günayyydıınnnn herkezeeee kalorisiz günlerrrrrrr
Sabah doktorum programında 165 kiloluk hoş bir hatun vardı konuk..
Kendiyle ilgili anlattığı bir olay canımı çok acıttı.
evlatlık almak istediğini bu konuda başvuru yaptığını her konuda uzlaşma sağlandığını fakat sırf obez olduğu için diskalifiye edildiğini söyledi..
Nasıl etkilendim.hemen gidip tartıldım.. uzuun bir süredir tatılmıyordum çünkü..
103 kiloymuşum bu kadar basitmiş kilo almam.. Basit çünkü ben bağımlıyım bağımlı olduğumu bayramdan sonra çok daha bariz hissettim..
Sigara gibi,madde kullanımı gibi kötü bir durum yeme bağımlılığı..her durumda,sevindiğinde,üzüldüğünde çareyi yemekte bulmanın başka bir açıklaması yok zaten...
O 165 kiloluk kadın anne olmak için tüm kriterlere uyuyor ama şişman olduğu için anneliği haketmiyor..uzmanlar öyle düşünüyor.
Demekki bende çocuklarını düşünmeyen biriyim..Onları çok sevdiğimi,gözümü kıpmadan canımı veririm diyorum ama hikayeymiş meğer.
Yoksa neden her seferine bir ileri iki geri yapayım..Öylesine görselliğe bağlandıki herşey, anneliğini bile sorgulatıyor yeni düzen insana..
ben bayramdan sonra listeyi ve topiği bırakma kararı aldım aslında..ağır geldi açıkçası herşey..Yolunda gitmeyen bir takım meseleler olunca mideme sığınmak olduğu için burdaki hizmete ihanet ediyormuşum gibi algılıyorum..
sağolsun BEYZUŞ beni hep ikna etmeye bunun geçici bir durum olduğunu bıkmadan usanmadan söyledi..
Değil işte.. ben sizler gibi güçlü değilim hele aranızda bir kaç kişi koyduğunuz hedefe öyle azimle yürüyorki.. ben sadece gurur duyarak izliyorum..
Beni hiç bir dış etken ikna etmiyor..sağıkmış,görüntüymüş,vb.
Burayı iyiki bulmuşum ve üye olmuşum..Sanal ortam bana göre değildi..prensip olarak onaylamazdım nasılda yanıldım sizleri tanıdıkça.. öyle özel dostlar edindimki burda..hepiniz sağolun...
Fakat olmuyor,yapamıyorum çabalamak için o gücü bulamıyorum kendimde...Cuma korkusu ve sorumluluğu olmayınca hepten boşluyorum hesap verecek birileri yok diye...
Bir tek şu var.. ben pisboğazlık yaptıkça çok mutsuz oluyorum..
Bir yandan listeyi meşgul etmek istemiyorum,diğer yandan azda olsa burda paylaşım yapmak,listede görünmek, çabalamak güç veriyor insana..
Kafam çok karışık..çok üzgünüm.. kendimi çok suçluyorum..bunları dışardan birini anlatsam amaaaan yaptığın meseleye bak tut kör boğazını olur biter diyecektir..
Öyle olmadığını,nasıl büyük bir irade ve savaş örneği gerektiğini biz biliyoruz sadece...
Geçende biride umudunu yitiren insanlar kilo alır demişti..Ama ben umudumu yitirmek istemiyorumki..benim umutlu olmam gerek..İkitane bana muhtaç evladım var çünkü..Demekki kendin dışında evladında olsa başkalarına umut bağlamak insanı yinede umutlu hissettirmiyor..
ÜZgünüm paylaşmasam çatlayacaktım..Kendimde o gücü ve umudu bulursam cuma yine bildirim yapacağım..tek iyi yönüm yine yeniden başlamak sanırım..hepten gitmek yerine.:)
İyiki varsınız,birazdanda çocukluğuma inerim..
yenacım ne güzel yazmışsın canım benim ...bende aynı durumdayım senin yaşadıklarını yaşıyorum 3 sene oldu topiğe geleli al vber al ver 10 kilo vermiş oldum,ne kadar az değilmi aslında diyetime uysaydım şu anda ideal kilomda olacaktım. bende her sabah tartılıpm ve kilo veremediğimi görünce çok üzülüyordum zaten nazında huysuzlukları oluyor başka meselelerde eklenince panik atak oldum tansiyon hastası oldum ..bak perşembe günü spora başladığım bir ay oldu 85 ytlye oldu olan ben hiç kilo vermedimsadece incelme oldu.bende düşünüyorum bazen evladım var benim onun için sağlıklı olmak zorundayım diye ama yok yok yok ..gel el ele verelim arkadaşım yaaa birşeyler yapalım artık...bende senin dediğin gibi topiği bırakmayı çok düşünüyorum ama sizlerden kopamıyorum utanıyorumda bildirim yapmaya....
