- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
ablacım yapmaya çalışyıorum işte 30 dk yapabiliyorum sabahları vakit yetmiyor. zaten hafta sonu regl gelmeden iki gün agrısını çektim bugunde fenayım ama akşam iyi olursam 45 dk yapmak istiyıru leslie.aşure yapıcaksın demek ayy annemi özledimgeçen yıl ilkkez kendim yapmıştım güzelde olmuştu.bu yılda ypamk istiyrum vakit yaratıp.iş yerinde yaptık tadıyorum şuan.orucunu allah kabul etsin.
gebze yakın bana canım benimde en cok takıldıgım yerler neomarın gebze center viaport gel beraber gezelim.
ohh gitti kilolar desene sevindim canım ben yerimde saymaktayım 300-500 bişiler oluyor. allah kabul etsin orucunu.
amin cnm saol
yapıcak bişeymiz yok nevincim gram gramda olsa gidecek inş.
kaç kilosun şuanda unutum ben
amin cnm saol
yapıcak bişeymiz yok nevincim gram gramda olsa gidecek inş.
kaç kilosun şuanda unutum ben
olsun canım yarım saat yapsan da yeter bence yapabilirsen yine yap aşureyi güzel olur tabii senin yaptığın
amin inşallah rabbim tüm oruç tutanların kabul etsin oruçlarını
ayşem senin de Allah kabul etsin canım gel buyur beraber yer,z bizde sadece ben yiyorum zaten
cuma 97,5 canım ama regl oldum hafta sonu 98 ı gördum yıne cuma bellı olucak. aşure yedimya dayanamadım ısyerınde uff akşama dayanmam lazım boğazımı tutatmıyıorumkı
senin için güzel bir yılbaşı olacak desene..................istanbulun heryeri güzel ben ist. da doğdum hala doyamadım birgün ayrılırsam ne yaparım bilmiorumOllleeeeey biletimizi aldık 28.12.2011 İstanbula uçuyoruzilk defa uçağa bincem :18: Yılbaşındaaa istanbuldayızzz
Aşkım heryeri gezdircek banakilo almadan dönerim inşallah ama onur çok yedirmiyor zaten bana
İstanbula ilk defa gidicem mutlaka gezmem görmem gereken yerleri yazarmısınız oralara da götürteyim kendimi
amin ablacım sağolasın............
sana da çok geçmiş olsun canım.....
sağolasın canım............
annene çok geçmiş olsun canım ..benim annemde aynı durumda ama ameliyata cesaret edemiyor tabii kilo 120.. kilo vermelisin diyen doktoru hiç beğenmiyor başka bir çözümü yok halbu ki.........biz de yaşlılığı düşünmeliyiz....
inş. önemli birşey çıkmaz canım..
bana çok benziyor hikayen aynı kiloda evlenmişiz..ben hamilelikte kilo vermiştim sonra aldım...kızım 1 yaşındayken 106 dan 75 e düştüm sonra 2 çocuk daha 145 e çıktım 1.5 senede buralarda 118 e düştüm sen de devam et burdan ayrılma canım.....
günaydınnn...........
sol canim insallah darisi sana ve tum topikdaslarimaBen de hatırlıyorum seni canım. Hoşgeldin.
Kaybettikleriniz için Allah rahmet eylesin.
Allah eşine sağlık versin.
İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur bebeğini eline alırsın
Teşekkürler,hoşbuldum...
Bu arada süper kilo vermişsiniz maşallah.
ellerine saglik ablacim paylasim için bende niyetliyim bugun bu bilgyi vermen iyi oldu ben tek tutmanin mekruh oldugunu bilmiyordum iyi oldu ogrendigim yarinda tutarimMuharremin Onuncu gününe Aşure Günü denir.( 05 aralık pazartesi,bugün)
1- Aşure günü oruç tutmak sünnettir.
2- Sıla-i rahim yapmalı. ı.
3- İlim öğrenmeli!
4- Sadaka vermek sünnettir, ibadettir.
5- Çok selam vermeli.
6- Çoluk çocuğunu sevindirmeli!
