Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gidersin elbette hemde minişle beraber. ben 40 günlükten itibaren bol bol dolaştım ama kışın çanakkale dışında ilk çıkışımız oldu. bebekle çok zor herşey 2 kat değil 5 kat ama aynı zaman da keyifli. hele kontrollerden geçişimi bir görseydiniz. ayakkabı çıkar, bebeği indir arabayı katla eşyaları geçir telaş telaş.

üşüdümü terledimği acıktımı susadımı, hep kontrol hep dikkat.

ay neyse az kalmış, hayırlısı ile bu muhteşem tecrübeleri edineceksiniz ilk elden

korkutmayayım cici hamişleri ve adaylarını

müsade senin canım
kolay gelsin mutlum
en kısa zamanda bende istiyorum ay taşı banane banane netten baktım ben resimlere çok beğendim resimin bile hafta sonu bakındım ama bulamadım

valla coştum canım tam sopalık oldum bugün
bende aslında mutfakta değilim ama gezerken uğruyorum :)
aslında bende sporu bırakmıştım yapamıyordum dün başladım bakalım inşallah devamıda gelir
benimkide inanılmaz hareketli çok afacan ,akşam eşim gelince daha rahat oluyor, gündüz yarım saat uyuyunca yaparım birde tamam
öğleden sonraları 1 saate yakın uyuyor ama çok uyanıyor bu arada 1 saat içinde 2-3 kez sallıyorum o nedenle spor zordu ama ağlasada zırlasada yapacağım.......
canım maşallah sana valla ,görsün onlar seni yaza ,sonra sorarlar ayyy nursena nasıl başardın diye :)))) bu senin adın değil mi ?

evet ya bize evde oturmak yaramıyor kesinlikle alışmışız işlere ama bebişimi bırakacağım diyede bir yanım buruk açıkçası , onu çok özleyeceğim ,o mis kokusunu içime çekmek için bekleyeceğim oysa şimdi ne zaman canım çekse kokluyorum :)
demek tam çiçek açtınız siz desene :) bu çocuklar alem ya demek tam geçmemiş ha ama seninle olmayı özlemiştir ne yapsın.
benimkide aynı ya dizisi varsa hııı hııı der kız yoksa kardeş falan mıyız :)

canım ben hamile kaldığım ay özel bşy yapmadm aslında.forumda arat ateş ölçme yöntemini oraya takıl ben onu denedim ama tabi Rabbim ol dedi o ay çünkü çok zordu beim hamile kalmam aşılamalar tedaviler ve mart nisanda yaptığm negatif tüp bebekten sonra ağustosta müjdeyi aldım.soracağın bşy olursa çekinme keşke elimden gelsede yardımcı olabilsem canım..

walla tecrübeli annelerden pek de zahmetsiz cümleler duyamıyorum bugün İstanbul'dan bi arkadaşım aradı 11 aylık çocuğu var aman bi yakınmalar sorma gitsin ya dedim biriniz de güzel bi şey söyleyin hayatın kaydı senin diyo allah iyiliğini versin dedim ne diyeyim umarım sakin bi çocuk olur dua etmekten başka şansım yok

uzun bir aradan sonra menümü yazayım da başka bişey yemem belki yazdım diye
sabah 7de 1 mandalina
kahvaltı 11de 1 haşlanmış yumurta peynir 5 zeytin 1 dilim çavdar ekmeği azıcık bal
saat 3de öğle yemeği olur herhalde dünden kalan karnıbahar az bişeydi 1 tane biber dolması yoğurt
ara mandalina
çayın yanında az önce 3 tane minnacık kuru yedim bimden almıştım da:26:
şimdi akşam acıkacağım kesin tabii napsam ne etsem bilemedim kazasız atlatırsam yarın aşureden yerim öğlen yemeği niyetine

beni tanıyanlar hatırlar belkiiii =) ben yardım 20 yaşındayım yazdan önce 81 e kadar düştüm. yaz sonunda 86 ile kapattım şu an 91 kilo yine sil baştan yaptım. polikistik over hastası ve insülin direncine sahibim üstüne panik atak ile uğraşıyorum =) anlayacağınız hem hormon ilaçlarım hem panik atak ilaçlarım -antidepresanlar- beni çok şişirdi.2 sene önce 49 kiloydum nereden adet olamadım sonra atak geçirdim hayatım 180 derece döndü. bi üniversitede matematik okuyorum 3. sınıf öğrencisiyim. benide listeye alır mısın beyzuş ablam eskiden yena abla yapıyordu. ben yine yaza kadar zayıf olmak istiyorum çünkü. diyetisyen kontrolünde vermiştim kilomu şimdi tekrar başladım diyetisyene. öyle işte ne dersiniz zayıflar mıyım yine? moral istiyorum moralll

