selam kızlar
walla gün nasıl bitti anlamadı gelen giden derken bugün topikteki okuduklarım da girdi birbirine
mutlu hoşgeldin canım inşallah ben de çok istiyorum bi antep turu bakalım ne zamana kısmet olucak
biumut seni de kızını da kocaman öpüyorum herşey yolunda anlaşılan
ben aynıyım herşey kontrol altında bi akşam yemekleri haricinde
30 dk daha leslie + 10 dk zumba yaptım :)))) bugün 70 dk oldu ,dünde 30 = 100 oldu valla :)) ha gayret bana
arkadaşlar aranıza katılmam için bi üyelik gerekiyomu bende 94 kiloyum bi haftadır dietteyim bu dönemi sizlrle daha başarılı geçireceğimi düşünüyorum..
Aramıza hoşgeldin o zamaninşallah sende bir an önce hedefine ulaşırsın. Motivasyon ve destek sonuna kadar burada var nasılsa ama bak baştan uyarayım buranın böyle sakin göründüğüne bakma normalde ana baba günüdür sonra yazılarım arada kaynadı beni aranıza almadınız deme
Maalesef genelde ilk gelenler öyle hissedebiliyor ama en geç 2 gün düzenli katılımda kendini akraba gününe gelmiş gibi hissedersin
Bu arada Çizelgenide Diyet Listesinin olduğu sayfada bulabilirsin anlatımını
teşekkürleeer..gerçekten motivasyona ihtiyacım var.birkaç hafta günde 3 lt su içmeyi denedim ve takip ettim gerçektende haftada 1.5 kg verdim.ama araya otelde seminerdi bayramdı girince yine koyverdim..mesela canım şu anda çok fena çikolata istiyor..
çok teşekür ederim anladım şimdi paşlaşımlarınızı takip ediyorum bende akşamları buralarda olcam...aramıza hoşgeldin üyelik felan gerekmiyor buralarda olup paylaşımda bulunursan 2 hafta sonra listeye alınırsın
ablacım şimdi girdim özür yorumlar bir gece sonraya sarktı şimdi gelmiş gibi farzedelimm hoşbuldummm iyi ki varsınız sizleri seviyorumm
tşk ederim meliscimmmsaol ablacimgelipte yemis kadar oldum
hayirli olsun semiran ve kolay gelsin
kuzucuklara opucukler yolluyoum:
nilüferrrr nelerde yazmışsın sanki benle konuşmuş gibisin hissetmişsin duygularımııı seni seviyorummm sizsiz bir topik istemiyorum ben de aynı şeyleri yaşıyorum ve hissed,yrum ama bırakıp gitmekte istemiyorummmmSabah doktorum programında 165 kiloluk hoş bir hatun vardı konuk..
Kendiyle ilgili anlattığı bir olay canımı çok acıttı.
evlatlık almak istediğini bu konuda başvuru yaptığını her konuda uzlaşma sağlandığını fakat sırf obez olduğu için diskalifiye edildiğini söyledi..
Nasıl etkilendim.hemen gidip tartıldım.. uzuun bir süredir tatılmıyordum çünkü..
103 kiloymuşum bu kadar basitmiş kilo almam.. Basit çünkü ben bağımlıyım bağımlı olduğumu bayramdan sonra çok daha bariz hissettim..
Sigara gibi,madde kullanımı gibi kötü bir durum yeme bağımlılığı..her durumda,sevindiğinde,üzüldüğünde çareyi yemekte bulmanın başka bir açıklaması yok zaten...
O 165 kiloluk kadın anne olmak için tüm kriterlere uyuyor ama şişman olduğu için anneliği haketmiyor..uzmanlar öyle düşünüyor.
Demekki bende çocuklarını düşünmeyen biriyim..Onları çok sevdiğimi,gözümü kıpmadan canımı veririm diyorum ama hikayeymiş meğer.
