Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

[QUOTE Kızlarrrrrr yaaa bu akşam biraz fazla kıstım herhalde akşam yemeğinden ve şu an resmen açımmmmmmmm
Midem felaket kazınıyor yaaa şimdi bir fincan yeşil çay içeyim diyorum belki biraz bastırır :26:[/QUOTE]

Cecocann ben geldim,yaf bende açım... ama yemek yerken yiyemiyorum herseyden midem bulanıyor.. neden acaba?
sebze yemeklerine de haslanmıs tavuga da tiksinerek bakıyorum.. yiyemiyorummmm
ve bu duruma sevineceğime hiiiççç mutlu değilim
 

Bugün eşimde sanki beni zorlamak için mi bilmiyorum ama gelirken yufka almış sigara böreği sarsana diye sardım ama buzluğa atıcağım en kötü ihtimalle yılbaşında iki denecik yerim oda hedefime ulaşmış olursam
Açlıktan midem bulanıyor dedim de iki tane kızartsana kendine dedi bende bir kızdım daha hedefime ulaşmadan bir tanede olsa yemem diye
Yeşil çay biraz bastırdı sanki açlığımı birde bol bol su içiyorum üstüne artık gecede biraz erken yatarsam hayırlısıyla atlatmış olurum günü
 
Son düzenleme:
salata gerçekten daha iyi bir seçenek bir daha yapacak olursan düşün. canım sen az mı yiyorsun acaba başın falan böyle biliyorsun ki sınırsız yiyebilirsin tabi abartmamak koşuluyla aç kalmana gerek yok.
soya kesinlikle daha iyi bir seçenek yarın çok güzel geçecek inan . istersen baharatla çeşitlendir canım daha iyi olur inşallah

yeşilçay iç olmadı salatalık falan ye...
 

kanma onlaraaaaa tuzak onlar tuzakkkkkkkk.... yeni yılda olacak tabi kaçamaklar hakkın... aferin sana yüzümü kara çıkarmadın valla helal olsun ....
erken yat ama geç kalk :)))
 
selam kızlar, oo forum uçmuş ben görmeyeli 20 sayfa yazılmış ama şu an bakamayacağım, bir merhaba deyip çıkayım istedim.
diyette 1. günüm güzel geçti.

kefir denedim az önce kötü bir deneyimdi

herkese iyi geceler.
 
kanma onlaraaaaa tuzak onlar tuzakkkkkkkk.... yeni yılda olacak tabi kaçamaklar hakkın... aferin sana yüzümü kara çıkarmadın valla helal olsun ....
erken yat ama geç kalk :)))

Ben hiç sizi utandırırmıyım :122: tuzaklara gelmedim şükür.
Biraz evvelde gittim bir güzel dişlerimi fırçaladım ağzımın açılığı gitsin diye ve çok şükür şu an kalmadı o mide bulantısı.
Bence birazda beynim bana oyun oynuyor ama yok öyle yaza çok daha sağlıklı ve zayıf giriceceğim inşallah son hedefime çok var sonuçta ve şimdiden pes edersem yada taviz verirsem o hedefime çok zor ulaşırım dimi ama
Dediğin gibi sabahta biraz geç kalkarsam çok daha verimli geçmiş olur bu gün :122:
 

