gecmis olsun dileklerinde bulunan arkadaslarima sesleniyorum tesekkür ediyor ve cok seviyorum sizikuzularimi yatirdim arada gidip bakiyorum annelik iste bronsit olunca nefesleri tikaniyo korkuyorum az gecmise baktim ama hepsini okuyamadim yine kaynatmissiniz bu arada prensesiminde hasta hasta disini cikardik cok sallaniyodu neyse kizlar buralardayim az daha herkese iyi geceler
hımm evett senin içinde zor tarafları var... evet eşim bana byük destek..
neyse bundan sonra sana ben karışırım
ahh ahh gurbettesn demek sende benm gibi,benmde ailem adana da ama ben okulda tanısmıstım eşimle şimdi gölcük e gelin geldim. sen hangi semttesin? bu arada ismim meryem..
bence sen de hafta içi eve gelirken ye yemeklerini,evde bir süre yemek işine girme.. dısarda sebze yemekleri açısından kolay olur.
ben istanbulda beykozdayım. karış bana evet!! memnun oldum.
asıl evde yiyeceğimi hazırlayıp dışarı götürmeyi düşünüyorum dışarda planladığım bulunmuyor içinde ne olduğu belli olmuyor...
her şeyi bir gün önceden hazırlayıp yanımda taşımayı öğrenmem lazım. bir de saat kurup yiyicem, 2 3 saatte bir sık sık.
zor çok zor ama olacak inşallah.
hanımlar herkese iyi geceler diliyorum. ben kaçar yarına görüşürüz :)
cok tesekkürler canim sende hosgeldin aramiza
sağol canım daha iyiyiz şüküraaaa hoşgeldin tekrardan.çok geçimş olsun.bende seni merak ediyordum.nasıl oldun???kzınada geçmiş olsun canım.akşama bekliyoruz haberlerini
sağol canım tebrikler bu hafta süper kilo vermişsinhakkinda hayirlisi neyse o olsun semiran insallah uzak biyer olmaz
hadi gozun aydin 7leri gordun demek
insallah devami gelir kiz yazmamissin toplam kaç kilo gitti simdi senden:44:
Geçmis olsun canim oglusuna INSALLAH simdi daha iyidir
geçmis olsun canim kizina
Annenede geçmis olsun ikisinede acil sifalar dilerim
sağol canım sen nasılsıncanım sana annene ve kızına çok geçmiş olsun hepsi üstüste olmuş iyileşmen zorlaşmış tabii Allah güç kuvvet versin de hepiniz atlatın inşallah sağlıkla
geçmiş olsun sanırım slgın varbeyzus ablacim kilo bildirimim gec oldu ama benim papatyam sabaha kadar ateslendi 39.5 dis cikariyor sanirsam eli agzindan cikmiyor sabaha karsi uykuya dalmisiz ancakda simdi uyandim kusura bakmayin
sağol canımZeynep ablacım inşallah iyi olur dualarımız seninle.
Belki adet dönemin yaklaşıyodur canım.
Hayırdır kız sana ne oldu böyle.
Süpersin yaaaaaaa maşallah.
EE güzel vermişsin.
Geçmiş olsun canım miniğine.
Geçmiş olsun toksincim düştümü bari ateşi.
sağol canım amanin dedim inanamadım ne yaptınız siz bu hafta nasılda gitmiş kilolar 7li rakamları gördün bravoooaaa daha yolun başındasın ama....
sende azar azar yersin canım, ben öğlen götürdüm valla :))) akşama geçiştiririm artık....
gararnti canım artık tacın :)))
yuttum gitti valla :)
canım ya sende yaparsın acele etme hem senin benim kadar kilo fazlalığın yok unutma... senin detoksu yapacağım ... ellerinize sağlık...
tabi ya gaza gelmeniz için ne hale geldik ablacım :)
sağol canım dayanılıyor hedeflere ulaşmak için....
kız bir daha yaparsam söyler miyim allah korusun :)
üzülme pazara başlarsın füsunla hepsi gider........
reglsin üzülmene gerek yok canım
pkoyu bahane etme bak kızarım bende pkoluyum :)
süpersin canım ya ben 3.6 verdim sen benden çooooooooooooook ileridesin :)
malum ikili ben ve melis oluyor sanırım :)))) kız yine hamile kalmayasın sen bak riskli kilolar :))))
kıskanma tabi canım benim sende vereceksin ki 30 kilo vermişsin ben seni kıskanayım bırakta...
