Kızlar size doyum olmaz bana müsaade ben yatayımda bir an önce sabah olsunkahvaltı edeyim
Hepinize hayırlı geceler ve hoş sohbetler
Kendinize iyi bakın ve Allaha emanet olun
Yarın akşam üzere görüşmek üzere
Bu sabah doktorum programını izldeğiğimden beri çok düşünceliyim,çok etkilendim 165 kiloluk konuktan..:)
Akşam biyografik bir yazı okudum audrey hepburn le ilgili,kafam bi milyon düşünüp duruyorum..
süper yaa ne güzel..Çok sevindim baharcım..
annenden izin koparmışsın.:)
İyi bir ev sahipliği yapmazsa bizi söylersin onur'a çok ağır arkadaşlarım var dersinmuhakak tırsar..:)
Sabah doktorum programında 165 kiloluk hoş bir hatun vardı konuk..
Kendiyle ilgili anlattığı bir olay canımı çok acıttı.
evlatlık almak istediğini bu konuda başvuru yaptığını her konuda uzlama sağlandığını fakat sırf obez olduğu için diskalifiye edildiğini söyledi..
Nasıl etkilendim.hemen gidip tartıldım.. uzuun bir süredir tatılmıyordum çünkü..
103 kiloymuşum bu kadar basitmiş kilo almam.. Basit çünkü ben bağımlıyım bağımlı olduğumu bayramdan sonra çok daha bariz hissettim..
Sigara gibi,madde kullanımı gibi kötü bir durum yeme bağımlılığı..her durumda,sevindiğinde,üzüldüğünde çareyi yemekte bulmanın başka bir açıklaması yok zaten...
O 165 kiloluk kadın anne olmak için tüm kriterlere uyuyor ama şişman olduğu için anneliği haketmiyor..uzmanlar öyle düşünüyor.
Demekki bende çocuklarını düşünmeyen biriyim..Onları çok sevdiğimi,gözümü kıpmadan canımı veririm diyorum ama hikayeymiş meğer.
Yoksa neden her seferine bir ileri iki geri yapayım..Öylesine görselliğe bağlandıki herşey, anneliğini bile sorgulatıyor yeni düzen insana..
ben bayramdan sonra listeyi ve topiği bırakma kararı aldım aslında..ağır geldi açıkçası herşey..Yolunda gitmeyen bir takım meseleler olunca mideme sığınmak olduğu için burdaki hizmete ihanet ediyormuşum gibi algılıyorum..
sağolsun BEYZUŞ beni hep ikna etmeye bunun geçici bir durum olduğunu bıkmadan usanmadan söyledi..
Değil işte.. ben sizler gibi güçlü değilim hele aranızda bir kaç kişi koyduğunuz hedefe öyle azimle yürüyorki.. ben sadece gurur duyarak izliyorum..
Beni hiç bir dış etken ikna etmiyor..sağıkmış,görüntüymüş,vb.
Burayı iyiki bulmuşum ve üye olmuşum..Sanal ortam bana göre değildi..prensip olarak onaylamazdım nasılda yanıldım sizleri tanıdıkça.. öyle özel dostlar edindimki burda..hepiniz sağolun...
Fakat olmuyor,yapamıyorum çabalamak için o gücü bulamıyorum kendimde...Cuma korkusu ve sorumluluğu olmayınca hepten boşluyorum hesap verecek birileri yok diye...
Bir tek şu var.. ben pisboğazlık yaptıkça çok mutsuz oluyorum..
Bir yandan listeyi meşgul etmek istemiyorum,diğer yandan azda olsa burda paylaşım yapmak,listede görünmek, çabalamak güç veriyor insana..
Kafam çok karışık..çok üzgünüm.. kendimi çok suçluyorum..bunları dışardan birini anlatsam amaaaan yaptığın meseleye bak tut kör boğazını olur biter diyecektir..
Öyle olmadığını,nasıl büyük bir irade ve savaş örneği gerektiğini biz biliyoruz sadece...
