Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok geçmiş olsun Beyzuşum Allah tez zamanda şifa versin inşallah

Endokrin servisine ilk gittiğimde ultrasonda kist çıkmadı ama adet düzenim bozulunca kadın doğuma gittim orda 4 cmlik kist göründü o da 1 ayda eridi zaten

ahh tombul kelebek dertler aynı... bende de testeron fazlası ve tüylenme problemi var,lazere bile girdim 2 yıl anca yarısı geçti,onlarla da yaşamayı ögrendim...
bu arada benmde adetlerim çok düzensizz hep bu pcos un işi
ama artık alıştım sanırım allah a şükür diyorum daha beterinden korusun bizi

Selammmm,anca okudum geldim hepsini olmasada bir kısmını çok vaktim yok içeri gitmem lazım ayıp olur yoksa

Gulma canım başın sağolsun,

Saferan büyük geçmiş olsun Rabbim korusun beterinden,

İlknur geçmiş olsun canım,acil şifa versin yavrularına Allahım,

Yena Barış biraz daha iyi anladığım kadarıyla umarım tez zamanda tamamen sağlığına kavuşur prensin,

Zeynebim Ranbbim sana kolaylıklar versin,iki cihanda da yüzünü güldürsün inşallah.Okudukça kahroluyorum ama inan sen çok güçlü metanetli ve inançlı bir insansın Rabiim güzel gönlüne göre versin her daim

Banuş (ceco) ben başladım canım diyete iyi gidiyor.

Asumancım ya vala ben de sizleri çok özlüyorum ama yapacak bir şey yok sanırım hafta sonuna kadar daha burdalar.

Ctesi iş görüşmesine gittim yarın belli olacak bakalım hayırlısı ise olsun.

Fulya patateleri soy küp küp doğra çok az su ile teflon tencerede haşla,su sadece yarım çay bardağı kadar filan olsun ve kısık ateşte yap lezeetli oluyor yenilebiliyor aklında olsun.

Kv süpürge açtı sesi geliyor ben kaçtımmmm

merhabaaaaaaa sabahtan beri ancak girebildim. geç kalktım bugün ,bebişe babası baktı :) sonra kahvaltıydı ,ev temizliğiydi derken, duş aldık ve dışarı çıktık. marketten almamız gerekenler vardı onları aldık ,gezdik. bende çanta bakayım dedim ama floya baktım istediğim gibi birşey yoktu. burada zaten çok seçenek yok ama bakalım. dışarısıda çok soğuktu bebekle çıkmayalım dedik öyle olunca haftaya kaldı. siz neler yaptınız bakalım?

yok canım izlemedim ama sayende izlemiş gibi oldum :) ne hatunmuş len . türkan şoray'ın vardı sanırım.
valla götürdüm ya hemde en kalorili yiyecek ,yetmedi eşime söz verdim diye dünde iskenderin yarısını hüplettim , sonuç +1 ama ben bugün inanılmaz dikkat ettim asla 80 üstünü görmek istemiyorum artık. evet bu hafta kupa ya füsun'un ya da fulya'nın :)
o spor yapıyor maşallah güzel verdi, sende yapıyorsun sende onun kadar verirsin merak etme.
canım ya kusura bakma bugün giremedim sen başlamışsın bile :) ama merak ettiğin bir şey olursa sorabilirsin yine..

sorma ya bende içmezdim okada komşum tiryakisi günde 20 bardak rahat içiyo 3ü bir arada çay bardağına yapıyo kadın yarım kadar 44 kilo bende alıştım ondan 1 bardak içtim bugün okadar

geçmiş olsunnn en nefret ettiğim şey bademcik ıhlamur hemen kış günü iyi gider

ben aldım canım bakalım yaza o güzel eteğin içine girebilecek miyim :)
aaa neden sen gaza gelince yiyorsun daha çok azmetmen gerek ......

7leri gördüm canım inşallah kaybetmem :)
zaten bence bu diyetin en zor günü ,fırınladım bende ama öylede kötü ya tuzsuz birşeye benzemiyor .ben nasıl severdim patatesi meğer tuzsuz bir hiçççççççççmiş

ne plan yaptın yine yazık adama :)
cuma ve dün yaptım ,bugün cezasını çekiyorum

tşk ederim cnm kitap isimleri için kopyaladım d&r gidince bakayım alıp okurum severim

ablacım çok geçmiş olsun dikkat et kendine lütfen hastalık zor hep deriz dursun şu boğazımız kapansın gırtlağımız ama hasta olupta yiyemeyince insan tuhaf oluyor telaşlanıyor gerçi hastalık falan semiran hiç bişey yapamıyor ne boğaz varsa dünya yansa dırmuyor beni hiç birşey etkilemez hasta da olsam aynı :26::26::26:

semiranım Allah kabul etsin canım orucunu
başımın ağrısı geçti iyiyim canım sende çıksaydın keşke dışarı iyi gelirdi açık hava
beyzuş ablacım sana da geçmiş olsun bol ıhlamur iç sen bilirsin ne yapacağını gerçi ama
ben de dün ve bugün toplam 150 dk yürüdüm ama oruç olunca fazla dikkat edemeyeceğim gibi görünüyor çarşamba da aşure yapacağım inşallah onu da atlatayım daha kaçamak felan yapmam
ececim oğluşun iyileşsin o zaman görüşürüz canım

Sağolun güzeller;geçmiş olsun dilekleriniz için.....

