Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ece güzel oldu karnıbaharım mis
sarımsaklı yoğurtla yedim hep haşlayıp yoğurtlayıp yiyorudm ya değişiklik oldu bana
sen birgün geleceksin bana nasılsa canım ben yine yaparım aşure geçen sene de 2 kere yapmıştım ancak yetti

şu karnıbahar tarifini alayım bende merak ettim çocuklar kızartmasından başka yemiyo oda bana zarar

biride bana kalk aşureni yap desin çok üşeniyorum valla kızım dur durak bilmiyo 17 aylık çıldırmış gibi evde tepelere tırmanıyo 1 kızımız vardı 2. de bide oğlumuz olur diye istedik tabi allah vergisi eşime diyorum biz bi yerde hata yaptık sanırım yaparken:)))çocuğun görünümü kız fakat oğlan çocuğu gibi davranıyo delirtti beni şimde kanepenin yastıklarını üstüste koymuş tv sehpasının üstünde çıktı geziyooo orda sağa sola bide anne bay bayyy diyooo

bide şu içimde miğdemde açlık hissini bi engelleye bilsem sabahatan akşama kadar iydim şimdi her şey yiyesim varrrr offf

Tut kendini Nursena....

Gece bu tür krizler çok oluyor maalesef...Mutlu'nun deyimiyle ''insanın kolunu yiyesi'' geliyor...

Akşam yemeğini yediysen;yoğurt yemeni öneririm;üzerine de çay iç.Oyalanacak bir şeyler bul...Kafandan atmaya çalış yeme isteğini....

kızlar ben bugün leslie bacıyla yürüdüm yarım saat ama hiç terlemedim bile, yine kk da buldum biryer oradan yaptım .
bence zumba daha fena ya .ben becerebilirsem hergün yarım saat bundan 15 dk zumba, 5 dk karın düzleştirme yapacağım.
eşim bana inanıyor artık sen yaparsın ben bakarım didi :)

Herkese merhabalarrrrrrrrrr

Oyyy ne geçmiş birikmiş valla oku oku bitmedi :122: :122: :122:
Bugün yine kaçamaksız bir gün geçirdiğim için çok mutluyum inşallah bu hafta tartıda eksi olarak bana geri dönüşü olucaktır

Aramıza hoşgeldin Motivasyonunu burada fazlasıyla alırsın emin ol
İnşallah hep birlikte hedeflerimize sağlıklı bir şekilde ulaşıcağız :122:
Yeterki düzenli olarak paylaşımda bulunalım ve kaçamaklardan uzak duralım.

Sende aramıza hoşgeldin Sırf basenlere yoğunlaşarak spor yapman şart. Aslında hepimiz bazen üşeniyoruz ama spor yapmadan olmuyor maalesef

İnşallah sende bizimle hedefine doğru yürürsün yeterki istikrarlı ol
Aramıza hoşgeldin

Özlemmm canım emin ol bende senden farksızım özellikle regl dönemi. Bazen havalar bile insanın ruh halini etkiliyor en azından benim öyle bazen sabahtan bile kendimi anlıyorum ve ev ahalisini uyarıyorum bakın bugün gak deseniz batar o yüzden bana bulaşmayın diye
İnşallah regl olursun bir an önce de biraz sakinleşirsin çünkü o geçikme bile insanı deli ediyor

Noelde yabancıların hepsinde durum aynıdır gerçekten çok büyük bir sınav senin için ama ben sana inanıyorum eminim şu önümüzdeki birkaç haftayı da başarılı bir şekilde atlatacaksın.
Beyzus Ablanın cümlesini aklından hiç bir zaman için çıkarma ; İstediğini yersen, istediğini giyemezsin

Aynısı geçen gün benimde aklıma geldi ki ben geçmişte bunun yapıldığından bile haberdar değildim

Kabul ettik gitti Tekrar aramıza Hoşgeldin Eminim bu sefer kesin güzel kilolar verceksin
Bu arada kayıplarınız için Başınız Sağ olsun. Allah mekanlarını Cennet etsin

Hadi gözün aydın :122: Bak bence İstanbula geldiğinde mutlaka kız kulesine gidin İnanılmaz güzel bir manzara ve ortam birde arkadaşlarında dediği gibi Pierre Loti ama oraya gidecekseniz mutlaka akşam üzere gidin çünkü manzara akşamları çok daha güzel
Orada çok güzel Hat hat yazı yazan bir abi var oradanda annene hatıra birşey alırsın hem
İnşallah çok güzel vakit geçirirsiniz ve o kısacık tatili güzel değerlendirirsin

