Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım tamam benim takımımdada paylaşım süper ama ben3 lü rakamlardayım ya burda ki arkadaşların kilo vermelerini görmek..hele çizelgelerini okumak süperrrrrrrrrr

sen de burada takıl o zaman
boyun gercekten 1.73 mü,bu senn için bi avantaj bencee..
canım benm çizelgemi oku oku bitmezz

yalnızım yapayalnızım ailem izmir'de ben istanbul'dayım kimsem yok burda...
evet bu düzeni sağlamak açısından avantaj ama şu da var:

yanında biri olunca en azından ipin ucunu kaçıracağın zamanlarda engel oluyor. şimdi ben otursam 4 pizza yesem kimse dur yapma etme demiyor veya sabaha kadar otursam uyumasam. ikisinin de avantajı dezavantajı vardır, tabii ben evlilik kısmından değil yalnız yaşamak/yaşamamaktan bahsediyorum.

tek yolu bunun eşine ayrı yemek yapmak olsa gerek... veya köfte yaparsın da ona kızartırsın kendine fırına atarsın, ona patates sana salata yanına gibi...

evet 1.73 1973 dogumluyum ama hedefim 73 degil şimdilik 90

gerçekçi hedefler belirliyorsunuz süpersiniz.

benim de aslında hedefim önce 110 u görmek. 1 senedir yok ortalarda çünkü.

ama tickera nihai hedefimi yazdım.

mmery, ticker'ım nasıl olmuş :)

ay yok inan her an öyle yapamıyosun.ben mesela 2 çocuk bi koca..
herye şekerleme ,çikolata,bisküvi..
kociş desen sulu yemek ve ekmek hastası.valla geçende bi ekmek almışş offffffff yanında pasta halt etmiş..susamlı yumuşacık..geçende nöbette karamio almış yiyelim beraber diye...offfffffffffffffff
inan daha zor.......
en azından porsiyonların küçük yiyecegin kadar alırsın pazardan ..

Canım mesala ben 150 kilodan 96 ya düştüm sonra bir kısmını aldım şuan 106 kiloyum yani yalnız değilsin.

süpersin harikasın! aman ucunu bırakma üç aşağı beş yukarı ailenin çevrenin dedikleri herkeste aynı sorun.

defterime yazdığım bir söz var onu paylaşmak istiyorum:

Hayatta en büyük eğlence başkalarının "yapamazsın" dediğini yapmaktır.

Walter Bagehot

gerçekçi hedefler belirliyorsunuz süpersiniz.

benim de aslında hedefim önce 110 u görmek. 1 senedir yok ortalarda çünkü.

ama tickera nihai hedefimi yazdım.

mmery, ticker'ım nasıl olmuş :)

hepimiz kendimizi saglıklı hissedecegimiz kilolarımızı hedefliyoruz..inşallah hepimiz saglıkla ulaşırızzz..
ve buralarda onun için dolaşıyoruz.birbirimize cesaret ve güç vermek için.......

hımm evett senin içinde zor tarafları var... evet eşim bana byük destek..
neyse bundan sonra sana ben karışırım
ahh ahh gurbettesn demek sende benm gibi,benmde ailem adana da ama ben okulda tanısmıstım eşimle şimdi gölcük e gelin geldim. sen hangi semttesin? bu arada ismim meryem..

bence sen de hafta içi eve gelirken ye yemeklerini,evde bir süre yemek işine girme.. dısarda sebze yemekleri açısından kolay olur.

çok güzel söz..
biraz önce sayfa sayfa dolaşırken bir arkadaş dolabının üzerine
istedigini yersen istedigini giyemezsin yazıyomuş oda süper bence..
tebrikler motive edici sözler................

evet kesinlikle benim işim diyet yaparken daha kolay. ama yapmazken çığrımdan çıkmam da daha kolay oluyor bence yine de :)

sağlık sektöründensiniz sanırım nöbet dediğine göre? :) kocişi uyarman lazım karamio getirme bana diye ::)

ben de diyorum ki iyice kilo verip bir daha tatlıyı karbonhidratı sayarak yiyeceğime kendimi tamamiyle ikna etmeden evlenme çocuk bunlardan uzak durayım... hoş zaten ufukta öyle bir şey de yok ya :)

çocuklar eş ayrı motivasyon kaynağıdır yine de. çocukların büyüdüğünü, okuduğunu, evlendiğini, çalıştığını, onların çocuklarını görmek için sağlıklı olmamız lazım...

çok güzel söz..
biraz önce sayfa sayfa dolaşırken bir arkadaş dolabının üzerine
istedigini yersen istedigini giyemezsin yazıyomuş oda süper bence..
tebrikler motive edici sözler................

bu o kadar güzel değil ama bir de derler ki:

şimdi yediğin lokma
2 dk ağzında,
20 dk yemek borunda,
2 saat midende,
20 sene de poponda
kalacak UNUTMA!

2 dk ya dayanmak zor da 20 sene de bekletmeyelim en azından :)

haklısın canım zaten çocuklar tombiş anne istemiyolar canım..küçük oglum geçen gün anne senin göbüşün neden gevşek diyoo..bi o tarafa bi diger tarafa attırarakk..
kilo vermek tabi saglıklı.ben hemşireyim 3 hafta önce bi hastamız aşırı obez vefat etti.ondan sonra karar verdim diyete zaten......

Küçük bir kıyafet alma fikri çok güzel bende alıyım beğendiğim bir şeyi.

benim şimdilik hedefimde 46 48 beden harika tişörtler var yazlık baharlık. şimdi 52 54 falan anca oluyor, bahara doğru onlar olsa süper olurdu.

sonra da 42 almak lazım

insan her kiloda bir süre duraklayınca zaten her beden kıyafet oluyor elinde de yeni kıyafetin motivasyonu keyfi başka.

:) peşinden koşturmak da zor oluyordur.

kilo vermenin binlerce milyonlarca faydasını bilirken bir tatlının görünüşüne kokusuna dayanamıyor olmak çok acı...

allah rahmet eylesin. inşallah sağlıkla vericez bu kiloları.

gecmis olsun dileklerinde bulunan arkadaslarima sesleniyorum tesekkür ediyor ve cok seviyorum sizi kuzularimi yatirdim arada gidip bakiyorum annelik iste bronsit olunca nefesleri tikaniyo korkuyorum az gecmise baktim ama hepsini okuyamadim yine kaynatmissiniz bu arada prensesiminde hasta hasta disini cikardik cok sallaniyodu neyse kizlar buralardayim az daha herkese iyi geceler

inşallah canım olur tabii...
ben 3 sene önce 120 den 103 düştüm sonraki kış aldım ama yaza 95 e kadar düştüm 2 yıldır da 116 ya çıkmışım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…