Ihlamur içiyorum canım...İçine zencefilde kattım biraz NURSENACIĞIM

Ahhh SEMİRANCIĞIM;diyet dışında benim de yemek yiyemediğim 2 durum vardır:biri aşırı mide bulantısıyla geçen adet dönemi(1-2 saatle sınırlı)diğeri de bademciklerim bu derece enfekte olunca....Bunun dışında maaşallahım vardır....

ASUCUĞUM, sana da geçmiş olsun canım.Baş ağrısı da çok zordur.Gençlik yıllarımda ben de çok çekerdim baş ağrısından...Ağrı kesici alırdım ama mutlaka anlıma Wicks sürerdim çok iyi gelirdi soğuk soğuk...

selam millet ben sonunda eve gelebildim. gunum berbat gecti bu patatesler yuzunden. sabah midem agzima geldi kahvaltim olan 1 haslanmis patatesi bitiremedim. oglen de karabiberli 2 haslanmis patates yedim. 1 tane yesil cay ictim. aksam yemegimi de su an pisiriyorum firinda yapiyorum bu kez yagsiz ve tuzsuz ama bugunu atlatayim bir an once artikkk dayanamicam o kadar aciktim ki anlatamam. basim da felaket agriyor. bir daha asla patates gormek istemiyorum

digerlerini bilmiyorum ama yasemin soysal'in tek sisman beyniniz kitabini okudum yillar once. ve inanir misiniz resmen hayatimi degistirmisti. uzun zaman boyunca duygusal aclik olayini yasamadim kontrol mekanizmam gelisti ve de cok kilo vermistim (o aralar zaten 70lerdeydim gerci ama yine de kendimi cok sisman buluyordum). kilomu verdim sporla ve de diyetisyenle o ara. aradan zaman gecti yine depresif bir donem yine cilgin gibi yeme nobetleri derken yavas yavas geri aldim kilolari. eh evlendikten sonra da ustune bir 25 kilo daha ekledim. gecenlerde aklima geldi bu kitap, almak istedim ama burada bulamadim tabi ki turkce yayin. annemi aradim sagolsun posta ile gonderdi simdi tekrar elime gecti okumaya baslicam. gercekten kesinlikle tavsiye ediyorum hepinize....

cok gecmis olsun canim

zaten bence bu diyetin en zor günü ,fırınladım bende ama öylede kötü ya tuzsuz birşeye benzemiyor .ben nasıl severdim patatesi meğer tuzsuz bir hiçççççççççmiş

ben de firinladim simdi bekliyorum haslanmis patatesten iyidir bence yine de. midem agzimda butun gun hem basim catliyor hem midem kaziniyor hem bulaniyor of ya cidden bu ilk ve son yapisim. patates gunun iptal ederek yaparim bidaha yaparsam. 3-4 verecegime 1-2 vereyim o da yeter. cekilmez bu cile vallahi ya esim de karsimda lop lop goturdu bugun. bi de findikli kurabiye getirmis kv. karsimda hapur hupur yediler. aglayacaktim inanin o hale geldim. birakin tatmayi koklamadim bile. giyecegim minik kot etekleri falan dusunerek sabrettim ama cidden en buyuk sinavlarimdan biriydi bugun......

Artık kimse menüsünü paylaşmıyor mu :26: Ben paylaşayım bari ilham alın salatadan başka birşey yemiyorum ama neyse
Kahvaltı
1 domates,1 salatalık,1 kk peynir,4 zeytin, 3 ince dilim beyaz ekmek ( ürikasitim yüksek olduğu için kepekli ürünler yasak)
1 fincan tarçınlı karanfilli yeşilçay
Ara
1 elma
Öğle
1 kase salata ( marullarını yiyemedim ya maruldan nefret ettim artık. )
2 ince dilim ekmek,3 tane grissini
Ara
2 grissini
Akşam
1 kase salata, az peynir, 3 dilim ekmek
Ara
1 muz

3 litre su

Pek sağlıklı görünmüyor farkındayım fakat ürikasitim düşünceye kadar sadece salatayla besleneceğim

Bu arada son 1 aydır beni gören herkes gerçekten zayıfladığımı söylüyor mont giyiyor olmama rağmen farkediliyor diyen çok oldu bu da acayip sevinç kaynağı sonunda insanlar farkeder oldu 20 kilo sonunda

tamam asu şu aşure yaptığın gündemi görüşsek?bende bugün yedim de yedim.kaç zamandır akşamları nerdeyse aç yatıyordum.bugün kendimi rahat bıraktım.aslında sabah öğle iyiydi de nişantaşına gidip badem leblebi alayım derken cevizli sucuk ve yaprak sarmada aldım ve gelincede yedim işte.yarın oruç tutmak istiyorum.gece ne yesemde dengelesem hemde aç kalmasam emziriyorum ya?ne dersin???

