Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam cnm çok saol c.tesi pazar çalışmöıyorum evet ama pazarda nişan var arkadaşımın hhm ne yapsamki bi alim ben ona göre bakarım artık

çok saol cnm

mersü şekerim bakıcam başlıcam bende mecbur başka çare yok ztn :)

Canım ya bazen oluyor özelikle regl dönemleri yaklaştığında hemen kendine tarçınlı bir süt yap inan tatlı isteğin gidicek inan bende çok severim tatlıyı beni kesiyosa senide keser inan.

Hadi bu seferlik böyle olsun canım ama devam etmede sonra daha çok pişmanlık yaşama
Bazen bende nedense öyle tuhaf hissediyorum kendimi o an aslında hiç bir sorun yoktur ama benim içimden ağlamak gelir. Çoğu zaman zaten Nisa ablam yanımdaysa kasma kendini yaa ağla rahatlarsın diyor çünkü aslında o geçmişte biriken ufacık şeylerin birikimi oluyor ve ben genelde oturur önce salya sümük ağlarım sonrada mutlaka kendi ağlamış suratlı halimi düşünüp gülerim öyle denyo bir yönümde var ama hakikaten ondan sonra kendimi daha iyi hissediyorum

Tabi sen ağlama Güzel arkadaşım inşallah biraz daha hissedersin kendini olmazsa sen kuzucuğuna sarılıp biraz uyu çünkü ne kadar stresli olursan ol o bıcırıklar stres yaratsalarda o anlarda streside alıyorlar

Arkadaşlarım 2 gündür vakit buldukça geçmişi okuyorum gene de arada kaçırdıklarım oldu sanırım. Bu nedenle alıntı yapmadım, yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum toptan, kendisi, çocukları yakınları hasta olan arkadaşlarımın tümüne de geçmiş olsun diyorum. Kusura bakmayın toplu dilekler pek ince olmadı ama dediğim gibi kimseyi atlamış olmayayım diye :)))

..
hos geldin canim ohhh ne guzel moral depolayip gelmissin 1kiloyu dert etme verirsin insallah

hoşgeldinnnn özletmiştin çok iyi oldu. demek tatilin iyi geçti sen bu motivasyonla o 1 kiloyu gönderirsin merak etme...

..

Hoşgeldin sefalar getirdin Kısa kaçamağınızın güzel geçmesine sevindim. Bencede en güzel zamanında gittiniz Strassbourg'a. Öyle bir yere gidipte sadece 1 kilo alıp dönmen bile başarı bence

------
Umuttt'cuğum,hoşgeldin...
Teşekkür ederim canlarım, hoşbulduk. ben buraya ne zaman gelsem hoşbuluyorum zaten :)))

Yena'cığım burada 3 grup olduğunu düşünüyorum ben. (Kilo verme alışkanlıkları bakımından) Yeni gelenler, azimliler ve yerinde sayanlar. İlk ikisini açıklamaya gerek yok, yerinde sayanlar ise 6 ay ve daha uzun süredir burada olduğu halde 8-10 kiloyu hasbelkader vermiş, sonra da hep bu civarda gezinenler. Ben de bu gruptanım. Ama biliyorum ki azimliler de bu gruptaydı bir zamanlar. Yani yerinde sayan grubuyla azimli grubu arasında incecik bir çizgi var, o çizgiyi geçeceğimize dair umudunu hiç kaybetmediğini biliyorum, ben de kaybetmiyorum çünkü. Hele de buradayken :))

Hemen bugün bir şey yapıyorum gidip geçmiş sayfalarda önerilen kitabı alıyorum (Yasemin Soysal-Asıl şişman beynimiz (ya da buna benzer bir ismi vardı)), hedefimi de küçültüyorum.
10 kilo vereceğim ben, onu verdikten sonra devam edeceğim yoluma. 10 kiloya nasıl burun kıvırdım ben? 10 kilo nasıl fark yaratıyor oysa insanda. Neredeyse 3 beden incelirim 10 kilo versem, dışarıdan da fark edilir, giydiklerimde de fark olur. Bugünden itibaren 10 kilo için çalışıyorum ben.

