Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım nasıl gidiyor spor durumları bakalım
sen de bol bol dua et canım nasip değilmiş demek oruç

Kızlaarrrrrrrrrr Merhabaaaaa,

Ben geldim :)) Uçağımız cumartesi öğleden sonraydı, eve gelmemiz akşamı buldu. Dün evdeki işler-çocuklar derken, bugün ancak rahata erdim, hemen sizlere merhaba demek istedim. Geçmişe hiç bakmadım, biraz sonra göz atacağım. Umarım herkes iyidir, keyifler yerindedir, spor-diyet tıkır tıkır gidiyordur.

Benim seyahat iyi geçti. 3 gün bile olsa çok iyi geliyormuş insana ortam değişikliği. Baştan hevesliydim ama son haftalardaki sıkıntılar, bir de hasta olmam nedeniyle neredeyse istemeden gitmiştim. Ama hastalığım tekrar etmedi çok şükür. Çok da güzel bir ortamdı, meğer gittiğimiz Strasbourg "Noel'in başkenti" denilen, noel pazarı ve süslemeler konusunda Avrupa'da önde gelen, ünlü bir kentmiş. Tam döneminde gitmişiz yani, dünyanın her yerinden de turistler vardı şehirde. Eşlerimiz fuardaydı akşama kadar ama biz hanımlar bol bol gezdik, ufak tefek alışverişler yaptık, yedik-içtik. Ne yazık ki pastaneler, şekerciler öyle albeniliydi ki, karşı koyamadım, diyetin ucunu kaçırdım Artı bir kilo ile döndüm zaten. Amaaaa burada gidemediğim Dechatlon'a orada gittim (zaten Fransız markası imiş) ve tüm eksiklerimi aldım, tam teşekküllü hazırım artık spora.

Bugün yarın resim de yüklerim :) Şimdi biraz geçmişe bakayım, sporda ve kilo kaybında dereceye girenleri peşin peşin tebrik ediyorum :))

aşure ile ilgili bilgileri 70 79 topiğinde bir arkadaş paylaşmış benim de hoşuma gitti sizlere de ileteyim dedim
kdr arkadaş sağolsun güzel bilgiler için

sen istanbuldaydın değilmi.nerde oturuyordun anadolu yakasındaysan beraber takılalım saolsun benım eşimde hiç sevmez gezmeyı hemen begenıp alayım ister...

hatırladım hatırladım pierloti. harika bir manzarası vardır. ordada çay içmek güzel olur. teleferikle çıkarsın yukarı oh mis valla. benim içinde gez. bebekle gezemiyorum ben.
ah canım ben gebzedeyim. benim eşim sanat tarihçisi. adama gezme deyince aklına müzeler geliyor :)) valla neomarine gittim ama sadece carfuru gezdim. lc ye girince ben kapıda oturuyom sen git gez gel dedi. valla sinir oldum desem yalan olmaz. yanımda biri olsa aa bak bu güzelmiş bu yakışmamış dese. ama bende oh ettim. aldığım kot hem daha zayıf gözteriyor hemde daha çekici. pantolonabaktı. biraz dar benim göz zevkime uyuyorda .... diyebildi :))

bingöldeyizz kötü bi ilçesinde hemde((((

canım ya ne güzel çok sevindim annenden izin kopardın heralde
canım allah kolaylık versin zor bende muş'ta kaldım 5 yıl 2 yılı malazgirt'te geçti kötü deyince aklıma genç ilçesi geliyor nedense daha kötüsü var mı?

aaa o fasıl ağlamalar bendede vardı nedense bebek olunca kesildi :) çok sinirlenirsem ancak o zaman oluyor.....

umut hoşgeldin canım
çok sevindim minik tatilinin güzel geçmesine ne iyi gelmiştir sana 1 kiloyu misliyle gönderirsin bu motivasyonla inşallah
resimleri bekliyoruz tabii ki

yst 34
yazdıklarını okurken bi tuhaf oldum. bu sene bana ne bahar geldi nede yaz.

benim 3 arkadaşım var biri şehir dışında asosyalim anlıycağın.ama elimde değil istiyorum ki düzgün insan olsun hayatıma girenler

yalaka yalancı riyakar insanlardan hiç hoşlanmam

böylelerinin faydasından çok zararı dokunur yanlışmıyım ?

tomurcuk hoşgeldin

Son düzenleme:
Arkadaşlar benim en son topiğe girdiğim sıralar Yena kilo verenler listesini,dalokaysmom da spor listesini tutuyordu.Spor yapabilir miyim bilemiyorum ama kilo verenler listesine dahil olmak istiyorum.Bi değişiklik oldu mu yoksa aynı arkadaşlar mı devam ediyor listelemeye?

