- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
allah iyiyliğini versin hiç güleceğim yoktu tamircide çaylar ocakbaşı sefaları ohhh
ceceo kıl tüy muhabbetinde aklıma geldi karınca yumurtası yağını denedinmi deneyen birçok kişi memnun aldıktan sonra 4-5 gece sürüyorsun 6 saat kalmalı ama kokusu kötü sürünce herife pek yaklaşma fiyatıda iyi ben 15 e aldım 2 gündür sürüyorum bakalım ne olacak ismi tala
sağol canım bakalım iyi olsun öbür dizindende olması lazım ama cesaret edebilecekmi bakalım bu dizi iyi olursa belki cesaret eder
kilodan oldu dizleri bu ara şişkolar aklınızda olsun
spor yaparken zıplıyordu olan oldu sonrada yükten dahada kötüleştii senelerdir çekiyor amaliyat son çare protez takılacak deiler sonunda cesaretle taktırdı bakalım nasıl olacak
[B .!.:tebessum77[/B];21993943]geçmiş olsun umartım hafif atlatır
geçmiş olsun ablam salgın var valla
Teşekkür ederim TEBESSÜMCÜĞÜM....
Şimdi çok daha iyiyim şükür...
Annene de çok sevindim.Kendi başına kalkıp yürüyebildiği için moral olmuştur ona da...Çok daha iyi olur kısa zamanda inşallah..............
sağol ablam valla nasıl yiy geldi onada çıkmak hastanede altını bezlediler kadın moralmen çöktü şimdi tuvalate kadar yürüyebiliyor çok iyi
Geçmis olsun ablacimAhhh nerde canım nerdeee alemlere akmak..
Fena hastayım..Cuma gecesi başladı.Bademciklerim şişti;ama ne enfeksiyon anlatamam.Tüm bademciklerimi kapladı..Tamamen beyaz....Gırtlağım kapandı(her zaman temenni ettiğim şey ama
hastalık olunca çok zor)
Cumartesi,antibiyotik başladım.Biraz söndü ama yine de yutkunmakta zorluk çekiyorum;ateş ve halsizlik cabası...
Şimdi biraz kendime gelmeye başladım şükür.
yagmurgozlum yegenlerine çok geçmis olsunablacımm kıyamam çok geçmiş olsunnn...salgınmı vardır nedir yeğenlerimin ikisininde komşumuzun kızıınında bademcikleri şiş hemde ne şiş dillerine kadar bembeyaz yeğenlerim serumla kendilerine geldiler akşam sabah iğne oluyorlar
banada yolla asuman abla çok severim asureyi hiç yapmadim aslinda denemek istiyorum bu sene insallah beceririmbu sene aşure yapmayacaktım ama eşimin isteği üzerine yapayım dedim dağıtmak için bazı yerlere söz bile vermiş
dünü ben de güzel atlatmıştım gece açtım ne güzel ama işin içine sahur girince kötü oldu eşim de tuttuğu için bi güzel sahur yaptık yalnız olsam öyle olmazdı
bugün ben de gittim pazara kızlarla kuruyemişcim var üst katta bi poşet doldurdum geldim başka mamalara bakmadım ama önceki gittiğimde ben de cevizli sucuk almıştım gerçekten çok güzeldi size de afiyet olsun caım azar azar yersin bişey olmaz
ben bu gece sahur için müsli ve yoğurt düşünüyorum senin için ne iyi olur acaba bilemedim ama süt yoğurt ekle mutlaka yediklerine bence emzirdiğin için acıkırsın belki yine de yoksa günler gerçekten çok kısa
aşureyi çarşamba yapacağım inşallah annem ve kayınvalidemi de çağırmayı düşünüyorum seni de beklerim canım siz yiyin ki bana kalmasın
hos geldin aramiza insallah hedefine ulasirsin saglikli bisekilde90.8 kg. bende varım..bide şu çizelgeyi nasıl yapıyoruz..
