Bana daa yardımcı olunn
Benım dıyet yapamama gbı bır derdım yok cunku cok yemek yıyen bır ınsan degılım ama basenlerım almıs basını gıdıyor..Spor yapmaktan üşeniyorum cunku sabırr ıstıyor bnde de o yok. Istıyorm kı hemencık gıtsın kılolar.. benım gıbı olan arkadaslar varsa bı deste oluversınler bana nasıl bı yol ızlemelıyımm :/
günaydınnnnnnnnnnnnnnn
ığğğğğğ ben oraya gelsem aç kalırım sanırım :) yapsında versin azcık o da gerçi nasıl kilosu bilmiyorum ama...ya evet burada yasayip da patates gormemek imkansizbugun ben haslanmis patatesimi yerken esim de ustunden asirip durdu bi de zevkle yiyor o soguk patatesi off.. oysa kendi onunde resmen ziyafet vardi. kv de diyor ki ben o diyeti yapsam gayet rahat gecer sabahtan aksama kadar patates iste ne guzel... kadin bana bunu dedi ya
havucun yasak olmamasina sevindim evet salataya koymayi dusunuyordum ben de. sabah da salata yiyecektim bir tane de brokoli atayim bari icine. ilginc bir kural degil mi bu gun boyu ne yiyeceksek sabah onlarla baslamamiz gerektigi kurali...
salatayi seviyorum bol limonlu yaparim soyle ohh. yemek yapacak vaktim ve enerjim olsa yapcaktim annemin yaz turlusunden. ama neyse artik salataya talim, bu haftalik boyle olsun. bir daha yapacak olursam (patates gununu direk atlayabilirim yalniz 1 kilo eksik olsun ama patates olmasin napayim) o zaman daha hazirlikli olurum daha degisik seyler denerim
ay sanki yuzum kuculdu ya suzuldum bir gunde
çok geçmiş olsun ,bir daha yaşatmasın rabbim...annemi bugün hastaneden taburcu ettiler dün tuvalate gitmiş kendi yürüteçşe daha iyi kızkardeşimde kalacak 15 gün işten izin alacak onun evde asasür var merdiveni yok benimki merdivenli çıkamaz diye onda kalacak sonraasındada ben bakarım
İyi yaptın canımcım...
İnşallah canım devam ediyorum az az veriyorum.
İnşallah şimdide vericeksin canım.
Anneler herşeyin doğrusunu bilirler:)
Gerçekten işe yaradımı bende alıcaktım vazgeçtim.
Geçmiş olsun semiran bu aralar çoğumuz depresyondayız yaaa.
Geçmiş olsun beyzuş abla bende bilirim acısını inşallah çabuk atlatırsın.
Aman flo dan çanta alma ben aldım çok çabuk derileri döküldü dünyanında parasını vermiştim.
Off zaten benimde hep gece oluyor kaçamaklarım.
Açken nasıl meyva yiycen ben yiyememde...
Çok güzel inan bununlada süper vericen ama 1 dilim ekmek eklesen hiç acıkmazsın.
Gözünüz aydın canım çok şükür çıkmış annen.
Hiç üstüme alınmadım:))
Bugün eltim pişirmiş çok az şekerliydi fenada değildi ama istersen toz tatlandırıcılar var ondan al kendine.
Allah kabul etsin asuman yemiş kadar olduk.
Tansiyonun yüksekmi derincim?
Tühh yakalayamadım geçmiş çok birikmişti bendende sana kocaman muccckkkss.
İyi geceler asumancım bende severim müsli ve yoğurdu.
günaydınlar herkese umarım herkesin keyfi yerindedir
gzl bir hafta diliyorum hepinize arkadaşlar
Günaydın,
yağmurumgözüm açık bir çay lütfen...birde istanbul gevreği.
saolun kizlar
ben karsiyakaliyim 35½ :)
28 yasindayim 178 boyundayim ve 130 kiloyum
2006da 103 kilodan(ki ozamana kadarki en yuksek kilom) 68e kadar dustum ama sonra almaya basladim ve gerisi geldi..
evlendigimde 90 falandim..115le hamile kaldim 130la dogum yaptim ve 1 yasinda kizim ben hala ayni kilodayim..
hos geldin aramiza hep beraber ele ele verip çitir olucagiz insallahherkese selam
ben geldim kimse yok sanirim bu saatte...kizlar ben 90 kilonun cok ustundeyim artik yeter diyorum ama hic diyete baslayamiyorum.
cunku icimden gelmiyor hep bi azim diyorum ama yok olmuyor..
