Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese slm kslar...hb banum.burda gordum daldım hemen:)
İyi yaptın canımcım...
İnşallah canım devam ediyorum az az veriyorum.
inşallah canım olur tabii...
ben 3 sene önce 120 den 103 düştüm sonraki kış aldım ama yaza 95 e kadar düştüm 2 yıldır da 116 ya çıkmışım işte
İnşallah şimdide vericeksin canım.
Anneler herşeyin doğrusunu bilirler:)
Gerçekten işe yaradımı bende alıcaktım vazgeçtim.
Geçmiş olsun semiran bu aralar çoğumuz depresyondayız yaaa.
Geçmiş olsun beyzuş abla bende bilirim acısını inşallah çabuk atlatırsın.
Aman flo dan çanta alma ben aldım çok çabuk derileri döküldü dünyanında parasını vermiştim.
ben de buralardayım cecom ama geziniyom arada başka topiklerde
ben asıl kaçamakalrı gece yapacam gibi görünüyor malesef
Off zaten benimde hep gece oluyor kaçamaklarım.
canim biz de bu hafta dereceye girersek artik sen de basla bence. zaten patates gununu atlattin mi gerisi kolay(mis) oyle diyorlar gorecegiz..
acikcasi ben meyve gununu iple cekiyorum cok seviyorum cunku
Açken nasıl meyva yiycen ben yiyememde...
Çok güzel inan bununlada süper vericen ama 1 dilim ekmek eklesen hiç acıkmazsın.
Gözünüz aydın canım çok şükür çıkmış annen.
Bütün şişkolar toplanmış toplanmş toplanmış...

Hamınıza iyi geceler..
Hiç üstüme alınmadım:))
Bugün eltim pişirmiş çok az şekerliydi fenada değildi ama istersen toz tatlandırıcılar var ondan al kendine.
Allah kabul etsin asuman yemiş kadar olduk.
çok şükür aman iy
i olsun kuzucuklarımız...inşallah ter testide temiz çıkar yenacım....
bende sabah yine hastaneye gideceğim daha düzelemedim bir türlü belki ilacımı değiştirir
Tansiyonun yüksekmi derincim?
Ben çamaşır asacağım daha..

Hepinize iyi geceler,
Allah rahatlık versin...

Banuuuu seni gördüm.. mucksss canım....
Tühh yakalayamadım geçmiş çok birikmişti bendende sana kocaman muccckkkss.
benden de herkese iyi geceler müslimi yiyip yatayım
İyi geceler asumancım bende severim müsli ve yoğurdu.

herkese selam
ben geldim kimse yok sanirim bu saatte...kizlar ben 90 kilonun cok ustundeyim artik yeter diyorum ama hic diyete baslayamiyorum.
cunku icimden gelmiyor hep bi azim diyorum ama yok olmuyor..
bana birinin cikip pat pat soylemesi gerekiyor cok kilolusun zayifla diye cunku etrafimdakilerin benim iyiligim icin diyeceklerini biliyorum..
beni gaza getircek bisey lazim nolur yardim edin..
hicbi kiyafet bulamiyorum ama yinede yemeye devam ediyorum 5 aydir spora gidiyorum yedigim icin 1 kilo vermisim sadece 5 ayda guluyosunuzdur bana ama olmuyo
buna artik bi dur demek istiyorum belkide bu bi baslangictir... buraya yazmak o bile cok utanc verici geliyodu.sanki herkes assalicakmis gibi beni sonra dusundum buraya yazarsam belki beni yanliz birakmazsiniz motivasyona ihtiyacim var belki destek olursunuz...olurmusunuz? cunku artik hicbisey eskisi gibi deil sanki herkes aciyarak bakiyo bana ...esimle bile cok uzaklastik hicbisey eskisi gibi deil anlicaginiz..bi umut istiyorum biliyorum hersey benim elimde benim cabamla azmimle olucak ama beni bu yolda yanliz birakmazsaniz cok mutlu olurum..
cok tesekkur ederim simdiden hepinize...

İyigeceler hanımlar biz bugün dışardaydık kahvaltı yaptık ordan eşimin abisine gittik ordan ablama gittik eve taşındı ayşenin odasını düzelttim anca geldik benim bugün kaçamaksız geçti sabah kahvaltıda az yedim sonrada 1 kase çok az şekerli aşure yedim başkada birşey yemedim ama sanki şu an biraz acıktım gibi su içip hemen yatmayı planlıyorum umarım uyurum.

