- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
Ahhh nerde canım nerdeee alemlere akmak..
Fena hastayım..Cuma gecesi başladı.Bademciklerim şişti;ama ne enfeksiyon anlatamam.Tüm bademciklerimi kapladı..Tamamen beyaz....Gırtlağım kapandı(her zaman temenni ettiğim şey ama
hastalık olunca çok zor)
Cumartesi,antibiyotik başladım.Biraz söndü ama yine de yutkunmakta zorluk çekiyorum;ateş ve halsizlik cabası...
Şimdi biraz kendime gelmeye başladım şükür.
Endokrin servisine ilk gittiğimde ultrasonda kist çıkmadı ama adet düzenim bozulunca kadın doğuma gittim orda 4 cmlik kist göründü o da 1 ayda eridi zaten
Slm bayanlar konu almış basını gitmiş okuyamadım herşeyi :d nasılsınz
slm blackberyy evet konu akıp gidiyor,sürekli takip istiyor
ben iyiyim ohh temizliği bitirdim,artık ayaklarımı uzatma vakti
Çok geçmiş olsun BeyzuşumAllah tez zamanda şifa versin inşallah
zayıflamak zor iş..
yok canım izlemedim ama sayende izlemiş gibi oldum :) ne hatunmuş len . türkan şoray'ın vardı sanırım.Kız hiç izlemedinmi seneler önce marimar diye bir dizi vardıama doğru sen evde oturmuyordun ki.
Kısaca özetlim sahilde yaşayan pis pasalak bir kız vardı hatta köpeği vardı pulgosoünlü bir futbolcu ona hesapta nikah kıyıyor tabi sahte buda hamile kalınca adamın yaşadığı şehre gidip yanında ilk önce hizmetci gibi oluyor adam bir ara seviyorum falan derken üvey anne araya girip kadını kaçırıyor Marimarda zavallım ne yapsın zengin bir adamın yanına sığınıp afet oluyor ve intikam almak için o futbolcunun gitti her yere gidip onu çatlatıyor
Türk versiyonu da vardı onun ama film olarakadını hatırlayamadım ama o diziyi izledikten sonra dilimize bir pasaklı marimar dolandı kaç senedir
anam diziyide bir çırpıda anlattım iyimi
Aramıza hoşgeldinUmarım sende burada bizlerle birlikte sağlıklı bir şekilde hedefine ulaşırsın
valla götürdüm ya hemde en kalorili yiyecek ,yetmedi eşime söz verdim diye dünde iskenderin yarısını hüplettim , sonuç +1 ama ben bugün inanılmaz dikkat ettim asla 80 üstünü görmek istemiyorum artık. evet bu hafta kupa ya füsun'un ya da fulya'nın :)valla kendi ruh ve akıl sağlığımız için hayır diyebilmeyi de öğrenmeliyiz.bu nasıl bir bencillik?yuh dedim kv ne.sana kıyamadım.anneme bile anlattım telefonda .yaaa nasıl insanlar var.tut sen çalışan yorulanuzaktaki gelini çağır yakındakileri çağırma.gıcıkkk
ayyy tamam.bişi demiyom bak arık sessiz sessz oturuyorum.hem bak normal kiloma gelmişm ben sevindim bu hafta 25.0 görünce çizelgemde artık sizeetmem
neyse çok kızdılar asuu.biliyorlar onlarda bak yapmıcaklarmış bi daha .yapsalarda söylemeyeceklermişzaten biçok kişiyi özendrdiler şimdi korkuyorlar açıklama yapıyorlar uzun süre yapılmasın sağlıklı değil fln diye
öğlen götürdün kv getirdiklerini dikkat et almayasınbu hafta herkesin gözü üstünüzde bakalım ne etçeniz bak füsunuda ayarttın bu haftada füsunlar alcak kupayı.artık gidiyom ben başka topiğe.ne bu canım
bide bize kıskanç dediniz ama melis daha çok vermiş diye inceden bi kıskançlık seziyorum( heheee)
tebrikler ...bende malum ikiliden sonra ilk 3 e giriyormuşum bak gördünüzmü?
aminnnn ablam ama benim artık zor.normal kilo sınırına indim.artık çok veremem.haftada 500 gr versem iyidir.zatne bebeğmi emziriyorum.ben gene uğraşırım ama çok zor yani hala haftada 1 gitmesi.
canım ya kusura bakma bugün giremedim sen başlamışsın bile :) ama merak ettiğin bir şey olursa sorabilirsin yine..Merhaba canlarım iyi geceler,
Geçen hafta annemdeydim sonra dönüşte kayınvalidemler bizimle geldiler hala da bizimleler onları bırakıp giremiyorum sizleri özledim valla,öyle birikmiş ki nasıl okuyacağım onu düşünüyorum.
