aramıza hoşgeldin tabii 90larla bir değilsin ama çoğumuz da oralardan geldik buraya anlarız halinden ama sen illa kendi sıkletimde yarışacağım dersen aç bir grup canım
kalmak istersen de kabulumüzsün
birazdan ben de sahurumu yapacağım yarın ve pazartesi niyetli olacağım inşallah
muharrem orucu yani aşure orucu tutmak isteyen ya pazar pazartesi yada pazartesi salı oruçlar tutulacak haber vereyim didim size de
doktor bana ilacı yazdı 3 ay sonra gel dedi
diyetisyeni sevdim ama güzel anlaşacağız gibi görünüyor.
inşallah ulaşırız...amin
çok memnun oldum iyi geceler.
hoşbuldum mmery boyum 1.68. ben de neredeyse 1 aydır endokrin uzmanının verdiği testlerin peşinde koşuyorum, nihayet reaktif hipoglisemi ve insülin direnci konusunda emin olduk ve ilaç yazdı. senin böyle bir rahatsızlığın var mı baktırdın mı?
6 aya olmayabilir ama 1 seneye yazarız inşallah :) benim hedefim çok büyükyani aslında çok küçük. 64 hedefim.
senin boyun kaç?
yok ben daha çok kimler var onu öğrenmek istedim eğer herkes 90 - 100 ise burası bana uygun olmazdı diye düşündüm onun için sordum. aralık genişmiş meğer :)
allah kabul etsin orucunu.
Bende ancak akşamları giriyorum hafta içiyoklayacam bak senide
Merak etme senide ben itiştiriveririm aralara kaynarsın sende bizim sohbetlere
Ama şimdi banu kaçarkocası ufak ufak gözlerini pörtletmey başladı da
saat 3te diyetisyen randevum var
2,5 ta izin alıp çıkıcam allah nasip ederse
ama izin verceklermi bakalım
çok karışık burası çoookkk yorgunluktan hal kalmadı
bi de üstüne psikolojik yorgubluk ailevi sıkıntılar
çok bunaldım
kayınvalidenin de evi boyanıyo akşam ve tüm haftasonu hem kendi evimi toparlamam lazım hemde onların evi temizlemeye çağırdı beni
kızı ve diğer gelini gelmiyo nedense biri alt katında biri bitişik apartmanında oturuyo
saflıgıma yanayım ben
kimseye hayır diyemiyorum
ne geliyosa başıma bu iyi niyetimden geliyo ztn ama
bu mübarek günde rabbim bilsin be diyeyim
ece canim darisi basina insallah
ama yetti gari bukadar kiskançlik
aaa bi dovmedigin kaldi yaffff
gerekirse bu konuda eceye yardımcı olabilirim
sende azar azar yersin canım, ben öğlen götürdüm valla :))) akşama geçiştiririm artık....
canım ya sende yaparsın acele etme hem senin benim kadar kilo fazlalığın yok unutma... senin detoksu yapacağım ... ellerinize sağlık...
kız bir daha yaparsam söyler miyim allah korusun :)
üzülme pazara başlarsın füsunla hepsi gider........
süpersin canım ya ben 3.6 verdim sen benden çooooooooooooook ileridesin :)
malum ikili ben ve melis oluyor sanırım :)))) kız yine hamile kalmayasın sen bak riskli kilolar :))))
kız verdim ben ne dedim sanki ... daha fazla olsaydı iyi olurdu dedim :))) melis geçti canım... asıl bundan sonrası önemli belkide siz bizi geçersiniz belli mi olur.... bende seni tebrik ederim canım (içimden gelmeyerek :))))
şükür gördüm canım, inşallah devamı gelir. diyete başlaığımda cuma bildirimine göre 400 gram fazlaydım yani 83.5tim şimdi 79.9 yani aradaki fark 3600 seni geçemedim ,geçmemde mümkün değil zaten ,herşeyde birincisin sen ya maşalalh sana ....
Haftanın Birincisi..........3MELEGMVAR..........-4100
Haftanın İkincisi...........İLBATUM...............-3200
Haftanın Üçüncüsü......YASAFAT...............-1200
Ayın Birincisi..........İLBATUM..........-4.700
Ayın İkincisi..........3MELEGMVAR.....-3.600
Ayın Üçüncüsü......YASAFAT..........-3.00
Sağol canım...
