Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet cnm malesef pko vardı insülin direnci çıktı şimdide
bende glucophage a başlıcam da hepsi aynımı hangisi daha iyi acaba merak ettim

Valla canım hepsi aynıdır içerik açısından herhalde benim ki türkçe direk glukofen diye yazılıyor yazıldığı gibi okunuyor

baharcım yan etkileri oluyomu bide günde kaç tane kaç mglık kullanıyosun

Canım ben ilk başladığımda bana 1000 mg vermişti sabah akşam içiceksin diye ama 1000 mg kullanamadım baş dönmesi falan yapmıştı ben de yarım yarım içiyordum sonra kontrole gittiğimde 850 mg düşürdü ondan sabah akşam birer tane içiyorum.
İnsülin direncim çıktı diye üzülme canım sana güzel bir yanını söylüyim bu ilaç kilo aldırmıyor. Ben yaklaşık 7 ay rejim falan yapmadım biliyorsun ama bu ilacı kullandığım için kilo almadım bu arada hatta az da olsa kilo verdim onun için üzülme sevin ben 6 aylık kullanımım bitince tekrar testlerim yapıldığında doktor aynı ilacı versin diye dua ettim nerdeyse

saol cnm bende çalışyıroum benim içinde sıkıntı olcak o zmn dr. illa kullan dedi
onun dışında sadece doğum kontrol hapı kullanıyorum ben yazz 24+4 bakalım akşam alıcam bugun de niyetliyim ztn

saol cnm bende çalışyıroum benim içinde sıkıntı olcak o zmn dr. illa kullan dedi
onun dışında sadece doğum kontrol hapı kullanıyorum ben yazz 24+4 bakalım akşam alıcam bugun de niyetliyim ztn

Canım Allah kabul etsin orucunu.Ben içtiğim sıralar fazla açlık hissetmiyordum o açıdan iyi oluyor.Dediğim gibi tek sıkıntı cırcır Sen hafta sonları çalışmıyorsan cumadan falan başla istersen.Bir iki günde geçiyor çünkü ishal.Sonra düzenli içmeye devam edersen bi daha öyle bir yan etki yapmıyor.Ama bırakıp başlarsan sil baştan yaşarsın yan etkileri.Allah şifa versin hepimize.Niyetliylen dua edermisin bizim için en kısa zamanda kucağımıza alalım yavrularımızı hayırlısıyla...

Son düzenleme:

saol cnm benim allah razı olsun yok moral bomuyporum da ilaç içmek sıkıntı benim için evde bi dünya ilacım var vitaminler

yenacım bu topiği sensiz düşünemiyorum seni çok seviyorum hiçbir yere gidemessin
iyi haberlerlerini bekliyoruz
günaydınnnnnnn
hoşgeldinnnn
günaydın kızlar

Bir yandan kahvaltımı edip bir yandan geçmişi okudum Ne kadar çok oturuyorsunuz yahu

günaydın baharcım

saol cnm benim allah razı olsun yok moral bomuyporum da ilaç içmek sıkıntı benim için evde bi dünya ilacım var vitaminler

Tomurcuk cırcır demiş canım ama ben de öyle bir etkisi olmadı aksine düzenledi normalde kabızlık falan çekiyorsun rahat wc çıkmanı sağlıyor ve düzene sokuyor. Ben hiç yan etkisini görmedim aynı zamanda PCO için doğum kontrol hapıda kullanıyorum ben de şu ara çok ilaç içiyorum ilaç içmek işkence gibi ama sağlığımıza bu şekilde kavuşacağız inşallah. yasafatta kullanıyordu senin ilacından ona sordum geçen gün insülin direnci için en az 2 sene kullanman lazım hemen düzelmiyor demiş. Ben de 7 aydır kullanıyorum. Aklına takma yan etkisi yok denecek kadar az

günaydın nursenacım sana da inş.
ben dün oruç olduğum için akşam sapıttım resmen
bugünde orucum akşam allh büyüktür şuan +2 gözüküyorum (((
olsun bu haftada böyle biraz rahatlama haftası olsun oruçta vücuda yararlı allah kabul etsinnn
yenacım bu topiği sensiz düşünemiyorum seni çok seviyorum hiçbir yere gidemessin

iyi haberlerlerini bekliyoruz

günaydınnnnnnn

hoşgeldinnnn

günaydın baharcım

bugün geç kalmışız simitleri yalnız yedin demi alırlar elimden diye:)))

sabah canım hiç bişey yemek istemedi 1 yumurta yedim sadece arada 1 yeşil çay içtim öğlene pırasa var menümde 1 bardak ayranla yerim öğleden sonra aşure yapmışlar ama ben 2 kaşık alıcam çokk kararlıyım çokk bu hafta tartı yavaş yavaş eksi göstermeye başladı biilee