Beyzuş ve Asuman gibi sataşırım da sana ara sıra. El ele vermek çünkü amacımız, el ele olursak herşey daha kolay olacak

umuttt
Yorumun çok hoş.Şu beğen butonunu neden kaldırdılar anlamadım valla :)

Son düzenleme:

ben emzirdiğim için ilaç kullanamadım ama çörek otu bende ilaç gibi işe yaradı: çok üzülmüştüm ilk öğrendiğimde çünkü şeker yüklmesinde normal çıkmştı değrlerim ama bu insülin direncini hç duymamıştım.kolay kilo alıp zor kilo veren gurubundayız ve iştahımız diğer insanlar gibi değil malesef.anneme bunu söylerken oda dediki bigün bu direncide çıkaran sendin yani yeme alışkanlıkların...doğru söze ne denir?

çok kolay gelsin işişn zor

canım kendine eziyet etme bizde uzun açlıklar çok sıkıntılı oluyor.kabızlık çekiyorsun gerçi ama 5-10 tane leblebi bile bastırıyor açlığı.istersen meyve çayı vs ile.yada ayran yada süt iç.kendine eziyet etme ne olur.patlamayasın bi yerden?

İYi geceler..
Benimde uyumam lazım ama hiiç uykum yok..

canım bende diyordum yenayı hiç bildirim yaparken görmüyorum kaçırıyormuyum diye...neler geçiyormuş aklından...bana düşmez yani ama daha önceki samimi konuşmalarımıza dayanarak diyorumki ne olur şeker değerlerine bir baktır.şekerin yüksek olmasa bile insülin direncin olabilir.ve bununla tek başına savaşmak çok çok zor.dr en azından bir ilaç verir o zman sende şaşırırsın nasıl doyduğuna.ben yazın o kadar kötüydümki...yeni bir çevreye geçtik 4 yıl önce o zmandan beri hamilelik ve emziklilik derken insanlar tuhaf tuhaf süzerler...bakış atarlar fln.ama bir karar veriyordum iğreniyordum kendimden gel görki uygulayamıyordum.deli gibiydim.bir insan çocuklarına aldığı çikolataları çocuklar görmeden hüpletebilir mi?gizli gizli gece kalkıp sakladığı çikolataları yiyebilir mi?dışarı gezmeye çıkmasının tek amacı burger menü veya koca bir dondurma ,pizza, yaş pasta olabilirmi?çocukları parka götürmeye niyetlenirken aklından dışarda pasta yiyelim diye düşünüp cocuklara zorla yedirlir mi?ben bunların hepsini yaşadım malesef.üstelik uyku hali ve halsizliğide cabası.ne olur bir dr a git.ben bunu tüm içtenliğimle söylüyorum.duygusal açlık pek inanmyorum da artık.bence çoğu insanda (biizm gibi aşırı iştahlılarda ve kilolularda)insülin direnci var.şuan dışarı çıktığımızda burger menü canım çekmiyor.çocuklrın pateteslerini deli gibi didiklemiyorum.ama 3-4 saatte mutlaka bişler yiyorum.meyve olur,leblebi olur,badem olur...geçen tatlı getirdi eşimin arkadaşı yemedim azcık tadına baktım.bu tatlıyı ben yemekten önce 3-4 tane yemekten sonra 3-4 tane götürmüşlüğüm vardır....ama cevizli sucuk yedim ertesi gün.tamamen mahrum da kalmıyorum ama artık deli gibi de saldırmıyorum
çok yazdım başını şişirdim kusura bakma canım arkadaşım