Son düzenleme:
inşallah o günleride görürümm
gezmelerde asla hayır diyemezdim eskiden.şimdide tuzlulardn alıyorum azcık.tatlınında tadına bakıyorum çok az.gerisini bebelere veriyorum çaktırmadan.kimseye laf anlatmak zorunda kalmıyorum
yemedimm valla insan şişko olunca herkez tabağını bol koyuyo nedense zayıflara bakıyorum tabağında yemediği bile oluyo pastalardan galiba ısrarlara dayanamıyoruz ev sahibeside kadının bünye geniş aman kalmasın diye bol bolyediriyo

adım nur kızların senanur elifnur ailecenek nur topuyuz maşşallahhh

beyzuş abla yenayla görüştünmü nasıl gitmiş ter testi ve sonucu ne olmuş acaba

Görüşmedik Asucuğum.....

Umarım çok iyi sonuç alırlar.Bu gece topiğe gelir diye bekliyorum;gelmezse yarın arayacağım inşallah...

Sen nasılsın canım.Aşure yaptınmı aşure......

Ben ilk defa bu yıl aşure yapmaktan korkuyorum ama yapmadan olmaz tabii yapacağım.Allah yardım eder.(cozutturup çoğunu lüpletmemek konusunda inşallah)

hoşgeldin bende senin gibi gidip gelenlerdenim yeni geldim aynıyız kilo olarak beraber vericez hoşgeldin

yena inşallah iyi sonuç almıştır

ay bende nası yemeden atlatırım diye düşünüyorum yaaaa çok seviyorum aşureyi kaynatsan bi dert kaynatmasan bi dert

O senin şekerliğin tatlım....

gece gelir herhalde ablacım
yarın yapacağım aşureyi inşallah hazırlıklarımı yaptım ben de bu sene yapmayım diyodum ama eşim yap mutlaka dedi
yaptığımın nerdeyse tamamını dağıtırım herhalde ablacım o yüzden biraz rahatım

maşallah canım size valla nur topusunuz :))))

ayy ablacım bak o çok zor işte yapıpta yememek, ben beceremediğim halde gelenleri hüplettim :)

ilbatum inşallah tekrar verebilirim. benim en büyük sorunum GECE KALKIP yemek yemem =(( aç olmuyorum ama ağzıma birşeyler atmadan asla uyuyamıorum tekrardan

Yap canım yap......
Alışmışız çocukluğumuzdan beri evlerimizde aşure yapılmasına;olmazsa eksiklik gibi gelir.İçimize sinmez;üzülürüz....

Bununla ilgili şirin bir anımı anlatayım:
Ablamın oğlu küçükken,komşuda aşure piştiğini görmüş.Bizde henüz pişme işlemi başlamamıştı..Çocuk aklı işte annesine sordu ''anne biz artık fakirmi olduk.Muratlar aşure yapıyor,bizde yok''
O gün bu gündür takılırız ona ...Geçen gün tel. da görüşürken ''oğlum karına söyle aşure yapsın zengin gösterir'' dedim.Çok zenginiz çok teyzeciğim.Annem bir kazan pişirdi gelde ye dedi..Eskileri andık............

beyzus ablam nasılsın ?

30 dk daha leslie + 10 dk zumba yaptım :)))) bugün 70 dk oldu ,dünde 30 = 100 oldu valla :)) ha gayret bana

ilbatum inşallah tekrar verebilirim. benim en büyük sorunum GECE KALKIP yemek yemem =(( aç olmuyorum ama ağzıma birşeyler atmadan asla uyuyamıorum tekrardan
verirsin canım merak etme sen ,bendede pko var 7 ay önce doğum yaptım ve ağustos 15ten beri neredeyse 20 kg verdim ,sen daha gençsin daha çabuk gider emin ol....

ahha ahhhh kayınvalidemi anacağım yine kimse onun kadar güzel yapamıyor şu aşureyi ya , o kadar geldi ama onu aradım ya, annem sevmediği için hiç yapmadı zaten anneannem yaparsa yapar.... o nedenle kayınvalidem başkadır başka gelsin yaptıracağım valla...

çocuklukta olan hiçbir şey unutulmuyor değil mi ablacağım çok güzel bir anıymış.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…