Yoksa neden her seferine bir ileri iki geri yapayım..Öylesine görselliğe bağlandıki herşey, anneliğini bile sorgulatıyor yeni düzen insana..
ben bayramdan sonra listeyi ve topiği bırakma kararı aldım aslında..ağır geldi açıkçası herşey..Yolunda gitmeyen bir takım meseleler olunca mideme sığınmak olduğu için burdaki hizmete ihanet ediyormuşum gibi algılıyorum..
sağolsun BEYZUŞ beni hep ikna etmeye bunun geçici bir durum olduğunu bıkmadan usanmadan söyledi..
çünkü..Demekki kendin dışında evladında olsa başkalarına umut bağlamak insanı yinede umutlu hissettirmiyor..
ÜZgünüm paylaşmasam çatlayacaktım..Kendimde o gücü ve umudu bulursam cuma yine bildirim yapacağım..tek iyi yönüm yine yeniden başlamak sanırım..hepten gitmek yerine.:)
İyiki varsınız,birazdanda çocukluğuma inerim..
ben de alıyorum sürekli o peynirden tasviyeeee ederimmmMArket önermende çok iyi oldu..sağolasın canım...
Beyzuşum hani geçende telefonla konuştuğumuzda sen Bim den bir peynir önermiştin..
-Kaanlar- demiştin sanırım..burda o isimle köy peyniri yok..Gürsüt ismiyle var.:)
Neden acaba imalat firmaları değişiyormuki bölgeye göre benim aklıma bir tek o geldi..
Üçgen bir ambalajın içinde değilmi.?
cnm denizevleri iöo okulu oldu evimden 2 durak geride raylı sistemle tabiki çok yakın ama her güzelin bir kusuru var çocuk çok 27 tane sınıf savaş alanı gibi henüz sınıf hakimiyetimi sağlamış değilimm başım çok ağrıyor tansiyonumu düşürdüler resmen yahu dün gece perişan oldumm:26::26::26::26:canım okulun nerde? hayırlı olsun bu arada
yena sensiz bu topik eksik kalır emin ol ki. yemek yemek bir hastalık gerçekten duygusal boşlukları doldurma çabası benim için öyle. yaşadığım tüm olumsuzlukların sonucunda bu kilolara ulaştım kimseye anlatamadığım sıkıntıları yaşamaya başladığım yıllardan sonra araya 30 kg sığdırdım. sen annesin ben anne olabilmek için bile boğazımı tutamıyorum seni hiç yadırgamam.
ama arama motorunda kilo vermek yazdığımda kadınlar kulübü ile tanışmam bence Rabbimin hediyesi bana. çünkü başlamasaydım daha da kilo almış olacaktım eminimki. şimdi geçen yılları sorgulamayı bırakıp önümüze bakalım hep beraber olmazmı...
günaydın canım. sıkma kendını tabiki eşinle iyi olda herseyıde kafana takma.
günaydın ablacım...
kolay gelsin sanada.
tşk ederim cnm benimmmİnşallah canım yine verebilirim...
Ne diyim şimdi ben senn patronuna iyimi kötümü ::)))
Ben hatırladım seni canım çok zor günler geçirmişsin başınız sağolsun inşallah Allah sağlık versinde sen yine verirsin kiloları.
Kardeşimde o bölümden randevu aldı kadın bir dr varmış çok iyiymiş haberin olsun.
Çok güzel bir paylaşım olmuş Amin.
Hangi yakasına geliyosun baharcım sultanahmet ve pierloti muhakkak gez canım.
Hayırlı olsun yeni okulun ve öğrencilerin.
Çokta almamışsın biumutcum kendini çok sıkma kızın olucak haa maşallah çok sevindim.
Canım valla okurken dedim yena ayrılıyor aramızda çok üzüldüm canım hepimiz aynıyız al ver inşallah bu sefer başaralım sağlık için evlatların için sen bir numara bir annesin birgün anne olabilirsem inan senin gibi olmak isterim zaten o zaman yakandan hiç düşmem banada öğret diye seni seviyrum sakın bizleri bırakma topik sensiz olmaz zaten....
