Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar.bugün de oruçluyum iftara az kaldı.tartı olayını çok anlayamadım inşallah cumaya almış olarak çıkmam.cevizli sucukları götürdüm sahurda gene.dün 60 dk lesli yapmıştım.bugün canım içim çok sıkkın.çocuk su çiçeği olunca ilecek gezmeye gidemiyoruz.çok bunladım.konuşacak kimsem yok.offff evde oturmakta zormuş.çalışırken 2 insna yüzü görüyordum.şimdi evde hapis gibiyim.memlekette ailesi yanında olanlara çok özeniyorum.
bizimkiler beni çok aramazlar hep ben ararım.hç aklıllarına bile gelmiyorum kızkardeşlerim anneme çok yakınlar.ne zama arasam birlikteler.ama beni aramzlar hainler.dün ablamı aradım.5 dk sonra ararım dedi internette iş arkadaşlarıyla konuşuyormuş zaten hergün konuştukları kişiler.2 saat sonra aramış ben lesli yapıyodum duymadım.küçük bebeleri de yokki yoğunlutan aramasın.aklına gelmiyoruz işte....bende depresyondayım bugünnn. deprosyondayım unutuldum diye bi şarkı vardı işte ondan

aaa daha neler öğrencem acaba:26::26::26: dogru olabilir bilinçaltımız enteresan çalışıyor...
o zaamn ben sevmediğim şeyleri düşünsem aksi etki gösterir mi acaba?

slm kizlaaaaaarrrrrrr ben geldimmmm cok sükür kuzucuklarim daha iyiler onlar iyi olunce bende iyi oluyorum yalniz o kadar dikkat etmeme ragmen hala 97 yim ama kafaya koydum bu cuma 96yi görmem lazim az önce kayinvalidem bi tencere asure getirmis cok güzel yapar kendileri dayanamadim kücük bi kaseyi hüpletiverdim napiyim artik aksam yemeginde durumu kurtaririz kabak var firinda mücver yapicam cokta hafif oluyor sanirim ondan yiyebilirim iste böyleeeeeeeeeee yalniz ne kadar cok döktürmüssünüz okudum dersem yalan ama söle bi göz gezdirdim özlemisim sizi valla simdi cikmam lazim yemek falan yapmaliyim kocis gelir az sonra öptüm hepinizi aksama görüsürüz umarim

Canım ya bazen oluyor özelikle regl dönemleri yaklaştığında hemen kendine tarçınlı bir süt yap inan tatlı isteğin gidicek inan bende çok severim tatlıyı beni kesiyosa senide keser inan.
denerdim canım ama o kadar tatlı yedimki bastırdı ihtiyaç duyarsam deneyeceğim çok teşekkür ederim......
aynen öyle canım ya bebeğimin suçu yok .... nerede çok değil ya 1 dilim çikolatalı ekmek, yarım kase aşure, 2 ikramlık çikolata (( demek istedi aynen bende öyle düşünüyorum. geçen haftaki diyetten sonra düştü sanırım. öyle canım artı çıksam olur eşim destek sağolsun ama benim kendime kızdığım dikkat ettiğim halde sonrasında almam. bende 75te duracağım gibi geliyor çünkü o kiloda hamile kaldım. çok sağol canım benim rahatlattın beni....
olamadım hala melisim ya çıldırmamek için zor tutuyorum desem inanır mısın... bendede başladı ilk defa .uzun süredir hiç bunu hissetmemiştim çok rahat geçmişti ama daha olmadan yiyorum ya
ahhh ahhh asıl onlar günahkar varya bizi yoldan çıkarıyorlar renk renk, çeşit çeşit çikolatalar ............
yok canım tüketilmiyor .......
bakalım ne olacak az kaldı sonuca hadi hayırlısı.......

sende benim gibisin desene (( neden böyle sıkkınız bugün ya....
bende tek haftasonu çıkıyorum sanırım ondan ,sende çocuk hastalanınca evde kaldın tabi ,geçti mmi bari biraz çiçekleriniz...
annemde aynı ben aramasam birde kızar niye aramıyorsun diye sanki kendi tlfnu yok allah allah ya . ben hiç hastalanamam ,moralim bozuk olamaz yani ararsa mazallah ... benim kardeşimde uzakta üstelik yalnız . arar bazen hastaysam falan öğrenince hııı ondan mı armadın der . neymiş küçükler büyüğü ararmış her zaman. yola gitsem ararım ,yoldan gelsem ararım oysa annem sadece gelince arar:)
yola çıkarız eşimin annesi 40 kere arar neredesiniz ,yolculuğunuz nasıl geçiyor diye biizmki 1 kere zor arar ,tip işte...
aynen o şarkıyı kendimede istiyorum......