beyza abla ben bi takvimin arkasında okumuştum.adaçayı gargarası yapılısa çok iyi gedliği yazıyordu..faranjitim vardı benim öğretmen hastalığı malum.
2 yaz önce çok fenaydım hemde yaz günü.dr dr gezdim.biri antibiyotik bile verdi.(hamileydim) bi diğeri bu viral antibiyotik bi işe yaramaz dedi.bi sürü gargaralar neler neler 15-20 gün çektim.bu halde denizede giriyorduk üstelik ben acı çekiyordum sonra adaçayı gargarasıyla şifasını buldum çok şükür.şimdi az bi ağrısa hemen yaparım ilaç çok kullanamadığımiçin(4 yılım hep hamile veya emzikli geçti)

banada patetes yasak.bende haşladığımda salataya koymadan yağsız tuzsuz bile severim yaaa .keşke pazar başlamasaydın bari.ptesi daha iyi olurdu.eşinde acımasızmış madem(ben eşime kızıyordum ilk zamanlar ben görmeden ye ne olur diye)

maşallah farkedilmek çok güzel.salatayı çeşitleseniz.ben tere roka kırmızı lahana marul ne bulduysam koyarım.bi de karnıbahar haşlayıp sarımsaklı limonlu çok güzel olur .brokolide aynı şekilde ve çok etkili.ertesi gün tartı farkeder

Çok tatlı ve olgun bir insansın....

Seni kutlarım..Komplex sıfır....Bir de öperim...

Ablacığım o senin yüreğinin güzelliğinden öyle geliyor sana
Normalde herkesin vermesi gereken tepkiyi verdim sonuçta bir harf için arkadaşlarımı kıracak insan değilim kimseninde olmasını istemem.
Ben kızıma bile her zaman tembihlerim facebook'da yada msn'de arkadaşlarınla sohbet ederken türkçeyi katletmeden yazış diye eee ben ona öyle derken benim aksini yapmam çok yanlış olur.

Çok geçmiş olsun Ablacığım inşallah şuanda kendini çok daha hissediyorsundur

Aminnnnnnnnnnn Efferim bak bu gün yoklama yapamadığım halde kendini göstermişsin
Maalesef bende aynı dertten muzdaripim hemde öyle böyle değil kızım arada baba diyor bana düşün artık
Lazere henüz girmedim çünkü önce kilolar gitsin belki zayıflayınca hormonlar da düzelir gerek kalmaz diye. Ben artık direk sil ağda yapıyorum çünkü çımbız deydirdikce yerleri daha bir kara oluyor ve göze daha çok batıyor. Ağda yaptığım halde 4 gün sonra tekrar tek tük çıkmaya başlıyor ve eğer ellemezsem 1 hafta sonra kaba sakala dönüyorum desem abartı olur
Eşime bile diyorum bak sırf sözüm geçsin diye sakal bıraktım ama hala beni dinlemiyorsun diye
Bakma dalga geçiyorum ama dediğin gibi Allah beterinden korusun ve benim hep dediğim gibi düşmanımın bile başına vermesin

Canım hadi hayırlısı bakalım sen bir haftanın sonunda ne kadar vermiş olucaksın :122: valla merak ediyorum şimdiden
Bu arada Fulya patates görmeye dayanamıyacak kıvama geldi ama sana bakılırsa halinden çok memnunsun patatesten ööö gelmemiş anlaşılan Ayyy bir an önce cuma olsun istiyorum meraktan çatlayacağım

İyi yapmışsın Özlemciğim bende eşimle babasına bez almaya gittim sonrada markete uğradık. Benimki tutturdu ille aşure yap ki ben vazgeçmiştim dayanamayıp fazla kaçırırım diye ama sonra onun ısrarlarına dayanamadım. Sonradan bir saate yakın yürüdük ve KPye de uğradık. Bugün maaşallahı vardı; beni gördüğüne çok sevindi ve devamlı bana KVyi şikayet etti. Bağırıyormuş devamlı ona hatta sabahtan beri çok istediği halde sigara içmesinede izin vermemiş. Aslında zarar biliyorum ama dayanamadım bir tane içmesine yardım ettim sonrada biraz ellerimi ovuştur dedi birde sırtını kaşıttı. Ben tabiki hiç düşünmeden peki dedim ama kv fena bozuldu hep sanki o mu geliyor şimdi nerden çıktı bu falan diye söylendi ama ben kPye göz kırpıp boşver bırak konuşsun dedim
Adam bana güzel kızım diyor başka birşey demiyor valla hem şaşırdım hemde çok hoşuma gitti :122: :122:

Hadi geçmiş olsun o zaman şimdiden nasılsa bu saate kadar akşam yemeğinide yemişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…