- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
gel canım seni de beklerim
hani hafta sonu resim ekleyecektin unutmadım bekliyorum
ece güzel oldu karnıbaharım mis
sarımsaklı yoğurtla yedim hep haşlayıp yoğurtlayıp yiyorudm ya değişiklik oldu bana
sen birgün geleceksin bana nasılsa canım ben yine yaparım aşure geçen sene de 2 kere yapmıştım ancak yetti
şu karnıbahar tarifini alayım bende merak ettim çocuklar kızartmasından başka yemiyo oda bana zarar
biride bana kalk aşureni yap desin çok üşeniyorum valla kızım dur durak bilmiyo 17 aylık çıldırmış gibi evde tepelere tırmanıyo 1 kızımız vardı 2. de bide oğlumuz olur diye istedik tabi allah vergisi eşime diyorum biz bi yerde hata yaptık sanırım yaparken:)))çocuğun görünümü kız fakat oğlan çocuğu gibi davranıyo delirtti beni şimde kanepenin yastıklarını üstüste koymuş tv sehpasının üstünde çıktı geziyooo orda sağa sola bide anne bay bayyy diyooo
bide şu içimde miğdemde açlık hissini bi engelleye bilsem sabahatan akşama kadar iydim şimdi her şey yiyesim varrrr offf
herkese selam
ben geldim kimse yok sanirim bu saatte...kizlar ben 90 kilonun cok ustundeyim artik yeter diyorum ama hic diyete baslayamiyorum.
cunku icimden gelmiyor hep bida azim diyorum ama yok olmuyor..
bana birinin cikip pat pat soylemesi gerekiyor cok kilolusun zayifla diye cunku etrafimdakilerin benim iyiligim icin diyeceklerini biliyorum..
beni gaza getircek bisey lazim nolur yardim edin..
hicbi kiyafet bulamiyorum ama yinede yemeye devam ediyorum 5 aydir spora gidiyorum yedigim icin 1 kilo vermisim sadece 5 ayda guluyosunuzdur bana ama olmuyo
buna artik bi dur demek istiyorum belkide bu bi baslangictir... buraya yazmak o bile cok utanc verici geliyodu.sanki herkes assalicakmis gibi beni sonra dusundum buraya yazarsam belki beni yanliz birakmazsiniz motivasyona ihtiyacim var belki destek olursunuz...olurmusunuz? cunku artik hicbisey eskisi gibi deil sanki herkes aciyarak bakiyo bana ...esimle bile cok uzaklastik hicbisey eskisi gibi deil anlicaginiz..bi umut istiyorum biliyorum hersey benim elimde benim cabamla azmimle olucak ama beni bu yolda yanliz birakmazsaniz cok mutlu olurum..
cok tesekkur ederim simdiden hepinize...
Bana daa yardımcı olunn
Benım dıyet yapamama gbı bır derdım yok cunku cok yemek yıyen bır ınsan degılım ama basenlerım almıs basını gıdıyor..Spor yapmaktan üşeniyorum cunku sabırr ıstıyor bnde de o yok. Istıyorm kı hemencık gıtsın kılolar.. benım gıbı olan arkadaslar varsa bı deste oluversınler bana nasıl bı yol ızlemelıyımm :/
saolun kizlar
ben karsiyakaliyim 35½ :)
28 yasindayim 178 boyundayim ve 130 kiloyum
2006da 103 kilodan(ki ozamana kadarki en yuksek kilom) 68e kadar dustum ama sonra almaya basladim ve gerisi geldi..
evlendigimde 90 falandim..115le hamile kaldim 130la dogum yaptim ve 1 yasinda kizim ben hala ayni kilodayim..
benim o ara regl olmam gerek ama olmadım onun gerginliği ve asabiyeti var üstümde ,yine şişlik hissediyorum olsamda bitse ya....
dün gece eşime sataştım yatakta yok oraya dönme yok buraya dönme yok horlama
adama nefes alma diyeceğim utanmasam(((
sizdede böyle oluyor mu ya ,yoksa ben mi böyle depresif oluyorum
gecikmez inşallah yoksa çıldıracağım ...