valla beni biliyosun ablacim 2ayi geçti takilmistim iyi oldu benim içinevet en zoru patates görünüyor ona da tuz olsa süper olacak ama bakalım bir ayı geçti ben takıldım kaldım napıyım son çare artık her yol mübah diyeceğim bakarsın haftaya pazar ben ve patateslerim mevzu olur
hos geldin aramiza(daha once demismiydim:44:)ismin çok guzel canim(benim kizimin ismide eslem )bu diyeti geçen hafta ozlem le ben yaptik çok zor SIKILMAdan yapmak gerek ama sonuç guzel verilen kilonun hepsi yagdan degil(verdigimizin çogu su )farkindayiz ama dikkat edince geri gelmiyorarkadaşlar mrb bende size katılmak istiyorum..ama kafam karıştı patates günü sebze günü falan neler yediğinizle ilgili birliktemi hareket eediypsunuz bana yardımcı olursanız sevirim
sevindim canim insallah daha iyi olucaktir RABBIM acil sifalar versinannemi bugün hastaneden taburcu ettiler dün tuvalate gitmiş kendi yürüteçşe daha iyi kızkardeşimde kalacak 15 gün işten izin alacak onun evde asasür var merdiveni yok benimki merdivenli çıkamaz diye onda kalacak sonraasındada ben bakarım
yenacım iyiyim canım çok şükür nazda iyi bıcır bıcır konuşuyor hiç susmuyor artık ...barış nasıl canım iyi değilmi
yok aldıktan sonra 4*5 gece sürüyorsun sonra birdaha aldığında tekrar sürüyorsun yüz için nekadar sürer bilmem ama diğer bölgeler için 6 ayda bitiyor diyorlarCanım valla kuş pisliği yiyeceksin deseler zayıflamak yada şu kıl tüyden kurtulmak için yeminle yiyecek hale geldim
Peki 4 - 5 gece yetiyormuymuş kıldan tüyden kurtulmak için :26:
Ben bir ara bioder aldım dünya para verdim ama banamısın demedi hatta sürdüğümde felaket terliyordum. Bir kaç hafta kullandım ama azlacağına çoğaldı sanki :26:
Valla kesin işe yarıyorsa bende alırım nelere para veriyoruz sonuçta
Benimde bugünlerde bacak ve bel ağrım acaip.. hele bu akşam ayak bileklerim sızlıyordu resmen..
yeğenime ev taşıma yardımına gittim yorulunca kendime gelemiyorum..
Bu hafta felaket bir haftaydı benim için zaten..
Doğru dürüst evde oturduğumu hatırlamıyorum...
allah kabul etsin valla dayanamam olsa yerimtebessüm benim annemin dizlerde aynı canım ama o korkuyor henüz ameliyata
çok iyi sonuç alanlar varmış ameliyattan sonra annen de onlardan olur inşallah
aşure gönderbilsem keşke tüm topiğime ne güzel olur hem bana kalmaz daha iyi olur
İYi çok şükür.. salı günü gideceğiz ter testi için bakalım ne diyecekler..
Onunda sonucunu bekleriz muhakak...
Gerçekten karınca yumurtasımı acaba..:)
KArıncalar ne kadarki zaten yumurtası nasıl olsun..:)
İYi çok şükür.. salı günü gideceğiz ter testi için bakalım ne diyecekler..
Onunda sonucunu bekleriz muhakak...
BEYZUŞŞŞ canım çok geçmiş olsun..
Bademcik ne zordur çok iyi bilirim...
Antibiyotiksiz geçmez zaten..
ÇAbucak iyileşmen dileğiyile...
yenacım şişkomu nerde haniiii aşkolsun yaniiii .....
beyzus ablacım çok geçmiş olsun dikkat etkendine bilirim bademciklerin iltihaplkanmasını çocukluğumdan beri çok çektim iğne yemeden geçmez hiççç benim olduğu zaman...
çok şükür aman iyi olsun kuzucuklarımız...inşallah ter testide temiz çıkar yenacım....
bende sabah yine hastaneye gideceğim daha düzelemedim bir türlü belki ilacımı değiştirir
sağol canım bakalım iyi olsun öbür dizindende olması lazım ama cesaret edebilecekmi bakalım bu dizi iyi olursa belki cesaret eder
kilodan oldu dizleri bu ara şişkolar aklınızda olsun
spor yaparken zıplıyordu olan oldu sonrada yükten dahada kötüleştii senelerdir çekiyor amaliyat son çare protez takılacak deiler sonunda cesaretle taktırdı bakalım nasıl olacak
ben neden olduğunu kaçırdım yena nasıl başladı barışın hastalığı gribal birşeylemi başladı
Geçmis olsun ablacim
Acil sifalar dilerim
yagmurgozlum yegenlerine çok geçmis olsun
banada yolla asuman abla çok severim asureyi hiç yapmadim aslinda denemek istiyorum bu sene insallah beceririm
hos geldin aramiza insallah hedefine ulasirsin saglikli bisekilde
valla beni biliyosun ablacim 2ayi geçti takilmistim iyi oldu benim için
insallah sana gerek kalmaz verirsin buhafta (baktin olmadi buhaftada veremezsen denersin )
hos geldin aramiza(daha once demismiydim:44:)ismin çok guzel canim(benim kizimin ismide eslem )bu diyeti geçen hafta ozlem le ben yaptik çok zor SIKILMAdan yapmak gerek ama sonuç guzel verilen kilonun hepsi yagdan degil(verdigimizin çogu su )farkindayiz ama dikkat edince geri gelmiyor
ben 6ay once falan yapmistim ama ozaman 5gun degilde 3gun yapabilmistim 2.500 gitmisti tekrar almamistim ve bana baya moral olmustu
sevindim canim insallah daha iyi olucaktir RABBIM acil sifalar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?