Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar nasılsınız .inşaat işleri yüzünden buraya ugrayamadım işlerim biraz azaldı bugün pencereyi takıcaklar sonra 1 saatlik işim kalıyor .kaç gündür kum toz temizlemekten yoruldum .çabuk pencereyi taksalar yürüme bandımı kızların odasına alayım yoksa kilolar gitmiyor .................YENİ GELEN ARKADAŞLAR OLMUŞ KIZLAR ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ

Herkese günaydınlarrrrrrrrrr :122:

Gece açım diye diye uyudum artık nasıl acıktıysam sabah 5 buçukta bile uyandım sabah oldu kahvaltı edeyim diye tabi tekrar yattım dön sağ dön sola derken ancak saat 8e kadar uyuyabildim ama açlıktan da olsa sabah çok erken kalkmak çok iyi oldu en azından şu kısa günleri güzel değerlendirme şansını yakaladım. Hazır civcivimde uyurken evimi de toparlarım çok rahat bir şekilde öbür türlü cadı camaşır bile toplarken ben sepete katlarım o çekip yere sıpıtır küçük cadı işte.

Canım Arkadaşlar zaten hepimiz adına gerekenleri söylediler o yüzden kısa keseceğim; Bir daha böyle şeyler görürsek ağzına biber süreriz Yok öyle pes etmek sonuçta bu topik Yenasız olurmu hiç
Ne olursa olsun biz bu savaşı birlikte kazanacağız ki sen zaten güzel yollar kat ettin vede etmeye devam edeceksin
Kilo versekte, veremesekte hatta alsakta hepbirlikte olmaya devam :122:
Biz seni çok seviyoruz ve hiç bir yere salmıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz :122: :122: :122: :122:

Pşşşt aynı şey senin içinde geçerli Bağırtmayın beni sabah sabah ( herhalde az da olsa korkmuştur dimi kızlar uzun bir süre aklından bile pes etmeyi geçirmezler bence )

Canım herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim dediğin gibi bizim yediklerimizi bulamayanlar da var. Ben sevmediğim birşey önüme çıkarıldığında aynı terkini yapıyorum kendime. Çöpten ekmek arayanlar geliyor gözümün önüne ve o an ne konursa önüme yiyorum ister istemez. Hadi bakalım kaldı bir kaç gün ondan sonra yoğunluğunu bu tarafa doğru verirsin.
Aslında psikolog gerçekten çok gerekli bir şey ama maalesef bizim ülkemizde özel olarak çok pahalı, devlet hastanesinede gitmeye niyetlensen çok yoğun. Bende senelerdir gitmeyi çok istiyorum ama maddi açıdan hep kendimizi toparlayacağız diye bekleyip duruyorum eşim sağ olsun Hallederiz Kadir olunca hep hallediyor 12 senedir
Adamcağıza bana şu lazım bu lazım dediğim an az aşan bir rakam gerekiyorsa hemen '' Ay başında hallederiz'' yada çok büyük bir rakamsa '' söz biraz toparlim istediğini yapıcağım '' der Kim bilir belki bütün bu KV sorunları ilk başladığında gitmiş olsaydım belki bukadar kilolu olmazdım çünkü sıkıntıdan yidim yidim durdum

ayy bende zayıflıyım artık neolur ya...

Bizce hiç bir sakıncası yok zayıflaaaaaaaaaa Bizimle birlikte sağlıklı bir şekilde
Aramıza hoşgeldin bu arada Umarım daimi olur hedefine ulaşırsın.

günaydınlar herkese
umarım herkesin keyfi yerindedir
ben hala keyifsiz olsamda daha iyiyim çok şükür

Canım sanada günaydın
İyi olmana sevindim özledim ayşeciğim seni! İnşallah herşey yoluna girer ve iş yerinde de çok fazla yoğunluğun kalmazda daha sık gelme ihtimalin olur
RAbbim Yardımcın olsun.

