- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
canim biz de bu hafta dereceye girersek artik sen de basla bence. zaten patates gununu atlattin mi gerisi kolay(mis) oyle diyorlargorecegiz..
acikcasi ben meyve gununu iple cekiyorum cok seviyorum cunku
evet en zoru patates görünüyor ona da tuz olsa süper olacak ama bakalım bir ayı geçti ben takıldım kaldım napıyım son çare artık her yol mübah diyeceğim bakarsın haftaya pazar ben ve patateslerim mevzu olur
çok ilginç topikler var değilmi fulya ben diyet topikleri dışına pek çıkamıyorum
İnşallah hepimiz yaza kadar güzel kilolar vermiş oluruz :122: Artık biraz yürüdüğümde belimin ağrımasından bıktım, kıyafet bulamamaktan bıktım şöyle seksi seksi dolanalımda enişteler kudurup dursunbekar olanlarda kıskanacak enişte bulsun
90.8 kg. bende varım..bide şu çizelgeyi nasıl yapıyoruz..
90.8 kg. bende varım..bide şu çizelgeyi nasıl yapıyoruz..
selam millet ben sonunda eve gelebildim. gunum berbat gecti bu patatesler yuzunden. sabah midem agzima geldi kahvaltim olan 1 haslanmis patatesi bitiremedim. oglen de karabiberli 2 haslanmis patates yedim. 1 tane yesil cay ictim. aksam yemegimi de su an pisiriyorum firinda yapiyorum bu kez yagsiz ve tuzsuz amabugunu atlatayim bir an once artikkk dayanamicam o kadar aciktim ki anlatamam. basim da felaket agriyor. bir daha asla patates gormek istemiyorum
cok gecmis olsun canim
beyza abla ben bi takvimin arkasında okumuştum.adaçayı gargarası yapılısa çok iyi gedliği yazıyordu..faranjitim vardı benim öğretmen hastalığı malum.
2 yaz önce çok fenaydım hemde yaz günü.dr dr gezdim.biri antibiyotik bile verdi.(hamileydim) bi diğeri bu viral antibiyotik bi işe yaramaz dedi.bi sürü gargaralar neler neler 15-20 gün çektim.bu halde denizede giriyorduk üstelik ben acı çekiyordumsonra adaçayı gargarasıyla şifasını buldum çok şükür.şimdi az bi ağrısa hemen yaparım ilaç çok kullanamadığımiçin(4 yılım hep hamile veya emzikli geçti)
Ceco34 Çok geçmiş olsun Ablacığım inşallah şuanda kendini çok daha hissediyorsundur :34: [/QUOTE .!.:Hepinize çok teşekkür ederim canlarım.Çok daha iyiyim şükürler olsun....Yutkunabiliyorum en azından ve boğazımdaki ağrı geçti...
ECECİĞİM;
Tavsiyen için çok teşekkürler..Yalnız gargara yapma özürlüyüm.Ağzımda dolaştırıp tükürüyorum.Tam olması gibi yaptığımda da midemde ne varsa çıkıyor..Aklımda olsun yapabilenlere tavsiye ederim Sağolasın....
Aramıza hoşgeldin o zamaninşallah sende bir an önce hedefine ulaşırsın. Motivasyon ve destek sonuna kadar burada var nasılsa ama bak baştan uyarayım buranın böyle sakin göründüğüne bakma normalde ana baba günüdür sonra yazılarım arada kaynadı beni aranıza almadınız deme
Maalesef genelde ilk gelenler öyle hissedebiliyor ama en geç 2 gün düzenli katılımda kendini akraba gününe gelmiş gibi hissedersin
Bu arada Çizelgenide Diyet Listesinin olduğu sayfada bulabilirsin anlatımını
ablacımm kıyamam çok geçmiş olsunnn...salgınmı vardır nedir yeğenlerimin ikisininde komşumuzun kızıınında bademcikleri şiş hemde ne şiş dillerine kadar bembeyaz yeğenlerim serumla kendilerine geldiler akşam sabah iğne oluyorlar
ayyyy kafayı yicem yaa bulamadım diyet çizelgesini amannnnnnnnn
patates günü denilen kadar varmış değil mi :) evet sıcakken yersen haşlanmıştan daha iyi .... öyle yaparsın artık :) senin eşinde çok acımasızmış canım ya. sabret inan sonu çok güzel....selam millet ben sonunda eve gelebildim. gunum berbat gecti bu patatesler yuzunden. sabah midem agzima geldi kahvaltim olan 1 haslanmis patatesi bitiremedim. oglen de karabiberli 2 haslanmis patates yedim. 1 tane yesil cay ictim. aksam yemegimi de su an pisiriyorum firinda yapiyorum bu kez yagsiz ve tuzsuz amabugunu atlatayim bir an once artikkk dayanamicam o kadar aciktim ki anlatamam. basim da felaket agriyor. bir daha asla patates gormek istemiyorum
digerlerini bilmiyorum ama yasemin soysal'in tek sisman beyniniz kitabini okudum yillar once. ve inanir misiniz resmen hayatimi degistirmisti. uzun zaman boyunca duygusal aclik olayini yasamadim kontrol mekanizmam gelisti ve de cok kilo vermistim (o aralar zaten 70lerdeydim gerci ama yine de kendimi cok sisman buluyordum). kilomu verdim sporla ve de diyetisyenle o ara. aradan zaman gecti yine depresif bir donem yine cilgin gibi yeme nobetleri derken yavas yavas geri aldim kilolari. eh evlendikten sonra da ustune bir 25 kilo daha ekledim. gecenlerde aklima geldi bu kitap, almak istedim ama burada bulamadim tabi ki turkce yayin. annemi aradim sagolsun posta ile gonderdi simdi tekrar elime gecti okumaya baslicam. gercekten kesinlikle tavsiye ediyorum hepinize....