bana birinin cikip pat pat soylemesi gerekiyor cok kilolusun zayifla diye cunku etrafimdakilerin benim iyiligim icin diyeceklerini biliyorum..
beni gaza getircek bisey lazim nolur yardim edin..
hicbi kiyafet bulamiyorum ama yinede yemeye devam ediyorum 5 aydir spora gidiyorum yedigim icin 1 kilo vermisim sadece 5 ayda guluyosunuzdur bana ama olmuyo
buna artik bi dur demek istiyorum belkide bu bi baslangictir... buraya yazmak o bile cok utanc verici geliyodu.sanki herkes assalicakmis gibi beni sonra dusundum buraya yazarsam belki beni yanliz birakmazsiniz motivasyona ihtiyacim var belki destek olursunuz...olurmusunuz? cunku artik hicbisey eskisi gibi deil sanki herkes aciyarak bakiyo bana ...esimle bile cok uzaklastik hicbisey eskisi gibi deil anlicaginiz..bi umut istiyorum biliyorum hersey benim elimde benim cabamla azmimle olucak ama beni bu yolda yanliz birakmazsaniz cok mutlu olurum..
cok tesekkur ederim simdiden hepinize...
banu canim sana masallahÖncelikle hoşgeldin aramıza hepimiz kiloluyuz neden utanıyosunki kimse sana burda gülmez seni eleştirmez çok doğru yerdesin canım inanıyosan başarabileceğine hemen yarın sabah güzel bir diete başla ve hergün muhakkak buraya gel hepimiz sana destek oluruz bu arada kaç kilosun canım ben 150 kilodan 106 kiloya düştüm tüm yaşadıklarını yaşadım ama azmedersen oluyor yeterki iste...
hos geldin canim aramiza ben yazacaktim YENA ablaminda gozunden kaçmamis geçen seferde cevap yazmistim sana malesef sporsuz olmuyor canim gitmiyor kilolar kolay kolay bilmiyorum kaç yasindasin? kaç kilosun ? çunki sporsuz kilo vermeye kalksan ya çok az yiyeceksin yada hiç yemiceksin verirsin belki buseferde kilo versen bile sarkmalar olur bence spor kilo vermeden ziyade vucudu forma sokuyor ve seni daha dinç daha enerjik yapiyor yoksa bisuru sok diyet var hepsini sirayla yap zor(SIKICI) olsada kilo verirsin ama ya sonrasi? sana tavsiyem spor +dengeli beslenme ile çok guzel kilo verebilirsin emin ol ben oyle verdimBana daa yardımcı olunn
Benım dıyet yapamama gbı bır derdım yok cunku cok yemek yıyen bır ınsan degılım ama basenlerım almıs basını gıdıyor..Spor yapmaktan üşeniyorum cunku sabırr ıstıyor bnde de o yok. Istıyorm kı hemencık gıtsın kılolar.. benım gıbı olan arkadaslar varsa bı deste oluversınler bana nasıl bı yol ızlemelıyımm :/
bende 28 yasindayim canim ama senin boy avantajin var masallahsaolun kizlar
2006da 103 kilodan(ki ozamana kadarki en yuksek kilom) 68e kadar dustum ama sonra almaya basladim ve gerisi geldi..
evlendigimde 90 falandim..115le hamile kaldim 130la dogum yaptim ve 1 yasinda kizim ben hala ayni kilodayim..