amannn özlem yaaa boşver canım.kendini sıkma ne olur?bebişin de etkileniyordur mutlaka anne sinirli gergin..yediğin de çok bişi değil aman ne olcak bunu bari takma.1 dlm çokolu ekmek yimişin bende bişi yedin sandım.yok sakınnn kendine kızma.vücut istemiştir.arada olur.bu hafta artı bile çıksan ki sen dengelersin canım sıkma ne olacak ki?o kadar destekçi eşin var,iltifat almaya başladın daha yarıyıl tatiline de var yani.çok güzel kilolar verdin ve vereceksin.bak bisürü başarı hikayesi okuyorsun kaç hafta takılmışlıkları oluyor değilmi?en azından çabalayıp karşılığını alıyorsun.geçen haftaki biraz dengeszi ve çok zor bi diyetti.o kadar kilo vermenin üstüne yaptın zorlandı vücudun.bak küçük meleğimin kilo vermesi durmuştu ne zamandır ama sen durmamıştın bunu unutma....kendine ,eşine ve bebişine de haksızlık etme canım arkadaşım

kızlar ben çıkıcam birazdan önce beylikdüzüne eve geçicem iftar yapıp bayrampaşaya geri gelicem off off malum metrobüs çalışması nedeni ile deli trafik var allah yardımcım olsun

evet bende izledim ve çok etkilendim bende oyle olabilirdim hiçte zor degil ama çok sukurki buradayim kararimi verdim zayiflayacagim seninde basarabilecegine inaniyorum

yuregim agzimda okudum inanki bizi birakip gidiyorsun sandim
Bu topik sensiz olmaz ablacim hepimizin boyle dusundugu zamanlar oldu ama ben seninde yapabilecegine inaniyorum yaza kadar çok guzel kilolar vericeksin insallah
bidaha boyle seyler duymayalim
insallah hayirli haberlerle gelirsiniz ablacim(Amiiiiinnnn)
demek sizin ev sicak valla biz donuyoz genelde, burda yakmaya kiyamiyorlarmi ne yada hava azcik yumusasin hemen kisiyorlar odalar 21 dereceyi salonumsa 23 dereceyi geçmiyor kar kis olunca ne olur bilmem sicak olmasini istiyorum bebis hep yerlerde odum kopuyor hastalanacak diye :18::18:

ayy bende zayıflıyım artık neolur ya...
hos geldin gel beraber zayiflayalalim

ALLAH im sana ve tum isteyenlere bebis nasip etsin (Amiiiiiiinnnnn) niyetliyimde bende ettim canim herzamanda ediyorum RABBIM her isteyene tattirsin bu guzel duyguyu

canim regl olmadigin için +1 olmustur dert etme regl olunca rahatlarsin
valla anliyorum seni bende ayniyim ozellikle reglden 2gun once baslar tatli ve yemek yeme krizim kasik kasik çikolata yerim bazan tutamam kendimi napiiim
bide bu aralar çikolatalar uçusuyor gozumun onunde malum noel yaklasiyor ALLAH im marketler(kuçuk buyuk farketmiyor) rengarenk çesit çesit çikoatalarla dolu bide girise diziyorlar insanin gozunun onune gelde dayan ya bu milletin diyet yapanlari hiç dusundugu yok

Son düzenleme:

doktarun adını verirmisin canım bi sorup dün gece alamadım netten mi aldı kardeşin bu akşam denicem tekrar...

Son düzenleme:
bende talılara bayılıyorum geçen gün eşimle dışarı çıktık allah ım bir pastanenin önünden geçtik bir süzdüm ki pastaları yürürken daha arkama baktım eşim noldu dedi hiççççç dedimmm öle bi dedim ki sanki yastayımmm

aferin sana yaza odaklan bakalım....