cok gecmis olsun canim
ben de firinladim simdi bekliyorumhaslanmis patatesten iyidir bence yine de. midem agzimda butun gun hem basim catliyor hem midem kaziniyor hem bulaniyor of ya cidden bu ilk ve son yapisim. patates gunun iptal ederek yaparim bidaha yaparsam. 3-4 verecegime 1-2 vereyim o da yeter. cekilmez bu cile vallahi ya esim de karsimda lop lop goturdu bugun. bi de findikli kurabiye getirmis kv. karsimda hapur hupur yediler. aglayacaktim inanin o hale geldim. birakin tatmayi koklamadim bile. giyecegim minik kot etekleri falan dusunerek sabrettim ama cidden en buyuk sinavlarimdan biriydi bugun......
iyi oldu valla canım zaten haftada 2 gün çıkıyoruz bebişten dolayı. oyyy aşure dedin aklıma geldi inşallah komşular beni atlar, ben zaten yapmayı bilmiyorum böylelikle yememiş olurum. senin şu kv alem kadın ya hasta adama bağırılır mı bozulsun ya.Ablacığım o senin yüreğinin güzelliğinden öyle geliyor sana
Normalde herkesin vermesi gereken tepkiyi verdim sonuçta bir harf için arkadaşlarımı kıracak insan değilim kimseninde olmasını istemem.
Ben kızıma bile her zaman tembihlerim facebook'da yada msn'de arkadaşlarınla sohbet ederken türkçeyi katletmeden yazış diye eee ben ona öyle derken benim aksini yapmam çok yanlış olur.
Çok geçmiş olsun Ablacığım inşallah şuanda kendini çok daha hissediyorsundur
Aminnnnnnnnnnn Efferim bak bu gün yoklama yapamadığım halde kendini göstermişsin
Maalesef bende aynı dertten muzdaripim hemde öyle böyle değil kızım arada baba diyor bana düşün artık
Lazere henüz girmedim çünkü önce kilolar gitsin belki zayıflayınca hormonlar da düzelir gerek kalmaz diye. Ben artık direk sil ağda yapıyorum çünkü çımbız deydirdikce yerleri daha bir kara oluyor ve göze daha çok batıyor. Ağda yaptığım halde 4 gün sonra tekrar tek tük çıkmaya başlıyor ve eğer ellemezsem 1 hafta sonra kaba sakala dönüyorum desem abartı olur
Eşime bile diyorum bak sırf sözüm geçsin diye sakal bıraktım ama hala beni dinlemiyorsun diye
Bakma dalga geçiyorum ama dediğin gibi Allah beterinden korusun ve benim hep dediğim gibi düşmanımın bile başına vermesin
Canım hadi hayırlısı bakalım sen bir haftanın sonunda ne kadar vermiş olucaksın :122: valla merak ediyorum şimdiden
Bu arada Fulya patates görmeye dayanamıyacak kıvama geldi ama sana bakılırsa halinden çok memnunsunpatatesten ööö gelmemiş anlaşılan Ayyy bir an önce cuma olsun istiyorum meraktan çatlayacağım
İyi yapmışsın Özlemciğimbende eşimle babasına bez almaya gittim sonrada markete uğradık. Benimki tutturdu ille aşure yap ki ben vazgeçmiştim dayanamayıp fazla kaçırırım diye ama sonra onun ısrarlarına dayanamadım. Sonradan bir saate yakın yürüdük ve KPye de uğradık. Bugün maaşallahı vardı; beni gördüğüne çok sevindi ve devamlı bana KVyi şikayet etti. Bağırıyormuş devamlı ona hatta sabahtan beri çok istediği halde sigara içmesinede izin vermemiş. Aslında zarar biliyorum ama dayanamadım bir tane içmesine yardım ettim sonrada biraz ellerimi ovuştur dedi birde sırtını kaşıttı. Ben tabiki hiç düşünmeden peki dedim ama kv fena bozuldu hep sanki o mu geliyor şimdi nerden çıktı bu falan diye söylendi ama ben kPye göz kırpıp boşver bırak konuşsun dedim