Hoşgeldin sefalar getirdin Kısa kaçamağınızın güzel geçmesine sevindim. Bencede en güzel zamanında gittiniz Strassbourg'a. Öyle bir yere gidipte sadece 1 kilo alıp dönmen bile başarı bence
İnşallah fazlasını verirsin en kısa zamanda :122: hadi bakalım kaldığın yerden daha azimli bir şekilde devam :122: :122: :122:

Sende aramıza hoşgeldin Daha yaşın çok genç ve emin ol senden çok daha kilolu olanlar var burada şekil A da olduğu gibi
Biraz gayret ve sporla eminim sende hedefine kısa sürede ulaşırsın

Bu arada eminim diğer arkadaşlarımızda benle aynı fikirde olucaklardır ; bence çok az yemişsin eğer akşam da okadarcık yediysen.
En azından kahvaltın daha çeşitli olmalı Umarım bana darılmazsın ama bu benim nacizane fikrim benim endokrin doktorumun verdiği listeyle kıyaslayınca ama tabi yine sen bilirsin
Başarılar

Selam kizlar. Dayanamayip tartildim dun o kadar ac kaldim gide gide 400 gram gitmis. Bi daha da tartilmicam cumaya kadar sinir oldum...
Sebze gunu de malesef dusundugum kadar iyi gecmedi. Su an acliktan neredeyse midem kendini sindirmeye baslayacak. Onumde bir tabak haslanmis sebze var: brokoli, karnabahar, pirasa, kabak, azicik bezelye ve de 3 minik mantar. yemeye calisiyorum ama gitmiyor resmen (( nedir bu cektigim cile... yarin kesin isyerinde bayginlik gecircem ben bu gidisle. bidaha da yapmicam bu diyeti

hosgeldin canim :) burada birbirimize destek olup vericez bu kilolari. yalniz bugunku listen konusunda arkadaslara katiliyorum, az olmus gibi sanki. ogle yemeginin porsiyonu cok kucuk olmus, sabah kahvaltisinda da hic protein yok. ac karnina 2 asitli meyve yemektense hem karbonhidrat hem proteinli daha dengeli bir kahvalti yaparsan hem acikmazsin hem de cok daha enerjik olursun. benden soylemesi sonra aksam cok acikip da saldirmamak icin gun icinde daha saglam yemek gerekiyor.

Evet canimm gercekten cok buyuk bir sinavdi hala inanamiyorum nasil saldirmadim o cikolatalara :18:
Beyzus ablanin o cumleye de zaten hayranim aklimdan cikarmamaya calisiyorum. Hep hedefe (yani incecik oldugumda giyecegim kiyafetlere) kilitlenmeye calisiyorum.

maşallah sana böyle kaçamaksız devam et cumaya inşalah güzel bir rakam göreceksin ben inanıyorum canım...
aynen canım ya havalar bile insanın ruh halini karartmaya yetiyor birde üstüne bu gecikme delirtiyor. bende eşimi uyarıyorum ama bazen anlamıyor beni ne yapayım....

canım aslında işine karışmak istemedim sen haşlama yiyeceğim deyince ama patates ne ki diğerleri ne olsun :)
bence en güzeli bol limonlu salata hiçbirşeye ihtiyacı yok en lezizi ya da mangal varsa domates-biber-patlıcan közle ye ben fırına atıyorum o da oluyor .
yarın et günün ama sen yemiyorsun ne yapacaksın?
tartılma sen o zaman motivasyonun düşmesin, bende 200 gram verdiğim gün çok üzülmüştüm ertesi gün 1300 birden gitti sıkma canını devam hem ne kaldı cumaya....

karis canim isime karis cunku pes etmek uzereyim cok acim artik basim donuyor ve de agriyor surekli. dogru durust yiyemiyorum resmen sevdigim yemeklerin tadi bile bi tuhaf geliyor sanki. normalde ben yemegin yanina zaten yagsiz tuzsuz buharda sebze yapardim cok da severdim, bugun onu bile yiyemedim dogru durust. keske salata yapsaydim dedigin gibi. neyse artik gecti.. yarin biraz daha iyi menu bence bu kadar zorlanmam, bakicaz artik duruma.

