Herkese selam,
Belki hatırlayanınız vardır geçtiğimiz yaz bende bu topicteydim.Her ne kadar fazla paylaşımda bulunamasamda her gün tüm geçmişi okuyup deneyimlerinizden faydalanarak 92 kilodan 85 e kadar düşmüştüm.Sonra yıllık izin zamanı geldi ve tatile gittim.Orda diyetime çok dikkat edemesemde yüzerek dengelemeye çalıştım.Ancaaak gel gelelim psikolojinin bozulduğu dönemlere.İzin bitimi dedemi kaybettik.Memlekete gittim hemen.Sonrasında döndüm bir kaç ay sonrada gencecik dayımı kaybettikBu ay da eşim ameliyat olunca bende diyet miyet kalmadı haliyle psikoloji de.Ve bu sabah tartıldım...93 kilo ile yeniden döndüm en başlara
Bütün yaz yaptığım yürüyüşler harfi harfine uyulan diyet listesi güme gitti anlayacağınız.Doktor kontrollerinde pco çıktı maalesef ve yeniden diyete başlama kararı aldım.Zaten iki kez düşük yapmıştım.Şimdi ise pco yüzünden hamile kalamıyorum.Prolaktin hormonum da cabası tabi.
Sizin yazdıklarınız okurken inanılmaz motive oluyordum ve diyetimi bozmuyordum ne pahasına olursa olsun.Ama ne zamanki aileden kayıplarımız oldu ben buraya girememeye başladım o zaman geri geldi verdiklerim.Şimdi zararın neresinden dönersen kardır diyerek topiğinize yeniden dahil olmak istiyorum.Beni yeniden kabul eder misiniz??? :26:
cumartesinden beri nette randevu bulmaya çalışıyporum çocuk nöroloji kanuni sult. süleymen. da var p.tesi salı dolu gözüküyor bu gece 12 de girip çarşambaya almaya çalışıcam..tesellim kızımın çok normal gözükmesi inş. randevu alabilirim......Bahar'cım evet deprem olmuş ama hiiç hissetmedim ben..Eşimde aradı haber verdi..
Allah korusun..
Saferan,kızını doktora götürdünmü.?
canım çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın insanın böyle bi şey başına gelince donup kalacakmış gibi hissediyo ama sen doğru anda doğru müdahaleyi yapmışsın
tebrikler bahar isimleriniz de pek uyumlu maşallah
hadi bakalım pek bi şey kalmamış kıştı bahardı derken gelir temmuz sıcağı
senin için de güzel bir hafta olsun ayşecim
Herkese selam,
Belki hatırlayanınız vardır geçtiğimiz yaz bende bu topicteydim.Her ne kadar fazla paylaşımda bulunamasamda her gün tüm geçmişi okuyup deneyimlerinizden faydalanarak 92 kilodan 85 e kadar düşmüştüm.Sonra yıllık izin zamanı geldi ve tatile gittim.Orda diyetime çok dikkat edemesemde yüzerek dengelemeye çalıştım.Ancaaak gel gelelim psikolojinin bozulduğu dönemlere.İzin bitimi dedemi kaybettik.Memlekete gittim hemen.Sonrasında döndüm bir kaç ay sonrada gencecik dayımı kaybettikBu ay da eşim ameliyat olunca bende diyet miyet kalmadı haliyle psikoloji de.Ve bu sabah tartıldım...93 kilo ile yeniden döndüm en başlara
Bütün yaz yaptığım yürüyüşler harfi harfine uyulan diyet listesi güme gitti anlayacağınız.Doktor kontrollerinde pco çıktı maalesef ve yeniden diyete başlama kararı aldım.Zaten iki kez düşük yapmıştım.Şimdi ise pco yüzünden hamile kalamıyorum.Prolaktin hormonum da cabası tabi.
