Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ay canimcimmm cok sagol valla asurenin üstüne ben cok kötü bisey daha yaptim esim gel seni bi yere götürcem dedi bil bakalim nereye götürdü kebapciyaaaaaaaaaa cok pismani hakim bey amca coooooooooook diyesim var

ilknucum hoşgeldin sende olmasan bacım kimseyle sohbet edemicez sen nasılsın iyisindir işallah

bende 5 gündür diyetteyim bir spor yapıyom sorma vallaa

uleeeeee niye konuşmuyonuz aygın baygınlarrrrrrrrrr

Yettim gariiiiiiiiiiiiiiii ya kızlar gerçekten kusura bakmayın yarınki yemeğimi de hazır edeyim dedim hazır benim küçük cadı şimdilik uyumuşken iyi oluyor en azından bütün gün kucağımda çocukla nasıl yemek yapıcağım diye düşünmüyorum. Cadı mutfağa girdiği an mama diye tutturuyor sonrada gidip çöpü karıştırıyor pasaklı marimar

ay canimcimmm cok sagol valla asurenin üstüne ben cok kötü bisey daha yaptim esim gel seni bi yere götürcem dedi bil bakalim nereye götürdü kebapciyaaaaaaaaaa cok pismani hakim bey amca coooooooooook diyesim var

Afiyet olsun canımda bari ızgara tarzı birşey yeseydin olmuşla ölmüşe çare yok der büyüklerimiz o yüzden pişman olucağına kendine ceza ver atıyorum en az 5 kilo vermeden bir daha kaçamak yapmıycağım gibilerinden
Ben yılbaşına kadar ilk hedefime ulaşmazsam yılbaşı gecesi kendime hiç bir kaçamak izni tanımıyorum. Heeee ulaşırsamda ucundan eccücük ne olur ne olmaz

turnalcim ben geldim diyedir nedense hep ben gelincede herkes susuyo banami denk gelio nedir anlamadim gelir birazdan herkes merak etme

ilknucum hoşgeldin sende olmasan bacım kimseyle sohbet edemicez sen nasılsın iyisindir işallah
siz mi yanlış saatlerde takılıyorsunuz acaba aslında eskiden daha kalabalıktı şimdi yazan yok pek....

evet canım ben o hafta spor yapmamıştım.... regl öncesi bir dönemse az gitmesi normal sonra daha hızla gider pes etme....

hoşgeldin canım geç olsunda güç olmasın napam bende istedigimi yiyemeyince sizleriin başını agrıtıyorum kusura bakmayın artık :26:

bende bir an önce zayıflayımda benimde pasaklılarım olsun işalllahhhh

irade sifir cecom bende sifirrrrrr yokken sorun yokta elimin altinda olursa ucundan basindan derken yiyorum hele oraya gidince beni görmen lazim gözlerim fir döndü ama tabagimi zor bitirdim migdem kücülmüs bu en büyük kacamagimdi bidaha bu denli yapmiycam kendi kendime söz veriyorum ceza olarakta cumaya kadar bisiler yapmam lazim 96yi görcem diyodum ama arti kilom cikmasa bari

Özlemmmmmmmmmmm nasıl oldun canım :26:

Melis canım sen nasılsın? Kuzucuklar nasıl?

İlknurrrrrrr gıııııız seninde sesin cıkmıyor fazla öyle gerilerde kalma yanaş yamacımıza

Nursenaaaaa kız ne bakıyon öyle uykulu uykulu misafirlere çay kahve ikram etsene ama şeker verme sakin

Hayırlı olsun sıyırıyorum galiba

Ya bu arada Yena abladanda hayır haber alamadık? Acaba bir yere doktor dönüşü oturmaya mı gitti yoksa ufaklık rahatmı vermiyor

bende bir an önce zayıflayımda benimde pasaklılarım olsun işalllahhhh

Aminnnnnnnnnnnnnnnn.... Rabbim inşallah gönlüne göre hayırlı ve sağlıklı bir evlat verir sanada. Allah tüm isteyenlere eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar versinnnnnn.... Aminnnnnnnnn.

ilknur canım bende cecoya katılıyorum ceza ver kendine....
bana siz ceza verin ben simdi kiyamam kendime yazik derim bidaha yapmaz derim söyleyin napiyim zaten havalar feci soguk yürüyüste yapamiyorum :18::18::18:
yanastim ceco yanastimda cok yanasmiyim sora dürtersiniz beni malum yaramazim ben yaramazzz

Aminnnnnnnnnnnnnnnn.... Rabbim inşallah gönlüne göre hayırlı ve sağlıklı bir evlat verir sanada. Allah tüm isteyenlere eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar versinnnnnn.... Aminnnnnnnnn.

tedavi sonucu anne olan biri olaraktan bende kocaman amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum

saol canım allah razı olsun sizlerinde evlatları gönlünüze göre olsun saglık sıhatle büyüsün

tedavi sonucu anne olan biri olaraktan bende kocaman amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum

saol canım benim rahatsızlıgım pco senin neydi sorun özel degilse eger

iyiyim canım şimdilik ama hala gelmedi benimki cinler tepeye çıkar sabaha hele bebiş uyumazsa hepten çıkar....

bir daha yapmazsa verme o zaman ceza ama 5 kilo verirsem fikri güzel, 5 kilo vermeden cısssss

yena nerede gerçekten bende merak ediyorum?

ayrıca umutt senide merak ediyorum tamam gezdin geldin buraya gel artık aaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…