Anaaaaaaaaa Meryemmmm iştimaya mı geldin
Hoşgeldin sefalargeldinsen nasılsın bakalım görüşmeyeli
hahah efettt komutanım beni merak etmiştir dedimmm...geçmişi de okuyup geldim..
ahhh hep aynı dertler var...seksi olalım dimi yaa..ben anca yaza biraz düzene girerim,şimdiden tatile gittigimde giyeceklerimi düşünüyorum.. maaşllah öle çok gyecegm varya 70-110 gibi uzun metrajlı bir aralığım olduğu için
hayırlı olsun turnallll güle güle eksilt sayılarını
Haydi hayırlı olsun.İlk aşama tamamdır;devamı da gelecek inşallah....
sinir oldum ama sonunda yapabildim teşkür ceco34 :122:
hahah efettt komutanım beni merak etmiştir dedimmm...geçmişi de okuyup geldim..
ahhh hep aynı dertler var...seksi olalım dimi yaa..ben anca yaza biraz düzene girerim,şimdiden tatile gittigimde giyeceklerimi düşünüyorum.. maaşllah öle çok gyecegm varya 70-110 gibi uzun metrajlı bir aralığım olduğu için
patates günü denilen kadar varmış değil mi :) evet sıcakken yersen haşlanmıştan daha iyi .... öyle yaparsın artık :) senin eşinde çok acımasızmış canım ya. sabret inan sonu çok güzel....
canım yeme işini o kadar geçe bırakma en geç 7de yemiş ol tamam mı? gerçekten diğer günler çok daha rahat yapınca göreceksin...
kesinlikle öyle emin ol, sebze günü çok güzel geçiyor, mor lahanayı limonla 1 gece önceden sonra havuç hariç istediğin malzemeyle salata yap bol limon ohhhhhh ya da fırınla istediklerini biber, domates,patlıcan, patates :)))
meyve gününü bende çok seviyorum, yiyebilirsen greyfurt ye ben sevmiyorum diye yemedim ama zayıflamaya çok etkiliymiş.
evett canim malesef patates gunu hic ummadigim kadar kotu gecti. sonunda gun bitti gece oldu diye o kadar seviniyorum ki anlatamam.. esim gicik etti gercekten de bugunama ben de zayiflayip citir oldugumda mini mini giyinip onu gicik etmesini bilirim kendi kasindi..
yeme isini gece birakmadim canim 6bucuk gibi yedim zaten. 7ye geliyordu daha fazla yiyemedim biraktim. saat farki var ya ondan gec saat gibi gorunmustur :) 7den sonra birsey yememeye calisiyorum.
sebze gunu guzel gececek eminim ama simdiden birseyler pisirmem lazim cok useniyorum. yarin isyerindeyim tum gun.. brokoli haslayayim bir de bol salata gotureyim diyorum cunku yemek yapmaya dermanim yok (malum patates yuzunden ac kaldim). bu arada havuc yenmiyor mu? tuh ya canim da nasil havuc cekmisti. normalde hic havuc yemem bu arada :))) ilk kez canim istedi ama sanirim o yasak listesinde. neyse artik normal salata yerim farketmez. zaten ne olursa olsun patates gunu kadar kotu gecemez o kesinbir daha patates gormek istemiyorum etrafimda uzun bir sure
Eşimde söz verdi istediğim gibi kilo verdiğimde asla kıyafetlerime karışmayacakmış. Bugün bile dedim zayıflayayım ilk işim kendime dar diz üstü bir elbise almak altınada uzun cizmeburadaki çoğu arkadaşlarımızın ortak hayali
Sen zayıfla bütün gardorobunu aynı gün yenilemezsem adam değilim dedi
Şimdiden o günleri iple çekiyorum :122: :122:
iyi geceler bacılar benim uykum geldi kendinize iyi bakın
evett canim malesef patates gunu hic ummadigim kadar kotu gecti. sonunda gun bitti gece oldu diye o kadar seviniyorum ki anlatamam.. esim gicik etti gercekten de bugunama ben de zayiflayip citir oldugumda mini mini giyinip onu gicik etmesini bilirim kendi kasindi..
yeme isini gece birakmadim canim 6bucuk gibi yedim zaten. 7ye geliyordu daha fazla yiyemedim biraktim. saat farki var ya ondan gec saat gibi gorunmustur :) 7den sonra birsey yememeye calisiyorum.
