Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Oğlanı çişe tuttum..Nasıl terlemiş su gibi olmuş..Üstünü değiştirdim,atletini sıksam su akacak o derece..
ev hamam gibi,gece özellikle çok sıcak oluyor..MErkezi sistemin kötü tarafıda bu..

Yarın 13:30 da hastanede olacağız ter testiyle ilgili ..

Evet biliyorum tartı günü çok önemli..Cuma günleri çok önemli..

Senin adına nasıl seviniyorum bir bilsen..
MEyvalı yoğurt derken danonelerdenmi bahsediyorsun anlamadım.:)

Bundan yiyorum canım...

Ablam da ben de denedik ,kilo vermemizi engellemedi.Gece 1 tane yiyorum;asla 2 olmuyor....

YAKINDA BEN DE SENİN İÇİN SEVİNECEĞİM.....HİSSEDİYORUM.

hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

Allah kolaylık versin canım...İyi sonuç alacaksınız inşallah....

MMmmm güzel görünüyormuş..

İnşallah kızlar..

Tadı çok güzel gerçekten.Hafif tatlımsı bir yoğurt,üzerindeki çıtır pıtırları da içine katıyorsun,tam oluyor...

Maalesef Bim de yok.Eğer almak istersen en uygun fiat A 101 ve dia da;başka yerler daha pahalı satıyor.Son aldığımda 1.4 TL idi....

MArket önermende çok iyi oldu..sağolasın canım...
Beyzuşum hani geçende telefonla konuştuğumuzda sen Bim den bir peynir önermiştin..
-Kaanlar- demiştin sanırım..burda o isimle köy peyniri yok..Gürsüt ismiyle var.:)
Neden acaba imalat firmaları değişiyormuki bölgeye göre benim aklıma bir tek o geldi..
Üçgen bir ambalajın içinde değilmi.?

Evet canım;üçgen ambalajlı....

Bölgesel demek ki...Ben de şaşırdım şimdi.Sonuçta Bim'in tüm ürünlerinin tüm mağazalarında olması gerekmezmi...

Bende uyumaya çalışayım en azından..
İyi geceler...

canım sen çok ince düşünceli bir insansın ama burda olmak yapılacak en doğru şey bence sen bunu benden daha iyi bilirsin eminim dediğin gibi verilen kiloları almak o kadar kolay ve çabuk oluyor ki anlamıyorsun bile ama burda kalmak belli bir kontrolü sağlıyor bu konuda cuma günü bildirim yapacağız diye hafta içi dikkat ediyoruz veremesek bile almamaya ya da en azından daha az artıyla bildirim yapmaya uğraşıyoruz
sen 3 senedir ben de nerdeyse bir senedir burda olmasaydık belki biz de 120 130 belki de daha fazla kilolarda olacaktık şu an
çocuklarımız için eşimiz için en çok da kendimiz ve sağlığımız için burda çabalamaya devam etmek en doğru karar ben senin bu kararı zaten verebileceğine eminim ama yine ben de söyleyim
sen bebnim başlarda nasıl tıkır tıkır kilolar verdiğimi biliyorsun Allahın izniyle gitti şükür ama son bikaç aylık durumu da biliyorsun tamam eskisi kadar çabalamasam da uğraşıyorum gerçekten herşey yesem de doyasıya hiç bir şeyi yemiyorum salata dışında bıraksam geri en başa dönemk öyle kolay ve çabuk olur ki
ben 70de olsam 60 da olsam (biraz zor ama)buralardayım canım mesele sadece kilo vermek değil
daha burda oluşan arkadaşlıklarımıza dostluklarımıza hiç girmedim bu zaten asla vazgeçilemez bişey birbirimizi o kadar iyi anlıyoruz ve burdaki bağımız öyle kuvvetli ve menfaatsiz ki nerde bulunur böyle dostlar ben bilmiyorum
sonra daha da devam ederim canım sonuç olarak ben de beyzuş ablanın yardımcılığına adayım diktatörüm vur der ben de vururum diyorum o kadar

derincim kopmamakla en doğru hareketi yapıyorsun canım kontrolü elden bırakmamak çabalamak en güzeli sen de bunu yapıyorsun işte sakın bunu yapmaktan vazgeçme canım

efsunlu füsun bravo sana da burda olmayı seçtiğin için ve diyetine devam ettiğin için
haftaya ciddi ciddi düşünür oldun sizin diyeti hadi takipteyim sizi

herkese günaydııııııııın
ayşem daha iyi olman ne güzel inşallah en iyi olacaksın artık düzene girer inşallah herşey canım

herkese günaydııııııııın
ayşem daha iyi olman ne güzel inşallah en iyi olacaksın artık düzene girer inşallah herşey canım

günaydın cnm saol inş.
iş yeri hala çok karışık
kendini bilmez embesiller de koltuk derdine düştüler
hayrılısı cnm ne diyelim
ailevi sıkıntılar devam hala ama bunada şükür eşimle iyi olalımda gerisi boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…