Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canıımm sizin cinsiyet belli oldumu?Rabbim herkese nasip etsin inş bu güzel duyguları..nasıl besleniyosun.uyguladığın bi program varmı

arkadaşlar aranıza katılmam için bi üyelik gerekiyomu bende 94 kiloyum bi haftadır dietteyim bu dönemi sizlrle daha başarılı geçireceğimi düşünüyorum..

arkadaşlar aranıza katılmam için bi üyelik gerekiyomu bende 94 kiloyum bi haftadır dietteyim bu dönemi sizlrle daha başarılı geçireceğimi düşünüyorum..

aramıza hoşgeldin üyelik felan gerekmiyor buralarda olup paylaşımda bulunursan 2 hafta sonra listeye alınırsın

teşekkürleeer..gerçekten motivasyona ihtiyacım var.birkaç hafta günde 3 lt su içmeyi denedim ve takip ettim gerçektende haftada 1.5 kg verdim.ama araya otelde seminerdi bayramdı girince yine koyverdim..mesela canım şu anda çok fena çikolata istiyor..

hangimizin istemiyor ki benim de canım çikolata istiyor tatlı istiyor daha neler neler
ama yemem yemezsem de bişeycik olmaz

ilbatum hem pkolu olup çocuk sahibi olabilmen beni çok sevindirdi. ben iki sene önce öğrendim pko'lu olduğumu ilk gittiğim doktor çocuğun olamaz demişti! çok ağlamıştım çook. 18 yaşındayım öss senesiydi yanlış hatırlamıyorsam bana denilen beni bitirmişti. sonra başka doktora gittim bana umut dolu konuştu.

Hoş geldin Semirancığım....

Hayırlı olsun canım;yeni görev yerin....

ablacım şimdi girdim özür yorumlar bir gece sonraya sarktı şimdi gelmiş gibi farzedelimm hoşbuldummm iyi ki varsınız sizleri seviyorumm
saol ablacim gelipte yemis kadar oldum

hayirli olsun semiran ve kolay gelsin
kuzucuklara opucukler yolluyoum:
tşk ederim meliscimmm
nilüferrrr nelerde yazmışsın sanki benle konuşmuş gibisin hissetmişsin duygularımııı seni seviyorummm sizsiz bir topik istemiyorum ben de aynı şeyleri yaşıyorum ve hissed,yrum ama bırakıp gitmekte istemiyorummmm
ben de alıyorum sürekli o peynirden tasviyeeee ederimmm
cnm denizevleri iöo okulu oldu evimden 2 durak geride raylı sistemle tabiki çok yakın ama her güzelin bir kusuru var çocuk çok 27 tane sınıf savaş alanı gibi henüz sınıf hakimiyetimi sağlamış değilimm başım çok ağrıyor tansiyonumu düşürdüler resmen yahu dün gece perişan oldumm:26::26::26::26:
tşk ederim cnm benimmm
seni de çok seviyorummmmm canım arkadaşım kolay gelsinn ben eminm ki mutlu bu işten tam puan alırr yüzünün akıyla çıkar akıllı kadınsın vesselam gözlerden akıl fışkırırrrrrr mutlumunnn

Anammmm kısa bir aradan sonra ( birkaç saatcik ) tekrar ben geldim

Bugün akşam üzere biraz KPye indim kızçelerimle eşim daha hastanedeki işleri bitmeden aradı halamda gelicek anneme, çay demiycez yanına pastaneden birşeyler alıcağım sende hazırlan gel dedi. Tabi önce bir güzel fırçaladım ne pastanesi ben yemiyorum beni günaha sokma hesabı söz sanada hazır salata tarzı birşey alırım dedi ama tabi ''hallederiz kadir''
Halası çok ısrar etti bir kereden birşey olmaz diye ama inat ettim yemedim oda sonunda kız helal olsun sen yaza bikiniyi giycen galiba dedi dedim okadarı biraz zor ama en azında gözle görülür fark olucaktır :122:

Bugünüde anlımın akıyla atlattım ya daha ne isterim RAbbimden... Çok şükür inşallah hepimiz bundan sonra kaçamaklardan uzak dururuz

