Anammmm kısa bir aradan sonra ( birkaç saatcik) tekrar ben geldim
Bugün akşam üzere biraz KPye indim kızçelerimleeşim daha hastanedeki işleri bitmeden aradı halamda gelicek anneme, çay demiycez yanına pastaneden birşeyler alıcağım sende hazırlan gel dedi. Tabi önce bir güzel fırçaladım ne pastanesi ben yemiyorum beni günaha sokma hesabı söz sanada hazır salata tarzı birşey alırım dedi ama tabi ''hallederiz kadir''
Halası çok ısrar etti bir kereden birşey olmaz diye ama inat ettim yemedim oda sonunda kız helal olsun sen yaza bikiniyi giycen galiba dedidedim okadarı biraz zor ama en azında gözle görülür fark olucaktır :122:
Bugünüde anlımın akıyla atlattım ya daha ne isterim RAbbimden... Çok şükür inşallah hepimiz bundan sonra kaçamaklardan uzak dururuz
Kendini iyi hissetmene sevindimamannn boşver bence okadarcıktan birşey olmamıştır ve cuma günü sende eksilerde olucaksın :122:
Stress yaparsan vucut kendini daha çok kasıyor ve kilo verimi azalıyor maalesef. Ben buna çok inanıyorum o yüzden ne olursa olsun çok güzel kilolar veriyorum diyorum kendime
Bak ona çok inanıyorum bende. Bir kaç hafta önce kaçamak yaptığım için hep ay bu hafta veremiyeceğim diyip duruyordum ve her seferinde gerçektende veremiyordum kilo. Sonra kendi kendime devamlı aa ne olursa olsun vucudum düzene girdi kasmasamda kilo veriyorum ben dedikce baktım az az da olsa veriyorum. Şimdi yeni bir taktik geliştirdimküçük kızım yeni öptükce ohhhh yağlarım eriyor eriyor diye onu seviyorum tabi onunda okadar hoşuna gidiyor ki günde elli kere gelip öpüyor beni Artık Anasının kuzusu gel beni öp dememe bile gerek kalmadı Gel Anasının kuzusu şu yağlarımı bir erit diyorum ve 16 aylık küçük civcivim anlıyormuş gibi gelip beni şap diye öpüyor
Benim yağlar erimeye başladı :122: hadi kızlar Yağları eritmeye kampanyasına sizlerde katılın
Kuzucukların iyi olmasına çok sevindim canım.
Olsun sen o aşureyi zaten çocuklara koşturmaktan eritmişsindirBenimde bugün alt kattaki komşulardan biri getirdi aşure ve inanılmaz güzel göründüğü halde inat ettim o bayıldığım aşureden bir kaşık bile almadım akşam yemeğinden sonra eşime kakaladım löp löp et olsun hesabı çok güzel olmuş dedi ama inan hiç canım istemiyor artık çünkü beynim bana değil ben beynime hükmetmeye çalışııyorum artık :122: inşallah bukadar kasıp kasıp sonra birden bumerang gibi geri tepmez
Bende küçükken hep büyüdüğümde Dondurmacıyla evleniceğim derdimama Mahallemizdeki Dondurmacının payı tabi büyük beni her gördüğünde aman gelinim gelmiş diyordu onunda benle yaşıt bir oğlu var diye bende sırf Dondurmaların hatırı için oğluyla evlenmeyi bile göze almıştım daha 10 yaşındayken
Eşim Dondurmacı değil ama sağ olsun evlendiğimizden beri ne zaman dondurma istesem ille kiloluk eve alırdı bizde aramıza alır TV seyrederken bakmadan kaşıklardık taki kaşıklarımız dondurma ararken birbirlerine çarpana kadaranaa ne çabuk bitti derdik birde.