İnşallah biz de ;gün gelir tebrik ediliriz .Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım insülin direnci burdaki hemen hemen herkeste var,ben de dahilim:) aynı ilacı içiyoruz glifor...
ilk hafta mahfetti beni mide bulantısı,agız acılıgı,gögüs sızısı ama şimdi iyiyim ve de3 yanında duphaston adında adet düzenleyici kullanıyorum. senin adetin düzenlimi? dikkat et pcos olma ihtimalinde var.
bu arada boyumuzda aynıymış hhahha ikiz gibiyiz
96 ydı 83 tü derken ben şimdi 77.6 oldum kararlıyım devam edecem herkese bu yolda başarılar
hanaaaa ECE listeye girememiş mi bu haftaşaşırdımmmm :) ona inat dayanabilsem her hafta yaparım bu diyeti ama sağlığım daha önemli olduğu için uzun bir süre düşünmüyorum ....
hanaaa birinci ben miyim şaşırdım valla ben olabileceğimi hiç düşünmemiştim ya çok mutlu oldum :))) ablacım desene 3200ü son hafta diye :)
merhaba kızlar
hemeoroitten 21 pazertesi günü ameliyat oldum
ertesi gün eve geldim ilk tuvalete çıkış zor oldu çok zorlandım ogün ertesi gün kızımı babam dr. a götürdü dr.çok bademcikler şişmiş çok üşütmüş dedi
zaten geldiğimde yüzü gözü şişti kızımın bir gece bıraktım olan oldu
kızım hasta olunca ben yatamadım ilacı sırt değiştirmesi ishalde oldu tuvaleti derken ben yatamadım
sonra kızım dahada kötüleşti sabah akşam iğneye başladık birde onu iğneye götürdüm
ben dinlenemedim
dolayısıyla iğleşme süreci uzadı
sonra salı günü annem hastaneye yatıı dizine protez ekelem takıldı şimdi hala hastanede baltalimanında refakatçiye izin yok yanlız yatıyor hergün ziyarete gidiyorum yoksa aklım kalıyor hastaneden çıkınca 45 gün üstüe basamıyacak yürüteçle yürüyecek 15 gün kardeşim bakacak sonrada ben bakalırım
bu ara yaşadıklarımıza inananmıyorum
sağolsun benim amaliyatım için babam geldi arabayla götürdü getirdi sağolsun
bu arda bu hafta özellikle akşamları birsürü aburcubur yiyorum ama 400 gram vermişim nasıl verdim analamadım valla üstelik sporda yapamıyorum
durumlar bu şimdi geçmişi okumaya çalışayım 200 civarı sayfa birikmiş
sana da geçmiş olsun.ne zaman buluşuyorz?bizde listeyi sallama planları yaparız:)))iyi geceler
misafirlerimi ağırladım mutfağı toparlayıp ancak oturbildim 2 gündür epeyce yoruldum ama güzel bir akşam oldu değdi hepsine
yedinmi derseniz azcık yedim ama hiç abartmadan zaten akşam yemeği de yememiştim şu anda açım diyim de anlayın artık ama yemem çayımı içtim suyumu aldım oturdum daha da yerimden kalkmam
beyzuş ablacım ellrine sağlık canım
kilo verenleri ve şampiyonları tebrik ederim
en çok özlemi ve de melisi listeleri salladılar resmen
çok geçmiş olsunkuzucuklarim hastalarsalya sümük geziyolar doktora götürdüm oglusuma yine bronsit dedi gidip bakayim tv bakiyolar ilaclarini vereyim öptüm hepinizi kizlar bugünde gelemezsem kusura bakmayin gelmeyincede aklim burda kaliyor görüsürüz insallah
dün akşam dünyam karardı bir an....konu açtım okuyun.........
çok geçmiş olsun yaa.benim de kızım aynı seninkinden.sürekli zıplar hareketlidir.aynı şey başıma gelse senin gibi yapmak aklıma gelmezdi....offff çok geçmiş olsun çookk
diyet yaparken soda içen varmı ?
ben içiyorum.eşim yemek sonrası midesi rahatlasın diye,bende tokluk hissedeyim diye içiyoruz:)
kizlar az once 100 dakika spor (leslie+zumba) yaptim hatta 105 de yuvarlak hesap 100 diyelim. zumba beni resmen bitirdi 5mil sonrasinda ama olsun degdi, kahvalti ve ogle yemegini erittim bile2 hafta sonra ilk kez kendimi bu kadar kararli hissediyorum. hep boyle gider umarim artik kilo bildiriminde artilarda olmak istemiyorum bidaha, 90larda olmak da istemiyorum gitsin kilolaaaarrrr
beni burada motive eden ve de kilo vererek bana iyi ornek olan herkese cok tesekkur ederim iyi ki gelmisim topiginize gec olsun guc olmasin
süper süperraaa ben size asıl haberi yazmamışım nasıl atladım hayret :)
bugün eşimin işyerinden bir bayan arkadaşını gördük avmde .ilk karşılaştığımızda oğlumun kırkı çıkmamıştı bize gelmişlerdi. bugün beni görünce şaşırdı sen ne kadar güzel olmuşsun dedi :))) çok ama çok yakışmış nasılda zayıflamışsın dedi. bence 10 kilo daha versen yeter dedi. bende yok daha 20 vermem gerek o zaman 59 olurum deyince sen o kadar var mısın ya hiç belli değil dedi :)))
daha sonra çalıştığım ilçede başka bir okuldan arkadaşımı gördüm. o da aman ya rabbi nasıl zayıflamışsın bence hamilelikten önceden bile zayıfsın dedi :) saç renginde çok yakışmış çok güzel olmuşsun dedi. bende zayıflıyorum nasılım diye sordu ,maşalalh o da vermiş ama benim kadar değil :)))
nasıl mutlu oldum anlatamam, ben bu gazla 1 ay yemem ya ,ne güzelmiş ,insanın kendine güveni geliyormuş :)
bugünde öyle süslendim çıktım ki iyi oldu paspal görmediler ,biliyormuş gibi gitmişim :))
çooooooooooooooooook mutluyum çooooooooooooooook
benide görenler baya bir farkediyor.hemen konuşmalar başlıyor nasıl yaptın ettin.ben lesliyi anlatıyorum en çok.sende başlasan aslında seversin.eşin yardımcı olan birine benziyor.bi yarım saat versen bebişi akşam kendini iyi hissedersin.sporsuz her hafta çok iyi verdin.şimdi sporla aynı şekilde vermeye devam edebilirsin canım.