Bir de Melis ve Özlem yarın ben de 5 gün 5 kg diyetine başlıyorum (hatta başlıyoruz Fulya'da başlıyor) neler yaptınız nasıl yaptınız anlatır mısınız zahmet olmazsa.
hay Allah girememişim bu hafta nedenki?zatne listeye artık girebileceğim son haftaydı sanırım onuda elimden aldınız ondan kıskandım bu kadar.bundan sonra 1 kilo üstü vermem neredeyse imkansız
çok geçmiş olsun.ameliyatlı ameliyatlı nelerle uğraşmışsın.annelik zor zanaat.annene kızına vede sana Allah acil şifalar versin.inşallah hemorid dende sonsuza kadar kurtulursun.
sana da geçmiş olsun.ne zaman buluşuyorz?bizde listeyi sallama planları yaparız:)))
çok geçmiş olsun
ya neden veremiyorsun anlamadım sen ne kilolar vermiş insansın 1in üstündede verirsin yine...dün akşam dünyam karardı bir an....konu açtım okuyun.........
çok geçmiş olsun yaa.benim de kızım aynı seninkinden.sürekli zıplar hareketlidir.aynı şey başıma gelse senin gibi yapmak aklıma gelmezdi....offff çok geçmiş olsun çookk
ben içiyorum.eşim yemek sonrası midesi rahatlasın diye,bende tokluk hissedeyim diye içiyoruz:)
süper süperr
benide görenler baya bir farkediyor.hemen konuşmalar başlıyor nasıl yaptın ettin.ben lesliyi anlatıyorum en çok.sende başlasan aslında seversin.eşin yardımcı olan birine benziyor.bi yarım saat versen bebişi akşam kendini iyi hissedersin.sporsuz her hafta çok iyi verdin.şimdi sporla aynı şekilde vermeye devam edebilirsin canım.
benim eşim en çok iltifat eden.kiloluykende sürekli iyisin bişiyin yok der dururdu ama şimdi bir başkasın diyor.kiloluyken zayıf halini görmüyordum şimdi görünce bu daha iyi diyor.aman tehlikeli kilolardayım yine
bende banyoyu temzledikten sonra belim ağrır.ne kötü
oyyy oyyy gez maşallahh aldık öpücüklerini
anne gibisi yokk
evet ya görenler bayağı fark ediyor hele uzun süre görüşmediysek ... sporsuz değil aslında geçen aya kadar ite kaka gidiyordum bayramdan sonra bitti spor. aslında bende yeniden başlamak istiyorum eşim çık yarım saat yürü ben bakarım diyor bakalım başlayacağım sanırım. üşütmem inşallah... aynen benim eşimde öyle diyor hatta o kadar güveniyor ki 60larıda göreceğiz ben sana inanıyorum artık diyor :)))
çok geçmis olsun canim insallah daha iyisinizdir
super bi fikir bende yaziyim biseyler:44::44::44:
liste için ellerine saglik ablacim dun aksam yazamadan çiktim
tesekkur ederim ablacim
ben artik bunla 1,2 hafta idare ederim
basiniz saolsun
mekani cennet olsun
geçmis olsun canim oglusuna
uzun sure SIKICI ve tehlikeli bencede
ALLAH tamamina erdirsin canim
geçmis olsun canim
geçmis olsun canim
sendemi gurbettesin
nerde oturuyorsun?
hos geldin aramiza
geçmis olsun ablacim
hos geldin aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsin
herkese iyi geceler
evet uzun olması ve tek tip olması oldukça sıkıcı....
sorma ya bende içmezdim okada komşum tiryakisi günde 20 bardak rahat içiyo 3ü bir arada çay bardağına yapıyo kadın yarım kadar 44 kilo bende alıştım ondan 1 bardak içtim bugün okadariyi pazarlarr arkadaşlarrr.. ben 90 700 de 3 gündür takıldım kaldımmm...ben de sinirlenip 6 dilim fırınlanmışş ekmek yadimm..başım catlıcak ağrıdan ..fazla yiynce bende baş ağrısı cok oluyorr... cumaya kadar 8 leri görürüm inş...
bu 5 günde 5 kilo diyetimi yapıyosunn canıımm..ben denedim birkere ama bana cok zor geldi sürekli patates yemekk..ama tekrar denicem sanırımm...
ben temizliğe daha yeni başlıcamm...canımm 6 fincan nescafe ne demek ben anlamdımm..ciddimisinn..inanamıyorumm.. sana..ben yılda 2 defa anca içerim heralde..
