Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

olsun canım yarım saat yapsan da yeter bence yapabilirsen yine yap aşureyi güzel olur tabii senin yaptığın
amin inşallah rabbim tüm oruç tutanların kabul etsin oruçlarını
ayşem senin de Allah kabul etsin canım gel buyur beraber yer,z bizde sadece ben yiyorum zaten

amin cnm saol
yapıcak bişeymiz yok nevincim gram gramda olsa gidecek inş.
kaç kilosun şuanda unutum ben

ahh ablacım yapıcamda oturup çogunu kendım yemekten korkuyorum

cuma 97,5 canım ama regl oldum hafta sonu 98 ı gördum yıne cuma bellı olucak. aşure yedimya dayanamadım ısyerınde uff akşama dayanmam lazım boğazımı tutatmıyıorumkı

bende şuanda 99 bucukları görüyürom valla
yedim bende neler yedim hemde ama napim bugun yrn oruçluyum bide dengelesem aslında iyi olcak
16 aralıkta kontrolüm var 10 gün sonra yni ve dr. 95le bekliyorum dedi seni ama imkansız gözüküyo

senin için güzel bir yılbaşı olacak desene..................istanbulun heryeri güzel ben ist. da doğdum hala doyamadım birgün ayrılırsam ne yaparım bilmiorum

selam kızlar bende aranıza yeni katıldım 91 kiloyum ve 21 yaşındayım bu yaşta bu kilo diyeceksiniz eminim çok mutsuzum çünkü anormal yiyorum sonra da pişman oluyorum defalarca diyetlere başladım ve iradesizliğim yüzünden kendimi kızartmalara köftelere mahkum ettim nolur bana destek olun ben hergün yazmaya çalışacağım o kadar mutsuzum ki bedenim o kadar heybetli ki sevdiğim adamın yanında ezilip büzülmekten nefes alamıyorum nolur yardımcı olun bana neler yapacağımı çok iyi biliyorum çünkü 2 senedir bu forumu takip ediyorum ama icraate dökemedim kızlar bu genç yaşta bu kiloları kabullenemiyorum

bugün yediklerimi yazıyorum kızlar :
sabah: 1 elma 1 portakal
öğlen 3 kaşık kurufasülye 2 kaşık pilav ve 1 kase salata yedim napıcam ben offffffffffffffffff

Sağol canım.Geldi,geçti şükür.

Umarım sende korku ve heyecanını atabilmişsindir.Çok kötü bir deneyim geçirdin.Allah kimselere göstermesin,cümlemize inşallah...

sol canim insallah darisi sana ve tum topikdaslarima

ellerine saglik ablacim paylasim için bende niyetliyim bugun bu bilgyi vermen iyi oldu ben tek tutmanin mekruh oldugunu bilmiyordum iyi oldu ogrendigim yarinda tutarim

sevindim senin adina degisiklik herzaman iyidir

hos geldin canim ohhh ne guzel moral depolayip gelmissin 1kiloyu dert etme verirsin insallah
Amiiiiiinnnnnnnnn canim
4.600insallah hep boyle devam edersin canim gitsin kilolar

hos geldin aramiza insallah sende istedigin kiloya inersin

Son düzenleme:

Hoş geldin Tomurcuk...

Allah rahmet eylesin;mekanları cennet olsun inşallah...Sevenlerine Rabbim sonsuz sabır ihsan eylesin...

İnşallah hemen toparlanır,istediğin kiloya düşersin....

hoşgeldin canım istersen diyet arkdaslığı yaparım sana birbirimizi kontrol ederiz.çünkü aynı hisleri paylaşıoruz

Asucuğum yazmış zaten canım.2 cuma düzenli kilo bildirimi yaptıktan sonra listeye gireceksin....Liste işin ayrıntısı zaten önemli olan kilo verebilmek.Sen listeye girene kadar;verebileceğin kadar ver inşallah.

gülma başınız sağolsun canum

COK SAOL CNM
asumancım yena semıran ve dıger arkadaslar cok saol genç yaşlı ölüm cok acı gercekten bir de eşim olunca işn içinde daha da acı oldu
rabbım kımseye ölüm acısı vermesin ama mutlaka bır gun yasayıp ve tadacagız

GULMA;

Başınız sağolsun canım.