canim baharat hariç hiçbisey kullanmiyosun
kolay gelsin insallah guzel bi rakam gorursun sonunda
canim uzulme evde oturmanin guzel yonleride var ben mesela çocuklar okuldayken kuçukte yatar islerimi bitirip ya kk ya takiliyorum ,ya elisi yapiyorum yada tv bakiyorum arada zaman geçiyor zaten SIKILmaya vakti olmuyorki insanin (ben oyleyim evde SIKILmam)aileden uzakta yasamak çok zor iyi bilirim ama alisiliyor zamanla mecburuz artik bizimde sorumluluklarimiz var esimiz,çocugumuz var dogdugun yer degil doydugun yer diye bisoz var
BENE ilk geldigimde çok zor gunler yasadim geri gitmek bile istedim(ama yapamadimki esimi çok seviyorum) artik alistim yani mecburum alismaya çoluk çocuga karistim esim kesin donus yapmaz birakip gidememde helede çocuklarim varken asla gurbetlige katlanicaz ALLAH im saglik sihhat versin diyorum tek derdim(derdimiz) gurbetlik olsun bazan diyorum ailemin yakininda olsam belki bu kadar mutlu ve huzurlu olamazdim çunku hayatta hiçbisey dort dortluk olmuyor malesef
hem ailenin yakininda oturmak
hem esle çok mutlu olmak
hemde maddi yonden rahatlik
veya tamamen saglikli olmak (hiçbir problem yasamadan)
soylesene bunlarin hepsi bi insanda olabilirmi ? yani demek istedigim birinden biri olmuyor hayat bu malesef
ALLAH ima sukurler olsun gurbetlik haricinde simdilik derdim yok (ALLAH im dert verip derman aratmasin kimseye)Aminnnnnn
gurbetligin gozu kor olsun ama zamaninda esim gelmis kaderimde esimle tanisip gelmek varmis nasip kismet hersey bugunlerime sukurler olsun
senin meleklerin ufak belki ondan daraliyorsun ama geçicektir insallah ALLAH im hepsine saglik versin insallah bide kafa na gore bi arkadas bulursan bitanede olsa yeter daha iyi hissedersin ozaman
kusura bakma biraz uzun oldu doktum içimi bende

bende akşama KVnin gönderdiği içli köfteleri haşlayacağım 4-5 tane yerim, bu arada gözünüzde büyütmeyin pinpon topu kadar yoklar.Elazığ'ın içli köftesi minik oluyor. sade suda haşlayacağım üzerine bol limon ohhhhhhh yanında hiçbir şey yemem.......

bu arada dün 30dk bugün 30dk leslie yaptım, akşama 30 daha yaparım sonra 10-15 dk zumba tamamdır....

bu arada biri GÖMBEyi merak ediyordu araştırdım bulamadım demişti bana ,yarın SOFRAMIZ programında Elazığ var izleyebilir yapılışını ama benim kv kavurma koymaz....

Allah kabul etsin ececim orucunu
cevizli sucuklar da bişey yapmaz merak etme zaten leslie yi de yapmışsın
annene ve kardeşlerine de kızdım doğrusu ama herkes aynı olmuyor işte bazu-ıları önemsemiyor aradım aramadım diye
oğlunun bulaşıcı evresi de bitmiştir bence artık sanki öyle hatırladım yani o kadar sıkılma canım çıkın arada
az kaldı hele oğluş okula başlasın yettim geliyorum yanına ben dee

slmlar kızlar..bişey sorucam 3-4 gündür leslie 3 mil yapıyorum sabah akşam ama spordan sonra 1 bardak yarım yağlı süt içiyorum yediklerimde diğer haftalarla aynı ama yarım kilo anca vermişim daha fazla vermem gerekmezmi...sütmü beni geriye attı anlamadım :2::2::2:

ayyyyyyyyyy neden kimse konuşmuyo :26: :26:

Konuşmazmıyız canım...Tabii konuşuruz....

Bazen ;gözden kaçtığıda oluyor;yoksa grubumuz çok içtendir....

Günler geçip;samimiyet oluşunca bu sefer sen cevap vermeye yetişemeyeceksin.....

Bu arada ben de senin gibi tatlıcıyımdır;tüm kilomu tatlıdan aldım diyebilirim...Tatlıcıların camına yapışasım var...