Fena hastayım..Cuma gecesi başladı.Bademciklerim şişti;ama ne enfeksiyon anlatamam.Tüm bademciklerimi kapladı..Tamamen beyaz....Gırtlağım kapandı(her zaman temenni ettiğim şey ama
hastalık olunca çok zor)
Cumartesi,antibiyotik başladım.Biraz söndü ama yine de yutkunmakta zorluk çekiyorum;ateş ve halsizlik cabası...
ben aldım canım bakalım yaza o güzel eteğin içine girebilecek miyim :)Ne biliyim valla bizimkilerinki tuttu ama...Hepimizin ufku pek açık belli değilmi zaten şeker.
Küçük bir kıyafet alma fikri çok güzel bende alıyım beğendiğim bir şeyi.
Çok üzüldüm canım yaa inan kalbim ağzımda okudum Allahım korumuş güzel yavrunu.
Çok sevindim barışın iyi olmasına kızınada maşallah inşallah iyi yerlere gelicek.
Maşallah canım inşallah hep mutlu olursunuz inan çok sevindim.
İnsana gerçekten iyi gaz oluyor ama fazlada güzel tepkiler alınca insan kendinide salabiliyor ben öyleyim ne yazıkki.
Ohh inşallah güzel bir dinlen bu hafta baya bir üzüldün yoruldun.
Aynı amcamlar artık inan karşılaşmak istemiyorum bu tarz saygısızlıklarından dolayı.
Bravo valla banu iyi söylemişsin lazım böyle tiplere inşallah o güne kadar zayıflarsında çatlarlar ortalarından.
Canım çok geçmiş olsun.
Yıldızın düşük heralde asumancım bol bol nazar duası oku kendine.
Canım mesala ben 150 kilodan 96 ya düştüm sonra bir kısmını aldım şuan 106 kiloyum yani yalnız değilsin.
7leri gördüm canım inşallah kaybetmem :)sağol canım daha iyiyiz şükür
sağol canım tebrikler bu hafta süper kilo vermişsin
gözlerime inanamadım valla
sağol canım sen nasılsın
geçmiş olsun sanırım slgın var
sağol canım
sağol canım amanin dedim inanamadım ne yaptınız siz bu hafta nasılda gitmiş kilolar 7li rakamları gördün bravooo
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrr
sağol canım umarım sen nasılsın dişin nasıl
amin ablacım sağolasın
sağol canım barışada geçmiş olsun canım
ter testi niçin yapılıyor canım umarım iyi çıkar sonuçlar
sağol canım
sağol canım
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
geçmiş olsun çabuk toparlar umarım
verilmiş sadakan varmış
büyük geçmiş olsun çok iyi yapmışsın
benim kız kardeşimde düşme sonucu dili boğazına tıkanmış morarmaya başlayınca komşular annemin elinden almaya çalışmışlar çocuk öldü diye annemde dilini çekince kandine gelmiş
rabbim korusun melekleri
sağol canım
sağolasın canım
zaten bence bu diyetin en zor günü ,fırınladım bende ama öylede kötü yaGunaydin kizlar iyi pazarlar hepinize
Evden cikmadan bir gireyim dedim. Aslinda gec kaldim bugun kv ve ailenin geri kalani ile programimiz var sozde 1 saat once cikacaktik uyuyakalmisiz.
Haslanmis patatesimi yiyorum simdikorkunc birsey ya hem de sabah sabah midem kalkti... Oooof of... Ama bu kadar kiloyu aldigim icin bu cezayi hakettim demektir soylenmemem lazim... Yine de korkunc birsey yahu meyve gunu icin sabirsizlaniyorum :18:
Bu diyeti yapanlara da helal olsun diyorum nasil becerdiniz patates gununu ya
Kızlarrrrrrrrr hele şükür eşim hadi hazırlanın dedi :122: ben çıkıp bir hava alayım az hareket etmiş olurum tabi henüz eşime planımdan söz etmedimbir dışarı çıkalım da nasılsa ben dudağımı büzer bir lüptennnnnnnnnn dediğim an bana hayır diyemez
Genelde lütfen yerine lüpten diyorumo zaman çooook istediğimi anlıyor ancak
Akşam üzere görüşürüz inşallah yine
Öpüyorum sizi kocaman
Kendinize iyi bakın ve sakın yaramazlık yapmayın ( kaçamak )
tşk ederim cnm kitap isimleri için kopyaladım d&r gidince bakayım alıp okurum severimselamlar ben yeniyim burda :)
kitap tavsiye edeyim mi kızlar size?
bu iki kitap duygusal yeme yani moral bozuk olunca yeme ile ilgili.