canim et yerine soya eti yicem etten daha az yagli ama proteini ayni. tek farki bitkisel olmasi. cunku baklagiller desen onda karbonhidrat var kalorisi de gayet yuksek. yumurta desen, yarin yumurta yesem yumurta gununde bidaha yiyemezdim. dolayisiyla aldim hem tavuk gorunumlu hem de normal et gibi olanlardan. bak soyle gostereyim bi resim.

su tavuk gorunumlu olan, tadi tam tavuk gibi olmasa da oldukca andiriyor. normalde iste esime ne yemek yaparsam kendime de Quorn'lu olanindan yapiyorum. manti bile yapmistim bunun kiymasindan :) iyi oluyor vejeteryanim diye illa tek sebze yemektense basta en sevdigim mantarli "tavuk" soteden tut her yemegi kendime uyarlayabiliyorum. yagsiz sebzesiz neye benzeyecek bilmiyorum ama yarin gorecegiz bakalim :)

neyse sonuc olarak yarin oyle yapicam umarim ondan da tiksinmem :/ artik cidden birseyler yemeye ihtiyacim var yarin daha duzgun yemeliyim esim de kizmaya basladi surekli sersem gibiyim bugun para cekecektik 7 yildir kullandigim sifremi unuttum hayatimda ilk kez.. beynim durdu adeta :111: :120::122::84:

Biumut canımmmmmmmmmmm hoşgeldin Nasil gidiyor hamilelik? Bebişin cinsiyeti belli oldumu

Kızlarrrrrr yaaa bu akşam biraz fazla kıstım herhalde akşam yemeğinden ve şu an resmen açımmmmmmmm
Midem felaket kazınıyor yaaa şimdi bir fincan yeşil çay içeyim diyorum belki biraz bastırır :26:

selaaammm kuzulaarrr
kızımla biz geldik..bende aranıza dönmek için dua sabırsızlanıyrm..nolur beni bu hamiş halimle aranıza sıkıştırıverseniz.çok özledm sizi.5.ayımız bitmek üzere bu arada.veee tamm 89 kilo olmuşum.son ay çok aldım toplamda 6 ayda 6 kilo oldu yani..
Banane ama kovsanızda gitmiyom.kontrolümü kaybediyom sizsiz olunca.tıtamıyom boğazımı

Canım Kızın olucak heee gerçekten çok sevindim :122: :122: :122: kızlar çok bıcır bıcır olur yaramazlıkta yapsa kızamazsın bende iki tane olunca tecrübeyle sabit İnşallah hayırlısıyla küçük prensesi kuçağınıza sağ sağlım alırsınız
Bu arada bence 6 ayda 6 kilo çok değil hem eminim sen aldığın kiloları zaten emzirirken verirsin birazda yürüş eklersen.
Hiç canını sıkma bence ve tadını cıkar.

İstememek ne demek senin yerin topiğin baş köşesi tabiki :122: en azından sadece takip bile etsen faydası olur motivasyon olarak nasılsa bizde çok fazla yemek adı vermiyoruz canın cekmez enişte korkmasın

Son düzenleme:
yanlık yazmışım banucum ya 5 ayda 6 kilo.daha yeni bitcek 5 ay..Rabbim sağlık versin önemli olan o tabiki ama sizi takip etmek iyi gelecek dediğin gibi motivasyon olacak.son ay bayaa bi abarttım çünkü farkındayım

yaa ben haddim olmayarak bi tavsiyede bulunabilirmiyim sabah kahvaltısı çok önemli kahvaltı yapmayan insan yarı ölü insandır diye bi laf duymuştum bi doktordan yani kahvaltıyı normal yapmalı öğlen hafif akşam yemeğinide salata veya meyveyle geçiştirmeli ben 10 kahvaltımı yapıyorum normalin biraz altında iki dilim ekmek yiyorum mesala akşam 4 ila 5 arası çok az ve hafif yiyorum akşamda bitki çayları başkada b,işey yok 1 haftadır yapıyorum tartılmadım ama kendimi gerçekten rahat hafif hissediyorum..

canım merhaba hiç kovarmıyız seni topiğimizin cici annesisin sen
maşallah 5. ayınız bitiyor demek nasılda geçiyor zaman
banucuuumm hoşbulduk canım.cinsiyetimi kızz.adımızda serra olacak Rabbim nasip ederse inşallah

ay ne güzel kızın olacak demek ben de 2 kız annesiyim annenin arkadaşı kız evladı çok sevindim ismi de çok güzel seçmişsiniz canım severim serra ismini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…