Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sorunun cevabını biliyorsun aslında..
Ama yinede mucize peşindesin değilmi.?.:)
Basen için bölgesel egzersiz gerekiyor sanırım..Onun için bilgilerde sporla ilgili siteler vardır oralara bakman seni aydınlatabilir..
Burayı biliyosun hepimiz çıtırız,kilo sorunumuz yok..Öyle takılıyoruz..:)

KAç kilosun merak ediyorum bir kez daha gelmiştin aynı sorularla..

semiran'cığım,görev yerin belli oldumu.?
Birde avatarını çok beğendim ,hele renk muhteşem..

ığğğğğğ ben oraya gelsem aç kalırım sanırım :) yapsında versin azcık o da gerçi nasıl kilosu bilmiyorum ama...
evet ilginç gerçekten ,bol limonlu yap ye bende öyle yaptım. bencede patatessiz yapılabilir ama sanırım en çok kilo patates gününde gidiyor yemiyoruz ya :)
çok geçmiş olsun ,bir daha yaşatmasın rabbim...

yok canım bende oradan almayacağım zaten ,modelleri pek hoşuma gitmedi başka bir yere bakacağım...

bakalım valla yeni yol haritam işe yarayacak mı :)

benim o ara regl olmam gerek ama olmadım onun gerginliği ve asabiyeti var üstümde ,yine şişlik hissediyorum olsamda bitse ya....
dün gece eşime sataştım yatakta yok oraya dönme yok buraya dönme yok horlama
adama nefes alma diyeceğim utanmasam (((
sizdede böyle oluyor mu ya ,yoksa ben mi böyle depresif oluyorum
gecikmez inşallah yoksa çıldıracağım ...

Günayddddıııınnnn ahali

Kahvaltııımı yaptımmm ilaçlarımı içtim geldimmmm geçmişi okuma zahmetine giriyorum şimdi

haaa bu arada İzmir sallanıyormuş umarım çok önemli birşey değildir gelip geçici bir sarsıntıdır :26:

Hoşgelmişsin alyaz

Hemen kendimden bahsedeyim biraz çünkü insanlar kendileri gibi olanları görünce rahatlıyor.Ben bahar 1.73 boyum 27 yaşındayım buraya başladığımda 132 kiloydum ama gördüğüm en büyük rakam 135 civarı falandı. 2010 haziran ayından beri rejimdeyim deyip geziyorum ama toplasan 9-10 ay belki tam anlamıyla rejim yapmışımdır gerisi kaçamaklar ve kaçmamaklarla dolu 7-8 ay rahat rejimi bırakıp önüme geleni yedim. Ama 9-10 ayda verdiğim kilo 23. Son 1 haftadır tam anlamıyla sıkı bir rejimdeyim neden biliyor musun ??? Çünkü sağlığım sinyaller vermeye başladı. İnsan sağlığı yerindeyken amaaaannn nasıl olsa sağlıklıyım şişman olsam nolur ki diyor ben diyordum yani ama şimdi insülin direnci,PCO tedavisi görüyorum + ürikasitim ve kötü kolesterolüm yüksek Amaaannn boşver diye diye sağlığımdan oldum. Onun için zayıflamak kendine hedef belirlemek için sağlığını kaybetmeyi bekleme. Emin ol en fazla 10 gün zorlanırsın gerisi çorap söküğü gibi geliyor. Bak 5 aydır spor yapıyorum demişsin süpeeer bu biraz da yemekten kesersen seneye 2 haneli rakamları görmemen imkansız.