Yaaa benim annemde kocaaaaaman bir tencereyle aşure yapıyor :18: çokta güzel yapar valla yeme de yanında yat modeli Ben şimdi ürikasit tedavisi gördüğüm için bakliyat yasak bana habu ürikasitim olmasa yerdim valla en az 2 kase belki 4-5 kaşık yerim 1 öğün yerine

evet cnm malesef pko vardı insülin direnci çıktı şimdide
bende glucophage a başlıcam da hepsi aynımı hangisi daha iyi acaba merak ettim

ayşecim bende 2 aydır 850mg glifor kullanıyorum. İlk içtigim zamanlar mahvetmişti beni,mide bulantısı,agız acılığı v.b
neyseki şimdi biraz alıştım... ben de senin gibi merak edip doktoruma sordum glucophage,glukoen,glifor hepsi aynıymış,içerigi,etkisi falan... bu ilacçla yaşamayı ögrenmeliyis sanırım

aferin sana yaza odaklan bakalım....

az yemişsin canım ya ondandır. sen acıktığında ya da bayılacak gibi olduğunda yine ye ,sınır yok sonuçta.....

ben bugün çok sinirliyim hala beklenen regl gelmedi hepi topu 8 sayfayı zor okudum ya okudumda ne oldu hiçbir şey aklımda kalmadı, bebekte durmadı o da delirtti derken hepten cinler çıktı tepeme... 2 komşumdan aşure geldi 3-4 tatlı kaşığı yedim yetmedi 1 dilim ekmeğe çikolata krema sürdüm yedim durdurun beni yoksa çok fena olacak......

inşallah ceco. inşallah 2012 bizim yılımız olur :)

aslında çok ironik.

tatlıyı yersem veya bütün gün aç gezersem daha düşecek kan şekerim. TATLI BENİ DOYURMAYACAK TERSİNE AÇ BIRAKACAK. AÇ GEZMEK BENİ EN SONUNDA EN KALORİLİ EN SAĞLIKSIZ YEMEĞE SALDIRTACAK. ve yine kan şekeri düşecek... kısır döngü.

hem her şeyden azar azar yedim hem zayıfladım derler ya bu cümle yanlış aslında. zaten zayıflamak için her şeyden (şeker ve un hariç tabii) az ve sık yemek lazım.

ilaçlarımı ve yemeklerimi düzenlemek için saat kurucam ben artık :)

Canım bende Glugophage 1000 mg kullanıyorum 3 aydır ve arkadaşların dediği gibi ilk bir iki gün bende cırcır olmuştum hatta bir keresinde arabayla yoldaydım kapının önüne gelip arabadan koşarak ikinci kata annemin evine cıkmıştımda zor yetişmiştim sonra ama bünye alıştı artık hiç bir yan tesirim yok. Benim doktorumda uzun bir süre bunu kullanacaksın en az bir sene demişti hatta. Eğer insülin direncin bir sonraki tahlilde yine aynı şekilde çıkarsa başka bir ilaçta ilave edebilirim demişti hatta.
Bencede başlıyacaksan cuma günü başla ne olur ne olmaz
İnşallah hepimiz şu insülin direnci denen şeyden bir an önce kurtuluruz tabi kilocuklarımızla birlikte

Canımmmm sakınnnnnnnn bak ne güzel kilo verdin heleki geçen hafta okadarda eziyet çektin verdiklerini geri alma sakın.
Sonuçta yaza kadar hepimiz büyük bir yol kat etmek istiyoruz dimi ama alacağın çantayı düşün
Bak enişte de sana güvendiğini söylemiş Sen istedikten sonra iradene çok güzel sahip olabileceğini geçen hafta zaten ıspatladın o yüzden ne olur biraz kendini sık. Evde papatya çayın yada rezene çayın varsa onlardan iç biraz sakinleştirir. Kuzucuğun varsa o bile olur

2 tane ikramlık çikolatayı hüplettim bile ama hala sinirim geçmedi yaaaaaaaaaa..... benim yarın acilen düzenime dönmem gerek kaç gündür ne güzel dikkat ediyordum bugün çığırımdan çıktım ,zaten tartıda +1 hala var ((

