Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım valla kuş pisliği yiyeceksin deseler zayıflamak yada şu kıl tüyden kurtulmak için yeminle yiyecek hale geldim
Peki 4 - 5 gece yetiyormuymuş kıldan tüyden kurtulmak için :26:
Ben bir ara bioder aldım dünya para verdim ama banamısın demedi hatta sürdüğümde felaket terliyordum. Bir kaç hafta kullandım ama azlacağına çoğaldı sanki :26:
Valla kesin işe yarıyorsa bende alırım nelere para veriyoruz sonuçta

Benimde bugünlerde bacak ve bel ağrım acaip.. hele bu akşam ayak bileklerim sızlıyordu resmen..
yeğenime ev taşıma yardımına gittim yorulunca kendime gelemiyorum..

Bu hafta felaket bir haftaydı benim için zaten..
Doğru dürüst evde oturduğumu hatırlamıyorum...

yenacım iyiyim canım çok şükür nazda iyi bıcır bıcır konuşuyor hiç susmuyor artık ...barış nasıl canım iyi değilmi

tebessüm benim annemin dizlerde aynı canım ama o korkuyor henüz ameliyata
çok iyi sonuç alanlar varmış ameliyattan sonra annen de onlardan olur inşallah
aşure gönderbilsem keşke tüm topiğime ne güzel olur hem bana kalmaz daha iyi olur

Geçmis olsun ablacim
Acil sifalar dilerim

yagmurgozlum yegenlerine çok geçmis olsun

banada yolla asuman abla çok severim asureyi hiç yapmadim aslinda denemek istiyorum bu sene insallah beceririm

90.8 kg. bende varım..bide şu çizelgeyi nasıl yapıyoruz..
hos geldin aramiza insallah hedefine ulasirsin saglikli bisekilde

valla beni biliyosun ablacim 2ayi geçti takilmistim iyi oldu benim için
insallah sana gerek kalmaz verirsin buhafta (baktin olmadi buhaftada veremezsen denersin )

arkadaşlar mrb bende size katılmak istiyorum..ama kafam karıştı patates günü sebze günü falan neler yediğinizle ilgili birliktemi hareket eediypsunuz bana yardımcı olursanız sevirim
hos geldin aramiza(daha once demismiydim:44:)ismin çok guzel canim(benim kizimin ismide eslem )bu diyeti geçen hafta ozlem le ben yaptik çok zor SIKILMAdan yapmak gerek ama sonuç guzel verilen kilonun hepsi yagdan degil(verdigimizin çogu su )farkindayiz ama dikkat edince geri gelmiyor
ben 6ay once falan yapmistim ama ozaman 5gun degilde 3gun yapabilmistim 2.500 gitmisti tekrar almamistim ve bana baya moral olmustu
sevindim canim insallah daha iyi olucaktir RABBIM acil sifalar versin

Son düzenleme:
yenacım iyiyim canım çok şükür nazda iyi bıcır bıcır konuşuyor hiç susmuyor artık ...barış nasıl canım iyi değilmi

İYi çok şükür.. salı günü gideceğiz ter testi için bakalım ne diyecekler..
Onunda sonucunu bekleriz muhakak...

yok aldıktan sonra 4*5 gece sürüyorsun sonra birdaha aldığında tekrar sürüyorsun yüz için nekadar sürer bilmem ama diğer bölgeler için 6 ayda bitiyor diyorlar

aman dikkat taşınma işi zor incitme biryerlerini bizim birtane yenamız var

Gerçekten karınca yumurtasımı acaba..:)
KArıncalar ne kadarki zaten yumurtası nasıl olsun..:)

allah kabul etsin valla dayanamam olsa yerim
annemin 20 senedir amaliyat diyorlar memnun kalan var kalmayanda
dr. hareketlerini yap yoksa ğrıların kalır dedi bugün bakalım nasıl olackak

ben neden olduğunu kaçırdım yena nasıl başladı barışın hastalığı gribal birşeylemi başladı

çok şükür aman iyi olsun kuzucuklarımız...inşallah ter testide temiz çıkar yenacım....
bende sabah yine hastaneye gideceğim daha düzelemedim bir türlü belki ilacımı değiştirir

BEYZUŞŞŞ canım çok geçmiş olsun..
Bademcik ne zordur çok iyi bilirim...
Antibiyotiksiz geçmez zaten..
ÇAbucak iyileşmen dileğiyile...

Canımmmm; çok teşekkür ederim.

Valla yerden yere vurdu beni..Bu derece kötüsünü tiroid enfeksiyonu geçirdiğimde yaşamıştım ama;o bir gömlek üstündü;ateşten hayal görüyordum.Şimdikinde sadece uyuyamadım...

Yenacığım;

Yeni bir şey öğrendim ablamdan,belki sen biliyorsundur.Kahve seviyorsun sende benim gibi;değişik bir tad olur.

Türk kahvesi pişirirken içine ;çay kaşığının ucuyla tarçın katıyorsun..Ablam bayılmış;artık nerden duydu;nerden okudu bilmiyorum.Ben yaptım;beğendim ama galiba pek ağzımın tadı henüz

yerine gelmedi....

Sağol DERİNCİĞİM.

Ben de çok çekerim çocukluktan beri...Yani çooooooookkkkkk eskiden beri....

kızlar doğru karınca yumurtasını sürdüğün yerde bir daha çıkmıyormuş..eşimin amcasının gelini saksının dibinde bulmuş karınca yumurtasını hemen sürmüş koltuk altının bir kısmına bir daha çıkmamış o bölgede tüy ben denemedim ama ondn duymuştum

Kızlar size doyum olmaz ama ben yavaş yavaş yatağa doğru yol alayım hazır küçük civcivim uyumuşken

Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Yarın akşam görüşmek üzere kendinize iyi bakın
Allaha emanet olun

İşte benim en korktuğum şeylerden biri de bu....Hem aklımızda olsun;hemde gereğini yapalım hanımlar.Valla yıllar su gibi gelip geçiyor.Demedi demeyin....

ben neden olduğunu kaçırdım yena nasıl başladı barışın hastalığı gribal birşeylemi başladı

canım geçen sene burun akıntısı, akabinde solunum güçlüğü başlıyor biz dooğru acile gidiyoruz.. hava veriliyor açılmayınca dekort yapılıyordu..
Toplamda geçen yıl 6 kez hava verildi..hekimlerin dediğide senede 2 kezden fazla hava verilmesi sakıncalıymış,olmaması gerekirmiş..

Sonra tahlil yapıldı nedeni ne diye.?.Alerji testi pozitif çıktı...havalar ısınınca bir daha rahatsızlanmadı tabiii..
geçen salı yeniden tıkandı barış ama çok fenaydı sabah gittik acile hava verildi saat üçte eve geldik iki saat sonra tekrar tıkandı yine gittik gece 12 de geldik..

sonra dışardan özele gidelim bari diye düşündük..
Görümcem aradı onun kaynı 9 eylül üni.de personel ,yardımcı olur dedi..
İşte cuma günü oraya gittik anlattıklarımızdan yola çıkarak ter testi istediler..sonra solunum alerjiye yönlendirecekler..
ÖZel bir hoca ya gidecektik ama hoca ya ulaaşmak na mümkün ayrıca çok pahallı..
Şimdilik durum bu bakalım netice nasıl olacak...

Senin kızın neye vardı alerjisi.?

Son düzenleme:

Sağol canım benim.

Allah kimseyi sağlıktan ayırmasın.Küçük bir hastalıkta bile ne hale geliyoruz;Allah ciddi hastalıkları olanlara yardımcı olsun.Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…