- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
ay daha ne istiyorsun iste harika bir hedefdaha da azimli olur insan onunde oyle guzel bir odul varsa isin ucunda
benim de annem demisti ayni lafi zamaninda. ama sonra evlenip gittim ustune de 25 kilo daha aldimsimdi zayiflayip karsisina cikarmisim hadi anne bana alisverise cikiyoruz falan olur mu ki cunku esimden oyle bir sey duymadim henuz ben de isterim yeni kiyafetler
gerci zayiflar zayiflamaz bebis calismalarina baslicaz. yine de once biraz hevesimi alayim diyorumbugun hamile bir bayan gordum karni kocamandi ama kendi incecikti, tam ona ozenirken bir tane daha gordum yine ayni model. bir biz mi aliyoruz kilo yahu bu yabancilar hic mi asermiyor, hic mi canlari birsey cekmiyor? hayret bisey
geçmiş olsun umartım hafif atlatır
bence giyme zaten sadece vucutaki ödemi attırıyor
evet o tiplere eşim androit bunlar derdi sanki yastık yutmuşlar gibi nasıl oluyor bende anlamadım
saol fulyacım anladım bende 94 kiloyum yazın 8 kilo aldımya kendime inanamıyorum ama sakın sanmayın rahatlıktan eşek gibi çalıştığım halde aldım bu kiloyu ve kendime çok kızdım hatta gıcık oldum ve rejime başladım ama belli bi diyetim yok sadece kahvaltımı güzel yapıyorum saat 10 gibi akşam 5 gibide çok az ve hafif yiyorum başkada bişey ara öğün falan yok mesela şuan karnım gucurduyo ama keyif alıyorum bu gucurdudan umarım başarılı oluruz...
Yaaa sorma o hamilelerde hep benim üzerime üzerime gelirdi sanki eskidenama şükür ikincide okadar çok yediğim halde kilo bile verdim :122: eşimin arkadaşının kebapcısı var bir ara neredeyse her gece oradaydım ocak başınada oturuyordum sanki babamın yeri
Adam beni gördüğünde bile atayım mı bi tane diyordu
Bir de her gece eşimin bir tamirci arkadaşı vardı ona çay içmeye giderdikbana daral gelince offf canım sıkıldı biraz gezelim dediğimde eşim hemen tamam derdi eeee arkadaşınında tamirci dükkanı yolumuzun üzeri oda hemen seslenirdi bak çay koyucağım dışarda para harçamayın dönüşte uğrayın diye bir tek ben bayan olarak bir sürü tamircinin arasında oturup çay içerdim eşime özledim o günleri diyorum da o saltanatın bitti şekerim artık bir sonrakine diyor herşeye oturup ağlıyorum diye evet diyordu çocuk asabi doğmasın diye ama tabi bütün arkadaşlarıda bana yenge aşağı yenge yukarı diyip duruyorlardı ve hepsi de benden büyük :122:
Benim bir arkadaşım var kadın çocuk doğurdu iki tane ama hala 36 beden :26: fesatmısın kızım sen diyordum şakasına. Fit olurum yiyipte kilo almayanlara resmende hep söylerim yüzlerine gıcık oldum diye tabi beni bildikleri için gülmekten kopuyorlar. Bizden çok daha az yiyorsun senin kilolu olmana bile anlam veremiyoruz değil kilo verememene diye. Şimdi uzun zamandır görüşmedim onlarlada kesin görünce anaaa diyeceklerdirtabi yaza kadarda görüşmem ki daha etkili olsun
çok teşekkürler canım bugün daha iyiydi.dr a gitmedik acaba kaç günde okula gönderebiliriz bir fikrin varmı?1.sınıf tam yazıyı sökeckelri zamanlar...
giymiyorum basur korkusundan zaten de aklımdan geçiyor.ama çok işe yaradı giydiğim dönem çarkadaşlar korsemi giyiyorum diye ontrol ediyorlardı yani.
bi öyle hamilelik geçiremedim.her yanımdan aldım popo ayrı kollar ayrı yüz ayrı.öyle sadece göbişiş çıkanlara çok özenirdim.