Ancak okudum ama yazacak halim kalmadı,erken kalkıyorum misafirlerim var bilyorsunuz kaç gündür bir de temizlik yaptım bu gün hiç oturmadım desem yeri akşama kadar.
Banucum Diyetim iyi gidiyor gibi bakalım sonuç ne olacak.Öyle hırs yaptım ki düşünmüyorum lezeet filan gömülüp yiyorum valla napıyım aç kalıp bayılmaktansa.Fulyacım sen de öyle yap sonuçta zehir değil yediğimiz nice aç insanlar var bir lokmaya muhtaç bunu düşün bana baya faydası oldu belki sanada olur.Ayrıca kutluyorum bacım seni çikolata konusunda
Kızlar bir kaç gün daha yokum sanırım perşembe filan gidecek Kv demler,belki bir ihtimal hafta sonuna da uzatabilirler bilemiyorum net bir şey yok.Evlerinin temizliği,perdesi vs işleri var,boyayı yaptırdık hafta sonu çok şirin oldu tavsiye ederim marshall güzgülü çok hoş bir pembe ben bayıldım.Yatak odası ya da kız çocuk odası için ideal bana göre.Öpüyorum hepinizi güzellikler.
Ya bir şey yazmadan da geçemiycem tam çıkarken aklıma geldi.Nilüfer lütfen gitme bir yere hepimiz defalarca kilo verdik defalarca aldık,hepimizin ortak hikayesi bu gel gitler değil mi zaten kendini hırpalamaktan ve kendine acımaktan vazgeç lütfen.Durumun müsaitse bence bir psikolağa git belki diyetisyenden daha faydası olur sana.Şahsen benim durumum müsait olur olmaz ben düşünüyorum çünkü bu kiloları geri almak istemiyorum çünkü çok yoruldum ben de senin gibi.Ama yılmak yok,dediğin gibi senin 2 çocuğun var benim tutunacak 2 dalım bile yok senin gibi.Seni seviyorum ve hep burda görmek istiyorum anlıyor musun
Beyzuş geçmiş olsun cancağızım,lütfen bir daha ateş basınca yüzüne filan su çarp camlardan uzak dur :)
ayy bende zayıflıyım artık neolur ya...
günaydınlar herkese
umarım herkesin keyfi yerindedir
ben hala keyifsiz olsamda daha iyiyim çok şükür
canım okulun nerde? hayırlı olsun bu aradamerhabalar ben geldim yeni okulum ve ben 27 çocukla ohhhh curcuna kovalamaca bağırtı çağırtıııııı
evlatlık almak istediğini bu konuda başvuru yaptığını her konuda uzlaşma sağlandığını fakat sırf obez olduğu için diskalifiye edildiğini söyledi..
Nasıl etkilendim.hemen gidip tartıldım.. uzuun bir süredir tatılmıyordum çünkü..
103 kiloymuşum bu kadar basitmiş kilo almam.. Basit çünkü ben bağımlıyım bağımlı olduğumu bayramdan sonra çok daha bariz hissettim..
Sigara gibi,madde kullanımı gibi kötü bir durum yeme bağımlılığı..her durumda,sevindiğinde,üzüldüğünde çareyi yemekte bulmanın başka bir açıklaması yok zaten...
O 165 kiloluk kadın anne olmak için tüm kriterlere uyuyor ama şişman olduğu için anneliği haketmiyor..uzmanlar öyle düşünüyor.
Demekki bende çocuklarını düşünmeyen biriyim..Onları çok sevdiğimi,gözümü kıpmadan canımı veririm diyorum ama hikayeymiş meğer.
Yoksa neden her seferine bir ileri iki geri yapayım..Öylesine görselliğe bağlandıki herşey, anneliğini bile sorgulatıyor yeni düzen insana..
ben bayramdan sonra listeyi ve topiği bırakma kararı aldım aslında..ağır geldi açıkçası herşey..Yolunda gitmeyen bir takım meseleler olunca mideme sığınmak olduğu için burdaki hizmete ihanet ediyormuşum gibi algılıyorum..
sağolsun BEYZUŞ beni hep ikna etmeye bunun geçici bir durum olduğunu bıkmadan usanmadan söyledi..