Benimde kiloların baş sebebi Dondurmadır kesinheleki bunalima girince tıpkı Filmlerdeki gibi ağlaya ağlaya dondurma yerdim
Şimdi çok uzun bir süre yemeyi düşünmüyorum tabiki :122:
Gezinin güzel geçmesine sevindim ve şükür çokta fazla artıyla dönmemişsin ki onuda zaten cuma ya kadar verirsin.
Allah yardımcın olsun inşallah başarılı bir şekilde bitirirsin bu işini
Kolay gelsin sana
Heee resimleride sakın unutma merak ederiz
Maaşallah canım Rabbim nazarlardan saklasın senide bebişinide. Sende kısa süre sonra sağlıklı ve hayırlı bir evlat alırsın kucağına inşallah sonrada Antep olsun Urfa olsun gezersin nasılsa rahat rahat.
Aramıza hoşgeldin canım inşallah sende hayırlısıyla kilolarından kurtulursun. DAha evvelde başarmışsın yine başarırsın sonuçta ne yapman gerektiğini biliyorsun ve tek eksiğin motivasyon yani biz :122:
Sistemide biliyorsun nasılsa yabancılık çekmezsin nasılsa hadi bakalım kolay gelsin hepimize
Yok canım giriş beleşAramıza hoşgeldin... İnşallah sende hedefine bir an önce ulaşırsın.
Detttttttttt ağzına biber sürerimneymiş o çikleta cıs cıssss ... Tarcınlı süt iç bence onun yerine buradaki kızların çoğu öyle yapıyor ve kesinlikle çok memnunlar. Hadi bakalım sil aklından şimdi öyle şeyleri
uleeeeee niye konuşmuyonuz aygın baygınlarrrrrrrrrr
uleeeeee niye konuşmuyonuz aygın baygınlarrrrrrrrrr
ay canimcimmm cok sagol valla asurenin üstüne ben cok kötü bisey daha yaptimesim gel seni bi yere götürcem dedi bil bakalim nereye götürdü kebapciyaaaaaaaaaa cok pismani hakim bey amca coooooooooook diyesim var
ilknucum hoşgeldin sende olmasan bacım kimseyle sohbet edemicez sen nasılsın iyisindir işallah
turnalcim ben geldim diyedirnedense hep ben gelincede herkes susuyo banami denk gelio nedir anlamadim gelir birazdan herkes merak etme
siz mi yanlış saatlerde takılıyorsunuz acabailknucum hoşgeldin sende olmasan bacım kimseyle sohbet edemicez sen nasılsın iyisindir işallah
Canım regl öncesiyse bence ödem de vardır bence sıkma canını birde tartıda az görünce iyice strese girmende engeller kilo vermeni.
Eğer kaçamak yapmazsan bence en azından bir 3 kilo verirsin çünkü Özlem spor yapmamıştı yanılmıyorsam bu diyeti yaparken.
Melis sporla 4 kilo üzerine çıktı. Acaba senin bünyen mi daha hashas yada bu ara fazla yoğunluk yaşadın diyemi :26: bak şimdi benimde kafama takıldı okadar eziyete en azından 2 kilo verirsin ama bence yaa üzülme hemen
Yettim gariiiiiiiiiiiiiiiiya kızlar gerçekten kusura bakmayın yarınki yemeğimi de hazır edeyim dedim hazır benim küçük cadı şimdilik uyumuşken iyi oluyor en azından bütün gün kucağımda çocukla nasıl yemek yapıcağım diye düşünmüyorum. Cadı mutfağa girdiği an mama diye tutturuyor sonrada gidip çöpü karıştırıyor pasaklı marimar
Afiyet olsun canımda bari ızgara tarzı birşey yeseydinolmuşla ölmüşe çare yok der büyüklerimiz o yüzden pişman olucağına kendine ceza ver atıyorum en az 5 kilo vermeden bir daha kaçamak yapmıycağım gibilerinden
Ben yılbaşına kadar ilk hedefime ulaşmazsam yılbaşı gecesi kendime hiç bir kaçamak izni tanımıyorum. Heeee ulaşırsamda ucundan eccücükne olur ne olmaz
