evet canım tamam benim takımımdada paylaşım süper ama ben3 lü rakamlardayım ya burda ki arkadaşların kilo vermelerini görmek..hele çizelgelerini okumak süperrrrrrrrrr
sen de burada takıl o zaman
boyun gercekten 1.73 mü,bu senn için bi avantaj bencee..
canım benm çizelgemi oku oku bitmezz
hahahh demek yaslarda aynııı
evet evlilik farklıymıs ama olsun o kadar fark,bu ikiz olmamız için bir engel degil... hatta bekar olman bi avantaj bile...çünkü ben bugün eşime köfte patates yaptım,dünde tatlı yapmıştım ama hiç yemedm biraz aklım kaldı... eşim yoğun çalısıyor ve dısarda pek yemek sevmeyen biri,zayıfta olunca kıyamıyorum ona,benm yediklerimi yemesini istemedim...
sen ailenlemi yasıyosun peki? eveeeettttt bencede hep birbirimizi takip edip irtibatı koparmayalım
birbirimizden istifade etmeliyiz
evet 1.73 1973 dogumluyum ama hedefim 73 degil şimdilik 90
yalnızım yapayalnızım ailem izmir'de ben istanbul'dayım kimsem yok burda...
evet bu düzeni sağlamak açısından avantaj ama şu da var:
yanında biri olunca en azından ipin ucunu kaçıracağın zamanlarda engel oluyor. şimdi ben otursam 4 pizza yesem kimse dur yapma etme demiyorveya sabaha kadar otursam uyumasam. ikisinin de avantajı dezavantajı vardır, tabii ben evlilik kısmından değil yalnız yaşamak/yaşamamaktan bahsediyorum.
tek yolu bunun eşine ayrı yemek yapmak olsa gerek... veya köfte yaparsın da ona kızartırsın kendine fırına atarsın, ona patates sana salata yanına gibi...
Canım mesala ben 150 kilodan 96 ya düştüm sonra bir kısmını aldım şuan 106 kiloyum yani yalnız değilsin.
gerçekçi hedefler belirliyorsunuz süpersiniz.
benim de aslında hedefim önce 110 u görmek. 1 senedir yok ortalarda çünkü.
ama tickera nihai hedefimi yazdım.
mmery, ticker'ım nasıl olmuş :)
yalnızım yapayalnızım ailem izmir'de ben istanbul'dayım kimsem yok burda...
evet bu düzeni sağlamak açısından avantaj ama şu da var:
yanında biri olunca en azından ipin ucunu kaçıracağın zamanlarda engel oluyor. şimdi ben otursam 4 pizza yesem kimse dur yapma etme demiyorveya sabaha kadar otursam uyumasam. ikisinin de avantajı dezavantajı vardır, tabii ben evlilik kısmından değil yalnız yaşamak/yaşamamaktan bahsediyorum.
tek yolu bunun eşine ayrı yemek yapmak olsa gerek... veya köfte yaparsın da ona kızartırsın kendine fırına atarsın, ona patates sana salata yanına gibi...
süpersin harikasın! aman ucunu bırakma üç aşağı beş yukarı ailenin çevrenin dedikleri herkeste aynı sorun.
defterime yazdığım bir söz var onu paylaşmak istiyorum:
Hayatta en büyük eğlence başkalarının "yapamazsın" dediğini yapmaktır.
Walter Bagehot
ay yok inan her an öyle yapamıyosun.ben mesela 2 çocuk bi koca..
herye şekerleme ,çikolata,bisküvi..
kociş desen sulu yemek ve ekmek hastası.valla geçende bi ekmek almışş offffffff yanında pasta halt etmiş..susamlı yumuşacık..geçende nöbette karamio almış yiyelim beraber diye...offfffffffffffffff
inan daha zor.......
en azından porsiyonların küçük yiyecegin kadar alırsın pazardan ..
çok güzel söz..
biraz önce sayfa sayfa dolaşırken bir arkadaş dolabının üzerine
istedigini yersen istedigini giyemezsin yazıyomuş oda süper bence..
tebrikler motive edici sözler................
evet kesinlikle benim işim diyet yaparken daha kolay. ama yapmazken çığrımdan çıkmam da daha kolay oluyor bence yine de :)
sağlık sektöründensiniz sanırım nöbet dediğine göre? :) kocişi uyarman lazım karamio getirme bana diye ::)
ben de diyorum ki iyice kilo verip bir daha tatlıyı karbonhidratı sayarak yiyeceğime kendimi tamamiyle ikna etmeden evlenme çocuk bunlardan uzak durayım... hoş zaten ufukta öyle bir şey de yok ya :)
çocuklar eş ayrı motivasyon kaynağıdır yine de. çocukların büyüdüğünü, okuduğunu, evlendiğini, çalıştığını, onların çocuklarını görmek için sağlıklı olmamız lazım...
Küçük bir kıyafet alma fikri çok güzel bende alıyım beğendiğim bir şeyi.
bu o kadar güzel değil ama bir de derler ki:
şimdi yediğin lokma
2 dk ağzında,
20 dk yemek borunda,
2 saat midende,
20 sene de poponda
kalacak UNUTMA!
2 dk ya dayanmak zor da 20 sene de bekletmeyelim en azından :)
haklısın canım zaten çocuklar tombiş anne istemiyolar canım..küçük oglum geçen gün anne senin göbüşün neden gevşek diyoo..bi o tarafa bi diger tarafa attırarakk..
kilo vermek tabi saglıklı.ben hemşireyim 3 hafta önce bi hastamız aşırı obez vefat etti.ondan sonra karar verdim diyete zaten......
benim şimdilik hedefimde 46 48 beden harika tişörtler var yazlık baharlık. şimdi 52 54 falan anca oluyor, bahara doğru onlar olsa süper olurdu.
sonra da 42 almak lazım
insan her kiloda bir süre duraklayınca zaten her beden kıyafet oluyor elinde de yeni kıyafetin motivasyonu keyfi başka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?