Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ay yok canim ya su an kucagimda bir tabak firinda patates var yemeye calisiyorum bir yandan kk'de gezinirken

vuuuvv iskenderde yedin hee:)???bende bugün bi sapıttımki sormaa.cevizli sucuklarrr ,bademler ,yaprak sarmaa,. turşuu..aaahhh ahhh.leslie yapmayı planlıyorum yatarken inşallah planda kalmaz sadece.çünkü karnımı toplamaya başladım gibi .geçen hafta 300 dk ya çıkmıştım yaa o nedenle bu hafta sonu biraz daha göbişim inmiş gibime geldi.hala göbekliyim de ama biraz küçüldü sanki.lesliyi tavsiye ederim.benm bebişim ben yaparken mutlu olyur ama sonra sıkılıyor tabi.genelde o uyurken yapmaya çalışıyorum.evet sen zumba yapıyordun dimi?ben bi kere yapim dedim ama hareketlere yetişemedim vazgeçtim.lesli hoşuma gidiyor.hatta geçen hafta hep aynısını yaptım.sevdiğim 4 tane var aslında.2 si 45 dk 2 si 60 dklık.arkamı gören şok oluyor.çok küçülmüş:)))yani özellikle basen bacak problemi olanlara şiddetle tavsiye ederim.ben üst tarafı eritmek için leslie yapmadığındada kol haretkelteri yapmaya çalışıyorum.ama yoruluyorum:)

Ay yok canim ya su an kucagimda bir tabak firinda patates var yemeye calisiyorum bir yandan kk'de gezinirken

Ha gayret güzelim çok az kalmış okadar bütün gün uğraştın bu günden sonra zaten çok daha rahat geçer. Sık dişinide bitir o patatesleri yavaş yavaşda olsa.
Ben senin başarabileceğine çok inanıyorum. 5 günüde bitir madem başlamışken sonra bir daha yapmazsın zaten çok sık yapmak iyi değildir.
Birde sen her gün tartılacakmısın yoksa cuma süprizmi yapacaksın

Canım ürikasitim epey yüksek olduğu için çoğu sebzeyi tüketemiyorum kırmızı lahanayı dişim kesmiyor ya roka hiç yemedim bilmiyorum tadını :26: tere şu kokan şeymi bilmiyorum ama onu da yemedim marul domates salatalık havuç turp falan salatam genelde bunlarda oluşuyor

hergun tartilmayi dusunmuyorum cecocugum cuma hepimize supriz olsun 2 kilodan az cikarsa oturur aglarim ama ciddi soyluyorum. metabolizmam bu aralar nedense cok yavas oldugundan kendimden cok buyuk rakamlar beklemiyorum dogruya dogru. ama cok kucuk de olmasin da bari cektigim eziyete degsin iskence resmen :18: hala bitiremedim patatesimi yarim saat oldu 5 dakikada bir agzima bir parca atabiliyorum midem bulaniyor

ablacımm kıyamam çok geçmiş olsunnn...salgınmı vardır nedir yeğenlerimin ikisininde komşumuzun kızıınında bademcikleri şiş hemde ne şiş dillerine kadar bembeyaz yeğenlerim serumla kendilerine geldiler akşam sabah iğne oluyorlar

oooh afiyet olsun canim hic ozenmedim ki... hic sevmem zaten yaprak sarmayi falan :18::18::18:
bu arada zumbayi gorunce hemen paylasmak istedim. ben uzun zamandir leslie 5mil yapiyorum. elimde agirliklarla yapiyorum hem de, tum hareketleri abartarak ve hatta yuruyus kisimlarinin da buyuk bolumunu jogging seklinde yaparak. dolayisiyla kas kutlem iyi hicbiryerim agrimaz. AMA dun zumba yapayim dedim.... aman tanrim bugun tum kaslarim tutulmus. aylar sonra ilk kez boyle oluyorum zor oturup kalkiyorum haha

bu sene aşure yapmayacaktım ama eşimin isteği üzerine yapayım dedim dağıtmak için bazı yerlere söz bile vermiş
dünü ben de güzel atlatmıştım gece açtım ne güzel ama işin içine sahur girince kötü oldu eşim de tuttuğu için bi güzel sahur yaptık yalnız olsam öyle olmazdı
bugün ben de gittim pazara kızlarla kuruyemişcim var üst katta bi poşet doldurdum geldim başka mamalara bakmadım ama önceki gittiğimde ben de cevizli sucuk almıştım gerçekten çok güzeldi size de afiyet olsun caım azar azar yersin bişey olmaz
ben bu gece sahur için müsli ve yoğurt düşünüyorum senin için ne iyi olur acaba bilemedim ama süt yoğurt ekle mutlaka yediklerine bence emzirdiğin için acıkırsın belki yine de yoksa günler gerçekten çok kısa
aşureyi çarşamba yapacağım inşallah annem ve kayınvalidemi de çağırmayı düşünüyorum seni de beklerim canım siz yiyin ki bana kalmasın

