Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin canım ben seni hatırlıyorum..Burda paylaşım yapanların çoğunu hatırlıyorum desem yeridir..
Başınız sağolsun mekanları cennet olsun..
Sağlık sorunları,kayıp acısı çok zor rabbim bir daha yaşatmasın...

Bahar'cım evet deprem olmuş ama hiiç hissetmedim ben..Eşimde aradı haber verdi..
Allah korusun..

Saferan,kızını doktora götürdünmü.?
cumartesinden beri nette randevu bulmaya çalışıyporum çocuk nöroloji kanuni sult. süleymen. da var p.tesi salı dolu gözüküyor bu gece 12 de girip çarşambaya almaya çalışıcam..tesellim kızımın çok normal gözükmesi inş. randevu alabilirim......

sağol ekincik allah kimseye göstermesin sende sağlıkla al yavrunu kuçağına inş....

tekrar hoşgeldin ben hatırladım tabiii seni
başınız sağolsun mekanları cennet olsun eşine de geçmiş olsun
sen de yeniden toparlanıp yine verirsin kiloları

Hoşbuldum teşekkürler.İyi dileklerin için teşekkür ederim YENA.
Listeyi hala sen mi tutuyorsun.Sistem aynı mı Cumaları diyet ve spor yazıyoduk.Dilenciii arkadaş da sporları yazıyordu.Döndü mü bilmiyorum ama en son dalokaysmom tutuyordu sporu sanırım :44:

günaydın hanımlar..9,30 da kalktım 3 mil leslie ablayla yürüdüm..oğlum uyandı karnını doyurdum ilgilendim derken anca açtım pcyi..bi bardakta süt içtim kahvaltı yapmadım daha oğlum kucağımda pc için kavga ediyoz büyüyünce ortakçı olacak bana

Bahar'cım evet deprem olmuş ama hiiç hissetmedim ben..Eşimde aradı haber verdi..
Allah korusun..

Amiiiiiinnnnnnnnn
ALLAH im bidaha oyle seyler yasatmasin

hos geldin yeniden canim basiniz saolsun mekanlari cennet olsun
esinede geçmis olsun

tekrar hoşgeldin ben hatırladım tabiii seni
başınız sağolsun mekanları cennet olsun eşine de geçmiş olsun
sen de yeniden toparlanıp yine verirsin kiloları

Hoşbuldum canım.Bende hepinizi hatırlıyorum tek tek hemde.İşte bu yüzden burdayım.Misafirperverlik hoşgörü topiği burası.İnsan kendini iyi hissediyor desteklerinizle.Toprlandım çok şükür.Yeniden vericem tüm fazlalıklarımı Allah'ın izniyle...

Allah korusun..

Evet 2-3 tane olmuş peşpeşe sanırım. Bu Van depreminde biz çok fazla sallandık ondan depremden çok korkuyorum Allah korusun büyüklerinden Van'daki vatandaşlarında Allah yardımcısı olsun buralar çok soğuk onlar dışarlarda kaldılar bu havada. Allahım yardımcıları olsun inşallah.

Ben de hatırlıyorum seni canım. Hoşgeldin.
Kaybettikleriniz için Allah rahmet eylesin.
Allah eşine sağlık versin.
İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur bebeğini eline alırsın

Teşekkür ederim ekincikim

Amiiiiiinnnnnnnnn
ALLAH im bidaha oyle seyler yasatmasin

hos geldin yeniden canim basiniz saolsun mekanlari cennet olsun
esinede geçmis olsun

Ben de hatırlıyorum seni canım. Hoşgeldin.
Kaybettikleriniz için Allah rahmet eylesin.
Allah eşine sağlık versin.
İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur bebeğini eline alırsın [/QUOTE]

Teşekkürler,hoşbuldum...
Bu arada süper kilo vermişsiniz maşallah.

hoşgeldin cnm..başınız saolsun eşinede geçmiş olsun

kararını verip gelmişsin tekrar istedikten sonra tabii verirsin canım Allahın izniyle zaten sen ne yapman gerektiğini biliyorsun

kızlar trt 1 gülbeni izleyin çok güzel bilgiler veriyoooo kış çayı yapıyolarrr suyun faydalarını anlatıyolarrr

Muharremin Onuncu gününe Aşure Günü denir.( 05 aralık pazartesi,bugün)

1- Aşure günü oruç tutmak sünnettir.
2- Sıla-i rahim yapmalı. ı.
3- İlim öğrenmeli!
4- Sadaka vermek sünnettir, ibadettir.
5- Çok selam vermeli.
6- Çoluk çocuğunu sevindirmeli!
7- Gusletmeli. Hadis-i şerifte, (Aşure günü gusleden mümin, günahlardan temizlenir) buyuruldu. (Şir'a)
8 - O gün, eve ufak-tefek erzak alınmalı, alınırsa bir sene boyunca evde bereket olur.
9- Dua Okunmalı,
10- Namaz Kılınmalı

ÖNEMLİ OLAYLARI:

1.Hz. Musa aşüre gününde firavun ve ordusunu sulara gömmüştür.

2.Hz. Nuh gemisini aşüre gününde demirlemiştir.

3.Hz. Yunus balığın karnından aşüre gününde kurtulmuştur.

4.Hz. Ademin tevbesi aşüre günü kabul edilmiştir.

5.Hz. Yusuf kardeşlerinin atmış olduğu kuyudan aşüre günü kurtulmuştur.

6.Hz. İsa aşüre gününde dünyaya gelmiş ve aşüre gününde semaya yükselmiştir.

7.Hz. Davudun tevbesi aşüre günü kabul olunmuştur.

8.Hz. İsmail aşüre gününde dünyaya gelmiştir.

9.Hz. Yakubun gözleri aşüre günü görmeye başlamıştır.