Değil işte.. ben sizler gibi güçlü değilim hele aranızda bir kaç kişi koyduğunuz hedefe öyle azimle yürüyorki.. ben sadece gurur duyarak izliyorum..
Burayı iyiki bulmuşum ve üye olmuşum..Sanal ortam bana göre değildi..prensip olarak onaylamazdım nasılda yanıldım sizleri tanıdıkça.. öyle özel dostlar edindimki burda..hepiniz sağolun...
Fakat olmuyor,yapamıyorum çabalamak için o gücü bulamıyorum kendimde...Cuma korkusu ve sorumluluğu olmayınca hepten boşluyorum hesap verecek birileri yok diye...
Bir yandan listeyi meşgul etmek istemiyorum,diğer yandan azda olsa burda paylaşım yapmak,listede görünmek, çabalamak güç veriyor insana..
Kafam çok karışık..çok üzgünüm.. kendimi çok suçluyorum..bunları dışardan birini anlatsam amaaaan yaptığın meseleye bak tut kör boğazını olur biter diyecektir..
Öyle olmadığını,nasıl büyük bir irade ve savaş örneği gerektiğini biz biliyoruz sadece...
Geçende biride umudunu yitiren insanlar kilo alır demişti..Ama ben umudumu yitirmek istemiyorumki..benim umutlu olmam gerek..İkitane bana muhtaç evladım var çünkü..Demekki kendin dışında evladında olsa başkalarına umut bağlamak insanı yinede umutlu hissettirmiyor..
ÜZgünüm paylaşmasam çatlayacaktım..Kendimde o gücü ve umudu bulursam cuma yine bildirim yapacağım..tek iyi yönüm yine yeniden başlamak sanırım..hepten gitmek yerine.:)
günaydın cnm saol inş.
iş yeri hala çok karışık
kendini bilmez embesiller de koltuk derdine düştüler
hayrılısı cnm ne diyelim
ailevi sıkıntılar devam hala ama bunada şükür eşimle iyi olalımda gerisi boş
herkese günaydııııııııın
ayşem daha iyi olman ne güzel inşallah en iyi olacaksın artık düzene girer inşallah herşey canım
kolay gelsin sanada.günaydın kızlar nasılsınız .inşaat işleri yüzünden buraya ugrayamadım işlerim biraz azaldı bugün pencereyi takıcaklar sonra 1 saatlik işim kalıyor .kaç gündür kum toz temizlemekten yoruldum .çabuk pencereyi taksalar yürüme bandımı kızların odasına alayım yoksa kilolar gitmiyor .................YENİ GELEN ARKADAŞLAR OLMUŞ KIZLAR ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ
Asucuğum yazmış zaten canım.2 cuma düzenli kilo bildirimi yaptıktan sonra listeye gireceksin....Liste işin ayrıntısı zaten önemli olan kilo verebilmek.Sen listeye girene kadar;verebileceğin kadar ver inşallah.
ceco nbr nasılsın. spor yapabiliyormusun sen canım?
Herkese günaydınlarrrrrrrrrr :122:
Gece açım diye diye uyudumartık nasıl acıktıysam sabah 5 buçukta bile uyandım sabah oldu kahvaltı edeyim diye tabi tekrar yattım dön sağ dön sola derken ancak saat 8e kadar uyuyabildim ama açlıktan da olsa sabah çok erken kalkmak çok iyi oldu en azından şu kısa günleri güzel değerlendirme şansını yakaladım. Hazır civcivimde uyurken evimi de toparlarım çok rahat bir şekilde öbür türlü cadı camaşır bile toplarken ben sepete katlarım o çekip yere sıpıtır küçük cadı işte.
Canım Arkadaşlar zaten hepimiz adına gerekenleri söylediler o yüzden kısa keseceğim; Bir daha böyle şeyler görürsek ağzına biber sürerizYok öyle pes etmek sonuçta bu topik Yenasız olurmu hiç
Ne olursa olsun biz bu savaşı birlikte kazanacağız ki sen zaten güzel yollar kat ettin vede etmeye devam edeceksin
Kilo versekte, veremesekte hatta alsakta hepbirlikte olmaya devam :122:
Biz seni çok seviyoruz ve hiç bir yere salmıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz :122: :122: :122: :122:
Pşşşt aynı şey senin içinde geçerliBağırtmayın beni sabah sabah ( herhalde az da olsa korkmuştur dimi kızlar uzun bir süre aklından bile pes etmeyi geçirmezler bence )
Canım herşeyin yolunda gitmesine çok sevindimdediğin gibi bizim yediklerimizi bulamayanlar da var. Ben sevmediğim birşey önüme çıkarıldığında aynı terkini yapıyorum kendime. Çöpten ekmek arayanlar geliyor gözümün önüne ve o an ne konursa önüme yiyorum ister istemez. Hadi bakalım kaldı bir kaç gün ondan sonra yoğunluğunu bu tarafa doğru verirsin.