Duygularını Yemek - Treysi Kazmirci
Tek Şişman Beyniniz & Düşünce Gücüyle Zayıflama 1,2 - Yasemin Soysal
özellikle Duygularını Yemek çok açıklayıcı olmuştu benim için.
bunları bana yeni tavsiye ettiler.
Nil Gün - Pazartesi diyete başlıyorum
Nil Gün - Kaç kiloya programlısın?
Nil Gün - Aç olan bedenin değil duyguların
bunların hiç biri diyet kitabı değil hepsi olmuyorsa niye olamadığından, kendi kendimize kendimizin niye engel olduğundan bahsediyor.
bunlar da doktorumun konuyla ilgili kitapları henüz almadım ama hepsini almayı düşünüyorum, kendisi prof. ve alanında çok bilgili bir hoca.
99 SAYFADA KİLO YÖNETİMİ VE BİLİMSEL ZAYIFLAMA - METİN ÖZATA
DOĞRU BESLEN FORMDA KAL - METİN ÖZATA
Gİ DİYETİ - METİN ÖZATA
NATUREL ZAYIFLAMA - METİN ÖZATA
Kişiye Özel Kalıcı Zayıflama Rehberi - Metin Özata
Diyabetle Kaliteli Yaşam Rehberi - Metin Özata
hastalık olunca çok zor)
sorma ya bende içmezdim okada komşum tiryakisi günde 20 bardak rahat içiyo 3ü bir arada çay bardağına yapıyo kadın yarım kadar 44 kilo bende alıştım ondan 1 bardak içtim bugün okadar
geçmiş olsunnn en nefret ettiğim şey bademcik ıhlamur hemen kış günü iyi gider
tşk ederim cnm kitap isimleri için kopyaladım d&r gidince bakayım alıp okurum severim
ablacım çok geçmiş olsun dikkat et kendine lütfen hastalık zor hep deriz dursun şu boğazımız kapansın gırtlağımız ama hasta olupta yiyemeyince insan tuhaf oluyor telaşlanıyor gerçi hastalık falan semiran hiç bişey yapamıyor ne boğaz varsa dünya yansa dırmuyor beni hiç birşey etkilemez hasta da olsam aynı:26::26::26:
semiranım Allah kabul etsin canım orucunu
başımın ağrısı geçti iyiyim canım sende çıksaydın keşke dışarı iyi gelirdi açık hava
beyzuş ablacım sana da geçmiş olsun bol ıhlamur iç sen bilirsin ne yapacağını gerçi ama
ben de dün ve bugün toplam 150 dk yürüdüm ama oruç olunca fazla dikkat edemeyeceğim gibi görünüyor çarşamba da aşure yapacağım inşallah onu da atlatayım daha kaçamak felan yapmam
ececim oğluşun iyileşsin o zaman görüşürüz canım
selamlar ben yeniyim burda :)
kitap tavsiye edeyim mi kızlar size?
bu iki kitap duygusal yeme yani moral bozuk olunca yeme ile ilgili.
Duygularını Yemek - Treysi Kazmirci
Tek Şişman Beyniniz & Düşünce Gücüyle Zayıflama 1,2 - Yasemin Soysal
özellikle Duygularını Yemek çok açıklayıcı olmuştu benim için.
bunları bana yeni tavsiye ettiler.
Nil Gün - Pazartesi diyete başlıyorum
Nil Gün - Kaç kiloya programlısın?
Nil Gün - Aç olan bedenin değil duyguların
bunların hiç biri diyet kitabı değil hepsi olmuyorsa niye olamadığından, kendi kendimize kendimizin niye engel olduğundan bahsediyor.
bunlar da doktorumun konuyla ilgili kitapları henüz almadım ama hepsini almayı düşünüyorum, kendisi prof. ve alanında çok bilgili bir hoca.