7- Gusletmeli. Hadis-i şerifte, (Aşure günü gusleden mümin, günahlardan temizlenir) buyuruldu. (Şir'a)
8 - O gün, eve ufak-tefek erzak alınmalı, alınırsa bir sene boyunca evde bereket olur.
9- Dua Okunmalı,
10- Namaz Kılınmalı
ÖNEMLİ OLAYLARI:
1.Hz. Musa aşüre gününde firavun ve ordusunu sulara gömmüştür.
2.Hz. Nuh gemisini aşüre gününde demirlemiştir.
3.Hz. Yunus balığın karnından aşüre gününde kurtulmuştur.
4.Hz. Ademin tevbesi aşüre günü kabul edilmiştir.
5.Hz. Yusuf kardeşlerinin atmış olduğu kuyudan aşüre günü kurtulmuştur.
6.Hz. İsa aşüre gününde dünyaya gelmiş ve aşüre gününde semaya yükselmiştir.
7.Hz. Davudun tevbesi aşüre günü kabul olunmuştur.
8.Hz. İsmail aşüre gününde dünyaya gelmiştir.
9.Hz. Yakubun gözleri aşüre günü görmeye başlamıştır.
10.Hz. Eyyüp hastalığından aşüre günü şifaya kavuşmuştur.
11.Önceleri Kabenin örtüsü aşure gününde değiştirilirdi.
12.Hz. İbrahim bugünde dünyaya geldi ve ateşten kurtuldu...
ayrıca bugün tek oruç tutmak mekruh..
ya dünle bugün yada bugün tutanlar yarında tutmalı...bolca eviniz bereketlensin "ya rezzak" çekin.bol dua edin .
rabbim hepimizn ne muradı dileği varsa hayırla sağlıkla verisn mubarek ayda..
sevindim senin adina degisiklik herzaman iyidirOllleeeeey biletimizi aldık 28.12.2011 İstanbula uçuyoruzilk defa uçağa bincem :18: Yılbaşındaaa istanbuldayızzz
Aşkım heryeri gezdircek banakilo almadan dönerim inşallah ama onur çok yedirmiyor zaten bana
İstanbula ilk defa gidicem mutlaka gezmem görmem gereken yerleri yazarmısınız oralara da götürteyim kendimi
hos geldin canim ohhh ne guzel moral depolayip gelmissin 1kiloyu dert etme verirsin insallahKızlaarrrrrrrrrr Merhabaaaaa,
Ben geldim :)) Uçağımız cumartesi öğleden sonraydı, eve gelmemiz akşamı buldu. Dün evdeki işler-çocuklar derken, bugün ancak rahata erdim, hemen sizlere merhaba demek istedim. Geçmişe hiç bakmadım, biraz sonra göz atacağım. Umarım herkes iyidir, keyifler yerindedir, spor-diyet tıkır tıkır gidiyordur.
Benim seyahat iyi geçti. 3 gün bile olsa çok iyi geliyormuş insana ortam değişikliği. Baştan hevesliydim ama son haftalardaki sıkıntılar, bir de hasta olmam nedeniyle neredeyse istemeden gitmiştim. Ama hastalığım tekrar etmedi çok şükür. Çok da güzel bir ortamdı, meğer gittiğimiz Strasbourg "Noel'in başkenti" denilen, noel pazarı ve süslemeler konusunda Avrupa'da önde gelen, ünlü bir kentmiş. Tam döneminde gitmişiz yani, dünyanın her yerinden de turistler vardı şehirde. Eşlerimiz fuardaydı akşama kadar ama biz hanımlar bol bol gezdik, ufak tefek alışverişler yaptık, yedik-içtik. Ne yazık ki pastaneler, şekerciler öyle albeniliydi ki, karşı koyamadım, diyetin ucunu kaçırdımArtı bir kilo ile döndüm zaten. Amaaaa burada gidemediğim Dechatlon'a orada gittim (zaten Fransız markası imiş) ve tüm eksiklerimi aldım, tam teşekküllü hazırım artık spora.