gunaydin topik
yine patron yapacagini yapmis. sabah ofise bir geldim masamda geyik seklinde bir cikolata. cantaya attim esime veririm diye.. kahve yapmak icin mutfaga gittim oraya da kocaman bir kutu cikolata birakmislar gelen gecen agzina atsin diye. ama cikolatalari gorseniz bi..... hepsi de farkli cesit insanin hepsini deneyesi geliyortabiki bir tane bile almadim. irademe hayran kaldim yalniz aglamak uzereyim zira regl zamanim yaklasiyor. su 5 gunu bi atlatsaydim ya ooof eger bir mucize olur da 80leri gorursem tovbe agzima cikolata falan koymam o gazla. ama 90larda kalirsam bilemiyorum ><
ogle aramda yine gelicem kizlar gorusuruz
bu arada arkadaşlar yediklerimizi yazalım karşılaştıralım kiii daha yararlı olur diye düşünüyorum kimse yediğini yazmıyoo bi aralar resmini çekip buraya koyuyoduk kahvaltı tabağımızı daha güzel oluyoduu
Herkese selam,
Belki hatırlayanınız vardır geçtiğimiz yaz bende bu topicteydim.Her ne kadar fazla paylaşımda bulunamasamda her gün tüm geçmişi okuyup deneyimlerinizden faydalanarak 92 kilodan 85 e kadar düşmüştüm.Sonra yıllık izin zamanı geldi ve tatile gittim.Orda diyetime çok dikkat edemesemde yüzerek dengelemeye çalıştım.Ancaaak gel gelelim psikolojinin bozulduğu dönemlere.İzin bitimi dedemi kaybettik.Memlekete gittim hemen.Sonrasında döndüm bir kaç ay sonrada gencecik dayımı kaybettikBu ay da eşim ameliyat olunca bende diyet miyet kalmadı haliyle psikoloji de.Ve bu sabah tartıldım...93 kilo ile yeniden döndüm en başlara
Bütün yaz yaptığım yürüyüşler harfi harfine uyulan diyet listesi güme gitti anlayacağınız.Doktor kontrollerinde pco çıktı maalesef ve yeniden diyete başlama kararı aldım.Zaten iki kez düşük yapmıştım.Şimdi ise pco yüzünden hamile kalamıyorum.Prolaktin hormonum da cabası tabi.
Sizin yazdıklarınız okurken inanılmaz motive oluyordum ve diyetimi bozmuyordum ne pahasına olursa olsun.Ama ne zamanki aileden kayıplarımız oldu ben buraya girememeye başladım o zaman geri geldi verdiklerim.Şimdi zararın neresinden dönersen kardır diyerek topiğinize yeniden dahil olmak istiyorum.Beni yeniden kabul eder misiniz??? :26:
Ollleeeeey biletimizi aldık 28.12.2011 İstanbula uçuyoruzilk defa uçağa bincem :18: Yılbaşındaaa istanbuldayızzz
Aşkım heryeri gezdircek banakilo almadan dönerim inşallah ama onur çok yedirmiyor zaten bana
İstanbula ilk defa gidicem mutlaka gezmem görmem gereken yerleri yazarmısınız oralara da götürteyim kendimi
Kızlaarrrrrrrrrr Merhabaaaaa,
Ben geldim :)) Uçağımız cumartesi öğleden sonraydı, eve gelmemiz akşamı buldu. Dün evdeki işler-çocuklar derken, bugün ancak rahata erdim, hemen sizlere merhaba demek istedim. Geçmişe hiç bakmadım, biraz sonra göz atacağım. Umarım herkes iyidir, keyifler yerindedir, spor-diyet tıkır tıkır gidiyordur.