benim eşim en çok iltifat eden.kiloluykende sürekli iyisin bişiyin yok der dururdu ama şimdi bir başkasın diyor.kiloluyken zayıf halini görmüyordum şimdi görünce bu daha iyi diyor.aman tehlikeli kilolardayım yine
Bugün üçten sonra temizliğe giriştim.:))
Banyoyu şimdi hallettim belim koptu biraz dinleneyim duşa gireceğim..
bizim dinlenme anlayışımız +90 a tekmil vermek..:))
Çocuklar uyudu erkenden..:)
Eşimde mayışık bir şekilde yahşi cazibeye bakıyor tek gözle. uyudu uyuyacak. sonrasında HEEEEYY ÖZGÜRLÜÜÜÜÜKKK...
bende banyoyu temzledikten sonra belim ağrır.ne kötü
Anntepten opucukler herkese iyi gecelerrr
oyyy oyyy gez maşallahh aldık öpücüklerini
Aaaa o sülaledekileri saymıyorum ben bile
Benim kendi annem kilo aldığımı fark ettiği halde her zaman yok yok kızım geçen seneyle aynısın iyisin böyle yeterki daha fazla alma diye ama bu sene ben yine sülaleden birileri kilomla ilgili birşeyler dedi diye oturup ağlayınca bir sinirlendikendine baksın o koca popolu dedi ve aslında seneden seneye onunda benim kilo aldığımı fark ettiğini içinin aslında yandığını ama sırf ben üzülmim diye iyisin iyisin dediğini itiraf etti ve ben sponsorun olucağım eğer doktora gitmek istiyorum diyorsan dedi. Şimdi diyor yine karşılarım ama kiloyu sen veriyorsun parayı adama veriyoruz bu nasıl adalet diye bana ver o zaman dedim bende kilo başına para alıcağım utanmasam
Eşimin Yengeside öyle benden beter iteklesem yuvarlanacak boyuda benden kısa ama hep ay gençsin işte biraz kilo versen çok güzel olucaksın falan der dururdu ama son iki hafta önce gittiğimizden beri bende bir iki kilo fazlam var onları vermem lazım sen nasıl verdin deyip duruyor
Kendi yakında gelin alıyor kızı tarif ederken bile ay işte çok cıtı pıtı bir kız falan diye tarif ediyor beni çatlatacak hesaptabende en son gittiğimde dedim aaaa ne üzülüyorsun bu sülaleye gelin gelen nasılsa şişiyor bazen sıkıntıdan sinirden bazende kocaların iyi beslemesinden diye anında ağzı kapandı. Seninkinide oğlun iyi besler olur biter dedim
Büyük ihtimalle yaza doğru düğünleri olur ve sırf onu çatlatmak içinde kilo verip kınada gelinin eltisiymiş gibi hiç yerime oturmadan oynamayı düşünüyorum :122: inşallah Rabbim hiç birimizi utandırmaz
anne gibisi yokk
kızlar merhaba ben emoş 14.takımdan..çizelgemdede görüldügü gibi sizlerden biriyim.aslında 14.takımdayım ama ara sizlerin yanına gelip yazdıklarınızı okumak hoşuma gidiyo..umarım sizleri kızdırmıyormdur.beni anlayacagınızı umuyorum bizim takımda genelde70 ler var..sizleri okumakta hoşuma gidiyo.aşagıda görüpte bu kim demen bana oldumu:103:
pcos'um yok adetlerim düzenli ama bu ikisi birbirini tetikliyormuş o da çıkmadan kilo versem iyi olacak.
ben daha başlamadım pazartesi ilacı aile hekimine yazdırıp başlayacağım.