Bugün yarın resim de yüklerim :) Şimdi biraz geçmişe bakayım, sporda ve kilo kaybında dereceye girenleri peşin peşin tebrik ediyorum :))
Amiiiiiinnnnnnnnn canimcnm iyi geçti çok şükür
15 kasım da 102,800 kg
2 aralık 98.200 kg
4,600 gitmiş
cnm allah tamamına erdirsin mutlulugunuz daim olsun inş
daha iyiyim cnm çok şükür
çok yorgunum ama
saol cnm benim in. hepimiz için gzl olsun
bende niyetliyim cnm bugun yarnda tutucam allah nasip ederse inş.
herkesin ibadetlerini oruçlarını kabul etsin rabbim
hos geldin aramiza insallah sende istedigin kiloya inersinselam kızlar bende aranıza yeni katıldım 91 kiloyum ve 21 yaşındayım bu yaşta bu kilo diyeceksiniz eminimçok mutsuzum çünkü anormal yiyorum sonra da pişman oluyorum defalarca diyetlere başladım ve iradesizliğim yüzünden kendimi kızartmalara köftelere mahkum ettim nolur bana destek olun ben hergün yazmaya çalışacağım o kadar mutsuzum ki bedenim o kadar heybetli ki sevdiğim adamın yanında ezilip büzülmekten nefes alamıyorum nolur yardımcı olun bana neler yapacağımı çok iyi biliyorum çünkü 2 senedir bu forumu takip ediyorum ama icraate dökemedim kızlar bu genç yaşta bu kiloları kabullenemiyorum
bugün yediklerimi yazıyorum kızlar :
sabah: 1 elma 1 portakal
öğlen 3 kaşık kurufasülye 2 kaşık pilav ve 1 kase salata yedim napıcam ben offffffffffffffffff
Herkese selam,
Belki hatırlayanınız vardır geçtiğimiz yaz bende bu topicteydim.Her ne kadar fazla paylaşımda bulunamasamda her gün tüm geçmişi okuyup deneyimlerinizden faydalanarak 92 kilodan 85 e kadar düşmüştüm.Sonra yıllık izin zamanı geldi ve tatile gittim.Orda diyetime çok dikkat edemesemde yüzerek dengelemeye çalıştım.Ancaaak gel gelelim psikolojinin bozulduğu dönemlere.İzin bitimi dedemi kaybettik.Memlekete gittim hemen.Sonrasında döndüm bir kaç ay sonrada gencecik dayımı kaybettikBu ay da eşim ameliyat olunca bende diyet miyet kalmadı haliyle psikoloji de.Ve bu sabah tartıldım...93 kilo ile yeniden döndüm en başlara
Bütün yaz yaptığım yürüyüşler harfi harfine uyulan diyet listesi güme gitti anlayacağınız.Doktor kontrollerinde pco çıktı maalesef ve yeniden diyete başlama kararı aldım.Zaten iki kez düşük yapmıştım.Şimdi ise pco yüzünden hamile kalamıyorum.Prolaktin hormonum da cabası tabi.
Sizin yazdıklarınız okurken inanılmaz motive oluyordum ve diyetimi bozmuyordum ne pahasına olursa olsun.Ama ne zamanki aileden kayıplarımız oldu ben buraya girememeye başladım o zaman geri geldi verdiklerim.Şimdi zararın neresinden dönersen kardır diyerek topiğinize yeniden dahil olmak istiyorum.Beni yeniden kabul eder misiniz??? :26:
selam kızlar bende aranıza yeni katıldım 91 kiloyum ve 21 yaşındayım bu yaşta bu kilo diyeceksiniz eminimçok mutsuzum çünkü anormal yiyorum sonra da pişman oluyorum defalarca diyetlere başladım ve iradesizliğim yüzünden kendimi kızartmalara köftelere mahkum ettim nolur bana destek olun ben hergün yazmaya çalışacağım o kadar mutsuzum ki bedenim o kadar heybetli ki sevdiğim adamın yanında ezilip büzülmekten nefes alamıyorum nolur yardımcı olun bana neler yapacağımı çok iyi biliyorum çünkü 2 senedir bu forumu takip ediyorum ama icraate dökemedim kızlar bu genç yaşta bu kiloları kabullenemiyorum
öğlen 3 kaşık kurufasülye 2 kaşık pilav ve 1 kase salata yedim napıcam ben offffffffffffffffff
Arkadaşlar benim en son topiğe girdiğim sıralar Yena kilo verenler listesini,dalokaysmom da spor listesini tutuyordu.Spor yapabilir miyim bilemiyorum ama kilo verenler listesine dahil olmak istiyorum.Bi değişiklik oldu mu yoksa aynı arkadaşlar mı devam ediyor listelemeye?
gülma başınız sağolsun canum
GULMA;
Başınız sağolsun canım.