Geçende biride umudunu yitiren insanlar kilo alır demişti..Ama ben umudumu yitirmek istemiyorumki..benim umutlu olmam gerek..İkitane bana muhtaç evladım var çünkü..Demekki kendin dışında evladında olsa başkalarına umut bağlamak insanı yinede umutlu hissettirmiyor..
ÜZgünüm paylaşmasam çatlayacaktım..Kendimde o gücü ve umudu bulursam cuma yine bildirim yapacağım..tek iyi yönüm yine yeniden başlamak sanırım..hepten gitmek yerine.:)
İyiki varsınız,birazdanda çocukluğuma inerim..
süper yaa ne güzel..Çok sevindim baharcım..
annenden izin koparmışsın.:)
İyi bir ev sahipliği yapmazsa bizi söylersin onur'a çok ağır arkadaşlarım var dersinmuhakak tırsar..:)
Çok hoşsun YENACIĞIM.......
''AĞIR'' derken ''ağırbaşlı,görgülü,karizmatik ve kaliteli'' demek istediğinden eminim....
yenacım ne güzel yazmışsın canım benim ...bende aynı durumdayım senin yaşadıklarını yaşıyorum 3 sene oldu topiğe geleli al vber al ver 10 kilo vermiş oldum,ne kadar az değilmi aslında diyetime uysaydım şu anda ideal kilomda olacaktım. bende her sabah tartılıpm ve kilo veremediğimi görünce çok üzülüyordum zaten nazında huysuzlukları oluyor başka meselelerde eklenince panik atak oldum tansiyon hastası oldum ..bak perşembe günü spora başladığım bir ay oldu 85 ytlye oldu olan ben hiç kilo vermedimsadece incelme oldu.bende düşünüyorum bazen evladım var benim onun için sağlıklı olmak zorundayım diye ama yok yok yok ..gel el ele verelim arkadaşım yaaa birşeyler yapalım artık...bende senin dediğin gibi topiği bırakmayı çok düşünüyorum ama sizlerden kopamıyorum utanıyorumda bildirim yapmaya....
evlatlık almak istediğini bu konuda başvuru yaptığını her konuda uzlaşma sağlandığını fakat sırf obez olduğu için diskalifiye edildiğini söyledi..
Nasıl etkilendim.hemen gidip tartıldım.. uzuun bir süredir tatılmıyordum çünkü..
103 kiloymuşum bu kadar basitmiş kilo almam.. Basit çünkü ben bağımlıyım bağımlı olduğumu bayramdan sonra çok daha bariz hissettim..
Sigara gibi,madde kullanımı gibi kötü bir durum yeme bağımlılığı..her durumda,sevindiğinde,üzüldüğünde çareyi yemekte bulmanın başka bir açıklaması yok zaten...
O 165 kiloluk kadın anne olmak için tüm kriterlere uyuyor ama şişman olduğu için anneliği haketmiyor..uzmanlar öyle düşünüyor.
Demekki bende çocuklarını düşünmeyen biriyim..Onları çok sevdiğimi,gözümü kıpmadan canımı veririm diyorum ama hikayeymiş meğer.
Yoksa neden her seferine bir ileri iki geri yapayım..Öylesine görselliğe bağlandıki herşey, anneliğini bile sorgulatıyor yeni düzen insana..
ben bayramdan sonra listeyi ve topiği bırakma kararı aldım aslında..ağır geldi açıkçası herşey..Yolunda gitmeyen bir takım meseleler olunca mideme sığınmak olduğu için burdaki hizmete ihanet ediyormuşum gibi algılıyorum..
sağolsun BEYZUŞ beni hep ikna etmeye bunun geçici bir durum olduğunu bıkmadan usanmadan söyledi..
Değil işte.. ben sizler gibi güçlü değilim hele aranızda bir kaç kişi koyduğunuz hedefe öyle azimle yürüyorki.. ben sadece gurur duyarak izliyorum..
Burayı iyiki bulmuşum ve üye olmuşum..Sanal ortam bana göre değildi..prensip olarak onaylamazdım nasılda yanıldım sizleri tanıdıkça.. öyle özel dostlar edindimki burda..hepiniz sağolun...
Fakat olmuyor,yapamıyorum çabalamak için o gücü bulamıyorum kendimde...Cuma korkusu ve sorumluluğu olmayınca hepten boşluyorum hesap verecek birileri yok diye...
