Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Anaaaaaaaaa Meryemmmm iştimaya mı geldin
Hoşgeldin sefalargeldin sen nasılsın bakalım görüşmeyeli

Artık biraz yürüdüğümde belimin ağrımasından bıktım, kıyafet bulamamaktan bıktım şöyle seksi seksi dolanalımda enişteler kudurup dursun bekar olanlarda kıskanacak enişte bulsun

sinir oldum ama sonunda yapabildim teşkür ceco34 :122:

güle güle kullan canım inşallah sık sık değiştirmek zorunda kalırsın tabi eksiye doğru sayılarla

Aynı dertten bende muzdaribim aslında bir sürü kıyafet var ama işte istediğim tarzda değil. Mayomda var ama kaç sene oldu artık hem yeni bir mayo istiyorum hemde daha ufak bir beden istiyorum. Mağazalara girdiğimde daha kıyafete elimi uzattığımda bu size olmaz demelerinden bıktım sanki her seferinde kendime alacağımı biliyorlarmış gibi direk yorum yapıyorlar sıskalar

Eşimde söz verdi istediğim gibi kilo verdiğimde asla kıyafetlerime karışmayacakmış. Bugün bile dedim zayıflayayım ilk işim kendime dar diz üstü bir elbise almak altınada uzun cizme buradaki çoğu arkadaşlarımızın ortak hayali
Sen zayıfla bütün gardorobunu aynı gün yenilemezsem adam değilim dedi
Şimdiden o günleri iple çekiyorum :122: :122:

evett canim malesef patates gunu hic ummadigim kadar kotu gecti. sonunda gun bitti gece oldu diye o kadar seviniyorum ki anlatamam.. esim gicik etti gercekten de bugun ama ben de zayiflayip citir oldugumda mini mini giyinip onu gicik etmesini bilirim kendi kasindi..

yeme isini gece birakmadim canim 6bucuk gibi yedim zaten. 7ye geliyordu daha fazla yiyemedim biraktim. saat farki var ya ondan gec saat gibi gorunmustur :) 7den sonra birsey yememeye calisiyorum.

sebze gunu guzel gececek eminim ama simdiden birseyler pisirmem lazim cok useniyorum. yarin isyerindeyim tum gun.. brokoli haslayayim bir de bol salata gotureyim diyorum cunku yemek yapmaya dermanim yok (malum patates yuzunden ac kaldim). bu arada havuc yenmiyor mu? tuh ya canim da nasil havuc cekmisti. normalde hic havuc yemem bu arada :))) ilk kez canim istedi ama sanirim o yasak listesinde. neyse artik normal salata yerim farketmez. zaten ne olursa olsun patates gunu kadar kotu gecemez o kesin bir daha patates gormek istemiyorum etrafimda uzun bir sure

iyi geceler bacılar benim uykum geldi kendinize iyi bakın

ben demiştim en iğrenç gün diye... hımmm doğru ya seni ingiltereye gelin vermiştik inşallah fıstık gibi olacaksın ve enişteyi sinir edeceksin kaşınmış valla benim eşim mutfakta yedi ben odada otururken ,destek şart kız ona...

yoo havuç yersin ama az ye mesela yarısını koy salatana ama çok yeme. diğer günler daha kolay emin ol. sebzeleri haşla,fırınla yada salata olarak ye nasıl istersen. tek kural nasıl başladıysan öyle devam...

ay sen orada patatesi mutlaka görürsün anlattıklarına bakılırsa :))))

ay daha ne istiyorsun iste harika bir hedef daha da azimli olur insan onunde oyle guzel bir odul varsa isin ucunda
benim de annem demisti ayni lafi zamaninda. ama sonra evlenip gittim ustune de 25 kilo daha aldim simdi zayiflayip karsisina cikarmisim hadi anne bana alisverise cikiyoruz falan olur mu ki cunku esimden oyle bir sey duymadim henuz ben de isterim yeni kiyafetler
gerci zayiflar zayiflamaz bebis calismalarina baslicaz. yine de once biraz hevesimi alayim diyorum bugun hamile bir bayan gordum karni kocamandi ama kendi incecikti, tam ona ozenirken bir tane daha gordum yine ayni model. bir biz mi aliyoruz kilo yahu bu yabancilar hic mi asermiyor, hic mi canlari birsey cekmiyor? hayret bisey

iyi geceler bacılar benim uykum geldi kendinize iyi bakın

Datlu ruyalar canım Yarın inşallah çok güzel geçer günün kaçamaksız
Özletme kendini düzenli gel kurtulalım hep birlikte şu damacanalardan

arkadaşlar mrb bende size katılmak istiyorum..ama kafam karıştı patates günü sebze günü falan neler yediğinizle ilgili birliktemi hareket eediypsunuz bana yardımcı olursanız sevirim