bu arada özlemişiz senin tavuğu da
annemi bugün hastaneden taburcu ettiler dün tuvalate gitmiş kendi yürüteçşe daha iyi kızkardeşimde kalacak 15 gün işten izin alacak onun evde asasür var merdiveni yok benimki merdivenli çıkamaz diye onda kalacak sonraasındada ben bakarım
ben yavaştan kaçıyorum hepinize iyi geceler fıstıklar
arkadaşlar mrb bende size katılmak istiyorum..ama kafam karıştı patates günü sebze günü falan neler yediğinizle ilgili birliktemi hareket eediypsunuz bana yardımcı olursanız sevirim
Yaaa sorma o hamilelerde hep benim üzerime üzerime gelirdi sanki eskidenama şükür ikincide okadar çok yediğim halde kilo bile verdim :122: eşimin arkadaşının kebapcısı var bir ara neredeyse her gece oradaydım ocak başınada oturuyordum sanki babamın yeri
Adam beni gördüğünde bile atayım mı bi tane diyordu
Bir de her gece eşimin bir tamirci arkadaşı vardı ona çay içmeye giderdikbana daral gelince offf canım sıkıldı biraz gezelim dediğimde eşim hemen tamam derdi eeee arkadaşınında tamirci dükkanı yolumuzun üzeri oda hemen seslenirdi bak çay koyucağım dışarda para harçamayın dönüşte uğrayın diye bir tek ben bayan olarak bir sürü tamircinin arasında oturup çay içerdim eşime özledim o günleri diyorum da o saltanatın bitti şekerim artık bir sonrakine diyor herşeye oturup ağlıyorum diye evet diyordu çocuk asabi doğmasın diye ama tabi bütün arkadaşlarıda bana yenge aşağı yenge yukarı diyip duruyorlardı ve hepsi de benden büyük :122:
Benim bir arkadaşım var kadın çocuk doğurdu iki tane ama hala 36 beden :26: fesatmısın kızım sen diyordum şakasına. Fit olurum yiyipte kilo almayanlara resmende hep söylerim yüzlerine gıcık oldum diye tabi beni bildikleri için gülmekten kopuyorlar. Bizden çok daha az yiyorsun senin kilolu olmana bile anlam veremiyoruz değil kilo verememene diye. Şimdi uzun zamandır görüşmedim onlarlada kesin görünce anaaa diyeceklerdirtabi yaza kadarda görüşmem ki daha etkili olsun
geleceğin çıtırlarıBütün şişkolar toplanmış toplanmş toplanmış...
Hamınıza iyi geceler..
Canım gözünüz aydın inşallah annen bir an önce toparlar kendini. Kız kardeşinin 15 gün annene bakması çok iyi olmuş sende o arada kendini toparlarsın
yenacım şişkomu nerde haniiii aşkolsun yaniiii .....
beyzus ablacım çok geçmiş olsun dikkat etkendine bilirim bademciklerin iltihaplkanmasını çocukluğumdan beri çok çektim iğne yemeden geçmez hiççç benim olduğu zaman...
iyi geceler yenacım hoşgeldin
ececim aslında güzel fikir zaten kayınvalidem de şeker hastası bi tatlandırıcı alayım diye düşünüyordum ama ben herhalde şekerli olandan yerim az yerim ama öz olsun bari bakalım ne kadar başarılı olacağım az yeme konusunda
[B .!.:tebessum77[/B];21993943]geçmiş olsun umartım hafif atlatır
geçmiş olsun ablam salgın var valla
Teşekkür ederim TEBESSÜMCÜĞÜM....
Şimdi çok daha iyiyim şükür...
Annene de çok sevindim.Kendi başına kalkıp yürüyebildiği için moral olmuştur ona da...Çok daha iyi olur kısa zamanda inşallah..............
Biri şişkomu dedi????????????
Kulağım çınladı da.
iyi geceler yenacım hoşgeldin
ececim aslında güzel fikir zaten kayınvalidem de şeker hastası bi tatlandırıcı alayım diye düşünüyordum ama ben herhalde şekerli olandan yerim az yerim ama öz olsun bari bakalım ne kadar başarılı olacağım az yeme konusunda
Tebessüm annen adına çok sevindim...
Allah birdaha yaşatmasın canım...
aşure yapacaksın demek Allah kabul etsin asucum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?