Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

saol canım benim rahatsızlıgım pco senin neydi sorun özel degilse eger

Benimde pco var canım yaa niye onu takıyorsun ki kafana
Ben Pco tedavisine başlayacağım hafta hamile kaldığım öğrendim hatta doktor imkansız demişti hatta üstüne basa basa sordu aşılamamı yoksa tüp bebekmi diye. Ben yooo normal yolla dediğimde yok imkansız diye inatlaştı benle bu bir mucize diyip durdu bende ya Allahın bir mucizesi işte o istedikten sonra tıp asla dese ne yazar ki ben o zaman daha 3 ay falan bile olmamıştı spiralı çıkartalı çünkü doktor çocuk olmaz zaten tedavi için hap kulancan demişti ama ben Bayırgülü Heidi gibi unuttuyordum hapı yutmayı o arada Rabbim ol demiş işte

Bence karamsarlığa kapılma nasip kısmet neyse onu zaten yaşarsın ama ben inanıyorum seninde bir kuzucuğun olucaktır yeterki dua etmekten vazgeçme
Bizde her zaman senin için dua ederiz zaten.

iyiyim canım şimdilik ama hala gelmedi benimki cinler tepeye çıkar sabaha hele bebiş uyumazsa hepten çıkar....

bir daha yapmazsa verme o zaman ceza ama 5 kilo verirsem fikri güzel, 5 kilo vermeden cısssss

canim bende 3kilo verdim ya simardimmi ne ama söz 5 kilo daha vermeden banada kacamak yok

canim bende 3kilo verdim ya simardimmi ne ama söz 5 kilo daha vermeden banada kacamak yok

sakınnnnnn öyle kolay mı gidiyor kilolar bazen oluyor tamam ama sen daha yolun çok başındasın
ben bugün sapıttım ama 20 kiloya yakın verdim accık hakkımdı sana göre :)

sakınnnnnn öyle kolay mı gidiyor kilolar bazen oluyor tamam ama sen daha yolun çok başındasın
ben bugün sapıttım ama 20 kiloya yakın verdim accık hakkımdı sana göre :)

of offffffffff sen hergün kacamak yapsan yeridir dicem ama oda olmiycak canim yaf ama gercekten birinin beni adam akilli dürmesi lazim

of offffffffff sen hergün kacamak yapsan yeridir dicem ama oda olmiycak canim yaf ama gercekten birinin beni adam akilli dürmesi lazim

canım bak bende senin kilondan indim 100 küsürü bile gördüm emzirirken ama buraya başladığımda 99dum hep onu baz alıyorum ... yani ilk anlamda diyete o zaman başladım... sende yazı ve giyeceklerini düşün daha motive edici değil mi?

Ben bugün normal insanlar gibi yedim 10 gündür salata yemekten içim dışıma çıkmıştı ya sabah normal kahvaltımı yaptıktan sonra öğleyin makarna haşladım kendime kocaaaa bir tabak hazırladım ama yağsız tuzsuz hiçbirşeye benzemiyordu 3-4 kaşık zor aldım bugünü aşureyle geçirdim valla 1 kase yedim ama başka da birşey yemedim dengelemiştir umarım 13 aralık tarihine kadar 3.2 kilo vermiş olmam lazım yaaa diyetisyen randevum var :18: 1.2 verdim kaldı 2 kilosu gider inşallah

aynen canim aynen üstelik kiz kardesimin dügünü olucak kesinlikle biseyler yapmaliyim incecik olup bende abiye giyicem ya banane banane sanada iyi geceler canimcim öptümmm görüsürüz

ceco canım amannn korktum senin sopalarından gitmiyorum buradayım sizsiz naparım ben zaten....
asumancım dediğin doğru gram gramda olsa gidiyor en azından hiç olmazsa kendimi frenleyebiliyorum cuma korkusu yüzünden en azından bir hafta kilo aldıysam diğer hafta veriyordum yoksa 150 kilo olurdum ben kesin...

nursena evt canım deniz var sürekli denizdeyiz yaz geldimi hep hayalim benimde birgün bikini iyebilmek....

banucum hadi hep beraber elele verelim bitirelim artık bu işi.....

bugün arkadaşlarım geldi kahvaltıya pizza yaptım onlara arkadaşda sıcak simit almış gelirken berbat bir gündü yine bugün offff offfffffffffff

hosgeldin baharcimmmmmm sende ben gibi döndün dolastin yine kürkcü dükkanina geldin degilmi sen yine gayet iyi yemissin benim gibi direk kebapciya girmemissin sevinmen lazim gercekten

canim benim de cok yavas gidiyor belki son gunlerde birden iner kilo bilmiyorum ki :44: oyle olsa iyi olur zira bu cektigim eziyete degmesini istiyorum yoksa cok fena olcak

