından gözümü açamadım şimdi hafiften açıldı sanırsam yine nazara geldim eşim ve annesi tarafından
Yıldızın düşük heralde asumancım bol bol nazar duası oku kendine.
Canım mesala ben 150 kilodan 96 ya düştüm sonra bir kısmını aldım şuan 106 kiloyum yani yalnız değilsin.

hahahh demek yaslarda aynııı

evet evlilik farklıymıs ama olsun o kadar fark,bu ikiz olmamız için bir engel degil... hatta bekar olman bi avantaj bile...çünkü ben bugün eşime köfte patates yaptım,dünde tatlı yapmıştım ama hiç yemedm biraz aklım kaldı... eşim yoğun çalısıyor ve dısarda pek yemek sevmeyen biri,zayıfta olunca kıyamıyorum ona,benm yediklerimi yemesini istemedim...

sen ailenlemi yasıyosun peki? eveeeettttt bencede hep birbirimizi takip edip irtibatı koparmayalım
birbirimizden istifade etmeliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…