hakkaten ikiz gibiymişiz yaş kaç :)
çok geçmis olsun canim insallah daha iyisinizdirmerhaba kızlar
hemeoroitten 21 pazertesi günü ameliyat oldum
ertesi gün eve geldim ilk tuvalete çıkış zor oldu çok zorlandım ogün ertesi gün kızımı babam dr. a götürdü dr.çok bademcikler şişmiş çok üşütmüş dedi
zaten geldiğimde yüzü gözü şişti kızımın bir gece bıraktım olan oldu
kızım hasta olunca ben yatamadım ilacı sırt değiştirmesi ishalde oldu tuvaleti derken ben yatamadım
sonra kızım dahada kötüleşti sabah akşam iğneye başladık birde onu iğneye götürdüm
ben dinlenemedim
dolayısıyla iğleşme süreci uzadı
sonra salı günü annem hastaneye yatıı dizine protez ekelem takıldı şimdi hala hastanede baltalimanında refakatçiye izin yok yanlız yatıyor hergün ziyarete gidiyorum yoksa aklım kalıyor hastaneden çıkınca 45 gün üstüe basamıyacak yürüteçle yürüyecek 15 gün kardeşim bakacak sonrada ben bakalırım
bu ara yaşadıklarımıza inananmıyorum
sağolsun benim amaliyatım için babam geldi arabayla götürdü getirdi sağolsun
bu arda bu hafta özellikle akşamları birsürü aburcubur yiyorum ama 400 gram vermişim nasıl verdim analamadım valla üstelik sporda yapamıyorum
durumlar bu şimdi geçmişi okumaya çalışayım 200 civarı sayfa birikmiş
super bi fikir bende yaziyim biseyler:44::44::44:İnşallah çokkk başarılı olursun.Azmin daim olsun...
Benim buzdolabının üzerinde de yazı var: İSTEDİĞİNİ YERSEN;İSTEDİĞİNİ GİYEMEZSİN......
tesekkur ederim ablacimiyi geceler
misafirlerimi ağırladım mutfağı toparlayıp ancak oturbildim 2 gündür epeyce yoruldum ama güzel bir akşam oldu değdi hepsine
yedinmi derseniz azcık yedim ama hiç abartmadan zaten akşam yemeği de yememiştim şu anda açım diyim de anlayın artık ama yemem çayımı içtim suyumu aldım oturdum daha da yerimden kalkmam
beyzuş ablacım ellrine sağlık canım
kilo verenleri ve şampiyonları tebrik ederim
en çok özlemi ve de melisi listeleri salladılar resmen
basiniz saolsungünaydın kızlarr
beyzuş bildirim yapamadım kusura bakma lütfen
eşimin babanesinin kaybettik salı günü aniden gittik gece o yüzden haber veremedim orda da net bulamadımm o yüzden yoktum zaten olsaydı
m da pek bi fark yok neyse bi geçmişe bakınayım geleyim dün gece geldik daha yeni bakıyorum
geçmis olsun canim oglusunakuzucuklarim hastalarsalya sümük geziyolar doktora götürdüm oglusuma yine bronsit dedi gidip bakayim tv bakiyolar ilaclarini vereyim öptüm hepinizi kizlar bugünde gelemezsem kusura bakmayin gelmeyincede aklim burda kaliyor görüsürüz insallah
uzun sure SIKICI ve tehlikeli bencedekızlar ben 5 gün 5 kilo diyetini yaparken o topiğede takıldım ara ara ve orada bir bayan vardı bugün 16 günüm ve 8 kilo verdim falan demişti kulağa hoş geliyor ama inanın o patates günü herşeyi bitiriyor ve sağlıksız malesef, bence sevgi diye bir bayanın öyküsü var bununla 31 kilo falan vermiş herkes onu mu örnek aldı ne anlamadım ... yapacak olanlara uyarım 1 haftadan fazla yapmayın aradan 2-3 ay geçince duraklamanız olursa belki deneyin tamam mı?
ALLAH tamamina erdirsin canimSözlüm aşkımmm Onur bugün 3 ay oldu. 3 aydır beraberiz kendi aramızda yüzük taktık evlenmeyi düşünüyoruz Allah nasip ederse
Nasıl tanıştığımızıda anlatayımeksik kalmasın Geçen senenin başlarında çalıştığım bir mağazada mağaza müdür yardımcısı vardı arkadaşım Filiz,ben muhasebeye bakıyordum. İstanbuldan mağaza görsel sorumlusu geliyordu ayda 1 mağazaya adı Emre. Emre Filize aşık olmuş o dönemlerde filiz bana anlatıyordu öyle böyle falan diye Bende filize görüş konuş dedim bir bakıma ben yaptım aralarını 3 ay içinde sözlendiler 1 sene içinde evlendiler.
Benim aşkım Onur'da Emre'nin kankası. Filiz nişanlandığı dönemden beri seni Onur'la tanıştırıcam deyip duruyordu ama nasip olmamıştı. Düğüne gelir düğünde tanışırsınız demişti düğüne de gelemedi Onur işlerinden dolayı. Sonuç olarak 3 ay önce Facebooktan bir merhaba msjıyla tanıştık. 3 ay içinde 2 kere geldi yanıma yılbaşında da ben istanbula gideceğim inşallahhh tabi annemden izin koparabilirsem :18: . Hayatımda gördüğüm en iyi niyetli insanbirbirimizin ruh ikizi olduğumuzu düşünüyoruz. Bildiğin tencere-kapak gibiyiz. Şimdilik çoooook mutluyuz Maşallah... Ben Artvin-Arhaviliyim , O Rize-Pazarlı ... 2-3 ilçe var aramızda o da benim gibi tombik yakışıyoruz da maşallah. Allah isteyen herkesi bu kadar mutlu etsin inşallah bizim mutluluğumuzu da daim eder inşallah.