cok haklisin eskiden bunun ornegini yasadim ben gunde 5 kere tartiliyordum cok az yiyordum cunku kilo vermem durmustu iyice azalttim yediklerimi. bir gram veremedim 1 ay ac gezip de. sonra 1 hafta istanbula gittim diyet falan yapamadim cok asiri abartmadim ama herseyden yedim, arkadaslarimla gezip eglendim eve bir dondum 1 kusur kilo gitmisti o yedigim sarmalara dolmalara pizzalara ragmen, mutluluktan aglayacaktim. kesinlikle stres asiri etkili. o yuzden stres yapmamaya calisiyorum kendi kendimi telkin ediyorum rahat ol 1.2 kilo gitse en azindan gecen hafta aldigin kiloyu vermis olcaksin o da bir basari diyorum. oyle rahat olmaya calisiyorum :) yarin meyve gunu bakalim nasil gececek. eve doldurdum bir suru meyve. muz olsaydi iyiydi gerci ama yok malesef.

benim sorunum o malesef, su... ben asla su icemiyorum. cok spor yaptigim gunlerde anca 1 litre su icebiliyorum. yoksa bir bardak su icmeden gecen gunler cok oluyor oyle diyeyim. kendimi bildim bileli kucuklukten beri su icemem, zorlayinca da midem bulanir. niye bilmiyorum bitki cayi vs iciyorum ama ne yapayim oyle telafi etmeye calisiyorum artik oldugu kadar..

30 dk daha leslie + 10 dk zumba yaptım :)))) bugün 70 dk oldu ,dünde 30 = 100 oldu valla :)) ha gayret bana

supersin canim aynen boyle devam :)) ben de su korkunc diyet bitince spora baslicam. su an halim yok

ilbatum inşallah tekrar verebilirim. benim en büyük sorunum GECE KALKIP yemek yemem =(( aç olmuyorum ama ağzıma birşeyler atmadan asla uyuyamıorum tekrardan

malesef o cok kotu bir aliskanlik canim ya bir bardak su icmeyi denesen, veya bir cay bardagi az yagli sut ? sut de tikar o an hemen. gece yeme olayi cok kotu malesef.. gece kalkip yemeyi birak yani aksam gec saatte yiyince bile insan ne yaparsa yapsin kilo veremiyor, veya cok yavas veriyor. tecrubeyle sabit.

hadi bakalım ben yavaştan kaçıyorum herkese iyi gecelerrrrr

Sanada iyi geceler canım datlu ruyalar
Yarın akşam üzere görüşmek üzere

Canım bak özlemde ilk gün sadece 200 gr verdi diye üzülmüştü ( 2.ci gün tartılınca cıkan sonuçtu malum gün geçince bir önceki günün karşılığı görünüyor tartıda ) hatta oda acaba boşa mı falan demişti. Ertesi gün yine biraz gitti ama istediği gibi değilde ve en sonunda amannn bitiriceğim işte ne olursa olsun tarzında davranınca kendini kasmayınca cuma bildiriminde 3 kilodan fazla eksi çıktı
O yüzden dediğin gibi aldığın o azcık kiloyu bile vermiş olsan kârdır bence heee bir dahada zaten niyetlenmezsin diye düşünüyorum çünkü seni gerçekten çok yıprattı :26:
Ha gayret güzelim şurda kaldı iki günün onuda başardığın an cuma inşallah bize süpriz yaparsın ama ne olur cumaya kadar tartılıpta kendini kasma hepimize süpriz olsun

beyzuş abla yenayla görüştünmü nasıl gitmiş ter testi ve sonucu ne olmuş acaba

MErhaba ,

Ter testi hiçte korktuğum gibi bişey değilmiş...Çok rahat geçti sonucunu 2 saat sonra aldık çok şükür normal..
Kan değerleri normal.hala solunum alerjiye gidemedik inşallah cuma günü yönlendirirler artık..

kizlar ben size benim icin cok önemli olan bi haberi vermeyi unuttum esim bugün laptop aldi veeeee bu ne demek oluyorrrrrr artik pc benim demek oluyor tabiki yani artik bana karisamayacak istedigim zaman gelebilirim yani öyle umuyorum

Hoşgeldin yardım..
Sende almışsın yeniden kiloları..
bir daha gitme tamammı..:)

Son düzenleme:

Tatlım inşallah dediğin gibi olurda değer hakkaten,yoksa moralim bozulacak.Ama şu da var sanki eşofmanım filan bollaştı yüzüm süzüldü ya da psikolojik bilemiyorum :S

Bu arada bir süre daha yokum canlarım kendinize çok çok iyi bakın,kaçabildiğim her an buradayım ama malesef çok vaktim olmuyor.Tam okumak için giriyorum bir şey isteyen oluyor ya da çağırıp sohbet eden o yüzden çıkıyorum ama sayfa açık kalıyor.Sizleri özledim okusamda kafam öyle allak bullak ki tam algılayamıyorum sanki acele acele bide.

Ben ne çok alışmışım yalnızlığa rahatlığa kaç gündür kalabalık,ses,gürültü bunaldım.Allah yokluklarını göstermesin ama bir an evvel gitsinler istiyorum bunu düşündüğüm için de kendimden utanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…