Allah rahmet eylesin;sevdiklerine de sabır diliyorum.Mekanı cennet olsun inşallah....

beyzuscum cok saol cnm ablam...

cok saol cnm dostlar saolsunn

kızlar kac gundur gırıp bakamadaım gelen gıden oldu lutfen ara kacırdıklarım varsa kusura bakmayınn

saferancım cok gecmıısolsun cnmm allah korusun cnmm

bende yarın asure yapmayı düşünüyorum bakalım nasıl olacak

hoşgeldinnnn özletmiştin çok iyi oldu. demek tatilin iyi geçti sen bu motivasyonla o 1 kiloyu gönderirsin merak etme...
evet güzel tahmin ettin allah tüm askerleri korusun
canım ya allah kolaylık versin size, rabbim hepsini korusun, kötülere fırsat vermesin...
iftarda ecenin tarifi fırında karnıbahar kızartması var bol sarımsaklı yoğurtlu hemde
ohhhhh afiyet olsun, çarşamba sendeyim ayır benim hakkımı :)
yaşın çok genç canım bencede fazla kiloların ama bir avantajın var o da yaşın daha çok harcayabiirsin .... mutsuz olma mutsuz oldukça daha çok saldıracaksın yemeğe. sen hergün paylaşımda bulun yardımcı oluruz tabi. kabullenme zaten canım ya...
yalnız yeni diyete başlayan birine göre çok az yiyorsun daha sonra porsiyonları nasıl küçülteceksin? hemen kilo vereceğim diye o kadar az yeme canım.
sabah kahvaltını yap 1 dilim ekmekle
öğlende yediklerinin yanına 1 kase yoğurt falan ekle...
Asuman abla çarsamba gunu size gelebilirmiyim

bende gideceğim bana uğra beraber gidelim :))))) :102:

gel canım seni de beklerim
hani hafta sonu resim ekleyecektin unutmadım bekliyorum

hıı güzel olur canım. bir aralık plan yapalım o zaman. bu aralar eve hapisim ne yazıkki temizliğim bitmedi hala (

yok canım olurmu hiç bilakis sevininrim
öyle bir zamanda girdiki hayatıma çok umutsuzdum,zayıflamam gerekiyordu sağlığım için ama çok acıkıoyrdum.sabah öğlen güzel gitse gece sapıtıyordum ve bakmak gereken 3 küçüğüm vardı ama halsizdim.onları parka götürmek bile işkence oluyordu benim için.sürekli uymak istiyordum.ilaçta kullanamıyordumki direncimi nasıl yenecektim??? işte böyle duygularla çıktı karşıma çörek otum o nedenle belki bir kişinin daha umudu olur diye yazıyorum işte daha öncedende biliyordum hadisi şerif olduğunu'çörek otu ölümden başka her derde devadır ' diye ama pratiğe geçiş halini görmemiştim.benimki sadece faydalarından bir damla

cuma 97,5 canım ama regl oldum hafta sonu 98 ı gördum yıne cuma bellı olucak. aşure yedimya dayanamadım ısyerınde uff akşama dayanmam lazım boğazımı tutatmıyıorumkı

şu aşureye dayanan varmıki???off offf.bende yapmak istiyorum yaparsam çocuklar pek sevmiyor(ne akıllılar dimi?kilo problemi yokken aşure sevilmezmi?bi de nolar için o kadar faydalı yiyecek varki içinde) çoğunu eşimle yeriz

gel canım seni de beklerim
hani hafta sonu resim ekleyecektin unutmadım bekliyorum

ne güzel olurdu hep birlikte sana gelebilseydik bigün.özellikle aşure günü tabi
nasıl oldu karnıbahar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…