tabi ki tavsiyede bulunabilirsin canim zaten burada bulunma amacimiz birbirimize yardim edebilmek. kahvalti konusunda haklisin ben de hep ayni seyi soyluyorum hatta herkese normalde ben kahvaltida ogle yemeginden daha cok yerdim. mutlaka bol proteinli, yaridan daha az karbonhidratli guzel bir kahvalti yapardim. ama 5 gunde 5 kilo diyetini deneyeyim dedim ben normalde sok diyet yapmamama ragmen gecen hafta 3-4 kilo verenlere ozenip basladim malesef sabah kalkinca canim ne patates yemek istedi ne de sebze. o yuzden cok cok az yiyebildim. sade kahve ile acligimi bastirmaya calistim. ogle yemeginde de az yedim. aksama kadar neredeyse bayilacaktim bir de cok yogun calisiyorum christmas oncesi neyse cuma sabahi bu diyet bitiyor bir daha da asla yapmam bu ilk ve son olacak. hazir motive olmusken kendi guzel diyetime geri doncem hemen. yavas olsun ama saglikli olsun, cunku cidden 2 gundur basim agriyor dusup kalicam bir yerde. esim yine az once birseyler ye diye tutturdu, direniyorum. yarin kesin daha cok yiyip dengelemem lazim yoksa yandim.


sanirim az yiyorum canim. yani kim ne kadar yiyor bilmedigim icin kiyaslayamiyorum da.. gun boyu toplam 3 tabak yemedim yani oyle diyeyim. cok kotulesirsem artik benden gunah gitti yicem biseyler, yagsiz yogurt vardi son gun icin aldigim, ondan biraz kacamak yapicam. bayilip kalmaktan iyidir. 1 kilo eksik vereyim artik ne olacaksa olsun :/


supersin ceco tebrik ediyorum iradeni
 
hos geldin canim ozledik seni daha SIK gelmeye çalis
ALLAH nazarlardan korusun canim demek kizin olucak ALLAH im saglicakla kucagina almayi nasip etsin eli ayagi duzgun olsunda kiz erkek farketmez ikiside çok tatli evlat sonuçta
insan nasil ayirir kiz soyle, erkek soyle diye
ALLAH im saglikli sihhatli hayirli evlat nasip etsin istiyenlere
 

selam tam senin yaşındayken senin kilondaydım ve aynı şekilde çok mutsuzdum, çevre üzerime gelip duruyordu, ben naptım? buna üzüldükçe daha çok yedim, bir depresyon bir sigaraya başlayıp bırakma derken sonuç = senden 4 5 yaş büyüğüm 120 kiloyum.

sana tavsiyem elalem ne der kısmına kafanı takmamaya çalış. sevdiğin adam seni seviyorsa destekler yanında durur zaten. seviyor diye elbette o kiloda kalmayacaksın ama şu an böyle olduğun için kendini yiyip bitirmen hiç bir şeyi çözmüyor. kilo bir saniyede 3 günde verilen bir illet olmadığı için her şeyden çok sabır ve sebat gerekiyor.

" iradesizliğim yüzünden kendimi kızartmalara köftelere mahkum ettim"

bu muhtemelen çevrendeki yardımcı olmaya çalışan bir kaç kendini bilmezin ettiği laftır. insanoğlu muhteşem iradeli bir yaratık değil. iradeyi zorlayacak durumlardan kaçınmak lazım öncelikle iradeden kasıt bu olmalı.
kan şekerin düşerse tatlıya saldırırsın. bu 2+2=4
mutsuzken serotonin hormonu salgılatacak bir şeyler yapmak istersin. bu da 2+2=4

hayatımızı hormonlar yönetiyor yani bizim şanssızlığımız elimizin altında her şeyin her türlü yiyeceğin bulunması ve çoğunluğu tatlı karbonhidrat olmak üzere her şeyin erişimize açık olması.

artı makinalaşma. arabalar vb...

bundan 50 yıl önce kilo bu denli yaygın değildi, insanlar her yere yürüyerek gidiyorlardı, buzdolabı yoktu elinin altında her an malzeme bulunduramıyordun, market bakkal yoktu uzaktaydı, şimdiki gibi toplamda üç adım atarak bir kilo şekeri eve yığamıyordun.

bugün yediklerin nerde hata yaptığına güzel bir örnek.