sebze gunu guzel gececek eminim ama simdiden birseyler pisirmem lazim cok useniyorum. yarin isyerindeyim tum gun.. brokoli haslayayim bir de bol salata gotureyim diyorum cunku yemek yapmaya dermanim yok (malum patates yuzunden ac kaldim). bu arada havuc yenmiyor mu? tuh ya canim da nasil havuc cekmisti. normalde hic havuc yemem bu arada :))) ilk kez canim istedi ama sanirim o yasak listesinde. neyse artik normal salata yerim farketmez. zaten ne olursa olsun patates gunu kadar kotu gecemez o kesinbir daha patates gormek istemiyorum etrafimda uzun bir sure
arkadaşlar mrb bende size katılmak istiyorum..ama kafam karıştı patates günü sebze günü falan neler yediğinizle ilgili birliktemi hareket eediypsunuz bana yardımcı olursanız sevirim
ben demiştim en iğrenç gün diye... hımmm doğru ya seni ingiltereye gelin vermiştikinşallah fıstık gibi olacaksın ve enişteyi sinir edeceksin kaşınmış valla benim eşim mutfakta yedi ben odada otururken ,destek şart kız ona...
yoo havuç yersin ama az ye mesela yarısını koy salatana ama çok yeme. diğer günler daha kolay emin ol. sebzeleri haşla,fırınla yada salata olarak ye nasıl istersen. tek kural nasıl başladıysan öyle devam...
ay sen orada patatesi mutlaka görürsün anlattıklarına bakılırsa :))))
bu arada ben eslem
ben yavaştan kaçıyorum hepinize iyi geceler fıstıklar
arkadaşlar mrb bende size katılmak istiyorum..ama kafam karıştı patates günü sebze günü falan neler yediğinizle ilgili birliktemi hareket eediypsunuz bana yardımcı olursanız sevirim
bu sene aşure yapmayacaktım ama eşimin isteği üzerine yapayım dedim dağıtmak için bazı yerlere söz bile vermiş
dünü ben de güzel atlatmıştım gece açtım ne güzel ama işin içine sahur girince kötü oldu eşim de tuttuğu için bi güzel sahur yaptık yalnız olsam öyle olmazdı
bugün ben de gittim pazara kızlarla kuruyemişcim var üst katta bi poşet doldurdum geldim başka mamalara bakmadım ama önceki gittiğimde ben de cevizli sucuk almıştım gerçekten çok güzeldi size de afiyet olsun caım azar azar yersin bişey olmaz
ben bu gece sahur için müsli ve yoğurt düşünüyorum senin için ne iyi olur acaba bilemedim ama süt yoğurt ekle mutlaka yediklerine bence emzirdiğin için acıkırsın belki yine de yoksa günler gerçekten çok kısa
aşureyi çarşamba yapacağım inşallah annem ve kayınvalidemi de çağırmayı düşünüyorum seni de beklerim canım siz yiyin ki bana kalmasın
Canım ürikasitim epey yüksek olduğu için çoğu sebzeyi tüketemiyorum kırmızı lahanayı dişim kesmiyor yaroka hiç yemedim bilmiyorum tadını :26: tere şu kokan şeymi bilmiyorum ama onu da yemedim marul domates salatalık havuç turp falan salatam genelde bunlarda oluşuyor
oooh afiyet olsun canimhic ozenmedim ki... hic sevmem zaten yaprak sarmayi falan :18::18::18:
bu arada zumbayi gorunce hemen paylasmak istedim. ben uzun zamandir leslie 5mil yapiyorum. elimde agirliklarla yapiyorum hem de, tum hareketleri abartarak ve hatta yuruyus kisimlarinin da buyuk bolumunu jogging seklinde yaparak. dolayisiyla kas kutlem iyi hicbiryerim agrimaz. AMA dun zumba yapayim dedim.... aman tanrim bugun tum kaslarim tutulmus. aylar sonra ilk kez boyle oluyorumzor oturup kalkiyorum haha
hoşgeldin eslem herkes kendine uygun diyet yapıyor o arkadaşlar 5günde 5kg verdiren şok bir diyet denedilerde onu eleştiriyorlar
geçmiş olsun umartım hafif atlatıryok asucum incecik fln değilim yeni doğum yaptığımdan sanırım.şöyle söyleyeyim bu kilodayken karnım düzdü 2 yıl önce şimdi göbekliyim.ayrıca iri yapılıyım hala.oğlanı okula gönderebilirsek buluşalım bu hafta.su çiçeği geçiriyor.ben dün tam iyi oldu derken akşam bi halsizleşti.üşüyorum karnım ağrıyor kusucam dedi korktum.sonra nane limon fln kaynatıp ateşi için calpol verdim iyi oldu çok şükür.çok canım sıkılıyor zaten evde bunaldım baya.inşallah buluşuruz bu hafta bende seni çok merak ediyorum:26:
bence giyme zaten sadece vucutaki ödemi attırıyorbenim termal sauna şortum vardı 2 yıl önce her sporda giyiyordum.belkide karnımın kısa sürede düzleşmesine yardımcı olan oydu bilemiyorum.lut gölü tuzu da sürüyordum.şimdi basurda çok dar giyinmeyin deniyor ondan giymiyorum.giysemmki tekrardan?:26::26:
allah kabul etsinmerhabalar bacılarr nasılsınız ben de iyi sayılırım boş boş evde oturuyorum kitap okuyorum Canan TAN ın iz isimli kitabını okuyorum oruçluyum 2 gündür başım ağrıyor sanırım psikolojik olarakta çöküntüdeyim cnm hiç birşey yapmak istemiyor bilmiyorum
geçmiş olsun ablam salgın var vallaAhhh nerde canım nerdeee alemlere akmak..