Sizin yazdıklarınız okurken inanılmaz motive oluyordum ve diyetimi bozmuyordum ne pahasına olursa olsun.Ama ne zamanki aileden kayıplarımız oldu ben buraya girememeye başladım o zaman geri geldi verdiklerim.Şimdi zararın neresinden dönersen kardır diyerek topiğinize yeniden dahil olmak istiyorum.Beni yeniden kabul eder misiniz??? :26:
tekrar hoşgeldin ben hatırladım tabiii seni
başınız sağolsun mekanları cennet olsun eşine de geçmiş olsun
sen de yeniden toparlanıp yine verirsin kiloları
Hoşgeldin canım ben seni hatırlıyorum..Burda paylaşım yapanların çoğunu hatırlıyorum desem yeridir..
Başınız sağolsun mekanları cennet olsun..
Sağlık sorunları,kayıp acısı çok zor rabbim bir daha yaşatmasın...
AmiiiiiinnnnnnnnnBahar'cım evet deprem olmuş ama hiiç hissetmedim ben..Eşimde aradı haber verdi..
Allah korusun..
hos geldin yeniden canim basiniz saolsun mekanlari cennet olsunHerkese selam,
tekrar hoşgeldin ben hatırladım tabiii seni
başınız sağolsun mekanları cennet olsun eşine de geçmiş olsun
sen de yeniden toparlanıp yine verirsin kiloları
Bahar'cım evet deprem olmuş ama hiiç hissetmedim ben..Eşimde aradı haber verdi..
Allah korusun..
Herkese selam,
Teşekkür ederim ekincikim
Amiiiiiinnnnnnnnn
ALLAH im bidaha oyle seyler yasatmasin
hos geldin yeniden canim basiniz saolsun mekanlari cennet olsun
esinede geçmis olsun
Herkese selam,
Hoşbuldum canım.Bende hepinizi hatırlıyorum tek tek hemde.İşte bu yüzden burdayım.Misafirperverlik hoşgörü topiği burası.İnsan kendini iyi hissediyor desteklerinizle.Toprlandım çok şükür.Yeniden vericem tüm fazlalıklarımı Allah'ın izniyle...
aaa çok geçmiş olsun iZMİR'e....Günayddddıııınnnn ahali
Kahvaltııımı yaptımmm ilaçlarımı içtim geldimmmmgeçmişi okuma zahmetine giriyorum şimdi
haaa bu arada İzmir sallanıyormuş umarım çok önemli birşey değildir gelip geçici bir sarsıntıdır :26:
Yok kız ne hamilesi bugün olmam gerekti :) hemen heyecan yapma....hos geldin aramiza hep beraber ele ele verip çitir olucagiz insallah
banu canim sana masallahdiyorum canim 44 kilo vermissin canim yine verebilirsin ben inaniyorum
hos geldin canim aramiza ben yazacaktim YENA ablaminda gozunden kaçmamis geçen seferde cevap yazmistim sana malesef sporsuz olmuyor canim gitmiyor kilolar kolay kolay bilmiyorum kaç yasindasin? kaç kilosun ? çunki sporsuz kilo vermeye kalksan ya çok az yiyeceksin yada hiç yemiceksin verirsin belki buseferde kilo versen bile sarkmalar olur bence spor kilo vermeden ziyade vucudu forma sokuyor ve seni daha dinç daha enerjik yapiyor yoksa bisuru sok diyet var hepsini sirayla yap zor(SIKICI) olsada kilo verirsin ama ya sonrasi? sana tavsiyem spor +dengeli beslenme ile çok guzel kilo verebilirsin emin ol ben oyle verdim
gerçi ilk basladigimda moral olsun diye 5gunde 5kilo diyetini yapmistim ama 5 gun degil 3gun yapabilmistim
bide geçen hafta arkadasla yaptik ben bayadrki takilmistim oyuzden yaptim yoksa tercih etmiyorum (yani aklimdan geçse bile yok diyorum saglikli degil )
bende 28 yasindayim canim ama senin boy avantajin var masallah
istedikten sonra olacagini biliyorsun daha onceden basarmissin simdide basarabilirsin ben inaniyorum