geçmis olsun canimevet oğlum şuan çok iyi düzenli olarak 6 ayda bir cerrahpaşada kontrolümüz var devamlı olarak çiğneme tableti kullanıyordu ama sadece kışları hasta olma olasılığı daha fazla olur diye yazın ilacı kesiyordular ama son kontrolümüzden sonra ilacı hepten kestiler şimdi sadece kontrollere gidiyoruz tahlillerinde hala yüksek oranda allarji çıkıyor ama vücudu baya direnç kazandı allah nazardan saklasın şimdi neredeyse grip bile olmuyor darısı senin yavrunun başına yavrulara birşey olmasın insanın canı çok yanıyor çok çaresiz hissediyor ama emin ol bu günlergeçecek
geçmis olsun canimkurup hastalığı dedi dr kızımın bişeyi yoktu akşam sonra sabaha karşı bi ateş 39 eşimde yok görevde fitil falan düşürdüm ama çocuk köpek havlaması gibi öksürmeye başladı gırtlak iltahabı ymış neyse hava falan verdik şimdi rahat ama köpek dişlerini çıkarıyoruz huzursuz aman dertleri hiç bitmiyo allah can sağlığı versin bide gurbette olunca eşimde devamlı operasyonda öle bunala sıkıla geçiriyoruz işte
hos geldin aramizaarkadaşlar mrb ben yeni buldum sayfanızı çok beğendim.. bende 90 kilo üstüyüm yazdan beri 8 kilo almışım 94 olmuşum kendimden nefret ettimya ama dört gün önce diyete başladım umarım başarılı olurum..
geçmis olsun ablacimnerde yenam başağrısından gözümü açamadım şimdi hafiften açıldı sanırsam yine nazara geldim eşim ve annesi tarafından
hos geldin aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsinhanımlar 90+ nın hepsini aynı kefeye koymuşsunuz ama ben 122 kiloyum, bir 92 ile bir değil kesinlikle. bence 90-110 110-130 böyle gitmeliydi gruplar :)
neyse, herhalde zaten bir 110 dan sonrası pek bulunmaz diye düşünülmüş olmalı.
aranıza katılsam olur mu olmaz mı, hepinizden ağırımdır herhalde? var mı 120 lerden gelenler, başarı öyküleri motivasyonlar?
yok derseniz yeni grup açıcam belki katılanlar olur.
26 yasındayımmmm,24 aralık dogum günümm peki sen:)
aman dikkat et bu pcos a bunla ugrasmasıda zor. ya ben hiç zayıf olmadım küçüklügümden beri hep tombiştim ama üniversite de hırs yaptım 70lere indim... sonra bi ara 85 olmustum o ralar da da evlendim... ben geçen yaz 95 dim. anlayacagın 1,5 yılda 120 olmusum nerdeyse... bu da 25 kilo demek ne zaman aldım ne oldum anlamadım....
hala da inanamıyorumyaaa diyetisyende tartıldım uzun zaman sonra gözlerime inanamadımya.. kadın ilk 20 dk ne anlattı anlamadım,ben şokkkk taydım
hos geldin aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsin
herkese iyi geceler
selam canim ben de normalde 9. takimdayim ama ben de senin gibi burayi hep takipteydimgecen hafta da isi resmiyete doktum
Ne biliyim valla bizimkilerinki tuttu ama...Hepimizin ufku pek açık belli değilmi zaten şeker.canım ya üçünüzede çok geçmiş olsun ,hasta haldeyken hasta bakmak çok daha zor ,bence giden kilolarda koşturmaktan gitmiş canım benim. sen takma şimdi kilolara önce iyileş sonra zaten dönecekesin sahalara :)
yaşayayım di mi :))) eee hep sen mi beni güldüreceksin bende seni güldürmüşüm işte ne mutlu bana.
kız sen ne önemli günde doğmuşsun öyle 28 şubat kararları :))) hah işte bak cuk oturdu bence sende o güne karar al :)
hem benimde doğum günüm şubatta senden 16 gün önce :) bence çok iyi oldu bu öyle uzun bir zaman yok yani doğum günlerimize o nedenle asılıyoruz bacım...
ha önemli demişken benim doğum günüm senden daha önemli neden mi Ajda Pekkan'da o gün doğmuşbende onun gibi yıllara meydan okuyacağım anacım :)))) birde maraş'ın kurtuluşu bak nasıl önemli değil mi :))))
harikaaaaa çok beğendim ya bende asacağım bunu ,dur not edeyim ,tamam ettim
yakında bu adamıda içeri alırlar eeee adam gibi adamlara gıcıklar ya :)
ellerine sağlık ,yoruldun ama yüzünün akıyla atlattın helal sana... zaten misafirle nedense yenmiyor servisti şuydu buydu derken ne yediğinden anlıyorsun ne de yiyebiiyorsun ,hepsinden çok yemiş gibide tok hissediyorsun ama bu geçici durum onlar gidince su yüzüne çıkıyor ,sanki içindeki canavar ben açımmmmmmm diye bağırıyor ,seni çok iyi anlıyorum :) az yediğin belli hala açım dediğine göre...
