Gunaydin kizlar iyi pazarlar hepinize
Evden cikmadan bir gireyim dedim. Aslinda gec kaldim bugun kv ve ailenin geri kalani ile programimiz var sozde 1 saat once cikacaktik uyuyakalmisiz.
Haslanmis patatesimi yiyorum simdikorkunc birsey ya hem de sabah sabah midem kalkti... Oooof of... Ama bu kadar kiloyu aldigim icin bu cezayi hakettim demektir soylenmemem lazim... Yine de korkunc birsey yahu meyve gunu icin sabirsizlaniyorum :18:
Bu diyeti yapanlara da helal olsun diyorum nasil becerdiniz patates gununu ya
günaydınnn herkeze cadı kızlarımla kahvaltı faslımız bitti şükür sırada ev toplanacak allah her yer her yerde çok iş var çokkk
1 kk peynir 5 zeytin 1 dlm ekmek 1 yeşil çay içtimm
dün gece zor tutum kendimi çok acıktım çok nescafe çok içiyodum azaltmaya başladım dün 3 tane ile kurtardım normalde 6 falan içiyodum sanırım o içince bi müddet iyi sonra dahada acıktırıyo onuda içmicem artık
evimi temizleyimde bi türk kahve faslı yaparım şekersiz iyi hafta sonları
merhabalar bacılarr nasılsınız ben de iyi sayılırım boş boş evde oturuyorum kitap okuyorum Canan TAN ın iz isimli kitabını okuyorum oruçluyum 2 gündür başım ağrıyor sanırım psikolojik olarakta çöküntüdeyim cnm hiç birşey yapmak istemiyor bilmiyorum
geçmiş olsun canım benim okudum ve çok üzüldüm rabbim evladını sana bağışlamış yeğenim çamaşır suyu içtiğinde ne yapacağımızı şaşırmıştık hastanelerin vurdum duymazlığı acımızı kat kat artırmıştı
yenacım seni evhamlı kız annesi senioğluşun iyi olmasına çok sevindim
sağolun kızlarçok geçmiş olsun allah yaşatmasın bie daha okuyunca tüylerim diken diken oldu.
canım ya geçmiş olsun bende kızım 1 aylıkken yaşadım aynı şeyleri kusmuş boğulmuş komşunun kapısında buldum kendimi kızı sağlıkçıydı sonra kayın babam karnına bastırınca kusturdu sonrası aynı hastane oksijen ölçümü falan allahım kimselere göstermesin evlat acısı
en azından benim gibi gel gitler yaşamıyosun istikraralı devam ediyosunnn az deil 10 kilo vermek kendine haksızlıklık etme
Canım gerçekten verilmiş sadakanız varmış. Allah bir daha yaşatmasın kimseyide evladıyla sınamasın... Aminnn
Çok şanslı bir Kuzucuk ki senin gibi bir annesi var. İnsan o panikle ne yapacağını şaşırır.
Valla banada ders oldu artık isteselerde yatağın üzerinde zıplamalarına müsaade etmem
saferan büyük geçmiş olsun canım
Yena
Saferan sanada geçmiş olsun az da olsa bi sadaka ver .yazdığın iyi olmuş bizim kulağımızada küpe olsun
hay Allah girememişim bu hafta nedenki?zatne listeye artık girebileceğim son haftaydı sanırım onuda elimden aldınız ondan kıskandım bu kadar.bundan sonra 1 kilo üstü vermem neredeyse imkansız
sana da geçmiş olsun.ne zaman buluşuyorz?bizde listeyi sallama planları yaparız:)))
çok geçmiş olsun
dün akşam dünyam karardı bir an....konu açtım okuyun.........
çok geçmiş olsun yaa.benim de kızım aynı seninkinden.sürekli zıplar hareketlidir.aynı şey başıma gelse senin gibi yapmak aklıma gelmezdi....offff çok geçmiş olsun çookk
Çok üzüldüm canım yaa inan kalbim ağzımda okudum Allahım korumuş güzel yavrunu.
İnsana gerçekten iyi gaz oluyor ama fazlada güzel tepkiler alınca insan kendinide salabiliyor ben öyleyim ne yazıkki.