99 SAYFADA KİLO YÖNETİMİ VE BİLİMSEL ZAYIFLAMA - METİN ÖZATA
DOĞRU BESLEN FORMDA KAL - METİN ÖZATA
Gİ DİYETİ - METİN ÖZATA
NATUREL ZAYIFLAMA - METİN ÖZATA
Kişiye Özel Kalıcı Zayıflama Rehberi - Metin Özata
Diyabetle Kaliteli Yaşam Rehberi - Metin Özata
hastalık olunca çok zor)
zaten bence bu diyetin en zor günü ,fırınladım bende ama öylede kötü yatuzsuz birşeye benzemiyor .ben nasıl severdim patatesi meğer tuzsuz bir hiçççççççççmiş
semiranım Allah kabul etsin canım orucunu
başımın ağrısı geçti iyiyim canım sende çıksaydın keşke dışarı iyi gelirdi açık hava
beyzuş ablacım sana da geçmiş olsun bol ıhlamur iç sen bilirsin ne yapacağını gerçi ama
ben de dün ve bugün toplam 150 dk yürüdüm ama oruç olunca fazla dikkat edemeyeceğim gibi görünüyor çarşamba da aşure yapacağım inşallah onu da atlatayım daha kaçamak felan yapmam
ececim oğluşun iyileşsin o zaman görüşürüz canım
Sağolun güzeller;geçmiş olsun dilekleriniz için.....
Ihlamur içiyorum canım...İçine zencefilde kattım biraz NURSENACIĞIM
Ahhh SEMİRANCIĞIM;diyet dışında benim de yemek yiyemediğim 2 durum vardır:biri aşırı mide bulantısıyla geçen adet dönemi(1-2 saatle sınırlı)diğeri de bademciklerim bu derece enfekte olunca....Bunun dışında maaşallahım vardır....
ASUCUĞUM, sana da geçmiş olsun canım.Baş ağrısı da çok zordur.Gençlik yıllarımda ben de çok çekerdim baş ağrısından...Ağrı kesici alırdım ama mutlaka anlıma Wicks sürerdim çok iyi gelirdi soğuk soğuk...
selam millet ben sonunda eve gelebildim. gunum berbat gecti bu patatesler yuzunden. sabah midem agzima geldi kahvaltim olan 1 haslanmis patatesi bitiremedim. oglen de karabiberli 2 haslanmis patates yedim. 1 tane yesil cay ictim. aksam yemegimi de su an pisiriyorum firinda yapiyorum bu kez yagsiz ve tuzsuz amabugunu atlatayim bir an once artikkk dayanamicam o kadar aciktim ki anlatamam. basim da felaket agriyor. bir daha asla patates gormek istemiyorum
ben de firinladim simdi bekliyorumhaslanmis patatesten iyidir bence yine de. midem agzimda butun gun hem basim catliyor hem midem kaziniyor hem bulaniyor of ya cidden bu ilk ve son yapisim. patates gunun iptal ederek yaparim bidaha yaparsam. 3-4 verecegime 1-2 vereyim o da yeter. cekilmez bu cile vallahi ya esim de karsimda lop lop goturdu bugun. bi de findikli kurabiye getirmis kv. karsimda hapur hupur yediler. aglayacaktim inanin o hale geldim. birakin tatmayi koklamadim bile. giyecegim minik kot etekleri falan dusunerek sabrettim ama cidden en buyuk sinavlarimdan biriydi bugun......
Artık kimse menüsünü paylaşmıyor mu :26: Ben paylaşayım bari ilham alınsalatadan başka birşey yemiyorum ama neyse
Kahvaltı
1 domates,1 salatalık,1 kk peynir,4 zeytin, 3 ince dilim beyaz ekmek ( ürikasitim yüksek olduğu için kepekli ürünler yasak)
1 fincan tarçınlı karanfilli yeşilçay
Ara
1 elma
Öğle
1 kase salata ( marullarını yiyemedim ya maruldan nefret ettim artık.)
2 ince dilim ekmek,3 tane grissini
Ara
2 grissini
Akşam
1 kase salata, az peynir, 3 dilim ekmek
Ara
1 muz
3 litre su
Pek sağlıklı görünmüyor farkındayım fakat ürikasitim düşünceye kadar sadece salatayla besleneceğim
Bu arada son 1 aydır beni gören herkes gerçekten zayıfladığımı söylüyor mont giyiyor olmama rağmen farkediliyor diyen çok oldu bu da acayip sevinç kaynağı sonunda insanlar farkeder oldu 20 kilo sonunda
Çok tatlı ve olgun bir insansın....