sağol canım çok azimliyim çooooooooook :)))
canım şükür tabi hiç veremesen ya da artıya geçsen daha mı iyiydi sanki?
canım ya çok özledim seni nerelerdesin sen.. geçmiş olsun prensese..... annene acil şifalar...
kız verdim ben ne dedim sanki ... daha fazla olsaydı iyi olurdu dedim :))) melis geçti canım... asıl bundan sonrası önemli belkide siz bizi geçersiniz belli mi olur.... bende seni tebrik ederim canım (içimden gelmeyerek :))))
şükür gördüm canım, inşallah devamı gelir. diyete başlaığımda cuma bildirimine göre 400 gram fazlaydım yani 83.5tim şimdi 79.9 yani aradaki fark 3600 seni geçemedim ,geçmemde mümkün değil zaten ,herşeyde birincisin sen ya maşalalh sana ....
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrHaftanın Birincisi..........3MELEGMVAR..........-4100
Haftanın İkincisi...........İLBATUM...............-3200
Haftanın Üçüncüsü......YASAFAT...............-1200
sağol canım umarım sen nasılsın dişin nasılCanım sanada, kuzucuğuna ve annenede çoook geçmiş olsuninşallah hepiniz bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz güzelim.
Yine maaşallahın var güzelim okadar stres ve abur cubura rağmen 400 gram vermiş olman bence çok büyük bir başarı
Haftaya inşallah biraz daha rahat olurda daha güzel sonuç bildirirsin
amin ablacım sağolasınÇok geçmiş olsun Tebessüm...Hepinize acil şifalar inşallah...
Rabbim bir daha göstermesin....
sağol canım barışada geçmiş olsun canımTebessüm geçmiş olsun sana ve kızına ve annene..
Hastayken hasta bakmak çok zor canım..Sana güç kuvvet diliyorum..
Birde toksin'in kızı hastaydı hatırladığım acil şifa diliyorum...
Bahar'cığım hoşgeldin yeniden..
ter testi niçin yapılıyor canım umarım iyi çıkar sonuçlarBeyzuşçuğum,ter testiyle ilgili video izledim kolun bileğe yakın kıısmına iki alet takılıyor, sanırım o terletiyor ama ben çok endişeliyim..
sen doğal olarak bana teskin edici ayrıntı veriyorsun ama ben kaygımdan uzaklaşamıyorum...
Sonra düşünüyorum astım dahi olsa sonuçta tedavi edici ilaçları var düzenli kullandıktan sonra zorluk yaşamaz diye ama elimde değil tabii.
Allah beterinden korusun...
sağol canımYok bence hemen aldır garantilemişsin nede olsa.
Bakalım çin takvimi doğrumu çıkıcak ablamla ve kardeşiminki doğru çıkmıştı.
Ellerine sağlık ablacım.
Canım iyisisniz inşallah.
Bravo kızlar tebrikler.
Hayırlısı olsun canım.
Neyse iki kilo vermişim bari.
Bravooo ayın elemanları::)))))))
Bende izliyorum canım bazen çok güzel şeyler oluyor canı çekiyor insanın.
Tebessümcüm hepinize çok geçmiş olsun canım.
Hiç telaş yapma yenacım en azından bir sonuca ulaşıcaksın inşallah hiçbişeycikte çıkmaz.
sağol canımçok çok geçmiş olsun. Allak kolaylık versin canım.
benim buzdolabında da kalori cetvelleri var...ama senin yazın muhteşemmiş
inaşşalh sorunsu geçer yenacım.rabbim dermansız dert vermesin.
günaydın kraliçene kadarda doğru yazmışsın. Bunları hepimiz yaşıyoruz maalesef.yaa bende istiyorummmm Zayıf olmak istiryorum.
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsungünaydın kızlarr
beyzuş bildirim yapamadım kusura bakma lütfen
eşimin babanesinin kaybettik salı günü aniden gittik gece o yüzden haber veremedim orda da net bulamadımm o yüzden yoktum zaten olsaydı
m da pek bi fark yok neyse bi geçmişe bakınayım geleyim dün gece geldik daha yeni bakıyorum
geçmiş olsun çabuk toparlar umarımkuzucuklarim hastalarsalya sümük geziyolar doktora götürdüm oglusuma yine bronsit dedi gidip bakayim tv bakiyolar ilaclarini vereyim öptüm hepinizi kizlar bugünde gelemezsem kusura bakmayin gelmeyincede aklim burda kaliyor görüsürüz insallah
verilmiş sadakan varmışdün akşam dünyam karardı bir an....konu açtım okuyun.........