Avrasya kaldıkmı baş başa herkes gitmiş

EEe senin günün nasıl geçti inşallah kaçamaksız geçmiştir

Avrasya kaldıkmı baş başa herkes gitmiş

EEe senin günün nasıl geçti inşallah kaçamaksız geçmiştir

bugün güya erken kalkıp temizlik yapıp sonra markete gidecektim, evde yiyecek sağlıklı tek bir şey yoktu. oldukça geç kalkabildim ve bütün günüm sağlıksız beslenerek geçti. ama yarın için umutluyum :)

henüz başlamadım zaten de ertele ertele bir hal oldum yarın başlıyorum.

ben de buralardayım cecom ama geziniyom arada başka topiklerde
ben asıl kaçamakalrı gece yapacam gibi görünüyor malesef

Aman sakın asucum yaa ne güzel sabretmişsin bu saaten sonra bozma kendini

ben de buralardayim ama saklaniyorum

Ay dur damağımı kaldırayım birden nerden çıktı bunlar diye korktum
Sen nasılsın şu an canım hala miden bulanıyormu?
Bakalım Siz bu hafta nasıl bir skor yapacaksınız Füsunla :122: inşallah seni motive edecek bir rakam olurda dediğin gibi işkenceye deymiş olur.

füsun ve fulya bu hafta sizi takipteyim
melis ve özlemi de tabii
bakalım durumlar ne olacak şayet bu hafta da bende hareket olmazsa ciddi ciddi patates güzelliğine adaylığımı koyabilirim

Evet malesef hala midem bir tuhaf. Yemegimi bitiremedim bu arada ben.. Yarim tabak yiyebildim doktum gerisini. Ac degilim ama tikadi neyse ki. Gece de erken yatmayi dusunuyorum ki bir an once sabah olsun, sebze gunu baslasin :) basim da agriyor ilac alicam birazdan. Bakalim kac kilo gidecek ben de cok merak ediyorum. Umarim deger bu cektiklerime :44:

bak sen patates güzeline saklanıyormuş

haha yapma asu adim oyle kalacak sonra
evet saklaniyorum arada ceee yapiyorum oylesi daha heyecanli saka bir yana gezinip duruyorum topik topik. esim futbol oynuyor pazar aksamlari ben de can sikintisindan iste okuyorum kimin ne derdi varsa

füsun ve fulya bu hafta sizi takipteyim
melis ve özlemi de tabii
bakalım durumlar ne olacak şayet bu hafta da bende hareket olmazsa ciddi ciddi patates güzelliğine adaylığımı koyabilirim

canim biz de bu hafta dereceye girersek artik sen de basla bence. zaten patates gununu atlattin mi gerisi kolay(mis) oyle diyorlar gorecegiz..
acikcasi ben meyve gununu iple cekiyorum cok seviyorum cunku

Hadi bakalım hayırlısı aramızda pek fazla fark yok sayılır sende en kısa zamanda azda spor yapabilirsen bana yetişirsin bence.
Ben bir hafta çok verirsem bir sonraki 3 hafta nedense gram halinde veriyorum bakalım bu hafta ne olucak çok merak ediyorum.
Genelde cuma verdiysem iki gün sevinçten 32 diş ortada dolanırım sonra pazar oldumuda acaba cuma ne kadar vermiş olurum diye bu seferde kara kara düşünürüm metabolizmaya güvenemediğim için

İnşallah hepimiz yaza kadar güzel kilolar vermiş oluruz :122: Artık biraz yürüdüğümde belimin ağrımasından bıktım, kıyafet bulamamaktan bıktım şöyle seksi seksi dolanalımda enişteler kudurup dursun bekar olanlarda kıskanacak enişte bulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…