Bence o 1 kiloya takılma yoksa stres yaptıkca hiç gitmez o 1 kilocuk
Benimde evde bir tane açılmadık çikolata buzdolabında duruyor ama her açtığımda çatla yemiyceğim işte seni diyorum
Neyse ben az kaçıyorum kızıma birşeyler yedirip kendi yimeğimi de yiyeyim acıkmaya başladım :122: Küçük cadıyı uyutuktan sonra yine gelirim :122: nasılsa bugün eşim babasını hastaneye götürcek diye izin aldı da laptobu bana bıraktı yoksa çocuk odasında daralıyorum

Size güzel sohbetler görüşürüz daha sonra yine
Özlemmmmmmmmm gidiyorum ama gözüm üstünde farz et başka çikolata yimek yok

valla yedim dayanamıyorum banu bildiğin gibi değil resmen başım zonkluyor sabahta hiç iyi kalkmadım zombi gibiyim ya
havalarda kötü gidiyor iyice depresif oldum inan....
yaza kadar hedefim büyük başaracağımda eminim ama bugün beni affet ne olur hiç böyle olmamıştım ya geciktikçe gerilmeye başladım ben ,şu an yanımda iyi bir arkadaşımın olmasını nasıl isterdim anlatamam ,canım sıkkın nedensiz, eşimde erken geldi sağolsun ama hala çok kötüyüm ya, ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ,bu ne şimdi
bana çok güveniyor o kesin ,destekliyorda canı ne çekerse gider mutfakta yer odaya getirmez bile sağolsun
çantayı iyi ki almamışım ben bu gidişle zor alırım o çantayı ,hak etmedikçe almayaağım, 77yi görünce alacağım bu da bana ders olsun
rezene var canım deneyeyim bakalım ne olacak? başım çatlıyor resmen...

yok canım yemeyeceğim daha yeter zaten küçüktüler ama pişmalığı büyük tabi... stres yapmayacağım gidecek inşallah cumaya kadarda tartılmayacağım söz...
bizimde evde heryerde çikolata, bisküvi ne ararsan var hiç bakmadım bugüne kadar inan elimi bile sürmedim ama bugün ne oldu bana içime canavar mı kaçtı anlamadım ya....
bundan sonra 1-2 kaşık aşure hariç hiçbir tatlı yemeyeceğim sana söz veriyorum canım.....

İnşallah canım yine verebilirim...
Ne diyim şimdi ben senn patronuna iyimi kötümü ::)))
Ben hatırladım seni canım çok zor günler geçirmişsin başınız sağolsun inşallah Allah sağlık versinde sen yine verirsin kiloları.
Kardeşimde o bölümden randevu aldı kadın bir dr varmış çok iyiymiş haberin olsun.

Çok güzel bir paylaşım olmuş Amin.
Hangi yakasına geliyosun baharcım sultanahmet ve pierloti muhakkak gez canım.
merhabalar ben geldim yeni okulum ve ben 27 çocukla ohhhh curcuna kovalamaca bağırtı çağırtıııııı
Hayırlı olsun yeni okulun ve öğrencilerin.
Çokta almamışsın biumutcum kendini çok sıkma kızın olucak haa maşallah çok sevindim.
Canım valla okurken dedim yena ayrılıyor aramızda çok üzüldüm canım hepimiz aynıyız al ver inşallah bu sefer başaralım sağlık için evlatların için sen bir numara bir annesin birgün anne olabilirsem inan senin gibi olmak isterim zaten o zaman yakandan hiç düşmem banada öğret diye seni seviyrum sakın bizleri bırakma topik sensiz olmaz zaten....
Aynı durumdayız derincim bir türlü istikrarlı olamadık ama hadi elele verelim ve başaralım.

İnşallah iyi sonuçlar alın.

Bundan yiyorum canım...

Ablam da ben de denedik ,kilo vermemizi engellemedi.Gece 1 tane yiyorum;asla 2 olmuyor....

YAKINDA BEN DE SENİN İÇİN SEVİNECEĞİM.....HİSSEDİYORUM.
Bende çok beğendim ama gece ara öğünü olarak yememiştim bundan sonra bende yerim.
Annenin ellerine sağlık bende severim sen yiyemiyosan bana yolla ben senin yerine yerim tamamen dostça yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…