Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canım allah tez zaman da şifasını versin

ben istanbulda beykozdayım. karış bana evet!! memnun oldum.

asıl evde yiyeceğimi hazırlayıp dışarı götürmeyi düşünüyorum dışarda planladığım bulunmuyor içinde ne olduğu belli olmuyor...

her şeyi bir gün önceden hazırlayıp yanımda taşımayı öğrenmem lazım. bir de saat kurup yiyicem, 2 3 saatte bir sık sık.

zor çok zor ama olacak inşallah.

hanımlar herkese iyi geceler diliyorum. ben kaçar yarına görüşürüz :)

banucum annem de hep der zaten senin yıldızın düşük diye var demek bi bildiği
ece bu hafta buluşalım senle inşallah ama ben seni kıskandım yaa hem beni geçtin hem de boyun uzun normal sınırlara girdin
süper bişeydir herhalde inceciksindir diye tahmin ediyorum ben seni bir an önce görmem lazım

tamam şekerim yarına görüşürüzzz özletme kendini

iyi geceler.....

füsun sen de özletme kendini arada kaç gel
bu hafta da senle fulya ilk 2 de olcak demekki hadi kolay gelsin size de şimdiden

aaaa hoşgeldin tekrardan.çok geçimş olsun.bende seni merak ediyordum.nasıl oldun???kzınada geçmiş olsun canım.akşama bekliyoruz haberlerini
sağol canım daha iyiyiz şükür

sağol canım tebrikler bu hafta süper kilo vermişsin
gözlerime inanamadım valla

canım sana annene ve kızına çok geçmiş olsun hepsi üstüste olmuş iyileşmen zorlaşmış tabii Allah güç kuvvet versin de hepiniz atlatın inşallah sağlıkla
sağol canım sen nasılsın

beyzus ablacim kilo bildirimim gec oldu ama benim papatyam sabaha kadar ateslendi 39.5 dis cikariyor sanirsam eli agzindan cikmiyor sabaha karsi uykuya dalmisiz ancakda simdi uyandim kusura bakmayin
geçmiş olsun sanırım slgın var
sağol canım

sağol canım amanin dedim inanamadım ne yaptınız siz bu hafta nasılda gitmiş kilolar 7li rakamları gördün bravooo

Haftanın Birincisi..........3MELEGMVAR..........-4100

Haftanın İkincisi...........İLBATUM...............-3200

Haftanın Üçüncüsü......YASAFAT...............-1200

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrr
sağol canım umarım sen nasılsın dişin nasıl

Çok geçmiş olsun Tebessüm...Hepinize acil şifalar inşallah...
Rabbim bir daha göstermesin....
amin ablacım sağolasın

sağol canım barışada geçmiş olsun canım

ter testi niçin yapılıyor canım umarım iyi çıkar sonuçlar

sağol canım

sağol canım

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

geçmiş olsun çabuk toparlar umarım

verilmiş sadakan varmış
büyük geçmiş olsun çok iyi yapmışsın
benim kız kardeşimde düşme sonucu dili boğazına tıkanmış morarmaya başlayınca komşular annemin elinden almaya çalışmışlar çocuk öldü diye annemde dilini çekince kandine gelmiş
rabbim korusun melekleri

sağol canım

Yena

Tebessüm

Toksin

meleklere geçmiş olsun

Saferan sanada geçmiş olsun az da olsa bi sadaka ver .yazdığın iyi olmuş bizim kulağımızada küpe olsun

sağolasın canım

geçmiş olsun acil şifalar

valla biz bu senede kullandık ama geçen sene resmen 2 ay danda fazla hergün kortizon soluduk şimdide hala makinası bilgisayarın yanında duruyor bu hastalıktada soluduk
umarım barışın ciddi birşeyi çıkmaz bizde sadece allerji bakıldı ama ter testi nedir bilmiyorum

sağol canım

nursena senin kızına da geçmiş olsun canım
tebessüm sen kızın ve annen nasılsınız daha iyisinizdir inşallah
kızım tam düzeldi sayılmaz ama en azından sabah akşam iğne yok kortizon solumak yok daha iyi
annem hala hastanede yatıyor bugün tuvalete gitmiş yürüteçle sevindik
bir süre yakşaşık 45 gün daha iyi olamıyacak umarım amaliyatı iyi sonuç verir
benim amaliyat sonrası kontrolüm haftaya bakalım nasıl aolacak ama ben dinlenemediğimden taam iyleşemedim acılarım devam ediyor

tebessüm77 sagol cnmmmm

Efsunlu+,
nevzamansiz
biliyorum burdasiniz cikiyorum bende öptüm cok herkese hayirli geceler

yok asucum incecik fln değilim yeni doğum yaptığımdan sanırım.şöyle söyleyeyim bu kilodayken karnım düzdü 2 yıl önce şimdi göbekliyim.ayrıca iri yapılıyım hala.oğlanı okula gönderebilirsek buluşalım bu hafta.su çiçeği geçiriyor.ben dün tam iyi oldu derken akşam bi halsizleşti.üşüyorum karnım ağrıyor kusucam dedi korktum.sonra nane limon fln kaynatıp ateşi için calpol verdim iyi oldu çok şükür.çok canım sıkılıyor zaten evde bunaldım baya.inşallah buluşuruz bu hafta bende seni çok merak ediyorum:26:

benim termal sauna şortum vardı 2 yıl önce her sporda giyiyordum.belkide karnımın kısa sürede düzleşmesine yardımcı olan oydu bilemiyorum.lut gölü tuzu da sürüyordum.şimdi basurda çok dar giyinmeyin deniyor ondan giymiyorum.giysemmki tekrardan?:26::26:

Slm cannım hoşgelmişsin adım bahar 1.73 boyum 27 yaşındayım. 132 kilo olarak başladım şuan 109 kiloyum bir zamanlar bu topicin en ağır taşlarından biriydim ama şimdi ortalarda biryerlerdeyim. Ama bu 6 ayda olacak iş değil onu da söylemeliyim ben 2010 haziran ayında başladım buraya 1.5 senede verdiğim kilo orta da umarım sen 1 sene de dilediğin kiloya ulaşırsın çünkü ben arada 7-8 ay kaçak yaşadım bıraktım rejimi falan :26:
Ben de insülin direnci ve PCO tedavisi görüyorum adetlerinin düzenli olduğunu yazmışsın benimki de çok düzenliydi erkeklik hormonum ve tüylenmem fazla olduğu için PCO teşhisi kondu. Bence de PCO olmadan kilo vermende yarar var çünkü içtiğim adet düzenleyiciler ben de adet düzeni falan bırakmadılar

Tickerina gelirsek onu çooook değiştireceksin hedeflerin çok değişecek çünkü uzuuuuunnn bir dönem var önünde ben günde 3 kez hedef değiştirdiğimi biliyorum ben de rejime başlarken vermem gereken 59 kilom vardı 23ü gitti kaldı 36sı diyetisyenin boyuna göre hesaplayıp kas kemik yağ oranıyla hesap yapıyor ve ideal kilonu çıkarıyor. İnternetten baktığımda hep 65-67 falan çıkıyordu ama 1 hafta önce özel diyetisyene başladım ben de 75 ideal kilon dedi bana. Hedefin 64 sanırım bence ilk olarak çizelgeni ilk olarak düşmek istediğin rakama hedef koy çizelgede ilerlediğini gördükçe motivasyonun artacaktır.
Allah yolunu açık etsin. Eğer burayı bırakmazsan burdan aldığın gazla kilonu verirsin emin ol
Tekrardan hoşgeldinnn

Gunaydin kizlar iyi pazarlar hepinize
Evden cikmadan bir gireyim dedim. Aslinda gec kaldim bugun kv ve ailenin geri kalani ile programimiz var sozde 1 saat once cikacaktik uyuyakalmisiz.
Haslanmis patatesimi yiyorum simdi korkunc birsey ya hem de sabah sabah midem kalkti... Oooof of... Ama bu kadar kiloyu aldigim icin bu cezayi hakettim demektir soylenmemem lazim... Yine de korkunc birsey yahu meyve gunu icin sabirsizlaniyorum :18:
Bu diyeti yapanlara da helal olsun diyorum nasil becerdiniz patates gununu ya

günaydınnn herkeze cadı kızlarımla kahvaltı faslımız bitti şükür sırada ev toplanacak allah her yer her yerde çok iş var çokkk
1 kk peynir 5 zeytin 1 dlm ekmek 1 yeşil çay içtimm

dün gece zor tutum kendimi çok acıktım çok nescafe çok içiyodum azaltmaya başladım dün 3 tane ile kurtardım normalde 6 falan içiyodum sanırım o içince bi müddet iyi sonra dahada acıktırıyo onuda içmicem artık
evimi temizleyimde bi türk kahve faslı yaparım şekersiz iyi hafta sonları

Herkese harika pazarlar

Umarım bugünde kaçamaksız bir gün olur ve hepimiz çok güzel değerlendiririz bu günü :122:
Ben kahvaltımı ettim azda olsa evimi toparladım ve öğleden sonra hem bir iki birşey almaya gidiceğim hemde dönüşte akşam üzere zumba yapıcağım inşallahhhhhhhhhh

96 ydı 83 tü derken ben şimdi 77.6 oldum kararlıyım devam edecem herkese bu yolda başarılar

Hadi bakalım başarılarının devamını dilerim darısı bizlerin başına :122:

Füsun canım yaaa senin nasıl gidiyor bak Fulya şimdiden ööö demiş patatesten
Allah yardımcınız olsun insan sağlık ve güzellik için neler yapmıyor ki
Canım inşallah sizlerde güzel kilolar verir motive olursunuz iyice.

Bende bayıldım gerçekten bu cümleye Gerçektende doğru söze ne denir :122: bizde inşallah diğerlerinin yapamazsın dediği o kiloları çatır çatır vereceğiz

Allah rağmet eğlesin canım! Keşke çok daha evvel hepimiz bu kararı vermiş olsaydık ama maalesef ille kötü birşey olması gerekiyor sanki birşeylerden ders alabilmek için. Bizler inşallah hedeflerimize ulaşıp ex obezler olucağız

hazirladim patateslerimi simdiden :18: hayirlisi bakalim

hazırladığına pişman olmuşsundur ama olsun sen bu işi becerirsin sana güveniyorum fulyacığım :122: cuma süper bir bildirim bekliyorum sendende

Ha gayret canım günün yarısı bitti sayılır yarını düşün yarın sırf sebze yiyeceksin ve çok daha güzel olur ertesi gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…