sabah hafif olması düşüncesiyle veya zaman bulamamaktan muhtemelen meyve ila başlamışsın. oysa ki sabah kahvaltısını kuvvetli yapmak önemli. sabah sadece ve sadece meyva yemek kan şekerini hemen yükseltir. bu yükselme kısa sürelidir. çünkü meyvalarda genellikle basit karbonhidralar vardır. hemen arkasından 1 2 saat geçmeden geri düşer kan şekerin. çok fazla da düşebilir, (eğer insülin direncin varsa), sonra bütün günü aç ve işkence içinde geçirirsin eğer diyetinde ısrarcı olursan, olmaz isen yer ve vicdan azabından ölürsün. nitekim öğlen yediğin 3 kaşık pilav için kendini suçluyorsun sanırım.

kişinin alışkanlıkları ve kendi iradesi olduğu kadar hormonal düzensizlikler de kilo konusunda başlıca suçlulardan biri. 19 yaşında iken bana insülin direnci teşhisi koyup ilaç yazmaya çalışan hocaya ben ilaç içmem diye kestirip atmıştım, 25 yaşında kendime anca gelebildim, şimdi gittiğim doktor dedi ki çok hata etmişsiniz.

sana tavsiyem bir iç hastalıkları veya endokrin uzmanına görün derhal. kilo vermekte rejim yapmakta zorlanıyorum de, kilo alıyorm de, sana şeker yükleme testi yapsınlar ve insülinine baksınlar. eğer ilaç tedavisi veya doğal takviyeler uygun görürse doktorun mutlaka kullan ilaçlarını. pcos da olabilirsin ona da baksınlar.

onun dışında canın sıkıldığında üzüldüğünde yemek yemekle kendini mutlu etmek istediğinde bir dur düşün.

bu bir kendini cezalandırma yöntemi çünkü aslında bizler için.

en zoru bunu aşmak, yeme bağımlılığını aşmak.

burada çok aktif bir forum var ve herkes birbirine destek çıkıyor gördüğüm kadaıyla, ben de yeniyim ama ortam çok güzel yani :)

umarım hakkında hayırlısı olur.

hoşgeldin.
 


helallllllllllllllllllllll
Eline ve ağzına sağlık hepimiz için geçerli olan bu paylaşımın için teşekkür ederim canım.
Bizler aynı hatayı zaman zaman yaptık dediğin gibi hiçbirşey yememeyi zayıflamamıza yardımcı sandık ve belkide bir çoğumuzda insülin direncinin oluşmasını sağladık. En azından benim için öyle oldu çünkü kilo aldıkca daha az yer olmuştum daha doğrusu sabahtan akşama kadar birşey yemezdim ama sonra akşam yemeğinde zaten bütün günün kalorisinin kat kat fazlasını yemiş olurdum yediğim kızartma yada makarnalar yüzünden.

Artık hepimiz için birşeyler değiştirmenin zamanı geldi de geçiyor ve bunu başkalarına güzel görünmek için değil sağlığımız için yapmak zorundayız. Evlatlarımızın büyüdüğünü evlendiğini görebilmek adına yapmak zorundayız.
Demin açım demiştim ya inan aslına çokta az yemedim ama hala beynimin oyunları devam ediyor.
Dr. Öz bir keresinde abur cuburun hatta fazla yemek yemenin bile uyuşturucudan farksız olduğunu söylemişti. Tamamen kurtulmak istiyorsanız tam 20 gün ağzınıza o tür sağlıksız şeyler sürmemeyi başarırsanız kesinlikle beyninizin size tatlıya ihtiyacın var yada az yedin o tabaktan biraz daha ye demezmiş.
Ben şu an o aşamayı başarmaya çalışıyorum ve başaracağıma da inanıyorum. Eskiden eşime eve alıyor diye kızıyordum ama şu an kızmıyorum sonuçta benim kendi hür iradem. Ben karar veririm nasıl beslendiğime, nasıl görüneceğime ve ne olursa olsun o ''tehlike'' hayatımızın her anında karşımıza çıkacağı için hayır demeyi de öğrenmem gerekiyor.