bu hafta size bir güzellik yaptık ,sıra sizde hadi bakalım, inşallah haftayada kilo vermeyi en çok isteyen ve bunun için çabalayanlar listede olur....
kız sen ne sulusun herşeye ağlıyorsun, reklamlara falanda ağlarsın sen :) var mı acıklı bir reklam :)
bence giysi dolabının iç kapağına as şart mı buzdolabı, oradan hergün yararlanıyorsun her gördüğünde 'ayy artık kurtulmak istiyorum' der dikkat edersin ,nasıl fikir?
aldırayım diyorsun yani ee tamam bakayım o zaman bugün...
ne çin takvimi ne rus takvimi ne kan bilmem nesi bende doğru çıkmadı bacım, sözde kızım olacaktı ama paşalar gibi oğlum oldu :)
allahımmmmmm ne çok bravo aldım bu hafta alışkanlık yaparsa ya haftaya aynı cümleleri duyamazsam yooo allahım yardım etttt :)
evet ya çok güzel bir program yöresel olması ve her aşamanın tek tek anlatılması çok güzel birşey,ben oradan çok yemek denemişimdir ,zaten sevdikleirmin hepsini yazıp yapıyorum, eşimde beğeniyor, ufkum genişliyor ayol :)) zaten dar ya hale bak yemesem alır mıydım ya :)
teşekkürler canım sağol.....
sende telaş etme ne olur bunlarda geçip gidecek emin ol, yaşamıştık diyeceksin, geriye döndüğünde hatırlamayacaksın bile, hatırlarsan benim oğlum ameliyat olmuştu eylül ayında ama inan geçen gün eşimle konuşurken ayın kaçıydı hatırlayamadık hoş hatırlamamak için o tarihleri kafama biel sokmadım hastanede kaldığımızda bugün ayın kaçıydı diye kimseye sormadım, bak yaşandı ve bitti ,rabbim kimseyi daha kötü şeylerle sınamasın...
Küçük bir kıyafet alma fikri çok güzel bende alıyım beğendiğim bir şeyi.dün akşam uzun bir aradan sonra ilk defa oje sürdüm ,tekrardan kadın olduğumu hatırladım ,bebişle uğraşırken nelerden vazgeçmişim ya ki ben üniversitede ojeleriyle tanınan bir vatandaştım ,andaçta bile rengarenk ojeleriyle diye başlayan cümleler vardı ahhh ahhh eski günler ama kilo verdikçe insanın kendine güveni geliyor sanırım en büyük etken bu oldu... sanki kiloluyken yakışmıyormuş gibi halbuki büyük kilolarda ne şık kadınlar var ama ben öyle olmayı tercih etmediğim için hep kendimi cezalandırdım. saç ve kaş-bıyık hariç ne yeni bir kıyafet aldım ne de özel bir bakım. dışarı çıkarken bir kalem çek yeter durumu vardı ama şimdi en ala makyajı yapmazsam :)))) düşündümde iyi ki böyle yapmışım yoksa ben yer ve iflah olmazdım. küçük görümcemde tombik o hep ciciler alır bana kızardı ama neden diye şimdi o da benim yola sapmış ne diye ödüllendiriyorum kendimi şişmanım diye mi diyor eee ama gerçekten öyle ya... hatırlarsanız küçük beden bir etek almıştım yaza giyeceğim diye önceden üstüme tuttuğumda yarısı etek yarısı bendim ,şimdi etek daha çok görünüyor :))) bu nasıl bir hazmış ya ötesi yoooooooooook... benden size hem tavsiyeler hem inciler :)))
Çok üzüldüm canım yaa inan kalbim ağzımda okudum Allahım korumuş güzel yavrunu.dün akşam dünyam karardı bir an....konu açtım okuyun.........
http://www.kadinlarkulubu.com/iliski...-oluyordu.html (Küçük yavrum ellerimde ölüyordu............)
Çok sevindim barışın iyi olmasına kızınada maşallah inşallah iyi yerlere gelicek.Umuttt ve mutlu iyi tatiller size..
antep, kebab,salça,nar ekşisi veeeee menengiç kahve
acaip bir kahve o çok severim..:)
-------
Bu arada sağlıklı ve huzurlu haftasonları diliyorum..
Kızım şu an inkılap öğretmeni ve 3-5 arkadaşı ile sinemada..
İlk defa tek başına sinemaya gitti.
Çok sakin olmaya,görünmeye çalışıyorum..Ama her an telefon elimde aramamak için zor tutuyorum kendimi.:)
gerçi kızım iki kez arayıp bilgi verdi ama işte..