az yemişsin canım ya ondandır. sen acıktığında ya da bayılacak gibi olduğunda yine ye ,sınır yok sonuçta.....
bugün bende başladım ama sabah kahvaltımı yapmıştım. çok etkisi olurmu bilmem. kahvaltıda zeytinyağlı patates salatası, peynir 1 dilim ekmek yedim. sonrası yağsız tuzsuz patates salatası oldu. bakalım ben nasıl sonuç alacağım. yanında yoğurt ketçap filan tüketilmiyor demi.

canım çok tatlı istediğinde sevdiğim meyveleri tarçına batırıp ye. doktorumda çıkan bir diyetisyen önermişti. +1 içinde pirinç lapası birebir bace. malum şişlik su tutulumu filan. imkanın varsa açık havaya çık. rahatlarsın

Ben geldim kizlaaar gecmisi okuyup bitirmeye calisirken ogle tatilim bitti neredeyse
bugun gordugunuz gibi daha neseliyim (cunku tokum). aslinda biraz da sucluyum ama neyse.
2 gunluk eziyetten sonra bugun biraz kacamak yaptim malesef. bugun et gunum sabah kahvaltimi zar zor yaptim ama oglene dogru acliktan olecektim, mutfaktaki kca kasede duran kucuk cikolatalardan attim agzima dayanamadim :26: sonra inanilmaz suclu hissettim. sonra kendimi rahatlattim belki vucudumun sekere ihtiyaci vardir falan diye (zugurt tesellisi). topu topu 100 kalori zaten onu da yuruyusle yakmayi dusunuyorum (fazlasini yapamam zira cok halsiz birakti beni bu diyet). kizmayin bana bi daha bozmicam zaten en zor gunleri atlattim artik :26:
oglen yemegime de yagsiz yogurt ekledim. gerci o bozmak olmuyor sanirim protein sonucta. neyse o beni bir guzel tikadi simdi iyiyim :))) (3 gundur ilk kez tokluk hissi yasiyorum )
kilo veremezsem bu kacamak yuzunden cidden oturup aglicam hungur hungur. veya yaklasan regl donemim yuzunden siskinlik olur da verdigim kiloyu net goremezsem o zaman da aglicam. su eziyete degsin istiyorum 2 falan versem bari, harika olcak. haftaya kendi diyetime donup spora tekrar baslamaya karar verdim. oyle daha guzel veriyordum sanki. daha yavasti ama hic ac kalmiyordum (ustelik beynim de calisiyordu o zamanlar, su an sapsala dondum ), istedigim herseyden dengeli yiyebiliyordum vs. son hafta bozmustum o diyeti kendi hatam, bir daha tekrarlamamaya kararliyim. gelen gideni aratirmis simdi o diyet bana cok gulluk gulistanlik geliyor

Son düzenleme:

Malesef canim sadece baharat

bende bayılıorum pastaaaaa,tatlıııı ahhh ahh... ama artık sadece gözümü doyuruyorum..
inş bakmakta kötü etkilemiyordur bünyeyi çünkü bende canım istedigi şeyleri netten açıp bakıyorum

ben bakınca yemiş gibi şişiyorum sakın oda kilo yapmasınn amanınnnn

bende bayılıorum pastaaaaa,tatlıııı ahhh ahh... ama artık sadece gözümü doyuruyorum..
inş bakmakta kötü etkilemiyordur bünyeyi çünkü bende canım istedigi şeyleri netten açıp bakıyorum

ben bakınca yemiş gibi şişiyorum sakın oda kilo yapmasınn amanınnnn

Maaalesef sadece bakmak bırakın bakmayı düşünmek bile yeterliymiş son okuduğum 2 kitapta yazıyor bunlar çünkü bilinçaltı sadece düşünsek bile o olay gerçekleşmiş gibi tepki yaratıyormuş bünyede. Örnek olarak mesela; limonu düşününce dahi ağzımızın sulanması gibi ortada limon falan yok fakat ağzımız sulanıyor neden çünkü bilinçaltı o olay gerçekleşti olarak sinyal veriyor vücuda habu bilinçaltından çektiğimiz nedir yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…