Bir yandan listeyi meşgul etmek istemiyorum,diğer yandan azda olsa burda paylaşım yapmak,listede görünmek, çabalamak güç veriyor insana..
Kafam çok karışık..çok üzgünüm.. kendimi çok suçluyorum..bunları dışardan birini anlatsam amaaaan yaptığın meseleye bak tut kör boğazını olur biter diyecektir..
Öyle olmadığını,nasıl büyük bir irade ve savaş örneği gerektiğini biz biliyoruz sadece...
Geçende biride umudunu yitiren insanlar kilo alır demişti..Ama ben umudumu yitirmek istemiyorumki..benim umutlu olmam gerek..İkitane bana muhtaç evladım var çünkü..Demekki kendin dışında evladında olsa başkalarına umut bağlamak insanı yinede umutlu hissettirmiyor..
ÜZgünüm paylaşmasam çatlayacaktım..Kendimde o gücü ve umudu bulursam cuma yine bildirim yapacağım..tek iyi yönüm yine yeniden başlamak sanırım..hepten gitmek yerine.:)
mandalina götürdüm bide dizye daldım fazla acıkmadan yaatıcamTut kendini Nursena....
Gece bu tür krizler çok oluyor maalesef...Mutlu'nun deyimiyle ''insanın kolunu yiyesi'' geliyor...
Akşam yemeğini yediysen;yoğurt yemeni öneririm;üzerine de çay iç.Oyalanacak bir şeyler bul...Kafandan atmaya çalış yeme isteğini....
evlatlık almak istediğini bu konuda başvuru yaptığını her konuda uzlaşma sağlandığını fakat sırf obez olduğu için diskalifiye edildiğini söyledi..
derin yaza sende çıtır olcan azmet hemde deniz kenarındasın eşim zayıfla sana bikini alcam diyo adamın içinde neler varda bende kapasite yokyenacım ne güzel yazmışsın canım benim ...bende aynı durumdayım senin yaşadıklarını yaşıyorum 3 sene oldu topiğe geleli al vber al ver 10 kilo vermiş oldum,ne kadar az değilmi aslında diyetime uysaydım şu anda ideal kilomda olacaktım. bende her sabah tartılıpm ve kilo veremediğimi görünce çok üzülüyordum zaten nazında huysuzlukları oluyor başka meselelerde eklenince panik atak oldum tansiyon hastası oldum ..bak perşembe günü spora başladığım bir ay oldu 85 ytlye oldu olan ben hiç kilo vermedimsadece incelme oldu.bende düşünüyorum bazen evladım var benim onun için sağlıklı olmak zorundayım diye ama yok yok yok ..gel el ele verelim arkadaşım yaaa birşeyler yapalım artık...bende senin dediğin gibi topiği bırakmayı çok düşünüyorum ama sizlerden kopamıyorum utanıyorumda bildirim yapmaya....
Ancak okudum ama yazacak halim kalmadı,erken kalkıyorum misafirlerim var bilyorsunuz kaç gündür bir de temizlik yaptım bu gün hiç oturmadım desem yeri akşama kadar.
Banucum Diyetim iyi gidiyor gibi bakalım sonuç ne olacak.Öyle hırs yaptım ki düşünmüyorum lezeet filan gömülüp yiyorum valla napıyım aç kalıp bayılmaktansa.Fulyacım sen de öyle yap sonuçta zehir değil yediğimiz nice aç insanlar var bir lokmaya muhtaç bunu düşün bana baya faydası oldu belki sanada olur.Ayrıca kutluyorum bacım seni çikolata konusunda
Kızlar bir kaç gün daha yokum sanırım perşembe filan gidecek Kv demler,belki bir ihtimal hafta sonuna da uzatabilirler bilemiyorum net bir şey yok.Evlerinin temizliği,perdesi vs işleri var,boyayı yaptırdık hafta sonu çok şirin oldu tavsiye ederim marshall güzgülü çok hoş bir pembe ben bayıldım.Yatak odası ya da kız çocuk odası için ideal bana göre.Öpüyorum hepinizi güzellikler.