merhabalar ben geldim yeni okulum ve ben 27 çocukla ohhhh curcuna kovalamaca bağırtı çağırtıııııı
canım okulun nerde? hayırlı olsun bu arada

yena sensiz bu topik eksik kalır emin ol ki. yemek yemek bir hastalık gerçekten duygusal boşlukları doldurma çabası benim için öyle. yaşadığım tüm olumsuzlukların sonucunda bu kilolara ulaştım kimseye anlatamadığım sıkıntıları yaşamaya başladığım yıllardan sonra araya 30 kg sığdırdım. sen annesin ben anne olabilmek için bile boğazımı tutamıyorum seni hiç yadırgamam.

ama arama motorunda kilo vermek yazdığımda kadınlar kulübü ile tanışmam bence Rabbimin hediyesi bana. çünkü başlamasaydım daha da kilo almış olacaktım eminimki. şimdi geçen yılları sorgulamayı bırakıp önümüze bakalım hep beraber olmazmı...

günaydın canım. sıkma kendını tabiki eşinle iyi olda herseyıde kafana takma.

herkese günaydııııııııın
ayşem daha iyi olman ne güzel inşallah en iyi olacaksın artık düzene girer inşallah herşey canım

günaydın ablacım...

kolay gelsin sanada.

günaydın bayanlar ben geldim. sabah 5de kalktım. 2 mil lesli ve arkasına niveanın sıkıştırma hareketlerini ekleyip aç karnıma sporumu yaptım kahvaltımı yaptım geldim. epeydir dilden dile gezen 5 günde 5 kilo diyeti olayına bakıyodumki buldum(ceco canım özelden yazmıştım. buldum sağolasın.) merak ettiğim yanlarında hiç bişey yenmiyormu yeşillik filan veya meyve veya yağ kullanımı baharat kullanımı. insan sonradan görme olunca sorularda sonradan gelme oluyor. yaa yeni yıla 80li rakamlarla girmek istiyorum.

in canım çocukluğuna dinliyorum. yenacım valla bende sana çok özenmişimdir. burdaki herkesi tek tek dinliyorsun özelleriyle genelleriyle ilgileniyorsun. ortalıkta görünmüyor gibisin ama birşekilde herkesin yanındasın. sanki sen olmadan olmayacakmış burası gibi. ben hayatım boyunca hiç rejim yapmadım. benim annem ve annem tarafıda kilolu. kendimi idare ediyodum taki diz ağrılarım ve dizimden sesler gelmeye başlayana kadar. annemde menüsküs var. kilodan dolayı ameliyat olamıyor, gezemiyor. 10tane yan yana duran binanın önünden yürüyebilmek için 10 kez dinlenmek istiyor. azmediyor yürüyor bu seferdde diz ağrısından duramıyor. hep anne kız gezenlere heveslendim ama hiç yapamadım. benim küçücük bir oğlum var. ben bugün kendime yetemiyorsam ona nasıl yetcem. evet dediğin gibi burası insanı kopma noktasından kurtaran yer. bıkıp usandığımızda amaçlarımızı hedeflerimizi hatırlatan yer. gitmek çözüm değil. lütfen gitme ve devam et. sensiz olmaz burası. ve ufaklıkların bize ihtiyacı var canım

Asucuğum yazmış zaten canım.2 cuma düzenli kilo bildirimi yaptıktan sonra listeye gireceksin....Liste işin ayrıntısı zaten önemli olan kilo verebilmek.Sen listeye girene kadar;verebileceğin kadar ver inşallah.

