- 21 Haziran 2011
- 661
- 54
- 68
biri siskomu dediiiBütün şişkolar toplanmış toplanmş toplanmış...
Hamınıza iyi geceler..
aman dikkat et ablacim fazla agir seyler kaldirmaBenimde bugünlerde bacak ve bel ağrım acaip.. hele bu akşam ayak bileklerim sızlıyordu resmen..
yeğenime ev taşıma yardımına gittim yorulunca kendime gelemiyorum..
Bu hafta felaket bir haftaydı benim için zaten..
Doğru dürüst evde oturduğumu hatırlamıyorum...
Canımmmm; çok teşekkür ederim.
Valla yerden yere vurdu beni..Bu derece kötüsünü tiroid enfeksiyonu geçirdiğimde yaşamıştım ama;o bir gömlek üstündü;ateşten hayal görüyordum.Şimdikinde sadece uyuyamadım...
Yenacığım;
Yeni bir şey öğrendim ablamdan,belki sen biliyorsundur.Kahve seviyorsun sende benim gibi;değişik bir tad olur.
Türk kahvesi pişirirken içine ;çay kaşığının ucuyla tarçın katıyorsun..Ablam bayılmış;artık nerden duydu;nerden okudu bilmiyorum.Ben yaptım;beğendim ama galiba pek ağzımın tadı henüz
yerine gelmedi....
canım geçen sene burun akıntısı, akabinde solunum güçlüğü başlıyord biz dooğru acile gidiyoruz.. hava veriliyor açılmayınca dekort yapılıyordu..
Toplamda geçen yıl 6 kez hava verildi..hekimlerin dediğide senede 2 kezden fazla hava verilmesi sakıncalıymış,olmaması gerekirmiş..
Sonra tahlil yapıldı nedeni ne diye.?.Alerji testi pozitif çıktı...havalar ısınınca bir daha rahatsızlanmadı tabiii..
geçen salı yeniden tıkandı barış ama çok fenayıd sabah gittik acile hava verildi saat üçte eve geldik iki saat sonra tekrar tıkandı yine gittik gece 12 de geldik..
sonra dışardan özele gidelim bari diye düşündük..
Görümcem aradı onun kaynı 9 eylül üni.de personel ,yardımcı olur dedi..
İşte cuma günü oraya gittik anlattıklarımızdan yola çıkarak ter testi istediler..sonra solunum alerjiye yönlendirecekler..
ÖZel bir hoca ya gidecektik ama hoca ya ulaaşmak na mümkün ayrıca çok pahallı..
Şimdiliki durum bu bakalım netice nasıl olacak...
Senin kızın neye vardı alerjisi.?
Evet beyzuşum çok severim...KAhvenin her çeşidini hemde..
Tarçın çok değişik, farklı bir tat olacağı kesin. hemen deneyeceğim..
damla sakızlı denemiştim sevmemiştim..
Bilenler bilir burda, kemeraltı diye tarihi bir çarşı var.
Bu çarşıda dibek kahve pişirilip servis yapılır fincanda türk kahvesi..
Nasıl güzeeel bir tat anlatamam beyzuşum,bir parmak köpük olur böyle ..
Nasip olur gelirsen seni oraya götüreceğim..
Bendensin yani..:)
biri siskomu dediii
iyi geceler ablacim
aman dikkat et ablacim fazla agir seyler kaldirma
iyi geceler canimmKızlar size doyum olmaz ama ben yavaş yavaş yatağa doğru yol alayım hazır küçük civcivim uyumuşken
Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Yarın akşam görüşmek üzere kendinize iyi bakın
Allaha emanet olun
bizde allarji testi yapıldı ama çıkmadı aalerji geniz etine baktırın büyükse alalım dediler ama korktum amaliyattan ama ter testini duymadım
seneden ne altısı biz günde 6 kez falan veriyoruz havayı geçen hafta hergün verdik tam iyleşti gibiydi şimdi yine öksürüyor yarın yine göstereyim dr. a bakalım
bu hastalığında anlamadım burnunda hiç zerre kadar akıntı yok burnu tamamen tıkandı hiç nefes alamıyor geceleri nefessiz kalıp titriyordu
koldanmı yapıldı allerji testi barışa
bizim kanda çıktı ama koldan çıkmadı
MElisçim,verdiğin kiloları koruyormusun.?
Geniz eti ve bademcik ameliyatı kızım oldu ama 5 yaşında..
Çok rahatladık kesin gerekiyordu...
bence sen tekrar götür ve şikayetini belirt ..
Profit diye yeni bir arkadaşımız var onunda bizle benzer şikayeti yaşamış oğlu..şu an 12 yaşında..
Onlar çiğneme tableti kullanmışlar grip bile olmuyormuş doğru dürüst bir nevi koruyucu ilacı..
KAn testi yapıldı
koldan bakılmadı..
Deri testinden bahsediyorsun değilmi.?Onun için erken dediler..
bizede yaptılar deri testini anlamadım ben bu dr. ları ya
siz özeldemi yaptınız deri testini.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?