Aynı durumdayız derincim bir türlü istikrarlı olamadık ama hadi elele verelim ve başaralım.
İnşallah iyi sonuçlar alın.
Bende çok beğendim ama gece ara öğünü olarak yememiştim bundan sonra bende yerim.
Annenin ellerine sağlık bende severim sen yiyemiyosan bana yolla ben senin yerine yerim tamamen dostça yani:)
seni de çok seviyorummmmm canım arkadaşım kolay gelsinn ben eminm ki mutlu bu işten tam puan alırr yüzünün akıyla çıkar akıllı kadınsın vesselam gözlerden akıl fışkırırrrrrr mutlumunnnkızlar çok üzgünüm bayadır giremiyorum. ctesi ara bir görüşme için çizim yapıyorum gezmek tozmak pek güzel de işler kaldı. bu hafta yokum özetle aralarda gelmek istiyorum ama bir toparlanamıyorum.
antep gezisi çok güzel geçti. 2 tam gün oradaydık yedik içtik, gezdik. güzel bir yer ben sehri çok beğendim ama aklımda kalacak en önemli şey zeugma kalıntılarının olduğu dev muze gerçekten çok özenilerek yapılmış, mimarisi, detayları ve elbette içindeki sanat eserleri nefes kesici. oraya gidipte görmeden dönmek talihsizlik olacakmış görünce anladım.
şehrin içindeki hanları dolaştık, ama takıntım haline gelen aytaşı arayışım bakır zanaati urunlerine olabilecek ilgimi dağıttı. çünkü zincirli han da gümüş, hediyelik eşya ve takı satısı bakırdan çoktu. birden cennete düştüm hesabı her dükkana kendimi atıp aytaşı baktım. çok güzel(kendimce) 2 yüzük 2 kolye ucu aldım. bir ara resim koyarım. gümüş istanbulla hemen hemen aynı ama taşlar çok ucuzdu.
daloki ilk gece resmen terör estirdi sabaha kadar odada dolandık. ama maşallah 2. gece uyudu. ucakta fena geçmedi. 1 saat 20 dakika civarı surdu sonlara doğru bayaaaa bir sıkıntılandık ama genelde iyi idi.
ben sanırım 1 kilo cıvarı aldım ama tam bilemiyorum cuma tartılmayı unuttum cünkü. 15 gündür çok diyet bir halim yok.
durumlar bunlar umarım herkes iyidir.öpüyorum tek tek herkesi.
dediğim gibi bu hafta yoğunluk fazla oğlan uyur uyumaz çizime oturup3-4 kadar çalışıyorum. inşallah anlımın akı ile çıkıcağım bu işten
Ben geldim kizlaaargecmisi okuyup bitirmeye calisirken ogle tatilim bitti neredeyse
bugun gordugunuz gibi daha neseliyim (cunku tokum). aslinda biraz da sucluyum ama neyse.