canim olurmu oyle kaybedicek biseyim yok bidaha duymayalim once sagligin için zayiflamalisin herseyin basi saglik bak dizim agriyor diyorsun insanin neresi agriyorsa cani ordadir derler ALLAH yardimcin olsun hem zayiflaman için çokk buyuk sebeplerin var prensesin,kocan,annen,baban,kardeslerin ve birçok kisi seni saglikli gormek isteyen herkes onlarla doya doya vakit geçirmek (ALLAH im uzun omur versin) istemezmisin valla ben sahsen çocuklarim,esim ailemle daha saglikli vakit geçirmek için basladim insallah ALLAH im uzun omrler versin saglik gibisi yok eskiden yapamadigim seyleri yapiyorum çocuklarimla oynarken hemen yorulurdum merdiven inerken sanki 80yasindayim teker teker inerdim oda zorlukla bacaklarim tasiyamiyordu(bide benim bacaklarim zayif onlar kilodan pek nasibini almamis) kilomu benimde ayak bilegimde kreçlenme vardi dr kilo vericeksin demisti zamaninda ben naptim ustune hamile kaldim derken kilomu katladim daha çok agrimaya baslamisti izine gidince gonlumce gezip akrabalari gorememistim ama simdi çoooook sukur hiç agrimiyor yok oldu sanki çogu hastaliklar kilodan geliyor kaybedecek çok seyimiz var canim oyle dusunme insallah hep beraber vericegiz kilolari sen buraya devamli gelmeye çalis buradaki arkadaslarim çok sicak çok tatlilar moral yonunden çoook destekleri var hepsinin bende sanada olurlar(olurum) yaza kadar 6ay var yani 25,30 kilo verirsin rahat çunki kilo fazla olunca ilk aylarda iyi gidiyor kaçamak yapmazsan belkide ikili rakamlara bile dusebilirsin ama çok dikkat et spor yapmak istersen doktoruna danis yavas yavas yap birden yuklenme vicuduna eger yuruyus imkanin varsa yuruyus yap derim ben hem vucudunu fazla yormamis olursun hemde temiz hava almis olursun yuruyus gibisi yok valla çokk SIKILAStiriyor bide
kizz halime olmayasin? kaç gun geciktin?
valla bana sakinleştirici şart varsa çok fena oluyorum çünkü kırıyorum hiç istemediğim halde....annem ler ben bebekken üzüm bağları vardı ananemlerin ozaman bağda karınca yumurtası sürmüşler kollarımın altına 19 yaşındayken aldım ilk şimdide birinde 4 birinde 5 tane kıl çıkıyo sayılıyo yani bence var bi hikmeti deneyin bence nerden bulunur bilmem doğalı en güzeli piyasadaa satılanlar nası olur bilmiyorum
valla benim yüzüme pat pat söylüyolar özellikle kaynanam her izinde illa bi aşşalıcak söz söylüyo eşimde hep kızıyo bi utandıramadın okadar üzülene kadar azmet ver onlar sana gıpta etsin diyo inşallah yapıcammm hep birlikte azmedice sonra burdan kopamıyosun ben bu topiğe gireli 4 yıl oldu geldim 15 kilo verdim hamile kaldım doğurdum hep bu topikten kopamadım valla hamileliğimde bile hep okudum burayı ki fazla kilo almayayım diye çok şükür ilk hamileliğime göre az kilo aldım 88 le hamile kalmıştım 1 yıl sonra şimdi89 oldum hedeflerim çok küçük önce 10 kilo i,le başladım ama 7 li rakamları görmek istiyorum inşallah bu sefer
bu arada eşlerimiz aynı fakat biz kilo aldıkça hayattan birazda olsa soğuyoruz eşimiz için bile giymek istemiyoruz afilli şeyler sonra habire duygularımızı bastırmak için homini gırtlak yiyoruz eşimizede yediriyoruzki senle aynı yedim bana yarıyo diye kendimizi avutuyoruz yani hep yaşadığımızz şeyler yalnız deilsinnn
günayyydııınnnnnnnnnnnnnnnnn
simidin susamlarını sıyırıp yicekmişsinnnn az kalori almak içinnn maşşallah ben kağıda dökülenleri bile parmakla yiyorummm:)))))))))))
ben terör estiriyom o dönemler aceba sinirleri sakinleştirici ne alına bilirki ??