çoştun bugün sen bugünn hee cumayyaa ceza yicennnnn ben mutfakta durmammaya çalışıyorum düşündümde canım sıkılsa kafama bişey taksam hemen mutfakta alıyorum soluğu şimdi yemeğimi yapıp hemen kayboluyorum spor yapman süper ben fırsat bulup yapamıyorumm 2 çocuk biri okuma sökecek diye uğraşıyorum öbürü de feleket hareketli zamanı inşallah veririm

bugün kendimi tebrik ediyorum öğleden sonra gezme vardı hiç bişey yemedim yarım galeta götürdüm evden 2 de elma 1 yeşil çayy öğlende 3 kaşık prasa 1 bardak ayran içmiştim akşam 1 tabak bulgur pilavı yicemmm okadar ama zor tuttum kendimi kurabiyeler mantılar gözlemeler off yaniii bayanlarada söyledim hepsi veremez gözüyle baktılar sanki ama başarıcammm yaza süper olucammm inşallah

kızlar çok üzgünüm bayadır giremiyorum. ctesi ara bir görüşme için çizim yapıyorum gezmek tozmak pek güzel de işler kaldı. bu hafta yokum özetle aralarda gelmek istiyorum ama bir toparlanamıyorum.

antep gezisi çok güzel geçti. 2 tam gün oradaydık yedik içtik, gezdik. güzel bir yer ben sehri çok beğendim ama aklımda kalacak en önemli şey zeugma kalıntılarının olduğu dev muze gerçekten çok özenilerek yapılmış, mimarisi, detayları ve elbette içindeki sanat eserleri nefes kesici. oraya gidipte görmeden dönmek talihsizlik olacakmış görünce anladım.

şehrin içindeki hanları dolaştık, ama takıntım haline gelen aytaşı arayışım bakır zanaati urunlerine olabilecek ilgimi dağıttı. çünkü zincirli han da gümüş, hediyelik eşya ve takı satısı bakırdan çoktu. birden cennete düştüm hesabı her dükkana kendimi atıp aytaşı baktım. çok güzel(kendimce) 2 yüzük 2 kolye ucu aldım. bir ara resim koyarım. gümüş istanbulla hemen hemen aynı ama taşlar çok ucuzdu.

daloki ilk gece resmen terör estirdi sabaha kadar odada dolandık. ama maşallah 2. gece uyudu. ucakta fena geçmedi. 1 saat 20 dakika civarı surdu sonlara doğru bayaaaa bir sıkıntılandık ama genelde iyi idi.

ben sanırım 1 kilo cıvarı aldım ama tam bilemiyorum cuma tartılmayı unuttum cünkü. 15 gündür çok diyet bir halim yok.

durumlar bunlar umarım herkes iyidir.öpüyorum tek tek herkesi.

dediğim gibi bu hafta yoğunluk fazla oğlan uyur uyumaz çizime oturup3-4 kadar çalışıyorum. inşallah anlımın akı ile çıkıcağım bu işten

helal olsun sana canım aslında azcık tadabilirdiin bazı şeylerden ama iyi atlatmışın tehlikeyi
bana da başlarda yemediğim zaman aynı gözle bakanlar artık yavaştan hayranlıkla bakmaya başladılar canım bi kaç aya görür onlar

mutlucum alnının akıyla çıkacağından eminim
merak ettim aytaşlarını da
arada uğra mutlaka gözlerim arıyor canım

çok güzel yazmışsın melisçim.okurken çok hoşuma gitti.dediklerin çok çok doğru.katılıyorum sonuna kadar.ama bazen kalbime söz dinletemiyorum işte.eşimde yoğun çalışır biraz sağolsun.bebiş küçük ,ortamcam 3ü bitirecek 2 ay sonra.dün akşam otururlarken bebeği itti.kafasını çarptı yere bebeğim.zor yani küçüklerle uğraşmak sürekli.şöyle en küçk biraz kendini kurtarsa daha rahatlayacağım inşallah.arada birileri gelseydi büyüklerden biraz rahatlardım herhalde.yeni evliyken sık sık kalmaya gelen kv ler 3 çocuktan sonra kapımızı açmadı(tabi sağlık sorunları da var yakınlarının)eşimi çok seviyorum dediğin gibi belki annemin dizinin dibinde olup mutsuz olacaktım kimbilir.Allah hepimize ve ailelerimize sağlık versin.iyiki varsınız

öğretmenlere evde oturmak yaramıyor fazla galbaaçiçeklerimiz gerçekten çiçek şeklinde bazıları baya geçtiler ama dr tamamn kaybolana kadar bulaştırıyor göndermeyin okula dediği içni göndermiyoruz.aslında oğlum çok iyi.hatta fazlasıyla mutlu.ortancam olmadığı içni birlikte bişler yapıyoruz yani genelde ders çalışıyoruz(1.sınıf) ama çok mutlu benle olmaktan.yarın kızma birader oynayalım yine gitmeyeyim bak geçmedi hala diyor
ailem aynen dediğin gibi.en küçük benim hep ben ararım.aradığımda bile dizi fln izliyorsa yada birliktelerse geçiştirirler.çok sinirlenirim ama sonra unuturum.faceden acı bir msj çektm hıncımı ondan aldım galba