Kilondan çekinme utanma burda o kilolarla başlayıp zafere ulaşmış çok arkadaşımız var. Okudum tüm yazdıklarını içimden gelmiyor diyorsun evlisin bir bebeğin var bence kendin için olmasa da onlar için sağlıklı denecek bir kiloya inmelisin. Biz +90 topici olarak her zaman yanındayız. Sormak istediğin herşeyi burdan sorabilirsin o kadar bilgili hatunlar var ki her konuda yardımcı oluyoruz birbirimize. Burada 50-60 kilo veren insanlar var. Zamana yay kilo vermeni hızlı verilen kilo geri alınıyor biliyorsun. 2 senede 50 kilo vericem de ya da 1.5 senede ama daha hızlısı olmasın. Yavaş yavaş kalıcı gitsin kilolarımız

hos geldin aramiza hep beraber ele ele verip çitir olucagiz insallah

banu canim sana masallah diyorum canim 44 kilo vermissin canim yine verebilirsin ben inaniyorum

hos geldin canim aramiza ben yazacaktim YENA ablaminda gozunden kaçmamis geçen seferde cevap yazmistim sana malesef sporsuz olmuyor canim gitmiyor kilolar kolay kolay bilmiyorum kaç yasindasin? kaç kilosun ? çunki sporsuz kilo vermeye kalksan ya çok az yiyeceksin yada hiç yemiceksin verirsin belki buseferde kilo versen bile sarkmalar olur bence spor kilo vermeden ziyade vucudu forma sokuyor ve seni daha dinç daha enerjik yapiyor yoksa bisuru sok diyet var hepsini sirayla yap zor(SIKICI) olsada kilo verirsin ama ya sonrasi? sana tavsiyem spor +dengeli beslenme ile çok guzel kilo verebilirsin emin ol ben oyle verdim
gerçi ilk basladigimda moral olsun diye 5gunde 5kilo diyetini yapmistim ama 5 gun degil 3gun yapabilmistim
bide geçen hafta arkadasla yaptik ben bayadrki takilmistim oyuzden yaptim yoksa tercih etmiyorum (yani aklimdan geçse bile yok diyorum saglikli degil )

bende 28 yasindayim canim ama senin boy avantajin var masallah
istedikten sonra olacagini biliyorsun daha onceden basarmissin simdide basarabilirsin ben inaniyorum

canim olurmu oyle kaybedicek biseyim yok bidaha duymayalim once sagligin için zayiflamalisin herseyin basi saglik bak dizim agriyor diyorsun insanin neresi agriyorsa cani ordadir derler ALLAH yardimcin olsun hem zayiflaman için çokk buyuk sebeplerin var prensesin,kocan,annen,baban,kardeslerin ve birçok kisi seni saglikli gormek isteyen herkes onlarla doya doya vakit geçirmek (ALLAH im uzun omur versin) istemezmisin valla ben sahsen çocuklarim,esim ailemle daha saglikli vakit geçirmek için basladim insallah ALLAH im uzun omrler versin saglik gibisi yok eskiden yapamadigim seyleri yapiyorum çocuklarimla oynarken hemen yorulurdum merdiven inerken sanki 80yasindayim teker teker inerdim oda zorlukla bacaklarim tasiyamiyordu(bide benim bacaklarim zayif onlar kilodan pek nasibini almamis) kilomu benimde ayak bilegimde kreçlenme vardi dr kilo vericeksin demisti zamaninda ben naptim ustune hamile kaldim derken kilomu katladim daha çok agrimaya baslamisti izine gidince gonlumce gezip akrabalari gorememistim ama simdi çoooook sukur hiç agrimiyor yok oldu sanki çogu hastaliklar kilodan geliyor kaybedecek çok seyimiz var canim oyle dusunme insallah hep beraber vericegiz kilolari sen buraya devamli gelmeye çalis buradaki arkadaslarim çok sicak çok tatlilar moral yonunden çoook destekleri var hepsinin bende sanada olurlar(olurum) yaza kadar 6ay var yani 25,30 kilo verirsin rahat çunki kilo fazla olunca ilk aylarda iyi gidiyor kaçamak yapmazsan belkide ikili rakamlara bile dusebilirsin ama çok dikkat et spor yapmak istersen doktoruna danis yavas yavas yap birden yuklenme vicuduna eger yuruyus imkanin varsa yuruyus yap derim ben hem vucudunu fazla yormamis olursun hemde temiz hava almis olursun yuruyus gibisi yok valla çokk SIKILAStiriyor bide
kizz halime olmayasin? kaç gun geciktin?