Yettim gariiiiiiiiiiiiiiiiya kızlar gerçekten kusura bakmayın yarınki yemeğimi de hazır edeyim dedim hazır benim küçük cadı şimdilik uyumuşken iyi oluyor en azından bütün gün kucağımda çocukla nasıl yemek yapıcağım diye düşünmüyorum. Cadı mutfağa girdiği an mama diye tutturuyor sonrada gidip çöpü karıştırıyor pasaklı marimar
Afiyet olsun canımda bari ızgara tarzı birşey yeseydinolmuşla ölmüşe çare yok der büyüklerimiz o yüzden pişman olucağına kendine ceza ver atıyorum en az 5 kilo vermeden bir daha kaçamak yapmıycağım gibilerinden
Ben yılbaşına kadar ilk hedefime ulaşmazsam yılbaşı gecesi kendime hiç bir kaçamak izni tanımıyorum. Heeee ulaşırsamda ucundan eccücükne olur ne olmaz
bende bir an önce zayıflayımda benimde pasaklılarım olsun işalllahhhh
bana siz ceza verin ben simdi kiyamam kendime yazik derim bidaha yapmaz derim söyleyin napiyim zaten havalar feci soguk yürüyüste yapamiyorum :18::18::18:ilknur canım bende cecoya katılıyorum ceza ver kendine....
yanastim ceco yanastimda cok yanasmiyim sora dürtersiniz beni malum yaramazim ben yaramazzzÖzlemmmmmmmmmmm nasıl oldun canım :26:
Melis canım sen nasılsın? Kuzucuklar nasıl?
İlknurrrrrrr gıııııız seninde sesin cıkmıyor fazla öyle gerilerde kalma yanaş yamacımıza
Nursenaaaaa kız ne bakıyon öyle uykulu uykulu misafirlere çay kahve ikram etseneama şeker verme sakin
Hayırlı olsun sıyırıyorum galiba
Ya bu arada Yena abladanda hayır haber alamadık? Acaba bir yere doktor dönüşü oturmaya mı gitti yoksa ufaklık rahatmı vermiyor
Aminnnnnnnnnnnnnnnn.... Rabbim inşallah gönlüne göre hayırlı ve sağlıklı bir evlat verir sanada. Allah tüm isteyenlere eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar versinnnnnn.... Aminnnnnnnnn.
Aminnnnnnnnnnnnnnnn.... Rabbim inşallah gönlüne göre hayırlı ve sağlıklı bir evlat verir sanada. Allah tüm isteyenlere eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar versinnnnnn.... Aminnnnnnnnn.
tedavi sonucu anne olan biri olaraktan bende kocaman amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum
saol canım benim rahatsızlıgım pco senin neydi sorun özel degilse eger
iyiyim canım şimdilik ama hala gelmedi benimki cinler tepeye çıkar sabaha hele bebiş uyumazsa hepten çıkar....Özlemmmmmmmmmmm nasıl oldun canım :26:
Melis canım sen nasılsın? Kuzucuklar nasıl?
İlknurrrrrrr gıııııız seninde sesin cıkmıyor fazla öyle gerilerde kalma yanaş yamacımıza
Nursenaaaaa kız ne bakıyon öyle uykulu uykulu misafirlere çay kahve ikram etseneama şeker verme sakin
Hayırlı olsun sıyırıyorum galiba
Ya bu arada Yena abladanda hayır haber alamadık? Acaba bir yere doktor dönüşü oturmaya mı gitti yoksa ufaklık rahatmı vermiyor
bana siz ceza verin ben simdi kiyamam kendime yazik derim bidaha yapmaz derim söyleyin napiyim zaten havalar feci soguk yürüyüste yapamiyorum :18::18::18:
yanastim ceco yanastimda cok yanasmiyim sora dürtersiniz beni malum yaramazim ben yaramazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?