http://www.kadinlarkulubu.com/acisi...k-yavrum-ellerimde-oluyordu.html#post21977593
sağol canımcnm çok geçmiş olsun sana bebişine annene acil şifa versin rabbim
başınız sağolsun cnm benim ALLAHIM geride kalanlara sağlıklı ömür versin inş
yenaa ne güzel ya sen ne güzel bir annesin öğretmenimiz ne güzel bir öğretmen çocuklarımız ne şanslı çok mutlu oluyorum çokkk
Baharrrrr hayırlı uğurlu olsun tatlım Allah daim etsin inş mutluluğunuz hiç bozulmasın
Yena
Tebessüm
Toksin
meleklere geçmiş olsun
Saferan sanada geçmiş olsun az da olsa bi sadaka ver .yazdığın iyi olmuş bizim kulağımızada küpe olsun
geçmiş olsun acil şifalarkurup hastalığı dedi dr kızımın bişeyi yoktu akşam sonra sabaha karşı bi ateş 39 eşimde yok görevde fitil falan düşürdüm ama çocuk köpek havlaması gibi öksürmeye başladı gırtlak iltahabı ymış neyse hava falan verdik şimdi rahat ama köpek dişlerini çıkarıyoruz huzursuz aman dertleri hiç bitmiyo allah can sağlığı versin bide gurbette olunca eşimde devamlı operasyonda öle bunala sıkıla geçiriyoruz işte
valla biz bu senede kullandık ama geçen sene resmen 2 ay danda fazla hergün kortizon soluduk şimdide hala makinası bilgisayarın yanında duruyor bu hastalıktada soludukCanım benim yaa...Kıyamam kuzuya..
Ne bu çocukların çektiği böyle..
benimde canımı sıkan kortizon olayı zaten...
Bende sen söyleyince netden baktım kuru,şiddetli öksürük.yüksek ateş..
alt solunum yolu enfeksiyonu imiş..
Umarım bir daha yaşamaz geçmiş olsun..
Nursena kaç yılınız kaldı sizin.?
sağol canımiyi geceler herkeze....
saferan geçmiş olsun canım çok korktum okurken çünki nazda bütün gün yatak odasında yatağın üzerinde zıplıyor bayılıyor orada zıplamaya engelleyemiyorum bende çok üzüldüm canım allah bir daha göstermesin inşallah....
baharr hoşgeldin canım bende facede gördüm resimlerinizi hatta senin adına çok sevindim mutlu olduğunu gördükçe allah tamamına erdirsin inşallah....
tebessüm çok geçmiş olsun canım...
kızım tam düzeldi sayılmaz ama en azından sabah akşam iğne yok kortizon solumak yok daha iyinursena senin kızına da geçmiş olsun canım
tebessüm sen kızın ve annen nasılsınız daha iyisinizdir inşallah
hay Allah girememişim bu hafta nedenki?zatne listeye artık girebileceğim son haftaydı sanırım onuda elimden aldınız ondan kıskandım bu kadar.bundan sonra 1 kilo üstü vermem neredeyse imkansız
çok geçmiş olsun.ameliyatlı ameliyatlı nelerle uğraşmışsın.annelik zor zanaat.annene kızına vede sana Allah acil şifalar versin.inşallah hemorid dende sonsuza kadar kurtulursun.
sana da geçmiş olsun.ne zaman buluşuyorz?bizde listeyi sallama planları yaparız:)))
çok geçmiş olsun
sağol canımdün akşam dünyam karardı bir an....konu açtım okuyun.........
çok geçmiş olsun yaa.benim de kızım aynı seninkinden.sürekli zıplar hareketlidir.aynı şey başıma gelse senin gibi yapmak aklıma gelmezdi....offff çok geçmiş olsun çookk
ben içiyorum.eşim yemek sonrası midesi rahatlasın diye,bende tokluk hissedeyim diye içiyoruz:)
süper süperr
benide görenler baya bir farkediyor.hemen konuşmalar başlıyor nasıl yaptın ettin.ben lesliyi anlatıyorum en çok.sende başlasan aslında seversin.eşin yardımcı olan birine benziyor.bi yarım saat versen bebişi akşam kendini iyi hissedersin.sporsuz her hafta çok iyi verdin.şimdi sporla aynı şekilde vermeye devam edebilirsin canım.
