Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi pazarlarr arkadaşlarrr.. ben 90 700 de 3 gündür takıldım kaldımmm...ben de sinirlenip 6 dilim fırınlanmışş ekmek yadimm..başım catlıcak ağrıdan ..fazla yiynce bende baş ağrısı cok oluyorr... cumaya kadar 8 leri görürüm inş...

bu 5 günde 5 kilo diyetimi yapıyosunn canıımm..ben denedim birkere ama bana cok zor geldi sürekli patates yemekk..ama tekrar denicem sanırımm...

ben temizliğe daha yeni başlıcamm...canımm 6 fincan nescafe ne demek ben anlamdımm..ciddimisinn..inanamıyorumm.. sana..ben yılda 2 defa anca içerim heralde..

merhabalar bacılarr nasılsınız ben de iyi sayılırım boş boş evde oturuyorum kitap okuyorum Canan TAN ın iz isimli kitabını okuyorum oruçluyum 2 gündür başım ağrıyor sanırım psikolojik olarakta çöküntüdeyim cnm hiç birşey yapmak istemiyor bilmiyorum

Canım geçmiş olsun inşallah geçer baş ağrın Allah orucunuda kabul etsin ne güzel ben cesaret edemiyorum yine tansiyonum düşecek diye :44: daha şimdiden ramazanda nasıl tutucağım diye düşünüyorum inşallah bende bir ara cesaret edebilirsem tutucağım. İki senedir tutamıyorum yok hamilelik yok emzirme derken.

çok geçmiş olsun allah yaşatmasın bie daha okuyunca tüylerim diken diken oldu.
sağolun kızlar

Son düzenleme:
tşk ederim banucum ben de annem tutuyordu yalnız kalmasın benim de borçlarım var biraz bitsin diye hemen geçiyor günler kısa ama baş ağrısı çekiyorum nedense hiç olmazdı hem de evde sıkıldım sanırım 2 gündür çıkasımda gelmiyor hava da güzel mi güzel güneş pırıl pırıl ama benim içimden çıkmak gelmiyor ondan sanırım kitap okuyorum işte yapacak birşey yok

Bugün burada da çok güzel, benimde eşimin başı ağrıyor ama doğaldır dün gece büyük kızım sizinle yatabilirmiyiz dedi ve 4 kişi bir yatakta yatınca doğal olarak rahat edemedik. Bende sabaha kadar döndüm durdum aman büyüğün üstü açılmasın aman ufağı ezilmesin diye tedirgin yattım
Biraz başı geçerse bizde dışarı cıkıcağız inşallah :122: hazır güzel havayı bulmuşken değerlendireyim dedim. Eğer ikna edebilirsem eyüpte spor aletlerinin olduğu çok güzel yeşillik bir alan var haliçin dibinde oraya gitmek istiyorum hem biraz yürümüş olurum hemde eve dönmeden az da olsa spor yapmış olurum diye düşündüm. Eve gelincede biraz zumba yapıp duş alırım diye düşünüyorum bir aksilik olmazsa tabi

git git isteğin varsa evde oturma benimde uyuyasım var ayh negatif enerjimi saçmayım topiğe hadi çıkıyorum

Ben de 40 yılın başı odamı dip bucak bi temizliyim dedim yorulmuşum yaa bu arada 1. ara öğünümü kaçırmışım hemen bir elma yedim birazdan da dillere destan salatamı yapıp yiyeceğim akşam yemeğini yemeden de 40 dakika leslie yapmam lazım umarım takatim olurda leslie ablayla eski formumuza döneriz
Yaaa şimdi bu yaza ben fıstık mı olcam inanamıyorum ya ama diyetisyen o kadar kendinden emin ayda 6 kilo verirsin dedi ki inşallah şu ürikasit ve kolesterol değerim normalde döner de daha huzurlu bir şekilde yaşarım :44:

Kızlarrrrrrrrr hele şükür eşim hadi hazırlanın dedi :122: ben çıkıp bir hava alayım az hareket etmiş olurum tabi henüz eşime planımdan söz etmedim bir dışarı çıkalım da nasılsa ben dudağımı büzer bir lüptennnnnnnnnn dediğim an bana hayır diyemez
Genelde lütfen yerine lüpten diyorum o zaman çooook istediğimi anlıyor ancak
Akşam üzere görüşürüz inşallah yine

Öpüyorum sizi kocaman
Kendinize iyi bakın ve sakın yaramazlık yapmayın ( kaçamak )

hoşbuldum tombulkelebekim
harikasın, verdiğin kilo muazzan. zaten 1 seneden önce olacak iş değil. sende kist yok muydu yani ultrasonda görünen?
zaten ütopik hedefim 64 ::)) 110 da iyi gelecek bana 105 de 99 da, 90 da, 85 de, 80 de, o günleri görürsem 75 de :)

selamlar ben yeniyim burda :)

kitap tavsiye edeyim mi kızlar size?

bu iki kitap duygusal yeme yani moral bozuk olunca yeme ile ilgili.

Duygularını Yemek - Treysi Kazmirci
Tek Şişman Beyniniz & Düşünce Gücüyle Zayıflama 1,2 - Yasemin Soysal

özellikle Duygularını Yemek çok açıklayıcı olmuştu benim için.

bunları bana yeni tavsiye ettiler.

Nil Gün - Pazartesi diyete başlıyorum
Nil Gün - Kaç kiloya programlısın?
Nil Gün - Aç olan bedenin değil duyguların

bunların hiç biri diyet kitabı değil hepsi olmuyorsa niye olamadığından, kendi kendimize kendimizin niye engel olduğundan bahsediyor.

bunlar da doktorumun konuyla ilgili kitapları henüz almadım ama hepsini almayı düşünüyorum, kendisi prof. ve alanında çok bilgili bir hoca.

99 SAYFADA KİLO YÖNETİMİ VE BİLİMSEL ZAYIFLAMA - METİN ÖZATA
DOĞRU BESLEN FORMDA KAL - METİN ÖZATA
Gİ DİYETİ - METİN ÖZATA
NATUREL ZAYIFLAMA - METİN ÖZATA
Kişiye Özel Kalıcı Zayıflama Rehberi - Metin Özata
Diyabetle Kaliteli Yaşam Rehberi - Metin Özata

Endokrin servisine ilk gittiğimde ultrasonda kist çıkmadı ama adet düzenim bozulunca kadın doğuma gittim orda 4 cmlik kist göründü o da 1 ayda eridi zaten

Tek Şişman Beyniniz & Düşünce Gücüyle Zayıflama 1,2 - Yasemin Soysal & Nilgünün CDlerini dinledim bir de YIKA BEYNİNİ diye bir kitap aldım geçen ay yarısına ancak geldim ama her iki kitapta herşeyin bilinçaltında bittiğini öğretiyor. Uygulanabilse süper sonuçlar verir diye düşünüyorum

GULMA;

Başınız sağolsun canım.

Allah rahmet eylesin;sevdiklerine de sabır diliyorum.Mekanı cennet olsun inşallah....

Hayırlı olsun Bahar..

Allah tamamına erdirsin inşallah...

Çok mutlu ol....

Çok tatlı ve olgun bir insansın....

Seni kutlarım..Komplex sıfır....Bir de öperim...

Beyzuşş ve asuu yok bu gece..
cumartesi gecesi tabiii,alemlere aktınız değilmi.?.:)
cıstak cıstak..

Ahhh nerde canım nerdeee alemlere akmak..

Fena hastayım..Cuma gecesi başladı.Bademciklerim şişti;ama ne enfeksiyon anlatamam.Tüm bademciklerimi kapladı..Tamamen beyaz....Gırtlağım kapandı(her zaman temenni ettiğim şey ama

hastalık olunca çok zor)

Cumartesi,antibiyotik başladım.Biraz söndü ama yine de yutkunmakta zorluk çekiyorum;ateş ve halsizlik cabası...

Şimdi biraz kendime gelmeye başladım şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…