Evet biliyorum tartı günü çok önemli..Cuma günleri çok önemli..
Senin adına nasıl seviniyorum bir bilsen..
MEyvalı yoğurt derken danonelerdenmi bahsediyorsun anlamadım.:)
Oğlanı çişe tuttum..Nasıl terlemiş su gibi olmuş..Üstünü değiştirdim,atletini sıksam su akacak o derece..
ev hamam gibi,gece özellikle çok sıcak oluyor..MErkezi sistemin kötü tarafıda bu..
Yarın 13:30 da hastanede olacağız ter testiyle ilgili ..
Oğlanı çişe tuttum..Nasıl terlemiş su gibi olmuş..Üstünü değiştirdim,atletini sıksam su akacak o derece..
ev hamam gibi,gece özellikle çok sıcak oluyor..MErkezi sistemin kötü tarafıda bu..
Yarın 13:30 da hastanede olacağız ter testiyle ilgili ..
hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
Allah kolaylık versin canım...İyi sonuç alacaksınız inşallah....
MMmmm güzel görünüyormuş..
İnşallah kızlar..
iyi geceler kızlar benim minik cadı sabaha karşı uyanır az uyuyayım kalanlara iyi sohbetler:132:
Tadı çok güzel gerçekten.Hafif tatlımsı bir yoğurt,üzerindeki çıtır pıtırları da içine katıyorsun,tam oluyor...
Maalesef Bim de yok.Eğer almak istersen en uygun fiat A 101 ve dia da;başka yerler daha pahalı satıyor.Son aldığımda 1.4 TL idi....
Sabah erken kalkıyorsun çocuklar için;hadi yat uyu...Sonra yorgun hissedersin...
İyi geceler Nursena...
MArket önermende çok iyi oldu..sağolasın canım...
Beyzuşum hani geçende telefonla konuştuğumuzda sen Bim den bir peynir önermiştin..
-Kaanlar- demiştin sanırım..burda o isimle köy peyniri yok..Gürsüt ismiyle var.:)
Neden acaba imalat firmaları değişiyormuki bölgeye göre benim aklıma bir tek o geldi..
Üçgen bir ambalajın içinde değilmi.?
canım sen çok ince düşünceli bir insansın ama burda olmak yapılacak en doğru şey bence sen bunu benden daha iyi bilirsin eminim dediğin gibi verilen kiloları almak o kadar kolay ve çabuk oluyor ki anlamıyorsun bile ama burda kalmak belli bir kontrolü sağlıyor bu konuda cuma günü bildirim yapacağız diye hafta içi dikkat ediyoruz veremesek bile almamaya ya da en azından daha az artıyla bildirim yapmaya uğraşıyoruzSabah doktorum programında 165 kiloluk hoş bir hatun vardı konuk..
Kendiyle ilgili anlattığı bir olay canımı çok acıttı.
evlatlık almak istediğini bu konuda başvuru yaptığını her konuda uzlaşma sağlandığını fakat sırf obez olduğu için diskalifiye edildiğini söyledi..
Nasıl etkilendim.hemen gidip tartıldım.. uzuun bir süredir tatılmıyordum çünkü..
103 kiloymuşum bu kadar basitmiş kilo almam.. Basit çünkü ben bağımlıyım bağımlı olduğumu bayramdan sonra çok daha bariz hissettim..
Sigara gibi,madde kullanımı gibi kötü bir durum yeme bağımlılığı..her durumda,sevindiğinde,üzüldüğünde çareyi yemekte bulmanın başka bir açıklaması yok zaten...
O 165 kiloluk kadın anne olmak için tüm kriterlere uyuyor ama şişman olduğu için anneliği haketmiyor..uzmanlar öyle düşünüyor.
Demekki bende çocuklarını düşünmeyen biriyim..Onları çok sevdiğimi,gözümü kıpmadan canımı veririm diyorum ama hikayeymiş meğer.
Yoksa neden her seferine bir ileri iki geri yapayım..Öylesine görselliğe bağlandıki herşey, anneliğini bile sorgulatıyor yeni düzen insana..
ben bayramdan sonra listeyi ve topiği bırakma kararı aldım aslında..ağır geldi açıkçası herşey..Yolunda gitmeyen bir takım meseleler olunca mideme sığınmak olduğu için burdaki hizmete ihanet ediyormuşum gibi algılıyorum..
sağolsun BEYZUŞ beni hep ikna etmeye bunun geçici bir durum olduğunu bıkmadan usanmadan söyledi..
Değil işte.. ben sizler gibi güçlü değilim hele aranızda bir kaç kişi koyduğunuz hedefe öyle azimle yürüyorki.. ben sadece gurur duyarak izliyorum..
Beni hiç bir dış etken ikna etmiyor..sağıkmış,görüntüymüş,vb.
Burayı iyiki bulmuşum ve üye olmuşum..Sanal ortam bana göre değildi..prensip olarak onaylamazdım nasılda yanıldım sizleri tanıdıkça.. öyle özel dostlar edindimki burda..hepiniz sağolun...
Fakat olmuyor,yapamıyorum çabalamak için o gücü bulamıyorum kendimde...Cuma korkusu ve sorumluluğu olmayınca hepten boşluyorum hesap verecek birileri yok diye...
Bir tek şu var.. ben pisboğazlık yaptıkça çok mutsuz oluyorum..
Bir yandan listeyi meşgul etmek istemiyorum,diğer yandan azda olsa burda paylaşım yapmak,listede görünmek, çabalamak güç veriyor insana..
Kafam çok karışık..çok üzgünüm.. kendimi çok suçluyorum..bunları dışardan birini anlatsam amaaaan yaptığın meseleye bak tut kör boğazını olur biter diyecektir..
Öyle olmadığını,nasıl büyük bir irade ve savaş örneği gerektiğini biz biliyoruz sadece...
Geçende biride umudunu yitiren insanlar kilo alır demişti..Ama ben umudumu yitirmek istemiyorumki..benim umutlu olmam gerek..İkitane bana muhtaç evladım var çünkü..Demekki kendin dışında evladında olsa başkalarına umut bağlamak insanı yinede umutlu hissettirmiyor..
ÜZgünüm paylaşmasam çatlayacaktım..Kendimde o gücü ve umudu bulursam cuma yine bildirim yapacağım..tek iyi yönüm yine yeniden başlamak sanırım..hepten gitmek yerine.:)
İyiki varsınız,birazdanda çocukluğuma inerim..
yenacım ne güzel yazmışsın canım benim ...bende aynı durumdayım senin yaşadıklarını yaşıyorum 3 sene oldu topiğe geleli al vber al ver 10 kilo vermiş oldum,ne kadar az değilmi aslında diyetime uysaydım şu anda ideal kilomda olacaktım. bende her sabah tartılıpm ve kilo veremediğimi görünce çok üzülüyordum zaten nazında huysuzlukları oluyor başka meselelerde eklenince panik atak oldum tansiyon hastası oldum ..bak perşembe günü spora başladığım bir ay oldu 85 ytlye oldu olan ben hiç kilo vermedimsadece incelme oldu.bende düşünüyorum bazen evladım var benim onun için sağlıklı olmak zorundayım diye ama yok yok yok ..gel el ele verelim arkadaşım yaaa birşeyler yapalım artık...bende senin dediğin gibi topiği bırakmayı çok düşünüyorum ama sizlerden kopamıyorum utanıyorumda bildirim yapmaya....
herkese günaydııııııııın
ayşem daha iyi olman ne güzel inşallah en iyi olacaksın artık düzene girer inşallah herşey canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?