Allah rahmet eylesin;sevdiklerine de sabır diliyorum.Mekanı cennet olsun inşallah....
Selammmm,anca okudum geldim hepsini olmasada bir kısmını çok vaktim yok içeri gitmem lazım ayıp olur yoksa
Gulma canım başın sağolsun,
Saferan büyük geçmiş olsun Rabbim korusun beterinden,
İlknur geçmiş olsun canım,acil şifa versin yavrularına Allahım,
Yena Barış biraz daha iyi anladığım kadarıyla umarım tez zamanda tamamen sağlığına kavuşur prensin,
Zeynebim Ranbbim sana kolaylıklar versin,iki cihanda da yüzünü güldürsün inşallah.Okudukça kahroluyorum ama inan sen çok güçlü metanetli ve inançlı bir insansın Rabiim güzel gönlüne göre versin her daim
Banuş (ceco) ben başladım canım diyete iyi gidiyor.
Asumancım ya vala ben de sizleri çok özlüyorum ama yapacak bir şey yok sanırım hafta sonuna kadar daha burdalar.
Ctesi iş görüşmesine gittim yarın belli olacak bakalım hayırlısı ise olsun.
Fulya patateleri soy küp küp doğra çok az su ile teflon tencerede haşla,su sadece yarım çay bardağı kadar filan olsun ve kısık ateşte yap lezeetli oluyor yenilebiliyor aklında olsun.
Kv süpürge açtı sesi geliyor ben kaçtımmmm
hoşgeldinnnn özletmiştin çok iyi oldu. demek tatilin iyi geçti sen bu motivasyonla o 1 kiloyu gönderirsin merak etme...Kızlaarrrrrrrrrr Merhabaaaaa,
Ben geldim :)) Uçağımız cumartesi öğleden sonraydı, eve gelmemiz akşamı buldu. Dün evdeki işler-çocuklar derken, bugün ancak rahata erdim, hemen sizlere merhaba demek istedim. Geçmişe hiç bakmadım, biraz sonra göz atacağım. Umarım herkes iyidir, keyifler yerindedir, spor-diyet tıkır tıkır gidiyordur.
Benim seyahat iyi geçti. 3 gün bile olsa çok iyi geliyormuş insana ortam değişikliği. Baştan hevesliydim ama son haftalardaki sıkıntılar, bir de hasta olmam nedeniyle neredeyse istemeden gitmiştim. Ama hastalığım tekrar etmedi çok şükür. Çok da güzel bir ortamdı, meğer gittiğimiz Strasbourg "Noel'in başkenti" denilen, noel pazarı ve süslemeler konusunda Avrupa'da önde gelen, ünlü bir kentmiş. Tam döneminde gitmişiz yani, dünyanın her yerinden de turistler vardı şehirde. Eşlerimiz fuardaydı akşama kadar ama biz hanımlar bol bol gezdik, ufak tefek alışverişler yaptık, yedik-içtik. Ne yazık ki pastaneler, şekerciler öyle albeniliydi ki, karşı koyamadım, diyetin ucunu kaçırdımArtı bir kilo ile döndüm zaten. Amaaaa burada gidemediğim Dechatlon'a orada gittim (zaten Fransız markası imiş) ve tüm eksiklerimi aldım, tam teşekküllü hazırım artık spora.