2 gunluk eziyetten sonra bugun biraz kacamak yaptim malesef. bugun et gunum sabah kahvaltimi zar zor yaptim ama oglene dogru acliktan olecektim, mutfaktaki kca kasede duran kucuk cikolatalardan attim agzima dayanamadim :26: sonra inanilmaz suclu hissettim. sonra kendimi rahatlattim belki vucudumun sekere ihtiyaci vardir falan diye (zugurt tesellisi). topu topu 100 kalori zaten onu da yuruyusle yakmayi dusunuyorum (fazlasini yapamam zira cok halsiz birakti beni bu diyet). kizmayin bana bi daha bozmicam zaten en zor gunleri atlattim artik :26:
oglen yemegime de yagsiz yogurt ekledim. gerci o bozmak olmuyor sanirim protein sonucta. neyse o beni bir guzel tikadi simdi iyiyim :))) (3 gundur ilk kez tokluk hissi yasiyorum)
kilo veremezsem bu kacamak yuzunden cidden oturup aglicam hungur hungur. veya yaklasan regl donemim yuzunden siskinlik olur da verdigim kiloyu net goremezsem o zaman da aglicam. su eziyete degsin istiyorum 2 falan versem bari, harika olcak. haftaya kendi diyetime donup spora tekrar baslamaya karar verdim. oyle daha guzel veriyordum sanki. daha yavasti ama hic ac kalmiyordum (ustelik beynim de calisiyordu o zamanlar, su an sapsala dondum), istedigim herseyden dengeli yiyebiliyordum vs. son hafta bozmustum o diyeti kendi hatam, bir daha tekrarlamamaya kararliyim. gelen gideni aratirmis simdi o diyet bana cok gulluk gulistanlik geliyor
Maaalesef sadece bakmak bırakın bakmayı düşünmek bile yeterliymiş son okuduğum 2 kitapta yazıyor bunlar çünkü bilinçaltı sadece düşünsek bile o olay gerçekleşmiş gibi tepki yaratıyormuş bünyede. Örnek olarak mesela; limonu düşününce dahi ağzımızın sulanması gibi ortada limon falan yok fakat ağzımız sulanıyor neden çünkü bilinçaltı o olay gerçekleşti olarak sinyal veriyor vücudahabu bilinçaltından çektiğimiz nedir yaaa
slm kizlaaaaaarrrrrrr ben geldimmmmcok sükür kuzucuklarim daha iyiler onlar iyi olunce bende iyi oluyorum yalniz o kadar dikkat etmeme ragmen hala 97 yim ama kafaya koydum bu cuma 96yi görmem lazim az önce kayinvalidem bi tencere asure getirmis cok güzel yapar kendileri dayanamadim kücük bi kaseyi hüpletiverdim napiyim artik aksam yemeginde durumu kurtaririz kabak var firinda mücver yapicam cokta hafif oluyor sanirim ondan yiyebilirim iste böyleeeeeeeeeee yalniz ne kadar cok döktürmüssünüz okudum dersem yalan ama söle bi göz gezdirdim özlemisim sizi valla : simdi cikmam lazim yemek falan yapmaliyim kocis gelir az sonra öptüm hepinizi aksama görüsürüz umarim :
Konuşmazmıyız canım...Tabii konuşuruz....
Bazen ;gözden kaçtığıda oluyor;yoksa grubumuz çok içtendir....
Günler geçip;samimiyet oluşunca bu sefer sen cevap vermeye yetişemeyeceksin.....
Bu arada ben de senin gibi tatlıcıyımdır;tüm kilomu tatlıdan aldım diyebilirim...Tatlıcıların camına yapışasım var...
kızlar çok üzgünüm bayadır giremiyorum. ctesi ara bir görüşme için çizim yapıyorum gezmek tozmak pek güzel de işler kaldı. bu hafta yokum özetle aralarda gelmek istiyorum ama bir toparlanamıyorum.
antep gezisi çok güzel geçti. 2 tam gün oradaydık yedik içtik, gezdik. güzel bir yer ben sehri çok beğendim ama aklımda kalacak en önemli şey zeugma kalıntılarının olduğu dev muze gerçekten çok özenilerek yapılmış, mimarisi, detayları ve elbette içindeki sanat eserleri nefes kesici. oraya gidipte görmeden dönmek talihsizlik olacakmış görünce anladım.
şehrin içindeki hanları dolaştık, ama takıntım haline gelen aytaşı arayışım bakır zanaati urunlerine olabilecek ilgimi dağıttı. çünkü zincirli han da gümüş, hediyelik eşya ve takı satısı bakırdan çoktu. birden cennete düştüm hesabı her dükkana kendimi atıp aytaşı baktım. çok güzel(kendimce) 2 yüzük 2 kolye ucu aldım. bir ara resim koyarım. gümüş istanbulla hemen hemen aynı ama taşlar çok ucuzdu.
daloki ilk gece resmen terör estirdi sabaha kadar odada dolandık. ama maşallah 2. gece uyudu. ucakta fena geçmedi. 1 saat 20 dakika civarı surdu sonlara doğru bayaaaa bir sıkıntılandık ama genelde iyi idi.