Ohh inşallah güzel bir dinlen bu hafta baya bir üzüldün yoruldun.
sağol canım daha iyiyiz şükür
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrr
sağol canım umarım sen nasılsın dişin nasıl
amin ablacım sağolasın
verilmiş sadakan varmış
büyük geçmiş olsun çok iyi yapmışsın
benim kız kardeşimde düşme sonucu dili boğazına tıkanmış morarmaya başlayınca komşular annemin elinden almaya çalışmışlar çocuk öldü diye annemde dilini çekince kandine gelmiş
rabbim korusun melekleri
sağolasın canım[/QUOT
hepiniz iyi dilekleriniz için sağolun kızlar ..allah kimseye göstermesin.............
Sözlüm aşkımmm Onur bugün 3 ay oldu. 3 aydır beraberiz kendi aramızda yüzük taktık evlenmeyi düşünüyoruz Allah nasip ederse
Nasıl tanıştığımızıda anlatayımeksik kalmasın Geçen senenin başlarında çalıştığım bir mağazada mağaza müdür yardımcısı vardı arkadaşım Filiz,ben muhasebeye bakıyordum. İstanbuldan mağaza görsel sorumlusu geliyordu ayda 1 mağazaya adı Emre. Emre Filize aşık olmuş o dönemlerde filiz bana anlatıyordu öyle böyle falan diye Bende filize görüş konuş dedim bir bakıma ben yaptım aralarını 3 ay içinde sözlendiler 1 sene içinde evlendiler.
Benim aşkım Onur'da Emre'nin kankası. Filiz nişanlandığı dönemden beri seni Onur'la tanıştırıcam deyip duruyordu ama nasip olmamıştı. Düğüne gelir düğünde tanışırsınız demişti düğüne de gelemedi Onur işlerinden dolayı. Sonuç olarak 3 ay önce Facebooktan bir merhaba msjıyla tanıştık. 3 ay içinde 2 kere geldi yanıma yılbaşında da ben istanbula gideceğim inşallahhh tabi annemden izin koparabilirsem :18: . Hayatımda gördüğüm en iyi niyetli insanbirbirimizin ruh ikizi olduğumuzu düşünüyoruz. Bildiğin tencere-kapak gibiyiz. Şimdilik çoooook mutluyuz Maşallah... Ben Artvin-Arhaviliyim , O Rize-Pazarlı ... 2-3 ilçe var aramızda o da benim gibi tombik yakışıyoruz da maşallah. Allah isteyen herkesi bu kadar mutlu etsin inşallah bizim mutluluğumuzu da daim eder inşallah.
allah tamamına erdirsin canım.........
tşk ederim banucum ben de annem tutuyordu yalnız kalmasın benim de borçlarım var biraz bitsin diye hemen geçiyor günler kısa ama baş ağrısı çekiyorum nedense hiç olmazdı hem de evde sıkıldım sanırım 2 gündür çıkasımda gelmiyor hava da güzel mi güzel güneş pırıl pırıl ama benim içimden çıkmak gelmiyor ondan sanırım kitap okuyorum işte yapacak birşey yokCanım geçmiş olsun inşallah geçer baş ağrınAllah orucunuda kabul etsin ne güzel ben cesaret edemiyorum yine tansiyonum düşecek diye :44: daha şimdiden ramazanda nasıl tutucağım diye düşünüyorum inşallah bende bir ara cesaret edebilirsem tutucağım. İki senedir tutamıyorum yok hamilelik yok emzirme derken.