canim olurmu oyle kaybedicek biseyim yok bidaha duymayalim once sagligin için zayiflamalisin herseyin basi saglik bak dizim agriyor diyorsun insanin neresi agriyorsa cani ordadir derler ALLAH yardimcin olsun hem zayiflaman için çokk buyuk sebeplerin var prensesin,kocan,annen,baban,kardeslerin ve birçok kisi seni saglikli gormek isteyen herkes onlarla doya doya vakit geçirmek (ALLAH im uzun omur versin) istemezmisin valla ben sahsen çocuklarim,esim ailemle daha saglikli vakit geçirmek için basladim insallah ALLAH im uzun omrler versin saglik gibisi yok eskiden yapamadigim seyleri yapiyorum çocuklarimla oynarken hemen yorulurdum merdiven inerken sanki 80yasindayim teker teker inerdim oda zorlukla bacaklarim tasiyamiyordu(bide benim bacaklarim zayif onlar kilodan pek nasibini almamis) kilomu benimde ayak bilegimde kreçlenme vardi dr kilo vericeksin demisti zamaninda ben naptim ustune hamile kaldim derken kilomu katladim daha çok agrimaya baslamisti izine gidince gonlumce gezip akrabalari gorememistim ama simdi çoooook sukur hiç agrimiyor yok oldu sanki çogu hastaliklar kilodan geliyor kaybedecek çok seyimiz var canim oyle dusunme insallah hep beraber vericegiz kilolari sen buraya devamli gelmeye çalis buradaki arkadaslarim çok sicak çok tatlilar moral yonunden çoook destekleri var hepsinin bende sanada olurlar(olurum) yaza kadar 6ay var yani 25,30 kilo verirsin rahat çunki kilo fazla olunca ilk aylarda iyi gidiyor kaçamak yapmazsan belkide ikili rakamlara bile dusebilirsin ama çok dikkat et spor yapmak istersen doktoruna danis yavas yavas yap birden yuklenme vicuduna eger yuruyus imkanin varsa yuruyus yap derim ben hem vucudunu fazla yormamis olursun hemde temiz hava almis olursun yuruyus gibisi yok valla çokk SIKILAStiriyor bidecok haklisin canim 2 aydir sag dizimin agrisindan duramiyorum ha bugun ha yarin dedim onuda erteledim..gidip bi doktora gorunmeliyim.belkide spor yapmam sakincali ...
gercekten o kadar kilo veren varmi tebrik ederim zor bisey cunku ama dedigin gibi imkansiz deil..evet 34 kilo verdim ama ozaman azim vardi dedigim gibi simdi o yok sanirim kaybetcek biseyim yok artik diye dusunuyorum
kizz halime olmayasin? kaç gun geciktin?benim o ara regl olmam gerek ama olmadım onun gerginliği ve asabiyeti var üstümde ,yine şişlik hissediyorum olsamda bitse ya....
dün gece eşime sataştım yatakta yok oraya dönme yok buraya dönme yok horlama
adama nefes alma diyeceğim utanmasam(((
sizdede böyle oluyor mu ya ,yoksa ben mi böyle depresif oluyorum
gecikmez inşallah yoksa çıldıracağım ...
annem ler ben bebekken üzüm bağları vardı ananemlerin ozaman bağda karınca yumurtası sürmüşler kollarımın altına 19 yaşındayken aldım ilk şimdide birinde 4 birinde 5 tane kıl çıkıyo sayılıyo yani bence var bi hikmeti deneyin bence nerden bulunur bilmem doğalı en güzeli piyasadaa satılanlar nası olur bilmiyorumvalla bilmiyorum artık gerçek karınca yumurtası annem der sürdünmü biter diye
bilemiyorum ümit işte memnun kalanlar var
valla benim yüzüme pat pat söylüyolar özellikle kaynanam her izinde illa bi aşşalıcak söz söylüyo eşimde hep kızıyo bi utandıramadın okadar üzülene kadar azmet ver onlar sana gıpta etsin diyo inşallah yapıcammm hep birlikte azmedice sonra burdan kopamıyosun ben bu topiğe gireli 4 yıl oldu geldim 15 kilo verdim hamile kaldım doğurdum hep bu topikten kopamadım valla hamileliğimde bile hep okudum burayı ki fazla kilo almayayım diye çok şükür ilk hamileliğime göre az kilo aldım 88 le hamile kalmıştım 1 yıl sonra şimdi89 oldum hedeflerim çok küçük önce 10 kilo i,le başladım ama 7 li rakamları görmek istiyorum inşallah bu seferherkese selam
ben geldim kimse yok sanirim bu saatte...kizlar ben 90 kilonun cok ustundeyim artik yeter diyorum ama hic diyete baslayamiyorum.
cunku icimden gelmiyor hep bi azim diyorum ama yok olmuyor..
bana birinin cikip pat pat soylemesi gerekiyor cok kilolusun zayifla diye cunku etrafimdakilerin benim iyiligim icin diyeceklerini biliyorum..
beni gaza getircek bisey lazim nolur yardim edin..
hicbi kiyafet bulamiyorum ama yinede yemeye devam ediyorum 5 aydir spora gidiyorum yedigim icin 1 kilo vermisim sadece 5 ayda guluyosunuzdur bana ama olmuyo
buna artik bi dur demek istiyorum belkide bu bi baslangictir... buraya yazmak o bile cok utanc verici geliyodu.sanki herkes assalicakmis gibi beni sonra dusundum buraya yazarsam belki beni yanliz birakmazsiniz motivasyona ihtiyacim var belki destek olursunuz...olurmusunuz? cunku artik hicbisey eskisi gibi deil sanki herkes aciyarak bakiyo bana ...esimle bile cok uzaklastik hicbisey eskisi gibi deil anlicaginiz..bi umut istiyorum biliyorum hersey benim elimde benim cabamla azmimle olucak ama beni bu yolda yanliz birakmazsaniz cok mutlu olurum..