Benim seyahat iyi geçti. 3 gün bile olsa çok iyi geliyormuş insana ortam değişikliği. Baştan hevesliydim ama son haftalardaki sıkıntılar, bir de hasta olmam nedeniyle neredeyse istemeden gitmiştim. Ama hastalığım tekrar etmedi çok şükür. Çok da güzel bir ortamdı, meğer gittiğimiz Strasbourg "Noel'in başkenti" denilen, noel pazarı ve süslemeler konusunda Avrupa'da önde gelen, ünlü bir kentmiş. Tam döneminde gitmişiz yani, dünyanın her yerinden de turistler vardı şehirde. Eşlerimiz fuardaydı akşama kadar ama biz hanımlar bol bol gezdik, ufak tefek alışverişler yaptık, yedik-içtik. Ne yazık ki pastaneler, şekerciler öyle albeniliydi ki, karşı koyamadım, diyetin ucunu kaçırdımArtı bir kilo ile döndüm zaten. Amaaaa burada gidemediğim Dechatlon'a orada gittim (zaten Fransız markası imiş) ve tüm eksiklerimi aldım, tam teşekküllü hazırım artık spora.
Bugün yarın resim de yüklerim :) Şimdi biraz geçmişe bakayım, sporda ve kilo kaybında dereceye girenleri peşin peşin tebrik ediyorum :))
selam kızlar bende aranıza yeni katıldım 91 kiloyum ve 21 yaşındayım bu yaşta bu kilo diyeceksiniz eminimçok mutsuzum çünkü anormal yiyorum sonra da pişman oluyorum defalarca diyetlere başladım ve iradesizliğim yüzünden kendimi kızartmalara köftelere mahkum ettim nolur bana destek olun ben hergün yazmaya çalışacağım o kadar mutsuzum ki bedenim o kadar heybetli ki sevdiğim adamın yanında ezilip büzülmekten nefes alamıyorum nolur yardımcı olun bana neler yapacağımı çok iyi biliyorum çünkü 2 senedir bu forumu takip ediyorum ama icraate dökemedim kızlar bu genç yaşta bu kiloları kabullenemiyorum
bugün yediklerimi yazıyorum kızlar :
sabah: 1 elma 1 portakal
öğlen 3 kaşık kurufasülye 2 kaşık pilav ve 1 kase salata yedim napıcam ben offffffffffffffffff
selam kızlar bende aranıza yeni katıldım 91 kiloyum ve 21 yaşındayım bu yaşta bu kilo diyeceksiniz eminimçok mutsuzum çünkü anormal yiyorum sonra da pişman oluyorum defalarca diyetlere başladım ve iradesizliğim yüzünden kendimi kızartmalara köftelere mahkum ettim nolur bana destek olun ben hergün yazmaya çalışacağım o kadar mutsuzum ki bedenim o kadar heybetli ki sevdiğim adamın yanında ezilip büzülmekten nefes alamıyorum nolur yardımcı olun bana neler yapacağımı çok iyi biliyorum çünkü 2 senedir bu forumu takip ediyorum ama icraate dökemedim kızlar bu genç yaşta bu kiloları kabullenemiyorum
bugün yediklerimi yazıyorum kızlar :
sabah: 1 elma 1 portakal
öğlen 3 kaşık kurufasülye 2 kaşık pilav ve 1 kase salata yedim napıcam ben offffffffffffffffff
Noelde yabancıların hepsinde durum aynıdırgerçekten çok büyük bir sınav senin için ama ben sana inanıyorum eminim şu önümüzdeki birkaç haftayı da başarılı bir şekilde atlatacaksın.
Beyzus Ablanın cümlesini aklından hiç bir zaman için çıkarma ; İstediğini yersen, istediğini giyemezsin
Herkese merhabalarrrrrrrrrr
Oyyy ne geçmiş birikmiş valla oku oku bitmedi :122: :122: :122:
Bugün yine kaçamaksız bir gün geçirdiğim için çok mutluyuminşallah bu hafta tartıda eksi olarak bana geri dönüşü olucaktır
Aramıza hoşgeldinMotivasyonunu burada fazlasıyla alırsın emin ol
İnşallah hep birlikte hedeflerimize sağlıklı bir şekilde ulaşıcağız :122:
Yeterki düzenli olarak paylaşımda bulunalım ve kaçamaklardan uzak duralım.