ben sanırım 1 kilo cıvarı aldım ama tam bilemiyorum cuma tartılmayı unuttum cünkü. 15 gündür çok diyet bir halim yok.
durumlar bunlar umarım herkes iyidir.öpüyorum tek tek herkesi.
dediğim gibi bu hafta yoğunluk fazla oğlan uyur uyumaz çizime oturup3-4 kadar çalışıyorum. inşallah anlımın akı ile çıkıcağım bu işten
selam kızlar
walla gün nasıl bitti anlamadı gelen giden derken bugün topikteki okuduklarım da girdi birbirine
mutlu hoşgeldin canım inşallah ben de çok istiyorum bi antep turu bakalım ne zamana kısmet olucak
biumut seni de kızını da kocaman öpüyorum herşey yolunda anlaşılan
ben aynıyım herşey kontrol altında bi akşam yemekleri haricinde
beni tanıyanlar hatırlar belkiiii =) ben yardım 20 yaşındayım yazdan önce 81 e kadar düştüm. yaz sonunda 86 ile kapattım şu an 91 kilo yine sil baştan yaptım. polikistik over hastası ve insülin direncine sahibim üstüne panik atak ile uğraşıyorum =) anlayacağınız hem hormon ilaçlarım hem panik atak ilaçlarım -antidepresanlar- beni çok şişirdi.2 sene önce 49 kiloydumnereden adet olamadım sonra atak geçirdim hayatım 180 derece döndü. bi üniversitede matematik okuyorum 3. sınıf öğrencisiyim. benide listeye alır mısın beyzuş ablam eskiden yena abla yapıyordu. ben yine yaza kadar zayıf olmak istiyorum çünkü. diyetisyen kontrolünde vermiştim kilomu şimdi tekrar başladım diyetisyene. öyle işte ne dersiniz zayıflar mıyım yine? moral istiyorum moralll
arkadaşlar aranıza katılmam için bi üyelik gerekiyomu bende 94 kiloyum bi haftadır dietteyim bu dönemi sizlrle daha başarılı geçireceğimi düşünüyorum..
teşekkürleeer..gerçekten motivasyona ihtiyacım var.birkaç hafta günde 3 lt su içmeyi denedim ve takip ettim gerçektende haftada 1.5 kg verdim.ama araya otelde seminerdi bayramdı girince yine koyverdim..mesela canım şu anda çok fena çikolata istiyor..
cnm denizevleri iöo okulu oldu evimden 2 durak geride raylı sistemle tabiki çok yakın ama her güzelin bir kusuru var çocuk çok 27 tane sınıf savaş alanı gibi henüz sınıf hakimiyetimi sağlamış değilimm başım çok ağrıyor tansiyonumu düşürdüler resmen yahu dün gece perişan oldumm:26::26::26::26:
beyzus ablam nasılsın
hoşgeldin canım üyelik gerekli değil sürekli paylaşım şart bunu sağlarsan 2 hafta sonra listedesin.....arkadaşlar aranıza katılmam için bi üyelik gerekiyomu bende 94 kiloyum bi haftadır dietteyim bu dönemi sizlrle daha başarılı geçireceğimi düşünüyorum..
giden kilolar gelemeyecek canımda bu gelen kilo nasıl gidecek off offff....maşallah sana böyle gidersen giden kilolar gelmeyecek bravo
eşimmmmm :))) o da gecenin yarısı midesi guruldasın kalkar yer valla uykumu açlıktan ölsem bölmem, bende uykuyu tercih ederim yersem uyuyamam çünkü :)ben gece kalkıp çok yemek yiyorum ya. durduramıyorum kendimi ? aranızda bu sorunu yaşayan var mı
canım bir sürü insan var böyle düşünme daha şimdiden bunları hem sen kilo ver o da gider emin ol. %8-10 kilo kaybı bile olumlu etkiliyormuş . zamanı gelince düşün şimdiki işin kilo kaybı olsun....ilbatum hem pkolu olup çocuk sahibi olabilmen beni çok sevindirdi. ben iki sene önce öğrendim pko'lu olduğumu ilk gittiğim doktor çocuğun olamaz demişti! çok ağlamıştım çook. 18 yaşındayım öss senesiydi yanlış hatırlamıyorsam bana denilen beni bitirmişti. sonra başka doktora gittim bana umut dolu konuştu.