Öncelikle tekrar aranızda olduğum için mutluyum.Karşılamanız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Listeye girmek için sabırsızlanıyorum

Bu arada geçmişi okudum da Biumut arkadaş hamileymiş.Hayırlı uğurlu olsun,Allah analı babalı büyütsün inşallah Benim topiğe geldiim sıralar hatırlıyorum.Hamile kalmaya çalışıyordu yanılmıyosam pko mu vardı ne.Bendede pko var.Biumut canım yaptığım özel bişey var mı hamile kalmak için. Eminim kilo vermek olumlu etkilemiştir pko yu ama extra bişey varsa paylaşırsan sevinirim canım.Tekrar hayırlı olsun

ceco nbr nasılsın. spor yapabiliyormusun sen canım?

Valla fırsat buldukca küçük cadıdan az da olsa spor yapmaya çalışıyorum canım. Tabi istediğim kadar yoğun olmuyor birde evin içinde daha çabuk sıkılıyorum o yüzden önümüzdeki hafta kendimi dışarı atmak istiyorum. Daha öncede niyetlendim ama uykuya hep yenik düştüm fakaf bu ara sabah 6 buçukta dinç uyandığım için artık büyük kızı okula gönderip eşimle birlikte çıkmayı düşünüyorum. Ufaklığıda sıkı sıkı giydirdimmi çocuk arabasında uyumaya devam edebilir.
Evde sıkılınca koşu bandından inebiliyorum ama eğer dışarı çıkarsam gittiğim mesafeyi sıkılsamda geri yürümek zorunda kalırım diye iki misli spor yapmış olurum diye düşünüyorum tabi kısmet fazlada heveslenince kesin yine uyuyacağım tutar

Günaydın kızlar

Bir yandan kahvaltımı edip bir yandan geçmişi okudum ne kadar çok oturuyorsunuz yahu

gece kuşu bunlar canım. uyku denen şey uğramıyo kapıya. geldimi de tam geliyor :))

sanada günaydın cnm artık kendime ait odama geçtim şükür netteyim bundan sonra
ama benim odam batıyo işte birilerine

saol nevimcim iyiyiz şükür olsun allaha

Günaydın kızlar

Bir yandan kahvaltımı edip bir yandan geçmişi okudum ne kadar çok oturuyorsunuz yahu

afiyet olsun cnm

kızlar bu arada insülin direnci için kim hangi ilacı kullanıyo yazarmısınız lütfen

inşallah yapabilirsn canım evde olmanın kıymetını bıl valla vakit bulamıyorum spor yapmaya aynı yerde saymaktan bıktım artık.

Günaydın kızlar

günaydın bahar istanbul geliyormussun, bol bol gezersin güzel geçer inşallah günlerin.

maalesef görüntü çok önemli ....bizim içinde önemli..insanlara görünüşüne takılmadan bakmak o kadar zor ki....
can sıkıntısı yedikçe artıyor maalesef oda yemeyi tetikliyor bu kısır döngüyü senin gibi hatun kırmıcakta kim kırıcak yenam ..biz geldik vardın hep de olacaksın arada çıtırlığada yaklaşırsan fena olmaz...biz sensiz olamayız ..sakın gitme lafları etme bir daha........

ayşe_c52
kızlar bu arada insülin direnci için kim hangi ilacı kullanıyo yazarmısınız lütfen

Selam canım geçmiş olsun.Bendede pko ve insülin direnci var.Glukofen 850 mg. kullanıyordum günde iki kez.Ama şimdi bıraktım açıkçası bende biraz böbrek ağrısı yaptı.Glukofenden mi bilemiyorum ama ben aynı zamanda coraspin ve folbiol kullanıyordum.Birazda bitkisel kürler :26: Hepsi karışınca vücut error verdi şimdi hiçbir ilaç içmiyorum.Saldım çayıra mevlam kayıra artık :)
Yan etkilerine gelince içtiğin ilk iki üç gün ishal yapıyor hemde feciii Çalıştığım için baya sıkıntı çekmiştim ama 1 haftadan sonra geçiyor düzene giriyor.
kilo vermeye de yardımcı oluyor demişti doktorum bilgin olsun.Kan şekerini düzenlediği için.Yeniden mi başlasam ne :44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…