Sende aramıza hoşgeldinSırf basenlere yoğunlaşarak spor yapman şart. Aslında hepimiz bazen üşeniyoruz ama spor yapmadan olmuyor maalesef
İnşallah sende bizimle hedefine doğru yürürsün yeterki istikrarlı ol
Aramıza hoşgeldin
Özlemmm canım emin ol bende senden farksızım özellikle regl dönemi. Bazen havalar bile insanın ruh halini etkiliyor en azından benim öylebazen sabahtan bile kendimi anlıyorum ve ev ahalisini uyarıyorum bakın bugün gak deseniz batar o yüzden bana bulaşmayın diye
İnşallah regl olursun bir an önce de biraz sakinleşirsin çünkü o geçikme bile insanı deli ediyor
Noelde yabancıların hepsinde durum aynıdırgerçekten çok büyük bir sınav senin için ama ben sana inanıyorum eminim şu önümüzdeki birkaç haftayı da başarılı bir şekilde atlatacaksın.
Beyzus Ablanın cümlesini aklından hiç bir zaman için çıkarma ; İstediğini yersen, istediğini giyemezsin
Aynısı geçen gün benimde aklıma geldi ki ben geçmişte bunun yapıldığından bile haberdar değildim
Kabul ettik gittiTekrar aramıza Hoşgeldin Eminim bu sefer kesin güzel kilolar verceksin
Bu arada kayıplarınız için Başınız Sağ olsun. Allah mekanlarını Cennet etsin
Hadi gözün aydın :122: Bak bence İstanbula geldiğinde mutlaka kız kulesine gidinİnanılmaz güzel bir manzara ve ortam birde arkadaşlarında dediği gibi Pierre Loti ama oraya gidecekseniz mutlaka akşam üzere gidin çünkü manzara akşamları çok daha güzel
Orada çok güzel Hat hat yazı yazan bir abi var oradanda annene hatıra birşey alırsın hem
İnşallah çok güzel vakit geçirirsiniz ve o kısacık tatili güzel değerlendirirsin
Hoşgeldin sefalar getirdinKısa kaçamağınızın güzel geçmesine sevindim. Bencede en güzel zamanında gittiniz Strassbourg'a. Öyle bir yere gidipte sadece 1 kilo alıp dönmen bile başarı bence
İnşallah fazlasını verirsin en kısa zamanda :122: hadi bakalım kaldığın yerden daha azimli bir şekilde devam :122: :122: :122:
Sende aramıza hoşgeldinDaha yaşın çok genç ve emin ol senden çok daha kilolu olanlar var burada şekil A da olduğu gibi
Biraz gayret ve sporla eminim sende hedefine kısa sürede ulaşırsın
Bu arada eminim diğer arkadaşlarımızda benle aynı fikirde olucaklardır ; bence çok az yemişsin eğer akşam da okadarcık yediysen.
En azından kahvaltın daha çeşitli olmalıUmarım bana darılmazsın ama bu benim nacizane fikrim benim endokrin doktorumun verdiği listeyle kıyaslayınca ama tabi yine sen bilirsin
Başarılar
Selam kizlar. Dayanamayip tartildim dun o kadar ac kaldim gide gide 400 gram gitmis. Bi daha da tartilmicam cumaya kadarsinir oldum...
Sebze gunu de malesef dusundugum kadar iyi gecmedi. Su an acliktan neredeyse midem kendini sindirmeye baslayacak. Onumde bir tabak haslanmis sebze var: brokoli, karnabahar, pirasa, kabak, azicik bezelye ve de 3 minik mantar. yemeye calisiyorum ama gitmiyor resmen(( nedir bu cektigim cile... yarin kesin isyerinde bayginlik gecircem ben bu gidisle. bidaha da yapmicam bu diyeti
hosgeldin canim :) burada birbirimize destek olup vericez bu kilolari. yalniz bugunku listen konusunda arkadaslara katiliyorum, az olmus gibi sanki. ogle yemeginin porsiyonu cok kucuk olmus, sabah kahvaltisinda da hic protein yok. ac karnina 2 asitli meyve yemektense hem karbonhidrat hem proteinli daha dengeli bir kahvalti yaparsan hem acikmazsin hem de cok daha enerjik olursun. benden soylemesisonra aksam cok acikip da saldirmamak icin gun icinde daha saglam yemek gerekiyor.