,
amin inşallah Asum.okula başlasada alemlere aksak yaa.sıkıldım çok.bende artık iyileşti bulaşmaz diye gönderecektim bugün ama dr u aradığımızda tüm döküntüler kuruyuncaya kadar bulaştırır göndermeyin dedi.hatta mümkünse başka eve yolayın bebeye geçmesin demiş ama yok gönderebileceğimiz birileri.zaten ne kadar uzak tutsamda bi bakıyorum yanına girmiş yatmış yada benim kucağımdayken geliyor ceee diyor.küçük işte o da

3-4 günde yarım kg iyi değilmi?spordan sonra su iç bol bol.süt içeceksen 1 çay bardağı iç.ben yaptığım leslielere kıyamıyordum o kadar yorgunluktan sonra ...o zamn iyi sonuç geliyordu.1,5 un üstünde.ne zamnki akşamdan sonra bişiler yesem (leblebi çay veya süt meyve)1 kg gibi gidiyor spor yapsamda.(haftada)tabi artık bu kadarda gitmez ama sen bilirsin.yarım kg gitmeside fena değil yani.ben sabah 3 mil gece 5 mil yapıyordum bi ara ama bu kadarda fazla yüklenmekte iyi dğil heralde.şimdi o gücü bulamıyorum mesela.nasıl yapmışım diyorum.şuanda haftada 3-5 yapmaya çalışıyorum

ondan bu kadar şekersin ablacım

gezmelerde asla hayır diyemezdim eskiden.şimdide tuzlulardn alıyorum azcık.tatlınında tadına bakıyorum çok az.gerisini bebelere veriyorum çaktırmadan.kimseye laf anlatmak zorunda kalmıyorum

ece78
3-4 günde yarım kg iyi değilmi?spordan sonra su iç bol bol.süt içeceksen 1 çay bardağı iç.ben yaptığım leslielere kıyamıyordum o kadar yorgunluktan sonra ...o zamn iyi sonuç geliyordu.1,5 un üstünde.ne zamnki akşamdan sonra bişiler yesem (leblebi çay veya süt meyve)1 kg gibi gidiyor spor yapsamda.(haftada)tabi artık bu kadarda gitmez ama sen bilirsin.yarım kg gitmeside fena değil yani.ben sabah 3 mil gece 5 mil yapıyordum bi ara ama bu kadarda fazla yüklenmekte iyi dğil heralde.şimdi o gücü bulamıyorum mesela.nasıl yapmışım diyorum.şuanda haftada 3-5 yapmaya çalışıyorum

geçen hafta sporsuz 1,5 gitmişti de o yüzden sordum..3 gündür 6 mil yapıyodum günde..şimdi bi gün dinlenip bi gün leslie yapıcam..çok ter attırıyo hele sonlara doğru..şimdi çok spor yaparsam kilo vermem de durursa bu sefer daha fazla spor yapmam gerekecek 40 dakikaysa olacak 80 dakika ve ben biterim o zamana kadar şimdi yavaş yapayımda birden yüklendim sanırım spora..

mutlucum alnının akıyla çıkacağından eminim
merak ettim aytaşlarını da
arada uğra mutlaka gözlerim arıyor canım

ay taşı gerçekten çokkk güzel bir taş, beyaz ve mavi ışıltılar saçıyor. ben çok sevdim.

bu ay bana biraz müsade ocak başı rahatlayacağım bir parça en azından düzenim olur. şimdi kör gözüne gidiyorum. anneliğin paydosu yokmuş onu anladım. gün içinde çalışmak için bile dakika olmuyor. gece uyusunda oturayım diyorum sonrada yorgunluk başlıyor bastırmaya. neyse ama zor olsa da keyifli dediğim gibi sonunda başarılı olursam bu günleri hatırlamam bile.

selam kızlar
walla gün nasıl bitti anlamadı gelen giden derken bugün topikteki okuduklarım da girdi birbirine
mutlu hoşgeldin canım inşallah ben de çok istiyorum bi antep turu bakalım ne zamana kısmet olucak
biumut seni de kızını da kocaman öpüyorum herşey yolunda anlaşılan
ben aynıyım herşey kontrol altında bi akşam yemekleri haricinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…