tşk ederim banucum ben de annem tutuyordu yalnız kalmasın benim de borçlarım var biraz bitsin diye hemen geçiyor günler kısa ama baş ağrısı çekiyorum nedense hiç olmazdı hem de evde sıkıldım sanırım 2 gündür çıkasımda gelmiyor hava da güzel mi güzel güneş pırıl pırıl ama benim içimden çıkmak gelmiyor ondan sanırım kitap okuyorum işte yapacak birşey yok
Bugün burada da çok güzel, benimde eşimin başı ağrıyor ama doğaldır dün gece büyük kızım sizinle yatabilirmiyiz dedi ve 4 kişi bir yatakta yatınca doğal olarak rahat edemedik. Bende sabaha kadar döndüm durdum aman büyüğün üstü açılmasın aman ufağı ezilmesin diye tedirgin yattım
Biraz başı geçerse bizde dışarı cıkıcağız inşallah :122: hazır güzel havayı bulmuşken değerlendireyim dedim. Eğer ikna edebilirsem eyüpte spor aletlerinin olduğu çok güzel yeşillik bir alan var haliçin dibinde oraya gitmek istiyorum hem biraz yürümüş olurum hemde eve dönmeden az da olsa spor yapmış olurum diye düşündüm. Eve gelincede biraz zumba yapıp duş alırım diye düşünüyorum bir aksilik olmazsa tabi
hoşbuldum tombulkelebekimSlm cannım hoşgelmişsin adım bahar 1.73 boyum 27 yaşındayım. 132 kilo olarak başladım şuan 109 kiloyum bir zamanlar bu topicin en ağır taşlarından biriydim ama şimdi ortalarda biryerlerdeyim. Ama bu 6 ayda olacak iş değil onu da söylemeliyim ben 2010 haziran ayında başladım buraya 1.5 senede verdiğim kilo orta da umarım sen 1 sene de dilediğin kiloya ulaşırsın çünkü ben arada 7-8 ay kaçak yaşadım bıraktım rejimi falan :26:
Ben de insülin direnci ve PCO tedavisi görüyorum adetlerinin düzenli olduğunu yazmışsın benimki de çok düzenliydi erkeklik hormonum ve tüylenmem fazla olduğu için PCO teşhisi kondu. Bence de PCO olmadan kilo vermende yarar var çünkü içtiğim adet düzenleyiciler ben de adet düzeni falan bırakmadılar
Tickerina gelirsek onu çooook değiştireceksin hedeflerin çok değişecek çünkü uzuuuuunnn bir dönem var önünde ben günde 3 kez hedef değiştirdiğimi biliyorumben de rejime başlarken vermem gereken 59 kilom vardı 23ü gitti kaldı 36sı diyetisyenin boyuna göre hesaplayıp kas kemik yağ oranıyla hesap yapıyor ve ideal kilonu çıkarıyor. İnternetten baktığımda hep 65-67 falan çıkıyordu ama 1 hafta önce özel diyetisyene başladım ben de 75 ideal kilon dedi bana. Hedefin 64 sanırım bence ilk olarak çizelgeni ilk olarak düşmek istediğin rakama hedef koy çizelgede ilerlediğini gördükçe motivasyonun artacaktır.
Allah yolunu açık etsin. Eğer burayı bırakmazsan burdan aldığın gazla kilonu verirsin emin ol
Tekrardan hoşgeldinnn
merhabalar bacılarr nasılsınız ben de iyi sayılırım boş boş evde oturuyorum kitap okuyorum Canan TAN ın iz isimli kitabını okuyorum oruçluyum 2 gündür başım ağrıyor sanırım psikolojik olarakta çöküntüdeyim cnm hiç birşey yapmak istemiyor bilmiyorum
hoşbuldum tombulkelebekim
harikasın, verdiğin kilo muazzan. zaten 1 seneden önce olacak iş değil. sende kist yok muydu yani ultrasonda görünen?
zaten ütopik hedefim 64 ::)) 110 da iyi gelecek bana 105 de 99 da, 90 da, 85 de, 80 de, o günleri görürsem 75 de :)
selamlar ben yeniyim burda :)
kitap tavsiye edeyim mi kızlar size?
bu iki kitap duygusal yeme yani moral bozuk olunca yeme ile ilgili.
Duygularını Yemek - Treysi Kazmirci
özellikle Duygularını Yemek çok açıklayıcı olmuştu benim için.
bunları bana yeni tavsiye ettiler.
Nil Gün - Pazartesi diyete başlıyorum
Nil Gün - Kaç kiloya programlısın?