Ya bir şey yazmadan da geçemiycem tam çıkarken aklıma geldi.Nilüfer lütfen gitme bir yere hepimiz defalarca kilo verdik defalarca aldık,hepimizin ortak hikayesi bu gel gitler değil mi zaten kendini hırpalamaktan ve kendine acımaktan vazgeç lütfen.Durumun müsaitse bence bir psikolağa git belki diyetisyenden daha faydası olur sana.Şahsen benim durumum müsait olur olmaz ben düşünüyorum çünkü bu kiloları geri almak istemiyorum çünkü çok yoruldum ben de senin gibi.Ama yılmak yok,dediğin gibi senin 2 çocuğun var benim tutunacak 2 dalım bile yok senin gibi.Seni seviyorum ve hep burda görmek istiyorum anlıyor musun
Beyzuş geçmiş olsun cancağızım,lütfen bir daha ateş basınca yüzüne filan su çarp camlardan uzak dur :)
Ayyyyyyy.......Ödümü patlattın vallahi.Çok yaşa emi.....
Okurken ellerim titremeye başladı.Tamam dedim Yenacığım bırakıp gidiyor.(topiği tabii;yoksa kalbimi bırakıp gidemez)
Kızım;benim tansiyonum var;yaşlıyım.Hipotiroid hastasıyım çarpıntılarım var.Menapozdayım ;sinirim var.Bu bana yapılırmı.....
Yazdıklarının büyük bir bölümüne katılıyorum.Umutsuz olma konusunda da haklısın;çünkü sen de ben de çok hezimetler yaşadık....Devrildik;yıkılmadık ve ayağa kalktık...Artık antremanlıyız da beraberce düşe kalka ilerleriz bu yolda......
Evet evlatların çok önemli;senin için senin canından bile....Biliyorum.....Lütfen ama lütfen sağlık sorunu olan bir anneye üzülmek duygusunu onlara verme...Güzel şeyler ver.....
Benden iyi biliyorsun ki sevdiğini kaybetme duygusu bir evladı ne hale getirir....Sırf bunun için kilo vermek zorundasın.''VERSEN İYİ OLUR DEĞİL ;VERMEK ZORUNDASIN''
Artık yumuşak demokrasi devri geçti...Bu saatten sonra senin tependeyim ve ben bir diktatörüm.....
Çarpıntım geçsin tekrar yazarım...Çocukluğumuza beraber ineriz...SENİ SEVİYORUM
Nasıl tutunacak dalın yok...Eşin var,ailen var,sevdiklerin ,seni sevenler var,biz varız......
Geçmiş olsun dileğin için de teşekkürler...Bir daha asla yapmam canım.Sabah evi havalandırmaya bile korkar oldum...
Ancak okudum ama yazacak halim kalmadı,erken kalkıyorum misafirlerim var bilyorsunuz kaç gündür bir de temizlik yaptım bu gün hiç oturmadım desem yeri akşama kadar.
Banucum Diyetim iyi gidiyor gibi bakalım sonuç ne olacak.Öyle hırs yaptım ki düşünmüyorum lezeet filan gömülüp yiyorum valla napıyım aç kalıp bayılmaktansa.Fulyacım sen de öyle yap sonuçta zehir değil yediğimiz nice aç insanlar var bir lokmaya muhtaç bunu düşün bana baya faydası oldu belki sanada olur.Ayrıca kutluyorum bacım seni çikolata konusunda
Kızlar bir kaç gün daha yokum sanırım perşembe filan gidecek Kv demler,belki bir ihtimal hafta sonuna da uzatabilirler bilemiyorum net bir şey yok.Evlerinin temizliği,perdesi vs işleri var,boyayı yaptırdık hafta sonu çok şirin oldu tavsiye ederim marshall güzgülü çok hoş bir pembe ben bayıldım.Yatak odası ya da kız çocuk odası için ideal bana göre.Öpüyorum hepinizi güzellikler.