ben menepozda napıcam onu düşünüyorum adam beni boşar heralde melseği asker o zaten hepten sinirli
cııssssss yemeyinnnnnnn yapmayınn yav o ne güzel simit öleee
hayran kaldım sana helal olsun, benden kocaman bir aferin, çikolatanın hazzı 1dk ama ya verdiğin kiloların hazzı bunu düşün...gunaydin topik
yine patron yapacagini yapmis. sabah ofise bir geldim masamda geyik seklinde bir cikolata. cantaya attim esime veririm diye.. kahve yapmak icin mutfaga gittim oraya da kocaman bir kutu cikolata birakmislar gelen gecen agzina atsin diye. ama cikolatalari gorseniz bi..... hepsi de farkli cesit insanin hepsini deneyesi geliyortabiki bir tane bile almadim. irademe hayran kaldim yalniz aglamak uzereyim zira regl zamanim yaklasiyor. su 5 gunu bi atlatsaydim ya ooof eger bir mucize olur da 80leri gorursem tovbe agzima cikolata falan koymam o gazla. ama 90larda kalirsam bilemiyorum ><
ogle aramda yine gelicem kizlar gorusuruz
geçmiş olsun canım inşallah hiç hissetmezsiniz...Bahar'cım evet deprem olmuş ama hiiç hissetmedim ben..Eşimde aradı haber verdi..
Allah korusun..
Muharremin Onuncu gününe Aşure Günü denir.( 05 aralık pazartesi,bugün)
1- Aşure günü oruç tutmak sünnettir.
2- Sıla-i rahim yapmalı. ı.
3- İlim öğrenmeli!
4- Sadaka vermek sünnettir, ibadettir.
5- Çok selam vermeli.
6- Çoluk çocuğunu sevindirmeli!
7- Gusletmeli. Hadis-i şerifte, (Aşure günü gusleden mümin, günahlardan temizlenir) buyuruldu. (Şir'a)
8 - O gün, eve ufak-tefek erzak alınmalı, alınırsa bir sene boyunca evde bereket olur.
9- Dua Okunmalı,
10- Namaz Kılınmalı
ÖNEMLİ OLAYLARI:
1.Hz. Musa aşüre gününde firavun ve ordusunu sulara gömmüştür.
2.Hz. Nuh gemisini aşüre gününde demirlemiştir.
3.Hz. Yunus balığın karnından aşüre gününde kurtulmuştur.
4.Hz. Ademin tevbesi aşüre günü kabul edilmiştir.
5.Hz. Yusuf kardeşlerinin atmış olduğu kuyudan aşüre günü kurtulmuştur.
6.Hz. İsa aşüre gününde dünyaya gelmiş ve aşüre gününde semaya yükselmiştir.
7.Hz. Davudun tevbesi aşüre günü kabul olunmuştur.
8.Hz. İsmail aşüre gününde dünyaya gelmiştir.
9.Hz. Yakubun gözleri aşüre günü görmeye başlamıştır.
10.Hz. Eyyüp hastalığından aşüre günü şifaya kavuşmuştur.
11.Önceleri Kabenin örtüsü aşure gününde değiştirilirdi.
12.Hz. İbrahim bugünde dünyaya geldi ve ateşten kurtuldu...
ayrıca bugün tek oruç tutmak mekruh..
ya dünle bugün yada bugün tutanlar yarında tutmalı...bolca eviniz bereketlensin "ya rezzak" çekin.bol dua edin .
rabbim hepimizn ne muradı dileği varsa hayırla sağlıkla verisn mubarek ayda..
bingöldeyizz kötü bi ilçesinde hemdevalla bana sakinleştirici şart varsa çok fena oluyorum çünkü kırıyorum hiç istemediğim halde....
ayyy menepozu hiç düşünemiyorum adam terk-i diyar eyler :))))
senin eşin asker mı? rabbim hepsini korusun ,güç kuvvet versin, sağolsunlar.... neredesiniz peki ?
