Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canim biz de bu hafta dereceye girersek artik sen de basla bence. zaten patates gununu atlattin mi gerisi kolay(mis) oyle diyorlar gorecegiz..
acikcasi ben meyve gununu iple cekiyorum cok seviyorum cunku

evet en zoru patates görünüyor ona da tuz olsa süper olacak ama bakalım bir ayı geçti ben takıldım kaldım napıyım son çare artık her yol mübah diyeceğim bakarsın haftaya pazar ben ve patateslerim mevzu olur

benim de takilmisti bir de son hafta ilk kez artilarda cikinca cok korktum ne olacaksa olsun basliyorum dedim ve de basladim. bugun dusup bayilmadiysam tehlikeyi atlattim demektir iyiyim iyiyim turp gibiyim sadece bas agrisi var o da tum gun ac gezdigim icin normal. kahvaltida patates olayi beni bitirdi malesef.

çok ilginç topikler var değilmi fulya ben diyet topikleri dışına pek çıkamıyorum

canim ben bol bol geziniyorum her yerdeyim. forum takip sayfasini takip ediyorum dikkatimi ceken tum basliklara girip okuyorum. cok gaza gelirsem yorum da yaziyorum

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn :103: benim de bel agrisi problemim vardi, diz agrisi da baslamisti simdi yavas yavas duzeliyor sukurler olsun. gitsin kilolar artikkk citir olalim hepimiz

iyi akşalar güzeller nasılsınız bakem diyetler nasıl gidiyor

90.8 kg. bende varım..bide şu çizelgeyi nasıl yapıyoruz..

Aramıza hoşgeldin o zaman inşallah sende bir an önce hedefine ulaşırsın. Motivasyon ve destek sonuna kadar burada var nasılsa ama bak baştan uyarayım buranın böyle sakin göründüğüne bakma normalde ana baba günüdür sonra yazılarım arada kaynadı beni aranıza almadınız deme

Maalesef genelde ilk gelenler öyle hissedebiliyor ama en geç 2 gün düzenli katılımda kendini akraba gününe gelmiş gibi hissedersin
Bu arada Çizelgenide Diyet Listesinin olduğu sayfada bulabilirsin anlatımını

Son düzenleme:

akraba gunu benzetmesi gercekten cok yerinde olmus canim ya resmen cuk oturmus
evet yazilar illa ki kayniyor bir de kimseyi tanimayinca cok zor oluyor muhabbete katilmak ama ben yilmadim herkese laf yetistirdim valla yeni gelen arkadaslara aynisini oneriyorum

ayyyy kafayı yicem yaa bulamadım diyet çizelgesini amannnnnnnnn

Sağol YAĞMURGÖZLÜM;
Belki salgın vardır bilmiyorum ama benimkinin salgından olmadığını kesinlikle biliyorum....

Perşembe gününün gecesi fena halde sıcak bastı,camları açıp uzun müddet açık tuttum.Eşim de yatmıştı kapa diyen olmadı.Bana da çok iyi geldi o anda..

Cuma günü hafiften belli etti batmalar falan başladı ama üzerinde durmadım.Cuma gecesi hiç uyuyamadım,sabah tüm bademciklerim bembeyaz kaplanmıştı..

Kendim ettim kendim buldum vesselam...

Özlemmmmm gözlerim yollarda kaldı güzelim nerelerdeydin Eniştem mi salmadı yoksa Fıstık gibi hatunu bulunca yamacından ayırmak istemez tabi

Anaaaaaaaaa Meryemmmm iştimaya mı geldin
Hoşgeldin sefalargeldin sen nasılsın bakalım görüşmeyeli

patates günü denilen kadar varmış değil mi :) evet sıcakken yersen haşlanmıştan daha iyi .... öyle yaparsın artık :) senin eşinde çok acımasızmış canım ya. sabret inan sonu çok güzel....
iyi oldu valla canım zaten haftada 2 gün çıkıyoruz bebişten dolayı. oyyy aşure dedin aklıma geldi inşallah komşular beni atlar, ben zaten yapmayı bilmiyorum böylelikle yememiş olurum. senin şu kv alem kadın ya hasta adama bağırılır mı bozulsun ya.
Ay yok canim ya su an kucagimda bir tabak firinda patates var yemeye calisiyorum bir yandan kk'de gezinirken
canım yeme işini o kadar geçe bırakma en geç 7de yemiş ol tamam mı? gerçekten diğer günler çok daha rahat yapınca göreceksin...
ne yapayım 2 hafta önce eşime söz vermiştim ,adamcağız kasabın etrafındaki kedi misali bakıyor ben yemiyorum diye yiyemiyordu acıdım ne yapayım. yarısını ben yedim kalanı ona erdim zaten. sende coşmuşsun ,sarma bendede var kvnin gönderdiği yine onun gönderdiği cevizli sucuklar (onlar orcik der) var ama hiç yemedim. yemeeeeeeeeeeeeem. benim göbiş hala yerinde ya ne yapsam acaba? lesliyi bana göndermiştin sanki ya eşime söyleyeyimde yapıversin. baseni mi inceltiyor o zaman hemen başlamam gerek. canım ya sana zahmet olmazsa gönderir misin nolurrrrrrrrrr...... bana da desinler popo gitmiş diye :) ya da adresini ver özelliklerini yaz eşim indirsin olmazsa, en azından dışarı çıkmadığım zamanlarda yaparım...
füsun ve fulya bu hafta sizi takipteyim
melis ve özlemi de tabii
bakalım durumlar ne olacak şayet bu hafta da bende hareket olmazsa ciddi ciddi patates güzelliğine adaylığımı koyabilirim
beni takip et nolur artık 8leri görmek istemiyorum ,uyar birşeyler yap, patates güzeli seni :)
canim biz de bu hafta dereceye girersek artik sen de basla bence. zaten patates gununu atlattin mi gerisi kolay(mis) oyle diyorlar gorecegiz..
acikcasi ben meyve gununu iple cekiyorum cok seviyorum cunku

kesinlikle öyle emin ol, sebze günü çok güzel geçiyor, mor lahanayı limonla 1 gece önceden sonra havuç hariç istediğin malzemeyle salata yap bol limon ohhhhhh ya da fırınla istediklerini biber, domates,patlıcan, patates :)))
meyve gününü bende çok seviyorum, yiyebilirsen greyfurt ye ben sevmiyorum diye yemedim ama zayıflamaya çok etkiliymiş.

BEYZUŞ ablacım ben kaçırmışım çok ama çok geçmiş olsun Allah şifa versin, görmedim kusura bakma....

sinir oldum ama sonunda yapabildim teşkür ceco34 :122:

size yeni yol haritamı açıklıyorum :)))

sabah: standart kahvaltı

öğlen: sebze yemeği +ayran +salata

akşam: et yemeği +ayran+salata

saat 00 gibi 1 meyve

ekmek niye yok demeyin ekmekle zaten aram yok ama hamurişiyle ilgili herşeyi severim o ayrı ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…