ya evet burada yasayip da patates gormemek imkansiz bugun ben haslanmis patatesimi yerken esim de ustunden asirip durdu bi de zevkle yiyor o soguk patatesi off.. oysa kendi onunde resmen ziyafet vardi. kv de diyor ki ben o diyeti yapsam gayet rahat gecer sabahtan aksama kadar patates iste ne guzel... kadin bana bunu dedi ya
havucun yasak olmamasina sevindim evet salataya koymayi dusunuyordum ben de. sabah da salata yiyecektim bir tane de brokoli atayim bari icine. ilginc bir kural degil mi bu gun boyu ne yiyeceksek sabah onlarla baslamamiz gerektigi kurali...
salatayi seviyorum bol limonlu yaparim soyle ohh. yemek yapacak vaktim ve enerjim olsa yapcaktim annemin yaz turlusunden. ama neyse artik salataya talim, bu haftalik boyle olsun. bir daha yapacak olursam (patates gununu direk atlayabilirim yalniz 1 kilo eksik olsun ama patates olmasin napayim) o zaman daha hazirlikli olurum daha degisik seyler denerim
ay sanki yuzum kuculdu ya suzuldum bir gunde

ben yavaştan kaçıyorum hepinize iyi geceler fıstıklar

iyi geceler canim

arkadaşlar mrb bende size katılmak istiyorum..ama kafam karıştı patates günü sebze günü falan neler yediğinizle ilgili birliktemi hareket eediypsunuz bana yardımcı olursanız sevirim

selam eslem ben fulya memnun oldum :))
5 gunde 5 kilo diyeti yapti topikten iki arkadas gectigimiz hafta. cok guzel kilo verdiler o yuzden bu hafta da ben o diyeti yapmaya basladim. o patates gunu sebze gunu falan oradan yani. herkes yapmiyor yani 2 kisi yapiyor bu hafta toplam :)

evde aşure yapmak diyetteki biri için işkence gibi(( şöyle yapsan olmazmiki?:şeker eklemden önce biraz ayırıp spl... marka toz tatlandırıcı var pişebiliyor ve tadı çok güzel 15 tl eczanede ondan eklesen ana öğün olarak tüketsen???ben evde yaparsam (ki yapmayı dşünmüyorum çok zahmetli geliyor bana evde bebelerle.) bu şekilde yapmayı düşünüyorum.şekerliyi hiç yemezsen eğer o tat sana gayet iyi gelecektir nacizane tavsiyem.bende sahura müsli süt ceviz fln düşünüyorum şimdilik.pırasa var ama gece gece canım çekmez heralde müsliye elma veya kayısı doğruyorum bide bol su içerim. bende aşureye öyle hasretimkiii kaç yılım gebelik şekeri ile geçti ve komşular getirdiğinde kedinin ciğere baktığı gibi bakardım .ben başka zaman gelrim kv fln olacak çekinirm şimdi

yaaa bende karıştırıyorum aslında tere ve rokayı ama hepsini sevdiğim için sorun olmuyor.eşim de onlardan doğradığım salatayı çok beğeniyor.bi de kuzu kulağı varsa off off onun da ekşi bir tadı var

ay özür dilerim paylaştığım şeyler için ama sonucun güzel olacak atacaksın havanı bende bi ara lesli sabah 3 mil akşam 5 mil yapıyordum.2 hafta ara verince şimdi her yanım tutuluyor lesliden sonra.zumbayı sevmedim yani çok hızlı .dans severim aslında ama ayak uyduracam diye kendimi parçalıyorum 1 kere denedim zaten zorlandım

geçmiş olsun umartım hafif atlatır

bence giyme zaten sadece vucutaki ödemi attırıyor

allah kabul etsin

geçmiş olsun ablam salgın var valla

umarım iş görüşmesinden hayırlı bir sonuç alırsın

ohh ne güzel valla gardrobu yenilerim diyor
benimki hiç yorum bile yapmıyor

evet o tiplere eşim androit bunlar derdi sanki yastık yutmuşlar gibi nasıl oluyor bende anlamadım

bu arada ben eslem

hoşgeldin

annemi bugün hastaneden taburcu ettiler dün tuvalate gitmiş kendi yürüteçşe daha iyi kızkardeşimde kalacak 15 gün işten izin alacak onun evde asasür var merdiveni yok benimki merdivenli çıkamaz diye onda kalacak sonraasındada ben bakarım

saol fulyacım anladım bende 94 kiloyum yazın 8 kilo aldımya kendime inanamıyorum ama sakın sanmayın rahatlıktan eşek gibi çalıştığım halde aldım bu kiloyu ve kendime çok kızdım hatta gıcık oldum ve rejime başladım ama belli bi diyetim yok sadece kahvaltımı güzel yapıyorum saat 10 gibi akşam 5 gibide çok az ve hafif yiyorum başkada bişey ara öğün falan yok mesela şuan karnım gucurduyo ama keyif alıyorum bu gucurdudan umarım başarılı oluruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…