...
Ollleeeeey biletimizi aldık 28.12.2011 İstanbula uçuyoruzilk defa uçağa bincem :18: Yılbaşındaaa istanbuldayızzz
Aşkım heryeri gezdircek banakilo almadan dönerim inşallah ama onur çok yedirmiyor zaten bana
İstanbula ilk defa gidicem mutlaka gezmem görmem gereken yerleri yazarmısınız oralara da götürteyim kendimi
canım ağzına sağlık. çok güzel anlatmışın. malesef oruca niyetlenemedim. 1 haftadır plan yapmam rağmen. aşuremi koydum ocağa konu komşuya dağıtcam inş.Muharremin Onuncu gününe Aşure Günü denir.( 05 aralık pazartesi,bugün)
1- Aşure günü oruç tutmak sünnettir.
2- Sıla-i rahim yapmalı. ı.
3- İlim öğrenmeli!
4- Sadaka vermek sünnettir, ibadettir.
5- Çok selam vermeli.
6- Çoluk çocuğunu sevindirmeli!
7- Gusletmeli. Hadis-i şerifte, (Aşure günü gusleden mümin, günahlardan temizlenir) buyuruldu. (Şir'a)
8 - O gün, eve ufak-tefek erzak alınmalı, alınırsa bir sene boyunca evde bereket olur.
9- Dua Okunmalı,
10- Namaz Kılınmalı
ÖNEMLİ OLAYLARI:
1.Hz. Musa aşüre gününde firavun ve ordusunu sulara gömmüştür.
2.Hz. Nuh gemisini aşüre gününde demirlemiştir.
3.Hz. Yunus balığın karnından aşüre gününde kurtulmuştur.
4.Hz. Ademin tevbesi aşüre günü kabul edilmiştir.
5.Hz. Yusuf kardeşlerinin atmış olduğu kuyudan aşüre günü kurtulmuştur.
6.Hz. İsa aşüre gününde dünyaya gelmiş ve aşüre gününde semaya yükselmiştir.
7.Hz. Davudun tevbesi aşüre günü kabul olunmuştur.
8.Hz. İsmail aşüre gününde dünyaya gelmiştir.
9.Hz. Yakubun gözleri aşüre günü görmeye başlamıştır.
10.Hz. Eyyüp hastalığından aşüre günü şifaya kavuşmuştur.
11.Önceleri Kabenin örtüsü aşure gününde değiştirilirdi.
12.Hz. İbrahim bugünde dünyaya geldi ve ateşten kurtuldu...
ayrıca bugün tek oruç tutmak mekruh..
ya dünle bugün yada bugün tutanlar yarında tutmalı...bolca eviniz bereketlensin "ya rezzak" çekin.bol dua edin .
rabbim hepimizn ne muradı dileği varsa hayırla sağlıkla verisn mubarek ayda..
Ollleeeeey biletimizi aldık 28.12.2011 İstanbula uçuyoruzilk defa uçağa bincem :18: Yılbaşındaaa istanbuldayızzz
Aşkım heryeri gezdircek banakilo almadan dönerim inşallah ama onur çok yedirmiyor zaten bana
İstanbula ilk defa gidicem mutlaka gezmem görmem gereken yerleri yazarmısınız oralara da götürteyim kendimi
evet canım bende orda doğmadım ailem oralı annem babam samsunda yasıyorlar ben istanbuldayım eviliym çocugum yok henuz.yaşım 26.memnun oldum bendeesağolasın canımAma yaza düğün olmaz daha nişan bile yok ortada yaza nişan olursa diğer seneye kalır düğün bakalım onur herşeyimiz olsun ondan sonra düğün yapalım istiyor evlenip borç ödemektense onun için bu sene borçlarımı kapatıp seneye para biriktirmem lazım Düşününce o kadar çok şey lazım ki allah kolaylık versin tüm evlenmek isteyenlere.