Öncelikle hoşgeldin aramıza hepimiz kiloluyuz neden utanıyosunki kimse sana burda gülmez seni eleştirmez çok doğru yerdesin canım inanıyosan başarabileceğine hemen yarın sabah güzel bir diete başla ve hergün muhakkak buraya gel hepimiz sana destek oluruz bu arada kaç kilosun canım ben 150 kilodan 106 kiloya düştüm tüm yaşadıklarını yaşadım ama azmedersen oluyor yeterki iste...

alyazzz ne oldu canım sana?bunu gerek biz gerek bünyemiz yaptı ve vermekte bizim elimizde... bak bende başlayamıyordum geçen çarşamba günü kalktım diyetsyenden randevu alıp gttim,sonra buraya üye oldum.bence elinde belli bir liste olursa daha kolay halledersin. benm kilomu eklentimde görürsün ama bence böle söleyerek motivasyonunuda yok ediyosun.
ben sana elimden geldigince destek olurum,hiçte bırakmam
bak eşinle sorunlarıda bence senin böyle düşünmenden olmustur,sen zayıflamak iste ve ona belirt eminim destek olacaktır. ben bu konuda şanslıyım,eşim dert etmez ve bana destek verir.
hadi şimdi bana hikayeni anlat?nerde yasıosun boyun kaç kaç yaşındasın? belki sana daha fazla yardımcı olabilirim

Bana daa yardımcı olunn

Benım dıyet yapamama gbı bır derdım yok cunku cok yemek yıyen bır ınsan degılım ama basenlerım almıs basını gıdıyor.. Spor yapmaktan üşeniyorum cunku sabırr ıstıyor bnde de o yok. Istıyorm kı hemencık gıtsın kılolar.. benım gıbı olan arkadaslar varsa bı deste oluversınler bana nasıl bı yol ızlemelıyımm :/

saolun kizlar
ben karsiyakaliyim 35½ :)
28 yasindayim 178 boyundayim ve 130 kiloyum
2006da 103 kilodan(ki ozamana kadarki en yuksek kilom) 68e kadar dustum ama sonra almaya basladim ve gerisi geldi..
evlendigimde 90 falandim..115le hamile kaldim 130la dogum yaptim ve 1 yasinda kizim ben hala ayni kilodayim..

bende 26 yasındayım ama boy konusunda çok avantajlısın canım... kilonda verilemeyecek bir kilo deil,burda 150 kilolardan 80 e 70e düşen insanlar var. ki sen bunu başarmıssın 2006 da yani neyapman gerektigini biliyosun. ben sana yapman gerekenleri sölücektim ama zaten b,l,osundur:) spor konusunda ise yemeyi kesmeden ne yaparsak yapalım veremiyoruz canım...
bence durumun müsaitse yeniden bir diyetsyene başla,tek basına altından kalkabilmen ilk etapta zor olabilir... sporda bizim için sakıncalı önce biraz kilo kaybetip sonra başlayalım dedi benm dr.um.. bu aksamda okudum kilolu insanlar spor yaparken dizlerine yük bindirip ameliyatlık hale gelebiliyorlarmış yani her hareketi bilerek yapmalıyısss.

cok haklisin canim 2 aydir sag dizimin agrisindan duramiyorum ha bugun ha yarin dedim onuda erteledim..gidip bi doktora gorunmeliyim.belkide spor yapmam sakincali ...
gercekten o kadar kilo veren varmi tebrik ederim zor bisey cunku ama dedigin gibi imkansiz deil..evet 34 kilo verdim ama ozaman azim vardi dedigim gibi simdi o yok sanirim kaybetcek biseyim yok artik diye dusunuyorum

aman dikkat et dizine ve zaman kaybetmeden görün doktora canım.. neden hayatındaki herseyi erteliyosunki??? sana kızdım
bak senn daha 1 yasında prensesin varmış,bence onun için yapmalısın,eşin için başarmalısın... daha 28 yas nedir kii..
nasıl kaybedecek birseyim yok dersin alyaz,sağlığın var herseyden önemlisi..pcos un varmı?adetlerin düzenlimi?
bak ben çocuk için zayıflamaya karar verdim,şimdiden onuniçin çaba gösteriyorum hele bir olsun neler yapmam
sana söylediklerimi anlayabiliyorsun değil mi? ve de kırmak istemem seni sakın yanlış anlama beni

sukur adet sorunum falan yok canim..pcosumda yok..umarim en kisa zamanda rabbim sanada saglikli bi bebis versin ..
haklisin kimse icin deil sagligim icin yapmaliyim ki kizimada yararli olabileyim...
cok saol canim artik biyerlerdn baslayalim demi (insallah)...artik hergun ugricam ve umarim hersey yolunda gidicek.yarin guzel bi sabaha uyanmak dilegiyle iyi geceler...

sanada ii geceler canım. ben burda olurum yarında görüşürz

yagmurgozlum yegenlerine çok geçmis olsun
teşekkürler canım

ateşli ablacım benim ahh ahhh menapoz sıkıntıları değilmi olsa bir dert olmasa bin dert ....)))

günaydınnnn...

bugün topiği açmak bana nasip oldu sildim süpürdüm...:))) çayı demledim hadi kızlar buyrun...:)) ayaklarınızı paspasa silin....))

günaydınnnn...

bugün topiği açmak bana nasip oldu sildim süpürdüm...:))) çayı demledim hadi kızlar buyrun...:)) ayaklarınızı paspasa silin....))

Günaydın,
yağmurumgözüm açık bir çay lütfen...birde istanbul gevreği.

Hoşgeldin karşıyakalı.:))neresindensin.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…