Aslında psikolog gerçekten çok gerekli bir şey ama maalesef bizim ülkemizde özel olarak çok pahalı, devlet hastanesinede gitmeye niyetlensen çok yoğun. Bende senelerdir gitmeyi çok istiyorum ama maddi açıdan hep kendimizi toparlayacağız diye bekleyip duruyorumeşim sağ olsun Hallederiz Kadir olunca hep hallediyor 12 senedir
Adamcağıza bana şu lazım bu lazım dediğim an az aşan bir rakam gerekiyorsa hemen '' Ay başında hallederiz'' yada çok büyük bir rakamsa '' söz biraz toparlim istediğini yapıcağım '' derKim bilir belki bütün bu KV sorunları ilk başladığında gitmiş olsaydım belki bukadar kilolu olmazdım çünkü sıkıntıdan yidim yidim durdum
Bizce hiç bir sakıncası yokzayıflaaaaaaaaaa Bizimle birlikte sağlıklı bir şekilde
Aramıza hoşgeldin bu aradaUmarım daimi olur hedefine ulaşırsın.
Canım sanada günaydın
İyi olmana sevindim özledim ayşeciğim seni! İnşallah herşey yoluna girer ve iş yerinde de çok fazla yoğunluğun kalmazda daha sık gelme ihtimalin olur
RAbbim Yardımcın olsun.
canım okulun nerde? hayırlı olsun bu arada
yena sensiz bu topik eksik kalır emin ol ki. yemek yemek bir hastalık gerçekten duygusal boşlukları doldurma çabası benim için öyle. yaşadığım tüm olumsuzlukların sonucunda bu kilolara ulaştım kimseye anlatamadığım sıkıntıları yaşamaya başladığım yıllardan sonra araya 30 kg sığdırdım. sen annesin ben anne olabilmek için bile boğazımı tutamıyorum seni hiç yadırgamam.
ama arama motorunda kilo vermek yazdığımda kadınlar kulübü ile tanışmam bence Rabbimin hediyesi bana. çünkü başlamasaydım daha da kilo almış olacaktım eminimki. şimdi geçen yılları sorgulamayı bırakıp önümüze bakalım hep beraber olmazmı...
günaydın canım. sıkma kendını tabiki eşinle iyi olda herseyıde kafana takma.
günaydın ablacım...
kolay gelsin sanada.
Günaydın kızlar
Bir yandan kahvaltımı edip bir yandan geçmişi okudumne kadar çok oturuyorsunuz yahu
kızlar bu arada insülin direnci için kim hangi ilacı kullanıyo yazarmısınız lütfen
Ben Glukofen kullanıyorum canımHayırdır sende de mi insülin direnci çıktı :26:
inşallah yapabilirsn canım evde olmanın kıymetını bıl valla vakit bulamıyorum spor yapmaya aynı yerde saymaktan bıktım artık.Valla fırsat buldukca küçük cadıdan az da olsa spor yapmaya çalışıyorum canım. Tabi istediğim kadar yoğun olmuyor birde evin içinde daha çabuk sıkılıyorum o yüzden önümüzdeki hafta kendimi dışarı atmak istiyorum. Daha öncede niyetlendim ama uykuya hep yenik düştüm fakaf bu ara sabah 6 buçukta dinç uyandığım için artık büyük kızı okula gönderip eşimle birlikte çıkmayı düşünüyorum. Ufaklığıda sıkı sıkı giydirdimmi çocuk arabasında uyumaya devam edebilir.
Evde sıkılınca koşu bandından inebiliyorum ama eğer dışarı çıkarsam gittiğim mesafeyi sıkılsamda geri yürümek zorunda kalırım diye iki misli spor yapmış olurum diye düşünüyorumtabi kısmet fazlada heveslenince kesin yine uyuyacağım tutar
Günaydın kızlar
Bir yandan kahvaltımı edip bir yandan geçmişi okudumne kadar çok oturuyorsunuz yahu
günaydıııııın.................kızlaar............
maalesef görüntü çok önemli ....bizim içinde önemli..insanlara görünüşüne takılmadan bakmak o kadar zor ki....Sabah doktorum programında 165 kiloluk hoş bir hatun vardı konuk..
kızlar bu arada insülin direnci için kim hangi ilacı kullanıyo yazarmısınız lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?