Ya bir şey yazmadan da geçemiycem tam çıkarken aklıma geldi.Nilüfer lütfen gitme bir yere hepimiz defalarca kilo verdik defalarca aldık,hepimizin ortak hikayesi bu gel gitler değil mi zaten kendini hırpalamaktan ve kendine acımaktan vazgeç lütfen.Durumun müsaitse bence bir psikolağa git belki diyetisyenden daha faydası olur sana.Şahsen benim durumum müsait olur olmaz ben düşünüyorum çünkü bu kiloları geri almak istemiyorum çünkü çok yoruldum ben de senin gibi.Ama yılmak yok,dediğin gibi senin 2 çocuğun var benim tutunacak 2 dalım bile yok senin gibi.Seni seviyorum ve hep burda görmek istiyorum anlıyor musun
Beyzuş geçmiş olsun cancağızım,lütfen bir daha ateş basınca yüzüne filan su çarp camlardan uzak dur :)
mandalina götürdüm bide dizye daldım fazla acıkmadan yaatıcam
kopma zaten ben seni bu sayfasız düşünemiyorummm kiiiiii
hep aynı dertten muzdaribiz malesef kızım anne sen neden zayıf anne deisin diyo neden mini etek giymiyomuşum neden topuklu giymiyomuşum büyüyünce ben giycem diyo ahh yavrum annesinin içinde neler varda yapamıyoki anlatamam kii hep bu boğazımı tutamaamamdan kaynaklandını
bu arada ben gidiyorum geliyorum arada tain den dolayı memleket deiştiriyorum doğuruyorum ama hep diyorum yenaya nası söylücem kilo aldığımı seni hep güçlü iradeli yapıda bi insan olarak hissettim halada öylesin bu işi başarıcaz hep birlikte üzme tatlı canını sanal dostum
derin yaza sende çıtır olcan azmet hemde deniz kenarındasın eşim zayıfla sana bikini alcam diyo adamın içinde neler varda bende kapasite yok
Canım sana kolay gelsin...
Gitmek olmaz zaten bu saatten sonra çünkü size çok alıştım..ahh bu sevgi olmasaydı giderdimde.:))
Neden dalın olmasınki beyzuşun dediği gibi eşin var,annen baban son olarak biz varız...
hay Allahına kurban ooliiim seninnn..
Hahaah seni gidi menopozik seksü hatun..
sen ve diktatörlük inanmam cıks..
Yada şöyle söyleyeyim diktatörüm ol benim..
Ne anlatacağım bak. geçen cumartesi kızım sinemaya gitti demiştim yaa...İşte bir bakıyorlar eylem var bir köşede.. Şu an yönetildiğimiz görüşün tamamen zıttını düşün hemde bayağı bi zıt..:))
akşam 1 saate yakın sorularına cevap vermeye çalıştık babasıyla yaşınıda gözönünde bulundurarak..
Ayy nasıl zorlandık anlatamam..
diyeceksinki bunu neden anlattın diktatör deyince aklıma geldi.:)
Nursena cım sen bizden çok daha güçlüsün..Farklı farklı şehir geziyorsun,tam alışıyorsun hoop yeniden farklı bir hayat..
Bu değişiklik içinde birde çocukların sorumluluğu..
Bravo sana..
Tamam bu yaz giyinelim bikini..:) Sonrada albüme koyarız herkeşler görsün bizi..
Sanki konuyu saptırmaya çalışıyorsun gibi geldi ama neyyyyseeee.....
Diktatörlüğüne talibim...Tamamdır...Maaş istemez..Yalnız çok pis takip ederim bak....
Şaka bir yana ,senin senden başkasına ihtiyacın yok zaten.Biz ancak yardımcı olabiliriz,ama bu yardımın boyutu ne kadar olabiliyor ise tamamını sana vermeye hazırım...
Az önce nasıl yiyesim geldi anlatamam...Çok cıssss şeyler beynime üşüştü...Ama sabahki tartılma geldi aklıma ve meyvalı yoğurdumu yedim oturdum yumuşak yerlerimin üzerine....
Demem o ki cuma kilo bildiriminden vaz geçme.Kilo versen de alsan da bildir.Bu çok bağlayıcı bir unsur oluyor....Kilo alsakta sonuçta burada birbirimizi anlayabilen ve aynı zorlukları yaşayan insanlarız......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?