cok tesekkur ederim simdiden hepinize...
günayyydııınnnnnnnnnnnnnnnnngünaydınnnn...
bugün topiği açmak bana nasip oldu sildim süpürdüm...:))) çayı demledim hadi kızlar buyrun...:)) ayaklarınızı paspasa silin....))
simidin susamlarını sıyırıp yicekmişsinnnn az kalori almak içinnn maşşallah ben kağıda dökülenleri bile parmakla yiyorummm:)))))))))))Günaydın,
yağmurumgözüm açık bir çay lütfen...birde istanbul gevreği.
ben terör estiriyom o dönemler aceba sinirleri sakinleştirici ne alına bilirki ??benim o ara regl olmam gerek ama olmadım onun gerginliği ve asabiyeti var üstümde ,yine şişlik hissediyorum olsamda bitse ya....
dün gece eşime sataştım yatakta yok oraya dönme yok buraya dönme yok horlama
adama nefes alma diyeceğim utanmasam(((
sizdede böyle oluyor mu ya ,yoksa ben mi böyle depresif oluyorum
gecikmez inşallah yoksa çıldıracağım ...
Tekrar geçmiş olsun diyorum canım...Konuna yazdım ama öyle etkilendim ki anlatamam tekrar yazmak istedim..
Allah korumuş kuzucuğu.Rabbim bir daha sınamasın inşallah....
Ahhh nerde canım nerdeee alemlere akmak..
Fena hastayım..Cuma gecesi başladı.Bademciklerim şişti;ama ne enfeksiyon anlatamam.Tüm bademciklerimi kapladı..Tamamen beyaz....Gırtlağım kapandı(her zaman temenni ettiğim şey ama
hastalık olunca çok zor)
Cumartesi,antibiyotik başladım.Biraz söndü ama yine de yutkunmakta zorluk çekiyorum;ateş ve halsizlik cabası...
Şimdi biraz kendime gelmeye başladım şükür.
Selammmm,anca okudum geldim hepsini olmasada bir kısmını çok vaktim yok içeri gitmem lazım ayıp olur yoksa
Gulma canım başın sağolsun,
Saferan büyük geçmiş olsun Rabbim korusun beterinden,
İlknur geçmiş olsun canım,acil şifa versin yavrularına Allahım,
Yena Barış biraz daha iyi anladığım kadarıyla umarım tez zamanda tamamen sağlığına kavuşur prensin,
Zeynebim Ranbbim sana kolaylıklar versin,iki cihanda da yüzünü güldürsün inşallah.Okudukça kahroluyorum ama inan sen çok güçlü metanetli ve inançlı bir insansın Rabiim güzel gönlüne göre versin her daim
Banuş (ceco) ben başladım canım diyete iyi gidiyor.
Asumancım ya vala ben de sizleri çok özlüyorum ama yapacak bir şey yok sanırım hafta sonuna kadar daha burdalar.
Ctesi iş görüşmesine gittim yarın belli olacak bakalım hayırlısı ise olsun.
Fulya patateleri soy küp küp doğra çok az su ile teflon tencerede haşla,su sadece yarım çay bardağı kadar filan olsun ve kısık ateşte yap lezeetli oluyor yenilebiliyor aklında olsun.
Kv süpürge açtı sesi geliyor ben kaçtımmmm
annene çok geçmiş olsun canım ..benim annemde aynı durumda ama ameliyata cesaret edemiyor tabii kilo 120.. kilo vermelisin diyen doktoru hiç beğenmiyor başka bir çözümü yok halbu ki.........biz de yaşlılığı düşünmeliyiz....sağol canım bakalım iyi olsun öbür dizindende olması lazım ama cesaret edebilecekmi bakalım bu dizi iyi olursa belki cesaret eder
kilodan oldu dizleri bu ara şişkolar aklınızda olsun
spor yaparken zıplıyordu olan oldu sonrada yükten dahada kötüleştii senelerdir çekiyor amaliyat son çare protez takılacak deiler sonunda cesaretle taktırdı bakalım nasıl olacak
canım geçen sene burun akıntısı, akabinde solunum güçlüğü başlıyor biz dooğru acile gidiyoruz.. hava veriliyor açılmayınca dekort yapılıyordu..