merhabaaa nevinnn hoşgelmişsin +90 topicimize
Arhavilisin demek çok sevindim ben de arhavi de doğmadım ama annem babam oralı. Ama arhavide hiç yaşayamadım babam polisti çok gezdik şimdi de erzurum'da yaşıyorum seneye de samsuna taşınma hayalimiz var inşallah gerçekleşir. Sen nerde yaşıyorsun şimdi ? Evlimisin ? Yaş kaç ?
çoooooook teşekkür ederim yenacımAllah mutlu bir yuva kurmayı nasip eder inşallah. Allahım utandırmasın inşallah mutlu oluruz.
aah canım üzülme bende evlendim 9 ay evde oturdum 20 kilo almısım. Bende anlamdım.26 yasındayımmmm,24 aralık dogum günümm peki sen:)
aman dikkat et bu pcos a bunla ugrasmasıda zor. Ya ben hiç zayıf olmadım küçüklügümden beri hep tombiştim ama üniversite de hırs yaptım 70lere indim... Sonra bi ara 85 olmustum o ralar da da evlendim... Ben geçen yaz 95 dim. Anlayacagın 1,5 yılda 120 olmusum nerdeyse... Bu da 25 kilo demek ne zaman aldım ne oldum anlamadım....
Hala da inanamıyorumyaaa diyetisyende tartıldım uzun zaman sonra gözlerime inanamadımya.. Kadın ilk 20 dk ne anlattı anlamadım,ben şokkkk taydım
ablacım geçmiş olsun[ı]sağol canım...
Ne demek...kusurmu olur...arada göremediğimiz oluyor tabii.''gönüller bir'' bunu bilmek bana yeter...[/ı]
canımya ben daha beter oluyorum hafta sonunu zehir ettim adamacgıza oda alıştı artık bişedemiyor artık. Illa ağlarım bi fasıl kesn bi sebep bulurumdabenim o ara regl olmam gerek ama olmadım onun gerginliği ve asabiyeti var üstümde ,yine şişlik hissediyorum olsamda bitse ya....
Dün gece eşime sataştım yatakta yok oraya dönme yok buraya dönme yok horlama
adama nefes alma diyeceğim utanmasam(((
sizdede böyle oluyor mu ya ,yoksa ben mi böyle depresif oluyorum
gecikmez inşallah yoksa çıldıracağım ...
ben seni hatırladım hoşgeldin.herkese selam,
belki hatırlayanınız vardır geçtiğimiz yaz bende bu topicteydim.her ne kadar fazla paylaşımda bulunamasamda her gün tüm geçmişi okuyup deneyimlerinizden faydalanarak 92 kilodan 85 e kadar düşmüştüm.sonra yıllık izin zamanı geldi ve tatile gittim.orda diyetime çok dikkat edemesemde yüzerek dengelemeye çalıştım.ancaaak gel gelelim psikolojinin bozulduğu dönemlere.izin bitimi dedemi kaybettik.memlekete gittim hemen.sonrasında döndüm bir kaç ay sonrada gencecik dayımı kaybettikBu ay da eşim ameliyat olunca bende diyet miyet kalmadı haliyle psikoloji de.ve bu sabah tartıldım...93 kilo ile yeniden döndüm en başlara
Bütün yaz yaptığım yürüyüşler harfi harfine uyulan diyet listesi güme gitti anlayacağınız.doktor kontrollerinde pco çıktı maalesef ve yeniden diyete başlama kararı aldım.zaten iki kez düşük yapmıştım.şimdi ise pco yüzünden hamile kalamıyorum.prolaktin hormonum da cabası tabi.