Nil Gün - Aç olan bedenin değil duyguların
bunların hiç biri diyet kitabı değil hepsi olmuyorsa niye olamadığından, kendi kendimize kendimizin niye engel olduğundan bahsediyor.
bunlar da doktorumun konuyla ilgili kitapları henüz almadım ama hepsini almayı düşünüyorum, kendisi prof. ve alanında çok bilgili bir hoca.
99 SAYFADA KİLO YÖNETİMİ VE BİLİMSEL ZAYIFLAMA - METİN ÖZATA
DOĞRU BESLEN FORMDA KAL - METİN ÖZATA
Gİ DİYETİ - METİN ÖZATA
NATUREL ZAYIFLAMA - METİN ÖZATA
Kişiye Özel Kalıcı Zayıflama Rehberi - Metin Özata
Diyabetle Kaliteli Yaşam Rehberi - Metin Özata
dün akşam dünyam karardı bir an....konu açtım okuyun.........
http://www.kadinlarkulubu.com/iliski...-oluyordu.html (Küçük yavrum ellerimde ölüyordu............)
Sözlüm aşkımmm Onur bugün 3 ay oldu. 3 aydır beraberiz kendi aramızda yüzük taktık evlenmeyi düşünüyoruz Allah nasip ederse
Nasıl tanıştığımızıda anlatayımeksik kalmasın Geçen senenin başlarında çalıştığım bir mağazada mağaza müdür yardımcısı vardı arkadaşım Filiz,ben muhasebeye bakıyordum. İstanbuldan mağaza görsel sorumlusu geliyordu ayda 1 mağazaya adı Emre. Emre Filize aşık olmuş o dönemlerde filiz bana anlatıyordu öyle böyle falan diye Bende filize görüş konuş dedim bir bakıma ben yaptım aralarını 3 ay içinde sözlendiler 1 sene içinde evlendiler.
Benim aşkım Onur'da Emre'nin kankası. Filiz nişanlandığı dönemden beri seni Onur'la tanıştırıcam deyip duruyordu ama nasip olmamıştı. Düğüne gelir düğünde tanışırsınız demişti düğüne de gelemedi Onur işlerinden dolayı. Sonuç olarak 3 ay önce Facebooktan bir merhaba msjıyla tanıştık. 3 ay içinde 2 kere geldi yanıma yılbaşında da ben istanbula gideceğim inşallahhh tabi annemden izin koparabilirsem :18: . Hayatımda gördüğüm en iyi niyetli insanbirbirimizin ruh ikizi olduğumuzu düşünüyoruz. Bildiğin tencere-kapak gibiyiz. Şimdilik çoooook mutluyuz Maşallah... Ben Artvin-Arhaviliyim , O Rize-Pazarlı ... 2-3 ilçe var aramızda o da benim gibi tombik yakışıyoruz da maşallah. Allah isteyen herkesi bu kadar mutlu etsin inşallah bizim mutluluğumuzu da daim eder inşallah.
dikkate alırmısın bilmiyorum ama canan karatay kilo verirken sodayı önermiyor
Dahada davos a gelmem
Hıç kızarmıyım güzelimbazen hızlı yazayım derken kaptırıyorum işte kendimi küçük cadıda hep araya parazit yapınca dahada beter olabiliyor Aksine memnun olurum sonuçta güzel türkçemizi katletmenin anlamı yok
...
erkeklik hormonum ve tüylenmem fazla olduğu için PCO teşhisi kondu. Bence de PCO olmadan kilo vermende yarar var çünkü içtiğim adet düzenleyiciler ben de adet düzeni falan bırakmadılar
...
Endokrin servisine ilk gittiğimde ultrasonda kist çıkmadı ama adet düzenim bozulunca kadın doğuma gittim orda 4 cmlik kist göründü o da 1 ayda eridi zaten
demişsin yani önce tüylenme ver erkeklik hormonu için ilaca başladın, o zaman kist yoktu sonra düzenin bozuldu ve kist çıktı doğru mu anlıyorum?
geçmiş olsun, hormonlarla uğraşmak hakikaten zor.
Beyzuşş ve asuu yok bu gece..
cumartesi gecesi tabiii,alemlere aktınız değilmi.?.:)
cıstak cıstak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?