Sene başı okula atandı inkılapçı aynı zamanda sınıf öğretmenimiz ben böyle idealist bir öğretmen görmedim hayatımda (abim dışında)
Çocukları motive etmek için nasıl çabalıyor..Geçen anahtarlık yaptırmış herkesin ismi ve no su yazan..
Sürekli vaadlerde bulunur. çalışın yüksek puan alın bunları yapcağız diye ve uygular sinemada bunlardan biri..
sınavdan yüksek alanları ödüllendiriyor..
Bu durumda öğrencileri kamçılıyor..Durumu kötü olan 1-2 kişi bile hareketlendi..
Oğlum bugün çok iyi,neşelidolayısıyla bende acaip rahat ve mutluyum..
Maşallah canım inşallah hep mutlu olursunuz inan çok sevindim.Sözlüm aşkımmm Onur bugün 3 ay oldu. 3 aydır beraberiz kendi aramızda yüzük taktık evlenmeyi düşünüyoruz Allah nasip ederse
Nasıl tanıştığımızıda anlatayımeksik kalmasın Geçen senenin başlarında çalıştığım bir mağazada mağaza müdür yardımcısı vardı arkadaşım Filiz,ben muhasebeye bakıyordum. İstanbuldan mağaza görsel sorumlusu geliyordu ayda 1 mağazaya adı Emre. Emre Filize aşık olmuş o dönemlerde filiz bana anlatıyordu öyle böyle falan diye Bende filize görüş konuş dedim bir bakıma ben yaptım aralarını 3 ay içinde sözlendiler 1 sene içinde evlendiler.
Benim aşkım Onur'da Emre'nin kankası. Filiz nişanlandığı dönemden beri seni Onur'la tanıştırıcam deyip duruyordu ama nasip olmamıştı. Düğüne gelir düğünde tanışırsınız demişti düğüne de gelemedi Onur işlerinden dolayı. Sonuç olarak 3 ay önce Facebooktan bir merhaba msjıyla tanıştık. 3 ay içinde 2 kere geldi yanıma yılbaşında da ben istanbula gideceğim inşallahhh tabi annemden izin koparabilirsem :18: . Hayatımda gördüğüm en iyi niyetli insanbirbirimizin ruh ikizi olduğumuzu düşünüyoruz. Bildiğin tencere-kapak gibiyiz. Şimdilik çoooook mutluyuz Maşallah... Ben Artvin-Arhaviliyim , O Rize-Pazarlı ... 2-3 ilçe var aramızda o da benim gibi tombik yakışıyoruz da maşallah. Allah isteyen herkesi bu kadar mutlu etsin inşallah bizim mutluluğumuzu da daim eder inşallah.
gelelim bana bizde bugün öğleden sonra avmye gittik. gezdik ,yemek yedik ,eşime mont ve kot pantolon aldık güzel zaman geçirdik. oğluşumun maması bitmişti orada bulamadık . dedik diğer markete gidelim ve gittik aldık. tam çanta bakalım diyeceğim bebiş kucağımda uyudu :))) öyl olunca kıyamadık eve geldik yani benim çanta işi kaldı haftaya :) neyse en azından daha çok hak ettim hissiyatına kapılırım ....
İnsana gerçekten iyi gaz oluyor ama fazlada güzel tepkiler alınca insan kendinide salabiliyor ben öyleyim ne yazıkki.aaa ben size asıl haberi yazmamışım nasıl atladım hayret :)
bugün eşimin işyerinden bir bayan arkadaşını gördük avmde .ilk karşılaştığımızda oğlumun kırkı çıkmamıştı bize gelmişlerdi. bugün beni görünce şaşırdı sen ne kadar güzel olmuşsun dedi :))) çok ama çok yakışmış nasılda zayıflamışsın dedi. bence 10 kilo daha versen yeter dedi. bende yok daha 20 vermem gerek o zaman 59 olurum deyince sen o kadar var mısın ya hiç belli değil dedi :)))
daha sonra çalıştığım ilçede başka bir okuldan arkadaşımı gördüm. o da aman ya rabbi nasıl zayıflamışsın bence hamilelikten önceden bile zayıfsın dedi :) saç renginde çok yakışmış çok güzel olmuşsun dedi. bende zayıflıyorum nasılım diye sordu ,maşalalh o da vermiş ama benim kadar değil :)))
nasıl mutlu oldum anlatamam, ben bu gazla 1 ay yemem ya ,ne güzelmiş ,insanın kendine güveni geliyormuş :)
bugünde öyle süslendim çıktım ki iyi oldu paspal görmediler ,biliyormuş gibi gitmişim :))
çooooooooooooooooook mutluyum çooooooooooooooook
Ohh inşallah güzel bir dinlen bu hafta baya bir üzüldün yoruldun.Bugün üçten sonra temizliğe giriştim.:))
Banyoyu şimdi hallettim belim koptu biraz dinleneyim duşa gireceğim..
bizim dinlenme anlayışımız +90 a tekmil vermek..:))
Çocuklar uyudu erkenden..:)
Eşimde mayışık bir şekilde yahşi cazibeye bakıyor tek gözle. uyudu uyuyacak. sonrasında HEEEEYY ÖZGÜRLÜÜÜÜÜKKK...