Seni kutlarım..Komplex sıfır....Bir de öperim...
hastalık olunca çok zor)
ahh tombul kelebek dertler aynı... bende de testeron fazlası ve tüylenme problemi var,lazere bile girdim 2 yıl anca yarısı geçti,onlarla da yaşamayı ögrendim...
bu arada benmde adetlerim çok düzensizz hep bu pcos un işi
ama artık alıştım sanırım allah a şükür diyorum daha beterinden korusun bizi
Selammmm,anca okudum geldim hepsini olmasada bir kısmını çok vaktim yok içeri gitmem lazım ayıp olur yoksa
Gulma canım başın sağolsun,
Saferan büyük geçmiş olsun Rabbim korusun beterinden,
İlknur geçmiş olsun canım,acil şifa versin yavrularına Allahım,
Yena Barış biraz daha iyi anladığım kadarıyla umarım tez zamanda tamamen sağlığına kavuşur prensin,
Zeynebim Ranbbim sana kolaylıklar versin,iki cihanda da yüzünü güldürsün inşallah.Okudukça kahroluyorum ama inan sen çok güçlü metanetli ve inançlı bir insansın Rabiim güzel gönlüne göre versin her daim
Banuş (ceco) ben başladım canım diyete iyi gidiyor.
Asumancım ya vala ben de sizleri çok özlüyorum ama yapacak bir şey yok sanırım hafta sonuna kadar daha burdalar.
Ctesi iş görüşmesine gittim yarın belli olacak bakalım hayırlısı ise olsun.
Fulya patateleri soy küp küp doğra çok az su ile teflon tencerede haşla,su sadece yarım çay bardağı kadar filan olsun ve kısık ateşte yap lezeetli oluyor yenilebiliyor aklında olsun.
Kv süpürge açtı sesi geliyor ben kaçtımmmm
merhabaaaaaaa sabahtan beri ancak girebildim. geç kalktım bugün ,bebişe babası baktı :) sonra kahvaltıydı ,ev temizliğiydi derken, duş aldık ve dışarı çıktık. marketten almamız gerekenler vardı onları aldık ,gezdik. bende çanta bakayım dedim ama floya baktım istediğim gibi birşey yoktu. burada zaten çok seçenek yok ama bakalım. dışarısıda çok soğuktu bebekle çıkmayalım dedik öyle olunca haftaya kaldı. siz neler yaptınız bakalım?
selam millet ben sonunda eve gelebildim. gunum berbat gecti bu patatesler yuzunden. sabah midem agzima geldi kahvaltim olan 1 haslanmis patatesi bitiremedim. oglen de karabiberli 2 haslanmis patates yedim. 1 tane yesil cay ictim. aksam yemegimi de su an pisiriyorum firinda yapiyorum bu kez yagsiz ve tuzsuz amabugunu atlatayim bir an once artikkk dayanamicam o kadar aciktim ki anlatamam. basim da felaket agriyor. bir daha asla patates gormek istemiyorum
digerlerini bilmiyorum ama yasemin soysal'in tek sisman beyniniz kitabini okudum yillar once. ve inanir misiniz resmen hayatimi degistirmisti. uzun zaman boyunca duygusal aclik olayini yasamadim kontrol mekanizmam gelisti ve de cok kilo vermistim (o aralar zaten 70lerdeydim gerci ama yine de kendimi cok sisman buluyordum). kilomu verdim sporla ve de diyetisyenle o ara. aradan zaman gecti yine depresif bir donem yine cilgin gibi yeme nobetleri derken yavas yavas geri aldim kilolari. eh evlendikten sonra da ustune bir 25 kilo daha ekledim. gecenlerde aklima geldi bu kitap, almak istedim ama burada bulamadim tabi ki turkce yayin. annemi aradim sagolsun posta ile gonderdi simdi tekrar elime gecti okumaya baslicam. gercekten kesinlikle tavsiye ediyorum hepinize....
cok gecmis olsun canim
ben de firinladim simdi bekliyorumhaslanmis patatesten iyidir bence yine de. midem agzimda butun gun hem basim catliyor hem midem kaziniyor hem bulaniyor of ya cidden bu ilk ve son yapisim. patates gunun iptal ederek yaparim bidaha yaparsam. 3-4 verecegime 1-2 vereyim o da yeter. cekilmez bu cile vallahi ya esim de karsimda lop lop goturdu bugun. bi de findikli kurabiye getirmis kv. karsimda hapur hupur yediler. aglayacaktim inanin o hale geldim. birakin tatmayi koklamadim bile. giyecegim minik kot etekleri falan dusunerek sabrettim ama cidden en buyuk sinavlarimdan biriydi bugun......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?