İyi yaptın canımcım...Herkese slm kslar...hb banum.burda gordum daldım hemen:)
İnşallah canım devam ediyorum az az veriyorum.süpersin harikasın! aman ucunu bırakma üç aşağı beş yukarı ailenin çevrenin dedikleri herkeste aynı sorun.
defterime yazdığım bir söz var onu paylaşmak istiyorum:
Hayatta en büyük eğlence başkalarının "yapamazsın" dediğini yapmaktır.
Walter Bagehot
İnşallah şimdide vericeksin canım.inşallah canım olur tabii...
ben 3 sene önce 120 den 103 düştüm sonraki kış aldım ama yaza 95 e kadar düştüm 2 yıldır da 116 ya çıkmışım işte
Anneler herşeyin doğrusunu bilirler:)banucum annem de hep der zaten senin yıldızın düşük diye var demek bi bildiği
ece bu hafta buluşalım senle inşallah ama ben seni kıskandım yaa hem beni geçtin hem de boyun uzun normal sınırlara girdin
süper bişeydir herhalde inceciksindir diye tahmin ediyorum ben seni bir an önce görmem lazım
Gerçekten işe yaradımı bende alıcaktım vazgeçtim.benim termal sauna şortum vardı 2 yıl önce her sporda giyiyordum.belkide karnımın kısa sürede düzleşmesine yardımcı olan oydu bilemiyorum.lut gölü tuzu da sürüyordum.şimdi basurda çok dar giyinmeyin deniyor ondan giymiyorum.giysemmki tekrardan?:26::26:
Geçmiş olsun semiran bu aralar çoğumuz depresyondayız yaaa.merhabalar bacılarr nasılsınız ben de iyi sayılırım boş boş evde oturuyorum kitap okuyorum Canan TAN ın iz isimli kitabını okuyorum oruçluyum 2 gündür başım ağrıyor sanırım psikolojik olarakta çöküntüdeyim cnm hiç birşey yapmak istemiyor bilmiyorum
Geçmiş olsun beyzuş abla bende bilirim acısını inşallah çabuk atlatırsın.Ahhh nerde canım nerdeee alemlere akmak..
Fena hastayım..Cuma gecesi başladı.Bademciklerim şişti;ama ne enfeksiyon anlatamam.Tüm bademciklerimi kapladı..Tamamen beyaz....Gırtlağım kapandı(her zaman temenni ettiğim şey ama
hastalık olunca çok zor)
Cumartesi,antibiyotik başladım.Biraz söndü ama yine de yutkunmakta zorluk çekiyorum;ateş ve halsizlik cabası...
Şimdi biraz kendime gelmeye başladım şükür.
Aman flo dan çanta alma ben aldım çok çabuk derileri döküldü dünyanında parasını vermiştim.merhabaaaaaaa sabahtan beri ancak girebildim. geç kalktım bugün ,bebişe babası baktı :) sonra kahvaltıydı ,ev temizliğiydi derken, duş aldık ve dışarı çıktık. marketten almamız gerekenler vardı onları aldık ,gezdik. bende çanta bakayım dedim ama floya baktım istediğim gibi birşey yoktu. burada zaten çok seçenek yok ama bakalım. dışarısıda çok soğuktu bebekle çıkmayalım dedik öyle olunca haftaya kaldı. siz neler yaptınız bakalım?
Off zaten benimde hep gece oluyor kaçamaklarım.ben de buralardayım cecom ama geziniyom arada başka topiklerde
ben asıl kaçamakalrı gece yapacam gibi görünüyor malesef
Açken nasıl meyva yiycen ben yiyememde...canim biz de bu hafta dereceye girersek artik sen de basla bence. zaten patates gununu atlattin mi gerisi kolay(mis) oyle diyorlargorecegiz..
acikcasi ben meyve gununu iple cekiyorum cok seviyorum cunku
Çok güzel inan bununlada süper vericen ama 1 dilim ekmek eklesen hiç acıkmazsın.size yeni yol haritamı açıklıyorum :)))
sabah: standart kahvaltı
öğlen: sebze yemeği +ayran +salata
akşam: et yemeği +ayran+salata
saat00 gibi 1 meyve
ekmek niye yok demeyin ekmekle zaten aram yok ama hamurişiyle ilgili herşeyi severim o ayrı ....
Gözünüz aydın canım çok şükür çıkmış annen.annemi bugün hastaneden taburcu ettiler dün tuvalate gitmiş kendi yürüteçşe daha iyi kızkardeşimde kalacak 15 gün işten izin alacak onun evde asasür var merdiveni yok benimki merdivenli çıkamaz diye onda kalacak sonraasındada ben bakarım
Hiç üstüme alınmadım:))Bütün şişkolar toplanmış toplanmş toplanmış...
Hamınıza iyi geceler..
Bugün eltim pişirmiş çok az şekerliydi fenada değildi ama istersen toz tatlandırıcılar var ondan al kendine.iyi geceler yenacım hoşgeldin
ececim aslında güzel fikir zaten kayınvalidem de şeker hastası bi tatlandırıcı alayım diye düşünüyordum ama ben herhalde şekerli olandan yerim az yerim ama öz olsun bari bakalım ne kadar başarılı olacağım az yeme konusunda
Allah kabul etsin asuman yemiş kadar olduk.tebessüm benim annemin dizlerde aynı canım ama o korkuyor henüz ameliyata
çok iyi sonuç alanlar varmış ameliyattan sonra annen de onlardan olur inşallah
aşure gönderbilsem keşke tüm topiğime ne güzel olur hem bana kalmaz daha iyi olur
Tansiyonun yüksekmi derincim?çok şükür aman iy
i olsun kuzucuklarımız...inşallah ter testide temiz çıkar yenacım....
bende sabah yine hastaneye gideceğim daha düzelemedim bir türlü belki ilacımı değiştirir
Ben çamaşır asacağım daha..
Hepinize iyi geceler,
Allah rahatlık versin...
Tühh yakalayamadım geçmiş çok birikmişti bendende sana kocaman muccckkkss.Banuuuu seni gördüm.. mucksss canım....
İyi geceler asumancım bende severim müsli ve yoğurdu.benden de herkese iyi geceler müslimi yiyip yatayım