aferin kız sana yememişsin valla bu hafta senden çok umutluyum ben....O zaman sana hem hayırlı olsun hemde geçmiş olsun
İnşallah en kısa zamanda çocuklar sana alışırda daha huzurlu bir ortamda ders yaparsınız. İyi bari okulda çok uzak değilmiş en azından çok fazla erken kalkmak zorunda kalmazsın yol uzun diye.
Sen 27 çocuğa çok diyorsun ama benim kızımın sınıfında tam 52 tane öğrenci varbirde bizim öğretmenizmi düşün. Ben hep diyorum Allah sabır versin diye çünkü bir keresinde öğretmenin yerine bakıcak kimse yoktu diye bir saatliğine ben devralmıştım dersi o an ben okulda olduğum için inan o bir saat içinde az daha bayılacaktım
Öğretmenliği gerçekten laikiyle yapanlara haklarını nasıl öderiz bilmem :26: Rabbim güzel insanlarla karşılaştırsın sonuçta Anne babadan sonra en önemli kişi Öğretmendir bana göre.
Bu sabah tartıldım 2 günde 600 gr gitmiş anlamadım nerede yanlış yaptığımı ben.Kesinlikle kaçamak yapmadım,tuz kullanmadım ama ben nerde nerdee yanlış yaptımbir anlayan varsa bana desin ya Özlem,Melis siz biliyorsunuzdur belki noldu bana neden veremiyorum 5 günde 5 kilo değil bu hesapla 2 bile gitmeyecek
Bu sabah tartıldım 2 günde 600 gr gitmiş anlamadım nerede yanlış yaptığımı ben.Kesinlikle kaçamak yapmadım,tuz kullanmadım ama ben nerde nerdee yanlış yaptımbir anlayan varsa bana desin ya Özlem,Melis siz biliyorsunuzdur belki noldu bana neden veremiyorum 5 günde 5 kilo değil bu hesapla 2 bile gitmeyecek
haklsın banucum zor iş cidden çok çocuk ama benim ki en az 52 kişilikl sınıftan bilo zor gibi geliyorr çünkü 5 6 yaşa yanlış yaptığını anlatmak o kadar zor ki bazen içinden çıkılamaz anlar yaşanıyor Allahım bu durumdaki herkese sabır versin gerçekten hakkıyla yapmaz sabretmek sabretmeyi öğrenmek zor iş tabiki aileden sonra en önemli kişiler akademik alanda öğretmenler kolay gibi görünsede büyük sorumluluk teşkil ediyorr her anlamdaaO zaman sana hem hayırlı olsun hemde geçmiş olsun
İnşallah en kısa zamanda çocuklar sana alışırda daha huzurlu bir ortamda ders yaparsınız. İyi bari okulda çok uzak değilmiş en azından çok fazla erken kalkmak zorunda kalmazsın yol uzun diye.
Sen 27 çocuğa çok diyorsun ama benim kızımın sınıfında tam 52 tane öğrenci varbirde bizim öğretmenizmi düşün. Ben hep diyorum Allah sabır versin diye çünkü bir keresinde öğretmenin yerine bakıcak kimse yoktu diye bir saatliğine ben devralmıştım dersi o an ben okulda olduğum için inan o bir saat içinde az daha bayılacaktım
Öğretmenliği gerçekten laikiyle yapanlara haklarını nasıl öderiz bilmem :26: Rabbim güzel insanlarla karşılaştırsın sonuçta Anne babadan sonra en önemli kişi Öğretmendir bana göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?