10.Hz. Eyyüp hastalığından aşüre günü şifaya kavuşmuştur.

11.Önceleri Kabenin örtüsü aşure gününde değiştirilirdi.

12.Hz. İbrahim bugünde dünyaya geldi ve ateşten kurtuldu...
ayrıca bugün tek oruç tutmak mekruh..
ya dünle bugün yada bugün tutanlar yarında tutmalı...bolca eviniz bereketlensin "ya rezzak" çekin.bol dua edin .
rabbim hepimizn ne muradı dileği varsa hayırla sağlıkla verisn mubarek ayda..

aaa çok geçmiş olsun iZMİR'e....
Yok kız ne hamilesi bugün olmam gerekti :) hemen heyecan yapma....
valla bana sakinleştirici şart varsa çok fena oluyorum çünkü kırıyorum hiç istemediğim halde....
ayyy menepozu hiç düşünemiyorum adam terk-i diyar eyler :))))
senin eşin asker mı? rabbim hepsini korusun ,güç kuvvet versin, sağolsunlar.... neredesiniz peki ?
hayran kaldım sana helal olsun, benden kocaman bir aferin, çikolatanın hazzı 1dk ama ya verdiğin kiloların hazzı bunu düşün...
Allah korusun..

geçmiş olsun canım inşallah hiç hissetmezsiniz...

çok güzel bir paylaşım canım sağolasın....

Ollleeeeey biletimizi aldık 28.12.2011 İstanbula uçuyoruz ilk defa uçağa bincem :18: Yılbaşındaaa istanbuldayızzz
Aşkım heryeri gezdircek bana kilo almadan dönerim inşallah ama onur çok yedirmiyor zaten bana
İstanbula ilk defa gidicem mutlaka gezmem görmem gereken yerleri yazarmısınız oralara da götürteyim kendimi

bingöldeyizz kötü bi ilçesinde hemde((((

canım ya ne güzel çok sevindim annenden izin kopardın heralde

selamlar kızlar. kaç gündür geliyorum ama mutlaka bişi çıkıp gidiyorum. neyse kavuştum size. geçmişi dolandım geldim. yeni gelenler hoşgelmiş. hastalara geçmişler olsun. valla hiç diyet formumda değil. sporuda saldım. bugün 93.500 çıktım yaa şoklardayım. ne olcak benim bu halim. dün azcık dışarı çıktım.lcw dan kot aldım kendime. 46 beden. 54-56 dan sonra nasıl bir mutluluk anlatamam. birde ilkkez dar kalıp pantolonum oldu. biraz dar ama olsun ben mutluyum. lc nin yeni çıkan karnı düzleştiren pantolonlarındanmış. hakkaten karnım düz ama midemde pörtlemese süper olcak :)) bugün inş. spora başlıycam. gözümü korkutmadan ufak ufak. yaa hayata karşı isteğim kalmadı anlatamam. insan 1 hafta hiç saçını taramazmı taramadım valla of off. düz avm de gezerken biz kız arkadaşa ne kadar ihtiyaç duyduğumu daha çok anladım. hiç bişeye bakamadım. eşim sağolsun vitrinlerin önünden geçirdi gitti. böyle gün aşırı misafiri gelen misafirliğe giden insanlara öyle imreniyorumki anlatamam.
canım ağzına sağlık. çok güzel anlatmışın. malesef oruca niyetlenemedim. 1 haftadır plan yapmam rağmen. aşuremi koydum ocağa konu komşuya dağıtcam inş.

canım saray burnana ve beykozdaki buru bahçeye gitmeni tavsiye ederim. eminönünden balık yemeden dönme ayrıca. bide şu mezarlığın üstünde bir yer vardı adını hatırlayamadım yaa. eyüp sultan mezarlığının üstünde harika bir haliç manzarası var. bende ilkkez aralıkta gelmiştim istanbula :) forma git ayrıca. miniyatürk, taksim istiklal ve tabiki vapura binip simit atmayı unutma martılara. moda ya gidip eski limanda yemek ye. biraz tuzlu ama ortam harika. ortaköye git kumpiri meşhurdur :)) ne güzel ligt önerilerde blunuyom demi :)) ama burun bahçe harika bir yer elimden gelse her pazar kahvaltıya giderim :) saray burnuda hani ramazanda trt1de ramazan programı yapıyolar ya işte orası arkada deniz. soğuk havada sevdiğine sokulup sıcak çayı yudumlamak gibisi yoktur...

evet canım bende orda doğmadım ailem oralı annem babam samsunda yasıyorlar ben istanbuldayım eviliym çocugum yok henuz.yaşım 26.memnun oldum bendee

aah canım üzülme bende evlendim 9 ay evde oturdum 20 kilo almısım. Bende anlamdım.

[ı]sağol canım...

Ne demek...kusurmu olur...arada göremediğimiz oluyor tabii.''gönüller bir'' bunu bilmek bana yeter...
[/ı]
ablacım geçmiş olsun

canımya ben daha beter oluyorum hafta sonunu zehir ettim adamacgıza oda alıştı artık bişedemiyor artık. Illa ağlarım bi fasıl kesn bi sebep bulurumda
ben seni hatırladım hoşgeldin.

ahh ablacım çok istiyordum orucunu tutmayı ama malum dün regl oldum.. çok üzüldüm ya allah herkesin ibadetlerini ve dualarını kabul etsin inşallah.

sen istanbuldaydın değilmi.nerde oturuyordun anadolu yakasındaysan beraber takılalım saolsun benım eşimde hiç sevmez gezmeyı hemen begenıp alayım ister...

artık toparlan sporuna sağlıklı beslenmene başla bakalım
Allah kabul etsin aşureni canım ben de çarşamba yapacam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…