Fena hastayım..Cuma gecesi başladı.Bademciklerim şişti;ama ne enfeksiyon anlatamam.Tüm bademciklerimi kapladı..Tamamen beyaz....Gırtlağım kapandı(her zaman temenni ettiğim şey ama
hastalık olunca çok zor)
Cumartesi,antibiyotik başladım.Biraz söndü ama yine de yutkunmakta zorluk çekiyorum;ateş ve halsizlik cabası...
Şimdi biraz kendime gelmeye başladım şükür.
umarım iş görüşmesinden hayırlı bir sonuç alırsınSelammmm,anca okudum geldim hepsini olmasada bir kısmını çok vaktim yok içeri gitmem lazım ayıp olur yoksa
Gulma canım başın sağolsun,
Saferan büyük geçmiş olsun Rabbim korusun beterinden,
İlknur geçmiş olsun canım,acil şifa versin yavrularına Allahım,
Yena Barış biraz daha iyi anladığım kadarıyla umarım tez zamanda tamamen sağlığına kavuşur prensin,
Zeynebim Ranbbim sana kolaylıklar versin,iki cihanda da yüzünü güldürsün inşallah.Okudukça kahroluyorum ama inan sen çok güçlü metanetli ve inançlı bir insansın Rabiim güzel gönlüne göre versin her daim
Banuş (ceco) ben başladım canım diyete iyi gidiyor.
Asumancım ya vala ben de sizleri çok özlüyorum ama yapacak bir şey yok sanırım hafta sonuna kadar daha burdalar.
Ctesi iş görüşmesine gittim yarın belli olacak bakalım hayırlısı ise olsun.
Fulya patateleri soy küp küp doğra çok az su ile teflon tencerede haşla,su sadece yarım çay bardağı kadar filan olsun ve kısık ateşte yap lezeetli oluyor yenilebiliyor aklında olsun.
Kv süpürge açtı sesi geliyor ben kaçtımmmm
ohh ne güzel valla gardrobu yenilerim diyorgüle güle kullan canım inşallah sık sık değiştirmek zorunda kalırsın tabi eksiye doğru sayılarla
Aynı dertten bende muzdaribimaslında bir sürü kıyafet var ama işte istediğim tarzda değil. Mayomda var ama kaç sene oldu artık hem yeni bir mayo istiyorum hemde daha ufak bir beden istiyorum. Mağazalara girdiğimde daha kıyafete elimi uzattığımda bu size olmaz demelerinden bıktım sanki her seferinde kendime alacağımı biliyorlarmış gibi direk yorum yapıyorlar sıskalar
Eşimde söz verdi istediğim gibi kilo verdiğimde asla kıyafetlerime karışmayacakmış. Bugün bile dedim zayıflayayım ilk işim kendime dar diz üstü bir elbise almak altınada uzun cizmeburadaki çoğu arkadaşlarımızın ortak hayali
Sen zayıfla bütün gardorobunu aynı gün yenilemezsem adam değilim dedi
Şimdiden o günleri iple çekiyorum :122: :122:
evet o tiplere eşim androit bunlar derdi sanki yastık yutmuşlar gibi nasıl oluyor bende anlamadımay daha ne istiyorsun iste harika bir hedefdaha da azimli olur insan onunde oyle guzel bir odul varsa isin ucunda
benim de annem demisti ayni lafi zamaninda. ama sonra evlenip gittim ustune de 25 kilo daha aldimsimdi zayiflayip karsisina cikarmisim hadi anne bana alisverise cikiyoruz falan olur mu ki cunku esimden oyle bir sey duymadim henuz ben de isterim yeni kiyafetler
gerci zayiflar zayiflamaz bebis calismalarina baslicaz. yine de once biraz hevesimi alayim diyorumbugun hamile bir bayan gordum karni kocamandi ama kendi incecikti, tam ona ozenirken bir tane daha gordum yine ayni model. bir biz mi aliyoruz kilo yahu bu yabancilar hic mi asermiyor, hic mi canlari birsey cekmiyor? hayret bisey
bu arada ben eslem
iyi geceler canim
selam eslem ben fulya memnun oldum :))
5 gunde 5 kilo diyeti yapti topikten iki arkadas gectigimiz hafta. cok guzel kilo verdiler o yuzden bu hafta da ben o diyeti yapmaya basladim. o patates gunu sebze gunu falan oradan yani. herkes yapmiyor yani 2 kisi yapiyor bu hafta toplam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?