Evet canimm gercekten cok buyuk bir sinavdi hala inanamiyorum nasil saldirmadim o cikolatalara :18:
Beyzus ablanin o cumleye de zaten hayranim aklimdan cikarmamaya calisiyorum. Hep hedefe (yani incecik oldugumda giyecegim kiyafetlere) kilitlenmeye calisiyorum.
canım aslında işine karışmak istemedim sen haşlama yiyeceğim deyince ama patates ne ki diğerleri ne olsun :)
bence en güzeli bol limonlu salata hiçbirşeye ihtiyacı yok en lezizi ya da mangal varsa domates-biber-patlıcan közle ye ben fırına atıyorum o da oluyor .
yarın et günün ama sen yemiyorsun ne yapacaksın?
tartılma sen o zaman motivasyonun düşmesin, bende 200 gram verdiğim gün çok üzülmüştüm ertesi gün 1300 birden gitti sıkma canını devam hem ne kaldı cumaya....
selaaammm kuzulaarrr
kızımla biz geldik..bende aranıza dönmek için dua sabırsızlanıyrm..nolur beni bu hamiş halimle aranıza sıkıştırıverseniz.çok özledm sizi.5.ayımız bitmek üzere bu arada.veee tamm 89 kilo olmuşum.son ay çok aldımtoplamda 6 ayda 6 kilo oldu yani..
Banane ama kovsanızda gitmiyom.kontrolümü kaybediyom sizsiz olunca.tıtamıyom boğazımı
Selam kizlar. Dayanamayip tartildim dun o kadar ac kaldim gide gide 400 gram gitmis. Bi daha da tartilmicam cumaya kadarsinir oldum...
Sebze gunu de malesef dusundugum kadar iyi gecmedi. Su an acliktan neredeyse midem kendini sindirmeye baslayacak. Onumde bir tabak haslanmis sebze var: brokoli, karnabahar, pirasa, kabak, azicik bezelye ve de 3 minik mantar. yemeye calisiyorum ama gitmiyor resmen(( nedir bu cektigim cile... yarin kesin isyerinde bayginlik gecircem ben bu gidisle. bidaha da yapmicam bu diyeti
hosgeldin canim :) burada birbirimize destek olup vericez bu kilolari. yalniz bugunku listen konusunda arkadaslara katiliyorum, az olmus gibi sanki. ogle yemeginin porsiyonu cok kucuk olmus, sabah kahvaltisinda da hic protein yok. ac karnina 2 asitli meyve yemektense hem karbonhidrat hem proteinli daha dengeli bir kahvalti yaparsan hem acikmazsin hem de cok daha enerjik olursun. benden soylemesisonra aksam cok acikip da saldirmamak icin gun icinde daha saglam yemek gerekiyor.
Evet canimm gercekten cok buyuk bir sinavdi hala inanamiyorum nasil saldirmadim o cikolatalara :18:
Beyzus ablanin o cumleye de zaten hayranim aklimdan cikarmamaya calisiyorum. Hep hedefe (yani incecik oldugumda giyecegim kiyafetlere) kilitlenmeye calisiyorum.
canım merhaba hiç kovarmıyız seni topiğimizin cici annesisin senselaaammm kuzulaarrr
kızımla biz geldik..bende aranıza dönmek için dua sabırsızlanıyrm..nolur beni bu hamiş halimle aranıza sıkıştırıverseniz.çok özledm sizi.5.ayımız bitmek üzere bu arada.veee tamm 89 kilo olmuşum.son ay çok aldımtoplamda 6 ayda 6 kilo oldu yani..
Banane ama kovsanızda gitmiyom.kontrolümü kaybediyom sizsiz olunca.tıtamıyom boğazımı
banucuuumm hoşbulduk canım.cinsiyetimi kızz.adımızda serra olacak Rabbim nasip ederse inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?