benim eşim en çok iltifat eden.kiloluykende sürekli iyisin bişiyin yok der dururdu ama şimdi bir başkasın diyor.kiloluyken zayıf halini görmüyordum şimdi görünce bu daha iyi diyor.aman tehlikeli kilolardayım yine
bende banyoyu temzledikten sonra belim ağrır.ne kötü
oyyy oyyy gez maşallahh aldık öpücüklerini
anne gibisi yokk
çok geçmis olsun canim insallah daha iyisinizdir
super bi fikir bende yaziyim biseyler:44::44::44:
liste için ellerine saglik ablacim dun aksam yazamadan çiktim
tesekkur ederim ablacim
ben artik bunla 1,2 hafta idare ederim
basiniz saolsun
mekani cennet olsun
geçmis olsun canim oglusuna
uzun sure SIKICI ve tehlikeli bencede
ALLAH tamamina erdirsin canim
geçmis olsun canim
geçmis olsun canim
sendemi gurbettesin
nerde oturuyorsun?
hos geldin aramiza
geçmis olsun ablacim
hos geldin aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsin
herkese iyi geceler
sağol canım
tüm geçmiş olsun diyen arkadaşlar teşekkürler
füsun sen de özletme kendini arada kaç gel
bu hafta da senle fulya ilk 2 de olcak demekki hadi kolay gelsin size de şimdiden
banucum annem de hep der zaten senin yıldızın düşük diye var demek bi bildiği
ece bu hafta buluşalım senle inşallah ama ben seni kıskandım yaa hem beni geçtin hem de boyun uzun normal sınırlara girdin
süper bişeydir herhalde inceciksindir diye tahmin ediyorum ben seni bir an önce görmem lazım
hanımlar 90+ nın hepsini aynı kefeye koymuşsunuz ama ben 122 kiloyum, bir 92 ile bir değil kesinlikle. bence 90-110 110-130 böyle gitmeliydi gruplar :)
neyse, herhalde zaten bir 110 dan sonrası pek bulunmaz diye düşünülmüş olmalı.
aranıza katılsam olur mu olmaz mı, hepinizden ağırımdır herhalde? var mı 120 lerden gelenler, başarı öyküleri motivasyonlar?
yok derseniz yeni grup açıcam belki katılanlar olur.
96 ydı 83 tü derken ben şimdi 77.6 oldum kararlıyım devam edecem herkese bu yolda başarılar
Merhaba canlarım iyi geceler,
Geçen hafta annemdeydim sonra dönüşte kayınvalidemler bizimle geldiler hala da bizimleler onları bırakıp giremiyorum sizleri özledim valla,öyle birikmiş ki nasıl okuyacağım onu düşünüyorum.
Bir de Melis ve Özlem yarın ben de 5 gün 5 kg diyetine başlıyorum (hatta başlıyoruz Fulya'da başlıyor) neler yaptınız nasıl yaptınız anlatır mısınız zahmet olmazsa.
süpersin harikasın! aman ucunu bırakma üç aşağı beş yukarı ailenin çevrenin dedikleri herkeste aynı sorun.
defterime yazdığım bir söz var onu paylaşmak istiyorum:
Hayatta en büyük eğlence başkalarının "yapamazsın" dediğini yapmaktır.
Walter Bagehot
haklısın canım zaten çocuklar tombiş anne istemiyolar canım..küçük oglum geçen gün anne senin göbüşün neden gevşek diyoo..bi o tarafa bi diger tarafa attırarakk..
kilo vermek tabi saglıklı.ben hemşireyim 3 hafta önce bi hastamız aşırı obez vefat etti.ondan sonra karar verdim diyete zaten......
hazirladim patateslerimi simdiden :18: hayirlisi bakalim
Gunaydin kizlar iyi pazarlar hepinize
Evden cikmadan bir gireyim dedim. Aslinda gec kaldim bugun kv ve ailenin geri kalani ile programimiz var sozde 1 saat once cikacaktik uyuyakalmisiz.
Haslanmis patatesimi yiyorum simdikorkunc birsey ya hem de sabah sabah midem kalkti... Oooof of... Ama bu kadar kiloyu aldigim icin bu cezayi hakettim demektir soylenmemem lazim... Yine de korkunc birsey yahu meyve gunu icin sabirsizlaniyorum :18:
Bu diyeti yapanlara da helal olsun diyorum nasil becerdiniz patates gununu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?