Aynı amcamlar artık inan karşılaşmak istemiyorum bu tarz saygısızlıklarından dolayı.Ceco,
benimde var etrafımda o tip insanlar sürekli başkalarını küçümseyerek hazza ulaşanlar..
Özellikle eşimin tarafında var bu olay çok fazla.
Bayramda eşimin dayısına gittik dayısının kızı hem benden kısa hem benden kilolu nedense beni her gördüklerine yok yok sen bayağı kilo almışsın derler.
bu bayram yenge hanım eşime diyorki.. nilüfer maşallah toplanmmış bayağı hahaha maşallah diyor birde..
eşimde yooo hep aynı diyerek bana bakıyor duydummu diye..:)))
İlbatum..
Bravo valla banu iyi söylemişsin lazım böyle tiplere inşallah o güne kadar zayıflarsında çatlarlar ortalarından.Aaaa o sülaledekileri saymıyorum ben bile
Benim kendi annem kilo aldığımı fark ettiği halde her zaman yok yok kızım geçen seneyle aynısın iyisin böyle yeterki daha fazla alma diye ama bu sene ben yine sülaleden birileri kilomla ilgili birşeyler dedi diye oturup ağlayınca bir sinirlendikendine baksın o koca popolu dedi ve aslında seneden seneye onunda benim kilo aldığımı fark ettiğini içinin aslında yandığını ama sırf ben üzülmim diye iyisin iyisin dediğini itiraf etti ve ben sponsorun olucağım eğer doktora gitmek istiyorum diyorsan dedi. Şimdi diyor yine karşılarım ama kiloyu sen veriyorsun parayı adama veriyoruz bu nasıl adalet diye bana ver o zaman dedim bende kilo başına para alıcağım utanmasam
Eşimin Yengeside öyle benden beter iteklesem yuvarlanacak boyuda benden kısa ama hep ay gençsin işte biraz kilo versen çok güzel olucaksın falan der dururdu ama son iki hafta önce gittiğimizden beri bende bir iki kilo fazlam var onları vermem lazım sen nasıl verdin deyip duruyor
Kendi yakında gelin alıyor kızı tarif ederken bile ay işte çok cıtı pıtı bir kız falan diye tarif ediyor beni çatlatacak hesaptabende en son gittiğimde dedim aaaa ne üzülüyorsun bu sülaleye gelin gelen nasılsa şişiyor bazen sıkıntıdan sinirden bazende kocaların iyi beslemesinden diye anında ağzı kapandı. Seninkinide oğlun iyi besler olur biter dedim
Büyük ihtimalle yaza doğru düğünleri olur ve sırf onu çatlatmak içinde kilo verip kınada gelinin eltisiymiş gibi hiç yerime oturmadan oynamayı düşünüyorum :122: inşallah Rabbim hiç birimizi utandırmaz
Canım çok geçmiş olsun.kurup hastalığı dedi dr kızımın bişeyi yoktu akşam sonra sabaha karşı bi ateş 39 eşimde yok görevde fitil falan düşürdüm ama çocuk köpek havlaması gibi öksürmeye başladı gırtlak iltahabı ymış neyse hava falan verdik şimdi rahat ama köpek dişlerini çıkarıyoruz huzursuz aman dertleri hiç bitmiyo allah can sağlığı versin bide gurbette olunca eşimde devamlı operasyonda öle bunala sıkıla geçiriyoruz işte
Yıldızın düşük heralde asumancım bol bol nazar duası oku kendine.nerde yenam başağrısından gözümü açamadım şimdi hafiften açıldı sanırsam yine nazara geldim eşim ve annesi tarafından
Canım mesala ben 150 kilodan 96 ya düştüm sonra bir kısmını aldım şuan 106 kiloyum yani yalnız değilsin.hanımlar 90+ nın hepsini aynı kefeye koymuşsunuz ama ben 122 kiloyum, bir 92 ile bir değil kesinlikle. bence 90-110 110-130 böyle gitmeliydi gruplar :)
neyse, herhalde zaten bir 110 dan sonrası pek bulunmaz diye düşünülmüş olmalı.
aranıza katılsam olur mu olmaz mı, hepinizden ağırımdır herhalde? var mı 120 lerden gelenler, başarı öyküleri motivasyonlar?
yok derseniz yeni grup açıcam belki katılanlar olur.
ben de 26 yı bitirmek üzereyim 24 şubat :)
aynen ben de hiç zayıf olamadım, üniversitenin başında bir 75 e doğru gitmiştim sonra o da yalan oldu. derken sinir stres 110 da sabitlendi 3 sene. bir ara çok lazımmış gibi sigaraya başladım 1 sene içtim, 1sene önce onu bıraktım derken 10-15 daha eklendi((
ben evli değilim burda farkımız var :)
ama bence yaş-kilo-boyumuzun yakın olması birbirimizi motive etmek açısından faydalı olur bundan istifade edelim ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?