Sizin yazdıklarınız okurken inanılmaz motive oluyordum ve diyetimi bozmuyordum ne pahasına olursa olsun.ama ne zamanki aileden kayıplarımız oldu ben buraya girememeye başladım o zaman geri geldi verdiklerim.şimdi zararın neresinden dönersen kardır diyerek topiğinize yeniden dahil olmak istiyorum.beni yeniden kabul eder misiniz??? :26:
muharremin onuncu gününe aşure günü denir.( 05 aralık pazartesi,bugün)
1- aşure günü oruç tutmak sünnettir.
2- sıla-i rahim yapmalı. ı.
3- ilim öğrenmeli!
4- sadaka vermek sünnettir, ibadettir.
5- çok selam vermeli.
6- çoluk çocuğunu sevindirmeli!
7- gusletmeli. Hadis-i şerifte, (aşure günü gusleden mümin, günahlardan temizlenir) buyuruldu. (şir'a)
8 - o gün, eve ufak-tefek erzak alınmalı, alınırsa bir sene boyunca evde bereket olur.
9- dua okunmalı,
10- namaz kılınmalı
önemli olayları:
1.hz. Musa aşüre gününde firavun ve ordusunu sulara gömmüştür.
2.hz. Nuh gemisini aşüre gününde demirlemiştir.
3.hz. Yunus balığın karnından aşüre gününde kurtulmuştur.
4.hz. Ademin tevbesi aşüre günü kabul edilmiştir.
5.hz. Yusuf kardeşlerinin atmış olduğu kuyudan aşüre günü kurtulmuştur.
6.hz. Isa aşüre gününde dünyaya gelmiş ve aşüre gününde semaya yükselmiştir.
7.hz. Davudun tevbesi aşüre günü kabul olunmuştur.
8.hz. Ismail aşüre gününde dünyaya gelmiştir.
9.hz. Yakubun gözleri aşüre günü görmeye başlamıştır.
10.hz. Eyyüp hastalığından aşüre günü şifaya kavuşmuştur.
11.önceleri kabenin örtüsü aşure gününde değiştirilirdi.
12.hz. Ibrahim bugünde dünyaya geldi ve ateşten kurtuldu...
Ayrıca bugün tek oruç tutmak mekruh..
Ya dünle bugün yada bugün tutanlar yarında tutmalı...bolca eviniz bereketlensin "ya rezzak" çekin.bol dua edin .
Rabbim hepimizn ne muradı dileği varsa hayırla sağlıkla verisn mubarek ayda..
ollleeeeey biletimizi aldık 28.12.2011 istanbula uçuyoruzIlk defa uçağa bincem :18: Yılbaşındaaa istanbuldayızzz
Aşkım heryeri gezdircek banaKilo almadan dönerim inşallah Ama onur çok yedirmiyor zaten bana
Istanbula ilk defa gidicem mutlaka gezmem görmem gereken yerleri yazarmısınız oralara da götürteyim kendimi
selamlar kızlar. Kaç gündür geliyorum ama mutlaka bişi çıkıp gidiyorum. Neyse kavuştum size. Geçmişi dolandım geldim. Yeni gelenler hoşgelmiş. Hastalara geçmişler olsun. Valla hiç diyet formumda değil. Sporuda saldım. Bugün 93.500 çıktım yaa şoklardayım. Ne olcak benim bu halim. Dün azcık dışarı çıktım.lcw dan kot aldım kendime. 46 beden. 54-56 dan sonra nasıl bir mutluluk anlatamam. Birde ilkkez dar kalıp pantolonum oldu. Biraz dar ama olsun ben mutluyum. Lc nin yeni çıkan karnı düzleştiren pantolonlarındanmış. Hakkaten karnım düz ama midemde pörtlemese süper olcak :)) bugün inş. Spora başlıycam. Gözümü korkutmadan ufak ufak. Yaa hayata karşı isteğim kalmadı anlatamam. Insan 1 hafta hiç saçını taramazmı taramadım valla of off. Düz avm de gezerken biz kız arkadaşa ne kadar ihtiyaç duyduğumu daha çok anladım. Hiç bişeye bakamadım. Eşim sağolsun vitrinlerin önünden geçirdi gitti. Böyle gün aşırı misafiri gelen misafirliğe giden insanlara öyle imreniyorumki anlatamam.
