Canım hadi hayırlısı bakalım sen bir haftanın sonunda ne kadar vermiş olucaksın :122: valla merak ediyorum şimdiden
Bu arada Fulya patates görmeye dayanamıyacak kıvama geldi ama sana bakılırsa halinden çok memnunsunpatatesten ööö gelmemiş anlaşılan Ayyy bir an önce cuma olsun istiyorum meraktan çatlayacağım
Hadi geçmiş olsun o zaman şimdiden nasılsa bu saate kadar akşam yemeğinide yemişsindir
valla götürdüm ya hemde en kalorili yiyecek ,yetmedi eşime söz verdim diye dünde iskenderin yarısını hüplettim , sonuç +1 ama ben bugün inanılmaz dikkat ettim asla 80 üstünü görmek istemiyorum artık. evet bu hafta kupa ya füsun'un ya da fulya'nın :)
o spor yapıyor maşallah güzel verdi, sende yapıyorsun sende onun kadar verirsin merak etme.
ya neden veremiyorsun anlamadım sen ne kilolar vermiş insansın 1in üstündede verirsin yine...
evet ya görenler bayağı fark ediyor hele uzun süre görüşmediysek ... sporsuz değil aslında geçen aya kadar ite kaka gidiyordum bayramdan sonra bitti spor. aslında bende yeniden başlamak istiyorum eşim çık yarım saat yürü ben bakarım diyor bakalım başlayacağım sanırım. üşütmem inşallah... aynen benim eşimde öyle diyor hatta o kadar güveniyor ki 60larıda göreceğiz ben sana inanıyorum artık diyor :)))
....
Ay yok canim ya su an kucagimda bir tabak firinda patates var yemeye calisiyorum bir yandan kk'de gezinirken
maşallah farkedilmek çok güzel.salatayı çeşitleseniz.ben tere roka kırmızı lahana marul ne bulduysam koyarım.bi de karnıbahar haşlayıp sarımsaklı limonlu çok güzel olur .brokolide aynı şekilde ve çok etkili.ertesi gün tartı farkeder
Ha gayret güzelim çok az kalmış okadar bütün gün uğraştın bu günden sonra zaten çok daha rahat geçer. Sık dişinide bitir o patatesleri yavaş yavaşda olsa.
Ben senin başarabileceğine çok inanıyorum. 5 günüde bitir madem başlamışken sonra bir daha yapmazsın zaten çok sık yapmak iyi değildir.
Birde sen her gün tartılacakmısın yoksa cuma süprizmi yapacaksın
Ahhh nerde canım nerdeee alemlere akmak..
Fena hastayım..Cuma gecesi başladı.Bademciklerim şişti;ama ne enfeksiyon anlatamam.Tüm bademciklerimi kapladı..Tamamen beyaz....Gırtlağım kapandı(her zaman temenni ettiğim şey ama
hastalık olunca çok zor)
Cumartesi,antibiyotik başladım.Biraz söndü ama yine de yutkunmakta zorluk çekiyorum;ateş ve halsizlik cabası...
Şimdi biraz kendime gelmeye başladım şükür.
vuuuvv iskenderde yedin hee:)???bende bugün bi sapıttımki sormaa.cevizli sucuklarrr ,bademler ,yaprak sarmaa,. turşuu..aaahhh ahhh.leslie yapmayı planlıyorum yatarken inşallah planda kalmaz sadece.çünkü karnımı toplamaya başladım gibi .geçen hafta 300 dk ya çıkmıştım yaa o nedenle bu hafta sonu biraz daha göbişim inmiş gibime geldi.hala göbekliyim de ama biraz küçüldü sanki.lesliyi tavsiye ederim.benm bebişim ben yaparken mutlu olyur ama sonra sıkılıyor tabi.genelde o uyurken yapmaya çalışıyorum.evet sen zumba yapıyordun dimi?ben bi kere yapim dedim ama hareketlere yetişemedim vazgeçtim.lesli hoşuma gidiyor.hatta geçen hafta hep aynısını yaptım.sevdiğim 4 tane var aslında.2 si 45 dk 2 si 60 dklık.arkamı gören şok oluyor.çok küçülmüş:)))yani özellikle basen bacak problemi olanlara şiddetle tavsiye ederim.ben üst tarafı eritmek için leslie yapmadığındada kol haretkelteri yapmaya çalışıyorum.ama yoruluyorum:)
tamam asu şu aşure yaptığın gündemi görüşsek?bende bugün yedim de yedim.kaç zamandır akşamları nerdeyse aç yatıyordum.bugün kendimi rahat bıraktım.aslında sabah öğle iyiydi de nişantaşına gidip badem leblebi alayım derken cevizli sucuk ve yaprak sarmada aldım ve gelincede yedim işte.yarın oruç tutmak istiyorum.gece ne yesemde dengelesem hemde aç kalmasam emziriyorum ya?ne dersin???
Avrasya kaldıkmı baş başaherkes gitmiş
EEe senin günün nasıl geçti inşallah kaçamaksız geçmiştir
Avrasya kaldıkmı baş başaherkes gitmiş
EEe senin günün nasıl geçti inşallah kaçamaksız geçmiştir
ben de buralardayım cecom ama geziniyom arada başka topiklerde
ben asıl kaçamakalrı gece yapacam gibi görünüyor malesef
ben de buralardayim ama saklaniyorum
ben de buralardayim ama saklaniyorum
Ay dur damağımı kaldırayımbirden nerden çıktı bunlar diye korktum
Sen nasılsın şu an canım hala miden bulanıyormu?
Bakalım Siz bu hafta nasıl bir skor yapacaksınız Füsunla :122: inşallah seni motive edecek bir rakam olurda dediğin gibi işkenceye deymiş olur.
bak sen patates güzeline saklanıyormuş
füsun ve fulya bu hafta sizi takipteyim
melis ve özlemi de tabii
bakalım durumlar ne olacak şayet bu hafta da bende hareket olmazsa ciddi ciddi patates güzelliğine adaylığımı koyabilirim
bugün güya erken kalkıp temizlik yapıp sonra markete gidecektim, evde yiyecek sağlıklı tek bir şey yoktu. oldukça geç kalkabildim ve bütün günüm sağlıksız beslenerek geçti. ama yarın için umutluyum :)
henüz başlamadım zaten de ertele ertele bir hal oldum yarın başlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?