Bugün yarın resim de yüklerim :) Şimdi biraz geçmişe bakayım, sporda ve kilo kaybında dereceye girenleri peşin peşin tebrik ediyorum :))
canım ya allah kolaylık versin size, rabbim hepsini korusun, kötülere fırsat vermesin...evet güzel tahmin ettin allah tüm askerleri korusun
ohhhhh afiyet olsun, çarşamba sendeyim ayır benim hakkımı :)iftarda ecenin tarifi fırında karnıbahar kızartması var bol sarımsaklı yoğurtlu hemde
yaşın çok genç canım bencede fazla kiloların ama bir avantajın var o da yaşın daha çok harcayabiirsin .... mutsuz olma mutsuz oldukça daha çok saldıracaksın yemeğe. sen hergün paylaşımda bulun yardımcı oluruz tabi. kabullenme zaten canım ya...selam kızlar bende aranıza yeni katıldım 91 kiloyum ve 21 yaşındayım bu yaşta bu kilo diyeceksiniz eminimçok mutsuzum çünkü anormal yiyorum sonra da pişman oluyorum defalarca diyetlere başladım ve iradesizliğim yüzünden kendimi kızartmalara köftelere mahkum ettim nolur bana destek olun ben hergün yazmaya çalışacağım o kadar mutsuzum ki bedenim o kadar heybetli ki sevdiğim adamın yanında ezilip büzülmekten nefes alamıyorum nolur yardımcı olun bana neler yapacağımı çok iyi biliyorum çünkü 2 senedir bu forumu takip ediyorum ama icraate dökemedim kızlar bu genç yaşta bu kiloları kabullenemiyorum
Asuman abla çarsamba gunu size gelebilirmiyim
Asuman abla çarsamba gunu size gelebilirmiyim
hoşgeldinnnn özletmiştin çok iyi oldu. demek tatilin iyi geçti sen bu motivasyonla o 1 kiloyu gönderirsin merak etme...
canım ya allah kolaylık versin size, rabbim hepsini korusun, kötülere fırsat vermesin...
ohhhhh afiyet olsun, çarşamba sendeyim ayır benim hakkımı :)
yaşın çok genç canım bencede fazla kiloların ama bir avantajın var o da yaşın daha çok harcayabiirsin .... mutsuz olma mutsuz oldukça daha çok saldıracaksın yemeğe. sen hergün paylaşımda bulun yardımcı oluruz tabi. kabullenme zaten canım ya...
yalnız yeni diyete başlayan birine göre çok az yiyorsun daha sonra porsiyonları nasıl küçülteceksin? hemen kilo vereceğim diye o kadar az yeme canım.
sabah kahvaltını yap 1 dilim ekmekle
öğlende yediklerinin yanına 1 kase yoğurt falan ekle...
bende gideceğim bana uğra beraber gidelim :))))) :102:
ablacım yapmaya çalışyıorum işte 30 dk yapabiliyorum sabahları vakit yetmiyor. zaten hafta sonu regl gelmeden iki gün agrısını çektim bugunde fenayım ama akşam iyi olursam 45 dk yapmak istiyıru leslie.aşure yapıcaksın demek ayy annemi özledimgeçen yıl ilkkez kendim yapmıştım güzelde olmuştu.bu yılda ypamk istiyrum vakit yaratıp.iş yerinde yaptık tadıyorum şuan.orucunu allah kabul etsin.
gebze yakın bana canım benimde en cok takıldıgım yerler neomarın gebze center viaport gel beraber gezelim.
ohh gitti kilolar desene sevindim canım ben yerimde saymaktayım 300-500 bişiler oluyor. allah kabul etsin orucunu.
Ece 78 ya benim içimden sana hep çörekotu Ece demek geçiyo kızarmısın bana
öyle çok bahsettin ki çörekotunun faydalarından
ayrıca çörekotunun faydaları saymakla bitmez
hadisi şerif var çörekotu ölümden başka her derde deva diye
peygamberimiz (S.A.V) ne derse doğrudur yanlış olmaz başım gözüm üstüne
cuma 97,5 canım ama regl oldum hafta sonu 98 ı gördum yıne cuma bellı olucak. aşure yedimya dayanamadım ısyerınde uff akşama dayanmam lazım boğazımı tutatmıyıorumkı
gel canım seni de beklerim
hani hafta sonu resim ekleyecektin unutmadım bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?