Kendini iyi hissetmene sevindim amannn boşver bence okadarcıktan birşey olmamıştır ve cuma günü sende eksilerde olucaksın :122:
Stress yaparsan vucut kendini daha çok kasıyor ve kilo verimi azalıyor maalesef. Ben buna çok inanıyorum o yüzden ne olursa olsun çok güzel kilolar veriyorum diyorum kendime

Bak ona çok inanıyorum bende. Bir kaç hafta önce kaçamak yaptığım için hep ay bu hafta veremiyeceğim diyip duruyordum ve her seferinde gerçektende veremiyordum kilo. Sonra kendi kendime devamlı aa ne olursa olsun vucudum düzene girdi kasmasamda kilo veriyorum ben dedikce baktım az az da olsa veriyorum. Şimdi yeni bir taktik geliştirdim küçük kızım yeni öptükce ohhhh yağlarım eriyor eriyor diye onu seviyorum tabi onunda okadar hoşuna gidiyor ki günde elli kere gelip öpüyor beni Artık Anasının kuzusu gel beni öp dememe bile gerek kalmadı Gel Anasının kuzusu şu yağlarımı bir erit diyorum ve 16 aylık küçük civcivim anlıyormuş gibi gelip beni şap diye öpüyor
Benim yağlar erimeye başladı :122: hadi kızlar Yağları eritmeye kampanyasına sizlerde katılın

Kuzucukların iyi olmasına çok sevindim canım.
Olsun sen o aşureyi zaten çocuklara koşturmaktan eritmişsindir Benimde bugün alt kattaki komşulardan biri getirdi aşure ve inanılmaz güzel göründüğü halde inat ettim o bayıldığım aşureden bir kaşık bile almadım akşam yemeğinden sonra eşime kakaladım löp löp et olsun hesabı çok güzel olmuş dedi ama inan hiç canım istemiyor artık çünkü beynim bana değil ben beynime hükmetmeye çalışııyorum artık :122: inşallah bukadar kasıp kasıp sonra birden bumerang gibi geri tepmez

Bende küçükken hep büyüdüğümde Dondurmacıyla evleniceğim derdim ama Mahallemizdeki Dondurmacının payı tabi büyük beni her gördüğünde aman gelinim gelmiş diyordu onunda benle yaşıt bir oğlu var diye bende sırf Dondurmaların hatırı için oğluyla evlenmeyi bile göze almıştım daha 10 yaşındayken
Eşim Dondurmacı değil ama sağ olsun evlendiğimizden beri ne zaman dondurma istesem ille kiloluk eve alırdı bizde aramıza alır TV seyrederken bakmadan kaşıklardık taki kaşıklarımız dondurma ararken birbirlerine çarpana kadar anaa ne çabuk bitti derdik birde.
Benimde kiloların baş sebebi Dondurmadır kesin heleki bunalima girince tıpkı Filmlerdeki gibi ağlaya ağlaya dondurma yerdim
Şimdi çok uzun bir süre yemeyi düşünmüyorum tabiki :122:

Gezinin güzel geçmesine sevindim ve şükür çokta fazla artıyla dönmemişsin ki onuda zaten cuma ya kadar verirsin.
Allah yardımcın olsun inşallah başarılı bir şekilde bitirirsin bu işini
Kolay gelsin sana
Heee resimleride sakın unutma merak ederiz

Maaşallah canım Rabbim nazarlardan saklasın senide bebişinide. Sende kısa süre sonra sağlıklı ve hayırlı bir evlat alırsın kucağına inşallah sonrada Antep olsun Urfa olsun gezersin nasılsa rahat rahat.

Aramıza hoşgeldin canım inşallah sende hayırlısıyla kilolarından kurtulursun. DAha evvelde başarmışsın yine başarırsın sonuçta ne yapman gerektiğini biliyorsun ve tek eksiğin motivasyon yani biz :122:
Sistemide biliyorsun nasılsa yabancılık çekmezsin nasılsa hadi bakalım kolay gelsin hepimize

Yok canım giriş beleş Aramıza hoşgeldin... İnşallah sende hedefine bir an önce ulaşırsın.