valla bilmiyorum artık gerçek karınca yumurtası annem der sürdünmü biter diye
bilemiyorum ümit işte memnun kalanlar var
annem ler ben bebekken üzüm bağları vardı ananemlerin ozaman bağda karınca yumurtası sürmüşler kollarımın altına 19 yaşındayken aldım ilk şimdide birinde 4 birinde 5 tane kıl çıkıyo sayılıyo yani bence var bi hikmeti deneyin bence nerden bulunur bilmem doğalı en güzeli piyasadaa satılanlar nası olur bilmiyorum
valla benim yüzüme pat pat söylüyolar özellikle kaynanam her izinde illa bi aşşalıcak söz söylüyo eşimde hep kızıyo bi utandıramadın okadar üzülene kadar azmet ver onlar sana gıpta etsin diyo inşallah yapıcammm hep birlikte azmedice sonra burdan kopamıyosun ben bu topiğe gireli 4 yıl oldu geldim 15 kilo verdim hamile kaldım doğurdum hep bu topikten kopamadım valla hamileliğimde bile hep okudum burayı ki fazla kilo almayayım diye çok şükür ilk hamileliğime göre az kilo aldım 88 le hamile kalmıştım 1 yıl sonra şimdi89 oldum hedeflerim çok küçük önce 10 kilo i,le başladım ama 7 li rakamları görmek istiyorum inşallah bu sefer
bu arada eşlerimiz aynı fakat biz kilo aldıkça hayattan birazda olsa soğuyoruz eşimiz için bile giymek istemiyoruz afilli şeyler sonra habire duygularımızı bastırmak için homini gırtlak yiyoruz eşimizede yediriyoruzki senle aynı yedim bana yarıyo diye kendimizi avutuyoruz yani hep yaşadığımızz şeyler yalnız deilsinnn
günaydınnnn...

bugün topiği açmak bana nasip oldu sildim süpürdüm...:))) çayı demledim hadi kızlar buyrun...:)) ayaklarınızı paspasa silin....))
günayyydııınnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydın,
yağmurumgözüm açık bir çay lütfen...birde istanbul gevreği.
simidin susamlarını sıyırıp yicekmişsinnnn az kalori almak içinnn maşşallah ben kağıda dökülenleri bile parmakla yiyorummm:)))))))))))
ben terör estiriyom o dönemler aceba sinirleri sakinleştirici ne alına bilirki ??
ben menepozda napıcam onu düşünüyorum adam beni boşar heralde melseği asker o zaten hepten sinirli

cııssssss yemeyinnnnnnn yapmayınn yav o ne güzel simit öleee

gunaydin topik
yine patron yapacagini yapmis. sabah ofise bir geldim masamda geyik seklinde bir cikolata. cantaya attim esime veririm diye.. kahve yapmak icin mutfaga gittim oraya da kocaman bir kutu cikolata birakmislar gelen gecen agzina atsin diye. ama cikolatalari gorseniz bi..... hepsi de farkli cesit insanin hepsini deneyesi geliyor tabiki bir tane bile almadim. irademe hayran kaldim yalniz aglamak uzereyim zira regl zamanim yaklasiyor. su 5 gunu bi atlatsaydim ya ooof eger bir mucize olur da 80leri gorursem tovbe agzima cikolata falan koymam o gazla. ama 90larda kalirsam bilemiyorum ><
ogle aramda yine gelicem kizlar gorusuruz

bu arada arkadaşlar yediklerimizi yazalım karşılaştıralım kiii daha yararlı olur diye düşünüyorum kimse yediğini yazmıyoo bi aralar resmini çekip buraya koyuyoduk kahvaltı tabağımızı daha güzel oluyoduu

Tekrar geçmiş olsun diyorum canım...Konuna yazdım ama öyle etkilendim ki anlatamam tekrar yazmak istedim..