Toplamda geçen yıl 6 kez hava verildi..hekimlerin dediğide senede 2 kezden fazla hava verilmesi sakıncalıymış,olmaması gerekirmiş..
Sonra tahlil yapıldı nedeni ne diye.?.Alerji testi pozitif çıktı...havalar ısınınca bir daha rahatsızlanmadı tabiii..
geçen salı yeniden tıkandı barış ama çok fenaydı sabah gittik acile hava verildi saat üçte eve geldik iki saat sonra tekrar tıkandı yine gittik gece 12 de geldik..
sonra dışardan özele gidelim bari diye düşündük..
Görümcem aradı onun kaynı 9 eylül üni.de personel ,yardımcı olur dedi..
İşte cuma günü oraya gittik anlattıklarımızdan yola çıkarak ter testi istediler..sonra solunum alerjiye yönlendirecekler..
ÖZel bir hoca ya gidecektik ama hoca ya ulaaşmak na mümkün ayrıca çok pahallı..
Şimdilik durum bu bakalım netice nasıl olacak...
Senin kızın neye vardı alerjisi.?
bana çok benziyor hikayen aynı kiloda evlenmişiz..ben hamilelikte kilo vermiştim sonra aldım...kızım 1 yaşındayken 106 dan 75 e düştüm sonra 2 çocuk daha 145 e çıktım 1.5 senede buralarda 118 e düştüm sen de devam et burdan ayrılma canım.....saolun kizlar
günaydınnnn...
bugün topiği açmak bana nasip oldu sildim süpürdüm...:))) çayı demledim hadi kızlar buyrun...:)) ayaklarınızı paspasa silin....))
maşallah hafıza süper yaaa..........Sorunun cevabını biliyorsun aslında..
Ama yinede mucize peşindesin değilmi.?.:)
Basen için bölgesel egzersiz gerekiyor sanırım..Onun için bilgilerde sporla ilgili siteler vardır oralara bakman seni aydınlatabilir..
Burayı biliyosun hepimiz çıtırız,kilo sorunumuz yok..Öyle takılıyoruz..:)
KAç kilosun merak ediyorum bir kez daha gelmiştin aynı sorularla..
günaydınlar herkese umarım herkesin keyfi yerindedir
Günayddddıııınnnn ahali
Kahvaltııımı yaptımmm ilaçlarımı içtim geldimmmmgeçmişi okuma zahmetine giriyorum şimdi
haaa bu arada İzmir sallanıyormuş umarım çok önemli birşey değildir gelip geçici bir sarsıntıdır :26:
gunaydin topik
yine patron yapacagini yapmis. sabah ofise bir geldim masamda geyik seklinde bir cikolata. cantaya attim esime veririm diye.. kahve yapmak icin mutfaga gittim oraya da kocaman bir kutu cikolata birakmislar gelen gecen agzina atsin diye. ama cikolatalari gorseniz bi..... hepsi de farkli cesit insanin hepsini deneyesi geliyortabiki bir tane bile almadim. irademe hayran kaldim yalniz aglamak uzereyim zira regl zamanim yaklasiyor. su 5 gunu bi atlatsaydim ya ooof eger bir mucize olur da 80leri gorursem tovbe agzima cikolata falan koymam o gazla. ama 90larda kalirsam bilemiyorum ><
ogle aramda yine gelicem kizlar gorusuruz
simidin susamlarını sıyırıp yicekmişsinnnn az kalori almak içinnn maşşallah ben kağıda dökülenleri bile parmakla yiyorummm:)))))))))))
canım çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın insanın böyle bi şey başına gelince donup kalacakmış gibi hissediyo ama sen doğru anda doğru müdahaleyi yapmışsındün akşam dünyam karardı bir an....konu açtım okuyun.........
http://www.kadinlarkulubu.com/acisi...k-yavrum-ellerimde-oluyordu.html#post21977593
tebrikler bahar isimleriniz de pek uyumlu maşallahSözlüm aşkımmm Onur bugün 3 ay oldu. 3 aydır beraberiz kendi aramızda yüzük taktık evlenmeyi düşünüyoruz Allah nasip ederse
bizim mutluluğumuzu da daim eder inşallah.
hadi bakalım pek bi şey kalmamış kıştı bahardı derken gelir temmuz sıcağıteşekkür ederiz teyzesi yıl deme yena kalbime inecek temmuzda gidicez inşallah batıya bakalım nereye çıkcak tain belkim yanına geliriz
senin için de güzel bir hafta olsun ayşecimgünaydınlar herkese umarım herkesin keyfi yerindedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?