Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bütün şişkolar toplanmış toplanmş toplanmış...

Hamınıza iyi geceler..
biri siskomu dediii
iyi geceler ablacim

aman dikkat et ablacim fazla agir seyler kaldirma

Evet beyzuşum çok severim...KAhvenin her çeşidini hemde..
Tarçın çok değişik, farklı bir tat olacağı kesin. hemen deneyeceğim..
damla sakızlı denemiştim sevmemiştim..

Bilenler bilir burda, kemeraltı diye tarihi bir çarşı var.
Bu çarşıda dibek kahve pişirilip servis yapılır fincanda türk kahvesi..
Nasıl güzeeel bir tat anlatamam beyzuşum,bir parmak köpük olur böyle ..
Nasip olur gelirsen seni oraya götüreceğim..
Bendensin yani..:)

bizde allarji testi yapıldı ama çıkmadı aalerji geniz etine baktırın büyükse alalım dediler ama korktum amaliyattan ama ter testini duymadım
seneden ne altısı biz günde 6 kez falan veriyoruz havayı geçen hafta hergün verdik tam iyleşti gibiydi şimdi yine öksürüyor yarın yine göstereyim dr. a bakalım
bu hastalığında anlamadım burnunda hiç zerre kadar akıntı yok burnu tamamen tıkandı hiç nefes alamıyor geceleri nefessiz kalıp titriyordu

Zaten çok istiyordum;şimdi şart oldu artık...

İnşallah kemeraltında gayfeleri höpürdeteceğiz....

iyi geceler canimm

bende kaçiyorum(sabah erkenciyim okul var malumm) herkese iyi geceler ALLAH a emanet olun

Geniz eti ve bademcik ameliyatı kızım oldu ama 5 yaşında..
Çok rahatladık kesin gerekiyordu...

bence sen tekrar götür ve şikayetini belirt ..
Profit diye yeni bir arkadaşımız var onunda bizle benzer şikayeti yaşamış oğlu..şu an 12 yaşında..
Onlar çiğneme tableti kullanmışlar grip bile olmuyormuş doğru dürüst bir nevi koruyucu ilacı..

MElisçim,verdiğin kiloları koruyormusun.?

çikmadan gordugum iyi oldu ablacim simdiik sadece 300 gram fazlam var onuda asureye bagliiyorum komsum getirmis (çokta guzel olmus dayanamadim huplettim)
korumaya çalisiyorum yuruyus+leslie yapiyorum birazda bogazimi tutabilirsem almam insallah cumaya ayni yada daha az biildirim yapicam kismetse

Son düzenleme:

kullanmadığım koruyucu kalmadı imuzing şurup birde hapvardı birde ballı şurup vardı birde ekmek mayalı çiğneme tableti kullanmadık ama sürekli hasta

Ben çamaşır asacağım daha..

Hepinize iyi geceler,
Allah rahatlık versin...

Banuuuu seni gördüm.. mucksss canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…