Allah korumuş kuzucuğu.Rabbim bir daha sınamasın inşallah....

amin ablacım sağolasın............

sana da çok geçmiş olsun canım.....

sağolasın canım............

annene çok geçmiş olsun canım ..benim annemde aynı durumda ama ameliyata cesaret edemiyor tabii kilo 120.. kilo vermelisin diyen doktoru hiç beğenmiyor başka bir çözümü yok halbu ki.........biz de yaşlılığı düşünmeliyiz....

inş. önemli birşey çıkmaz canım..

bana çok benziyor hikayen aynı kiloda evlenmişiz..ben hamilelikte kilo vermiştim sonra aldım...kızım 1 yaşındayken 106 dan 75 e düştüm sonra 2 çocuk daha 145 e çıktım 1.5 senede buralarda 118 e düştüm sen de devam et burdan ayrılma canım.....
günaydınnnn...

bugün topiği açmak bana nasip oldu sildim süpürdüm...:))) çayı demledim hadi kızlar buyrun...:)) ayaklarınızı paspasa silin....))

günaydınnn...........

maşallah hafıza süper yaaa..........
günaydınlar herkese umarım herkesin keyfi yerindedir
gzl bir hafta diliyorum hepinize arkadaşlar

günaydın.......
[
QUOTE=yagmurgozlu;21997057]buyur yenacım afiyet olsun...:))

[url=http://VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/c25MCx]
[/URL]
[/QUOTE]
oyy bu ne güzellik ama ben ayranla severim..........

afiyet olsun......

günaydın.......
noel falan diyemi çikolatalr sen yurtdışındasın dimi.......dayanmak zor oluuur....

Son düzenleme:
Bahar'cım evet deprem olmuş ama hiiç hissetmedim ben..Eşimde aradı haber verdi..
Allah korusun..

Saferan,kızını doktora götürdünmü.?

Herkese selam,
Belki hatırlayanınız vardır geçtiğimiz yaz bende bu topicteydim.Her ne kadar fazla paylaşımda bulunamasamda her gün tüm geçmişi okuyup deneyimlerinizden faydalanarak 92 kilodan 85 e kadar düşmüştüm.Sonra yıllık izin zamanı geldi ve tatile gittim.Orda diyetime çok dikkat edemesemde yüzerek dengelemeye çalıştım.Ancaaak gel gelelim psikolojinin bozulduğu dönemlere.İzin bitimi dedemi kaybettik.Memlekete gittim hemen.Sonrasında döndüm bir kaç ay sonrada gencecik dayımı kaybettik Bu ay da eşim ameliyat olunca bende diyet miyet kalmadı haliyle psikoloji de.Ve bu sabah tartıldım...93 kilo ile yeniden döndüm en başlara
Bütün yaz yaptığım yürüyüşler harfi harfine uyulan diyet listesi güme gitti anlayacağınız.Doktor kontrollerinde pco çıktı maalesef ve yeniden diyete başlama kararı aldım.Zaten iki kez düşük yapmıştım.Şimdi ise pco yüzünden hamile kalamıyorum.Prolaktin hormonum da cabası tabi.
Sizin yazdıklarınız okurken inanılmaz motive oluyordum ve diyetimi bozmuyordum ne pahasına olursa olsun.Ama ne zamanki aileden kayıplarımız oldu ben buraya girememeye başladım o zaman geri geldi verdiklerim.Şimdi zararın neresinden dönersen kardır diyerek topiğinize yeniden dahil olmak istiyorum.Beni yeniden kabul eder misiniz??? :26:

canım çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın insanın böyle bi şey başına gelince donup kalacakmış gibi hissediyo ama sen doğru anda doğru müdahaleyi yapmışsın
Sözlüm aşkımmm Onur bugün 3 ay oldu. 3 aydır beraberiz kendi aramızda yüzük taktık evlenmeyi düşünüyoruz Allah nasip ederse
bizim mutluluğumuzu da daim eder inşallah.
tebrikler bahar isimleriniz de pek uyumlu maşallah

teşekkür ederiz teyzesi yıl deme yena kalbime inecek temmuzda gidicez inşallah batıya bakalım nereye çıkcak tain belkim yanına geliriz
hadi bakalım pek bi şey kalmamış kıştı bahardı derken gelir temmuz sıcağı
günaydınlar herkese umarım herkesin keyfi yerindedir
gzl bir hafta diliyorum hepinize arkadaşlar
senin için de güzel bir hafta olsun ayşecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…