Adam bana güzel kızım diyor başka birşey demiyor valla hem şaşırdım hemde çok hoşuma gitti :122: :122:
Hadi geçmiş olsun o zaman şimdiden nasılsa bu saate kadar akşam yemeğinide yemişsindir
canım yeme işini o kadar geçe bırakma en geç 7de yemiş ol tamam mı? gerçekten diğer günler çok daha rahat yapınca göreceksin...Ay yok canim ya su an kucagimda bir tabak firinda patates var yemeye calisiyorum bir yandan kk'de gezinirken
ne yapayım 2 hafta önce eşime söz vermiştim ,adamcağız kasabın etrafındaki kedi misali bakıyor ben yemiyorum diye yiyemiyordu acıdım ne yapayım. yarısını ben yedim kalanı ona erdim zaten. sende coşmuşsun ,sarma bendede var kvnin gönderdiği yine onun gönderdiği cevizli sucuklar (onlar orcik der) var ama hiç yemedim. yemeeeeeeeeeeeeem. benim göbiş hala yerinde ya ne yapsam acaba? lesliyi bana göndermiştin sanki ya eşime söyleyeyimde yapıversin. baseni mi inceltiyor o zaman hemen başlamam gerek. canım ya sana zahmet olmazsa gönderir misin nolurrrrrrrrrr...... bana da desinler popo gitmiş diye :) ya da adresini ver özelliklerini yaz eşim indirsin olmazsa, en azından dışarı çıkmadığım zamanlarda yaparım...vuuuvv iskenderde yedin hee:)???bende bugün bi sapıttımki sormaa.cevizli sucuklarrr ,bademler ,yaprak sarmaa,. turşuu..aaahhh ahhh.leslie yapmayı planlıyorum yatarken inşallah planda kalmaz sadece.çünkü karnımı toplamaya başladım gibi .geçen hafta 300 dk ya çıkmıştım yaa o nedenle bu hafta sonu biraz daha göbişim inmiş gibime geldi.hala göbekliyim de ama biraz küçüldü sanki.lesliyi tavsiye ederim.benm bebişim ben yaparken mutlu olyur ama sonra sıkılıyor tabi.genelde o uyurken yapmaya çalışıyorum.evet sen zumba yapıyordun dimi?ben bi kere yapim dedim ama hareketlere yetişemedim vazgeçtim.lesli hoşuma gidiyor.hatta geçen hafta hep aynısını yaptım.sevdiğim 4 tane var aslında.2 si 45 dk 2 si 60 dklık.arkamı gören şok oluyor.çok küçülmüş:)))yani özellikle basen bacak problemi olanlara şiddetle tavsiye ederim.ben üst tarafı eritmek için leslie yapmadığındada kol haretkelteri yapmaya çalışıyorum.ama yoruluyorum:)
beni takip et nolur artık 8leri görmek istemiyorum ,uyar birşeyler yap, patates güzeli seni :)füsun ve fulya bu hafta sizi takipteyim
melis ve özlemi de tabii
bakalım durumlar ne olacak şayet bu hafta da bende hareket olmazsa ciddi ciddi patates güzelliğine adaylığımı koyabilirim
canim biz de bu hafta dereceye girersek artik sen de basla bence. zaten patates gununu atlattin mi gerisi kolay(mis) oyle diyorlargorecegiz..
acikcasi ben meyve gununu iple cekiyorum cok seviyorum cunku
Özlemmmmm gözlerim yollarda kaldı güzelim nerelerdeydinEniştem mi salmadı yoksa Fıstık gibi hatunu bulunca yamacından ayırmak istemez tabi
BEYZUŞ ablacım ben kaçırmışım çok ama çok geçmiş olsun Allah şifa versin, görmedim kusura bakma....
sinir oldum ama sonunda yapabildim teşkür ceco34 :122:
sinir oldum ama sonunda yapabildim teşkür ceco34 :122:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?