Umarım hepimiz kilolara karşı açtığımız bu savaştan zaferle çıkarız ve gerçekten 2012 yılı bizim yılımız olur
 
senin için güzel bir yılbaşı olacak desene..................istanbulun heryeri güzel ben ist. da doğdum hala doyamadım birgün ayrılırsam ne yaparım bilmiorum

İnşallah güzel bir yılbaşı ve güzel bir yıl olur gerçekten öyle istanbulun heryeri güzel gelip hayran kalıcağıma eminim. İnşallah havalar iyi olurda bol bol gezebiliriz. Bol bol da resim çekilicem o zaman eklerim resimlerimi 106 falan olurum herhalde o zamana kadar

Pier loti ve kız kulesi kesssinnnn + ortaköy ve kumpir kesinnn + boğaz köprüsünü de görmek istiyorum. Önüme ne gelirse görüp döncem

Bir de uçak yolculuğundan bu kadar tırsmasam :18:
 

süper yaa ne güzel..Çok sevindim baharcım..
annenden izin koparmışsın.:)
İyi bir ev sahipliği yapmazsa bizi söylersin onur'a çok ağır arkadaşlarım var dersinmuhakak tırsar..:)
 
Neden artık kimse günlük menüsünü paylaşmıyor :26: Paylaşalım lütfen fırça yemekten korkmayalım

Kahvaltı
1 domates-1 salatalık-1 kk peynir- 4 zeytin- 2 dilim ekmek-2 grissini-1 kupa yeşilçay
Ara
1 muz
Öğle
avuçiçi kadar ızgara tavuk, 1 kase salata
Ara
Portakal
Akşam
3-4 kaşık pırasa yemeği,2 dilim ekmek
Ara
Muz

2.5 litre su
 
Kızlar size doyum olmaz bana müsaade ben yatayımda bir an önce sabah olsun kahvaltı edeyim

Hepinize hayırlı geceler ve hoş sohbetler
Kendinize iyi bakın ve Allaha emanet olun

Yarın akşam üzere görüşmek üzere
 
Bu sabah doktorum programını izldeğiğimden beri çok düşünceliyim,çok etkilendim 165 kiloluk konuktan..:)

Akşam biyografik bir yazı okudum audrey hepburn le ilgili,kafam bi milyon düşünüp duruyorum..

------


Umuttt'cuğum,hoşgeldin...
 
Fisunnnnnnnn tam çıkıyordum ama seni merak ettim :122:
İş görüşmen nasıl geçti ve nasil gidiyor senin diyetin fulya pek iyi sayılmaz ama ben inanıyorum sonuna kadar gidicek nasılsa az kalmış
 
süper yaa ne güzel..Çok sevindim baharcım..
annenden izin koparmışsın.:)
İyi bir ev sahipliği yapmazsa bizi söylersin onur'a çok ağır arkadaşlarım var dersinmuhakak tırsar..:)

Onur'dan ağırmıdırlar ki acaba onur 125 kiloymuş öyle diyor Kas yığını kendisi kilosu da var epey onu da zayıflatıcam ben bi zayıflıyım Onur heryeri gezdircem diyor dur bakalım Filizlerde kalıcam onurla beni tanıştıran arkadaşımda herşey güzel olacak inşallah
Anneme de ben uçak biletimi aldım istanbula gidiyorum dedim inanmadı bile öyle güldü geçti :26: ama ablam biliyor durumu onurla da tanıştırdım ablamdan izin çıktıysa sorun yok demektir şafak sayıyorum
 

aa en güzeli uçak kısmı olur emin ol ...hiiç korkma..1 saat sürmez mucize gibi........bakırköyü de gez...bi de eminönü...bide sultanahmet.....gez de gez işte........


ben de gördüm kendimi yavru gibi hisettim..az kalsın ben de olucakmışım öyle..inş. verir kiloları...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…