Canım ağzına sağlık. çok güzel anlatmışın. Malesef oruca niyetlenemedim. 1 haftadır plan yapmam rağmen. Aşuremi koydum ocağa konu komşuya dağıtcam inş.
Canım saray burnana ve beykozdaki buru bahçeye gitmeni tavsiye ederim. Eminönünden balık yemeden dönme ayrıca. Bide şu mezarlığın üstünde bir yer vardı adını hatırlayamadım yaa. Eyüp sultan mezarlığının üstünde harika bir haliç manzarası var. Bende ilkkez aralıkta gelmiştim istanbula :) forma git ayrıca. Miniyatürk, taksim istiklal ve tabiki vapura binip simit atmayı unutma martılara. Moda ya gidip eski limanda yemek ye. Biraz tuzlu ama ortam harika. Ortaköye git kumpiri meşhurdur :)) ne güzel ligt önerilerde blunuyom demi :)) ama burun bahçe harika bir yer elimden gelse her pazar kahvaltıya giderim :) saray burnuda hani ramazanda trt1de ramazan programı yapıyolar ya işte orası arkada deniz. Soğuk havada sevdiğine sokulup sıcak çayı yudumlamak gibisi yoktur...
selamlar kızlar. kaç gündür geliyorum ama mutlaka bişi çıkıp gidiyorum. neyse kavuştum size. geçmişi dolandım geldim. yeni gelenler hoşgelmiş. hastalara geçmişler olsun. valla hiç diyet formumda değil. sporuda saldım. bugün 93.500 çıktım yaa şoklardayım. ne olcak benim bu halim. dün azcık dışarı çıktım.lcw dan kot aldım kendime. 46 beden. 54-56 dan sonra nasıl bir mutluluk anlatamam. birde ilkkez dar kalıp pantolonum oldu. biraz dar ama olsun ben mutluyum. lc nin yeni çıkan karnı düzleştiren pantolonlarındanmış. hakkaten karnım düz ama midemde pörtlemese süper olcak :)) bugün inş. spora başlıycam. gözümü korkutmadan ufak ufak. yaa hayata karşı isteğim kalmadı anlatamam. insan 1 hafta hiç saçını taramazmı taramadım valla of off. düz avm de gezerken biz kız arkadaşa ne kadar ihtiyaç duyduğumu daha çok anladım. hiç bişeye bakamadım. eşim sağolsun vitrinlerin önünden geçirdi gitti. böyle gün aşırı misafiri gelen misafirliğe giden insanlara öyle imreniyorumki anlatamam.
canım ağzına sağlık. çok güzel anlatmışın. malesef oruca niyetlenemedim. 1 haftadır plan yapmam rağmen. aşuremi koydum ocağa konu komşuya dağıtcam inş.
canım saray burnana ve beykozdaki buru bahçeye gitmeni tavsiye ederim. eminönünden balık yemeden dönme ayrıca. bide şu mezarlığın üstünde bir yer vardı adını hatırlayamadım yaa. eyüp sultan mezarlığının üstünde harika bir haliç manzarası var. bende ilkkez aralıkta gelmiştim istanbula :) forma git ayrıca. miniyatürk, taksim istiklal ve tabiki vapura binip simit atmayı unutma martılara. moda ya gidip eski limanda yemek ye. biraz tuzlu ama ortam harika. ortaköye git kumpiri meşhurdur :)) ne güzel ligt önerilerde blunuyom demi :)) ama burun bahçe harika bir yer elimden gelse her pazar kahvaltıya giderim :) saray burnuda hani ramazanda trt1de ramazan programı yapıyolar ya işte orası arkada deniz. soğuk havada sevdiğine sokulup sıcak çayı yudumlamak gibisi yoktur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?