evet güzel tahmin ettin allah tüm askerleri korusun

canım yena yıllık izinde o nedenle beyzuş abla yapıyor listeyi spor listesini mutlu yapmaya devam ediyor
normalde yeni gelenler 2. hafta listeye alınıyor ama sen eskilerdensin nasıl yapar beyzuş abla bilemiyorum sen ayrılma burdan bu hafta olmazsa haftaya listede olursun nasılsa

doğrusun canım. ama şuaralar öyle yanlızımki. onlara bile razılığım var yani. rabbim kimseyi kötüye düşürmesin

arkadaşlar diğer forumlara bakıyomusunuz

düğün çiçeem buuuu

ayyy istediğim gibi ayakkabı bulamadım özel yaptırcam

daha söz yok nişan yok gelinlik modeline karar verememeler alem ya

bi derdim var köşesi ilginç hikayelerle dolu

iyi ki keşfetmişim kk yi

AMİİİİİN yst34

Son düzenleme:

cnm iyi geçti çok şükür
15 kasım da 102,800 kg
2 aralık 98.200 kg

4,600 gitmiş

cnm allah tamamına erdirsin mutlulugunuz daim olsun inş

Ayşecim günaydın..
nasıl oldun canım..
İnşallah yoluna girmiştir bir çok şey..

daha iyiyim cnm çok şükür
çok yorgunum ama

saol cnm benim in. hepimiz için gzl olsun

bende niyetliyim cnm bugun yarnda tutucam allah nasip ederse inş.
herkesin ibadetlerini oruçlarını kabul etsin rabbim

umut hoşgeldin canım
çok sevindim minik tatilinin güzel geçmesine ne iyi gelmiştir sana 1 kiloyu misliyle gönderirsin bu motivasyonla inşallah
resimleri bekliyoruz tabii ki

Hoşbulduk canım. Hakikaten motivasyon oluyor insana. Ben şuna karar verdim, motivasyon kilo vermek konusunda baş yardımcı. Bu yüzden motivasyonumu yüksek tutmaya çalışacağım, arkadaşlarımı arayıp öğle yemeğine gideceğim mesela ya da kardeşimle tiyatroya gideceğim. Ayda 1-2 kere bile olsa insana moral veriyor bu tip küçük faaliyetler.

Ama tabii şu var; hep keyfim iyiyken böyle düşünür, 1-2 gün içinde eski düzenime dönünce gene herşeyi yapmaya üşenir olurum ben Neyse, öyle olmasın diye çalışacağım. Diğer yandan eşim dostum da çok azaldı. Kimi çalışıyor, kimi taşındı, kimi bebekli derken canım istediğinde bir araya gelebileceğim, sohbet edebileceğim çok az kişi kaldı etrafımda. Canları sağolsun yeter gerçi, bazen bir telefon konuşması yetiyor insana :)

iftarda ecenin tarifi fırında karnıbahar kızartması var bol sarımsaklı yoğurtlu hemde

sana gelim bende iftara
tam servis kalkıck 5 dakka sonra iftar olucak
benim eve gitmem en erken 6bucuk
bi çorba ancak içerim bende o saatte azda ıspanak var onu yerim
eşimde oruç ama o ben gidene kadar açar beklemesin yazık

Ece 78 ya benim içimden sana hep çörekotu Ece demek geçiyo kızarmısın bana

öyle çok bahsettin ki çörekotunun faydalarından

ayrıca çörekotunun faydaları saymakla bitmez

hadisi şerif var çörekotu ölümden başka her derde deva diye

peygamberimiz (S.A.V) ne derse doğrudur yanlış olmaz başım gözüm üstüne

canım nasıl gidiyor spor durumları bakalım
sen de bol bol dua et canım nasip değilmiş demek oruç
ablacım yapmaya çalışyıorum işte 30 dk yapabiliyorum sabahları vakit yetmiyor. zaten hafta sonu regl gelmeden iki gün agrısını çektim bugunde fenayım ama akşam iyi olursam 45 dk yapmak istiyıru leslie.aşure yapıcaksın demek ayy annemi özledim geçen yıl ilkkez kendim yapmıştım güzelde olmuştu.bu yılda ypamk istiyrum vakit yaratıp.iş yerinde yaptık tadıyorum şuan.orucunu allah kabul etsin.

gebze yakın bana canım benimde en cok takıldıgım yerler neomarın gebze center viaport gel beraber gezelim.

ohh gitti kilolar desene sevindim canım ben yerimde saymaktayım 300-500 bişiler oluyor. allah kabul etsin orucunu.

amin cnm saol
yapıcak bişeymiz yok nevincim gram gramda olsa gidecek inş.
kaç kilosun şuanda unutum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…