Detttttttttt ağzına biber sürerim neymiş o çikleta cıs cıssss ... Tarcınlı süt iç bence onun yerine buradaki kızların çoğu öyle yapıyor ve kesinlikle çok memnunlar. Hadi bakalım sil aklından şimdi öyle şeyleri

O zaman sana hem hayırlı olsun hemde geçmiş olsun
İnşallah en kısa zamanda çocuklar sana alışırda daha huzurlu bir ortamda ders yaparsınız. İyi bari okulda çok uzak değilmiş en azından çok fazla erken kalkmak zorunda kalmazsın yol uzun diye.
Sen 27 çocuğa çok diyorsun ama benim kızımın sınıfında tam 52 tane öğrenci var birde bizim öğretmenizmi düşün. Ben hep diyorum Allah sabır versin diye çünkü bir keresinde öğretmenin yerine bakıcak kimse yoktu diye bir saatliğine ben devralmıştım dersi o an ben okulda olduğum için inan o bir saat içinde az daha bayılacaktım

Öğretmenliği gerçekten laikiyle yapanlara haklarını nasıl öderiz bilmem :26: Rabbim güzel insanlarla karşılaştırsın sonuçta Anne babadan sonra en önemli kişi Öğretmendir bana göre.

Bu sabah tartıldım 2 günde 600 gr gitmiş anlamadım nerede yanlış yaptığımı ben.Kesinlikle kaçamak yapmadım,tuz kullanmadım ama ben nerde nerdee yanlış yaptım bir anlayan varsa bana desin ya Özlem,Melis siz biliyorsunuzdur belki noldu bana neden veremiyorum 5 günde 5 kilo değil bu hesapla 2 bile gitmeyecek

hoşgeldin canım üyelik gerekli değil sürekli paylaşım şart bunu sağlarsan 2 hafta sonra listedesin.....
maşallah sana böyle gidersen giden kilolar gelmeyecek bravo
giden kilolar gelemeyecek canımda bu gelen kilo nasıl gidecek off offff....
ben gece kalkıp çok yemek yiyorum ya. durduramıyorum kendimi ? aranızda bu sorunu yaşayan var mı
eşimmmmm :))) o da gecenin yarısı midesi guruldasın kalkar yer valla uykumu açlıktan ölsem bölmem, bende uykuyu tercih ederim yersem uyuyamam çünkü :)
bence sen geceleri kaldırsan zaten fark eder emin ol ,sabah yememek çözüm olmaz senin için...
canım bir sürü insan var böyle düşünme daha şimdiden bunları hem sen kilo ver o da gider emin ol. %8-10 kilo kaybı bile olumlu etkiliyormuş . zamanı gelince düşün şimdiki işin kilo kaybı olsun....
aferin kız sana yememişsin valla bu hafta senden çok umutluyum ben....
ahhh ahhhh keşke şu hükümette senin kadar değer verseydi keşke ama nerdeeee.....

canım yanlış yaptım diye düşünme gidecek kiloların streste yapma bende 2. gün sonunda 200 gram vermiştim hatırlarsan sonraki gün 1300 birden gitti . stres olumsuz etkiler baştan söyleyeyim. benim aklıma gelenler yeme işini geçe mi bırakıoyrsun ya da fazla mı tüketiyorsun? yeme işini 6da kes bol bol su iç tamam mı streste yok.....

Canım regl öncesiyse bence ödem de vardır bence sıkma canını birde tartıda az görünce iyice strese girmende engeller kilo vermeni.
Eğer kaçamak yapmazsan bence en azından bir 3 kilo verirsin çünkü Özlem spor yapmamıştı yanılmıyorsam bu diyeti yaparken.
Melis sporla 4 kilo üzerine çıktı. Acaba senin bünyen mi daha hashas yada bu ara fazla yoğunluk yaşadın diyemi :26: bak şimdi benimde kafama takıldı okadar eziyete en azından 2 kilo verirsin ama bence yaa üzülme hemen

haklsın banucum zor iş cidden çok çocuk ama benim ki en az 52 kişilikl sınıftan bilo zor gibi geliyorr çünkü 5 6 yaşa yanlış yaptığını anlatmak o kadar zor ki bazen içinden çıkılamaz anlar yaşanıyor Allahım bu durumdaki herkese sabır versin gerçekten hakkıyla yapmaz sabretmek sabretmeyi öğrenmek zor iş tabiki aileden sonra en önemli kişiler akademik alanda öğretmenler kolay gibi görünsede büyük sorumluluk teşkil ediyorr her anlamdaa

uleeeeee niye konuşmuyonuz aygın baygınlarrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…